Millor escàner de programari maliciós

Indiqueu o no les vostres hores en línia torrent, el programari maliciós és una enorme preocupació. Aquest programari maliciós es colpeja en els vostres dispositius, tancant les seves defenses i deixant les vostres dades privades vulnerables als atacs. Com et pots protegir?


Imatge vectorial de protecció contra programari maliciósLa majoria de les persones ja utilitzen programari antivirus. De fet, molts dispositius i programes disposen de programari antivirus com a part del paquet. Tot i això, aquestes proteccions no sempre van prou lluny. Quan aparegui una peça d’espionatge o ransomware especialment molest, pot ser que necessiteu un escàner de programari maliciós per salvar el dia.

Pot ser útil saber més sobre què és el programari maliciós i el que pot fer als vostres dispositius. A més, voldreu consultar la nostra llista que descriu les millors aplicacions d’escàner de programari maliciós que hi ha actualment al mercat. Amb un programari de seguretat robust a tots els dispositius, podreu navegar amb seguretat.

Què és programari maliciós?

Es tracta simplement d’una manera poc significativa de dir “programari maliciós”. Molta gent sorprèn que aprengui que aquest programari ha estat dissenyat específicament per persones amb la intenció de causar danys i interrupcions.

Probablement coneixeu molt més el programari maliciós que el que teniu. Sempre que escoltin mencions de troians, spyware i virus, s’està parlant de programari maliciós. De vegades, els programes maliciosos són dissenyats i desplegats per hackers solitaris.

Més freqüentment aquests dies, els desenvolupadors de programari treballen en el “barret negre”El camp proporciona els seus serveis a qualsevol persona o organització que els ofereixi més diners.

Tipus de programari maliciós

Si el vostre dispositiu s’infecta amb programari espia, ransomware o virus, què passa? Alguns d’aquests programes maliciosos ataquen la funcionalitat bàsica del vostre ordinador.

Les versions del mateix poden obrir espais secs a l’interior del sistema de seguretat, permetent als actors dolents accedir. El programari maliciós pot fer registres de les vostres contrasenyes, números de targeta de crèdit i comptes bancaris. Ransomware manté la seva disposició efectivament a menys que pagueu als atacants.

De vegades, sembla que no hi ha cap límit al que poden fer els desenvolupadors de programari “black hat”.

Com funciona el programari maliciós?

Quan trobeu i utilitzeu la millor VPN, podeu protegir-vos de nombroses amenaces en línia. Tanmateix, potser necessiteu altres defenses per assegurar-vos que l’adware o el virus no infectin el vostre sistema.

La primera pregunta que es fa la majoria de la gent quan sospita que hi ha un problema amb el seu dispositiu es refereix a com es va iniciar el problema. Hi ha moltes vies disponibles per a persones o individus nefastos per accedir al vostre sistema.

Vectors d'infecció amb programari maliciós

Un dels mètodes més utilitzats és correu electrònic de correu brossa (Llegiu-ne més: E-mails segurs). Molts d’aquests vénen amb una adjunt, i no és fàcil per a la majoria de la gent dir que el correu electrònic és maliciós. Obren el fitxer adjunt, infectant immediatament el seu dispositiu.

El programari maliciós també es difon a través de suports extraïbles com ara discs durs externs o unitats flash USB. Els suports extraïbles són convenients, però a menys que saps qui t’ho proporciona i què hi ha, el millor és no connectar-lo al teu dispositiu..

De vegades, el programari maliciós ho és inclòs en un paquet de programari que sembla benigne. Amb freqüència, aquests programes es descarreguen d’Internet i poden incloure programari realitzat per tercers. L’intercanvi de fitxers és una altra font comuna de programari maliciós. Si bé la navegació per fitxers dels llocs de torrent més populars pot ser divertida i útil, aquests mètodes per compartir fitxers també poden ser perillosos.

Els llocs web que han estat piratejats o compromesos d’altra manera poden infectar el vostre sistema amb programari maliciós com un virus, spyware o adware. Tot i que alguns d’aquests llocs web són llocs web legítims que estan sent atacats per un partit nefast, altres llocs web es creen únicament amb l’objectiu d’infectar ordinadors amb programari maliciós..

Els cinc millors escàners de programari maliciós

Deixar el sistema en situació de vulnerabilitat a l’atac per no instal·lar un dels millors escàners de programari maliciós és com triar no instal·lar el millor sistema de seguretat domèstic quan vius en un barri no dolent. Molestar el cap a la sorra i fingir que no us pot passar res dolent no és una bona estratègia de defensa.

És essencial protegir els vostres dispositius personals i les dades privades, i és per això que necessiteu un escàner de programari maliciós. Aquests programes realitzen una exploració profunda del vostre dispositiu per intentar localitzar qualsevol fitxer maliciós.

A més, busquen cada fitxer quan entra al sistema, cercant qualsevol cosa que pugui sospitar. L’escàner busca codi al fitxer que es compara amb una base de dades de codi maliciós conegut. Si el nou codi coincideix amb el codi de la base de dades, el fitxer es marca com a maliciós.

Els escàners més sofisticats de programari maliciós també tenen en compte els patrons de comportament del codi. Si s’identifica alguna cosa sospitosa al fitxer nou, aquest fitxer es conservarà en una caixa de sorra. Efectivament, és una zona de quarantena on els fitxers maliciosos no poden infectar altres fitxers del sistema. A continuació, s’utilitzen eines d’eliminació per desfer-se del fitxer sospitós.

Alguns d’aquests programes funcionen millor que d’altres. Una exhaustiva investigació indica que alguns escàners són realment el cap i les espatlles per sobre de la resta. Aquí teniu una llista de cinc d’ells.

1. Malwarebytes: rei de Anti-Malware

Malwarebytes ofereix un rendiment decent. Una versió gratuïta del programari funciona ràpidament, però a vegades falten alguns fitxers sospitosos. Després de la Prova gratuïta de 14 dies, és possible que vulgueu actualitzar a un pla premium per oferir-vos més funcionalitat.

logotip de malwarebytes

Característiques

 • Tauler de comandament intuïtiu
 • Protecció en temps real
 • Protecció Ransomware
 • Suport multi sistema operatiu
 • Neteja de disc
 • Navegador segur
 • Detecció de pesca
 • Tallafoc
 • Aplicació mòbil
 • Assistència 24/7

Estructura de preus

Malwarebytes està disponible en versions per a ús personal i empresarial. La versió personal inclou tres nivells. El primer d’ells està disponible sense cap cost i funciona conjuntament amb el programari antivirus existent.

Malwarebytes Premium substitueix el programari antivirus en un dispositiu per 39,99 dòlars anuals. Malywarebytes Premium for Home substitueix el programari antivirus en tres dispositius per 59,99 dòlars anuals. Es poden afegir dispositius addicionals per aproximadament 20 dòlars anuals.

malwarebytes: captura de pantalla del compte premium

La versió empresarial segueix una estructura de preus més complicada perquè es pugui adaptar a les necessitats de la vostra empresa. Malwarebytes per a equips costa 119,97 dòlars anuals per cobrir tres dispositius amb dispositius addicionals protegits per 39,99 dòlars addicionals cada any.

Malwarebytes Endpoint Protection cobreix 10 dispositius a 699,90 dòlars anuals, amb opcions per augmentar o baixar el nombre de dispositius a 69,99 dòlars anuals. Cal negociar amb l’empresa un paquet de luxe que inclogui la protecció i la resposta d’endpoint.

Atenció al client

Si us trobeu amb algun problema mentre utilitzeu Malwarebytes, podeu contactar amb l’assistència al client mitjançant xat en directe o correu electrònic. No s’ofereix suport telefònic. Tanmateix, teniu accés a un centre d’ajuda i al fòrum, tots dos fiables per trobar respostes a problemes bàsics.

2. Bitdefender: la millor protecció per a atacs multivectorals

Bitdefender és àmpliament reconegut per ser un dels millors del negoci. Ofereix un paquet de funcions i proteccions realment robust. L’únic mal de cap que prové de tractar Bitdefender és la vertiginosa matriu de diferents paquets.

Si us plau, n’heu de penjar tota la sobrecàrrega d’informació, tenint en compte el valor de la protecció que rebeu. Pot ser que sigui un dels millors escàners de programari maliciós que podeu obtenir.

Logotip de Bitdefender

Característiques

 • Suport multi sistema operatiu
 • Controls dels pares
 • Shredder
 • VPN
 • Neteja de disc
 • Gestor de contrasenya
 • Protecció càmera web
 • Supervisió en temps real
 • Tallafoc
 • Protecció contra la pesca
 • Protecció per baixar
 • Aplicació mòbil
 • Extensió del navegador
 • Assistència 24/7

Estructura de preus

La seguretat total de Bitdefender per a la llar es pot adquirir per 44,99 dòlars l’any. Això protegirà fins a quatre dispositius. Els descomptes estan disponibles si seleccioneu un pla de dos o tres anys.

Dos anys costa 104,99 dòlars, mentre que tres anys costa 139,99 dòlars. Si necessiteu protegir més de cinc dispositius, podeu triar l’opció “fins a 10 dispositius” per una quantitat addicional sorprenentment petita..

La seguretat per internet de Bitdefender per a la llar és una mica menys costosa, a 39,98 dòlars durant un any. Aquest pla protegeix fins a tres dispositius. Si voleu protegir fins a 10 dispositius, costarà 89,99 dòlars. Una vegada més, hi ha opcions per a plans de dos i tres anys.

Compte premium de Bitdefender

El paquet Antivirus Plus inclou Protecció contra ransomware multicapa i VPN de Bitdefender, així com Bitdefender Safepay. Podeu protegir fins a tres dispositius per 34,99 dòlars l’any.

A més, Bitdefender ofereix una àmplia gamma d’opcions per a empreses. Els paquets s’adapten a mida per a tot, des de petites fins a organitzacions empresarials en una àmplia gamma de preus que comencen a tan sols 99,98 dòlars l’any.

Atenció al client

Si mai necessiteu ajuda amb Bitdefender, no tindreu cap problema per trobar-lo. Des dels tutorials de vídeo fins a un fòrum actiu, tot és aquí. Més, podeu contactar amb un especialista en atenció al client les 24 hores del dia a través del telèfon, el correu electrònic i el xat.

3. Adaware: grans eines anti-malware; Paga per jugar

Adaware no és el programari més robust que hi ha, però sens dubte pot funcionar per a persones que només necessiten protegir un o dos dispositius. La versió gratuïta realment no té moltes funcions, així que haureu de pagar si voleu protecció real.

Logotip d'Adaware

Característiques

 • Protecció per baixar
 • Protecció antivirus
 • Protecció en temps real
 • Protecció web (amb versions de pagament)
 • Tallafoc (amb versions de pagament)
 • Protecció per correu electrònic (amb versions de pagament)
 • Protecció de xarxa (amb versions de pagament)
 • Bloqueig digital (amb versió premium)
 • Shredder (amb versió premium)
 • Control parental (amb versió premium)

Estructura de preus

Adaware disposa de protecció gratuïta, però gairebé sempre és recomanable acudir amb un servei de pagament per obtenir una cobertura més robusta. En el cas d’Adaware, això costarà uns 36 dòlars anuals.

Les funcions incloses en el paquet inclouen protecció per correu electrònic, protecció avançada contra el correu brossa, defenses contra tot programari maliciós, detecció d’URL maliciosa i atenció al client 24 hores.

Adaware antivirus pro

És possible que vulgueu actualitzar a Adaware Antivirus Total per obtenir una cobertura addicional com ara desbrossadora de fitxers, bloqueig digital i control parental. La protecció d’un PC durant un any us farà 48 $. Tanmateix, podeu protegir fins a 10 ordinadors per 160 dòlars l’any. Els descomptes estan disponibles si us registreu dos anys en lloc d’un.

En aquest moment, Adaware no ofereix paquets específics per a clients empresarials.

Atenció al client

L’assistència al client de forma limitada, 24 hores, només està disponible per als clients de pagament. Visiteu el fòrum o les preguntes més freqüents per obtenir respostes a dubtes habituals. El veritable suport tècnic està disponible mitjançant un sistema basat en tiquets.

4. AVG: programari provat en temps; Bé, però no genial

AVG té una protecció molt agradable disponible de forma gratuïta. Tot i això, el seu paquet de tres anys és bastant assequible i proporciona alguns extres imprescindibles. És extremadament fàcil d’utilitzar i l’assistència al client és totalment fiable quan estigui disponible. Tot i això, AVG no és tan segur com Bitdefender. La manca d’un gestor de contrasenyes i una VPN és un negoci.

Logotip AVG

Característiques

 • Suport multi sistema operatiu
 • Shredder
 • Neteja de disc
 • Control dels pares
 • Protecció càmera web
 • Supervisió en temps real
 • Protecció per baixar
 • Protecció contra la pesca
 • Navegador segur
 • Tallafoc

Estructura de preus

Podeu obtenir una versió gratuïta d’AVG que inclou cobertura bàsica d’antivirus i ransomware, així com l’ajustament del rendiment del PC i la supervisió del navegador..

Aneu a l’altura del pla de seguretat d’Internet per 5,83 dòlars al mes, que té una facturació de 69,99 dòlars anuals. Això proporciona un tallafoc millorat, protecció de càmeres web i carpetes xifrades en un nombre il·limitat de dispositius.

AVG Internet Security

El tercer nivell és el pla Ultimate. Té un cost de 8,33 dòlars mensuals, que es facturaran a 99,99 dòlars anuals. El llançament d’aquest paquet us permet accedir a l’assistència a través del telèfon i al xat en viu, així com a la protecció antivirus avançada.

Atenció al client

Un altre dels problemes d’AVG és que no disposa d’assistència al client les 24 hores. Podeu arribar a un representant per telèfon, correu electrònic o xat, però només durant l’horari d’oficina. Un fòrum pot proporcionar orientacions bàsiques sobre problemes habituals.

5. Emsisoft – Solucions favorables al pressupost; Fa la feina

Emsisoft és una alternativa de confiança per als seus pressupostos i ofereix funcions sorprenents. No obstant això, les persones que posen una prima sobre la seguretat total poden trobar-ho Emsisoft no està molt bé.

Logotip d’Emsisoft

Característiques

 • Diversos idiomes per triar
 • Neteja de disc
 • Supervisió en temps real
 • Navegador segur
 • Protecció contra la pesca
 • Protecció per baixar
 • Tallafoc

Estructura de preus

El pla gratuït cobreix un ordinador amb capacitats per escanejar, netejar i posar en quarantena programari maliciós. Amb el paquet actualitzat, els clients paguen un, tres o cinc ordinadors a taxes de 2,50 dòlars mensuals, 4,17 dòlars mensuals i 5,83 dòlars mensuals, cadascun dels quals es factura anualment..

Aquest paquet inclou el bloqueig del comportament, la protecció contra la pesca, la gestió remota, les actualitzacions automàtiques, la protecció d’arxius i el fabricant de kit d’emergència.

Emsisoft Antimalware

Es pot adquirir un paquet una mica més car que cobreix també dispositius mòbils. Una vegada més, es poden cobrir un, tres o cinc dispositius a taxes mensuals de 3,33 dòlars, 5,55 dòlars o 7,78 dòlars, cadascun dels quals es factura anualment..

Atenció al client

Com AVG, el suport al client per a Emsisoft és bastant limitat. No tindreu cobertura les 24 hores del dia i només podreu contactar amb els representants per correu electrònic o per xat en directe. Un centre d’ajuda i un fòrum proporcionen suport addicional que pot ser d’ajuda amb els problemes més bàsics.

Com evitar tenir programari maliciós

De la mateixa manera que teniu precaució a l’hora d’escollir el millor gestor de contrasenyes per protegir-vos en línia, heu d’anar amb compte si voleu protegir-vos d’un virus, ransomware, adware i altres programes maliciosos..

Els passos que feu poden ser nombrosos. La instal·lació d’un excel·lent programari antivirus és imprescindible, com també és localitzar un eficient escàner de programari maliciós. Massa sistemes informàtics domèstics no tenen aquestes proteccions fonamentals.

És com invertir en seguretat domèstica que no tingui un sistema de càmeres fantàstic, a diferència de Nest, aportat per vostè Google, que ofereix una gran quantitat de defenses intel·ligents avançades, sense oblidar-nos, dels perills dins i fora de casa. Aquest és el tipus de sistema que voleu en tots els vectors; des de VPNs, correus electrònics, navegadors, gestors de contrasenyes, fins a programes antimware. La prevenció sempre és millor que curar.

Un cop hàgiu instal·lat un escàner per a programes maliciosos i antivirus, és convenient assegurar-vos que sempre estiguin actualitzats. Fins i tot un escàner de bona reputació pot presentar vulnerabilitats que es descobreixen de tant en tant. Les actualitzacions parquen aquests forats, proporcionant-vos una protecció encara millor.

De la mateixa manera, assegureu-vos que el vostre sistema operatiu s’actualitzi sempre que sigui necessari. Igual que els pedaços i les actualitzacions del programari, mantenir actualitzat el sistema operatiu garanteix que teniu la millor seguretat disponible.

Si utilitzeu WiFi, feu-ho de manera segura. No utilitzeu xarxes obertes, i assegureu-vos que la vostra pròpia WiFi estigui protegida mitjançant una contrasenya.

Un altre pas crític cap a protegir-se és fer-ho sempre dubteu abans de fer clic. Reviseu els correus electrònics a fons per veure qui els va enviar i semblen sospitosos o no. No feu clic en fitxers adjunts tret que pugueu verificar l’enviador i la seva intenció. Tingueu precaució amb els enllaços del lloc web. Passa el ratolí sobre aquest punt abans de fer clic per veure on està realment l’enllaç. Si baixeu d’un servei de compartició de fitxers, escanegeu-lo abans de continuar.

Amb el programari de protecció instal·lat i actualitzat, també voldreu programar hores regulars per a la realització de les exploracions. Massa persones obliden aquest pas aparentment evident, deixant-se innecessàriament vulnerables.

Pensaments finals

El programari maliciós és a tot el món en línia. Tanmateix, no cal que en siguis víctima. Amb un programari antivirus i un escàner per a programes maliciosos, estareu més ben preparats per protegir-vos. No haureu de sentir-vos impotents davant dels decidits pirates informàtics. Feu passos positius avui per salvaguardar les vostres dades privades i per mantenir els vostres dispositius en bon funcionament.

Preguntes freqüents

P: Què és Spyware?

R: Spyware és una categoria de programari maliciós específicament creat per accedir a dades sensibles del vostre dispositiu. Aquest programari s’utilitza freqüentment per recopilar les vostres dades personals, que després es transmeten a empreses de dades, anunciants o altres tercers. Aquest tipus de programari maliciós pot servir per a molts propòsits. Aquests poden incloure el seguiment i venda de dades sobre l’ús d’Internet, robar el vostre compte bancari i dades de la targeta de crèdit o robar la vostra identitat.

P: Com sé que el meu equip ha estat piratejat?

R: Els hackers experts poden entrar en un sistema o dispositiu sense ser detectats. Tot i això, la majoria d’aquests mals actors no són tan sofisticats, i deixen enrere una muntanya de proves. Potser el signe més rellevant d’un pirateig és que el dispositiu de cop és molt més lent del que abans. Un altre és que el consum d’amplada de banda passa pel sostre alhora.

Moltes persones noten que els vídeos necessiten augmentar el temps de memòria intermèdia i que les pàgines web es carreguen de manera molt lenta després d’un pirateig. El xoc freqüent de programari i aplicacions és un altre regal, ja que és una sobreabundància d’anuncis emergents. Aquests i altres signes poden significar que el vostre ordinador ha estat piratejat.

P: El programari antivirus pot eliminar el programari maliciós?

R: La funció principal del programari antivirus és evitar que un ordinador o sistema es contagiï per programes maliciosos. Evita que es descarreguen els fitxers infectats o, si el fitxer s’ha descarregat, marca el fitxer com a sospitós de manera que és menys probable que s’utilitzi.

La majoria de programes antivirus tenen algunes funcionalitats bàsiques a l’hora d’eliminar programari maliciós. No obstant això, els desenvolupadors de barret negre que creen aquests programes estan guanyant constantment sofisticació. Això vol dir que el seu programari és difícil d’eliminar del sistema, especialment per a programes antivirus que només tenen les capacitats més elementals en aquesta àrea.

Per això, és essencial tenir un escàner de programari maliciós i remover a més de la protecció antivirus. L’escàner us proporciona una potent eina per desfer-vos de qualsevol programari espia, adware, ransomware o altres programes maliciosos..

P: Windows Defender pot detectar programari maliciós?

R: Windows Defender de vegades pot detectar programari maliciós. Malauradament, no sempre ho pot fer mentre el sistema operatiu de Windows s’està executant. Això és degut a que els desenvolupadors hàbils aconsegueixen ocultar els programes maliciosos dins del propi Windows on és menys probable que es detectin. La vostra millor opció per detectar programari maliciós és aconseguir un programa dissenyat per fer-ho.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map