Beste huisbeveiligingssystemen (2020)

Beste huisbeveiligingssystemen (2020)


Huisbeveiliging in Canada is belangrijk. Ik weet dat wij Canadezen het goed hebben met onze wereldwijde reputatie als aardige jongens in de stad, maar misdaad gebeurt hier of we het nu toegeven of niet.

Stats Canada meldt meer dan 1,5 miljoen gevallen van vermogensdelicten en meer dan 150.000 gevallen van inbraak en binnenkomst per jaar (bron).

Wees voorzichtig bij het beschermen van uw dierbaren en uw waardevolle bezittingen tegen mogelijke bedreigingen.

Gelukkig zijn er in deze tijd genoeg opties. Er zijn bepaalde services waarmee u over een modern beveiligingssysteem beschikt zonder dat u iets hoeft te doen om aan de slag te gaan. Zo heeft u uw kinderen beveiligd en uw nieuwe televisie beveiligd.

Voor de mensen die helemaal zelf een hightech huisbewakingssysteem willen opzetten, zijn er mogelijkheden als je daartoe geneigd bent. De mogelijkheden zijn eindeloos, samen met zelf gecontroleerde systemen of abonnementsdiensten met een 24/7 professionele toezichthouder.

Of je nu in een huis, een appartement of een appartement woont, er zijn genoeg opties voor een beveiligingssysteem voor Canadezen om te beschermen wat het belangrijkste in deze wereld is en we kunnen je helpen erachter te komen welke het beste voor jou is. &# x1f1e8;&# x1f1e6;

Contents

TLDR

Frontpoint biedt het beste beveiligingssysteem in Canada. Het is de beste keuze en heeft ook geweldige klantenondersteuning. Betalingsplannen zijn flexibel, evenals hun pakketten. Als u op zoek bent naar een systeem dat door een professional is geïnstalleerd, dan is Vivint de beste keuze. Zelfcontrole is ook een haalbare optie en Honeywell’s Smart Home Security Kit moet worden gekozen als dat is wat u wilt gebruiken. Lees onze gids voor de beste camera’s voor thuisbeveiliging voor meer informatie over camera’s.

Hoe we beslissen

Er zijn veel opties voor huisbeveiligingssystemen – zo veel dat het overweldigend kan zijn. Dat is waar we binnenkomen. Ons team heeft de hand reikend over de verre reeksen om onderzoek te doen naar alle topmerken voor huisbeveiliging, zodat u dat niet hoeft te doen. We hebben alles vergeleken om ervoor te zorgen dat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over hoe u uzelf kunt beschermen. We hebben uitgezocht welke services de beste waarde bieden – van functies tot prijzen en alles daartussenin, zoals gebruiksgemak, klantenservice, getuigenissen van klanten, effectiviteit en al het andere waar een huisbeveiligingssysteem mogelijk goed in moet zijn.

1. Frontpoint – Beste Canadese beveiligingssysteem (doe-het-zelf, geautomatiseerd, beste waarde)

Wie moet Frontpoint gebruiken?

Mensen die zouden moeten gebruiken Frontpoint zijn mensen die wat geld te besteden hebben aan een huisbeveiligingssysteem maar waarde hechten aan gemoedsrust en veiligheid. Deze service is bedoeld voor Canadezen die het niet erg vinden om het systeem zelf te installeren of een langdurig contract aan te gaan. Frontpoints-systemen omvatten ook:

 • Geen installatietechnici
 • Geen bedrading / boren
 • Handmatig programmeren niet vereist
 • Instellen in minder dan 15 minuten
 • Smash Proof
 • Wordt geleverd met back-up

Frontpoint

Frontpoint-beveiliging is onze best beoordeelde keuze in Canada voor het beste huisbeveiligingssysteem. Het huisbewakingssysteem heeft een decennium aan innovatie achter de rug en biedt de allerbeste klantenservice en een veelzijdige ervaring om uw huis te beschermen. De beste plaats om te beginnen is met het manifest van Frontpoint: we hebben al meer dan een decennium een ​​revolutie teweeggebracht in de sector van de huisbeveiliging. Toen indringers ouderwetse beveiliging te slim af waren, waren we een van de eersten die cellulaire technologie in elk systeem gebruikten. Toen we de eersten waren die een zelfinstellingssysteem combineerden met professionele monitoring, was er een nieuwe markt geboren. En hoewel de branche voortdurend verandert, blijft onze toewijding aan onze klanten ongewijzigd. Onze klanten verdienen het beste. Ze verdienen een eenvoudigere weg naar een veiliger, slimmer huis. Welkom bij Frontpoint smart home security. beveiligingssysteem Frontpoint heeft sinds 2007 meerdere Angie’s List Super Service Awards gewonnen, de laatste komt in 2017. Ze hebben ook een A + rating van het Better Business Bureau en hoge recensies op internet.

Functies, plannen en prijzen

De prijzen voor Frontpoint kan op veel gebieden worden aangepast, dus het is een goed idee om contact op te nemen met het bedrijf voor een offerte. Er zijn echter bijzonderheden over hoe de prijsstelling wordt gedaan. Het eerste dat u in gedachten moet houden met de service, is dat u zich moet committeren aan een plan van één jaar of drie jaar. Driejarige plannen zijn veel goedkoper dan eenjarige plannen met een veel grotere inzet. Die verplichting kan sommige mensen afschrikken, maar met de 30-dagen garantie kunt u de service de eerste maand uitproberen. Naast de twee verschillende contractlengtes die beschikbaar zijn, zijn er drie monitoringplannen en zes aanpasbare hardwarepakketten. De goedkoopste monitoringplan beschikbaar wordt het beschermingsplan genoemd en is $ 34,99 per maand inclusief vuur, ijs, water, levensveiligheid en inbraakbeveiliging inclusief 24/7 monitoring. De volgende stap is het Interactieve plan voor $ 44,99 per maand en voegt extra functionaliteit toe zoals beeldsensoren, lichtregeling, crashbeveiliging, e-mail- en tekstwaarschuwingen, afstandsbediening vanaf een mobiel apparaat en geolocatiediensten. Met het abonnement met het hoogste niveau kunt u camera’s en thermostaten ondersteunen voor $ 49,99 per maand. Hiermee kunt u live videostreaming, bewegingsgeactiveerde video-opname, deurslotbediening en energiebeheerbediening gebruiken. Naast de monitoringpakketten zijn er zes hardwarepakketten. Deze worden opgesplitst in eenmalige kosten met hoge kortingen als u een contract voor drie jaar heeft.

 • Safe Home Starter ($ 130,95) – 1 Frontpoint Hub en Frontpoint toetsenbord, 2 deur- en raamsensoren, 1 bewegingssensor, 1 tuinbord, 5 raamstickers, 1 deursticker
 • Safe Home Everyday ($ 228,93) – 1 Frontpoint Hub en Frontpoint toetsenbord, 3 deur- en raamsensoren, 2 bewegingssensoren, 1 tuinbord, 5 raamstickers, 1 deursticker
 • Safe Home Plus ($ 248,93) – 1 Frontpoint Hub en Frontpoint toetsenbord, 3 deur- en raamsensoren, 2 glasbreuksensoren, 1 tuinbord, 5 raamstickers, 1 deursticker
 • Safe Home Select ($ 401,90) – 1 Frontpoint Hub en Frontpoint toetsenbord, 4 deur- en raamsensoren, 2 bewegingssensoren, 1 glasbreuksensor, 1 rook- en warmtesensor, 1 tuinbord, 5 raamstickers, 1 deursticker
 • Safe Home Preferred ($ 534,88) – 1 Frontpoint Hub en Frontpoint toetsenbord, 5 deur- en raamsensoren, 2 bewegingssensoren, 1 glasbreuksensor, 1 rook- en warmtesensor, 1 binnencamera, 1 tuinbord, 5 raamstickers, 1 deursticker
 • Safe Home Elite ($ 1032,84) – 1 Frontpoint Hub en Frontpoint toetsenbord, 6 deur- en raamsensoren, 2 bewegingssensoren, 2 glasbreuksensoren, 1 rook- en warmtesensor, 1 binnencamera, 1 buitencamera, 1 deurbelcamera, 1 tuinbord, 5 raamstickers, 1 deur sticker

Er is ook de mogelijkheid om hardware toe te voegen aan elk van deze plannen waarmee u echt kunt werken

Voordelen

30 dagen risicovrije proefversie

Van elk positief punt dat een bedrijf kan hebben, rangschik ik altijd dat ik de service gratis kan uitproberen als het belangrijkste aspect (tenzij de service verschrikkelijk is). Vooral met bewakingssystemen voor thuis – vertrouwen op beoordelingen kan u alleen zo ver brengen. U moet het systeem kunnen uitproberen en u kunt het net zo goed gratis uitproberen.

Klantenservice

Angie’s List Super Service Awards worden uitgereikt op basis van beoordelingen van klanten. De bedrijven die deze prijzen winnen, hebben de beste klantenservice in hun branche. Het is voor ons geen verrassing dat Frontpoint meerdere van deze prijzen heeft gewonnen, omdat de klanttevredenheid extreem hoog is. Hun klantenserviceteam biedt eersteklas service. Als er problemen zijn tijdens het installatieproces, is het uiterst eenvoudig om ze aan de telefoon te krijgen voor hulp. Als ze u defecte apparatuur sturen, hebben ze een uitstekende reputatie voor het oplossen van het probleem en sturen ze u onmiddellijk een vervanging. Telefoonlijnen hebben Engels- en Spaanssprekende klantenondersteuningsagenten die op werkdagen tussen 08.00 en 23.00 uur Eastern Standard Time en in het weekend tussen 10.00 en 19.00 uur zijn. Daarnaast biedt het bedrijf ook uiterst eenvoudig te volgen video’s voor installatie.

DIY-installatie

Wat de installatie betreft, vat één woord het samen voor Frontpoint’s doe het zelf installatieproces: moeiteloos. Het installatieproces duurt gemiddeld 30 minuten om het hele systeem te installeren. Er is een zij-aan-zij-applicatie beschikbaar voor installatie en als het systeem merkt dat iets langer duurt, dan zou de app een telefoonnummer of een online bron moeten bieden om te helpen.

Andere leuke functies

Met alles wat Frontpoint biedt, omvat de service ook andere gewilde functies zoals mobiele waarschuwingen, binnen- en buitencamera’s, bescherming tegen milieurampen en domotica. Extra functies gaan een lange weg om ervoor te zorgen dat Canadezen zich veilig voelen met hightech oplossingen die kunnen worden verbonden met wifi, aangezien een eenvoudig huisalarmsysteem het niet zal doorbreken.

Nadelen

Langetermijncontract

Het grootste negatieve punt van Frontpoint is dat er slechts twee contractduuropties zijn. De kortere duur heeft een veel zwaardere prijs dan het langere contract. Dit wordt enigszins tenietgedaan door de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, maar op een gegeven moment willen sommige mensen zich misschien niet aanmelden voor zo’n lang contract. Prioriteiten voor Canadezen kunnen op elk moment veranderen en sommige mensen verhuizen naar appartementsgebouwen met ingebouwde beveiligingsfuncties.

Niet beschikbaar in Quebec

Dit spreekt voor zich – sorry inwoners van Québécois. We willen je niet achterlaten, maar helaas doet Frontpoint dat wel.

Alleen de hoogste prijsklasse bevat specifieke functies

De geweldige Frontpoint-functies zoals camera’s en bewegingssensoren kunnen alleen worden gebruikt in de hogere prijspunten. Als u op zoek bent naar een beveiligingssysteem met een beperkt budget, kan dit een dealbreaker zijn.

2. Vivint – Beste Smart Home-beveiligingssysteem

vivint

Wie moet Vivint gebruiken?

Vivint is voor Canadezen die het meest geavanceerde en slimme huisbeveiligingssysteem willen. Ze moeten ook bereid zijn om zich aan te melden voor een extreem lang contract en begrijpen dat de kosten niet laag zijn.

Vivint

Automatisering is de naam van het spel als het gaat om Vivint. Met professioneel geïnstalleerde systemen krijgt u de allernieuwste en hoogtechnologische technologie waardoor oude CCTV-systemen er verouderd en lachwekkend uitzien.

Functies, plannen en prijzen

Er zijn veel opties bij Vivint als het gaat om het type plan dat u kunt kiezen. Er zijn drie bewakingsopties die een specifieke waarde bieden. Smart Protect, Smart Protect and Control en Smart Complete bieden allemaal veilige opties.

 • Smart Protect ($ 29,99 per maand) – Basisbescherming voor thuis, inclusief brand, diefstal en koolmonoxidevergiftiging. Het bevat SkyControl Panel en de app, samen met aangepaste beveiligingsapparatuuropties.
 • Slimme beveiliging en bediening ($ 39,99 per maand) – Dit bevat dezelfde functies als het Smart Protect-plan, maar biedt ook meer controle- en automatiseringsfuncties, HD-nachtzichtcamera’s voor binnen, thermostaatbediening, bewakingscamera’s voor buiten en slimme deursloten. Met de app kun je de lichten aanzetten of het beveiligingssysteem inschakelen.
 • Smart Complete ($ 49,99 per maand) – Biedt videobewaking samen met lokale opslag voor video’s en clips.

Hardware-opties omvatten vier startpakketten voor apparatuur en de mogelijkheid om ook alles toe te voegen. De verschillende beschikbare kits zijn onder meer het aanraakscherm, deursensoren, raamsensoren, bewegingsmelders, glasbreukmelders, overstromingsmelders en vriesmelders. Alle systemen van Vivint werken met Nest Thermostats, Google Homes en Amazon Echos. Verschillende opties zijn onder andere deurbelcamera, aanpasbare afstandsbediening, videocamera’s, spraakgestuurde huisautomatisering en een elementthermostaat.

Voordelen

100% draadloos en esthetisch

Mijn favoriete ding over Vivint is dat het niets doet aan de esthetiek van je huis. Elk onderdeel van hun apparatuur ziet er chique uit – vermijdt de dikke witte plastic look van oude alarmsystemen. draadloze beveiligingscamera's De professionele installateur zorgt ervoor dat alles is waar u het wilt en verbergt alle draden omdat het systeem 100% draadloos is, waardoor geen inbreker draden kan doorknippen.

Beschikbaar op dezelfde dag

Er kan veel worden gezegd over iets goed doen wanneer je het wilt of nodig hebt. Als beveiliging een probleem is, is er mogelijk een gebeurtenis gebeurd die u tot actie heeft aangezet. Als dat het geval is, hoe sneller het systeem is opgezet, hoe beter.

Levenslange garantie

Tijdens de overeenkomst zal Vivint elk defect onderdeel van uw systeem repareren of onderhouden. Dit gaat een lange weg als er veel bewegende delen zijn naar een beveiligingssysteem.

Extra kenmerken

Het totale pakket van een huisautomatiseringssysteem kan niet worden onderschat. Als je droomt van een geautomatiseerd slim huis met een deurbelcamera waar je met de persoon aan je deur kunt praten en zij terug kunnen praten, dan is Vivint een goede keuze. Je huis uitchecken met binnen en buiten videocamera’s is een extra bonus. Bovendien kunt u met hun externe toegang en wifi-alarm ervoor zorgen dat u overal gewapend bent.

Nadelen

Geen geld-terug-garantie

Dit lijkt me gewoon verkeerd als veel concurrenten dit aanbieden met hun service. Vooral met de lange contracten waar Vivint mensen in wil opsluiten – het minste wat ze kunnen doen is een periode van 30 dagen aanbieden om te zien of je de service echt leuk vindt.

Professionele installatie

Betalen voor installatie wanneer er andere doe-het-zelfoplossingen zijn, lijkt op dit moment bijna archaïsch. Een van de beste aspecten van het zelf installeren van een systeem is de mogelijkheid om te weten wanneer, hoe en waarom u iets ergens plaatst. Er is niets erger dan iets in je huis te zien en geen idee te hebben waarom het daar is.

De kosten zijn aan de hoge kant

De kosten zijn hoger dan bij veel andere opties. U krijgt eersteklas beveiliging, maar er zijn alternatieven als de kosten u ervan weerhouden.

Langetermijncontract

De contracten met Vivint hebben een looptijd van 5 jaar. Ik kan er niet eens op vertrouwen dat de meeste bedrijven over vijf jaar bestaan. Met dit buitensporig lange termijncontract kunnen alleen de meest stabiele Canadezen het zich echt veroorloven om zichzelf zo lang op te sluiten.

Benieuwd hoe de Vinint huisbeveiligingscamera werkt? Bekijk een video van een stel mensen die ervoor dansen. &# x1f600;

3. ADT – Best Value Home Security

ADT-logo

Wie moet ADT gebruiken?

ADT is voor mensen die de veiligheid willen van het grootste beveiligingsbedrijf dat er is. Iedereen die een paar dollar wil besparen op een beveiligingsprogramma, kan ADT ook als een solide keuze beschouwen.

ADT

ADT kan zijn geschiedenis terugvoeren tot 1870 toen de president van Gold and Stock Telegraph Company wakker werd met een inbreker in zijn huis, wat hem inspireerde om een ​​op telegraaf gebaseerd waarschuwingssysteem te creëren. Sindsdien is ADT (onder verschillende namen) tot op de dag van vandaag bezig geweest met het ontwikkelen en pionieren van de sector voor huisbeveiliging. Met zes professionele meldkamers die 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar geopend zijn, kunt u er zeker van zijn dat deze beveiligingsmedewerker de middelen heeft om uw huis te beschermen.

Functies, plannen en prijzen

ADT biedt de mogelijkheid om te kiezen vijf belangrijke beveiligingspakketten – komt met monitoring en apparatuur. De prijzen variëren van $ 28 tot $ 59 per maand. Canadezen moeten een contract van 24 of 36 maanden ondertekenen dat niet zo lang is als sommige concurrenten. Bij het basispakket ontvang je een bedraad of draadloos alarmsysteem met sensoren en een draadloze afstandsbediening. Aan de bovenkant van de plannen van ADT kunt u videobewaking, automatisering en afstandsbedieningen van uw telefoon ontvangen.

Voordelen

6 maanden geld-terug-garantie

Dit is mijn favoriete ding op deze hele lijst. U kunt de services van ADT zes maanden gebruiken en als er iets misgaat, kunt u uw geld terugkrijgen. Over vertrouwen in een product gesproken! ADT wil ervoor zorgen dat uw veiligheid en beveiliging aan uw normen voldoen en heeft een garantie om dat te ondersteunen. ADT-beveiligingssysteemtablet

Prijzen

In vergelijking met de twee bovenstaande opties biedt ADT een relatief goedkope service voor high-end beveiligingszoekers in Canada. De manier waarop ze de hardwarekosten en monitoringplannen samen combineren, is ook logisch.

Nadelen

Langetermijncontract

Minimale contractduur is twee jaar en in sommige gebieden drie.

Geen zelfinstallatie

Professionele installatie is niet altijd slecht en ADT raadt aan dat u met de technicus samenwerkt om ervoor te zorgen dat alles is zoals u het wilt. Het niet kunnen installeren van jezelf komt voor veel mensen negatief uit.

Klantenservice beoordelingen

Bij elk groot bedrijf komen de zorgen van onpersoonlijke klantenondersteuning. Er zijn veel mensen die hebben geklaagd over het feit dat veel klantenondersteuning door de kieren valt met slechte klantenondersteuningsagenten.

Wie moet ADT gebruiken?

ADT is voor mensen die de veiligheid willen van het grootste beveiligingsbedrijf dat er is. Iedereen die een paar dollar wil besparen op een beveiligingsprogramma, kan ADT ook als een solide keuze beschouwen.

4. Bell Smart Home – het beste voor bundeling met tv, internet en andere services

Wie moet Bell Smart Home gebruiken?

bell beveiligingssysteem

Bell Smart Home is voor mensen die Bell Canada al gebruiken voor tv, internet en telefoon die willen bundelen. Dit zijn mensen die al akkoord zijn gegaan met het gebruik van Bell Canada, hoewel ze hoge prijzen vragen en slechte klantenondersteuning hebben.

Bell Smart Home

bel smart homeIn 2018 kocht Bell Canada AlarmForce. Dit stelde Bell Canada in staat om hun klanten een beveiligingsoptie te bieden, samen met hun andere aanbiedingen.

Functies, plannen en prijzen

Bell Canada biedt haar klanten vier opties voor hun huisbeveiligingsservice. Prijzen zijn betaalbaar, variërend van $ 24,99 tot $ 54,99 per maand met opties om extra apparaten aan te passen en toe te voegen. Alle plannen worden geleverd met 1 analoog toetsenbord, 1 bewegingsmelder en 2 deur- en raamcontacten. Met upgrades komt de mogelijkheid om de mobiele app, meer detectoren en contacten, een touchscreen-bedieningspaneel, andere detectoren, slimme sloten en camera’s te gebruiken.

Voordelen

Bespaar geld door te bundelen

Dit is veruit het beste van Bell Smart Homes. U kunt geld besparen door te bundelen met uw huidige tv-, internet- of telefoonabonnement.

Betaalbaar

De prijzen zijn veel lager dan bij andere beveiligingsservices die meer gericht zijn op alleen beveiliging.

Kan zelf monitoren met high-tech apparatuur

De optie om zelf te bewaken wordt geleverd met de bovenstaande apparatuur en de mogelijkheid om high-tech opties te gebruiken, zoals Nest Thermostats, Nest Cameras, Google Home, Samsung Connect Home en Arlo Go.

Nadelen

Nog steeds bezig met de knikken

Met een nieuwe acquisitie zullen er enkele knikken zijn in de mogelijkheden van de klantenservice van Bell Canada om u te kunnen helpen. Als een enorm bedrijf heeft Bell Canada niet altijd de beste supportreputatie.

Functies voldoen niet aan concurrenten, tenzij ze zelf bewaken

Als u op zoek bent naar een alledaags beveiligingssysteem, maakt dit niet zoveel uit, maar het type hightech apparatuur dat andere bedrijven kunnen aanbieden, is niet beschikbaar tenzij u zelfcontrole uitvoert. Als je smart home-mogelijkheden wilt, kunnen de opties met Bell Smart Home je daar brengen, maar het brengt je niet zo ver als Frontpoint en Vivint.

Slechte klantenservice

De reputatie van Bell Canada is in feite dat het bedrijf een noodzakelijk kwaad is in het land. De geleverde klantenservice is vreselijk voor hun andere services en nu met hun gebundelde beveiligingssysteem zult u waarschijnlijk veel van hetzelfde ontvangen.

5. Honeywell’s Smart Home Security Kit – de beste zelfbewaakte oplossing voor huisbeveiliging

Wie moet Honeywell gebruiken?

Iedereen die denkt dat hij liever zelf controleert en hightech apparatuur wil kopen die veel opties en functies biedt aan iedereen die op zoek is naar doe-het-zelf.

Honeywell

De Smart Home Security Starter Kit van Honeywell is een eenvoudig te installeren doe-het-zelf beveiligingssysteem dat een app gebruikt om waarschuwingen naar uw telefoon te sturen. In een wereld waar alles binnen handbereik is, heeft u zelfs een bewakingsdienst van derden nodig?

Functies, plannen en prijzen

De Honeywell Smart Home Security Starter Kit kan worden gekocht voor $ 449 en wordt geleverd met een basisstation, compleet met een camera, twee sensoren voor deuren en ramen, en een afstandsbediening voor de afstandsbediening. Dit systeem wordt alleen zelf gecontroleerd, wat betekent dat als iemand probeert in te breken, het aan u is om te beslissen wat u moet doen. Samen met de starterkit kunnen add-ons worden gekocht, zoals meer toegangssensoren, een bewegingssensor voor binnen, een bewegingsviewer voor binnen, een bewegingsviewer voor buiten en extra sleutelhangers. Dit is de beste oplossing voor Canadezen die geen interesse hebben in het betalen van een maandelijks bedrag. honeywell

Voordelen

All-in-One DIY Home Security

De perfecte oplossing voor doe-het-zelvers en mensen die geen vergoeding willen betalen. Dit systeem biedt alles wat een persoon zich maar kan wensen als het gaat om huisbeveiliging en zelfcontrole.

High-tech apparatuur

De geleverde apparatuur is in het algemeen zo goed als wat bedrijven zoals Frontpoint en Vivint bieden op het gebied van hightech smart home goodness. De apparatuur wordt geleverd met een groot aantal geweldige mogelijkheden die het gemakkelijk maken om uw huis in te schakelen.

Gezichtsherkenning

De gezichtsherkenningssoftware is echt het volgende Big Brother-type. Eerlijk gezegd – het is erg gaaf. Als je wilt zien of iemand naar huis is gekomen terwijl ze werden verwacht, kun je met de gezichtsherkenningsservice controleren of ze daar zijn. Ze kunnen je vertellen of een bepaalde persoon thuis is en zullen je zelfs waarschuwen als er iemand anders is en je een clip sturen zodat je kunt zien wie het is.

Nadelen

Kosten

Als het op apparatuur aankomt, kunnen de kosten van het systeem, vooral als u iets wilt toevoegen, hoog zijn in vergelijking met apparatuur die u bij een service zou krijgen. Dat gezegd hebbende, bezit u al uw apparatuur en hoeft u deze niet terug te geven.

Alleen zelfcontrole

Als u wilt dat een externe beveiligingsdienst uw huis bewaakt, is dit niet de juiste keuze voor u.

Wat is het beste huisbeveiligingssysteem voor Canadezen?

Het beste huisbeveiligingssysteem in Canada is Frontpoint Security. Frontpoint-beveiliging is onze eerste keuze. Het bedrijf voor huisbeveiligingssystemen heeft twaalf jaar ervaring. Ze bieden klantenservice op het hoogste niveau en elke functie die u maar wilt om het huis te beschermen.

afbeelding van het beldeurbelalarmHoe Home Security te automatiseren?

Automatisering is eenvoudig wanneer u een beveiligingsservice gebruikt, omdat u alleen alles nodig heeft en ze alles voor u kunnen controleren. Het wordt een beetje moeilijker als je besluit om het zelf te doen, maar automatisering is nog steeds mogelijk. Instellingen zoals timers, gezichtsherkenning en gezinsschema’s maken het mogelijk dat uw beveiligingssysteem al het zware werk doet en u alleen waarschuwingen stuurt.

DIY Home Security-systemen

De beste doe-het-huisbeveiligingssystemen voor Canadezen zijn het Honeywell Smart Home Security-systeem. Met zelfgemaakte beveiligingssystemen kunt u de hardware bezitten en heeft u volledige controle over de bewaking. Als u zich alleen op uw gemak voelt als u uw huis in de gaten houdt of als u geen maandelijkse bewakingskosten wilt betalen, dan is dit de beste keuze voor u.

Professionele huisbeveiligingssystemen

Professionele huisbeveiligingssystemen zorgen vooral voor gemoedsrust zonder zelf met iets te hoeven knoeien. Er zijn bedrijven die alle benodigde hardware leveren, deze voor u installeren en uw huis voor u bewaken. Er zijn ook beveiligingssysteembedrijven waarmee u uzelf kunt bewaken of uw hardware zelf kunt installeren.

Hoeveel kosten beveiligingssystemen per maand??

Het hangt af van het bedrijf waarmee u werkt, maar monitoringpakketten kunnen overal van $ 20 tot $ 200 per maand zijn, evenals kosten voor het instellen van hardware.

Kunt u in plaats daarvan een beveiligingscamera gebruiken??

Beveiligingscamera’s zijn een aspect van een beveiligingssysteem. Als je alleen een beveiligingscamera gebruikt, verlies je alarmsystemen, slimme sloten, slimme deurbellen, raam- en deursensoren en glasbreuksensoren.

Hoe zit het met een videodeurbel?

Videodeurbellen zijn een eenvoudige beveiligingsmaatregel die de 21e eeuw mogelijk maakt. In Canada maakt het koude weer het geluid van de deurbel, want je moet opstaan ​​en de deur openen. Bovendien biedt het geweldige beveiliging met opnamebeweging aan de deur en de mogelijkheid om te controleren wie er is voordat je daadwerkelijk naar de deur gaat. De beste videodeurbellen op de markt gebruiken bestaande deurbelbedrading en zijn eenvoudig te installeren. De modellen die je zou willen gebruiken, zijn een hoge resolutie van 1080p met een groothoeklens, nachtzicht en cloudopslag voor video-opnames. Onze favoriet is de Ring Video Doorbell.

Wat is het beste slimme slot?

Een slim slot is een geweldige aanvulling op een volledig geautomatiseerd beveiligingssysteem. Slimme sloten gebruiken gewone deurgaten en zijn net zo eenvoudig te installeren als een gewone deurknop. Het voordeel van slimme sloten is dat ze rechtstreeks vanaf uw telefoon kunnen worden vergrendeld en ontgrendeld en dat meldingen naar u kunnen worden verzonden wanneer de deur open is. Andere functies zijn onder meer geofencing, spraakactivering en integratie met andere slimme apparaten. Onze keuze voor het beste slimme slot is het Next X Yale slot.

Kunnen Home Security Systems worden gehackt?

Net als elke andere moderne technologie kunnen huisbeveiligingssystemen worden gehackt. Om specifiek een huisbeveiligingssysteem te hacken, zouden ze moeten worden bepaald. Ze zouden buiten uw huis moeten zitten en draadloze signalen moeten onderscheppen zodat ze sensoren kunnen uitschakelen en alarmen kunnen uitschakelen. Als een van uw apparaten via wifi is verbonden, kunnen ze ook toegang krijgen tot uw netwerk in het algemeen. Zelfs zonder een beveiligingssysteem kan dit worden gedaan met uw thuisnetwerk. Ze zullen DDoS-aanvallen gebruiken of uw videobewaking hacken. Om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, kunt u extreem lange wachtwoorden maken met unieke symbolen, uw wachtwoord regelmatig wijzigen, beveiligingsinstellingen controleren of een extra beschermingslaag gebruiken met versleutelingssoftware.

Home Security System Beoordelingen – FAQ

Hoe werkt een glasbreukmelder??

Wanneer een glasbreuksensor het geluid van versplinterend glas hoort, gaat er een alarm af. Glasbreuk zorgt voor een duidelijke geluidsfrequentie die de sensoren oppikken.

Hoe werkt een bewegingssensor?

Bewegingsmelders sturen een radio- of microgolfsignaal door een kamer. Wanneer een object in het gebied beweegt, worden de golven die de sensor raken geactiveerd.

Is mijn locatie van invloed op het beveiligingsbedrijf waarvoor ik me aanmeld?

Ja, Canada is geografisch gezien een grote plaats. Frontpoint is bijvoorbeeld niet beschikbaar voor Canadezen in Quebec.

Wat is levensbescherming?

Levensbescherming is een term die wordt gebruikt voor dekking tegen bepaalde rampen zoals brand-, overstromings- en koolmonoxidemonitoring. Elk bedrijf heeft een iets andere dekking, dus het is een goed idee om dit te controleren.

Wat is domotica?

Een oplossing die mogelijk is gemaakt door moderne technologie die gebruik maakt van hightech apparatuur die bestaat uit hardware en software die controle en beheer over apparaten in huis mogelijk maakt.

Waarom zijn draadloze huissystemen beter??

Bekabelde thuissystemen vereisen een langere installatietijd, zijn kwetsbaar voor stroomuitval en kunnen handmatig worden afgesneden of aangeboord.

Moet ik een bewakingsdienst hebben?

Nee, er zijn tal van opties zoals de Honeywell Smart Home Security Kit waarmee u zelf kunt bewaken.

Hoe werkt gezichtsherkenningssoftware?

Een gezichtsherkenningssoftware gebruikt biometrie om gezichtskenmerken van een foto of video in kaart te brengen en bevat de informatie met een database met gezichten waartoe het toegang heeft.

Hoe beschermen woningbeveiligingssystemen tegen brand en overstromingen?

Dit wordt gedaan via monitoren om zoiets als rook van een brand te detecteren en waarschuwt de autoriteiten als er iets wordt waargenomen.

Hoe kan ik anders mijn huis beschermen??

Je huis beschermen begint met gezond verstand. Zorg ervoor dat alleen vertrouwde personen weten hoe ze met uw beveiligingssysteem moeten werken. Volgende stappen kunnen bestaan ​​uit encryptiesoftware en andere opties zoals extra waarschuwingsborden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map