Nord VPN vs. PIA -vertailu ja katsaus (2020)

nordvpn_logo


Yhä useammat kanadalaiset yrittävät löytää luotettavan VPN-palveluntarjoajan. He tekevät niin, koska tietojen hakkerointi ja rikkomukset ovat yhä yleisempiä. Lisäksi he ovat huolissaan Internet-palveluntarjoajan ja kolmansien osapuolten kyvystä seurata liikettä verkossa.

VPN voi varmistaa tietoturvan ja nimettömyyden verkossa riippumatta siitä, mitä teet. Siellä on kuitenkin monia VPN-palveluita. Mistä tiedät, mikä sopii sinulle?

yksityinen internetyhteyslogo

VPN-arvostelujen lukeminen on erinomainen paikka aloittaa. Kun olet rajannut valintasi vain muutamiin vaihtoehtoihin, tarvitset silti hyvän tavan vertailla niitä. Siksi olemme luoneet tämän vertailun NordVPN: n ja yksityisen Internet-yhteyden tai PIA: n välillä.

NordVPN ja PIA ovat molemmat vakiintuneita tarjoajia, jotka tarjoavat toivottavia ominaisuuksia. Siitä huolimatta, ne ovat kaksi erillistä yritystä, ja uskomme, että NordVPN tarjoaa parempia palveluja näiden kahden välillä.

Tarkastellaan syvällisesti NordVPN: ää ja PIA: ta tutkiaksemme miten pääsimme tähän johtopäätökseen.

1. Nopeus

Nopeus on kriittinen mittari mille tahansa VPN: lle. Tämä johtuu siitä, että ihmiset odottavat, että heidän selaimensa pitäisi pystyä lataamaan verkkosivuston silmänräpäyksessä. VPN: n käyttö hidastaa vastausaikaa, mutta todella hyvämaineinen VPN aiheuttaa vähemmän viivettä. Ala-arvoiset VPN-verkot tarjoavat hidasta, turhauttavaa suorituskykyä, minkä vuoksi on vaikea tehdä mitään verkossa.

Keskimäärin haluamme nähdä prosenttiosuuden, jonka mukaan VPN hidastaa nopeuttasi vain noin 10 prosentiksi. Tämä ei ole aina realistista, koska se riippuu sijainnistasi ja muista tekijöistä. Eri tekijät voivat vaikuttaa tähän enemmän kuin toiset. Yhteydessäsi on lisävaihe, missä salaustunneli tapahtuu.

Palvelimen sijainti vaikuttaa valtavasti yhteydenopeuteen. Jos yhteytesi on kuljettava suuremmalla etäisyydellä päästäksesi VPN-palvelimeen, yhteyden nopeus ja selaimen vasteaika huononevat.

Alkunopeus
nopeus ennen vaihtamista vpn: ään

Näillä nopeuksilla, kun niitä pidetään vakiona, melkein mikä tahansa Internetissä on mahdollista.

NordVPN-nopeustesti
nord vpn -testin tulos

Tällä nopealla Internet-nopeudella muutos 7 pingistä 37 pingiin ei tule olemaan havaittavissa. Tämä tarkoittaa 0,07 sekunnin vasteaikaa 0,37 sekunnin vasteajaksi. Saatat huomata pienen muutoksen hardcore-peleissä.

Latausnopeudet laskevat prosentuaalisen muutoksen siitä, mihin aloitimme ja mihin päädymme VPN: n käytön jälkeen. Latausnopeus nousi 98,71 Mbps: stä 74,15 Mbps: iin. Muutos on jälleen vähäinen, eikä sillä ole paljon vaikutusta. Nopeudet kuitenkin laskivat noin 24,88%, mikä on suurempi kuin haluamme nähdä täydellisessä maailmassa.

On selvää, että siirtäminen 53 Mbps: stä 48,18 Mbps: iin ei ole iso juttu latausnopeuden suhteen, eikä ketään saa huomaamaan mitään merkittäviä muutoksia..

Yksityisen Internet-yhteyden nopeustesti
pia vpn -testin tulos

Tämän testin perusteella PIA tarjosi selvästi nopeammat nopeudet. PIA: lla on todellakin nopea maine. Kuten näemme kuitenkin myöhemmin, nopeus ei ole kaikkea, ja useimmat ihmiset näkevät pienen havaittavan eron, kun on kyse NordVPN: n ja PIA: n käytöstä nopeuden suhteen.

Ping- ja lähetystestit toimivat todella paremmin NordVPN: lle kuin PIA. Mitä tulee VPN: iin ja nopeuteen, palvelut ansaitsevat rahansa latausnopeudella. Laskemalla nopeuteen 81,46 Mbps kuvaa 17,48% nopeuden muutosta, joka on lähempänä haluamaamme 10%.

Näillä nopeuksilla ei pitäisi olla ongelmia Internetin sisällön käyttämisessä. Nopeudella 81.46 Mbit / s saatat huomata, että yhteysnopeutesi on todella vakioarvoisempi kuin 98,71 Mbit / s, jonka ISP tarjoaisi..

Nopeus on ilmeisen järjetöntä. Kun etsit VPN: ää, sinun pitäisi tietenkin välittää nopeudesta, mutta Se ei ole tärkein asia, kun yritetään pysyä yksityisenä Internetissä.

2. Yksityisyys

Tässä on kohta, jossa NordVPN alkaa todella vetää eteenpäin kilpailusta. Monet ihmiset, jotka eivät tunne VPN-verkkoja, eivät vielä ymmärrä, että palveluntarjoajan sijaintimaa on kriittinen huomio.

Haluat VPN: n, jonka pääkonttori sijaitsee lainkäyttöalueella, jossa VPN-kirjauskäytännöt eivät vaadi palveluntarjoajaa pitämään asiakkaitaan koskevia lokitietoja. Lisäksi on hyödyllistä, jos yritys sijaitsee riippumattomassa maassa, joka ei kuulu valvontaverkkoon, kuten Viisi Silmää tai 14 Silmää.

nordvpn-kirjauskäytäntö

Hyviä uutisia NordVPN on, että niiden pääkonttori on Panamassa. Tähän lainkäyttövaltaan eivät kuulu Yhdysvaltojen, Kanadan tai eurooppalaiset lait. Heidän ei tarvitse tehdä yhteistyötä, kun muiden maiden lainvalvontaviranomaiset pyytävät heiltä tietoja.

Myös Panamassa on hyvät yksityisyyttä koskevat lait. Tämä tarkoittaa, että NordVPN: ää ei laillisesti vaadita keräämään ja säilyttämään kaikenlaisia ​​tietoja sinusta ja online-toiminnoista.

Samaa ei voida sanoa PIA: n osalta. Sen päämaja on sijaitsee Yhdysvalloissa., mikä on varmasti haittaa yksityisyyden puolustajille. PIA: n on noudatettava Kanadan, Euroopan ja muiden maiden lainvalvontaviranomaisten pyyntöjä. Yhdysvallat on myös monien monikansallisten seurantaverkkojen jäsen, mikä tarkoittaa, että tietoja voidaan jakaa.

Silti molemmat yritykset sanovat, etteivät ne pidä lokia. Tämä on helposti uskottavaa tulevan NordVPN: stä, mutta paljon vähemmän PIA: n kanssa. Jos yksityisyys on ensisijainen huolenaiheesi, ota paremmin yhteyttä NordVPN: ään.

3. Netflixin katseleminen

Monet ihmiset käyttävät VPN: tä toivoen pääsevänsä Netflixiin toisella lainkäyttöalueella. Netflix pahoittelee tätä käytäntöä, minkä vuoksi Netflix estää pääsyn VPN: tä käytettäessä.

Jos Netflix ei halunnut sinun tekevän tätä, heidän ei pitäisi rajoittaa pääsyä tiettyihin esityksiin. Pelkästään Kanadassa on satoja ohjelmia ja tuhansia elokuvia, joihin et pääse, ellet ole Yhdysvalloissa.

Kanadalaisella Netflix-versiolla on tällä hetkellä 629 osoittaa ja 2942 elokuvaa. Vaikka sitä on paljon, eteläisillä naapureillamme on 1081 TV-ohjelmaa ja 4579 elokuvaa. Vaikuttaa typerältä, ettei ainakaan yritetä saada samaa rahaa kuin Yhdysvaltojen käyttäjät saavat. (Lukea: Kuinka saada amerikkalainen Netflix Kanadaan)

Netflixin rajoitusten kiertäminen näinä päivinä vaatii hyvää VPN-verkkoa. Testauksissamme sekä NordVPN että PIA pystyivät suorittamaan tämän tehtävän, mutta vaihtelevalla menestyksellä.

Yhdysvallat – Kanada NetflixUS – Iso-Britannia NetflixUS Japaniin NetflixUS – Australia Netflix
NordVPN
PIA VPN

NordVPN: n avulla pystyimme pääsemään Netflixiin jokaiselta testatulta palvelimelta. Lisäksi tämä VPN tarjosi meille pääsyn Amazon Prime Video-, Hulu- ja BBC iPlayer -sovelluksiin (vaikeimmin maantieteellisesti rajoitettu palvelu pääsyyn). Jos suoratoisto on tärkein online-tavoitteesi, niin NordVPN: n on oltava paras valinta.

Tulos ei ollut PIA: n kannalta niin kirkas. Palvelun suorituskyky Netflixin kanssa vaihteli suuresti sen mukaan, mihin palvelimeen yhdistimme. Netflix-välityspalvelimen virheet esiintyivät melko johdonmukaisesti, emmekä pystyneet muodostamaan yhteyttä muihin suoratoistopalveluihin.

Tämä on hyvä esimerkki siitä, miksi nopeus ei ole kaikkien VPN-palvelujen loppu. Jos et pääse streaming-palveluihin muissa maissa, VPN toimii vain puolikapasiteetilla.

4.Torrenting

tiedostonjakotiedostonjako

Merirosvotun sisällön käyttö ja sisällön torrenttointi on nykyään Internetissä yleinen käytäntö. Tosiasiat ovat tosiasioita ja 22% kaikesta maailman kaistanleveydestä käytetään online-piratismiin. Tämä tarkoittaa, että melkein neljäsosa Internetin toiminnasta on omistettu torjuntaan.

Vaikka sillä on huono maine, se ei ole lainvastaista. Torrenttien laittomuus johtuu tekijänoikeuksien alaisen materiaalin lataamisesta, johon et ole vaatinut. On vaikea sanoa, mikä on laillista ja laitonta, ja vaikka sinulla onkin puhtaimmat aikomukset, saatat ladata vahingossa jotain laittomasti. On parempi olla turvassa kuin pahoillani.

Torrentin käyttö voi olla vaarallinen toiminta, ja kukaan ei halua, että Internet-palveluntarjoajasi kertoisi lopettavansa Kung Fu Pandan piinaamisen 13. kerran. Torrentti on tehtävä yksityisesti – mihin hyvä VPN astuu.

Jotkut VPN: t ovat paremmat torrentia varten kuin toiset. Nopeudella on merkitystä torrentissa, koska pienemmät nopeudet voivat vahingoittaa torrentitiedoston latausnopeutta.

NordVPN: llä on kiistaton maine torrent-ystävällisyydestä, mutta PIA tarjoaa myös BitTorrent-tukea käyttäjilleen. Molemmat yritykset rajoittavat käyttäjiä siinä määrin, mitä palvelimia voidaan käyttää P2P-tiedostojen jakamiseen.

Vaikka PIA sallii P2P-pääsyn vain palvelimille kahdeksassa maassa, NordVPN tekee niin vain 37. Se tarkoittaa, että nautit todennäköisesti paljon positiivisemmasta torrentikokemuksesta käyttäessäsi NordVPN: ää..

Et voi mennä pieleen kummankaan palvelun kanssa, mikä tarkoittaa, että voimme kutsua sitä pesuksi.

5. Luotettavuus

Kun olet valmis surffailla Internetissä, myös VPN: n on oltava valmis. Aivan yhtä kriittisesti VPN: n on ylläpidettävä tasaista yhteyttä, kun olet online-tilassa, jotta toimintasi ei altistu muille osapuolille. Jos VPN: si menee alas, niin sillä on oltava luotettava tappikytkin joka katkaisee selausistunnosi kerralla.

Kaikkien VPN-vahvuustesteidemme aikana NordVPN antoi jatkuvasti luotettavan suorituskyvyn. Pystyimme muodostamaan yhteyden useisiin palvelimiin ilman paljon ongelmia. Tiellä oli satunnaisesti kuoppia, mutta pääsimme niistä kiertämällä kokeilemalla erilaisia ​​palvelimia.

Nordvpn sisältää taulukon

Meillä oli enemmän vaikeuksia PIA: n kanssa yhteyden muodostamisessa nopeasti ja helposti. Lisäksi meillä oli joitain ongelmia hyvän yhteyden ylläpitämisessä. Latausnopeudet eivät ole olleet yhtä tasaisia.

6. Paras arvo

NordVPN on kuukausittain kuukausittain kalliimpi kuin PIA, mutta siitä tulee todella edullinen pitkäaikaisella sopimuksella. PIA: lla on yhtä edullinen pitkäaikainen sopimus. Se on kuitenkin syytä huomata NordVPN: llä on 30 päivän takuu kun taas PIA on vain seitsemän päivää. PIA ei myöskään tarjoa ilmaista kokeiluversiota.

NordVPN-tarjoukset

Mitä VPN voi tehdä??

Kaikki VPN: n tärkeimmät edut ympäröivät yksityisyyttäsi Internetissä. VPN: n käytöllä on monia etuja. Kaikki tapahtuu salaustunneloinnin ja palvelimien avulla eri puolilla maailmaa.

Miten-a-vpn tehtaalla

 • Parannettu turvallisuus – VPN: t auttavat keräämään salakoodisi hakkereilta, valtion virastoilta ja muilta haitallisilta yksiköiltä tietosi jälkeen. Tapa, jolla VPN suorittaa tämän, on peittämällä IP-osoitteesi suuntaamalla liikenne kolmannen osapuolen palvelimen kautta ja salaavat tiedot. Internet-palveluntarjoajat eivät voi nähdä missä IP-osoitteesi käy, koska se näkee salatun liikenteen.
 • Nimettömyys – IP-osoitteesi piilottaminen on VPN-tekniikan perusta.
 • Kaukosäädin – VPN antaa sinun käyttää tietoja palvelimelta, jonka sijaintipaikka on yleensä rajoitettu.
 • Ohitussuodattimet ja rajoitukset – Netflixin käyttö muista maista ja muut suoratoistopalvelut ovat valtava etu. Lisäetu on myös pääsy muihin mediaan, kuten videopeleihin, joihin yleensä ei päästä.
 • Vakaa suorituskyky – Vaikka nopeudet saattavat olla hiukan pienemmät, hyvämaineisen VPN-palvelimen palvelimet ovat yleensä vakaampia kuin paikalliset Internet-palveluntarjoajat. Internet-palveluntarjoajat pyrkivät kuristamaan nopeudella monista tekijöistä riippuen.

Mitä sinun pitäisi etsiä?

On vaikea tietää mitä etsiä ostaessasi VPN-verkkoa, varsinkin kun sinulla ei ole aiempia tietoja. On monia tekijöitä, jotka on etsittävä ja jotka auttavat sinua päätöksenteossa. Lisätietoja tästä myös Nord vs Express -oppaasta. 

 • tarkistuslistaHinta – Ensimmäinen tekijä, jota kaikki katsovat, on hinta. Kuinka paljon on liikaa ja kuinka paljon on liian vähän? VPN-teollisuudessa pitkäaikaiset sopimukset tarjoavat pääsääntöisesti valtavia säästöjä. Katso vain NordVPN: stä nähdäksesi kuinka paljon kolmivuotinen sopimus voi vaikuttaa kustannuksiin. Maineikkaat VPN: t voivat vaihdella välillä 3–15 dollaria.
 • Nopeus – Kun käytät Internetiä ja siirryt ylimääräisen mailin suojautuaksesi itseltäsi, viimeinen asia, jonka haluat, on täysin nopeuden nostaminen. Kamala nopeuden omaavan VPN: n käyttö kukistaa Internetin käytön tarkoituksen. On palveluita, jotka tarkistavat jokaisen luokan kaikki ruudut paitsi nopeuden, ja on palveluita, jotka tarjoavat vain nopean nopeuden ja vähäisen suojauksen. On parasta punnita, mikä on sinulle tärkeintä etsiessäsi.
 • Yksityisyys ja turvallisuus – Pääsyy VPN-palvelujen etsimiseen on yksityisyys ja turvallisuus. Käytätkö rajoitettua sisältöä tai haluat suojata pankkitiliäsi, huolehtiminen siitä on aina turvallista. Varmista, että VPN ei kirjaa toimintaa ja että se asuu oikeassa lainkäyttöalueessa.
 • Mahdollisuus käyttää rajoitettua sisältöä – Yksi suurimmista VPN-verkkojen vetovoimaisista ominaisuuksista on mahdollisuus käyttää Netflixiä ja muita suoratoistopalveluita muissa maissa. Kaikkia VPN-verkkoja ei luoda tässä suhteessa yhdenvertaisia. Varmista, että käyttämäsi palvelu voi käyttää oikeita suoratoistopalveluita.
 • Palvelimien lukumäärä ja sijainti – Palvelimien sijainti ja käytettävissä olevien palvelimien lukumäärän selvittäminen on tärkeä osa VPN-ostoksia. Se on pitkä matka sisällön käyttämiselle ja vaikuttaa nopeuteen. Yleensä, mitä lähempänä olet palvelinta, sitä nopeampi nopeus on. Mitä enemmän palvelimia ja sijainteja, sitä parempi.
 • Yhteyksien lukumäärä – Yksi usein unohdetuista käyttöoikeuksista on, kuinka monta samanaikaista yhteyttä sinulla voi olla VPN: ssä. Jos sinulla voi olla vain yksi yhteys kerrallaan, et ole täysin suojattu. Tärkeä osa tätä on kyky muodostaa yhteys reitittimeen. Jos voit muodostaa yhteyden reitittimeen, voit kattaa kaikki laitteet.
 • Asiakastuki ja tietokanta – Vielä tärkeämpää kuin luotettava asiakastukitiimi on kattava tietokanta. Tietopohjan käyttö voi säästää aikaa ja energiaa. Jos sinulla on kysyttävää, vastauksen pitäisi olla vain muutaman napsautuksen päässä. Pätevän ja luotettavan asiakastuen saaminen on myös tärkeää, ja sen tulisi olla etusijalla.
 • Kokeet ja rahat takaisin -takuut – Alan standardi on 30 päivän rahat takaisin -takuu. On olemassa muutamia VPN-palveluita, jotka tarjoavat vain 7 päivän rahat takaisin -takuun. Muutama VPN tarjoaa todella ilmaisen version ohjelmistosta, jolla on rajoitettu tiedon käyttö ja ominaisuuksien käyttö. Ainakin kuukausi kokeilla jotain on aina lisäbonus.

Älä käytä ilmaista VPN-verkkoa

Jos luet Internetissä jotain varoitusta ilmaisesta VPN: stä, näet saman varoituksen: Jos et maksa tuotteesta, olet tuote.

vpn-huijausTätä varoitusta on mahdotonta välttää, koska totuus on totuus. Jos käytät ilmaista VPN-palvelua, palvelu todennäköisesti kirjaa aktiviteetin ja myy sen. On olemassa muutamia muita haitallisia tapoja, joilla yritys voi ansaita rahaa teiltä. Tämän varoituksen pääsisältö ei ole ilmaisen VPN-palvelun käyttö.

On poikkeuksia. Tärkeintä on, että on olemassa joitain mahtavia VPN-yrityksiä, jotka tarjoavat ilmaisen version ohjelmistostaan. Tämä on valtava erottaja, koska ilmaisilla versioilla käytät vain rajoitetusti niiden VPN: ää.

He käyttävät freemium-tekniikkaa kehottaakseen sinua käyttämään heidän tuotteitaan. Näiden palveluiden käyttämisessä ei ole mitään vikaa, ja niiden käyttäminen voi antaa sinulle hyvän kuvan siitä, kuinka paljon haluat palvelua. Toistaksesi käytä parhaita ilmaisia ​​VPN-verkkoja, mutta vain niitä, jotka tarjoavat ilmainen kokeilu tai rahat takaisin takuu.

Päätös käyttää täysin ilmaista palvelua voi myös johtaa yleensä kivuliaan kokemuksiin. Tarjottu palvelu tulee olemaan kamala ja yhteydet ovat jäämäisiä. On parempi, että vain ei käytetä VPN: ää sen sijaan, että altistat itsesi ilmaiselle VPN: lle.

Ohje

Onko PIA hyvä VPN?

Yhtenä suosituimmista VPN-verkoista yksityinen Internet-yhteys on myös osoittanut olevansa yksi parhaimmista. Suosittelemme NordVPN: lle enemmän PIA: ta, mutta PIA toimittaa silti tavarat.

Toimiiko yksityinen Internet-yhteys Netflixin kanssa?

PIA toimii Netflixin kanssa monilla heidän palvelimillaan. NordVPN toimii tällä hetkellä Netflixin kanssa kaikilla heidän palvelimillaan.

Onko NordVPN: llä tappikytkin??

Kyllä, heti kun Internet-yhteytesi ei ole suojattu, automaattinen tappaja katkaisee Internetisi. Tämä varmistaa, että arkaluontoiset tietosi eivät vaarannu, vaikka VPN putoaa sekunnin ajan.

Onko NordVPN yksityinen?

Kyllä, NordVPN on täysin yksityinen ja sallii P2P-liikenteen. NordVPN: ää pidetään yhtenä parhaimmista vaihtoehdoista VPN-tilassa.

Mitkä VPN: t toimivat Netflixin kanssa?

Suurin osa isoista nimistä toimii Netflixin kanssa. NordVPN toimii kaikilla heidän palvelimillaan ja PIA toimii suurimmalla osalla palvelimia. Muiden VPN-verkkojen menestysaste vaihtelee palvelimiensa kanssa.

Kuinka monta laitetta sinulla voi olla yksityisessä Internet-yhteydessä?

Voit asentaa PIA: lla niin monta laitetta kuin haluat, mutta vain viittä samanaikaista yhteyttä voidaan käyttää kerrallaan yhdestä tilauksesta. PIA sallii reitittimen yhteyden, joka sallii lähes rajattomat yhteydet.

Mitkä ovat 14 silmän maat?

On ryhmiä ja koalitioita, jotka jakavat tietoja keskenään ja voivat käyttää kyseisissä maissa sijaitsevia yritystietoja. Pääsääntönä on, että haluat välttää VPN: n käytön missä tahansa 14 silmän maassa, 9 silmän maassa ja 5 silmässä maassa. Yleensä 5 silmän maat ovat pahimmat, koska ne ovat myös 9 silmän ja 14 silmän liittoutumassa.

 • 14 silmämaata: Saksa, Belgia, Italia, Ruotsi, Espanja, Tanska, Ranska, Alankomaat, Norja, Australia, Kanada, Uusi-Seelanti, Iso-Britannia, Yhdysvallat
 • 9 silmämaata: Tanska, Ranska, Alankomaat, Norja, Australia, Kanada, Uusi-Seelanti, Iso-Britannia, Yhdysvallat
 • 5 silmämaata: Australia, Kanada, Uusi-Seelanti, Iso-Britannia, Yhdysvallat

Lopulliset ajatukset

Kaiken kaikkiaan molemmat täällä puhutut VPN: t ovat hyviä palveluita. Molemmat tulevat meille suosittelemaan Privacy Kanadassa. Tämän sanottua, NordVPN hinnat parempia kuin PIA melkein jokaisessa luokassa testauksen ja analyysien nopeuden lisäksi.

Jos nopeus on mitä haluat, PIA ja muutama muu ovat parempia valintoja kuin NordVPN.

Jos NordVPN pystyisi lisäämään palvelinopeuttaan, he olisivat VPN-tilan jokaisessa luokassa kärkikoira.

Tämän kauneus on, että molemmat tarjoavat rahat takaisin -takuita. Molempien palveluiden testaaminen on niin helppoa kuin mahdollista.

Saatat tykätä:

 • Kanadan paras VPN (ranska: Meilleur VPN)

Lisää oma arvostelu:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me