VPN-kirjauskäytännöt: Kuka tallentaa mitä tietoja?

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi sinun on investoitava mahtavaan Virtual Private Network -palveluun, on välttää toiminnan dokumentointia tavalla, että muut voivat nähdä tai manipuloida sitä. Suurin osa VPN-palveluista korostaa omistautumistaan ​​avoimuudelle ja tietosi suojaamiseen siirron aikana, eikä tietojen säilyttämistä tosiasioiden jälkeen.


Se kuulostaa hyvältä ja kaikki, mutta tiesitkö, että kirjauskäytännöt voivat vaihdella suuresti?

Markkinoi aina nollalokkikäytäntöä

Ei ole epätavallista, että VPN-palvelut korostavat parempaa yksityisyyttä kirjautumisen puutteen vuoksi. Asia on se, että tämä lausunto on jossain määrin totta, vaikkakin pätevyys löytyy pienestä painetusta painosta. Esimerkiksi, on todennäköistä, että kyseinen palvelu ei kirjaa tietoja, ellei se vaadita palvelun sijaintimaassa voimassa olevien lakien mukaan..

Sinun on muistettava, että kuten kaikki yrityksetkin, VPN-palveluntarjoajat asettavat aina parhaansa.

Sinun on oltava valppaana.

Mitkä lokit pidetään?

On olemassa kolme ensisijaista lokityyppiä, joita VPN-palvelu ylläpitää todennäköisesti ainakin vain lyhyen ajan. Itse asiassa palveluntarjoajat ilmoittavat usein tarkkaan, kumman tai kuinka monta kolmesta tyypistä ne säilyttävät.

VPN-palveluntarjoajat keräävät tietoja

Suurin osa VPN: n poistolokeista 30 päivän kuluessa. Näin ei kuitenkaan aina ole, ja se saattaa muuttua yrityksestä riippuen. Joten sinun on selvitettävä, mitä lokit säilytetään, ja selvittää sitten kuinka kauan ne pitävät tietoja.

Alla on lueteltu lokityypit, joita VPN-palveluntarjoaja yleensä pitää:

 • Toimintalokit: Tämä on tietue kaikesta liikenteestä joka tulee VPN-verkon kautta. Lokien rakenteesta riippuen tiettyjen jaettujen tiedostojen tai muun datan jäljittäminen tietylle käyttäjälle voi olla helppoa tai ei ole helppoa.
 • Yhteyslokit: Palvelut, jotka rajoittavat yhteyden jatkuvuuden aktiivisuutta, säilyttävät nämä lokit samoin kuin kuinka moni yhteys on aktiivinen tietylle asiakkaalle. Tämä helpottaa yhteyksien hallintaa ja tarvittaessa lopettaa yksi tai useampi
 • Virhelokit: Nämä palauttavat takaisin verkkoon liittymiseen tai suorituskykyyn liittyviin ongelmiin. Tietoja virheestä kärsineistä asiakkaista voi sisältää asiakkaan IP-osoitteen ja / tai käyttäjänimen kirjaamisen.

Oppiminen kuka kirjaa mitä

Väärä nollakirjauskäytäntövektorikuvaJotta tiedät, millaisia ​​kirjauskäytäntöjä sovelletaan, on ehdottoman tärkeää, että luet tiliisi liittyvät ehdot perusteellisesti. Sinulla on aina mahdollisuus tarkistaa kaikki nämä säännökset ennen palveluun kirjautumista.

Valitettavasti monet ihmiset tekevät oletuksia kirjautumisesta ja muista käytännöistä ja tekevät hiukan enemmän kuin lupaavat ehdot ennen tilin luomista. Se voi johtaa myöhemmin epäonnistuneisiin tilanteisiin.

Muista, että VPN-palvelukäytännöt voivat olla hiukan erilaiset, jotta ne pysyisivät paikallisten lakien mukaisina. Tässä tapauksessa saatat huomata, että keskittymiseen VPN-palveluiden parhaan tarjoajan valintaan vaikuttaa yrityksen sijaintipaikka.

Anonymizer

nimettömänä -logo

Olet ehkä kuullut viidestä silmästä. Tämä viittaa viiteen maahan, jotka ovat tehneet sopimuksen verkkoturvallisuudesta. Nämä viisi maata ovat Australia, Kanada, Uusi-Seelanti, Iso-Britannia ja Yhdysvallat.

Anonymizer-isäntä on Yhdysvalloissa, mikä tarkoittaa, että Five Eyes -sopimuksella sovitut määräykset vaikuttavat heidän hakkuupolitiikkaansa. Kaikentyyppiset lokit, joita pidetään laillisina sieppaamina kyseisen sopimuksen ehtojen mukaisesti, pidetään tietyn ajanjakson ajan.

Rekisteröinnin perusajatuksena on sallia tietojen jakaminen kansallisten viranomaisten kanssa, jos epäillään jonkinlaista kansallisen turvallisuuden rikkomusta. Se, kuinka kauan tietoja säilytetään, riippuu voimassa olevista laeista.

Nimettöijä on tässä vain tietyssä määrin edessä. Jos luet heidän ehdot ja ehdot, löydät lausekkeet, jotka vahvistavat puunkorjuun, ja lisätietoja siitä, miksi se tapahtuu. Heidän myynti- ja markkinointivakuutensa eivät ole yhtä selviä sen suhteen, mikä on ja mitä ei ole kirjautuneena, joten muista tehdä edelleen due diligence -tarkastus.

Astrill

astrillvpn-logo

Astrill on ainutlaatuinen luettelossa olevien palvelujen joukossa siinä mielessä, että se sijaitsee Seychellien tasavallassa, aivan Afrikan rannikon tuntumassa. Yhteyksiä, virheitä tai asiakkaan toimintaa koskevien tietojen jakamisen kanssa muiden osapuolten kanssa Seychelleillä ei ole sopimuksia tai liittoutumia, jotka takaavat tietojen vaihdon.

Silti tiedä, että Astrill toteaa pitävänsä yhteyslokeja palvelimillaan. Yhtiöllä ei ole selvää kuinka kauan näitä lokit ylläpidetään ennen niiden poistamista. Osa siihen yhteysdatasta, jota säilytetään jonkin aikaa, sisältää IP-osoitteen ja tiedot kullekin yhteydelle käytetystä laitteesta. Tämä antaa Astrillille mahdollisuuden määrittää, kuinka monta samanaikaista yhteyttä liittyy asiakastiliin eri laitteita käyttämällä.

puskuroitu

puskuroitu vpn-logo

Buffered sijaitsee Gibraltarilla ja päättää ylläpitää palvelimiaan kyseisessä maassa. Vaikka Gibraltaria pidetään Ison-Britannian merentakaisina alueina, sen katsotaan yleisesti olevan sitoutumatta Five Eyes -sopimuksessa annettuihin määräyksiin. Tämä tarkoittaa, että todennäköisyys tietojen jakamiseen muiden maiden turvallisuusvirastojen kanssa on parhaimmillaan vähäinen.

Buffered vakuuttaa yksityisyydensuojakäytännössään ja mainonnassaan, että he eivät valvo lataamista tai selaamista. Itse asiassa he eivät väitä pitävänsä minkään tyyppisiä toimintalokkeja.

Palvelu ylläpitää joitain yhteyslokeja, säilyttäen tiedot, kuten kunkin yhteyden päälle- ja kytkentäajat, yhteyden kesto sekä lähetetyn ja vastaanotetun datan määrä. Saapuvat IP-osoitteet sisältyvät myös yhteyslokiin. Tietoja säilytetään enintään 30 kalenteripäivää.

CyberGhost

cyberghost vpn -logo

CyberGhost isännöi palvelimia Romaniassa. Koska kansakunnalla ei ole yksityiskohtaisia ​​vastavuoroisuussopimuksia Internet-tiedoista muiden kansakuntien kanssa, on hyvin vähän mahdollisuuksia, että toimintasi jaetaan toimistojen tai muiden osapuolten kanssa maan ulkopuolella..

Kuten monet muut palvelut, jotka perustuvat valtioihin, joilla ei ole sopimusta tietojen jakamisesta muiden kanssa, CyberGhost ei ylläpitä toimintalokkeja. Virhelokeja ylläpidetään tapana seurata ja tunnistaa verkkoon liittyviä suuntauksia. Samalla tavalla yhteyslokeja ylläpidetään tapana arvioida palvelimen toiminnan ruuhka-aikoja ja estää ylikuormituksia. Molemmat logityypit pidetään nimettöminä, eikä niitä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin verkon eheyden ja toiminnan suojaamiseen.

ExpressVPN

expressvpn-logo

ExpressVPN ylläpitää palvelimia Britannian Neitsytsaarilla. Bufferedin tavoin tietojen jakaminen, joka tapahtuu Five Eyes -sopimukseen osallistuvien maiden kesken, ei ulotu tähän paikkaan. Tämä tarkoittaa sitä, että verkkotoimintasi on erittäin epätodennäköistä, että sitä jaettaisiin ulkomaisille yksiköille.

ExpressVPN: n ylläpitämiä yhteyslokeja pidetään paljaina luona verrattuna moniin muihin VPN-palveluihin. Tietoihin sisältyy, mitä heidän palvelimistaan ​​käytettiin, ja päivämäärä, jolloin jokainen istunto aloitettiin ja päättyi. Toisin kuin joissakin muissa palveluissa, asiakkaan IP-osoitetta ei tallenneta yhteyslokiin.

Toisin kuin jotkut muut tämän luettelon palvelut. ExpressVPN ei seuraa toimintaa. He eivät edes seuraa tilisi kaistanleveyden käyttöä. He mieluummin toimivat seuraamalla verkon yleistä käyttöä ja käyttävät näitä tietoja määrittääkseen, milloin tarvitaan lisää palvelimia tai jonkinlaista verkkopäivitystä.

HideMyAss

hidemyass-logo

HideMyAss sijaitsee Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Yhtenä maana, joka osallistuu Five Eyes -sopimukseen, voit odottaa, että osa tietoistasi kirjataan. Jos jossain näistä viidestä maasta tapahtuu jonkinlainen mahdollinen kansallisen turvallisuuden rikkomus, tietosi voidaan jakaa osana.

Saat jonkinlaisen kuvan siitä, minkä tyyppisiä tietoja kirjataan. Esimerkiksi käyttöehtojen tietosuojaosassa todetaan, että HideMyAss ei kirjaa tietoja käytetyistä verkkosivustoista, kun olet yhteydessä VPN-verkkoon.

Tämä tarkoittaa, että aktiviteettilokien näkymiselle on rajoitettu. Yhteyslokit ovat yksityiskohtaisempia ja sisältävät tietoja, kuten alkuperäisen IP-osoitteesi, kuinka kauan kukin istunto kesti aloitus- ja lopetusaikojen kanssa ja kuinka paljon kaistanleveyttä käytettiin kunkin istunnon aikana.

Hotspot-kilpi

hotspot-kilpi-logo

Jos haluat käyttää VPN-palvelua, jolla ei ole sopimuksia jakaa verkkotoimintaa muiden kansakuntien kanssa, Hotspot Shield on hyvä valinta. Sveitsissä toimiva ei sisällä mitään säännöksiä minkään tyyppisen Internet-toiminnan jakamisesta. Tämä tarkoittaa, että mitä teet VPN-yhteyden yhteydessä, tuskin todennäköisesti jaeta minkään muun lähteen kanssa.

Sisäisiin tarkoituksiin Hotspot Shield tuottaa yhteyslokit jokaiselle istunnolle. Yksi asia, joka on hiukan erilainen, on, että loki poistetaan kunkin istunnon lopussa. Yhtiö seuraa myös selaustoimintaa, vaikka ei ole selvää, missä määrin kyseinen toiminta on sidottu yksittäisiin käyttäjiin vai edes tietyn asiakkaan valtuuttamiin käyttäjiin. Aktiivisuusloki ei sisällä IP-osoitteita, mutta asiakkaiden tulisi tietää, että heidän selaamistaan ​​ja muuta toimintaa seurataan edelleen.

IPVanish

ipvanish logo

IPVanish ylläpitää palvelimia Yhdysvalloissa. Yhtiö noudattaa Five Eyes -sopimuksen sopimusehtoja. Seurauksena on, että toimintasi voidaan jakaa muiden maiden kansakuntien lainvalvontaviranomaisten ja turvallisuusvirastojen kanssa.

Se on sanottu, IPVanish toimii nollalokeja koskevalla käytännöllä. Tämä tarkoittaa, että he eivät ylläpitä aktiivisesti toiminta-, yhteys- tai virhelokeja. Tietoja voidaan kaapata istunnon ollessa käynnissä, mutta se näyttää poistavan verkosta, kun istunto päättyy.

IPVanish uskoo vakaasti oikeuteen online-yksityisyyteen. Tämän vuoksi yritys on tukenut aggressiivisesti Electronic Frontier Foundation -säätiötä ja sen pyrkimyksiä varmistaa kaikkien Internet-käyttäjien yksityisyys.

Hanhen VPN

goosevpn-logo

Goose VPN, jolla on palvelimet Alankomaissa, toimii kansakunnassa, joka on perustanut turvallisuusliittoutumia useiden muiden maiden kanssa. Seurauksena on, että toimintasi voidaan jakaa, jos tehdään jonkinlaista kansainvälistä tutkimusta.

Palvelun ylläpitämät toimintalokit jättävät pois kaikenlaiset henkilökohtaiset tiedot. Yhteyslokit tallentavat kuitenkin tietoja, kuten yksittäisen laitteen käyttämä käyttöjärjestelmä ja käyttäjän fyysinen sijainti. Vaikka IP-osoitteita ei sisällytetä yhteyslokiin, muista tiedoista voi olla apua tiettyjen käyttäjien tunnistamisessa.

NordVPN

nordvpn-logo

NordVPN: n palvelimet sijaitsevat Panamassa, maassa, jolla ei ole erityisiä sopimuksia asiakastoiminnan jakamiseksi muiden maiden edustajien kanssa. Seurauksena on, että aktiviteettiasi ei todennäköisesti jaeta kenenkään kanssa.

NordVPN: n tietosuojakäytännön mukaan toiminta-, yhteys- tai virhelokeja ei ylläpidetä tietyn ajan. Tiliisi liittyviä perustietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja IP-osoitteitasi ylläpidetään, mutta niitä ei jaeta yrityksen ulkopuolella olevien yksiköiden kanssa..

Yksityinen Internet-yhteys

yksityinen liitäntä vpn-logo

Toinen VPN-palvelu, joka perustuu Yhdysvaltoihin, pääsyyn aktiviteettisi koskee Five Eyes -sopimuksen ehtoja. On olemassa mahdollisuus, että tietosi voidaan jakaa minkä tahansa osallistuvien maiden turvallisuusvirastojen kanssa.

Yksityinen Internet-yhteys ‘ tietosuojaehdot eivät ole yhtä tarkkoja kuin jotkut muut tämän luettelon palvelut. Lausunnossa todetaan, että yritys ei kaappaa minkään tyyppisiä VPN-liikennetietoja. Pinnan perusteella tämä viittaa siihen, että palvelulla on todellinen nollapolkikäytäntö ja että toimintaa, yhteys- tai virhelokeja ei ole käytettävissä jakamista varten.

StrongVPN

strongvpn-logo

StrongVPN isännöi myös palvelimia Yhdysvalloissa ja varmistaa, että yritys pyrkii noudattamaan Five Eyes -sopimuksen määräyksiä. Jos tapahtuu kansainvälinen vaaratilanne, joka näyttää vaarantavan turvallisuuden, tietosi voidaan pyytää ja jakaa.

Yhtiö ei ylläpitä toimintaa, yhteyksiä tai virhelokeja millään palvelimellaan. Tietoja käytetään reaaliaikaisesti tutkimaan mahdollisia yhteysongelmia koskevia raportteja, mutta niitä ei säilytetä ilmoittamista varten ulkopuolisille tahoille. Tietoturvatoimistojen pyynnöstä tilisi perustiedot voidaan jakaa.

TorGuard

torguard-logo

Läsnäolo TorGuardin palvelimet Yhdysvalloissa voisi tarkoittaa, että asiakasaktiviteetti voitaisiin jakaa minkä tahansa niiden valtioiden edustajien kanssa, jotka osallistuvat Five Eyes -sopimukseen. Tällä hetkellä yritys ylläpitää kirjautumattomuuskäytäntöä, joten kaikki jaetut tiedot eivät sisällä tilisi yhteysaikojen historiaa, kaistanleveyden käyttöä, tiedostojen jakamista tai muuta kuin tilin perustiedot.

VyprVPN

vyprvpn logo min

Koska VyprVPN on Sveitsissä toimiva luettelon toinen palvelu, sillä ei ole velvollisuutta jakaa yhteys-, toiminta- tai virhelokkitietojasi muille yksiköille. Itse asiassa yritys ei tallenna mitään käyttäjän toimintaa, lataus mukaan lukien.

VyprVPN ylläpitää yhteyslokeja. Lokit sisältävät yksityiskohdat, kuten istunnon aloitus- ja lopetusajat, kunkin istunnon aikana lähetetyn datan määrän ja kyseisen datan alkuperäisen IP-osoitteen.

ZoogVPN

ZoogVPN-logo

Vaikka ZoogVPN perustuu itsenäiseen Britannian kruunun riippuvuuteen, se ei kuulu Five Eyes -sopimuksen ehtojen alaisuuteen. Seurauksena on, että aktiivisuutesi kertoimet, kun olet kirjautuneena VPN-verkkoon jaettavat mille tahansa toimistolle, ovat pienet.

Tällä hetkellä ZoogVPN toteaa, että yritys toimii nollalokin käytännöllä. Vaikka aktiviteettilokeja ei ylläpidetä, palvelimilla ylläpidetään jonkin verran kaistanleveyden käyttöön liittyvää tietoa.

Lopulliset ajatukset

Mikä palvelu tarjoaa sinulle tarvitsemasi tietosuojatason? Vain sinä voit olla tuomari. Olipa tämä ensimmäinen kerta, kun sijoitat VPN-verkkoon vai oletko kokenut ammattilainen, tutkia vaihtoehtojasi huolellisesti.

Käytä täältä löytyviä tietoja lähtökohtana. Tutki kaikkia kiinnostavia palveluita nähdäksesi, ovatko ne todella paras VPN. Ajan ja vaivan avulla löydät VPN-palveluntarjoajan, joka täyttää kaikki laatu-, suorituskyky-, verkonvakaus- ja yksityisyyden ehdot.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map