Hide.me Review VPN (2020)

VPN-ul Hide.me are mai multe lucruri care funcționează pentru asta. Unul dintre aceștia este sediul companiei din Malaezia.


A fi localizat acolo înseamnă că Hide.me nu este supusă jurisdicției celor cinci Ochi sau chiar a celor 14 acorduri Ochi. Pentru oricine este preocupat de menținerea confidențialității online, aceasta este o veste foarte bună.

logo hideme vpnCu o bază de domiciliu în Malaezia, compania nu este supusă multor legi stricte de păstrare a înregistrărilor care există în țări precum Canada și S.U.A. În consecință, dacă forțele de ordine încep să ceară informații, Hide.me va avea puțin sau nimic de oferit.

Hide.me este un concurent relativ nou. A fost înființat în 2012 de un cuplu de profesioniști care au experiență în domeniul IT. După ce au lucrat pentru companii și guverne din diferite țări, fondatorii au o experiență solidă pentru înțelegerea securității, a vieții private și a modului de menținere a ambelor.

Știind acest lucru face ca performanța generală a lui Hide.me să fie mai dezamăgitoare. Ar fi trebuit să fie mai bine. Practicile de securitate și de criptare cu acest VPN sunt bune și, în timp ce rețeaua de servere a lui Hide.me nu este aproape nicăieri, nu este prea agitată.

Cu toate acestea, nu există nicio modalitate de a trece peste rate de transfer de date prea lente cu acest serviciu, despre care vom discuta mai jos.

Prezentare generală

FeaturesInformation
Usability:Ușor de folosit
Politica de logare:Fără politică de logare
Dimensiunea serverului:160 ++ servere
Distribuție server:55 de țări
A sustine:Asistență 24/7 prin chat live, e-mail și un sistem de ticketing
torrenting:Limitat
Streaming:Limitat
Protocolul VPN și criptarea:Protocoale OpenVPN, SoftEther, IKEv2, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP; Criptare AES de 256 biți
Sediu:Malaezia
Preț:$ 5,41 / lună
Site oficial:https://hide.me

Securitate și criptare

Ca orice VPN respectabil ar trebui, Hide.me face OpenVPN protocol de tunel disponibil. Există multe modalități de a crea un tunel între computerul utilizatorului și internet. Unele dintre aceste metode sunt mai bune și mai fiabile decât altele. În prezent, OpenVPN este considerat cel mai bun protocol disponibil.

computerul este securizatUnul dintre motivele acestei distincții este faptul că folosește criptarea AES de 256 biți care nu a fost niciodată compromisă și despre care experții cred că nu va fi hacked timp de câteva miliarde de ani. Mai mult, OpenVPN este un software open source. Înseamnă că dezvoltatorii din întreaga lume au o mână de testare a vulnerabilităților și de a o face ireproșabilă.

În plus, utilizatorii Hide.me pot utiliza protocoalele IKEv2 sau SoftEther. IKEv2 este aproape la fel de indestructibil ca OpenVPN, ceea ce îl face o alegere de încredere. SoftEther nu este disponibil pe mai multe VPN-uri, așa că este o notă plăcută de a-l vedea aici, mai ales că poate face mai dificil pentru străini să urmărească traficul web al unui utilizator..

Hide.me permite, de asemenea, utilizatorilor să selecteze mai vechi protocoale de tunelare SSTP și PPTP. În general, acestea sunt nu mai sunt considerate sigure și trebuie evitate.

Ca multe dintre cele mai recomandate VPN-uri, Hide.me este echipat cu un comutator de ucidere. Imediat ce VPN devine neașteptat de indisponibil, acesta va încheia sesiunea de navigare. Acest lucru vă protejează de expunere atunci când sunteți online.

Câți servere are Hide.me?

locații server hidemeCompararea Hide.me cu alți furnizori VPN de profil înalt arată că reteaua de server lipseste. Au o prezență în peste 30 de țări și peste 150 de servere.

Acest lucru face ca sistemul lor să fie mai mare decât unii concurenți, dar este nicăieri aproape de a putea concura cu marii jucători care au mai multe mii de servere localizate în aproape fiecare țară precum NordVPN.

Este aceasta o problemă?

Dacă sunteți localizat aproape de unul dintre serverele Hide.me, este posibil să nu fie. Cu toate acestea, este vital să fim conștienți că atunci când un VPN are un număr limitat de servere, atunci un număr excesiv de utilizatori sunt aglomerați în același spațiu. Aceasta înseamnă că lățimea de bandă este limitată, și asta înseamnă rate mai mici de transfer de date.

În plus, deoarece Hide.me are doar servere în aproximativ 30 de țări, șansele sunt să nu găsiți un server care să fie aproape de casă. Cu cât computerul este mai îndepărtat de serverul VPN, cu atât ratele de transfer de date vor fi mai lente.

Dacă călătoriți frecvent, atunci problemele se vor înmulți doar.

Are Hide.me acoperire de server în locurile pe care le vizitați de obicei? Dacă nu, atunci acest lucru poate însemna că fie nu te vei putea conecta la VPN-ul tău, fie că ratele de transfer vor fi atât de încet încât nu merită încercat.

Oamenii din spatele Hide.me au făcut un efort să se asigure diversitate geografică cu serverele lor. În America de Nord, veți găsi șase servere împărțite între Canada și Statele Unite Mexic, iar Brazilia primește câte un server.

Europa și Statele Unite ale Americii sunt bine acoperite și există chiar și servere în Islanda și Maroc. În regiunea asiatică, serverele se găsesc în Japonia, Coreea de Sud, Hong Kong, Singapore și India. Sydney, Australia are și un server.

Puteți utiliza BitTorrent sau P2P cu Hide.me?

filesharing-vectorHide.me oferă servere dedicate pentru utilizarea BitTorrent sau pentru activități P2P. Asta înseamnă că pentru a profita de torrenting, trebuie să poți stabili o conexiune rapidă cu unul dintre aceste servere.

Acest VPN are un proxy specializat care este configurat pentru conexiunile P2P. Un necriptat SOCKS5 proxy, trebuie să folosiți acest lucru cu VPN pentru ca nimeni să nu se uite peste umăr în timp ce partajați fișiere.

Dacă sunteți în căutarea unui VPN care să permită transmiterea fluxului Netflix, ar trebui să vă uitați în altă parte. Hide.me nu oferă niciun servere specializate pentru streaming Netflix, iar încercarea de a face acest lucru în timp ce această VPN este operațională nu funcționează.

Netflix nu a făcut niciun secret despre neplăcerile lor față de persoanele care folosesc VPN-uri pentru a urmări programarea geo-restricționată. Au reușit să detecteze cine folosește un VPN, iar Hide.me nu le poate păcăli.

Cât de rapid este serviciul VPN al lui Hide.me?

Cei mai mulți oameni s-au simțit confortabil cu perioade de încărcare incredibil de rapide pe internet în ultimii ani. Trebuie să aștepți chiar și câteva secunde suplimentare pentru a se încărca un site web este frustrant.

Majoritatea experților sunt de acord că utilizarea unui VPN va reduce ritmul transferului de date. Cu toate acestea, VPN-urile care au o reputație sterlină vor însemna o încetinire mult mai puțin vizibilă.

Chiar dacă traficul dvs. web trebuie să fie parcurs mai departe și să treacă prin cercuri suplimentare, aceste VPN-uri au rețele de servere puternice care pot face acest lucru cu un sughiț abia.

din pacate, Hide.me nu are una dintre acele rețele. Nu s-au comportat deosebit de bine la testele de viteză. Chiar și serverul relativ aproape din New York a înregistrat o viteză de descărcare de doar 17,17 Mbps, viteza de încărcare fiind de 10,10 Mbps.

Surprinzător, viteza s-a îmbunătățit la conectarea la un server din Amsterdam. Rata de descărcare de 27,60 Mbps a fost mai bună, la fel și rata de încărcare de 19,92 Mbps. Cu toate acestea, în comparație cu cei mai mari concurenți din domeniu, Ascunde-mă vine scurt.

rezultatul vitezei hideme

Rezultatele folosind un server la Londra au fost similare cu cele cu serverul din Amsterdam. O rată de descărcare de 28,69 Mbps și o rată de încărcare de 20,41 Mbps nu este probabil să convingă un sceptic să facă trecerea la Hide.me.

Conectarea la un server din Hong Kong a încetinit în mod previzibil rata de transfer a datelor. Cu viteza de descărcare la 11,71 Mbps și viteza de încărcare la 3,19 Mbps, spre deosebire de NordVPN, Hide.me nu va câștiga niciun premiu pentru această categorie.

Ce se ascunde. Politica de logare?

Hide.Me are sediul în Malaezia. În consecință, legislația locală nu este obligată să țină înregistrări copioase. Aceasta înseamnă că atunci când Hide.Me susține că nu păstrează jurnalele, probabil puteți avea încredere în ele. Cu oameni din întreaga lume petrecându-și timpul online într-o varietate de moduri, acest nivel de protecție este mai crucial decât niciodată.

cele mai populare activități online după vârstă

Majoritatea oamenilor spun că ceea ce fac online nu interesează nimeni altcineva. Mai mult, deoarece nu fac nimic rău, ei nu văd nicio problemă particulară cu un ISP sau o VPN care își urmărește activitatea online.

Dacă acei oameni s-ar gândi, probabil că ar fi de acord că este mai bine dacă nimeni altcineva nu se uită peste umăr atunci când își verifică extrasul de cont bancar sau fac un pic de cumpărături online.

De asemenea, aceștia o preferă dacă nimeni nu ar fi aruncat o privire asupra activității private de socializare. Acesta este motivul pentru care o VPN bună este indispensabilă în aceste zile.

Hide.me parcurge kilometrul suplimentar când vine vorba de liniștirea clienților că nu țin jurnalele. Au fost certificate de o firmă de securitate independentă, care poate atesta acest lucru acest VPN nu păstrează cu adevărat înregistrări.

Cât costă Hide.me?

Clienții care aleg opțiunea gratuită sunt limitați la trei servere, conectând un dispozitiv simultan și un capac de date cu două gigabite.

prețuri hideme vpn

Opțiunea pentru planul Plus costă 4,99 USD pe lună, dar o restricție a plafonului de date de 75 GB și conectivitatea unui singur dispozitiv sunt încă în vigoare. Pentru 9,99 USD pe lună, puteți obține planul Premium. Acest plan nu are capac de date, iar utilizatorii pot conecta cinci dispozitive simultan.

Este recomandat Hide.me ca VPN?

Există furnizori VPN mai răi acolo, dar sunt altele mult mai bune de asemenea. Rata lentă de transfer pe Hide.me face ca alte VPN-uri să fie mult mai atractive. Dacă doriți să mergeți doar pentru ceva care funcționează, atunci, prin toate mijloacele, verificați serviciile.

Dacă doriți, totuși, cea mai mare bătaie pentru Buck, atunci aruncați o privire la comparația noastră dintre cele mai bune VPN-uri de pe piață în acest an..

Pentru că, într-adevăr, de ce să te stabilești?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map