Perfecte privacybeoordeling

Als het uw doel was om uw huis, de inhoud en de bewoners ervan te beschermen, dan zou u het beste huisbeveiligingssysteem willen dat u kunt kopen. Hetzelfde geldt wanneer u uw gegevens en uw identiteit wilt beschermen in een steeds meer bedreigende online omgeving.


Perfect privacylogoportretDaarom besluiten steeds meer mensen om een ​​VPN te gebruiken wanneer ze online gaan. Ze hebben geleerd dat dit de beste manier is om hun IP-adres te verbergen, zodat niemand ze kan bespioneren en zichzelf kan beschermen tegen hackers. Ze willen natuurlijk de beste VPN die ze kunnen vinden.

Bedrijven als NordVPN en Surfshark krijgen veel goede pers en daar zijn goede redenen voor. Dit zijn gerenommeerde bedrijven die uitstekende VPN-diensten aanbieden tegen concurrerende prijzen.

De afgelopen jaren heeft Perfect Privacy VPN echter naam gemaakt. Deze In Zwitserland gevestigde metgezely haalt de krantenkoppen met zijn op veiligheid gerichte aanpak en innovatieve ontwikkelingen.

Is Perfect Privacy de juiste VPN voor jou? Een grondige beoordeling van het bedrijf en zijn aanbod zal u helpen een verstandige beslissing te nemen. Laten we beginnen.

Wat is perfecte privacy?

Perfect Privacy is het geesteskind van Vectura Datamanagement Limited Company, met het hoofdkantoor in Zug, Zwitserland. Het VPN-gedeelte van hun activiteiten bestaat sinds 2008. Volgens de website van het bedrijf is een “Technical Implementation” -kantoor in Panama verantwoordelijk voor enig VPN-beheer.

perfect-privacy-logo

Het is ook vermeldenswaard dat het online zoeken naar Vectura Datamanagement Limited Company onthult dat er een filiaal is in Cheyenne, Wyoming, VS. Dit is een filiaal dat verantwoordelijk lijkt te zijn voor bepaalde betalingsprocessen, vooral met betrekking tot PayPal.

Technisch gezien is de storing dat het juridische hoofdkantoor van het bedrijf zich in Zwitserland bevindt, terwijl het hoofdkantoor zich in Panama bevindt en de locatie in de VS alleen betrekking heeft op PayPal-betalingen en een app-vermelding in de Google Play Store.

Voordelen

Perfect Privacy is misschien niet de meest bekende VPN, maar het heeft nog steeds veel voordelen. In feite is de lijst met “Pros” vrij uitgebreid:

 • Innovatieve beveiliging: Perfect Privacy VPN introduceerde onlangs NeuroRouting waarin verkeer dynamisch wordt gerouteerd via meerdere sites in het netwerk
 • Robuuste verduistering: Perfect Privacy biedt Stealth VPN-technologie die ervoor zorgt dat al het verkeer typisch HTTPS-verkeer is dat niet wordt verzonden met een VPN. Dit is handig op plaatsen waar het gebruik van VPN’s wordt afgekeurd of niet is toegestaan
 • Uitstekende coderings- en beveiligingsprotocollen: Maak gebruik van OpenVPN met zijn industriestandaard 256-bit encryptie. IPSEC, SSH, SOCKS5 en PPTP zijn ook beschikbaar
 • Uitstekende Ad Blocker: Perfect Privacy gebruikt hun eigen TrackStop-filter om allerlei soorten advertenties en malware te verwijderen
 • Zero Log-beleid: Met zijn zero logs-beleid houdt Perfect Privacy VPN de zaken eenvoudig en duidelijk
 • Geen lekkages: Uitgebreide tests hebben geen DNS-lekken aangetoond, wat een probleemloze browse-ervaring belooft
 • Eersteklas Kill Switch: Dit is een cruciale functie als je jezelf volledig wilt beschermen wanneer je online bent. Gelukkig heeft Perfect Privacy een kill-schakelaar die als een charme werkt.
 • Makkelijk te gebruiken: Zelfs een beginner zal geen probleem hebben om via Perfect Privacy verbinding te maken met internet

Nadelen

Hoewel uit deze Perfect Privacy-beoordeling blijkt dat er genoeg is om deze service aan te bevelen, is deze niet helemaal perfect. Hier is een korte blik op enkele van de tekortkomingen van deze VPN.

 • Weinig toeters en bellen: Als je een geavanceerde VPN-gebruiker bent die veel geavanceerde functionaliteit verwacht, kijk dan ergens anders. Dit is een vrij kale service
 • Verouderde interface: Hoewel sommige van de beste VPN’s echt uitblinken om op de hoogte te blijven, lijkt deze een beetje achterhaald
 • Beperkt servernetwerk: Met 55 servers in 24 landen kan deze VPN moeilijk concurreren met services die duizenden servers aanbieden in vrijwel elk land over de hele wereld
 • Duur: Hoewel niet per se schandalig, lijkt de prijs hoog gezien het niveau van functies en het beperkte servernetwerk
 • Spotty Performance met Netflix: Als je primaire doel tijdens het online streamen is, is dit misschien niet je eerste keuze. De meeste servers konden geen verbinding maken met Netflix
 • Beperkte opties voor Mac, iOS en Android: mensen die Windows of Linux gebruiken, zijn klaar voor gebruik met Perfect Privacy VPN. Alle anderen zullen door hoepels moeten springen om geconfigureerd te worden

Nu de voorrondes zijn weggewerkt, is het tijd om een ​​meer gedetailleerde blik te werpen op enkele van de meest kritieke statistieken die iemand moet overwegen bij het kiezen van een VPN. Lezers zullen opmerken dat de de algemene indruk van Perfect Privacy VPN is positief, hoewel het niet per se de beste keuze is voor alle gebruikers.

Hoofdkantoor en servernetwerk

Zoals hierboven vermeld, is het moederbedrijf van Perfect Privacy aanwezig in Zwitserland, Panama en de Verenigde Staten. Geïnteresseerden zullen het idee van een in Panama gevestigde VPN leuk vinden. Dit komt omdat Panama een relatief geïsoleerd land is dat niet onderworpen is aan een van de multinationale spionageovereenkomsten waarop andere landen zich abonneren, zoals de Five Eyes of de 14 Eyes.

Zwitserland klinkt misschien ook als een betrouwbare plaats om een ​​VPN te baseren. Zwitserse banken staan ​​immers bekend om hun toewijding aan privacy en het land heeft verschillende sterke privacywetten zoals de Zwitserse federale wet inzake gegevensbescherming en de Zwitserse federale verordening gegevensbescherming.

Dat lijkt allemaal veelbelovend, maar privacyverdedigers maken zich misschien zorgen over de hechte relaties van Zwitserland met landen die tot netwerken zoals de Five Eyes behoren. Zouden Zwitserse functionarissen met het bedrijf echt geen gegevens delen die ze hebben? Strikte voorstanders van anonimiteit kunnen hierover ruzie maken.

Ook de Amerikaanse locatie voor betalingsverwerking kan een nieuwe rode vlag heffen voor die-hard voorstanders van anonimiteit.

Op de Perfect Privacy-website zegt het bedrijf dat ze geen virtuele servers gebruiken. In plaats daarvan worden bare-metal-servers gebruikt in alle 24 landen. De meeste van deze servers bevinden zich in Europa in landen als Nederland, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Denemarken en Roemenië.

De Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk hebben elk een handvol servers. Singapore, Japan, Israël, Rusland, Turkije en China staan ​​ook op de lijst.

Perfecte privacy VPN-manager

Haar niet het meest uitgebreide servernetwerk door een afstandsschot. Desalniettemin kan het geschikt zijn voor uw doeleinden, vooral als ten minste een of twee van deze servers relatief dicht bij uw werkelijke locatie zijn.

Perfecte privacy-snelheid

Het gebruik van een VPN zal de gegevensoverdrachtsnelheden altijd vertragen omdat de gegevens veel verder reizen. Een top-VPN vertraagt ​​uw browsen echter veel minder merkbaar dan een VPN die inferieure services biedt.

Snelheidstesten op Perfect Privacy leverden niet-indrukwekkende resultaten op. Voor de duidelijkheid, deze resultaten waren verreweg niet de langzaamste, maar er zijn andere diensten die zeker sneller zijn, zoals NordVPN.

Voor degenen onder u die niet nieuw zijn in het VPN-spel, u weet dat snelheid varieert op basis van tal van factoren. Dit betekent dat het onwaarschijnlijk is dat uw resultaten met Perfect Privacy hier identiek aan zijn. Desalniettemin bieden de resultaten van de snelheidstest u enkele objectieve gegevens.

Voordat we Perfect Privacy VPN inschakelden, stelde ons systeem een ​​aantal betrouwbare basislijnen op.

Perfecte basissnelheid voor privacy

Zoals je kunt zien, liepen de downloads op 98,71 Mbps met uploadt op 53 Mbps.

Verbinding maken met Perfect Privacy heeft de zaken een beetje veranderd. Met behulp van een server in Nederland waren downloads nu mogelijk 62,21 Mbps terwijl uploads 1 waren8,62 Mbps—Een snelheidsvermindering van 36,9%.

Perfecte privacy snelheidstest nederland

Dit zijn niet de slechtste testresultaten, maar ze zijn zeker ook niet de beste. Verbinding maken met een server in New York was nog minder indrukwekkend een daling van 66,7%, met downloads met een kloksnelheid van 32,78 Mbps en uploads van 33,27 Mbps.

Perfecte privacy snelheidstest New York

Een server in Londen leverde wat meer veelbelovende tarieven op met downloads van 69,92 Mbps, maar uploads waren triest 8,87 Mbps.

Perfecte privacy snelheidstest Londen

Natuurlijk was het nodig om de Perfect Privacy VPN multi-hop configuraties te testen. Deze technologie is ontworpen om u nog meer online privacy en anonimiteit te bieden en ‘hopt’ uw signaal via verschillende servers. Hoewel het erg privé is, vertraagt ​​het de dingen.

Een triple hop tussen Frankfurt, Kopenhagen en Calais leverde downloads op van 33,84 Mbps en uploads van 5,55 Mbps.

Perfecte privacy snelheidstest Frankfurt, Kopenhagen en Calais

Het is duidelijk dat we omwille van de veiligheid wat snelheid hebben ingeruild. Als het een kwestie van leven en dood is, zou dit zeker de moeite waard zijn. Al met al waren de gegevensoverdrachtsnelheden op de triple hop niet zo slecht.

Beveiliging en encryptie

Het is moeilijk om fouten te vinden in de beveiligingsmaatregelen die Perfect Privacy heeft getroffen. OpenVPN is een van de beste VPN-protocollen van vandaag. Het is momenteel niet te hacken, en het lijkt zeker zo te blijven voor nog een paar decennia. Dit protocol biedt u 256-bits codering. Deze combinatie is zo opmerkelijk dat ze wereldwijd wordt gebruikt door regeringen en militaire instanties.

Perfect Privacy biedt u ook de mogelijkheid om uw webverkeer meerdere ‘hops’ te laten nemen om u extra beveiligingslagen te bieden. Als het essentieel is dat niemand weet wat u online doet, dan is deze service essentieel.

Bovendien is het TrackStop-filter uitstekend om te voorkomen dat allerlei soorten advertenties en malware op uw systeem terechtkomen. Het stopt ongewenste items op VPN-serverniveau, wat houdt je beschermd en beveiligd.

Bijkomende beveiligingsoverwegingen zijn onder meer het feit dat er tijdens het testen geen IP- of DNS-lekken zijn gedetecteerd. De kill-schakelaar leek ook in perfecte staat te verkeren, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat Perfect Privacy je hoog en droog achterlaat tijdens een browsersessie.

Privacybeleid

Perfect Privacy heeft een solide VPN-logboekbeleid dat de gebruiker in bijna elk opzicht lijkt te beschermen. Het beleid stelt dat het bedrijf de inloggegevens, de vervaldatum van het account en het e-mailadres van elke gebruiker bewaart. Het merkt op dat het acceptabel is om een ​​anonieme e-mailprovider te gebruiken. Er worden geen andere identificerende gegevens bewaard.

Perfect privacybeleid

Deze minimale administratie lijkt in overeenstemming met het bedrijfsbeleid om geen logboeken bij te houden. Perfect Privacy stelt met name dat ze geen IP-adres, inlogtijden of de duur van verbindingen volgen. Ze kijken wel naar algemene serverprestaties om potentiële technische problemen te identificeren, maar ze beweren dat dit hen niet in staat stelt individuele gebruikers te identificeren.

Netflix streamen

Als uw belangrijkste doel om online tijd door te brengen is om met Netflix te streamen, besteed dan speciale aandacht aan dit deel van deze Perfect Privacy-recensie. Dat komt omdat dit absoluut niet de beste VPN voor Netflix is.

Misschien komt dit omdat Perfect Privacy anonimiteit hoog in het vaandel heeft staan ​​en uw IP-adres verbergt. Ervoor zorgen dat u uw favoriete shows kunt streamen in elke jurisdictie die u kiest, behoort niet tot de gestelde doelen.

Dienovereenkomstig leverde het testen voor het streamen van Netflix op vijf verschillende servers een aantal op redelijk slechte resultaten. Servers in de Verenigde Staten, in heel Canada en in het Verenigd Koninkrijk konden niet leveren. Eén server in Nederland werkte een beetje, maar dat is niet genoeg om te zeggen dat Perfect Privacy VPN een slam-dunk is voor streaming-succes.

Plannen en prijzen

Perfecte privacy is relatief duur, vooral als je bedenkt dat de service veel geavanceerde functies mist. Een maandelijks abonnement kost $ 12,99 per maand. Kiezen voor een pakket van een jaar kost $ 119,99, een prijs die uitkomt op $ 9,99 per maand. Het tweejarige pakket biedt een besparing van $ 214,95. Dat komt neer op slechts $ 8,95 per maand.

Perfecte privacyplannen

In het voordeel van Perfect Privacy kunt u met de service een onbeperkt aantal apparaten verbinden, iets dat relatief zeldzaam is in de VPN-markt. Er zijn echter andere VPN-providers die veel meer functies en functionaliteit bieden tegen een veel scherpere prijs.

Klantenservice

Echte klantenondersteuning is zeldzaam maar niet onmogelijk te vinden in VPN’s. Perfect Privacy heeft een staat van dienst op het gebied van klantenservice, waardoor het midden in het peloton staat. Er zijn zeker slechtere ondersteuningssystemen, maar als u het soort persoon bent dat onmiddellijke antwoorden verwacht, is dit misschien niet de juiste VPN voor u.

De sectie met veelgestelde vragen is prima als je een heel eenvoudige vraag of probleem hebt. Evenzo kan het forum een ​​goede plek zijn om richting te krijgen als je een beetje vastzit. Als u oplossingen nodig heeft voor een complexer probleem, moet u een e-mail sturen naar de klantenondersteuning.

De reactietijden kunnen enkele uren lang zijn. Dit is misschien frustrerend, maar er is ook goed nieuws. In plaats van automatische antwoorden via kopiëren en plakken, lijken de ondersteunings-e-mails afkomstig te zijn van echte mensen die verdere vragen stellen en nuttige antwoorden geven.

Het is niet de beste klantenondersteuning die er is, maar het kan voor de meeste gebruikers voldoende zijn.

FAQs

Vraag: Kun je worden gevolgd als je een VPN gebruikt?

EEN: Als u een gerenommeerde, betrouwbare VPN gebruikt, mag niemand uw online bewegingen kunnen volgen. De VPN mag geen IP-adres en DNS-lekken toestaan. Gebruik hiervoor alleen een bekende en goed beoordeelde VPN.

V: Wat is de veiligste VPN?

EEN: Perfect Privacy is een van de veiligste VPN-providers. Andere services bieden vergelijkbare beveiligingsmaatregelen met nog robuustere functies en scherpere prijzen.

V: Kan mijn internetprovider mijn VPN zien?

EEN: Hoewel een internetprovider of internetprovider mogelijk kan detecteren dat u een VPN gebruikt, mogen ze geen gegevens zien over welke websites u bezoekt, wat u daar doet en hoeveel tijd u aan elke website besteedt. Dit zorgt ervoor dat u geniet van een anonieme ervaring die uw ISP niet kan bespioneren.

Vraag: Kan een VPN worden gehackt?

EEN: Een VPN hacken is theoretisch mogelijk. Beveiliging is echter de naam van het spel voor elke VPN-provider. Dit betekent dat velen van hen buitengewone voorzorgsmaatregelen nemen om hun servers en al hun gegevens te beschermen.

Dit is ook een andere reden waarom zoveel VPN-services proberen te voorkomen dat records of logboeken worden bijgehouden. Als ze niet over de gegevens beschikken, kunnen hackers niets van waarde vinden.

Nogmaals, het is belangrijk om een ​​gerenommeerde, goed beoordeelde VPN te selecteren om ervoor te zorgen dat de juiste beveiligingsmaatregelen worden getroffen. Evenzo zullen mensen die op zoek zijn naar de beste wachtwoordbeheerder dezelfde overwegingen in gedachten willen houden.

Laatste gedachten

perfect-privacy-logo

Deze Perfect Privacy-beoordeling heeft aangetoond dat deze VPN-service tekortkomingen heeft door alleen een few servers, relatief duur, niet zo snel als andere VPN’s, en heeft wat problemen met het streamen van Netflix.

Desalniettemin lijken veel van deze problemen voor veel gebruikers onbelangrijk. Als u alleen uw privacy en anonimiteit wilt beschermen, dan kun je niet fout gaan met Perfect Privacy. Dit bedrijf heeft al een aantal innovatieve beveiligingen voor gebruikers geproduceerd en het lijkt logisch om in de toekomst meer te verwachten.

Perfect Privacy VPN biedt de meest vertrouwde protocollen, AES 256-bit encryptie, een gemakkelijk te begrijpen interface en respectabele klantenondersteuning. Als deze statistieken tot uw belangrijkste overwegingen behoren, dan zult u misschien blij zijn met Perfect Privacy VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map