Parhaat kodinturvajärjestelmät (2020)

Parhaat kodinturvajärjestelmät (2020)


Kotiturvallisuus Kanadassa on tärkeä. Tiedän, että meillä kanadalaisilla on hyvä mennä globaaliin maineemme mukavina kavereina ympäri kaupunkia, mutta rikollisuutta tapahtuu täällä, haluammeko myöntää sen vai ei..

Kanadan tilastot ilmoittavat yli 1,5 miljoonaa omaisuusrikostapausta ja yli 150 000 rikkomistapausta vuodessa (lähde).

Koskaan ei ole hätää olla varovainen suojatessasi rakastamasi ja arvokasta omaisuuttasi mahdollisilta uhilta.

Onneksi tänä päivänä ja ikinä on paljon vaihtoehtoja. Jotkut palvelut tarjoavat huippuluokan turvajärjestelmän tekemättä yhtä asiaa noustaksesi ylös ja käyntiin. Aivan kuten, lapsesi on suojattu ja uusi televisio suojattu.

Ihmisille, jotka haluavat perustaa korkean teknologian kodinvalvontajärjestelmän itse, on vaihtoehtoja, jos olet taipuvainen. Vaihtoehtoja on loputtomia yhdessä itsevalvottujen järjestelmien tai tilauspalveluiden kanssa, joissa on 24/7 ammattimainen tarkastaja.

Asuitko talossa, asunnossa tai condo, kanadalaisille on tarjolla runsaasti vaihtoehtoja turvajärjestelmälle suojaamaan sitä, mikä on tärkeintä tässä maailmassa, ja voimme auttaa sinua selvittämään, mikä niistä sopii sinulle parhaiten. &# X1f1e8;&# X1f1e6;

Contents

TLDR

Frontpoint tarjoaa Kanadan parhaimman turvajärjestelmän. Se on paras valinta ympäri maailmaa ja sillä on myös hyvä asiakastuki. Maksusuunnitelmat ovat joustavia, samoin kuin niiden paketit. Jos etsit ammattilaisen asentamaa järjestelmää, Vivint on paras valinta. Omavalvonta on myös toteuttamiskelpoinen vaihtoehto, ja Honeywellin Smart Home Security Kit tulisi valita, jos sitä haluat käyttää. Lisätietoja kameroista saat lukemalla parhaiden kodin turvakameroiden oppaamme.

Kuinka päätämme

Kodinturvajärjestelmille on tarjolla paljon vaihtoehtoja – niin monia, että se voi olla ylivoimainen. Siellä me tulemme sisään. Tiimimme on tavoittanut kaikki kauaskantoiset tutkimukset kaikista parhaista kodinturvamerkeistä, joten sinun ei tarvitse tehdä sitä. Olemme verranneet kaikkea varmistaaksemme, että voit tehdä tietoisen päätöksen itsesi suojelemisesta. Selvytimme, mitkä palvelut tarjoavat parhaan vastineen ominaisuuksista hinnoitteluun ja kaikkeen väliseen, kuten helppokäyttöisyys, asiakaspalvelu, asiakaskokemukset, tehokkuus ja kaikki muu, jonka kodin turvajärjestelmän on ehkä hyvä olla.

1. Frontpoint – paras Kanadan turvajärjestelmä (DIY, automatisoitu, paras hinta)

Kenen tulisi käyttää Frontpointia?

Ihmiset, joiden pitäisi käyttää Frontpoint ovat ihmisiä, joilla on rahaa kuluttaa kodin turvajärjestelmään, mutta arvostavat mielenrauhaa ja turvallisuutta. Tämä palvelu on tarkoitettu kanadalaisille, jotka eivät halua asentaa järjestelmää itse tai tehdä myös pitkäaikaista sopimusta. Etupistejärjestelmiin kuuluvat myös:

 • Ei asennusteknikkoja
 • Ei johdotusta / porausta
 • Manuaalista ohjelmointia ei tarvita
 • Asennus alle 15 minuutissa
 • Smash-todiste
 • Mukana varmuuskopio

Frontpoint

Etupisteiden suojaus on Kanadassa parhaiten arvioitu valinta parhaaksi kodinturvajärjestelmäksi. Kodinvalvontajärjestelmän taustalla on vuosikymmenen ajan kestävä innovaatio, joka tarjoaa samalla luokan parhaan asiakaspalvelun ja monipuolisen kokemuksen kodin suojaamiseksi. Paras paikka aloittaa on Frontpointin manifesti: Olemme uudistaneet kodinturvateollisuutta yli kymmenen vuoden ajan. Kun tunkeilijat alkoivat järkyttää vanhan koulun turvallisuutta, olimme yksi ensimmäisistä, jotka käyttivät soluteknologiaa jokaisessa järjestelmässä. Kun yhdisimme ensimmäisenä itsenäisen asennusjärjestelmän ammatilliseen seurantaan, syntyivät uudet markkinat. Ja vaikka ala muuttuu jatkuvasti, omistautumisemme asiakkaidemme suhteen pysyy muuttumattomana. Asiakkaamme ansaitsevat parasta. He ansaitsevat yksinkertaisemman tavan turvallisempaan, älykkäämpään kotiin. Tervetuloa Frontpointin älykkään kodin turvallisuuteen. turvallisuusjärjestelmä Vuodesta 2007 Frontpoint on voittanut useita Angie’s List Super Service Awards -palkintoja, joista viimeinen tuli vuonna 2017. Heillä on myös A + -luokitus Better Business Bureau -yritykseltä ja korkeat arvostelut kaikkialla Internetissä..

Ominaisuudet, suunnitelmat ja hinnoittelu

Frontpointin hinnoittelu voidaan räätälöidä monilla alueilla, joten on hyvä idea kysyä tarjous yrityksestä. Hinnoittelussa on kuitenkin erityisiä yksityiskohtia. Ensimmäinen asia, joka pitää mielessä palvelun suhteen, on, että sinun on sitouduttava joko yhden tai kolmen vuoden suunnitelmaan. Kolmen vuoden suunnitelmat ovat paljon halvempia kuin yhden vuoden suunnitelmat, joissa on paljon suurempi sitoutuminen. Tämä sitoumus saattaa pelottaa joitain ihmisiä, mutta 30 päivän takuu antaa sinun kokeilla palvelua ensimmäisen kuukauden ajan. Kahden käytettävissä olevan sopimuspituuden lisäksi on olemassa kolme tarkkailusuunnitelmaa ja kuusi muokattavissa olevaa laitepakettia. halvin tarkkailusuunnitelma käytettävissä olevaa kutsutaan suojaussuunnitelmaksi ja se on 34,99 dollaria kuukaudessa, joka sisältää palon, jään, veden, hengen turvallisuuden ja tunkeutumissuojan, mukaan lukien ympärivuorokautinen valvonta. Seuraava askel ylöspäin on interaktiivinen suunnitelma, jonka hinta on 44,99 dollaria kuukaudessa, ja se lisää ylimääräisiä toimintoja, kuten kuva-antureita, valaistusohjausta, kaatumissuojausta, sähköposti- ja tekstihälytyksiä, etäohjausta mobiililaitteesta ja paikannuspalveluita. Korkeimmalla porrastetulla suunnitelmalla voit tukea kameroita ja termostaatteja 49,99 dollarilla kuukaudessa. Tämän avulla voit käyttää suoraa videon suoratoistoa, liikkeellä aktivoitua videotallennusta, oven lukon säätimiä ja energianhallinnan ohjauksia. Valvontapakettien päällä on kuusi laitteistopakettia. Nämä on jaettu yhdeksi kertamaksuksi suurilla alennuksilla, jos sinulla on kolmivuotinen sopimus.

 • Turvallisen kotikäynnistimen (130,95 dollaria) – 1 Etupisteen napa ja Etupisteen näppäimistö, 2 ovi- ja ikkuna-anturia, 1 liiketunnistin, 1 pihakyltti, 5 ikkuna-tarraa, 1 ovitarra
 • Turvallinen koti joka päivä (228,93 dollaria) – 1 Etupisteen napa ja Etupisteen näppäimistö, 3 ovi- ja ikkuna-anturia, 2 liiketunnistinta, 1 pihakyltti, 5 ikkuna-tarraa, 1 ovitarra
 • Turvallinen koti Plus (248,93 dollaria) – 1 Etupisteen napa ja Etupisteen näppäimistö, 3 ovi- ja ikkuna-anturia, 2 lasinmurtautumistunnistinta, 1 pihakyltti, 5 ikkunatarrat, 1 ovitarra
 • Turvallisen kodin valinta (401,90 dollaria) – 1 Frontpoint Hub- ja Frontpoint-näppäimistö, 4 ovi- ja ikkuna-anturia, 2 liiketunnistinta, 1 lasinmurtumisanturi, 1 savu- ja lämpöanturi, 1 pihakyltti, 5 ikkunatarrat, 1 ovitarra
 • Turvallinen koti mieluummin ($ 534.88) – 1 Frontpoint Hub- ja Frontpoint-näppäimistö, 5 ovi- ja ikkuna-anturia, 2 liiketunnistinta, 1 lasinmurtumisanturi, 1 savu- ja lämpöanturi, 1 sisäkamera, 1 pihakyltti, 5 ikkunan tarraa, 1 ovitarra
 • Turvallisen kodin eliitti (1032.84 dollaria) – 1 Frontpoint Hub- ja Frontpoint-näppäimistö, 6 ovi- ja ikkuna-anturia, 2 liiketunnistinta, 2 lasinmurtautumisanturia, 1 savu- ja lämpöanturi, 1 sisäkamera, 1 ulkokamera, 1 ovikellokamera, 1 pihakyltti, 5 ikkunasiirtoa, 1 ovitarra

On myös mahdollisuus lisätä laitteistoa mihin tahansa näistä suunnitelmista, mikä antaa sinun todella

Plussat

30 päivän riskitön kokeilu

Jokaisesta positiivisesta yrityksestä voi olla aina tärkein näkökohta, että voin kokeilla palvelua itsellesi ilmaiseksi (ellei palvelu ole kamala). Varsinkin kodinvalvontajärjestelmissä – luotettavat arvostelut voivat viedä sinut vain niin pitkälle. Sinun on voitava kokeilla järjestelmää ja voit kokeilla sitä myös ilmaiseksi.

Asiakaspalvelu

Angien List Super Service -palkinnot jaetaan asiakkaiden arvostelujen perusteella. Palkinnot voittaneilla yrityksillä on toimialojensa paras asiakaspalvelu. Meille ei ole yllättävää, että Frontpoint on voittanut useita palkintoja, koska heidän asiakastyytyväisyystasonsa ovat erittäin korkeat. Heidän asiakastukitiiminsä tarjoaa huipputasoa palvelua. Jos asennuksen aikana on ongelmia, on erittäin helppo saada ne puhelimeen apua varten. Jos he lähettävät sinulle viallisia laitteita, heillä on erinomainen maine ongelman vianmäärityksessä ja uuden vaihtoehdon lähettämisessä sinulle heti. Puhelinlinjoilla on englannin- ja espanjankieliset asiakastukiedustajat, jotka ovat arkisin noin klo 8–23 itäistä normaaliaikaa ja viikonloppuisin klo 10–19. Tämän lisäksi yritys tarjoaa myös erittäin helppo seurata videoita asennusta varten.

DIY-asennus

Aina kuin asennus menee, sana summaa sen Frontpointin itse tekemälle asennusprosessille: vaivattomasti. Asennusprosessi kestää keskimäärin 30 minuuttia koko järjestelmän asentamiseksi. Asennukseen tarjotaan rinnakkaissovellus, ja jos järjestelmä huomaa, että jokin vie kauemmin kuin pitäisi, sovellus antaa puhelinnumeron tai verkkoresurssin auttaakseen.

Muut hauskat ominaisuudet

Kaikessa, jota Frontpoint tarjoaa palvelua, sisältyy myös muita haluttuja ominaisuuksia, kuten soluhälytykset, sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitetut kamerat, ympäristökatastrofien suojaaminen ja kodin automaatio. Lisäominaisuuksilla varmistetaan, että kanadalaiset tuntevat olonsa turvalliseksi korkean teknologian ratkaisuilla, jotka voidaan yhdistää wifi-palveluun, koska yksinkertainen kodin hälytysjärjestelmä ei leikkaa sitä.

Haittoja

Pitkäaikainen sopimus

Suurin negatiivinen kohta Frontpointissa on se, että sopimuksen voimassaoloaikavaihtoehtoja on vain kaksi. Lyhyempi kesto on paljon tiukempi hinta kuin pidempi sopimus. Tätä kielteisesti rajoittaa 30 päivän rahat takaisin -takuu, mutta tietyssä vaiheessa jotkut ihmiset eivät ehkä halua allekirjoittaa niin pitkää sopimusta. Kanadalaisten prioriteetit voivat muuttua milloin tahansa, ja jotkut ihmiset muuttavat kerrostaloihin, joissa on sisäänrakennetut turvaominaisuudet.

Ei saatavana Quebecissä

Tämä puhuu puolestaan ​​- anteeksi Québécoisin asukkaat. Emme halua jättää sinua pois, mutta valitettavasti Frontpoint tekee.

Vain korkeimpaan hintatasoon sisältyy erityisiä ominaisuuksia

Mahtavia Frontpoint-ominaisuuksia, kuten kameroita ja liiketunnistimia, voidaan käyttää vain korkeammissa hintapisteissä. Jos etsit tietoturvajärjestelmää budjetilla, se voi olla paljon murtaja.

2. Vivint – paras älykkään kodin suojausjärjestelmä

Vivint

Kenen tulisi käyttää Vivinttiä?

Vivint on tarkoitettu kanadalaisille, jotka haluavat huipputeknologian ja älykkään kykyisen kodin turvajärjestelmän. Heidän tulisi myös olla halukkaita allekirjoittamaan erittäin pitkä sopimus ja ymmärtää, että kustannukset eivät ole alhaiset.

Vivint

Automaatio on pelin nimi, kun kyse on Vivintistä. Ammattimaisesti asennetuilla järjestelmillä saat huippuluokan ja huipputeknologian, joka tekee vanhoista CCTV-järjestelmistä vanhentuneita ja naurettavia.

Ominaisuudet, suunnitelmat ja hinnoittelu

Vivintillä on paljon vaihtoehtoja, kun kyse on valitsemastasi suunnitelmatyypistä. Tarkkailuvaihtoehtoja on kolme, jotka tarjoavat erityisen arvon. Smart Protect, Smart Protect and Control ja Smart Complete tarjoavat kaikki suojatut vaihtoehdot.

 • Smart Protect (29,99 dollaria kuukaudessa) – Peruskotisuojaus, mukaan lukien palo-, varkaus- ja hiilimonoksidimyrkytys. Se sisältää SkyControl-paneelin ja sovelluksen sekä räätälöityjä turvalaitevaihtoehtoja.
 • Älykäs suojaus ja hallinta (39,99 dollaria kuukaudessa) – Tämä sisältää samat ominaisuudet kuin Smart Protect -suunnitelma, mutta tarjoaa myös enemmän ohjaus- ja automaatiotoimintoja, sisätiloissa toimivia HD-yökamerakameraita, termostaattiohjausta, ulkovalvontakameroita ja älykkäitä ovilukkoja. Sovelluksen avulla voit kytkeä valot päälle tai virittää turvajärjestelmän.
 • Älykäs (49,99 dollaria kuukaudessa) – Tarjoaa videovalvonnan sekä paikallisen tallennustilan videoille ja leikkeille.

Laitteistovaihtoehtoihin sisältyy neljä laitteiden käynnistyspakettia ja mahdollisuus lisätä mitä tahansa. Eri saatavilla oleviin sarjoihin kuuluvat kosketusnäyttö, ovianturit, ikkuna-anturit, liiketunnistimet, lasinmurtumisilmaisimet, tulvailmaisimet ja jäätymisenilmaisimet. Kaikki Vivintin järjestelmät toimivat Nest-termostaattien, Google Homesin ja Amazon Echoksen kanssa. Eri vaihtoehtoja ovat ovikellokamera, muokattava kaukosäädin, videokamerat, ääniohjattu kodin automaatio ja elementitermostaatti.

Plussat

100% langaton ja estetiikka

Vivint-suosikkini on, että se ei vahingoita kotisi estetiikkaa. Jokainen heidän laitteistonsa on hyväpalkkaista – välttäen vanhojen hälytysjärjestelmien paksuista valkoista muovia. langattomat turvakamerat Ammattimainen asentaja varmistaa, että kaikki on missä haluat ja piilottaa kaikki johdot, koska järjestelmä on 100% langaton, mikä tekee siitä, ettei mikään murtovarkain voi katkaista johtoja.

Saatavana samana päivänä

Paljon voidaan sanoa siitä, että saadaan jotain oikein, kun haluat tai tarvitset sitä. Kun turvallisuus on huolenaihe, voi olla tapahtunut tapahtuma, joka rohkaisi sinua toimimaan. Jos näin on, niin mitä nopeammin järjestelmä asennetaan, sitä parempi.

Elinikäinen takuu

Sopimuksen ehtojen aikana Vivint korjaa tai huoltaa järjestelmän vialliset osat. Tämä menee pitkälle, kun turvajärjestelmään on paljon liikkuvia osia.

Lisäominaisuudet

Kotiautomaatiojärjestelmän kokonaispakettia ei voida aliarvioida. Jos sinulla on unelma automatisoidusta älykkäästä talosta, jossa on ovikellokamera, jossa voit puhua ovesi henkilön kanssa ja hän voi puhua takaisin, Vivint on loistava valinta. Kodin tarkistaminen videokameroilla sisälle ja ulos on lisäbonus. Lisäksi etäkäytöllä ja wifi-hälytyksellä voit varmistaa, että aseellinen on mistä tahansa.

Haittoja

Ei rahat takaisin -takuuta

Tämä vaikuttaa minusta vain väärin, kun monet kilpailijat tarjoavat tämän palvelullaan. Varsinkin pitkien sopimusten takia Vivint haluaa lukita ihmiset – vähiten mitä he voivat tehdä, on tarjota 30 päivän ikkuna nähdäksesi, pitäisitkö todella palvelusta.

Ammattimainen asennus

Asennuksen maksaminen, kun siellä on muita DIY-ratkaisuja, näyttää tässä vaiheessa melkein arkaainen. Yksi parhaista asioista järjestelmän asentamisessa on kyky tietää milloin, miten ja miksi laitat jotain jonnekin. Ei ole mitään pahempaa kuin nähdä jotain talossasi ja olla käsittämättä, miksi se on siellä.

Kustannukset ovat kalliimpia

Hinta on korkeampi kuin monet muut vaihtoehdot. Saat korkeatasoista tietoturvaa, mutta on olemassa vaihtoehtoja, jos kustannukset vievät sinut pois.

Pitkäaikainen sopimus

Vivintin kanssa tehdyt sopimukset ovat 5 vuotta pitkiä. En voi edes olla varma, että suurin osa yrityksistä on noin viidessä vuodessa. Tällä kohtuuttoman pitkäaikaisella sopimuksella vain vakaimmilla kanadalaisilla on todella varaa lukita itsensä niin pitkälle.

Haluatko tietää kuinka Vinint-kodinturvakamera toimii? Katso video joukosta ihmisiä, jotka tanssivat sen edessä. &# X1f600;

3. ADT – parhaan vastineen kotiturvallisuus

ADT-logo

Kenen tulisi käyttää ADT: tä?

ADT on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat suurimman turvallisuusyrityksen turvallisuuden. Jokainen, joka haluaa säästää muutaman dollarin tietoturvaohjelmasta, voi katsoa ADT: tä vankkana vaihtoehtona.

ADT

ADT voi jäljittää historiansa vuoteen 1870 asti, kun Gold and Stock Telegraph COmpanyn presidentti heräsi murtovarkaudelle kotonaan, joka inspiroi häntä luomaan sähkepohjainen hälytysjärjestelmä. Siitä lähtien ADT (useilla eri nimillä) on kehittänyt ja edelläkävijä kodin turvallisuusalaa nykypäivään asti. Kuuden ammatillisen valvontakeskuksen kanssa, jotka ovat avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, 365 päivää vuodessa, voit olla varma, että tällä turvallisuusleviatanilla on resurssit kodin suojelemiseen.

Ominaisuudet, suunnitelmat ja hinnoittelu

ADT tarjoaa mahdollisuuden valita viisi tärkeintä tietoturvapakettia – mukana valvonnalla ja laitteilla. Hinnat vaihtelevat 28 dollarista 59 dollariin kuukaudessa. Kanadalaisten on allekirjoitettava 24 tai 36 kuukauden sopimus, joka ei ole niin pitkä kuin joidenkin kilpailijoiden. Peruspaketin mukana saat joko langallisen tai langattoman hälytysjärjestelmän, jossa on anturit ja langaton kaukosäädin. ADT: n huippuluokan suunnitelmien avulla voit vastaanottaa videovalvonnan, automaation ja kaukosäätimet puhelimestasi.

Plussat

6 kuukauden rahat takaisin -takuu

Tämä on suosikkini koko luettelossa. Voit käyttää ADT: n palveluita kuusi kuukautta ja jos jokin menee pieleen, voit saada rahasi takaisin. Puhu luottamuksesta tuotteeseen! ADT haluaa varmistaa, että turvallisuuttasi vastaa normejasi, ja sillä on takeet siitä, että varmuuskopioit. ADT-turvajärjestelmätabletti

hinnoittelu

Edellä oleviin kahteen vaihtoehtoon verrattuna ADT tarjoaa suhteellisen halvan palvelun huippuluokan turvallisuuden etsijöille Kanadassa. Tapa, jolla ne yhdistävät laitteiston kustannukset ja valvontasuunnitelmat yhdessä, on myös paljon järkevää.

Haittoja

Pitkäaikainen sopimus

Sopimuksen vähimmäiskesto on kaksi vuotta ja joillain alueilla kolme.

Ei itseasennusta

Ammattimainen asennus ei aina ole huono ja ADT suosittelee työskentelemään teknikon kanssa varmistaaksesi, että kaikki on haluamallasi tavalla. Mahdollisuus asentaa itse ei tule negatiiviseksi monille ihmisille.

Asiakastuen arvostelut

Jokaisen massiivisen yrityksen mukana tulee persoonattoman asiakastuen huolenaiheet. On monia ihmisiä, jotka ovat valittaneet siitä, että monet asiakastuet ovat joutuneet halkeamien asiakastukiasiamiesten halkeamien läpi.

Kenen tulisi käyttää ADT: tä?

ADT on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat suurimman turvallisuusyrityksen turvallisuuden. Jokainen, joka haluaa säästää muutaman dollarin tietoturvaohjelmasta, voi katsoa ADT: tä vankkana vaihtoehtona.

4. Bell Smart Home – Paras yhdistämiseen TV-, Internet- ja muiden palveluiden kanssa

Kenen pitäisi käyttää Bell Smart Home -sovellusta?

kelloturvajärjestelmä

Bell Smart Home on tarkoitettu ihmisille, jotka käyttävät jo Bell Canada -televisiota televisiossa, Internetissä ja puhelimessa ja jotka haluavat niputtaa. Nämä ihmiset ovat jo tottuneet käyttämään Bell Canada -palvelua, vaikka he veloittavat korkeita hintoja ja heillä on huono asiakastuki.

Bell Smart Home

bell smart homeVuonna 2018 Bell Canada osti AlarmForcen. Tämän ansiosta Bell Canada on voinut tarjota turvallisuusvaihtoehdon asiakkailleen muiden tarjoustensa ohella.

Ominaisuudet, suunnitelmat ja hinnoittelu

Bell Canada tarjoaa asiakkailleen neljä vaihtoehtoa kodinturvapalveluun. Hinnat ovat kohtuuhintaisia, jotka vaihtelevat 24,99 dollarista 54,99 dollariin kuukaudessa. Vaihtoehtoja on mukauttaa ja lisätä lisälaitteita. Kaikissa suunnitelmissa on 1 analoginen näppäimistö, 1 liiketunnistin ja 2 ovien ja ikkunoiden kosketinta. Päivitysten mukana tulee kyky käyttää mobiilisovellusta, enemmän ilmaisimia ja yhteystietoja, kosketusnäytön ohjauspaneeli, muita ilmaisimia, älykkäitä lukkoja ja kameroita.

Plussat

Säästä rahaa niputtamalla

Tämä on ehdottomasti parasta Bell Smart Homesissa. Voit säästää rahaa niputtamalla nykyistä televisio-, Internet- tai puhelinsuunnitelmasi.

edullinen

Hinnat ovat paljon alhaisempia kuin muut turvallisuuspalvelut, jotka ovat enemmän omistettu vain tietoturvalle.

Voi itsevalvoa korkean teknologian laitteilla

Itsevalvontavaihtoehtona on yllä olevat laitteet ja mahdollisuus käyttää korkean teknologian vaihtoehtoja, kuten Nest-termostaatit, Nest-kamerat, Google-koti, Samsung Connect Home ja Arlo Go.

Haittoja

Harjoittelen edelleen kinkejä

Uuden yrityskaupan myötä Bell Kanadan asiakastuen kyvyissä auttaa sinua olemaan jonkin verran selkeitä. Koska valtava yritys on Bell Canada, sillä ei ole aina parasta tukea mainetta.

Ominaisuudet eivät vastaa kilpailijoille, elleivät itse itse ole niitä seuranneet

Jos etsit tehtaan turvajärjestelmää halvalla, tällä ei ole väliä, mutta tyyppiä, jota muut yritykset voivat tarjota, on vain huipputeknologian laitteita, ellet itse valvo itseäsi. Jos haluat älykkään kodin ominaisuuksia, Bell Smart Home -sovelluksen vaihtoehdot voivat viedä sinut sinne, mutta se ei vie sinua niin pitkälle kuin Frontpoint ja Vivint.

Huono asiakaspalvelu

Bell Kanadan maine on pohjimmiltaan sitä, että yritys on välttämätön paha maassa. Tarjottu asiakaspalvelu on kamala heidän muille palveluilleen, ja nyt heidän mukanaan oleva turvajärjestelmä saa todennäköisesti suuren osan samasta.

5. Honeywellin älykäs kodinturvapaketti – paras itsevalvottu kodinturvaratkaisu

Kenen pitäisi käyttää Honeywelliä?

Jokainen, joka ajattelee mieluummin itsevalvontaa ja haluaa ostaa korkean teknologian laitteita, jotka tarjoavat monia vaihtoehtoja ja ominaisuuksia jokaiselle, joka haluaa itse.

honeywell

Honeywellin Smart Home Security Starter Kit on helppo asentaa DIY-suojausjärjestelmä, joka käyttää sovellusta hälytysten lähettämiseen puhelimeesi. Tarvitsetko kolmannen osapuolen seurantapalvelun maailmassa, jossa kaikki voi olla ulottuvillasi?

Ominaisuudet, suunnitelmat ja hinnoittelu

Honeywell Smart Home Security -käynnistyspaketin voi ostaa 449 dollarilla. Sen mukana tulee tukiasema, joka on varustettu kameralla, kahdella anturilla oville ja ikkunoille sekä kauko-ohjaimella. Järjestelmää valvotaan vain itse, mikä tarkoittaa, että jos joku yrittää murtautua siihen, sinun on päätettävä, mitä tehdä. Käynnistyspakkauksen ohella voi ostaa lisäosia, kuten lisää pääsyantureita, sisätilojen liiketunnistimen, sisätilojen liiketunnistimen, ulkoliikkeen katseluohjelman ja ylimääräiset näppäimistöt. Tämä on paras ratkaisu DIY-kanadalaisille, joilla ei ole kiinnostusta maksaa kuukausimaksua. honeywell

Plussat

All-in-One DIY -kotiturva

Täydellinen ratkaisu tee-se–käyttäjille ja ihmisille, jotka eivät halua maksaa maksua. Tämä järjestelmä tarjoaa kaiken, mitä ihminen voi haluta kotiturvallisuuden ja itsevalvonnan suhteen.

Korkean tekniikan laitteet

Laitteisto on yleensä yhtä hyvä kuin mitä Frontpointin ja Vivintin kaltaiset yritykset tarjoavat korkean teknologian älykkään kodin hyvyyden suhteen. Laitteisto on varustettu loistavilla ominaisuuksilla, jotka tekevät talosi aseistamisen helpoksi.

Kasvojen tunnistus

Kasvojentunnistusohjelma on rehellisesti seuraavan tason Big Brother -tyyppisiä juttuja. Rehellisesti – se on erittäin siistiä. Jos haluat nähdä, onko joku tullut kotiin, kun häntä odotettiin, voit tarkistaa, ovatko he siellä kasvojentunnistuspalvelun avulla. He voivat kertoa sinulle, onko joku tietty kotona, ja jopa hälyttää, jos joku muu on siellä, ja lähettää sinulle leikkeen, jotta näet kuka se on.

Haittoja

Kustannus

Laitteiden suhteen järjestelmän kustannukset, etenkin jos haluat lisätä jotain, voivat olla korkeat verrattuna laitteisiin, jotka saisit palvelun avulla. Kun sanotaan, että omistat kaikki laitteesi, sinun ei tarvitse antaa niitä takaisin.

Vain omavalvonta

Jos haluat kolmannen osapuolen turvapalvelun valvovan talosi, tämä ei ole oikea valinta sinulle.

Mikä on kanadalaisten paras kotiturvajärjestelmä?

Kanadan paras kodin turvajärjestelmä on Frontpoint Security. Etupisteiden turvallisuus on valintamme ykkönen. Kodin turvajärjestelmäyrityksellä on 12 vuoden kokemus. Ne tarjoavat huipputason asiakaspalvelun ja kaikki ominaisuudet, joita voidaan haluta suojata kotona.

kuva renkaan ovenkellohälytyksestäKuinka automatisoida kotiturvallisuus?

Automaatio on helppoa suojauspalvelua käytettäessä, koska tarvitset vain kaiken asennetun ja he voivat valvoa kaikkea puolestasi. Se tulee hieman vaikeammaksi, kun päätät tehdä sen itse, mutta automaatio on silti mahdollista. Asetukset, kuten ajastimet, kasvojentunnistus ja perheaikataulut, tekevät mahdolliseksi, että turvajärjestelmäsi suorittaa kaikki raskaat nostot ja lähettää sinulle vain hälytyksiä.

DIY-kotiturvajärjestelmät

Kanadalaisten paras DIY-kotiturvajärjestelmä on Honeywell Smart Home Security -järjestelmä. DIY-turvajärjestelmien avulla voit omistaa laitteistot ja hallita täydellisesti valvontaa. Jos tunnet olosi mukavaksi vain seuraamalla kotiasi tai et halua maksaa kuukausittaista seurantamaksua, tämä on paras valinta sinulle.

Ammattimaiset kotiturvajärjestelmät

Ammattikäyttöön tarkoitetut kodinturvajärjestelmät sallivat pääasiassa mielenrauhan ilman, että sinun täytyy sekoittaa mitään itse. On yrityksiä, jotka toimittavat kaiken tarvittavan laitteiston, asentavat sen sinulle ja seuraavat kotisi sinulle. On myös tietoturvajärjestelmäyrityksiä, joiden avulla voit tarkkailla itseäsi tai asentaa laitteesi itse.

Kuinka paljon turvajärjestelmät maksavat kuukaudessa?

Se riippuu käymästäsi yrityksestä, mutta seurantapaketit voivat olla missä tahansa 20–200 dollaria kuukaudessa, samoin kuin laitteiston perustamismaksut.

Voitko käyttää sen sijaan turvakameraa?

Turvakamerat ovat yksi osa turvajärjestelmää. Jos käytät vain turvakameraa, häviät hälytysjärjestelmät, älykkäät lukot, älykkäät ovikellot, ikkuna- ja ovianturit sekä lasirikkoanturit.

Entä video ovikello?

Video-ovikellot ovat yksinkertainen turvatoimi, jonka 2000-luku mahdollistaa. Kanadassa kylmä sää tekee ovikelloa kuuluvan, koska joudut nousemaan ylös ja avaamaan ovi. Lisäksi se tarjoaa uskomattoman turvallisuuden tallentamalla liikkeen ovella ja mahdollisuuden tarkistaa, kuka siellä on, ennen kuin todella menee ovelle. Markkinoiden parhaimmissa video-ovikelloissa käytetään olemassa olevia ovikellojohdotuksia ja ne on helppo asentaa. Malleja, joita haluat käyttää, on korkea resoluutio 1080p: ssä laajakulmalinssillä, yönäköllä ja pilvisäilöinnillä videotallenteita varten. Suosikki on Ring Video Doorbell.

Mikä on paras Smart Lock?

Älylukko on loistava lisäosa täysin automatisoituun turvajärjestelmään. Älykkäät lukot käyttävät tavanomaisia ​​oviaukkoja ja on yhtä helppo asentaa kuin tavanomainen ovenkahva. Älykkäiden lukkojen etuna on, että ne voidaan lukita ja avata suoraan puhelimesta ja ilmoitukset voidaan lähettää sinulle aina, kun ovi on auki. Muita ominaisuuksia ovat geofencing, ääniaktivointi ja integrointi muihin älylaitteisiin. Valintamme parhaaksi älylukkoksi on Next X Yale Lock.

Voidaanko kotiturvajärjestelmiä hakkeroida?

Kuten kaikki muutkin modernit tekniikat, kodin turvajärjestelmät voidaan hakkeroida. Kodin turvajärjestelmän hakkeroimiseksi ne olisi määritettävä. Heidän pitäisi istua kotisi ulkopuolella ja siepata langattomat signaalit, jotta he voivat estää anturit ja sammuttaa hälytykset. Jos jokin laitteistasi on kytketty wifi-yhteyden kautta, ne voivat myös pääsy verkkoosi yleensä. Jopa ilman turvajärjestelmää, tämä voidaan tehdä kotiverkossasi. He käyttävät DDoS-hyökkäyksiä tai hakkeroita videoiden seurantaan. Jotta näin ei tapahdu, voit tehdä erittäin pitkiä salasanoja yksilöllisillä symboleilla, vaihtaa salasanasi usein, tarkistaa suojausasetukset tai käyttää ylimääräistä suojakerrosta salausohjelmiston kanssa.

Kodinturvajärjestelmien arvostelut – UKK

Kuinka lasimurron ilmaisin toimii??

Kun lasimurtotunnistin kuulee särkyvän lasin äänen, hälytys laukeaa. Lasinmurtuminen luo selkeän äänitaajuuden, jonka anturit poimivat.

Kuinka liiketunnistin toimii??

Liiketunnistimet lähettävät radio- tai mikroaaltosignaalin huoneen poikki. Kun esine liikkuu alueella, aallot törmäävät anturiin.

Vaikuttaako sijaintini siihen turvayritykseen, johon kirjaudun?

Kyllä, Kanada on maantieteellisesti suuri paikka. Esimerkiksi Frontpoint ei ole käytettävissä kanadalaisille Quebecissä.

Mikä on elämän suojaaminen??

Hengen suojelu on termi, jota käytetään kattamaan tietyt katastrofit, kuten tulipalo, tulva ja hiilimonoksidin seuranta. Jokaisella yrityksellä on hieman erilainen kattavuus, joten se on hyvä tarkistaa.

Mikä on kodin automaatio?

Moderni tekniikka mahdollistaa ratkaisun, joka käyttää korkean teknologian laitteita, jotka koostuvat laitteistosta ja ohjelmistosta, joka mahdollistaa kodin laitteiden hallinnan ja hallinnan.

Miksi langattomat kotijärjestelmät ovat parempia?

Kiinteät kotijärjestelmät vaativat pidemmän asennusajan, ovat alttiita sähkökatkoksille, ja ne voidaan leikata tai napauttaa manuaalisesti.

Pitääkö minun olla seurantapalvelua??

Ei, on paljon vaihtoehtoja, kuten Honeywell Smart Home Security Kit, joiden avulla voit itse valvoa.

Kuinka kasvojentunnistusohjelmisto toimii??

Kasvojentunnistusohjelma käyttää biometrisiä tietoja kasvojen piirteiden kartoittamiseen valokuvasta tai videosta ja toimittaa tiedot kasvotietokantaan, jolla sillä on pääsy.

Kuinka kodin turvajärjestelmät suojaavat tulipaloilta ja tulvilta??

Tämä tehdään monitorien avulla havaitakseen jotain, kuten tulipalon savua, ja hälyttää viranomaisia, jos mitään havaitaan.

Kuinka muuten voin suojata kotini?

Kotisi suojeleminen alkaa järkevältä. Varmista, että vain luotetut henkilöt osaavat käyttää turvajärjestelmääsi. Seuraavat vaiheet voivat sisältää salausohjelmiston samoin kuin muita vaihtoehtoja, kuten ylimääräisiä varoitusmerkkejä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me