Nest Camera Review – onko se todella kustannuksen arvoinen?

Vuonna 2020 Nest-kamerat ovat kirjoittaneet uutisotsikoita useista syistä. Yksi niistä on heidän kykynsä saada kiinni “kuistilla merirosvoilla” juuri tällä hetkellä, kun he harjoittavat pahaa kauppaa. Porch-merirosvot ovat huonoikäisiä rikollisia, jotka hyödyntävät nykyistä sähköisen kaupan ja pakettitoimitusten aaltoa. Nämä pakettivarkaat kohdentavat koteihin, joissa on kuistit ja tukikohdat, joissa Amazonin, UPS: n ja FedExin kuljettajat yleensä pudottavat paketit ohjeiden mukaisesti; äskettäisessä Nest-kameran Nebraskassa kaappaamassa tapauksessa poliisin etsivät henkilöt havaitsivat näiden kodinturvalaitteiden olevan “pelinvaihtajia”, koska heidän tutkimustyönsä oli helpompaa, mikä lisäsi tapausten ratkaisemisen todennäköisyyttä ja varastettujen tavaroiden palauttamista..


Nebraskan mies sai varaston Nest Kameralta
Pakettien toimitusvarkaat

Sen lisäksi, että autettiin torjumaan kuistilla merirosvojen rikollista vuorovettä, Nest-kamerat olivat myös tärkeä painopiste vuoristoalueiden näkymässä vuonna 2020 järjestetyssä Google I / O -kehittäjäkonferenssissa..

Tässä suuressa teknologiatapahtumassa Googlen avainhenkilöt esittelivät Nest Hub Maxin, kodin automaation hallintalaitteen, joka yhdistää tehokkaasti Nestin ja Googlen viime vuosina kehittämän tekniikan. Nest Hub Max toimii intuitiivisesti Nest-kameroiden kanssa; siinä on värikäs 10-tuumainen kosketusnäyttö, integroitu kamera, vaikuttava kaiutin / mikrofoni-yhdistelmä ja edistynyt versio Google Assistantista.

Nest Hub MaxNest Hub Maxin käyttöönotto oli merkittävää paitsi siksi, että se näyttää valmis ylittämään Amazonin kaiun älykaiutinperhe, jota voidaan käyttää kotiautomaatiokeskuksina, mutta myös siksi, että se merkitsee uuden aikakauden alkua sekä Googlelle että Nestille. Sinun on muistettava, että Nest Labs on kehittänyt älykästä kotitekniikkaa vuodesta 2010; tuolloin näytti, että Applen oli tarkoitus hankkia kaikki yritykset suunnittelufilosofiansa vuoksi, mutta Google astui sisään neljä vuotta myöhemmin.

Nest Labs -kehittäjät ovat melkein vuosikymmenen ajan työskennelleet yksin ja he ovat tuottaneet uskomattomia tuotteita, kuten legendaarisen Nest Learning Termostaatti, mutta tekniikanalyytikot miettivät aina, milloin täydellinen yhteistyö Googlen kanssa alkaisi. Tuo päivä on saapunut, joten nyt vanhat Google-kotikeskukset ovat Nest-keskittymiä, ja sinä voit hallita Nest-kameraasi ja muita laitteitasi Google-avustajan kautta; muuten, siellä on myös pienempi versio Nest Hub Maxista, jos asut pienemmässä tilassa, kuten asunnossa tai parvella.

Mikään Nest Camera -katsaus ei ole valmis ilman, että mainitaan Rick Osterloh, Googlen vanhempi varapuheenjohtaja, joka nimitettiin äskettäin valvomaan yrityksen Devices and Services -tiimiä, joka aikoo nostaa Googlea laitteistobrändiksi. Tämä tarkoittaa mahdollisille Nest-kameroiden ostajille sitä, että heidän tuleva ostonsa ovat osa uutta Google- ja Nest Labs -ekosysteemiä; toisin sanoen Nest-laitteesi synkronoituvat täydellisesti Android-älypuhelimiesi, Chromebookien, Chromecastien, pikselien ja jopa Chromen verkkoselaimen kanssa. Suuret asiat ovat varastossa Nestille, ja tämä on hyvä aika aloittaa tutustuminen siihen, mitä Google on suunnitellut älykkään kodin automatisointiin.

Nest Cam Indoor – Suoja talossa

Pesäkamerat eivät ole kuin IP-kamerat, joita myydään usein osana kodin turvajärjestelmiä, jotka sinun on tarkoitus selvittää itse. Kuten kaikki muutkin Nest Labs -insinöörien kehittämät tuotteet, Nest-kamerat ovat huippuluokan laitteita, jotka on erityisesti suunniteltu erottumaan kilpailusta.

Nest Cam sisätiloissaMonille ihmisille, jotka ovat uusia älykkään kodin automaation maailmassa, Nest Cam Indoor on ihanteellinen lähtökohta. Tämä nimenomainen Nest-nokka on ollut olemassa pari vuotta, ja se on vallannut melkoisesti kodin hyökkäykset thew: n kautta Nest Aware -palvelu, joka on saatavana tilauksen perusteella, mikä tekee siitä yhden suosituimmista malleista. Nest Cam Indoor on 4,5 tuumaa korkea ja 2,8 tuumaa leveä. Se on tarpeeksi hienovarainen sijoittaakseen mihin tahansa; se voi tarkkailla ja tallentaa melkein missä tahansa valaistusolosuhteissa, ja se voi suoratoistaa tasaisella 1080p-HD-tarkkuudella ilman hikkauksia. Laajakulmakuvaus ulottuu 130 asteeseen, ja kaiutin- / mikrofonitoiminnot tarjoavat äänenlaadun, joka kilpailee kalliiden älypuhelimien kanssa.

Muita ominaisuuksia ovat:

 • Täysi etäkäyttö Nest-sovelluksen kautta
 • Sujuva zoom ja paranna toimintoja
 • Kaukokoti
 • Sisäpuhelintoiminnot
 • Kyky perustaa perhetilejä

Kaiken kaikkiaan tämä Nest-nokka näyttää tyypiltä, ​​jonka voit leikata näytön yläosaan Skype-istuntoja varten, mutta se todella tarjosi tehokkaan kodinturvatoiminnon..

Nest Cam Outdoor – turvallisuus seinien ulkopuolella

Nest Cam ulkonaKuten nimensä osoittaa, tämä Nest-nokkamalli on suunniteltu ulkoasennukseen. Se on suurempi ja näkyvämpi kuin yllä tarkasteltu sisämalli, minkä pitäisi olla, mutta ei niin suuri, että sitä olisi mahdotonta salata haluttaessa. Nest Cam Outdoorin sää- ja ilmastokestävyysluokka on IP65, mikä tarkoittaa, että se kestää sateisia ja talviolosuhteita välillä –4–140 Fahrenheit-astetta..

Kaikki sisätilojen ominaisuudet löytyvät Nest Cam Outdoor -laitteesta, ja siihen on lisätty tehokkaampi yö- ja infrapunakamerajärjestelmä terävämmälle näkyvyydelle. Kun Nest-kamerat edelleen tuottavat uutisia kodin hyökkäysten ja muiden turvallisuushäiriöiden estämiseksi, svihamieliset murtovarustamot ovat velvollisia huomioimaan ja ohittamaan näiden järjestelmien suojaamia koteja; On huomattava, että ”ammattilaiset” varkaat tekevät kaiken vaarantuakseen, ja he todennäköisesti valitsevat vähemmän riskialttiita kohteita.

Nest Cam IQ Indoor – Älykäs kodinvalvonta

Muutaman kuukauden kuluttua sen käyttöönotosta, tämä kamera on saanut fantastisia arvosteluja monilta teknologialehdiltä. Kuten nimensä perusteella viittaa, Nest Cam IQ Indoor on älykkäämpi versio alkuperäisestä serkkunsa; se on suunnilleen samankokoinen ja yhdistää ulko- ja sisäkameramallien suunnitteluselementit.

Tämä laite on enemmän kuin vain turvakamera; suurelta osin se tarjoaa monia ominaisuuksia, joita voit odottaa älykkäältä kodin automaatiokeskukselta, sisältäen sisäänrakennetun 6-ytimen prosessorin, joka käyttää Android-käyttöjärjestelmän erityisversiota, jotta sinulla on täysi käyttöoikeus Google-avustajaan. Pohjimmiltaan tämä kamera toimii älykkäänä kaiuttimena ja tarjoaa myös älykkään kuvan.

Nest Cam IQ IndoorIQ Indoorin pääominaisuudet:

 • 4K-kamera 8 megapikselin värianturilla
 • Edistynyt zoom ja paranna täydellisenä lähikuvan seurannanäkymällä
 • 130 asteen näkökenttä
 • Sujuva HDR-videokuvaus nopeudella 30 kuvaa sekunnissa
 • Infrapunanäkymä ja ympäristön valoanturit, jotka voivat ohjata älykkäitä valaistusjärjestelmiä
 • Kolme herkkää mikrofonia ja stereolaadullinen kaiutin
 • Langaton WEP-, WPA- ja WPA2-tietoturva ja edistynyt yhteys. Tiedot tallennetaan, tallennetaan ja siirretään 128-bittisellä Advanced Encryption Standard -standardilla, jota TLS / SSL-protokollat ​​tukevat

Kuten voidaan kuvitella, tämä Nest-nokka toimii paremmin Nest Aware -tilauksella; Voit kuitenkin tarkastella jopa kolme tuntia otoksia, vaikka et tilaa tilaa. Tämän laitteen älynäkymää hallitsevat tekoälyn algoritmit minimoivat väärien hälytysten käynnistymisen; esimerkiksi, tunkeilijat eivät erehdytä koiriasi. Vaikka tämä Nest-turvakamera on yksi markkinoiden arvokkaimmista, Google Assistentin hallitseminen säästää sinua joutumasta ostamaan älykäs kaiutin kotiautomaatiojärjestelmääsi varten.

Nest Cam IQ Outdoor – edistyksellinen uhkotunnistus

Nest Cam IQ OutdoorKuten IQ Indoor, myös Nest Cam IQ Outdoor on vaikuttava ja tyylikkään näköinen rauha laitteistoissa, joissa on AI-ominaisuudet. Huipputeknologian jännittäjien ja vakoilufilmien fanit, joissa turvakamerat seuraavat epäiltyjä yksin ja seuraavat jokaista liikettä, ilahduttavat tietäen, että juuri tämä Nest Cam IQ Outdoor tekee..

IQ Outdoor -kamera ei ole vain kestävä ja luja mutta myös tarpeeksi fiksu focus ihmisen muotoihin, jotka toimivat epäilyttävästi, ja seuraa niitä ennen hälytyksen soittamista. Kaikki IQ Indoor -ominaisuudet, joista vähennetään Google Assistant, löytyvät IQ Outdoor -palvelusta; Lisäksi monipuolinen sarana voi kiertää kameraa 360-asteen akselilla, ja kaiutin / mikrofoni-yhdistelmä tarjoaa parannetut äänitoiminnot, jotka soveltuvat ulkoiseen käyttöön.

Oletetaan, että olet asentanut älykkäät lukot etuoveesi ja odotat vieraita ulkopuolelta; IQ Outdoor -kameran avulla voit saada etäyhteyden ilmoitukseen heidän saapuessaan, ja pystyt puhumaan selvästi heidän kanssaan ennen kuin annat heidän sisään.

Mitä sinun on tiedettävä Nest Labs -kameroista

Google on tehnyt merkittävän investoinnin Nest Labsiin rakentaakseen brändin, jonka tiedetään olevan älykkään kodin automaation eturintamassa; sellaisenaan voit olla varma siitä Pesälaitteet ovat huippuluokan tuotteita, mutta he tarvitsevat myös tietyn teknologiainfrastruktuurin voidakseen hyödyntää maksimipotentiaalinsa. Erityisesti, hitaat Wi-Fi-kotiverkot saattavat estää sinua kokemasta kaikkia Nest-kameroiden ominaisuuksia. Kaistanleveys on merkittävä huomio; Jos aiot ottaa käyttöön jatkuvan Nest-cam-nauhoituksen, lataat vähintään 2 Mbit / s nopeuden. Tilanteissa, joissa Wi-Fi-verkko ei ole optimaalinen, sinulla on mahdollisuus muokata videon sieppaus- ja tallennusasetuksia kuvanlaadun ja kaistanleveyden suhteen.

Nest Aware -palvelu

Kaikki suuret teknologiayritykset harjoittavat toimintaansa palveluiden tarjoamiseen, ja Google ei ole poikkeus. Nest Aware on turvallisuuden parannus, joka tallentaa jatkuvasti Nest-kameroiden sieppaamia videoita ja ääntä, jopa 30 päivää. Toukokuusta 2019 alkaen Nest Aware -tilaukset alkavat 5 dollaria kuukaudessa viiden päivän tallennuksista ja älykkäistä hälytyksistä. Tämä palvelu lisää ripauksen tekoälyä ei-IQ Nest -kamerasiisi, ja se on saatavana erilaisissa paketeissa ja alennusvaihtoehdoissa, kuten 50 prosentin alennus lisäkameroista..

Pesäkameroiden integrointimahdollisuudet

Nest, kun Nest on kääntynyt merkkiin, joka on synonyymi Googlen älykkään kodin automaatiolle, voit odottaa lähitulevaisuudessa runsaasti tuote- ja palveluintegraatioita. Googlen perimmäinen tavoite on, että käyttäjät rakentavat Nest-ekosysteemejä koteihinsa; Tätä varten yritys haluaa häikäistää sinut hämmästyttävillä Nest-tuotteilla niin, että alkaa kehittyä merkki uskollisuudelle.

Pesätermostaatin mobiilisovellusAjattele IQ Indoor -kameraa ja sen mukana toimitettua Google Assistantia; vaikka voit aina asentaa tämän sovelluksen Android-älypuhelimeesi ja käyttää sitä keskittimenä hallita Nest-laitteitasi, tunnet todennäköisesti kiusauksen puhu suoraan kameralle.

Nestin nykyisiin integrointivaihtoehtoihin kuuluvat termostaatit, savuilmaisimet, kodin hälytykset, ovikellot ja älylukot. Jos sinulla on jo Nest-kameroita tai käytät Android-älypuhelinta, seuraava looginen askel on lisätä uusia Nest-tuotteita älykäs kotiverkkoosi..

Pesukamerat ja hintojen seuranta

Verrattuna muihin kodin turvakameroihin, sinun pitäisi odottaa maksavan korkeammat hinnat Nest-laitteista ja pilvipalveluista. Esimerkiksi IQ Outdoor maksaa lähes 350 dollaria, ja sen sisätilojen vastine laskettiin äskettäin 249 dollariin 299 dollarista. Nest Labs tarjoaa usein alennuksia ja tarjouksia erityistapahtumiin, kuten Äitienpäiväksi, ja lomaostoksiaikana, mutta jopa näiden hintaerojen avulla saatat löytää ne edelleen vähän kalliiksi.

Nest Aware hinnat

Nest Aware tarjoaa 24 tunnin tallennuspalvelut, jotka käyttävät pilviä tietojen tallentamiseen. Videohistoriasi päivien lukumäärä riippuu valitsemastasi paketista. Nest tiedetään olevan yksi markkinoiden kalleimmista kodinturvajärjestelmistä, ja tämä näyttää ulottuvan heidän pilvaseurantapalveluihin.

Mikä on Nest-asiakaskokemus

Nest-asiakaspalvelusta kuluttaja-asiat antavat Nestille paremmat arvosanat kuin Google, etenkin käyttäjille, jotka tilaavat Nest Aware -palvelun. Nest-tuotteet on suunniteltu toimimaan ilman pakkausta; kuitenkin, heidän askel-askeleelta asennusohjeet ovat yleensä yksityiskohtaisempia ja mukana kuin monet muut älykkään kodin automaatiolaitteet, ja tämä on todella hyvä yksityisyyden ja turvallisuuden kannalta.

Google-tuotemerkkinä Nest Labs ei tee virhettä salliessaan asennuksia, joissa käyttäjän oletus- ja salasana-oletusyhdistelmät; tästä huolimatta voit joutua ottamaan ylimääräisen tietoturvavaiheen ohjaamalla älykkään kotiverkonsa parhaan VPN: n kautta, mieluiten reitittimen tasolla.

Nestillä on nykyään yksi markkinoiden laajimmista vianetsintä-, asennus-, virheohjaus- ja ylläpito-oppaista. Jos DIY ei ole teekuppi, voit tavoittaa heidät heidän sosiaalisen median sivujensa, sähköpostin ja tietysti heidän hotline-palvelunsa kautta.

Viimeiset ajatukset pesukameroista

Loppujen lopuksi Nest-kameroiden avulla voit olla modernin kodinturvallisuuden kärjessä. Koska et todellakaan halua ohittaa tärkeätä asiaa, kuten kodin valvontaa, et voi mennä pieleen yhden näistä laitteista.

Uuden suunnan myötä, jonka Google on ottanut älykkään kodin automatisoinnin suhteen, Nest on todennäköisesti älykäin tuotteiden valinta jo jonkin aikaa, ainakin siihen asti, kunnes Apple tai Microsoft päättävät aloittaa kilpailun tosissaan.

FAQ

K: Voinko käyttää Nest-kameroita ilman tilausta?

V: Nest Aware -palvelut ovat täysin valinnaisia, mutta näin edistyneemmät kamerat tarjoavat täyden potentiaalinsa. Uusi 5 päivän Nest Aware -tilaus on riittävän kohtuullinen useimmille ihmisille.

K: Onko Nest Cam vedenpitävä?

V: Nest-ulkokameroissa on sää- ja ilmastoluokitus, joka osoittaa sateenkestävyyden, mutta näitä laitteita ei ole tarkoitettu upotettaviksi.

K: Toimiiko Nest Outdoor -kamera Alexan kanssa?

V: Pesätuotteita voidaan hallita Amazon Alexan älykkäällä avustajalla, joka antaa voiman Amazon Echo -kaiuttimille, niin kutsuttujen taitojen ja reseptien avulla. Jos sinulla on Alexa-käyttöinen tuote, haluat sanoa ”Alexa, löydä laitteeni” nähdäksesi, puhutaanko tai näytetäänkö taitojen luettelo vai ”jos tämä, niin se” -vaihtoehto. Sinun on koulutettava Alexa yhdistämään puhekomennot siihen, mitä haluat Nest-kameroidesi tekevän.

K: Älä Nest-kamerat toimivat ilman Wi-Fi-yhteyttä?

V: Nest-kameroiden, joissa ei ole Wi-Fi: tä ja aktiivista Internet-yhteyttä, toiminnallisuus on rajoitettu siihen pisteeseen, että se ei ansaitse keskustelua. Ethernet-yhteydet eivät ole ratkaisu tässä suhteessa. Muista, että laajakaistayhteytesi on tarjottava 2 Mbit / s lähetyskaistanleveyttä Nest-kameroiden optimaalista käyttöä varten.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map