Revizuire perfectă a confidențialității

Dacă obiectivul tău era să îți protejezi casa, conținutul și ocupanții săi, atunci ai dori să obții cel mai bun sistem de securitate pentru locuințe pe care l-ai putea cumpăra. Același lucru este valabil atunci când doriți să vă protejați datele și identitatea într-un mediu online din ce în ce mai amenințător.


Portret cu logo-ul de confidențialitate perfectAcesta este motivul pentru care mai multe persoane decid să utilizeze un VPN de fiecare dată când intră online. Au aflat că este cea mai bună metodă de a-și ascunde adresa IP, astfel încât nimeni să nu le poată spiona și să se protejeze de hackeri. Desigur, ei doresc cel mai bun VPN pe care îl pot găsi.

Companii precum NordVPN și Surfshark primesc foarte multă presă bună și există motive solide pentru acest lucru. Acestea sunt companii de renume care oferă servicii VPN excelente la prețuri competitive.

Cu toate acestea, în ultimii ani Perfect Privacy VPN și-a creat un nume. Acest Compania din Elvețiay captează titluri cu abordarea sa centrată pe securitate și evoluțiile inovatoare.

Perfect Privacy este VPN-ul potrivit pentru dvs.? O revizuire amănunțită a companiei și a ofertelor acesteia vă va ajuta să luați o decizie înțeleaptă. Să ajungem la asta.

Ce este Perfect Privacy?

Perfect Privacy este elementul principal al companiei Vectura Datamanagement Limited, cu sediul central în Zug, Elveția. Porțiunea VPN din operațiunile lor există încă din 2008. Potrivit site-ului web al companiei, un birou de „Implementare Tehnică” situat în Panama este responsabil pentru unele management VPN.

f-privacy-logo

De asemenea, poate fi demn de remarcat faptul că căutarea online a companiei Vectura Datamanagement Limited dezvăluie că există o filială în Cheyenne, Wyoming, SUA. Aceasta este o filială care pare să fie responsabilă pentru anumite procese de plată, în special în ceea ce privește PayPal.

Tehnic, defalcarea constă în faptul că sediul legal al companiei se află în Elveția, în timp ce sediul central se găsește în Panama, iar locația din SUA se referă doar la plăți PayPal și la o listă de aplicații din Google Play Store.

Pro-uri

Confidențialitatea perfectă poate să nu fie cel mai cunoscut VPN, dar încă mai merge foarte mult pentru asta. De fapt, lista sa de „Pro” este destul de vastă:

 • Securitate inovatoare: Perfect Privacy VPN a introdus recent NeuroRouting în care traficul este dirijat dinamic prin mai multe site-uri din rețea
 • Obstrucție robustă: Perfect Privacy oferă tehnologia Stealth VPN care face ca tot traficul să pară a fi un trafic HTTPS tipic care nu este transmis cu un VPN. Acest lucru este util în locurile în care utilizarea VPN-urilor este încruntată sau nu este permisă
 • Protocoale excepționale de criptare și securitate: Utilizați OpenVPN cu ajutorul criptarea standard a industriei sale pe 256 biți. De asemenea, sunt disponibile IPSEC, SSH, SOCKS5 și PPTP
 • Blocator de anunțuri excelent: Perfect Privacy folosește filtrul lor TrackStop pentru a scăpa de tot felul de reclame și malware
 • Zero Log Policy: Cu politica sa de jurnaluri zero, VPN Perfect Privacy păstrează lucrurile simple și simple
 • Fără scurgeri: Testarea cuprinzătoare nu a evidențiat nicio scurgere DNS, promițând o experiență de navigare fără probleme
 • Comutator de ucidere de primă rată: Aceasta este o caracteristică critică dacă doriți să vă protejați complet când sunteți online. Din fericire, Perfect Privacy are un switch care funcționează ca un farmec.
 • Ușor de folosit: Nici un novice nu va avea nicio problemă să se conecteze la Internet prin intermediul Perfect Privacy

Contra

În timp ce această recenzie Perfect Privacy arată că există o mulțime de recomandări pentru acest serviciu, nu este complet perfect. Iată o scurtă privire asupra unor deficiențe ale acestei VPN.

 • Puține clopote și fluiere: Dacă sunteți un utilizator VPN sofisticat care se așteaptă la o mulțime de funcționalități avansate, căutați în altă parte. Acesta este un serviciu destul de gol
 • Interfață învechită: În timp ce unele dintre VPN-urile de top excelează într-adevăr pentru a rămâne pe marginea vârfului, acesta pare un pic învechit
 • Rețea de server limitat: Cu 55 de servere în 24 de țări, acest VPN este greu să concureze cu servicii care oferă mii de servere localizate în practic în fiecare țară de pe glob.
 • Scump: Deși nu este neapărat scandalos, prețul pare ridicat, având în vedere nivelul de caracteristici și rețeaua de server limitată
 • Spotty Performance cu Netflix: Dacă obiectivul dvs. principal în timp ce transmite online, este posibil să nu fie prima alegere. Majoritatea serverelor nu s-au putut conecta cu succes la Netflix
 • Opțiuni limitate pentru Mac, iOS și Android: Oamenii care folosesc Windows sau Linux vor fi gata să acționeze cu VPN Perfect Privacy. Toți ceilalți vor trebui să sară prin cercuri pentru a se configura

Cu preliminarele din drum, este timpul să aruncăm o privire mai detaliată la unele dintre cele mai critice critici pe care oricine trebuie să le ia în considerare atunci când alege un VPN. Cititorii vor nota că impresia generală a Perfect Privacy VPN este una pozitivă, deși nu este neapărat cea mai bună alegere pentru toți utilizatorii.

Sediul central și rețeaua de servere

După cum sa menționat mai sus, compania-mamă Perfect Privacy are prezență în Elveția, Panama și Statele Unite. Cei care sunt în cunoștință de cauză le va plăcea ideea unei VPN cu sediul în Panama. Acest lucru se datorează faptului că Panama este o țară relativ izolată, care nu este supusă niciunei acorduri de spionare multinațională la care se abonează alte țări, precum cele Cinci Ochi sau cei 14 Ochi..

Elveția poate suna, de asemenea, ca un loc de încredere pentru a baza o VPN. La urma urmei, băncile elvețiene se remarcă pentru dedicarea lor la confidențialitate, iar țara are în vigoare mai multe legi puternice privind confidențialitatea Legea federală privind protecția datelor elvețiene si Ordonanța federală de protecție a datelor elvețiene.

Totul pare promițător, însă susținătorii confidențialității pot fi preocupați de relațiile strânse ale Elveției cu țările care aparțin rețelelor precum Five Eyes. Funcționarii elvețieni cu compania nu ar împărtăși cu adevărat date pe care le au? Apărătorii stricți pentru anonimat ar putea să se certe în acest sens.

De asemenea, locația din SUA pentru procesarea plăților poate ridica un alt steag roșu pentru susținătorii anonimatului greu.

Pe site-ul Perfect Privacy, compania spune că nu folosesc servere virtuale. În schimb, serverele metalice goale sunt utilizate în toate cele 24 de țări. Majoritatea acestor servere sunt situate în Europa în țări precum Olanda, Elveția, Germania, Franța, Danemarca și România.

SUA, Canada și U.K. au fiecare o serie de servere. Pe listă sunt incluse și Singapore, Japonia, Israel, Rusia, Turcia și China.

Perfect VPN Manager VPN

Este nu cea mai cuprinzătoare rețea de server printr-o lovitură lungă. Cu toate acestea, poate fi adecvat scopurilor dvs., în special dacă cel puțin unul sau două dintre aceste servere sunt relativ aproape de locația dvs. reală.

Viteza perfectă a confidențialității

Utilizarea unui VPN va întotdeauna să încetinească ratele de transfer de date din cauza datelor care călătoresc mult mai departe. Cu toate acestea, o VPN de top încetinește navigarea cu mult mai puțin vizibil decât una care oferă servicii inferioare.

Testarea rapidă pe Perfect Privacy a dezvăluit rezultate neimpresive. Pentru a fi clar, aceste rezultate nu au fost nici pe departe cele mai lente, dar există și alte servicii care sunt cu siguranță mai rapide, cum ar fi NordVPN.

Pentru cei care nu sunteți noi în jocul VPN, știți că viteza variază în funcție de numeroși factori. Aceasta înseamnă că este puțin probabil ca rezultatele dvs. cu Perfecta confidențialitate să fie identice cu acestea. Cu toate acestea, rezultatele testelor de viteză vă oferă câteva date obiective.

Înainte de a porni VPN Perfect Privacy, sistemul nostru a elaborat câteva linii de bază fiabile.

Viteza de bază perfectă pentru confidențialitate

După cum vedeți, descărcările rulau la 98,71 Mbps cu încărcări la 53 Mbps.

Conectarea la Perfect Privacy a schimbat puțin lucrurile. Folosind un server în Olanda, descărcările au fost acum 62,21 Mbps în timp ce încărcările erau 18,62 Mbps– o scădere a vitezei cu 36,9%.

Test de viteză perfectă în țările de Jos

Acestea nu sunt cele mai slabe rezultate ale testelor de viteză, dar nici cu siguranță nu sunt cele mai bune. Conectarea la un server din New York a fost și mai puțin impresionantă la o scădere de 66,7%, cu descărcări ce au avut loc la 32.78 Mbps și încărcări cu 33.27 Mbps.

Test de viteză perfectă de confidențialitate New York

Un server din Londra a livrat câteva rate mai promițătoare cu descărcări de 69,92 Mbps, dar încărcările erau triste 8,87 Mbps.

Test de viteză perfectă de confidențialitate Londra

Desigur, a fost necesară testarea configurațiilor multi-hop Perfect Privacy VPN. Proiectată pentru a vă oferi și mai multă confidențialitate și anonimat online, această tehnologie vă “saltă” semnalul prin mai multe servere. Deși este foarte privat, încetinește lucrurile.

Un triplu hop între Frankfurt, Copenhaga și Calais a dus la descărcări de 33,84 Mbps și încărcări de 5,55 Mbps..

Test de viteză perfectă de confidențialitate Frankfurt, Copenhaga și Calais

Evident, am tranzacționat ceva viteză de dragul securității. Dacă este vorba despre viață și moarte, aceasta ar merita cu siguranță. Toate lucrurile avute în vedere, ratele de transfer de date pe triplu hop nu au fost atât de rele.

Securitate și criptare

Este greu să găsești greșeală cu măsurile de securitate pe care Perfect Privacy le-a pus în aplicare. OpenVPN este astăzi printre cele mai bune protocoale VPN. În prezent este de necontestat, și pare sigur că va rămâne așa încă cel puțin câteva decenii. Acest protocol vă oferă criptare de 256 biți. Această combinație este atât de remarcabilă încât este folosită în întreaga lume de către guverne și agenții militare.

Perfect Privacy vă oferă, de asemenea, opțiunea de a permite traficului dvs. web să ia mai multe „hamei” pentru a vă oferi un nivel suplimentar de securitate. Dacă este vital ca nimeni să nu știe ce faceți online, atunci acest serviciu este esențial.

Mai mult, filtrul TrackStop este excelent pentru a împiedica tot felul de reclame și malware să ajungă în sistemul dvs. Acesta oprește elementele nedorite la nivel de server VPN, care vă păstrează protejat și securizat.

Considerente suplimentare de securitate includ faptul că nu au fost detectate scurgeri IP sau DNS în timpul testării. De asemenea, comutatorul de ucidere pare să fie într-o stare de funcționare perfectă, așa că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la confidențialitatea perfectă care vă lasă sus și uscat în timpul unei sesiuni de navigare.

Politica de Confidențialitate

Perfect Privacy are o politică de logare VPN solidă care pare să protejeze utilizatorul în aproape toate aspectele. Politica prevede că compania păstrează datele de autentificare, data de expirare a contului și adresa de e-mail a fiecărui utilizator. Notează că este acceptabil să folosești un furnizor de e-mailuri anonime. Nu sunt păstrate alte date de identificare.

Politica de confidențialitate perfectă

Această păstrare minimă a înregistrărilor pare în conformitate cu politica companiei de a nu ține jurnalele. Mai exact, Perfect Privacy afirmă că nu urmărește adresa IP, orele de conectare sau durata conexiunilor. Aceștia analizează performanțele generale ale serverului pentru a identifica potențialele probleme tehnice, dar susțin că acest lucru nu le permite identificarea utilizatorilor individuali.

Streaming Netflix

Dacă scopul principal pentru petrecerea timpului online este să transmiteți fluxul cu Netflix, atunci acordați o atenție specială acestei porțiuni a acestei revizuiri Perfect Privacy. Acest lucru se datorează faptului că aceasta nu este cu siguranță cel mai bun VPN pentru Netflix.

Poate că acest lucru se datorează faptului că Perfect Privacy pune un premium pe anonimat și ascunde adresa dvs. IP. Asigurarea că puteți transmite emisiunile preferate în orice jurisdicție pe care o alegeți nu se înscrie printre obiectivele declarate.

În consecință, testarea pentru streaming Netflix pe cinci servere diferite a obținut unele rezultate destul de slabe. Serverele din SUA, din Canada și din U.K. nu au putut livra. Un server din Olanda a funcționat un pic, dar acest lucru nu este suficient pentru a afirma că Perfect Privacy VPN este un slam-dunk pentru succesul în streaming.

Planuri și prețuri

Confidențialitatea perfectă este relativ scumpă, mai ales atunci când considerăm că serviciul lipsește mult în calea funcțiilor avansate. Un plan lunar lunar rulează 12,99 USD pe lună. A opta pentru un pachet de un an costă 119,99 USD, preț care se ridică la 9,99 USD pe lună. Pachetul de doi ani oferă unele economii la 214,95 USD. Aceasta se calculează la doar 8,95 USD pe lună.

Planuri de confidențialitate perfecte

În favoarea Perfect Privacy, serviciul vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive, lucru care este relativ rar pe piața VPN. Cu toate acestea, există și alți furnizori VPN care oferă mult mai multe caracteristici și funcționalități pentru un preț mult mai competitiv.

Serviciu clienți

Asistența pentru clienți Sterling este rară, dar nu este imposibil de găsit în VPN-uri. Perfect Privacy are o evidență a serviciului pentru clienți care o plasează în mijlocul pachetului. Mai rău sistemele de asistență sunt cu siguranță acolo, dar dacă sunteți genul de persoană care așteaptă răspunsuri imediate, este posibil să nu fie VPN-ul potrivit pentru dvs..

Secțiunea de întrebări frecvente este în regulă dacă aveți o întrebare sau o îngrijorare de bază. De asemenea, forumul poate fi un loc bun pentru a obține direcții dacă ești un pic blocat. Dacă aveți nevoie de soluții pentru o problemă mai complexă, atunci trebuie să trimiteți un e-mail către asistența clienților.

Timpul de răspuns poate fi de câteva ore. Acest lucru poate fi frustrant, dar există și vești bune. În loc să furnizeze răspunsuri automate de copiere și lipire, e-mailurile de asistență par să provină de la persoane reale care pun întrebări suplimentare și oferă răspunsuri utile.

Nu este cel mai bun suport pentru clienți, dar poate fi suficient pentru majoritatea utilizatorilor.

Întrebări frecvente

Î: Poți fi urmărit dacă folosești un VPN?

A: Dacă utilizați un VPN de încredere, de încredere, nimeni nu trebuie să vă poată urmări mișcările online. VPN nu trebuie să permită scurgeri de adresă IP și DNS. Utilizați doar un VPN binecunoscut și bine revizuit pentru a vă asigura.

Î: Care este cel mai sigur VPN?

A: Perfect Privacy este printre cei mai siguri furnizori VPN. Alte servicii oferă protecții similare de securitate, cu caracteristici și mai robuste și prețuri mai competitive.

Î: Poate furnizorul meu de internet să vadă VPN-ul meu?

A: Deși un furnizor de internet sau ISP poate detecta că utilizați o VPN, nu ar trebui să poată vedea date despre site-urile pe care le vizitați, ce faceți acolo și cât timp petreceți pentru fiecare. Acest lucru vă asigură că vă bucurați de o experiență anonimă pe care ISP-ul dvs. nu o poate spiona.

Î: Poate fi hacked o VPN?

A: Hacking-ul unui VPN este teoretic posibil. Cu toate acestea, securitatea este numele jocului pentru orice furnizor VPN. Aceasta înseamnă că mulți dintre ei iau precauții extraordinare pentru a-și proteja serverele și toate datele.

Acesta este și un alt motiv pentru care atât de multe servicii VPN încearcă să evite păstrarea înregistrărilor sau a jurnalelor. Dacă nu au date, hackerii nu vor putea găsi nimic de valoare.

Încă o dată, este important să selectăm un VPN de renume, extrem de revizuit, pentru a ne asigura că există măsuri de securitate adecvate. În mod similar, persoanele care caută cel mai bun manager de parole vor dori să țină cont de aceleași considerente.

Gânduri finale

f-privacy-logo

Această revizuire a confidențialității perfecte a demonstrat că acest serviciu VPN are deficiențe doar de la un fserverele ew, relativ scumpe, nu sunt la fel de rapide ca alte VPN-uri și au probleme cu transmiterea Netflix.

Cu toate acestea, multe dintre aceste probleme ar părea lipsite de importanță pentru mulți utilizatori. Dacă doriți doar să vă protejați confidențialitatea și anonimatul, atunci nu puteți greși cu confidențialitate perfectă. Această companie a produs deja unele protecții inovatoare pentru utilizatori și pare logic să se aștepte mai mult în viitor.

Perfect Privacy VPN oferă cele mai de încredere protocoale, criptare AES pe 256 biți, o interfață ușor de înțeles și asistență client respectabilă. Dacă aceste valori sunt printre principalele considerații, atunci puteți fi încântat de VPN-ul Perfect Privacy.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map