Paras suoratoisto-VPN (2020-arvostelu)

Jos olet törmännyt tähän artikkeliin etsiessäsi VPN-tunnuksia, olet lukenut jo sata kertaa luentoja turvallisuudesta, yksityisyydestä, tietojen kirjaamisesta jne. Saatat ajatella: Kuuntele, haluan vain katsoa uuden kauden Stranger Things, minulla ei ole aavistustakaan, mitä tämä muu juttu tarkoittaa. ” Saimme sen täysin.


Vaikka nämä muut VPN-palvelun näkökohdat ovat tärkeitä, VPN-verkkojen yleinen käyttö on suoratoistovaihtoehtoja matkalla. Haluat ehkä käyttää Netflixiä kuten kotona, katsella Top Chefin uusinta jaksoa Hulussa tai suoratoistaa urheilutapahtumaa, joka on saatavana vain maassasi.

Olipa syy mikä tahansa, olemme laatineet luettelon parhaista suoratoistoon käytettävissä olevista VPN-verkoista. Vaikka nämä ovat streaming-alkuun, niissä on myös ominaisuuksia, jotka tekevät niistä täydellisen VPN-palvelun moniin käyttötarkoituksiin. Tällä tavalla riippumatta siitä, mistä sivustosta virtaat, nopeudet ovat nopeita, tietosi ovat suojattu ja kaikki tehdään edulliseen hintaan.

TLDR

Jos tarvitset vastauksen heti, valitsimme NordVPN: n parhaaksi VPN-palveluksi suoratoistoa varten. Sen lisäksi, että se on edullinen, se on upea torrentia ja suoratoistoa varten, ja sillä on ominaisuuksia, jotka tekevät yhteydenpidosta palvelunsa kautta parhaan yleisen kokemuksen. Et voi myöskään mennä pieleen Surfsharkin tai ExpressVPN: n kanssa, jotka molemmat ovat myös tehokkaita palveluita. Mutta jos etsit huippukoiraa suoratoistoa varten, uskomme Surfsharkin olevan tie.

1. NordVPN

Yleiskatsaus ja ominaisuudet

NordVPN on korkealaatuinen VPN-palvelu, ja se johtuu muutamista tärkeimmistä syistä. Ensinnäkin he voittavat palvelimien määrän taistelun. Yli 5500 palvelimella 59 maassa sinulla ei ole ongelmia löytää paras yhteys. Tämä on todella hyvä uutinen suoratoistolle, koska riippumatta siitä, mitä yrität suoratoistaa, löydät palvelimen sijainnin, jonka avulla voit tehdä niin.

NordVPN

NordVPN on myös tässä luettelossa parannettujen yksityisyys- ja turvallisuustoimenpiteiden vuoksi. DoubleVPN-ominaisuuden avulla käyttäjä on suojattu kahdesti verkkouhilta tai online-seurannalta. Yhdellä VPN: llä Internet-liikenne kulkee palvelimen läpi, se on salattu ja IP-osoitteesi on piilotettu. Tämän ominaisuuden avulla jo piilotetut tietosi kulkevat sitten toisen VPN-palvelimen läpi, salattu vielä kerran. Tämä tarjoaa täydellisen yksityisyyden ja tehokkaan suojan kaikilta tietoverkkouhkilta, koska tietosi on muutettu kahdesti.

NordVPN

Jos DoubleVPN ei riittänyt yksityisyyteen ja tietoturvaan, NordVPN vie sen seuraavalle tasolle sen esto-ominaisuuden, CyberSecin, avulla. Ärsyttävien mainosten estämisen lisäksi tämä ominaisuus estää automaattisesti kaikki epäilyttävät verkkosivustot tai muut, jotka saattavat olla haitallisia laitteellesi. Se välttää kaiken robottihallinnan, joka suojaa laitettasi ja siinä olevia tietoja kaikilta, jotka yrittävät käyttää sitä. Tämä voi olla hyödyllinen ulkomailla ollessasi ja mahdollisesti yhteydessä turvattomaan wifi-yhteyteen. Tämä varmistaa, ettet napsauta vahingossa jotakin, jonka sinun ei tarvitse olla.

NordVPN

Hinta

NordVPN tarjoaa parhaiden tietoturvatoimenpiteiden lisäksi myös kohtuuhintaisen hinnoittelun, jos etsit pitkäaikaisia ​​tilauksia. Vaikka tarjouksia ja tarjouksia on usein, sen 2-vuoden suunnitelma on 4,99 dollaria kuukaudessa ja yhden vuoden sitoutuminen on 6,99 dollaria kuukaudessa. Kuukaudesta toiseen, sen 11,95 dollaria kuukaudessa.

NordVPN

Plussat

 • Ei tietojen kirjaamista
 • Huippuluokan turvallisuus
 • Suuri määrä palvelimia
 • Mainosten esto-ohjelmisto
 • 24/7 asiakaspalvelu

Haittoja

 • Internet-nopeudet voivat olla ylös ja alas
 • Rajoitettuja laitteita kerrallaan

Hinta

2,99 dollaria – 11,95 dollaria kuukaudessa

Lataa NordVPN tänään!

2. Surfshark

Yleiskatsaus ja ominaisuudet

Surfsharkin kohokohta on yleensä hinta, mutta se ei tarkoita, että siitä puuttuisi mitään ominaisuuksia. Se on huippuluokan tietoturva ja hyvät nopeudet tekevät siitä ihanteellisen suoratoiston tai lataamisen. Se on myös loistava valinta, jos etsit yksityisyyttä.

Surfsharkilla, adblocker-ohjelmistonsa, Cleanwebin, kanssa on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, mikä tarkoittaa, että he eivät seuraa mitään verkossa tekemästäsi. Tietojasi ei ole toimintalokkeja tai seurantaa. Suoratoista mitä haluat, kun haluat suoratoistaa sen. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, ettei kukaan edes VPN-palvelu pysty seuraamaan sitä.

Surfshark

Toinen piirre Surfsharkille on kyky yhdistää ja käyttää kaikkia laitteitasi samanaikaisesti. Jos tämä ei tunnu ole hyvä asia, VPN-yhteyksissä se on todella melko harvinaista. Yleensä sinulla voi olla vain 5 tai 6 kytkettyä kerralla. Tämä tekee siitä ihanteellisen VPN: n henkilölle, jolla on useita laitteita työn takia tai joka käyttää VPN: tä perheelle. Tämä tarkoittaa äitiä, isää, siskoasi, tätiä Brendaa ja outo serkku, joka on liian poliittinen Facebookissa, voivat kaikki lähettää omia ohjelmiaan samanaikaisesti.

Surfshark

Toinen hieno yksityiskohta Surfsharkista on sen jaetun tunneloinnin ominaisuus, Whitelister, jonka avulla käyttäjät voivat mukauttaa tarkalleen, mitkä sovellukset on kytketty VPN: ään ja mitkä eivät. Voit valita, mitkä sovellukset suoritetaan salatun tunnelin läpi ja ne, jotka käyttävät tavallista WiFi-yhteyttä. Tämä voi olla erityisen hyvä streaming-käytössä, koska voit suoratoistaa ohjelmaa VPN: n avulla, mutta myös tehdä asioita muissa sovelluksissa, joihin et halua VPN-yhteyttä. Tämä tekee täysin muokattavissa olevan palvelun ja erittäin käyttäjäystävällisen kokemuksen.

Surfshark

Hinta

Joten tässä Surfshark todella ottaa kakun. Kaikille yllä luetelluille ominaisuuksille se on erittäin edullinen, varsinkin jos olet valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen tilaukseen. Kahden vuoden suunnitelmalle on vain 1,99 dollaria kuukaudessa! Yhden vuoden hinta on 5,99 dollaria kuukaudessa, ja jos olet kiinnostunut vain kuukaudesta, sen suunnitteleminen maksaa sinulle 11,95 dollaria. Tämä on yksi tapauksista, joissa sitoutuminen on hyvää, koska kyseinen 2-vuoden suunnitelma on yksi markkinoiden parhaimmista.

Plussat

 • Erittäin edullinen
 • Ei tietojen kirjaamista
 • Suuri suoratoistoon
 • Hyvä rentoutumiseen
 • Huippuluokan suojaus ja salaus

Haittoja

 • Uusi tulokas VPN-markkinoilla
 • Rajoitetut palvelimet

Hinta

1,95 dollaria – 11,95 dollaria kuukaudessa

Lataa Surfshark laitteellesi ja aloita suoratoisto!

3. ExpressVPN

Yleiskatsaus ja ominaisuudet

Jos olet kuullut VPN: stä tässä luettelossa, se on todennäköisesti ExpressVPN. Se on yksi suosituimmista palvelinpaikkojensa, käyttäjäystävällisen sovelluksen ja hyvän nopeuden vuoksi, joka sopii täydellisesti suoratoistoon. Vaikka muilla palveluilla on enemmän palvelinvaihtoehtoja, ExpressVPN: llä on niitä saatavana 94 maassa, joten riippumatta siitä, mistä olet kotoisin, löydät todennäköisesti kotimaasi palvelimen käytettäväksi.

ExpressVPN tietää VPN: ien käytön suosion suoratoistossa, joten ne sisällyttivät itsepalvelunopeuden testin palveluunsa. Tämän ominaisuuden avulla voit paitsi testata käyttämäsi VPN: n nopeutta, mutta se myös sijoittaa käytettävissä olevat palvelimet, joilla parhaillaan on nopea yhteys. Tämä on todella ihanteellinen suoratoistoa varten, koska kukaan ei halua keskeytyksiä, kun he aikovat paljastaa kuka äänestää saarelta. (Onko se edes vielä esitys?) Joka tapauksessa tämä ominaisuus testaa muutama eri tekijä varmistaakseen käyttäjän, että he käyttävät palvelinta nopealla latauksella ja suoratoistonopeudella.

ExpressVPN

ExpressVPN suhtautuu höyrytys- tai latausnopeuksien lisäksi myös turvallisuuteen ja yksityisyyteen vakavasti, koska heillä on oma DNS (verkkotunnusjärjestelmä) asiakkaidensa käyttöön. Periaatteessa DNS on tapa, jolla laite kääntää napsauttamasi URL-osoitteen. ExpressVPN käyttää omaa DNS: ää, joten aina, kun muodostat yhteyden palvelun kautta, DNS on suojattu samoin kuin muu Internet-toiminta. Vaikka tämä vaikuttaakin hieman hämmentävältä, monet VPN: t suorittavat kolmannen osapuolen DNS: n, ja ExpressVPN: llä on oma.

ExpressVPN

Ylimääräisistä suojaustasoista puhuttaessa ExpressVPN: n Network Lock -ominaisuus tarjoaa juuri sen. Periaatteessa, jos yhteytesi VPN: ään katoaa jostain syystä, tämä estää yhteyden muodostamisen, jotta mikään tiedostosi ei tule käytettäväksi. Verkon äkillisen muutoksen tai putoamisen tapauksessa tämä kill-switch-tekniikka lopettaa kaiken toiminnan, kunnes yhteys VPN: ään on jälleen turvallinen.

ExpressVPN

Hinta

ExpressVPN on suosittu valinta, ja voimme nähdä miksi, mutta hinnasta se puuttuu. Ei siksi, että se on niin kallista, pikemminkin ei ole merkittävää alennusta pitkäaikaisesta sopimuksesta. Suurin osa palveluista palkitsee asiakkaan liittyessään yhden tai kahden vuoden sopimukseen, mutta ExpressVPN pysyy melko yhdenmukaisena hintansa kanssa. Yhden vuoden sitoutumiselle se on 8,32 dollaria kuukaudessa. Kuuden kuukauden suunnitelman hinta on 9,99 dollaria kuukaudessa ja 12,95 dollaria, jos maksat kuukausittain.

ExpressVPN

Plussat

 • Oma nopeustesti
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
 • Kyky itsetestaa nopeutta

Haittoja

 • Rajoitettu määrä laitteita tiliä kohden
 • Pettyvä alennus pitkäaikaisille tilauksille

Hinta

8,50–12,95 dollaria kuukaudessa

Lisää tietoa

Vaikka olet nähnyt luettelon parhaista VPN-vaihtoehdoista suoratoistoa varten, saatat silti olla uusi VPN-verkkojen maailmassa ja sinulla on joitain kysymyksiä. Yksinkertaisesti sanottuna, VPN-verkot ovat todella tehokas tapa suojata tietosi verkossa ollessaan ja antaa sinulle myös mahdollisuus käyttää Internetiä kuin olisit kotona. Tutustu VPN-resursseihin aloittelijoille.

Mitä seuraavaksi?

Nyt on aika valita ja ladata, jotta et enää unohda näyttelyitäsi! Vaikka sijoitimme nämä valinnat yllä, uskomme, että kaikki kolme ovat todella hyviä vaihtoehtoja VPN: lle. Parhaille VPN-verkoille on saatavilla enemmän resursseja millä tahansa streaming-palvelulla, jota haluat käyttää. Tärkeintä on, että jos matkustat aluksella, voit nyt katsella esityksiäsi kuin kotimaassasi.

Lisää aiheeseen liittyviä oppaita

 • Paras VPN Macille
 • Paras VPN Windowsille
 • Paras VPN iOS: lle

Ohje

Auttaako VPN suoratoistossa?

Ehdottomasti! VPN: n avulla voit käyttää mitä tahansa Netflix-versiota, johon olet tottunut (kotimaasi), ja käyttää palveluita kuten Hulu tai Amazon Prime matkoilla.

Voiko Netflix kieltää sinut VPN: n käytöstä?

Ei, Netflix ei kiellä sinua VPN: n käytöstä. VPN: n käyttö antaa sinulle pääsyn vain näytöksiin, jotka ovat käytettävissä palvelimen sijaintiin, johon olet yhteydessä.

Mikä on turvallisin VPN-palvelu?

Jokaisella yllä olevan luettelon vaihtoehdolla on turvallisuus ja yksityisyys tärkeimpiä myyntipisteitä. Jos olet keskittynyt enemmän Internet-turvallisuuteen tai yksityisyyteen VPN-käytön suhteen, on luetteloita käytettävissä kaikille parhaille VPN-verkoille, joita voidaan käyttää vuodeksi 2020.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me