Beste VPN voor Windows (recensie van 2020)

Oké, we snappen het. Je hebt nooit toegegeven aan de Macintosh-rage. Je bent old school. Je doet nog steeds dingen volgens het boekje. Je pronkt met je pc in cafés wanneer het lijkt alsof elke andere persoon een “te dure” Mac gebruikt. (Kun je zien dat dit artikel al op een Mac is geschreven?)


Maar echt, als je een toegewijde gamer bent of je hebt gewoon geen zin om 1400 dollar te betalen voor een nieuwe computer en je wilt je privacy nog steeds online beschermen, dan moet je op zoek naar de beste VPN voor gebruik op een Windows besturingssysteem.

Microsoft heeft zijn eigen suggesties voor het gebruik van een VPN op hun systemen, maar in deze lijst zullen we de 3 beste opties opsplitsen. Als je nog niet bekend bent met wat een VPN of virtueel persoonlijk netwerk is, bekijk dan gerust onze beginnershandleiding voor VPN’s om de basis onder de knie te krijgen.

TLDR

Als je nu het snelle antwoord wilt (je zou het artikel toch moeten lezen!), Denken we dat NordVPN over het algemeen het beste is voor Windows. Het controleert alle vakjes die nodig zijn voor een effectieve VPN en is ook redelijk geprijsd. Zowel ExpressVPN als SurfShark zijn ook solide opties, maar de overvloed aan servers en de privacybescherming van NordVPN maakt het onze beste algemene keuze voor deze lijst.

1. NordVPN

Overzicht en functies

NordVPN, de eerste optie op deze lijst, is onze beste algemene keuze voor de beste VPN om voor Windows te gebruiken. Dit komt door een paar redenen waar we op in gaan.

Om te beginnen hecht NordVPN veel waarde aan beveiliging. Afgezien van het gebruik van codering van militaire kwaliteit, maakt deze service gebruik van CyberSec, een geavanceerde functie die advertenties en kwaadaardige websites waarmee u mogelijk in contact komt, blokkeert. Als pop-upadvertenties zijn geblokkeerd, klikt u niet per ongeluk op compromitterende links of heeft u deze kleine ergernissen die uw browse-ervaring wegnemen. CyberSec beschermt u ook tegen schadelijke bots die u mogelijk proberen te infecteren met malware. Als de beveiligingsfunctie is ingeschakeld, zijn uw apparaten beschermd tegen gevaarlijke verbindingen.

NordVPN

Op het gebied van veiligheid heeft NordVPN ook een dubbele VPN-functie, die een extra beveiligingslaag aan uw apparaat toevoegt. Een normale VPN-verbinding geeft u één beveiligingslaag, maar met de Double VPN verschuilt u zich achter twee servers in plaats van één, met behulp van een VPN-server die verandert, waardoor uw gegevens een extra stap worden versleuteld met een andere laag. Deze dubbele codering geeft u extra beveiliging, bovenop het reeds veilige gebruik van hun normale VPN.

NordVPN

Deze service biedt bescherming voor maximaal 6 apparaten, wat vrij gebruikelijk is voor de meeste VPN-services. Met een speciale app voor meerdere apparaten zorgen ze ervoor dat uw privacy wordt beschermd in verschillende formaten, waaronder meerdere Macintosh-toepassingen.

Nordvpn

NordVPN heeft ook een kill-switch-functie, die uw privacy kan beschermen als de verbinding per ongeluk valt. Als er iets is dat de verbinding met de VPN kort stopt, blokkeert deze functie uw apparaat om toegang te krijgen tot internet, waardoor u wordt beschermd tegen mogelijk schadelijk internetverkeer.

NordVPN

Deze VPN-service staat ook bekend om het enorme aantal servers. Met meer dan 5400 servers in 59 landen heeft een gebruiker bescherming over de hele wereld. NordVPN zal ook de beste server voor u aanbevelen, afhankelijk van waar u zich in de wereld bevindt en wat uw internetactiviteit is. Op deze manier weet u dat u, terwijl u online bent, de snelste en veiligste server gebruikt die tot uw beschikking staat.

NordVPN

Aangezien NordVPN onze # 1 keuze is, beseffen we dat de prijs ook belangrijk is. Hieronder bekijken we enkele prijsopties voor deze service.

Prijs

NordVPN is, samen met zijn beveiligingsfuncties en grote serverbasis, ook beschikbaar voor een betaalbare prijs. Zoals bij de meeste VPN-services, krijgt u een betere deal naarmate uw inzet langer is. Normaal gesproken kunt u zich voor een abonnement van 2 jaar aanmelden voor slechts $ 4,99 per maand. Een 2-jarig abonnement kost $ 6,99 per maand en maandelijkse betalingen zijn $ 11,95.

Voordelen

 • Adblocker-technologie
 • Groot aantal servers
 • 24/7 klantenservice

Nadelen

 • Beperkte apparaten op één account
 • De downloadsnelheid kan variëren

Prijs

$ 2,99 – $ 11,95 per maand

Als je NordVPN voor Windows wilt downloaden, klik dan hier!

2. Surfshark

Overzicht en functies

Als we het puur over de prijs hebben, is Surfshark waarschijnlijk de beste optie. Surfshark heeft alles wat je zou willen van een standaard VPN. Hoewel er services zijn met meer servers, hebben ze meer dan 1000 servers in 60 landen, dus als u op zoek bent naar een betaalbare VPN om uzelf te beschermen terwijl u reist.

Surfshark heeft een unieke CleanWeb-functie met zijn service, die niet alleen helpt bij het blokkeren van advertenties, maar ook alle verdachte links verwijdert waar u onbewust op klikt. Deze functie zorgt ervoor dat u nooit phishing-pogingen krijgt terwijl u online surft en dat u alleen malware-veilige websites kunt bezoeken.

Surfshark

Een andere populaire functie van Surfshark is de mogelijkheid om onbeperkt apparaten te hebben zodra u voor de service betaalt. De meeste andere services hebben meestal 5 apparaten beschikbaar, dus dit kan een perfecte VPN zijn om te gebruiken als je meerdere apparaten wilt verbinden of wilt delen met vrienden of familie, vooral als je kinderen hebt.

Surfshark

Afgezien van de onbeperkte apparaten, heeft Surfshark een functie genaamd Whitelister, waarmee een gebruiker een tunnel kan splitsen of specifiek kan kiezen welke apps of sites verbinding kunnen maken via de VPN. Dit is handig als u tijdens het reizen uw internetprivacy probeert te beschermen, maar ook de dichtstbijzijnde Pad Thai-plaats in de buurt van uw hotel wilt kunnen zoeken. Deze functie kan deze opsplitsen, zodat u uw internetgebruik en bescherming kunt aanpassen.

Surfshark

Surfshark is ook goed voor torrenting, aangezien de meeste van hun servers kunnen worden gebruikt om grote bestanden te downloaden. Veel van de functies die deze VPN-service gebruikt, lijken veel op de andere opties in deze lijst, met goede downloadsnelheden en privacybescherming en maatwerk, maar de belangrijkste attractie hier is de prijs, die we nu zullen bespreken.

Prijs

De extreem lage prijs is waar Surfshark zo populair wordt. Vooral als je een informele VPN gebruikt, zoals het proberen om je favoriete shows in het buitenland te streamen, is Surfshark waarschijnlijk geschikt voor jou. Met hun betaalbare tariefplannen kunt u een hoop geld besparen door u aan te melden, vooral op lange termijn.

Surfshark

Als u zich aanmeldt voor langlopende contracten (2 jaar), bespaart u tonnen geld, aangezien deze maandelijks beschikbaar zijn voor slechts $ 1,99. Een contract voor een jaar kost slechts $ 5,99 per maand, terwijl een maand tot maand $ 11,95 is, wat nog steeds vrij laag is. Surfshark zal vaak deals op hun website uitvoeren en biedt ook een geld-terug-garantie als u niet tevreden bent met de ervaring.

Voordelen

 • Geen data tracking of logging
 • Heel betaalbaar
 • Een solide optie voor streaming
 • Torrent ondersteund
 • Top-end beveiliging

Nadelen

 • Vrij nieuw, kan nog wel wat knikken geven
 • Een beperkt aantal servers

Prijs

$ 1,95- $ 11,95 per maand

Download Surfshark voor Windows!

3. ExpressVPN

Overzicht en functies

ExpressVPN is waarschijnlijk de meest herkenbare naam in deze lijst, aangezien het algemeen beschouwd wordt als de # 1 algemene VPN voor 2020. Het is vermeldenswaard dat dit artikel momenteel wordt geschreven over een verbinding met ExpressVPN. Hoewel deze service de meeste van de belangrijkste functies heeft die u van een VPN mag verwachten, zijn er een paar dingen die ExpressVPN heel goed doet.

Een van de beste eigenschappen van ExpressVPN is hun Split Tunneling. Via deze functie kunnen gebruikers kiezen en kiezen welke sites of apps de VPN gebruiken en welke rechtstreeks met internet zijn verbonden. Op deze manier kan iemand ervoor kiezen om binnenlandse of buitenlandse sites te gebruiken, afhankelijk van wat ze online proberen te bereiken. Dit stelt gebruikers ook in staat om veilig te downloaden zonder de zaken te vertragen, of toegang te krijgen tot een printer in de buurt zonder daarbij privacy op internet op te geven.

ExpressVPN

Een andere functie die deze service populair maakt, is het feit dat ze nooit informatie van uw internetactiviteit registreren. Dit betekent dat ze de browsegeschiedenis, IP-adressen, metadata of DNS-zoekopdrachten niet bijhouden. Dit is belangrijk voor iedereen die op zoek is naar die beveiliging dat zijn privacy wordt beschermd. ExpressVPN is ook erg op de hoogte van alle gegevens die ze verzamelen, wat meestal slechts de hoeveelheid gebruikte gegevens of de tijd die eraan is besteed, is.

ExpressVPN

Afgezien van de extra beveiligingsmaatregelen, prijst ExpressVPN ook niet alleen een groot aantal servers aan, maar ook een groot aantal landen waarin deze servers beschikbaar zijn. Ze bieden meer dan 3.000 in 94 landen, terwijl er diensten zijn met meer totale servers, het aantal landen waarin ExpressVPN beschikbaar is, is indrukwekkend.

ExpressVPN

Als u zich aanmeldt voor deze service, heeft u dekking in bijna elk land dat u in het buitenland zou bezoeken, wat belangrijk is voor iedereen die een VPN gebruikt voor bescherming wanneer hij vaak reist.

Nu we enkele belangrijke functies hebben doorgenomen, gaan we kijken naar de prijsopties.

Prijs

We hadden al gezegd dat ExpressVPN waarschijnlijk de meest populaire VPN op de markt is, en dat komt niet alleen door de functies, de prijzen zijn ook redelijk eerlijk.

ExpressVPN

Het plan van maand tot maand is $ 12,95 per maand. Hoewel het contract voor 6 maanden $ 9,99 per maand is, verlaagt een abonnement van 12 maanden de prijs slechts tot $ 8,32 per maand. Het enige probleem hier is dat ze niet veel korting bieden bij het aanmelden voor langetermijnplannen, dus het is bijna net zo logisch om je gewoon van maand tot maand aan te melden. Het is vermeldenswaard dat ze een geld-terug-garantie van 30 dagen bieden als u niet tevreden bent.

Voordelen

 • Mogelijkheid om snelheid te testen
 • Geldteruggarantie
 • Geavanceerde beveiliging
 • 24/7 klantenservice

Nadelen

 • Weinig kortingen op langlopende verplichtingen
 • Een beperkt aantal apparaten

Prijs

$ 8,50 – $ 12,95 per maand

Download hun Windows-app om Express VPN te gebruiken om uw privacy te beschermen!

Wil meer weten?

Nu we hebben doorgenomen wat volgens ons de beste opties voor VPN op Windows zijn, vraagt ​​u zich misschien af ​​welke u moet krijgen. Als u specifieke vragen heeft over waarom u misschien zelfs een VPN gebruikt, is er wat meer informatie over online privacy beschikbaar.

Wat is het volgende?

Nou, je moet er nu een kiezen! Als je op zoek bent naar meer informatie over de beste VPN als geheel, niet alleen voor Windows, bekijk dan onze gids voor 2020 VPN’s. Welke service u ook kiest, u zet de volgende stap om uw privacy online te beschermen.

Meer gerelateerde gidsen

 • Beste VPN voor streaming
 • Beste VPN voor Mac
 • Beste VPN voor Android

FAQ

Wat is de beste VPN voor Windows?

Hoewel deze drie goede opties zijn, denken we dat NordVPN over het algemeen de beste is, wanneer functies en prijs worden gecombineerd.

Zijn VPN’s legaal?

Ja, op de meeste plaatsen zijn ze legaal. Dat betekent echter niet dat je illegale dingen op internet kunt doen en ermee weg kunt komen!

Zijn VPN’s veilig te gebruiken?

Natuurlijk! Dat is waarom je het gebruikt, voor meer veiligheid. Met een VPN, ongeacht welke service u kiest, wordt al uw informatie beschermd en anoniem wanneer u surft op een beveiligd VPN-netwerk.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map