Cele mai rapide servicii VPN din 2020

Indiferent pentru ce intenționați să utilizați un VPN pentru, un lucru trebuie să fie rapid.


De multe ori puteți ocoli alte neajunsuri. Dar dacă un VPN încetinește conexiunea dvs. la internet pentru a modela viteze modem, cât de util va fi cu adevărat pentru orice?

Nu numai că veți fi mult mai puțin probabil să îl utilizați, dar probabil că îl veți blestema de asemenea de fiecare dată când faceți acest lucru. Sunt bani irosiți.

Concluzia este că, indiferent dacă doriți să transmiteți emisiunea preferată de oriunde, să vă păstrați activitățile online private sau să vă asigurați conexiunea la internet, doar unul dintre cei mai rapide furnizori VPN va face.

Prezentare generală a celor mai rapide VPN-uri

Pe baza testelor mele de viteză, mai jos este un rezumat rapid al celor mai rapide servicii VPN disponibile în prezent.

Desigur, voi intra în detalii mult mai mari pe fiecare furnizor mai jos. Voi atinge, de asemenea, exact modul în care sunt efectuate testele și de ce anumite părți ale rezultatelor pot fi mai relevante pentru tine decât altele.

Dar, în cazul în care tot ce vă pasă este o privire de ansamblu la nivel înalt …

 1. PureVPN

  Actualizările hardware recente la rețeaua masivă a PureVPN le-au făcut cel mai rapid VPN existent, cu viteze stabile în toate locațiile. Abilitatea lor de a accesa conținut geo-blocat, inclusiv Netflix, nu este în totalitate.

 2. CyberGhost

  În mod constant unul dintre cele mai rapide VPN-uri, CyberGhost postează numere nu departe de cele ale PureVPN. Pe lângă notele de vârf pentru securitate și confidențialitate, deblochează și cele mai populare servicii de streaming.

 3. NordVPN

  Pentru a nu fi depășiți de concurenții lor, NordVPN este o altă alegere excelentă pentru vizionarea videoclipurilor de înaltă definiție și descărcare rapidă, fără să mai vorbim de a fi sigur online și sigur.

 4. Surfshark

  Surfshark s-a angajat la viteză și securitate atunci când au intrat pe piață acum câțiva ani și mai mult decât au livrat pe ambele puncte. Un VPN excelent și pentru streaming.

 5. ProtonVPN

  În afară de publicarea rezultatelor testului de viteză de top, rețeaua de servere a ProtonVPN este, de asemenea, una dintre cele mai sigure.

 6. ExpressVPN

  Un serviciu VPN bine pus la punct, ExpressVPN are o rețea de servere mare, matură, care are un scor mult mai bun decât media pentru performanță.

 7. VyprVPN

  Unul dintre puținii furnizori care dețin întreaga rețea. Acest lucru nu numai că menține serverele VyprVPN sigure, dar le permite și să optimizeze pentru viteză – ceea ce fac foarte bine.

De ce contează viteza VPN

Unii dintre noi folosesc un VPN ca un strat suplimentar de securitate pe Wi-Fi public – alții pentru confidențialitate. Este posibil să căutați un VPN BBC iPlayer sau unul care să lase să deblocheze Netflix de oriunde în lume.

Există o caracteristică comună necesară pentru oricare dintre aceste activități și aceasta este o viteză bună a rețelei.

De ce probabil că performanțele bune sunt obligatorii pentru streamingul video este probabil evident. Fără asta, veți ajunge să vizionați o mizerie pixelată sau mai rău, va trebui să respirați adânc la fiecare 30 de secunde, în timp ce așteptați ca video să se memoreze..

Când utilizați BitTorrent sau o altă rețea P2P printr-o VPN pentru a descărca fișiere, viteza contează clar. Puțini dintre noi doresc să aștepte ore întregi pentru a se finaliza descărcarea când ar trebui să dureze doar câteva minute.

Și chiar și atunci când navighezi doar pe web, folosești un VPN pentru a-ți asigura conexiunea într-o rețea Wi-Fi publică sau pentru a opri ISP-ul să-ți urmărească fiecare mișcare online. Fără îndoială, rapidul este mai bun. Sunt dispus doar să aștept atât de mult timp să se încarce un simplu site web.

Viteza VPN contează deoarece, fără ea, experiența dvs. pe internet va fi mult mai puțin plăcută.

Ce afectează performanța VPN

Există o serie de factori care pot afecta în mod semnificativ viteza conexiunii VPN. În timp ce există altele, aici sunt cele mari la care ar trebui să fim atenți.

 • Locația serverului VPN

  Topul listei de lucruri care afectează viteza VPN este locația fizică a serverului cu care alegeți să vă conectați.

  Când folosim o VPN, datele noastre trebuie să treacă prin serverul VPN înainte de a ajunge la destinația finală. Cu cât este serverul mai extins, cu atât datele noastre trebuie să călătorească.

  În rețelele de calculatoare, distanța nu este un prieten al vitezei, iar șansele sunt ca orice creștere să încetinească conexiunea.

  Prin urmare, serverele mai apropiate sunt de obicei mai bune.

  Acesta este motivul pentru care cele mai rapide servicii VPN tind să aibă rețele mari. Vă pot oferi o alegere a serverului din apropiere, indiferent de locația dvs..

 • Sarcina VPN Server

  Un alt lucru care poate afecta performanța VPN-ului dvs. este încărcarea pe server.

  Resursele serverului precum procesorul, memoria și lățimea de bandă sunt partajate între toți cei care îl folosesc în prezent. Cu cât mai mulți oameni sunt conectați la un server, cu atât este mai mică porțiunea resurselor alocate.

  Deci, în general, cu cât sarcina serverului este mai mică, cu atât conexiunea VPN este mai rapidă.

  Aici VPN-urile prea rapide vor rula mai multe servere decât servicii mai lente. Făcând acest lucru, le permite să echilibreze corect utilizatorii din rețeaua lor, oferind o experiență mai bună în fiecare locație.

 • Criptarea

  Una dintre cele mai bune caracteristici ale unui VPN este că criptează conexiunea dintre dispozitivul dvs. și serverul VPN.

  Din păcate, criptarea nu este gratuită.

  Costă puterea de calcul pe ambele capete – o criptare laterală, cealaltă decriptarea. Și cu cât este mai puternic standardul de criptare, cu atât este mai scump din punct de vedere al calculului.

  Dar, nu este întotdeauna necesară o criptare puternică.

  Ia, de exemplu, un videoclip blocat geo-blocat. Acolo, securitatea nu este de obicei atât de importantă. Optarea pentru criptarea pe 128 de biți peste 256 biți ar trebui să crească viteza VPN-ului dvs., în special pe dispozitivele inferioare.

  Toți furnizorii VPN cărora le pasă cu adevărat de performanță ar trebui să vă permită să ajustați nivelurile de criptare.

 • Protocol

  La fel ca criptarea, alegerea protocolului VPN va afecta viteza de conectare.

  Unele protocoale sunt mai rapide decât altele. OpenVPN, de exemplu, este mai rapid decât L2TP. Chiar și în cadrul protocolului OpenVPN, aveți de obicei posibilitatea de a alege TCP și UDP, acestea din urmă obținând de obicei mai bine.

  Ca și în cazul criptării, un VPN cu gândire rapidă ar trebui să vă permită să alegeți din mai multe protocoale, ceea ce face posibilă îmbunătățirea vitezei de conectare dvs. dincolo de ceea ce oferă prestabilit.

În cele din urmă, orice VPN rapid ar trebui să vă permită să ajustați factorii de mai sus, permițându-vă să ieșiți din acesta cea mai bună performanță posibilă. Și într-adevăr, toți furnizorii menționați în acest articol o fac.

Cum se execută testele de viteză

Fiecare serviciu VPN la care mă uit este testat folosind un laptop Windows 10 conectat cu hard-disk în modemul meu de internet utilizând un cablu Ethernet Cat6. Folosesc o conexiune la internet cu fibra optică de 500 Mbps și 100 Mbps în sus.

Rezultatele de test ale vitezei de bază fără nicio conexiune VPN

Aceste numere de descărcare și încărcare sunt mai mari decât cele care pot fi potrivite cu orice furnizor VPN în prezent. Aceasta înseamnă că rezultatele testelor de viteză nu sunt limitate de propriul meu internet – ele relevă performanța reală a fiecărui server VPN.

Imaginați-vă, de exemplu, că în schimb am folosit o conexiune de 50 Mbps. 50 Mbps ar fi viteza maximă absolută de descărcare pe care mi-ar putea-o oferi un furnizor VPN. Nu am ști niciodată dacă sunt posibile descărcări de 80 Mbps.

Dar, testând cu o conexiune la internet mai rapidă, putem afla asta.

Fiecare test constă din două teste de viteză. Una trece peste o conexiune VPN, cealaltă fără una.

Primul arată performanța VPN. Acesta din urmă confirmă că rezultatele nu au fost limitate de conexiunea mea de internet, care, teoretic, ar putea fi posibilă în locații server mai îndepărtate.

Rulez mai multe perechi de teste de viteză la diferite ore din timpul zilei și folosind diferite servere. Făcând acest lucru este contabil pentru posibile perioade de sarcină grea de rețea și server VPN.

OpenVPN peste UDP este protocolul meu ales.

Cele mai rapide rezultate ale rulărilor sunt cele pe care le folosesc.

În ceea ce privește instrumentele, testele sunt rulate folosind Speedtest.net și TestMy.net. O altă opțiune decentă cu care nu testez momentan, dar poate adăuga mai târziu este SpeedOf.Me.

Ce servere sunt testate

Primul server pe care îl testez ar trebui să fie teoretic cea mai rapidă conexiune VPN pe care o pot obține. Ar trebui să fie o combinație optimă de apropiere și încărcare.

Aproape fiecare client VPN are o opțiune de a selecta aceste servere pentru dvs. automat.

De asemenea, execut teste de viteză pe serverele din SUA, Marea Britanie, Canada, Australia, Olanda, Germană și Franceză – presupunând, desigur, că furnizorul VPN acceptă această țară. Acestea sunt cele șapte locații cele mai populare printre utilizatorii VPN.

Din motive de brevet, veți găsi doar o eșantionare a rezultatelor pe această pagină. Fiecare furnizor are, totuși, o pagină dedicată în care arată și discut despre toate cele opt runde.

Factorul timpului zilei

Un lucru de reținut este faptul că, indiferent de ce spun rezultatele comparației de viteză VPN, performanța reală va diferi întotdeauna în funcție de ora din zi.

Din păcate, nu există nicio cale în acest sens.

Cu cât mai mulți oameni se conectează la un VPN în același timp, cu atât va fi mai lent. Deși, cu un serviciu bun, încetinirea ar trebui să fie minimă.

De obicei, vă puteți aștepta la o conexiune mai puțin optimă în jurul orei de cină sau dimineața devreme decât v-ați face la 4 dimineața.

În mod similar, dacă se întâmplă vreun eveniment important – unul pe care o mulțime de oameni ar putea fi transmis (un joc mare al Cupei Mondiale sau Super Bowl, de exemplu) – nu trebuie să vă așteptați și la cele mai mari viteze VPN.

Cele mai rapide furnizori VPN

Mai jos este lista furnizorilor VPN de cea mai bună performanță, așa cum sunt determinate de testele mele de viteză. Toate VPN-urile sunt testate periodic pentru a vă asigura că rezultatele sunt la zi.

1. PureVPN

Sigla PureVPN

Actualizările masive recente la rețeaua lor de server au înregistrat PureVPN în topul celor mai rapide clasamente VPN, cu cea mai bună viteză de descărcare de 112,6 Mbps și o locație excelentă testată în medie de 93,6 Mbps..

Rezultatele testelor de viteză pentru cel mai rapid server al PureVPN

Pagina de testare a vitezei PureVPN arată rezultatele pentru toate locațiile testate.

Viteza lor recent găsită deoparte, PureVPN deține, de asemenea, drepturile lăudabile pentru numărul de locații de server, cu hardware în 131 de țări și 160 de orașe.

În trecut, au existat câteva probleme de confidențialitate în jurul PureVPN, dar și ei au intensificat-o. Începând din septembrie 2019, ei sunt un furnizor verificat independent de înregistrare zero.

PureVPN este, de asemenea, foarte consistent în capacitatea sa de a debloca conținut geo-blocat. Începând cu US Netflix și BBC iPlayer, acestea acceptă aproape 70 de canale și servicii din întreaga lume.

Și cu un preț care scade o mulțime de concurenți – mai ales dacă profitați de un cupon PureVPN – precum și de o garanție de returnare a sumelor de 31 de zile, nu există prea puține motive să nu acordați acestui furnizor o atenție serioasă.

Pro-uri
 • Viteze excelente
 • Rețea uriașă de server (131 de țări)
 • Deblochează Netflix, iPlayer și peste alte 70 de servicii de streaming
 • Compatibil cu peste 50 de dispozitive și platforme
 • Furnizor VPN de jurnal zero verificat independent
 • Opțiune IP dedicată
 • De mare valoare
Contra
 • Aplicațiile ar putea utiliza un pic mai mult poloneză
 • Unele probleme de conexiune intermitentă

FASTEST VPN: Viteza excelentă a PureVPN înseamnă că nu va trebui niciodată să vă faceți griji pentru pixelare sau tamponare atunci când transmiteți emisiunile preferate. De asemenea, sunt super accesibile.

2. CyberGhost

Sigla CyberGhost

Cu o cea mai bună viteză de descărcare a serverului de 103,1 Mbps și o descărcare medie de 82,0 Mbps în toate locațiile testate, CyberGhost afișează cel de-al doilea rezultat cel mai rapid al tuturor furnizorilor de VPN.

Rezultatele testelor de viteză pentru cel mai rapid server CyberGhost

Pentru toate numerele, vă rugăm să consultați rezultatele complete ale testului meu de viteză CyberGhost.

Viteza nu este însă singurul punct forte al CyberGhost. Ele livrează aproape peste tot.

Datorită unei extinderi recente și destul de importante a rețelei lor, CyberGhost oferă acum o mulțime de opțiuni de conectare – 7159 servere în 90 de țări.

Sunt un furnizor de confidențialitate, datorită unei baze de operații în România și unei politici stricte de logare zero.

Software-ul este ușor de utilizat și implementează fiecare caracteristică de securitate la care te-ai putea aștepta. De la un comutator de tip VPN și protecție împotriva scurgerilor DNS până la algoritmi și protocoale de criptare de vârf – este totul acolo.

CyberGhost este, de asemenea, un serviciu excelent pentru deblocarea majorității serviciilor de streaming, inclusiv SUA Netflix și BBC iPlayer. P2P este, desigur, acceptat și.

Nu este mulțumit de a fi unul dintre cele mai rapide VPN-uri de pe listă, CyberGhost este, de asemenea, unul dintre cele mai puțin scumpe.

Și cu o garanție de restituire a banilor în valoare de 45 de zile din industrie – a cărei durată se referă la convingerea companiei în calitatea serviciilor lor – aveți destul timp pentru a le testa.

Pro-uri
 • Zero logging pentru confidențialitate maximă
 • Distribuție excelentă de server cu peste 71.00 de servere în 90 de țări
 • Viteze de conectare foarte rapide
 • Funcționează cu Netflix și BBC iPlayer din SUA
 • Permite torentarea P2P
 • Garanție lungă de returnare de 45 de zile
Contra
 • Companie-mamă cu reputație discutabilă
 • Configurare manuală OpenVPN
 • Nu funcționează din China

STREAMING FĂRĂ NICIUN BUFFERING: CyberGhost este un VPN foarte rapid care funcționează așa cum era de așteptat chiar din cutie. Cu o mulțime de caracteristici, un preț excelent și o garanție lungă de returnare a banilor, acesta este un furnizor cu care nu puteți greși.

3. NordVPN

Logo-ul NordVPN

Nu departe de primii doi furnizori este NordVPN – care înregistrează 91,4 Mbps cele mai bune viteze de descărcare a serverului și o medie de locație testată de 69,1 Mbps. Ambele sunt numere de care trebuie să fie luate în considerare.

Rezultatele testelor de viteză pentru cel mai rapid server NordVPN

Vă rugăm să consultați pagina mea de testare a vitezei NordVPN pentru toate numerele.

Rularea a peste 5600 de servere în 58 de țări face ca lista de servere a NordVPN să fie una dintre cele mai mari din jur.

Confidențialitatea a fost întotdeauna o prioritate și pentru NordVPN cu sediul în Panama.

Nu numai că au o politică de neregistrare a aerului, dar vă oferă și o mulțime de instrumente care vă pot ajuta să rămâneți anonim online. Lista include chiar și lucruri pe care puțini alți furnizori le pun în aplicare, cum ar fi o VPN dublă, Tor peste VPN și servere oftalmate.

Și, în ciuda faptului că este încărcată cu funcții, aplicația client este încă incredibil de intuitivă de utilizat.

NordVPN permite torrenting pe toate serverele lor. De asemenea, fac o treabă excelentă de deblocare a Netflix – și într-adevăr cam la orice alt serviciu de streaming popular.

Pro-uri
 • Confidențialitate excelentă cu zero logări
 • Rețea mare de servere (și în continuă creștere)
 • Performanțe bune de conectare
 • Servere de specialitate (inclusiv VPN dublu, ofuscat și Tor peste VPN)
 • Client curat, ușor de utilizat
 • Funcționează cu Netflix și cu majoritatea altor servicii de streaming
 • Permite Torrenting și P2P
 • Ofera adrese IP dedicate
Contra
 • Nicio caracteristică de tunel divizat
 • Un pic scump pe planurile pe termen mai scurt

UN TÂRZ DE ÎNCHIDERE: Performanța NordVPN este la fel de bună. Adăugați la aceasta o rețea de server mare și un accent puternic pe confidențialitate și securitate și aveți un VPN care face totul.

4. Surfshark

Logo-ul Surfshark

De când Surfshark a intrat pe piața VPN în urmă cu puțin peste doi ani, au făcut aproape totul bine – așa cum demonstrează recenzia lor excelentă. Aceasta, desigur, include performanța.

În ultimele mele teste, Surfshark a postat rezultate de 86,8 Mbps pentru cele mai bune descărcări de server și o medie de locație testată de 64,3 Mbps.

Rezultatele testelor de viteză pentru cel mai rapid server al lui Surfshark

Pagina completă a rezultatelor testului de viteză Surfshark cuprinde toate cele opt locații testate.

În ciuda faptului că sunt relativ noi, rețeaua lui Surfshark impresionează. În prezent include 1040 servere VPN în 63 de țări.

Surfshark a decis că, în primul rând, vor fi un furnizor fără logging și își fac o treabă excelentă. De asemenea, funcționarea în afara Insulelor Virgine Britanice favorabile vieții private.

Software-ul client este ușor de utilizat, cu o mulțime de caracteristici de securitate și confidențialitate incluse.

Recent, Surfshark a implementat chiar ceva numit Camouflage Mode. Se asigură că nimeni – nici măcar ISP-ul dvs. nu vă poate spune că utilizați un VPN.

Am menționat, de asemenea, că Sufshark este singurul furnizor din această listă care vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan?

Pro-uri
 • Confidențialitate excelentă și securitate fără înregistrare
 • Performanță excelentă a serverului
 • Deblochează Netflix, BBC și multe altele
 • Client ușor de utilizat
 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Suport torrenting
 • Ieftin
Contra
 • Viteză inconsistentă în câteva locații
 • Asistență destul de lentă pentru clienți

FAST ȘI AFACABIL: Simplu de utilizat, sigur și mult mai rapid decât VPN-ul dvs. mediu, Surfshark este foarte ușor pe portofel. Niciun alt furnizor de top nu vă oferă acest lucru atât de puțin.

5. ProtonVPN

Sigla ProtonVPN

Pentru un VPN care se concentrează în principal pe confidențialitate și securitate, ProtonVPN afișează câteva rezultate impresionante ale testelor de viteză. Numerele lor – descărcări de 86,1 Mbps pe cel mai bun server și o medie testată de 67,2 Mbps – sunt gât și gât cu Surfshark.

Rezultatele testelor de viteză pentru cel mai rapid server ProtonVPN

Pagina de testare a vitezei ProtonVPN conține numerele pentru toate celelalte locații.

Rezultatele sunt consecvente pe rețeaua de servere ProtonVPN, care se întinde pe 63 de locații foarte respectabile în 44 de țări.

Ceea ce face și ProtonVPN special este faptul că fiecare țară include o dublă opțiune de conectare VPN. Ei sunt singura VPN care a făcut asta.

Dacă confidențialitatea online vă preocupă foarte mult, acesta poate fi cel mai rapid furnizor pentru dvs..

Bazat în Elveția care acceptă confidențialitatea, ProtonVPN este, desigur, și o VPN fără logare.

Software-ul client – care este destul de ușor de utilizat – include fiecare caracteristică de securitate imaginabilă. Are chiar și câteva aspecte utile pe care alți furnizori nu le deranjează să pună profiluri de conexiune similare.

Și, pentru a încheia totul, ProtonVPN va debloca chiar Netflix și Hulu din SUA.

Pro-uri
 • Caracteristici excelente de confidențialitate și securitate
 • VPN dublu oferit în fiecare țară acceptată
 • Fără jurnale
 • Client ușor de utilizat
 • Performanță bună a serverului
 • Torrenting și P2P prietenos
 • Oferă o versiune gratuită
Contra
 • Scump
 • Fără suport de chat live
 • Servere P2P numai în patru țări

VITEZĂ ȘI SECURITATE: ProtonVPN este un exemplu excelent în ceea ce privește modul în care confidențialitatea și securitatea de vârf nu înseamnă neapărat performanță slabă – acestea oferă minunat ambele puncte.

6. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

Cu viteze de descărcare de 68,6 Mbps pentru cel mai bun server și o medie de 48,1 Mbps pe toate locațiile testate, este foarte puțin ceea ce poți face cu ExpressVPN.

Rezultatele testelor de viteză pentru cel mai rapid server ExpressVPN

Pentru mai multe numere de performanță, consultați rezultatele complete ale vitezei ExpressVPN.

Începând cu 2009, ExpressVPN are o rețea foarte matură de peste 3000 de servere în 95 de țări.

Acestea sunt o VPN strict fără logare și sună acasă pentru Insulele Virgine Britanice care se confruntă cu confidențialitatea.

Având ani de zile pentru a-l perfecționa, clientul ExpressVPN este curat și ușor de folosit ca niciun altul. Chiar dacă este plin de caracteristici, toate sunt bine aruncate – dacă nu le pasă de ele, nu le vor intra niciodată în cale.

ExpressVPN permite traficul P2P și, așa cum am subliniat în recenzia mea, se descurcă foarte bine când vine vorba de deblocarea Netflix și a altor servicii de streaming populare.

Și dacă vă confruntați vreodată cu probleme, ExpressVPN oferă ceea ce este, probabil, cel mai bun suport pentru clienți în afaceri. De asemenea, au o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile.

Pro-uri
 • Un client bogat și intuitiv
 • Puternică tehnologie de back-end
 • O mulțime de servere și locații server
 • Vitezele de conectare rapide și consistente
 • Funcționează cu Netflix din SUA
 • Asistență clienți de top
Contra
 • Unele înregistrări agregate
 • Nu este cel mai ieftin

MARE TOT: ExpressVPN face aproape orice și face totul foarte bine: viteză, rețea mare de servere, client excelent și asistență excelentă pentru clienți.

7. VyprVPN

Logo VyprVPN

Doar pentru că sunt ultimele pe lista mea cu cele mai rapide VPN-uri, nu ar trebui să ia nimic de la VyprVPN. Performanța lor de descărcări de 58,3 Mbps pe cel mai bun server și o medie a locației de testare de 47,1 Mbps pune în rușine o mulțime de alte VPN-uri.

Rezultatele testelor de viteză pentru cel mai rapid server VyprVPN

Pentru rezultate din alte locații, consultați pagina de testare a vitezei VyprVPN.

Ceea ce este deosebit de impresionant în rețeaua VyprVPN este faptul că dețin fiecare server. Este vorba despre 64 de țări și 73 de locații hardware.

Este excelent atât pentru securitate cât și pentru confidențialitate.

Dar, VyprVPN nu se oprește doar acolo. De asemenea, sunt VPN fără logging și folosesc cele mai recente și mai sigure protocoale și standarde de criptare.

VyprVPN a implementat chiar propriul protocol, numit Chameleon, care este excelent pentru a obține orice tentativă de blocare sau blocare a VPN – inclusiv marele firewall din China.

Dincolo de confidențialitate și securitate, VyprVPN face și multe alte lucruri bine. Acestea permit torentarea și fac o treabă bună de a vă permite să vizionați conținut geo-blocat precum Netflix și BBC.

Pro-uri
 • Verificat nicio înregistrare pentru confidențialitate completă
 • Selecție excelentă de protocoale și setări de criptare
 • Sute de servere cu o mare diversitate de locații
 • Client intuitiv, ușor de utilizat cu mai multe platforme
 • Deblochează Netflix, BBC iPlayer și altele
 • Permite traficul P2P și torent
 • Gazduiește servere proprii (fără terțe părți)
Contra
 • Nici o modalitate de a plăti în mod anonim
 • Funcționarea VPN nu este disponibilă în planul de bază

FAST ȘI SIGURĂ: Cu servere rapide care vă permit să faceți orice doriți online, VyprVPN oferă confidențialitate internetului și libertatea pe care ar trebui să o avem cu toții.

Ce VPN are nevoie de importanță când

Un test de viteză VPN va genera trei seturi de numere: viteze de descărcare și încărcare și timp de ping.

În funcție de ce doriți să utilizați VPN-ul dvs., este posibil să fie important doar un subset de aceste valori.

Viteza de descărcare

Viteza de descărcare vă indică cât de rapid primește datele dispozitivului.

Dacă intenționați să trageți fișiere mari sau multe (sau ambele), ar trebui să faceți o viteză bună de descărcare a priorității. Cu cât este mai mare, cu atât mai bine.

Exemple principale ale momentului în care viteza de descărcare VPN bună sunt critice includ:

 • Utilizarea aplicațiilor de partajare a fișierelor precum BitTorrent sau alte rețele peer-to-peer
 • Streaming video – în special în definiție înaltă
 • Accesarea serviciilor de găzduire de fișiere precum Usenet

Viteza de upload

Dimpotrivă vitezei de descărcare, viteza de încărcare vă permite să știți cât de rapid puteți trimite date către o destinație de la distanță.

Ar trebui să conteze dacă trimiteți adesea fișiere mari sau un număr considerabil de ele. Cu cât această valoare este mai mare, cu atât mai bine.

Exemple de viteze de încărcare contează:

 • Copia de rezervă a datelor – precum imaginile familiei dvs. – în cloud
 • Utilizarea serviciilor de partajare a fișierelor

Ping Time

Timpul ping, uneori numit și latență, măsoară cât durează un pachet de date pentru a face călătoria de pe dispozitivul dvs., prin serverul VPN, la destinația sa și apoi din nou..

Această măsurătoare este specificată în milisecunde.

Cu cât timpul de ping este mai mic, cu atât conexiunea este mai rapidă și mai bună.

Latenția este crucială dacă:

 • Folosești aplicații în timp real precum Skype sau alte soluții VoIP
 • Joacă jocuri online

Cum să alegeți un server VPN rapid

După ce te-ai decis asupra VPN-ului tău rapid, mai trebuie să alegi un server rapid. Chiar și cu cei mai rapide furnizori puteți obține o conexiune care nu vă va oferi niciodată viteze optime.

Când alegeți un server, țineți cont de următoarele criterii.

 • Proximitatea serverului

  Cu cât serverul este mai aproape de locația dvs., de obicei, cu atât mai rapidă va fi conexiunea VPN.

  De exemplu, dacă încercați să accesați biblioteca US Netflix din Marea Britanie, alegeți un server pe coasta de est a SUA. Dacă încercați să faceți același lucru din Japonia, alegeți unul pe coasta de vest.

  Dacă știți locația exactă a conținutului pe care încercați să îl accesați, puteți alege, de asemenea, un server VPN în apropierea acestuia, în loc de unul de lângă dvs..

  Practic, pentru a obține cele mai bune performanțe dintr-un VPN, încercați, pe cât posibil, să reduceți distanța suplimentară necesară pentru a parcurge serverul.

 • Sarcina serverului

  Cu cât mai mulți dintre noi folosim un server VPN specific, cu atât va fi mai lent. A alege un server cu sarcină mai mică poate arunca importanța cât de aproape este de tine.

  Probabil veți avea o conexiune mai rapidă folosind un server cu o încărcare de 10% care se află în capătul opus al țării decât unul cu o încărcare de 95% în orașul dvs..

  Majoritatea furnizorilor vă permit să vedeți încărcarea curentă a serverului în aplicațiile client – cu siguranță, atât CyberGhost, cât și NordVPN. Alegeți în consecință.

 • Latență

  Uneori, în ciuda alegerii unui server ușor încărcat în apropiere, este posibil să vedeți totuși viteze mai lente decât de dorit. În aceste cazuri, latența ar putea fi foarte bine vinovată.

  Latența serverului VPN, sau timpul ping, măsoară cât timp durează un pachet de date pentru a călători de pe dispozitivul dvs. către server și înapoi. Traficul intens de rețea pe parcurs îl poate trimite prin acoperiș.

  Înclinați-vă către servere cu latență scăzută. Ca și în cazul încărcării serverului, majoritatea clienților VPN vă vor afișa numerele curente.

Rețineți că fiecare aplicație VPN vă oferă opțiunea de a alege automat care ar trebui să fie cel mai rapid server – este denumit în mod obișnuit ceva de genul „Cea mai bună locație a serverului”, „Cel mai rapid server” sau „Conectare rapidă”.

Unii furnizori, cum ar fi PureVPN, vor alege chiar și un server pentru dvs. în funcție de un scop specific, cum ar fi torrentingul, sau streamingul video dintr-o sursă specifică.

În experiența mea, acele rezultate, deși nu întotdeauna cele mai bune, vă vor aduce viteze cu care ar trebui să fiți mai mult decât mulțumit.

Este cel mai rapid VPN întotdeauna cel mai bun

Viteza este, fără îndoială, un factor esențial atunci când alegeți un furnizor VPN, indiferent de motivul pentru care utilizați unul.

Dar, nu trebuie să fie totul și totul final.

Puteți pune la dispoziție o performanță VPN ușor mai mică în favoarea altor funcții de care aveți nevoie.

Unele dintre aceste funcții pot include o distribuție mai bună a serverelor la nivel mondial, un număr mare de dispozitive pe care le puteți utiliza simultan, o securitate robustă sau o politică de logare minimă..

Acestea fiind spuse, printre cele mai rapide VPN-uri enumerate pe această pagină, puteți găsi cu ușurință unul care va satisface mai multe – dacă nu toate – din aceste nevoi. Atât CyberGhost, cât și NordVPN, de exemplu, bifează toate casetele.

Așadar, chiar dacă uneori poate părea, adevărul este că viteza nu este un lucru pe care trebuie să-l compromiți vreodată.

Cel mai rapid tabel de comparare rapidă a VPN-urilor

Furnizor Descărcați SpeedUpload SpeedPing TimeFeaturesCost

Test de viteză | Lista de servere
112,6 Mbps46,7 Mbps21 ms
ţări:131
Servere:2070
Protocoale:OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, IPSec / IKEv2
platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, routere
Conexiuni:5
Logare:Data conectării, lățimea totală de bandă folosită
Locație:Hong Kong
Plan de 1 lună:$ 10.95 / luna
Planul anual:$ 3.33 / luna
Încercare gratuită:Nu
Bani înapoi:31 de zile
Plată:Card de credit, PayPal, BitCoin, Alipay, Carduri majore cadou, CashU, alte criptocurrențe, Paymetwall

Test de viteză | Lista de servere
103,1 Mbps59,6 Mbps25 ms
ţări:90
Servere:7159
Protocoale:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, routere
Conexiuni:7
Logare:Fără jurnal
Locație:România
Plan de 1 lună:$ 12.99 / luna
Planul anual:$ 2,75 / lună
Încercare gratuită:da
Bani înapoi:45 de zile
Plată:Card de credit, PayPal, Bitcoin

Recenzie | Test de viteză | Lista de servere
91,4 Mbps51,4 Mbps13 ms
ţări:58
Servere:5645
Protocoale:OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec / IKEv2
platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, routere
Conexiuni:6
Logare:Fără logare
Locație:Panama
Plan de 1 lună:$ 11.95 / luna
Planul anual:$ 3.49 / luna
Încercare gratuită:Nu
Bani înapoi:30 de zile
Plată:Carduri de credit (Visa, MC, Amex, Discovery), Crypto (Bitcoin, Etherum, Ripple), Amazon Pay, Alipay, UnionPay, Altele

Recenzie | Test de viteză | Lista de servere
86,8 Mbps76,4 Mbps3 ms
ţări:63
Servere:1040+
Protocoale:OpenVPN, IKEv2
platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, routere
Conexiuni:Nelimitat
Logare:Fără logare
Locație:Insulele Virgine Britanice
Plan de 1 lună:$ 11.95 / luna
Planul anual:$ 1,99 / lună
Încercare gratuită:Nu
Bani înapoi:30 de zile
Plată:Card de credit, PayPal, Bitcoin, Alipay

Recenzie | Test de viteză | Lista de servere
86,1 Mbps58,7 Mbps20 ms
ţări:44
Servere:698
Protocoale:OpenVPN, IKEv2 / IPSec
platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, routere
Conexiuni:2 (de bază), 5 (plus), 10 (vizionare)
Logare:Fără jurnal
Locație:Elveţia
Plan de 1 lună:5,00 USD / lună (de bază), 10,00 USD / lună (Plus), 30,00 USD / lună (Visionar)
Planul anual:4,00 USD / lună (de bază), 6,00 USD / lună (Plus), 24,00 USD / lună (Visionar)
Încercare gratuită:da
Bani înapoi:30 de zile
Plată:Card de credit, PayPal

Recenzie | Test de viteză | Lista de servere
68,6 Mbps44,5 Mbps7 ms
ţări:95
Servere:3000+
Protocoale:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP
platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Blackberry, routere
Conexiuni:3
Logare:Durata totală a conexiunii zilnice, suma totală zilnică a transferului de date, locația serverului
Locație:Insulele Virgine Britanice
Plan de 1 lună:$ 12.95 / luna
Plan de 6 luni:$ 9.99 / luna
Planul anual:$ 6,67 / lună
Încercare gratuită:Nu
Bani înapoi:30 de zile
Plată:Carduri de credit, PayPal, Bitcoin, Alipay, Paywall

Recenzie | Test de viteză | Lista de servere
58.3 Mbps48.3 Mbps29 ms
ţări:64
Servere:700+
Protocoale:OpenVPN (Pro / Premier), L2TP / IPsec, PPTP, Cameleon (Pro / Premier)
platforme:Win, Mac, Linux, iOS, Android, routere
Conexiuni:3 (de bază), 5 (Premium)
Logare:Fără jurnal
Locație:Elveţia
Plan de 1 lună:9,95 USD / lună (de bază), 12,85 USD / lună (Premium)
Planul anual:5,00 USD / lună (de bază), 2,50 USD / lună (Premium)
Încercare gratuită:3 zile
Bani înapoi:Nu
Plată:Card de credit, PayPal, Alipay
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map