Paras Windows-VPN (2020-arvostelu)

Okei, saamme sen. Et koskaan antautunut Macintoshin villitykseen. Olet vanha koulu. Teet silti asioita kirjan mukaan. Pöytät tietokoneesi kahviloissa, kun näyttää siltä, ​​että kaikki muut ihmiset käyttävät “ylihintaista” Macia. (Voitteko kertoa, että tämä artikkeli on kirjoitettu vielä Macilla?)


Mutta todella, jos olet omistautunut pelaaja tai et yksinkertaisesti tuntenut kuorivan 1400 dollaria uutta tietokonetta varten ja haluat silti suojata yksityisyyttäsi verkossa, sinun on etsittävä parasta VPN: ää, jota voidaan käyttää Windowsissa käyttöjärjestelmä.

Microsoftilla on omat ehdotuksensa VPN: n käyttämiseksi järjestelmissä, mutta tässä luettelossa eritellään kolme parasta vaihtoehtoa. Jos olet uusi VPN: n tai virtuaalisen henkilökohtaisen verkon muodossa, tutustu aloittelijamme VPN-oppaaseemme saadaksesi perustiedot.

TLDR

Jos haluat nopean vastauksen heti (sinun pitäisi kuitenkin lukea artikkeli joka tapauksessa!), Mielestämme NordVPN on kaiken kaikkiaan paras Windowsille. Se tarkistaa kaikki tehokkaan VPN: n tarvittavat ruudut ja onko hinnoiteltu oikein. Sekä ExpressVPN että SurfShark ovat myös vakaa vaihtoehto, mutta palvelimien runsaus ja NordVPN: n yksityisyyden suoja tekevät siitä yleisen kärjessä olevan valintamme tähän luetteloon.

1. NordVPN

Yleiskatsaus ja ominaisuudet

Tämän luettelon ensimmäinen vaihtoehto, NordVPN, on paras yleinen valintamme parhaaksi VPN: ksi, jota voidaan käyttää Windowsissa. Tämä johtuu muutamista syistä, joihin törmäämme.

Ensinnäkin, NordVPN painottaa turvallisuutta todella. Sotilaslaatuisen salauksen käytön lisäksi tämä palvelu käyttää CyberSeciä, edistynyttä ominaisuutta, joka estää mainoksia ja vahingollisia verkkosivustoja, joihin saatat joutua kosketuksiin. Kun ponnahdusmainokset estetään, et napsauta vahingossa mitään kompromissilinkkejä tai sinulla on näitä pieniä häirintöjä, jotka poistavat selauskokemuksesi. CyberSec suojaa myös sinua haitallisilta robotilta, jotka saattavat yrittää tartuttaa sinua haittaohjelmilla. Suojausominaisuuden ollessa käytössä laitteesi ovat turvassa vaarallisilta yhteyksiltä.

NordVPN

Turvallisuudesta NordVPN: ssä on myös Double VPN -ominaisuus, joka lisää ylimääräisen suojauskerroksen laitteellesi. Normaali VPN-yhteys antaa sinulle yhden kerroksen suojausta, mutta kun Double VPN piiloutuu kahden palvelimen sijaan yhden taakse, käyttämällä VPN-palvelinta vaihtamalla, salaamalla tietosi ylimääräisen vaiheen toisella kerroksella. Tämä kaksinkertainen salaus antaa sinulle ylimääräisen suojauksen heidän normaalin VPN: n jo turvallisen käytön lisäksi.

NordVPN

Tämä palvelu sallii suojauksen jopa kuudelle laitteelle, mikä on melko yleistä useimmissa VPN-palveluissa. Useille laitteille tarkoitetulla sovelluksella he varmistavat yksityisyytesi suojan useissa muodoissa, mukaan lukien useat Macintosh-käyttö.

Nordvpn

NordVPN: ssä on myös kill-switch-ominaisuus, joka voi suojata yksityisyyttäsi, jos yhteys vahingossa putoaa. Jos VPN: lle tapahtuu jotain, joka katkaisee yhteyden hetkeksi, tämä ominaisuus estää laitetta pääsemästä verkkoon ja suojaa sinua mahdollisesti haitalliselta Internet-liikenteeltä.

NordVPN

Tämä VPN-palvelu tunnetaan myös valtavasta määrästä palvelimia. Yli 5400 palvelimella 59 maassa käyttäjällä on suojaus ympäri maailmaa. NordVPN suosittelee sinulle myös parasta palvelinta sen mukaan, missä olet maailmassa ja mikä on Internet-aktiivisuutesi. Tällä tavalla, kun olet online-tilassa, tiedät, että käytät nopeinta ja turvallisinta käytettävissä olevaa palvelinta.

NordVPN

Koska NordVPN on valintamme ykkönen, tiedämme myös, että hinta on tärkeä. Seuraavassa tarkastellaan joitain tämän palvelun hinnoitteluvaihtoehtoja.

Hinta

NordVPN on suojausominaisuuksiensa ja suuren palvelinpohjan lisäksi saatavana myös edulliseen hintaan. Kuten useimmissa VPN-palveluissa, saat paremman kaupan, sitä pidempi sitoutumisesi on. Normaalisti 2 vuoden suunnitelmalle voit kirjautua niin alhaiseksi kuin 4,99 dollaria kuukaudessa. 2 vuoden suunnitelma on 6,99 dollaria kuukaudessa ja kuukausittaiset maksut ovat 11,95 dollaria.

Plussat

 • Adblocker-tekniikka
 • Suuri palvelimien määrä
 • 24/7 asiakaspalvelu

Haittoja

 • Rajoitettuja laitteita yhdellä tilillä
 • Latausnopeus voi vaihdella

Hinta

2,99 dollaria – 11,95 dollaria kuukaudessa

Jos haluat kiinnostaa NordVPN: n lataamista Windowsille, napsauta tätä!

2. Surfshark

Yleiskatsaus ja ominaisuudet

Jos puhumme puhtaasti hinnasta, Surfshark on todennäköisesti paras vaihtoehto. Surfshark sisältää kaikki asiat, joita haluat perus VPN: ltä. Vaikka palveluissa on enemmän palvelimia, niillä on yli 1000 palvelinta 60 maassa, joten jos etsit kohtuuhintaista VPN-verkkoa suojautuaksesi matkasi aikana.

Surfsharkilla on ainutlaatuinen CleanWeb-ominaisuus palveluineen, joka ei vain autta estämään mainoksia, vaan myös hylkää kaikki epäilyttävät linkit, joita voit tietoisesti napsauttaa. Tämä ominaisuus varmistaa, että mikään tietojenkalasteluyritys ei koskaan pääse sinulle, kun surffaat verkossa, ja se antaa sinulle mahdollisuuden käydä vain haittaohjelmille turvallisilla verkkosivustoilla.

Surfshark

Toinen suosittu Surfsharkin ominaisuus on mahdollisuus kytkeä rajoittamaton määrä laitteita, kun maksat palvelusta. Useimmissa muissa palveluissa on yleensä viisi laitetta käytettävissä, joten tämä voi olla täydellinen VPN käytettäväksi, jos haluat yhdistää useita laitteita tai jakaa tietoja ystävien tai perheen kanssa, varsinkin jos sinulla on lapsia.

Surfshark

Rajoittamattomien laitteiden lisäksi Surfsharkillä on ominaisuus nimeltä Whitelister, jonka avulla käyttäjä voi jakaa tunnelin tai valita erityisesti, mitkä sovellukset tai sivustot voivat muodostaa yhteyden VPN: n kautta. Tämä on hyödyllistä, jos yrität suojata Internet-yksityisyyttäsi matkoillasi, mutta haluat myös pystyä hakemaan lähimmän Pad Thai-paikan lähellä hotelliasi. Tämä ominaisuus voi hajottaa ne, joten pystyt mukauttamaan Internetin käyttöä ja suojausta.

Surfshark

Surfshark on myös hyvä torrentia varten, koska suurin osa heidän palvelimistaan ​​voidaan ladata suuria tiedostoja. Monet tämän VPN-palvelun käyttämistä ominaisuuksista ovat aivan kuten tämän luettelon muut vaihtoehdot, joilla on hyvä latausnopeus sekä yksityisyyden suoja ja mukauttaminen, mutta tärkein nähtävyys tässä on hinta, josta keskustellaan nyt..

Hinta

Surfsharkista tulee niin suosittu erittäin alhainen hinta. Erityisesti, jos käytät VPN: ää satunnaisista syistä, kuten yrittäessäsi suoratoistaa suosikkiohjelmasi ulkomailla, Surfshark sopii sinulle todennäköisesti hyvin. Niiden edullisten hinnasuunnitelmien avulla voit säästää tonnia rahaa liittymällä, etenkin pitkällä aikavälillä.

Surfshark

Pitkäaikaisten (2 vuoden) sopimusten kirjaaminen säästää paljon rahaa, koska niitä on saatavana kuukausittain niin alhaisella hinnalla kuin 1,99 dollaria. Yhden vuoden sopimus on vain 5,99 dollaria kuukaudessa, kuukausittain 11,95 dollaria, mikä on silti melko alhainen. Surfshark tekee usein tarjouksia verkkosivuillaan ja tarjoaa myös rahojen palautustakuun, jos et ole tyytyväinen kokemukseen.

Plussat

 • Ei tietojen seurantaa tai kirjaamista
 • Erittäin edullinen
 • Vakaa vaihtoehto suoratoistoon
 • Torrent tuettu
 • Huippuluokan turvallisuus

Haittoja

 • Melko uusi, voisi silti olla jonkin verran harhautusta
 • Rajoitettu määrä palvelimia

Hinta

1,95 dollaria – 11,95 dollaria kuukaudessa

Lataa Surfshark Windows-käyttöjärjestelmälle!

3. ExpressVPN

Yleiskatsaus ja ominaisuudet

ExpressVPN on luultavasti tunnetuin nimi tässä luettelossa, koska se ottaa laajasti huomioon vuoden 2020 kokonais VPN: n. On syytä huomata, että tämä artikkeli kirjoitetaan tällä hetkellä yhteydellä, joka käyttää ExpressVPN: ää. Vaikka tällä palvelulla on suurin osa VPN: ltä odotettavissa olevista ominaisuuksista, ExpressVPN: llä on joitain asioita, jotka toimivat erittäin hyvin.

Yksi ExpressVPN: n parhaista ominaisuuksista on jaettu tunnelointi. Tämän ominaisuuden avulla käyttäjät voivat valita, mitkä sivustot tai sovellukset käyttävät VPN: ää ja mitkä ovat yhteydessä suoraan Internetiin. Tällä tavoin joku voi käyttää kotimaisia ​​tai ulkomaisia ​​sivustoja sen mukaan, mitä he yrittävät saada aikaan verkossa. Tämän avulla käyttäjät voivat myös ladata turvallisesti hidastamatta asioita tai päästä läheiseen tulostimeen luopumatta Internetin yksityisyydestä prosessissa.

ExpressVPN

Toinen ominaisuus, joka tekee tästä palvelusta suositun, on se, että he eivät koskaan kirjaa mitään tietoja Internet-toiminnostasi. Tämä tarkoittaa, että he eivät seuraa selaushistoriaa, IP-osoitteita, metatietoja tai DNS-hakuja. Tämä on tärkeää jokaiselle, joka haluaa turvallisuuden, että heidän yksityisyyttään suojataan. ExpressVPN on myös erittäin ajan tasalla kaikista heidän keräämistä tiedoista, mikä on yleensä vain käytetyn tiedon määrää tai yhteydessä vietettyä aikaa.

ExpressVPN

Ylimääräisten turvallisuustoimenpiteiden lisäksi ExpressVPN kattaa myös suuren määrän palvelimia ja lukuisia maita, joissa näitä palvelimia on saatavana. Ne tarjoavat yli 3000 94 maassa, vaikka palveluissa on enemmän palvelimia, määrä maissa ExpressVPN on saatavana on vaikuttava.

ExpressVPN

Jos rekisteröisit tämän palvelun, sinulla olisi kattavuus melkein jokaisessa maassa, jossa vierailet ulkomailla, mikä on tärkeää kaikille, jotka käyttävät VPN-suojausta suojatessaan usein matkustettaessa.

Nyt kun olemme käyneet läpi joitain tärkeitä ominaisuuksia, katsotaanpa hintavaihtoehtoja.

Hinta

Olimme maininneet, että ExpressVPN on luultavasti markkinoiden suosituin VPN, ja se ei ole vain ominaisuuksien vuoksi, myös hinnat ovat melko kohtuulliset.

ExpressVPN

Kuukaudesta suunnitelma on 12,95 dollaria kuukaudessa. Vaikka 6 kuukauden sopimus on 9,99 dollaria kuukaudessa, 12 kuukauden suunnitelma laskee hinnan vain 8,32 dollariin kuukaudessa. Ainoa ongelma tässä on, että he eivät tarjoa tonnia alennusta kirjautuessaan pitkäaikaisiin suunnitelmiin, joten on melkein yhtä järkevää kirjautua vain kuukausittain. On syytä huomata, että he tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun, jos et ole tyytyväinen.

Plussat

 • Kyky itsetestaa nopeutta
 • Rahat takaisin takuu
 • Edistynyt tietoturva
 • 24/7 asiakaspalvelu

Haittoja

 • Muutama alennus pitkäaikaisista sitoumuksista
 • Rajoitettu määrä laitteita

Hinta

8,50–12,95 dollaria kuukaudessa

Lataa Express VPN -sovellus yksityisyyden suojaamiseksi lataamalla heidän Windows-sovelluksensa!

Haluatko tietää enemmän?

Nyt kun olemme käyneet läpi mielestämme parhaimmat vaihtoehdot VPN: lle Windowsissa, saatat miettiä kumpaa hankkia. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä siitä, miksi saatat jopa käyttää VPN-verkkoa, online-tietosuojaan on saatavana lisätietoja.

Mitä seuraavaksi?

No, sinun on valittava yksi nyt! Jos etsit lisätietoja siitä, mikä on paras VPN kokonaisuudessaan, ei vain Windowsille, tutustu oppaaseemme vuoden 2020 VPN: iin. Valitsemastasi palvelusta riippumatta olet seuraava askel yksityisyyden suojaamiseksi verkossa.

Lisää aiheeseen liittyviä oppaita

 • Paras suoratoisto VPN
 • Paras VPN Macille
 • Paras VPN Androidille

Ohje

Mikä on paras VPN Windowsille?

Vaikka nämä kolme ovat hyviä vaihtoehtoja, mielestämme NordVPN on kaiken kaikkiaan paras, kun yhdistetään ominaisuudet ja hinta.

Ovatko VPN: t laillisia?

Kyllä, useimmissa paikoissa ne ovat laillisia. Tämä ei tarkoita, että voit tehdä laittomia asioita Internetissä ja päästä eroon niistä!

Onko VPN-verkkojen käyttö turvallista?

Tietysti! Siksi käytät sitä turvallisuuden lisäämiseksi. VPN: llä riippumatta valitsemastasi palvelusta kaikki tietosi ovat suojattuja ja nimettömiä surffailtaessa suojatussa VPN-verkossa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map