Scamuri VPN de evitat (actualizate)

Tehnologia VPN nu este nouă. De zeci de ani, întreprinderile și persoanele fizice au folosit-o pentru a proteja datele sensibile și pentru a menține anonimat mișcările online. Unii oameni consideră că este o problemă de confidențialitate. Nu le place ideea nimănui, cum ar fi ISP-ul sau un hacker, să poată urmări traficul lor web.


Alertă înșelătoriePentru alte persoane, utilizarea unei VPN este o problemă de viață sau de moarte. Sunt cetățeni și jurnaliști care trăiesc în regimuri totalitare care nu permit exprimarea liberă a gândurilor și opiniilor. Un VPN le permite să ia poziții subversive și acțiuni revoluționare fără a-și risca viața, sau destul de literal, membrul lor.

Luați în considerare pașii pe care i-ați putea face pentru a vă asigura casa împotriva lumii exterioare. Camerele de securitate din exteriorul casei vă vor avertiza asupra posibilelor intrusi, dar doriți doar să obțineți cel mai bun și cel mai de renume sistem de camere pe care îl puteți cumpăra. Este pur și simplu singura cale prin care poți avea încredere că vei primi banii în valoare din sistem.

Același lucru este valabil și pentru VPN. Cel mai bun VPN vă va proteja de tot felul de spionaj, dar unul inferior vă va lăsa vulnerabil la atacuri din toate unghiurile. Cum puteți ști în ce VPN să aveți încredere?

Începem prin a examina ce câștigați atunci când utilizați un VPN înainte de a vă deplasa într-o listă de escrocheri VPN. Înarmat cu aceste informații, veți putea lua o decizie în cunoștință de timp când va fi momentul să alegeți un VPN pentru casa dvs. sau pentru afacerea dvs..

Avantajele utilizării unui VPN

Știați că Furnizorul de servicii Internet (ISP) poate urmări întreaga activitate online?

Ei știu când vă conectați, ce site-uri web vizitați, ce faceți în timp ce sunteți acolo și cât petreceți acolo. Vă pot vedea activitatea de social media. Ei pot monitoriza când participați la un forum; chiar și obiceiurile de cumpărături online nu sunt un secret pentru acestea.

Din păcate, ISP-ul dvs. nu este singura parte interesată de ceea ce faceți online. Companiile, cum ar fi comercianții cu amănuntul și furnizorii de servicii, îți urmăresc mișcările, caută oportunități de a-ți vinde ceva.cum-o-vpn-lucrăriApoi, sunt operatorii umbrosi. Ei sunt cei care speră să vă infecteze sistemul cu malware, adware și alte programe software potențial dăunătoare. Chiar le-ar plăcea să te cunoască mai bine. Mai exact, oricare dintre informațiile dvs. personale, inclusiv numerele cardului dvs. de credit și numerele contului bancar, prezintă un interes deosebit.

Un VPN solid, bine revizuit, vă poate proteja de toate acestea. Tehnologia VPN maschează în întregime adresa dvs. IP, creând-o imposibil de urmărit. Mai mult, VPN-ul tău poate face să pară că navighezi din Sydney când te afli de fapt la Montreal.

Cu toate acestea, este clar că nu suficient de mulți profită de tot ceea ce poate face un VPN.

Procentul de persoane care folosesc VPN-uri pe diferite continente

VPN-ul dvs. criptează traficul web și poate să-l înlăture în două sau trei servere de pe glob. Nimeni, nici măcar ISP-ul dvs. nu poate vedea ce faceți online. Vă bucurați de confidențialitate și anonimat total, precum și de liniștea de a ști că sunteți complet în siguranță atunci când sunteți online.

Este ca și cum ai instalat acasă cel mai bun sistem de securitate; veți dormi mai bine noaptea știind că dvs. și familia dvs. sunteți complet protejați.

Este vreodată periculoasă utilizarea unui VPN?

Pentru majoritatea oamenilor, nu există niciun pericol asociat cu utilizarea acestui tip de software; Înțelegerea elementelor de bază ale VPN și selectarea cu atenție a unui furnizor de încredere, cu un bilanț de oferire a securității și anonimatului perfect online este esențială.

Unele persoane pot fi în pericol doar prin utilizarea oricărui VPN. Aceste persoane trăiesc în țări opresive în care utilizarea VPN este scoasă în afara legii, deoarece guvernul vrea să monitorizeze toate activitățile lor online

VPN_ScamCu toate acestea, acesta este un fel de pericol diferit de cel despre care se discută aici. De asemenea, poate fi periculos să folosești un VPN atunci când este un VPN fals care nu oferă de fapt serviciile pe care le face reclamă. Poate fi periculos atunci când un VPN alege să vă infecteze sistemul cu tot felul de spyware și viruși. Este posibil să vă urmărească și să înregistreze mișcările dvs. online, vânzând datele celui mai mare ofertant.

Nu este exact exact ce se presupune că ar trebui să facă un VPN?

Acest lucru este înfricoșător pentru zecile de furnizori VPN care operează astăzi. Unele sunt foarte de renume, care se străduiesc să ofere servicii de încredere, care vă păstrează în siguranță online, indiferent de situație.

Apoi, există VPN-urile care îți iau banii, dar nu îți oferă nimic în schimb. La fel de rău sunt și cei care sunt „liberi”. Puteți paria că majoritatea VPN-urilor gratuite sunt oferite la acest preț, deoarece sunteți vândut.

Un consumator priceput poate evita aceste escrocherii VPN. Cu cât știți mai multe despre planurile tipice folosite de acești furnizori neplăceri, cu atât vă va fi mai ușor să vă feriți de ele.

Scamuri VPN tipice de evitat

Următoarea listă de escrocherii VPN nu este teoretică. Fiecare dintre aceste escrocherii a fost încercată și dovedită de succes prin capturarea consumatorilor nedoriti. Nu te lăsa să fii victima niciunuia dintre aceste contra.

Aceasta este o informație critică, deoarece studiile arată că oamenii sunt tot mai preocupați de confidențialitatea online și de modul în care companiile își folosesc datele.nivelul de îngrijorare a confidențialității datelor privind consumatorii

Nimeni nu își poate permite să își pună un risc suplimentar ignorând această listă de escrocherii VPN.

1. VPN-uri gratuite – te costă mai mult decât ai putea crede

Cui nu îi place să obțină ceva degeaba? Cam face te face să simți că ai scăpat de ceva, nu-i asa? Sau așa ai crede. Dar vedeți că, atunci când vine vorba de VPN-uri gratuite, de obicei furnizorul de servicii este cel care scapă de ceva.

O serie de furnizori VPN de renume oferă o versiune gratuită a serviciilor lor. De obicei, aceste niveluri fără costuri sunt destul de limitate în ceea ce privește lățimea de bandă și nu există multe clopote și fluiere asociate acesteia. Versiunea gratuită este oferită cu speranța că veți încerca serviciul și veți deveni un client plătitor. Dacă trebuie să alegeți o VPN gratuită, atunci evitați cele din lista noastră de mai jos.

Din păcate, există multe VPN-uri „gratuite” care ar putea ajunge să te coste o sumă imensă în termeni, bani și dureri de cap. Unele dintre aceste servicii vă limitează la un protocol VPN depășit, cum ar fi PPTP, care nu este considerat de încredere de către niciun profesionist în securitate. Nu veți obține niciun fel de criptare puternică cu acest protocol, lăsându-vă vulnerabil la o lume cu probleme.

Orice VPN care este oferit fără costuri clienților trebuie să conducă cumva venituri. Dacă nu iau bani de la public, atunci trebuie să-l ducă în altă parte. Cu acest model de afaceri, profiturile provin de obicei din vânzarea obiceiurilor de navigare ale utilizatorilor lor. În esență, VPN împărtășește datele utilizatorilor cu firme din lumea marketingului.

Unele dintre aceste VPN-uri discredibile vor oferi adresa dvs. de e-mail partenerilor de afaceri sau terților necunoscuți. Aceste alte companii pot utiliza apoi adresa dvs. de e-mail pentru tot felul de scopuri nefaste, cum ar fi criptocacking, ransomware, phishing și trimiterea de e-mailuri spam.

Încă alte VPN-uri vor insera în sistem sistemul dvs. de balize web, urmărirea pixelilor și cookie-urilor. Acest lucru face posibil ca VPN și companiile care plătesc VPN să insereze aceste trackere, să urmărească traficul dvs. web și să îl utilizeze în scopuri publicitare..

Uitați-vă doar la această dezvăluire din apelul VPN Betternet:

Publicitate terță parte la Betternet

Nu uitați, primiți pentru ce plătiți. Dacă doriți să vă protejați parolele, atunci căutați cel mai bun software de gestionare a parolelor pe care vi-l puteți permite (toate sunt destul de ieftine). Dacă doriți online confidențialitate și anonimat adevărat, atunci căutați un VPN la un preț rezonabil.

2. VPN-uri false – Revendicări care sunt prea bune pentru a fi adevărate

Unele companii își fac publicitate ca un serviciu VPN, dar de fapt nu oferă niciun element de bază. O preocupare inițială este că, de cele mai multe ori, nu se deranjează să vă cripteze traficul pe Internet. Aceasta înseamnă că tot ceea ce faceți online este expus ISP-ului dvs., terților, guvernului și hackerilor.

În plus, o VPN falsă poate injecta malware în sistemul tău. Cu acest software în vigoare, VPN este capabil să utilizeze datele pe care le colectează din obiceiurile dvs. online pentru a vă trimite anunțuri direcționate și e-mail spam. Vă pot deturna conturile, pot bloca computerul cu ransomware sau vă pot fura informațiile bancare și alte date private. Se plătește revizuirea riscurilor de securitate cibernetică existente astăzi; fiți în căutarea tuturor noilor vectori de atac pe care hackerii sau actorii răi le folosesc pentru a se infiltra în sisteme.

Atunci când o VPN nu este autentică, acestea pot face computerul dvs. parte dintr-o botnet. Un „botnet” este o serie de dispozitive care sunt activate pe Internet. Fiecare este infectat cu software rău intenționat și poate fi utilizat și controlat de către o terță parte fără cunoștința proprietarului. Aceasta înseamnă că VPN vă poate vinde lățimea de bandă oricărui cumpărător.

Un VPN gestionat de escroci poate păstra, de asemenea, toate datele dvs. personale, astfel încât să le poată vinde altcuiva.

Așteptați un minut. Nu folosiți un VPN pentru a împiedica ISP-ul dvs. și alții să vă urmărească mișcările online și să vă vândă informațiile? Nu cădeați pentru o VPN care este într-adevăr con.

3. Abonamente pe viață – Nu este viața voastră, ci a lor

O serie de furnizori VPN oferă un abonament „de-a lungul vieții” la serviciile lor. Costul este de obicei surprinzător de mic. Când sunt proiectate pe parcursul unei „vieți”, cu siguranță sună mult mai puțin costisitor decât să plătești pentru o VPN în pași de un sau doi ani.

evitați planurile vpn pe viațăCu toate acestea, multe dintre aceste abonamente pe viață nu merită doar costurile. VPN-urile de încredere anulează frecvent aceste contracte după doar un an sau doi ani. Alții vor colecta datele dvs. și le vor vinde agenților de publicitate și terților necunoscuți.

Uneori, persoanele care se înscriu la un abonament pe viață constată că sunt bombardat cu reclame ori de câte ori trec online. În plus, acestea sunt redirecționate frecvent către site-urile terțe părți pe care nu doresc să le viziteze.

Rețineți că este probabil să existe o VPN care promite o abonament pe viață referindu-ne la viața companiei lor, nu la a ta. Unele dintre aceste VPN nefaste există doar de câțiva ani, colectând cât mai multe abonamente înainte de a dispărea în noapte.

Vizualizați toate ofertele de viață cu un bob de sare.

4. Supraveghere de cinci, nouă și 14 ochi – Acordul UKUSA

Este posibil să fi auzit despre alianțele internaționale de supraveghere cunoscute sub numele de Five Eyes, the New Eyes și cei 14 Eyes din știri. În esență, țările membre ale acestor alianțe au convenit să lucreze în concert pentru a acumula și a împărtăși datele de supraveghere. Este ca și cum o agenție globală de spionaj se uită peste umăr de fiecare dată când vă conectați pe Internet.

14-Eyes

Atunci când un VPN are sediul într-o țară care face parte din una dintre aceste alianțe, atunci este rezonabil să presupunem că tot ceea ce utilizatorii fac online în timp ce folosesc această VPN va fi supus spionării guvernului. Deși guvernul canadian poate fi împiedicat să întreprindă anumite acțiuni de spionaj împotriva propriilor cetățeni fără un proces corespunzător, același lucru nu poate fi valabil pentru SUA sau Australia. Dacă american sau australian spionii pun mâna pe niște date interesante, le vor împărtăși guvernului canadian. Asta ar putea pune cetățenii canadieni în apă caldă.

Practic, VPN-urile care se află în aceste jurisdicții pot fi obligate legal să înregistreze anumite jurnale și să partajeze aceste informații cu autoritățile. Este logic să alegeți un VPN care este nu are sediul social într-o țară cu 14 ochi pentru a asigura o adevărată experiență „fără jurnal”.

VPN-uri infamante în care nu ar trebui să ai încredere

Anumite VPN-uri și-au făcut nume din toate motivele greșite din ultimii ani. În timp ce unii de atunci s-au pliat, alții continuă să funcționeze. Aflați despre unele dintre aceste VPN-uri și înșelătorii pe care le-au folosit vă pot ajuta să identificați alți jucători nefasti de pe piață. Vă vom lăsa un link către site-urile lor pentru referință – dar sunt doar groaznice &# X1f61f ;. Deci nu suntem mai degrabă.

Portret logo-ul Betternet vpn

Betternet

Cu software rău intenționat încorporat în cod, urmărind bibliotecile și scurgerile de adrese IP, Betternet cu siguranță nu respectă numele acestuia.

Betternet este oferit gratuit. Pentru oamenii care au fost atenți la acest articol, acesta este un steag roșu imens. Când clienții observă că se întâmplă lucruri ciudate pe sistemul lor după ce au folosit Betternet, ei contactează compania pentru asistență pentru clienți sau sfaturi tehnice, dar nu primesc asistența pe care o caută. Acest lucru se datorează faptului că Betternet nu este într-adevăr acolo pentru a furniza servicii VPN fiabile. Thei există pur și simplu pentru a aduna datele și a le vinde celui mai mare ofertant.

logo archie vpn

VPN Archie

VPN Archie este infam pentru tendința sa de a răspândi software-ul rău intenționat. Mulți utilizatori au primit chiar un virus în timp ce foloseau Archie. Încă o dată, acesta este un VPN presupus gratuit și apare în Google PlayStore uneori. Nu aveți nicio șansă dacă o vedeți.

Logo CrossVPN

CrossVPN

Publicat ca VPN gratuit, nelimitat, utilizarea acestui serviciu vă poate costa foarte mult. Este cunoscut pentru a infecta sistemele cu un troian urât pe lângă software-ul rău intenționat, virușii și programele spyware. Este încă posibil să descărcați CrossVPN, dar cu siguranță nu este recomandat.

Sigla VPN Flashfree

VPN Flash gratuit

Se numește VPN, dar este mai mult ca un proxy. În plus, dacă vă înscrieți la serviciu, va trebui să acordați Flash câteva permisiuni destul de periculoase. Un alt red flag este absența completă a unei politici de confidențialitate sau chiar a unui site web. Cu siguranță nu veți economisi bani, accesând acest furnizor discutabil.

Logo SuperVPN

SuperVPN

La suprafață, acest lucru pare o afacere destul de bună. Aveți o lățime de bandă nelimitată gratuit. Cu toate acestea, acest presupus VPN dorește accesul total la telefonul dvs., depășind cu mult ceea ce are nevoie în mod rezonabil. Anunțurile sunt neîncetate și asupra acestui serviciu, ceea ce este enervant. Este important să rețineți asta această aplicație este marcată ca software rău intenționat în numeroase jurisdicții.

WiFi Protector VPN

WiFi Protector VPN

Plâns de acuzațiile de a nu proteja în mod adecvat consumatorii care își aleg serviciul, WiFi Protector este un joc de noroc. Clienții au făcut acuzații de spyware și adware. Dacă doriți să vă păstrați anonimatul experiența online, căutați în altă parte.

VPN ușor

VPN ușor

Easy VPN este un serviciu scump, care nu-și protejează clienții așa cum ar trebui. În această listă de escrocherii VPN, aceasta este una dintre cele mai grave, deoarece înregistrează cookie-urile. În plus, politica sa de confidențialitate este practic incoerentă. Nu există niciun motiv să ai încredere în acest furnizor.

Cum să evitați escrocherile VPN

Găsirea VPN-ului potrivit necesită ceva de lucru, dar merită. Căutați un furnizor VPN care este foarte apreciat pe mai multe platforme. În mod ideal, au o politică de confidențialitate clară, astfel încât să știi exact ce informații, dacă există, sunt stocate.

Este esențial să facem năzuințe pentru a afla unde are sediul VPN. Treceți dincolo de cele 14 țări Ochi pentru a vă asigura că confidențialitatea dvs. este complet protejată.

În plus, căutați o VPN care să fie avansată în utilizarea protocoalelor VPN de cea mai bună calitate, cum ar fi OpenVPN. În acest fel, puteți fi sigur că traficul dvs. web este criptat corespunzător.

De asemenea, este esențial să fiți dispus să plătiți pentru un VPN. Menținerea serverelor de înaltă calitate necesită bani, dar doriți un VPN care utilizează servere grozave. În acest joc, primesti ceea ce platesti.

Gânduri finale

Dacă doriți să vă protejați online, atunci este esențial să utilizați un serviciu VPN de renume, cum ar fi NordVPN. Din păcate, în zilele noastre, mulți furnizori VPN sunt mai interesați să vândă datele dvs. personale decât în ​​protejarea acestora.

Identificând înșelătorii din această listă, puteți să le evitați și să luați o decizie înțeleaptă. Amintiți-vă întotdeauna, dacă nu au un produs din care pot câștiga bani, atunci probabil ești produsul

Întrebări frecvente

Î: Puteți avea încredere într-un VPN gratuit?

A: Rareori. O VPN gratuită nu este oferită de o organizație caritabilă. Ei trebuie să facă bani. Aceasta înseamnă că veți fi bombardat de anunțuri și aveți riscul ca datele dvs. și obiceiurile online să fie vândute celui mai mare ofertant.

Î: Un furnizor VPN poate vedea traficul?

A: Este posibil ca furnizorii VPN să poată vedea traficul dvs. web, dar cei buni nu au niciun interes să facă acest lucru. De fapt, ei durează pentru a evita să vă vadă activitățile online.

Din păcate, furnizorii VPN nefiresc nu numai că vă spionează traficul web, dar vă infectează computerul cu viruși și software rău intenționat. Datele dvs. sunt vândute către terți și nu puteți fi niciodată sigur cine ar putea folosi lățimea de bandă. Utilizați numai VPN-uri de renume pentru a vă asigura că aceste probleme nu apar. Pentru o protecție suplimentară, luați în considerare navigarea folosind motoare de căutare private.

Î: Poate VPN-urile să fure date?

A: Furnizorii de renume nu vor avea, dar mulți VPN-uri gratuite sau de altă natură, de încredere, nu vor. Oamenii care operează aceste companii nu fac decât să obțină profit și nu le place să fure.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me