Beste VPN voor streaming (recensie van 2020)

Als je dit artikel bent tegengekomen tijdens je zoektocht naar VPN’s, heb je waarschijnlijk al honderd keer de les gelezen over veiligheid, privacy, gegevensregistratie, enz. Je denkt misschien: “Luister, ik wil gewoon het nieuwe seizoen van Vreemde dingen, ik heb geen idee wat die andere dingen betekenen. ‘ We snappen dat helemaal.


Hoewel deze andere aspecten van een VPN-service belangrijk zijn, worden streaming-opties tijdens het reizen vaak gebruikt voor VPN’s. Misschien wil je Netflix gebruiken zoals je thuis zou doen, de nieuwste aflevering van Top Chef op Hulu bekijken of een sportevenement streamen dat alleen beschikbaar is in jouw land.

Wat de reden ook is, we hebben een lijst samengesteld met de beste VPN’s die beschikbaar zijn voor streaming. Hoewel deze de beste zijn voor streaming, hebben ze ook functies waardoor ze een complete VPN-service zijn voor een groot aantal toepassingen. Op deze manier, ongeacht vanaf welke site u streamt, zijn uw snelheden snel, worden uw gegevens beschermd en wordt alles gedaan voor een betaalbare prijs.

TLDR

Als je meteen een antwoord nodig hebt, hebben we NordVPN gekozen als de beste algemene VPN-service voor streaming. Naast dat het betaalbaar is, is het geweldig voor torrenting en streaming, en heeft het functies die ervoor zorgen dat verbinding via zijn service de beste algehele ervaring is. Je kunt echter ook niet fout gaan met Surfshark of ExpressVPN, die beide ook effectieve services zijn. Maar als u op zoek bent naar de beste hond om te streamen, denken we dat Surfshark de juiste keuze is.

1. NordVPN

Overzicht en functies

NordVPN is een hoogwaardige VPN-service en dat is om een ​​paar belangrijke redenen. Ten eerste winnen ze de server count battle. Met meer dan 5.500 servers in 59 landen heb je geen enkel probleem om de beste verbinding te vinden. Dit is echt goed nieuws voor streaming, want wat je ook probeert te streamen, je zult de serverlocatie vinden waarmee je dit kunt doen.

NordVPN

NordVPN staat ook op deze lijst vanwege de verbeterde privacy- en beveiligingsmaatregelen. Door de DoubleVPN-functie wordt de gebruiker tweemaal beschermd tegen cyberdreigingen of online tracking. Met een enkele VPN reist uw internetverkeer door de server, wordt het versleuteld en is uw IP-adres verborgen. Met deze functie gaan uw reeds verborgen gegevens vervolgens door een andere VPN-server en worden ze nog een keer versleuteld. Dit biedt ultieme privacy en een sterke bescherming tegen cyberdreigingen, aangezien uw gegevens tweemaal zijn gewijzigd.

NordVPN

Als de DoubleVPN niet genoeg privacy en beveiliging was, tilt NordVPN het naar een hoger niveau met zijn adblocking-functie, CyberSec. Afgezien van het blokkeren van vervelende advertenties, blokkeert deze functie automatisch alle verdachte websites of alles dat schadelijk kan zijn voor uw apparaat. Het voorkomt botnetcontrole en beschermt uw apparaat en alle gegevens erop tegen iedereen die er toegang toe probeert te krijgen. Dit kan handig zijn in het buitenland en mogelijk verbonden met een onbeveiligde wifi-verbinding. Dit zorgt ervoor dat u niet per ongeluk op iets klikt dat u niet mag.

NordVPN

Prijs

NordVPN biedt, samen met de beste beveiligingsmaatregelen, ook betaalbare prijzen als u op zoek bent naar abonnementen op langere termijn. Hoewel er vaak specials en promoties zijn, is het 2-jaarplan $ 4,99 per maand en de vastlegging voor 1 jaar $ 6,99 per maand. Voor maand tot maand is het $ 11,95 per maand.

NordVPN

Voordelen

 • Geen gegevensregistratie
 • Hoogwaardige beveiliging
 • Een groot aantal servers
 • Software voor advertentieblokkering
 • 24/7 klantenservice

Nadelen

 • Internetsnelheden kunnen op en neer gaan
 • Beperkte apparaten tegelijk

Prijs

$ 2,99 – $ 11,95 per maand

Download NordVPN vandaag!

2. Surfshark

Overzicht en functies

Het hoogtepunt van Surfshark is meestal de prijs, maar dat betekent niet dat er geen functies ontbreken. Dankzij de hoogwaardige beveiliging en goede snelheden is het ideaal voor streamen of downloaden. Het is ook een uitstekende keuze als u op zoek bent naar privacy.

Samen met de adblocker-software, Cleanweb, heeft Surfshark een strikt no-log-beleid, wat betekent dat ze niets bijhouden wat je online doet. Er zijn geen activiteitenlogboeken of het bijhouden van uw gegevens. Stream wat je wilt, wanneer je het wilt streamen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat iemand, zelfs de VPN-service, dat kan volgen.

Surfshark

Een andere aantrekkingskracht van Surfshark is de mogelijkheid om al je apparaten tegelijkertijd te verbinden en te gebruiken. Als dit geen groot probleem lijkt, is het eigenlijk vrij ongebruikelijk als het gaat om VPN’s. Meestal kunt u er maar 5 of 6 tegelijk hebben. Dit maakt het een ideale VPN voor iemand die vanwege zijn werk meerdere apparaten heeft of een VPN gebruikt voor een gezin. Dit betekent dat moeder, vader, je zus, tante Brenda en die rare neef die te politiek is op Facebook allemaal tegelijkertijd hun eigen shows kunnen streamen.

Surfshark

Een ander groot detail als het gaat om Surfshark is de split-tunneling-functie, Whitelister, waarmee gebruikers precies kunnen aanpassen welke apps zijn verbonden met de VPN en welke niet. U kunt kiezen welke apps u door de gecodeerde tunnel wilt laten lopen en welke apps een gewone wifi-verbinding gebruiken. Dit kan vooral goed zijn voor streaminggebruik, omdat je een show kunt streamen met de VPN, maar ook dingen kunt doen in andere apps waar je de VPN-verbinding niet op wilt hebben. Dit maakt een volledig aanpasbare service en een zeer gebruiksvriendelijke ervaring.

Surfshark

Prijs

Hier neemt Surfshark dus echt de kroon. Voor alle hierboven genoemde functies is het zeer betaalbaar, vooral als u bereid bent zich te committeren aan een langdurig abonnement. Het kost slechts $ 1,99 per maand voor een abonnement van twee jaar! Voor 1 jaar kost het $ 5,99 per maand, en als je slechts een maand geïnteresseerd bent, kost het $ 11,95 om het te plannen. Dit is een van de gevallen waarin de inzet goed is, aangezien dat tweejarenplan een van de beste op de markt is.

Voordelen

 • Uitermate betaalbaar
 • Geen gegevensregistratie
 • Geweldig om te streamen
 • Goed voor torrenting
 • High-end beveiliging en encryptie

Nadelen

 • Een nieuwkomer op de VPN-markt
 • Beperkte servers

Prijs

$ 1,95- $ 11,95 per maand

Download Surfshark voor uw apparaat en begin met streamen!

3. ExpressVPN

Overzicht en functies

Als je hebt gehoord van een VPN in deze lijst, is het waarschijnlijk ExpressVPN. Het is een van de meest populaire vanwege de serverlocaties, gebruiksvriendelijke app en goede snelheden, perfect voor streamen. Hoewel andere services meer serveropties hebben, heeft ExpressVPN deze beschikbaar in 94 landen, dus waar u ook vandaan komt, u zult waarschijnlijk een server uit uw eigen land vinden om te gebruiken.

ExpressVPN kent de populariteit van het gebruik van VPN’s voor streaming, dus hebben ze een self-speed test in haar dienst opgenomen. Deze functie stelt u niet alleen in staat om de snelheid van de VPN die u gebruikt te testen, maar rangschikt ook de beschikbare servers waarop momenteel de snelste verbinding draait. Dit is echt ideaal om te streamen, omdat niemand onderbrekingen wil wanneer ze op het punt staan ​​te onthullen wie er van het eiland wordt gestemd. (Is dat zelfs nog een show?) Hoe dan ook, deze functie test een paar verschillende factoren om de gebruiker te verzekeren dat ze de server gebruiken met de snelle download- en streamingsnelheid.

ExpressVPN

Afgezien van het stomen of downloaden van snelheden, neemt ExpressVPN ook beveiliging en privacy serieus, omdat ze hun eigen DNS (domeinnaamsysteem) hebben voor hun klanten. Kortom, een DNS is hoe uw apparaat de URL vertaalt waarop u klikt. ExpressVPN gebruikt zijn eigen DNS, dus wanneer u via de service bent verbonden, wordt uw DNS beschermd, net als de rest van uw internetactiviteit. Zelfs als dat een beetje verwarrend lijkt, lopen veel VPN’s via een DNS van derden en heeft ExpressVPN er een.

ExpressVPN

Over extra beveiligingslagen gesproken, de Network Lock-functie van ExpressVPN biedt precies dat. Kortom, als uw verbinding met de VPN om de een of andere reden zou wegvallen, zal dit uw verbinding blokkeren zodat geen van uw gegevens toegankelijk wordt. In het geval van een plotselinge netwerkverandering of -daling, zou deze kill-switch-techniek alle activiteit stoppen totdat een verbinding met de VPN weer veilig is.

ExpressVPN

Prijs

ExpressVPN is een populaire keuze en we kunnen zien waarom, maar het ontbreekt aan de prijs. Het is niet omdat het zo duur is, maar er is geen significante korting als het gaat om een ​​deal op lange termijn. De meeste services belonen de klant wanneer ze zich aanmelden voor een deal van 1 of 2 jaar, maar ExpressVPN blijft redelijk consistent met zijn prijzen. Voor een verbintenis van een jaar kost het $ 8,32 per maand. Het is $ 9,99 per maand voor een abonnement van zes maanden en $ 12,95 als u van maand tot maand zou betalen.

ExpressVPN

Voordelen

 • Self Speed ​​Test
 • 24/7 klantenservice
 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Mogelijkheid om snelheid te testen

Nadelen

 • Een beperkt aantal apparaten per account
 • Teleurstellende korting voor abonnementen op lange termijn

Prijs

$ 8,50 – $ 12,95 per maand

Meer informatie

Ook al heb je onze lijst met de beste opties voor VPN’s voor streaming gezien, misschien ben je nog steeds nieuw in de wereld van VPN’s en heb je wat vragen. Simpel gezegd, VPN’s zijn een zeer effectieve manier om niet alleen uw gegevens online te beschermen, maar u ook de mogelijkheid te geven om internet te gebruiken zoals u zou doen als u thuis zou zijn. Bekijk gerust wat meer bronnen over VPN’s voor beginners.

Wat is het volgende?

Nu is het tijd om te kiezen en te downloaden, zodat je je shows niet meer mist! Hoewel we deze keuzes hierboven hebben gerangschikt, zijn we van mening dat alle drie echt geweldige opties zijn voor VPN’s. Er zijn meer bronnen beschikbaar voor de beste VPN’s voor elke streamingservice die je wilt gebruiken. Het belangrijkste is dat als u aan boord reist, u nu uw shows kunt bekijken zoals u dat in uw eigen land zou doen.

Meer gerelateerde gidsen

 • Beste VPN voor Mac
 • Beste VPN voor Windows
 • Beste VPN voor iOS

FAQ

Helpt een VPN bij het streamen?

Absoluut! Met een VPN heb je toegang tot de versie van Netflix die je gewend bent (je thuisland) en kun je tijdens het reizen diensten zoals Hulu of Amazon Prime gebruiken.

Kan Netflix je verbieden voor het gebruik van een VPN?

Nee, Netflix verbiedt je niet voor het gebruik van een VPN. Als u een VPN gebruikt, krijgt u alleen toegang tot de shows die beschikbaar zijn op de locatie van de server waarmee u bent verbonden.

Dat is de veiligste VPN-service?

Elke optie in de bovenstaande lijst heeft beveiliging en privacy als belangrijkste verkoopargumenten. Als u meer gericht bent op internetveiligheid of privacy als het gaat om uw VPN-gebruik, zijn er lijsten beschikbaar voor de allround beste VPN’s om te gebruiken voor 2020.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me