Revizuirea SaferWeb (2020)

Ca și rivalul de piață Total VPN, SaferWeb este deținut de The Endurance International Group, Inc., care deține multe servicii populare de găzduire din SUA, cum ar fi Bluehost și HostGator.


În consecință, acesta este supus aceluiași lucru Politica de confidențialitate tulburătoare și o logistică cuprinzătoare ca compania sa soră. În consecință, ar fi dificil să recomandăm acest serviciu oricui este serios în ceea ce privește menținerea securității, anonimatului și vieții private.

saferweb-logoÎn plus, SaferWeb are o rețea de server slabă. În comparație cu concurența mai mare și mai reușită, acest rival mai mic nu se măsoară. Fără îndoială, un număr mic de servere contribuie, de asemenea, la ratele de transfer de date frustrant lent.

Un alt dezavantaj al utilizării acestui VPN îl reprezintă toate taxele. Dacă doriți orice fel de serviciu sau protecție, costă suplimentar. Utilizatorii care doresc să conecteze mai multe dispozitive simultan trebuie să plătească o taxă lunară suplimentară.

Dacă doriți accesul la cele mai rapide servere ale companiei, aceasta vă va costa o taxă anuală suplimentară. Oricine dorește accesul la „asistență prioritară” va trebui să plătească încă o taxă anuală.

Cei care doresc să afle mai multe despre siguranța și confidențialitatea online pot plăti din nou pentru un eBook care acoperă acest subiect. Cu atât de multe ghiduri complete disponibile gratuit.

De ce ai face asta?

Este posibil să vedeți American Netflix și BBC iPlayer cu acest serviciu, dar acestea sunt despre numai avantaje.

Prezentare generală

FeaturesInformation
Usability:Ușor de folosit
Politica de logare:Fără politică de logare
Dimensiunea serverului:33 servere
Distribuție server:27 de țări
A sustine:Chat în direct 24/7, sistem de bilete și bază de cunoștințe
torrenting:Permis
Streaming:Permis
Protocolul VPN și criptarea:Protocoale OpenVPN, L2TP, PPTP; Criptare de 256 biți
Sediu:Regatul Unit
Preț:$ 3,99 / lună
Site oficial:https://www.saferweb.com/

Securitate și criptare cu SaferWeb

criptat-lacătSaferWeb permite utilizatorilor să aleagă un protocol VPN. Printre opțiuni sunt OpenVPN, care este privit ca protocolul de alegere.

OpenVPN este un software open source care este îmbunătățit și perfecționat constant de dezvoltatorii din întreaga lume. Pentru că ei sunt mereu în căutare și repararea vulnerabilităților, puteți fi sigur că utilizarea OpenVPN este în siguranță.

Alte protocoale disponibile includ L2TP / IPSec, care în general este considerat a doua doar pentru OpenVPN. Ca și alte servicii VPN, SaferWeb oferă și protocolul PPTP. Un protocol mai vechi care de obicei este considerat vai de nesigur, este foarte rar să fie utilizat.

Dacă utilizați protocoale precum OpenVPN și L2TP / IPSec, atunci puteți fi sigur că întregul trafic web este codat folosind criptarea AES de 256 biți. Acesta este același nivel de criptare pe care guvernele, agențiile de aplicare a legii și militarii îl folosesc în întreaga lume.

Dacă aceste organizații pot avea încredere în informațiile lor de top secret în această metodă de criptare, atunci vă puteți baza și pe aceasta.

Una dintre principalele preocupări cu SaferWeb este aceea că este vorba nu este echipat cu un comutator de ucidere. Multe dintre cele mai sofisticate și foarte apreciate companii VPN includ un serviciu de omor în serviciul lor. Comutatorul de ucidere este mecanismul care încheie automat o sesiune de navigare dacă VPN devine indisponibil.

saferweb-ucide-comutator

Aceasta înseamnă că nu sunteți expus continuând să navigați în timp ce VPN-ul dvs. nu mai funcționează în fundal. Lipsa unui comutator de ucidere este un întreruptor pentru multe persoane. Chiar dacă aceasta nu este o preocupare majoră pentru dvs., există alte motive pentru a căuta o altă VPN.

Rețeaua de server VPN de la SaferWeb

În comparație cu serviciile VPN cele mai bine cotate și cel mai frecvent recomandate, rețeaua de server a SaferWeb este insuficient de dureros. Serverele lor se găsesc în doar 30 de locații de pe glob.

locații mai sigure pe serverul global

Multe dintre aceste servere se află în Europa în orașe precum Londra, Amsterdam, Keflavik, București, Madrid, Paris, Frankfurt, Varșovia, Milano, Zurich, Stockholm, Moscova, Bruges și Dublin. Prezența lor este similară în America de Nord, serverele fiind găsite în New York, Chicago, Los Angeles, Miami, Atlanta, Seattle, San Jose și Toronto.

Alte regiuni ale lumii sunt puțin acoperite. Există servere în Singapore, Mumbai, Tokyo și Hong Kong, dar acestea sunt singurele locații asiatice. Africa este reprezentată doar de Johannesburg, iar Orientul Mijlociu are doar Tel Aviv. Australia are mai multe servere, dar toate sunt situate în Sydney, în timp ce America de Sud are un singur server în Buenos Aires.

viteza mai sigură după țară

Cu toate, SaferWeb are aproximativ 70 de servere.

Cele mai apreciate VPN-uri din industrie pot avea mai multe mii de servere localizate în sute de locații din întreaga lume.

Cum afectează acest lucru performanța?

Cu cât este mai cuprinzătoare rețeaua de server VPN, cu atât sunt mai mari șansele să găsești un server care să se apropie de locația ta fizică. Acest lucru se traduce prin rate mai rapide de transfer de date.

Mai mult decât atât, atunci când o companie are o mulțime de servere, înseamnă că există o lățime de bandă largă pentru toată lumea. Cu o rețea minusculă precum SaferWeb, împărtășiți lățimea de bandă cu o mulțime de oameni îngrozitori. Acest lucru face ca ratele de transfer de date să fie mai lente.

SaferWeb VPN este compatibil cu BitTorrent sau P2P?

Unul dintre puținele lucruri pozitive pe care le-a desfășurat SaferWeb este că este compatibil cu activități precum BitTorrent și partajarea de fișiere peer-to-peer. De fapt, în Amsterdam există servere dedicate exclusiv acestui scop.

Acest lucru înseamnă că SaferWeb nu se va lovi de dvs. pentru torrenting în timpul utilizării VPN-ului. Vestea proastă este că orice încercați să descărcați sau să partajați va dura destul de mult.

Rezultatele testelor de viteză cu VPN SaferWeb

vectorul vitezei de încărcareDeși nimeni nu se așteaptă la aceleași viteze fulger în timp ce folosește o VPN pe care o obțin fără una, cele mai bune VPN-uri pentru canadieni (în franceză: Meilleur VPN) nu vor interfera prea mult cu ratele de descărcare și încărcare..

SaferWeb este unul dintre cele mai grave când vine vorba de rezultatele testelor de viteză și există o mulțime de diferențe între acestea și cele mai bune VPN-uri. Dacă viteza este o măsură vitală pentru tine, atunci ar fi înțelept să te uiți în altă parte.

Unul dintre acestea vă oferă acces la șapte dintre serverele lor. Opțiunea mai deluxe oferă acces la întreaga rețea de subfoliere a SaferWeb. În consecință, experiența dvs. cu SaferWeb poate varia în funcție de serverele la care aveți acces și locația dvs. în lume.

Testare de referință pentru computerul utilizat la testul de viteză obținut Descarca rate de 98,71 Mbps și încărcare rate de 53,00 Mbps. Aceste rezultate total respectabile s-au schimbat drastic cu activarea SaferWeb.

saferweb vpn viteza rezultatului testului

teste pe server saferweb vpn

După cum vedeți, rezultatele au fost în cel mai bun caz frustrante. Vitezele de descărcare înregistrate pe diverse servere variau de la 4,14 Mbps la 7,05 Mbps. Vitezele de încărcare au fost probabil mai mici, variind de la 1,84 Mbps la 2 Mbps. Aceste numere sunt printre cele mai grave din toate rezultatele testelor de viteză administrate de acest site web.

SaferWeb VPN păstrează jurnalele?

Dacă rezultatele neplăcute ale testului de viteză nu au fost suficiente pentru a vă descuraja, atunci merită să consultați politica de confidențialitate a companiei. Deși unul dintre principalele scopuri ale unui VPN este să vă protejeze confidențialitatea, SaferWeb se încadrează.

În mod ideal, un furnizor VPN nu colectează o mulțime de informații personale și nici nu se înregistrează atunci când navighezi, unde navighezi și ce faci.

saferweb vpn politica de confidențialitate

Cu sediul central într-o națiune Five Eyes, ar trebui să fie o mică surpriză faptul că SaferWeb păstrează astfel de file atât de apropiate clienților săi. Înregistrarea pentru acest serviciu necesită să dezvăluiți tot felul de date cu caracter personal, iar compania colectează informații despre dvs. de fiecare dată când contactați asistența pentru clienți..

Nu acolo se termină colectarea datelor. La fel ca ISP-ul dvs., SaferWeb pare să vrea să știe totul despre ceea ce faceți online. Ei păstrează înregistrări cu privire la momentul în care vă conectați, ce site-uri web vizitați, ce faceți în timp ce sunteți acolo, activitatea dvs. de socializare și multe altele.

Nu este scopul de a avea un VPN pentru a împiedica alții să afle prea multe despre afacerea dvs. privată? Se pare că SaferWeb a ales să treacă cu vederea.

Aceștia pot decide chiar să împărtășească o parte din informațiile dvs. private, astfel încât să vă poată vinde produse și servicii ale unor terți. Din punct de vedere al confidențialității online, această politică este un coșmar.

Cât costă VPN-ul SaferWeb?

În prezent, SaferWeb prezintă două scheme de prețuri. Planul Premium oferă acces la șapte dintre serverele companiei și la un dispozitiv conectat simultan. Actualizarea la Planul Super Premium înseamnă că clienții au acces la toate serverele SaferWeb și se pot conecta la maximum trei dispozitive simultan.

prețuri mai sigure vpnServiciul Premium începe de la 3,99 USD pe lună, iar serviciul Super Premium este de 4,99 USD pe lună. Din păcate, SaferWeb intră într-un tipar foarte bun după acest punct, iar toate prețurile au scăzut la tariful standard.

Această rată variază în funcție de serviciul pe care îl alegeți și dacă optați pentru niciun contract, un contract de un an sau un contract de doi ani. Cu prețuri cuprinse între 10 USD pe lună și aproximativ 17 USD pe lună, este ușor de observat că veți plăti mult mai mult pentru o VPN fără îndoială inferioară..

(De dragul comparației, NordVPN, una dintre cele mai bune VPN-uri de astăzi, are o ofertă pentru 2,99 USD pe lună. Așadar, 2,99 USD față de 10 $ USD + ceva pe varianta fină – nu atât de standard. Cum ar fi să comparăm asta cu lista noastră cu cele mai bune VPN-uri gratuite?

SaferWeb este un VPN recomandat?

Pe baza prețurilor sale prădătoare, a politicii de jurnal egregi și a rezultatelor încercărilor de viteză lentă, SaferWeb nu este recomandat. VPN-uri mai fiabile pot fi găsite cu ușurință ca Surfshark și NordVPN-ul mai sus menționat. Verificați dacă doriți lista cu cele mai bune opțiuni pentru cele mai bune servicii VPN disponibile pentru canadieni astăzi.

surse:

 • https://www.techopedia.com/definition/30742/vpn-security
 • https://us.norton.com/internetsecurity-privacy-what-is-a-vpn.html
 • https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_virtual_private_network_services

Adaugă propria ta recenzie:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map