Ce este un comutator de ucid VPN

VPN-urile sunt din ce în ce mai populare în rândul utilizatorilor de internet din întreaga lume. Și este mică minune. Încercăm să găsim modalități de a ne proteja confidențialitatea și securitatea într-un mediu care uneori este foarte greu de făcut.


Dându-ne o conexiune completă criptată și privată la internet, o VPN ne oferă siguranța și anonimatul dorit. Această protecție este, însă, la fel de puternică ca și cea mai slabă verigă a acesteia. Un comutator de ucidere VPN este acolo pentru a ne asigura că dacă și când această legătură se rupe, suntem protejați.

De ce sunt necesare comutatoarele ucigătoare

Niciun serviciu pe internet nu va fi niciodată 100% fiabil. Aceasta include VPN-urile.

Conexiunile VPN sunt sensibile la defecțiuni cauzate de mai mulți factori în afara controlului dumneavoastră. Aceste defecțiuni includ orice, de la trimiterea parțială a traficului printr-o conexiune nesecurizată până la deconectări complete fără avertizare (cu această din urmă mai comună).

Când se întâmplă o defecțiune, dispozitivul care utilizează VPN revine de obicei la utilizarea conexiunii sale de internet implicite. Acest lucru se întâmplă automat. Mai rău, de obicei, acest lucru se întâmplă fără ca tu să fii conștient.

Această conexiune implicită este a soiului standard, necriptat (și, prin urmare, nu privat). La fel ca asta, datele dvs. devin din nou expuse tuturor tipurilor de riscuri potențiale.

Furnizorii VPN își dau seama, desigur, că este o problemă majoră și majoritatea au o soluție încorporată chiar în software-ul lor. Această soluție se numește comutator de ucidere. Este sarcina de a bloca automat tot traficul pe internet în momentul în care o VPN are probleme.

Ce este un VPN Kill Switch

Simplu, un comutator de ucidere VPN este o caracteristică software care monitorizează continuu o conexiune VPN. Rulează liniștit în fundal, căutând semne de necaz.

Majoritatea serviciilor VPN includ unul ca parte a aplicației client.

Când detectează o problemă, comutatorul de declanșare declanșează și oprește ca tot traficul dispozitivului dvs. să ajungă pe internet. Îți omoară eficient conexiunea.

Ați folosit vreodată un VPN pentru a descoperi dintr-o dată descărcările dvs. s-au oprit și nimic nu funcționează? Probabil ați fost martor la o acțiune ucisă. Da, poate fi enervant. Dar, nu-l urâți pentru că și-a făcut treaba și pentru a vă proteja.

Un switch-switch pentru internet

După ce internetul dvs. este dezactivat, îl va rămâne dezactivat până când VPN începe să funcționeze din nou. Acest lucru se poate întâmpla uneori automat după câteva secunde (rețelele sunt creaturi fine). În alte cazuri, poate fi necesar să vă reconectați manual.

După restabilirea conexiunii VPN, comutatorul de ucidere va reveni la starea sa de monitorizare implicită.

Puteți, de asemenea, să readuceți internetul prin oprirea aplicației dvs. VPN. Amintiți-vă doar, nu veți mai fi protejat.

Cum functioneazã

Întrerupătoarele de ucid VPN pot utiliza o varietate de metode de monitorizare și detecție pentru a determina starea de sănătate a unei conexiuni.

Una dintre cele mai frecvente modalități implică utilizarea adreselor IP. Aceasta funcționează similar cu un site cum ar fi https://ipleak.net/.

Comutatorul de ucid internet vă asigură că numai IP-ul asociat serverului VPN este vizibil în lumea exterioară. În momentul în care nu mai este cazul, trage mufa.

O altă implementare populară se bazează pe software-ul care păstrează o conexiune continuă la un IP care nu este public, la care se poate ajunge doar folosind VPN. Dacă această conexiune nu reușește, killswitch-ul se activează.

Oricum, rezultatul net este același. Imediat ce apare o problemă, așteptați-vă la o deconectare rapidă a dispozitivului dvs. de la internet.

De ce folosiți comutatoarele de ucid VPN

După cum am menționat anterior, mulți dintre noi se bazează pe VPN-uri pentru a ne proteja securitatea și confidențialitatea atunci când folosim internetul. Dacă VPN eșuează, nu vom mai fi protejați.

De cele mai multe ori poate fi o consecință mică. Uneori, însă, aceasta este departe de a fi cazul.

Luăm, de exemplu, jurnaliștii și activiștii care folosesc un VPN pentru a împiedica regimurile autoritare să le urmărească. Nu își pot permite ca datele lor să rămână neprotejate nici măcar o clipă.

Utilizatorii software-ului de transfer de fișiere peer-to-peer trebuie să aibă grijă specială. Mulți folosesc VPN-urile pentru a-și ascunde adresa IP reală. Dacă conexiunea VPN scade, IP-ul lor furnizat de ISP este simplu de văzut. Acestea devin ținte ușoare pentru orice troll-uri de copyright care își pot monitoriza conexiunea.

Indiferent care sunt motivele noastre pentru utilizarea unui VPN, un comutator de ucid te asigură că obținem beneficiile de securitate și confidențialitate pe care le așteptăm în orice moment..

Ce VPN-uri au un comutator de ucidere

În aceste zile, mulți furnizori includ un comutator pentru uciderea internetului ca parte a serviciului lor. Totuși, asta nu înseamnă că este întotdeauna evident care sunt acestea.

O parte din motiv este că VPN-urile adoptă deseori propriile nume de sunet fantezist pentru funcție. Nu există o standardizare reală.

Atunci când căutați un serviciu VPN, este de obicei posibil să vă dați seama de cei care oferă un comutator de ucidere, pur și simplu scanând pe pagina principală a site-ului lor web. Este ceva care este atât de frecvent solicitat încât, dacă este disponibil, puteți paria că îl vor face publicitate.

Dacă pagina principală nu spune nimic, consultați funcțiile sau secțiunile de întrebări frecvente ale site-ului. Dacă încă nu sunteți sigur sau există vreo ambiguitate, discutați cu asistența clienților furnizorului pentru a obține un răspuns direct.

Dintre cei mai cunoscuți furnizori VPN, aici sunt trei pe care le știu sigur că oferă funcționalitate de comutație de ucidere. Dacă este cazul, am inclus și o captură de ecran de unde să găsesc setarea.

NordVPN

Logo-ul NordVPN

Mulți oameni consideră NordVPN unul dintre serviciile de top, dacă nu chiar cele de top. Și văzând cum le folosesc aproape zilnic, sunt de acord pe deplin.

De la un client curat și intuitiv la multe funcții avansate din punct de vedere tehnologic (inclusiv, desigur, un killswitch), acesta este un VPN care pare să facă totul bine.

Comutatorul de ucid al NordVPN are două arome. Prima opțiune este cea clasică. Blochează complet accesul la internet dacă este detectată o cădere VPN.

A doua opțiune vă permite să specificați exact aplicațiile pe care doriți să le opriți dacă conexiunea VPN are probleme. Astfel, puteți, de exemplu, să vă ucideți clientul BitTorrent, dar continuați să beneficiați de o experiență neîntreruptă în browserul dvs. (presupunând, desigur, că nu vă pasă că navigarea dvs. web nu mai este privată).

Față și centru în meniul de setări NordVPN, comutatoarele de declanșare sunt foarte ușor de găsit.

Locația comutatorului de ucid internet în aplicația client NordVPN

NordVPN are sediul din Panama (unde cenzura sau supravegherea online nu se află în vocabularul nimănui) și face înregistrări absolut zero. Deci, confidențialitatea completă este asigurată.

De asemenea, administrează un număr impresionant și mereu de servere în 58 de țări. Aceste servere pot lua orice formă de pedeapsă pe care le aruncați și lor (așa cum demonstrează testele mele de viteză NordVPN).

Pe linia de jos, reputația Nord în calitate de furnizor VPN de top este bine meritată.

Pro-uri
 • Confidențialitate excelentă cu zero logări
 • Rețea mare de servere (și în continuă creștere)
 • Performanțe bune de conectare
 • Servere de specialitate (inclusiv VPN dublu, ofuscat și Tor peste VPN)
 • Client curat, ușor de utilizat
 • Funcționează cu Netflix și cu majoritatea altor servicii de streaming
 • Permite Torrenting și P2P
 • Ofera adrese IP dedicate
Contra
 • Nicio caracteristică de tunel divizat
 • Un pic scump pe planurile pe termen mai scurt

PureVPN

Sigla PureVPN

Unul dintre avantajele mele, clientul simplu de utilizat al PureVPN vine la pachet cu multe tehnologii avansate. În plus față de un comutator de ucidere, include și blocarea anunțurilor și antivirus la nivel de server.

Pe lângă doar oprirea internetului, PureVPN vă oferă câteva setări suplimentare cu care puteți modifica comutatorul de ucidere. După o cădere a conexiunii, puteți clientul să încerce să se conecteze automat la VPN în loc să faceți acest lucru manual. Consider că activez această funcție destul de des. Cu cât trebuie să fac mai puțin babysitting, cu atât mai bine.

O altă opțiune permite declanșarea comutatorului de ucidere chiar dacă vă deconectați de la VPN manual. Acest lucru poate fi destul de util. Practic vă împiedică să opriți accidental VPN-ul în timp ce faceți totuși ceva important.

Puteți comuta cu ușurință toate setările de mai sus în clientul PureVPN.

Locația comutatorului de ucid internet în aplicația client PureVPN

În ceea ce privește infrastructura, PureVPN are servere în 131 de țări din întreaga lume. Acest lucru le face cele mai bune dintre cele mai bune pentru diversitatea geografică. Performanțele acelor servere sunt, de asemenea, chiar acolo, datorită unui ciclu de actualizare recent. Deci, dacă doriți să transmiteți videoclipuri 4K sau sunteți un descărcător greu, vă aflați în mâini excelente.

PureVPN este unul dintre cele mai vechi și mai populare VPN-uri din jur. Livrează pe toate fronturile și sunt un furnizor cu care pur și simplu nu poți greși.

Pro-uri
 • Viteze excelente
 • Rețea uriașă de server (131 de țări)
 • Deblochează Netflix, iPlayer și peste alte 70 de servicii de streaming
 • Compatibil cu peste 50 de dispozitive și platforme
 • Furnizor VPN de jurnal zero verificat independent
 • Opțiune IP dedicată
 • De mare valoare
Contra
 • Aplicațiile ar putea utiliza un pic mai mult poloneză
 • Unele probleme de conexiune intermitentă

CyberGhost

Sigla CyberGhost

Când vine vorba de confidențialitate, puține alte servicii fac lucruri mai bune decât CyberGhost. Au criptare puternică, o politică strictă de neînregistrare și funcționează dintr-o țară care acceptă confidențialitatea. Apoi, are sens doar că un comutator de ucidere este disponibil ca o copie de siguranță la toate aceste caracteristici de anonimat grozave.

Comutatorul de odihnă inclus în software-ul CyberGhost este întotdeauna pornit (deci nu există o captură de ecran cu privire la unde să o găsească). Pentru marea majoritate a utilizatorilor, este un lucru bun. Funcția funcționează și funcționează bine.

Dacă, totuși, sunteți mai mult un utilizator de VPN, pot exista situații în care doriți să fie oprit. În acest caz, va trebui să vă uitați la unul dintre ceilalți furnizori.

CyberGhost livrează și pe toate celelalte fronturi. Ei au o mulțime de servere pentru care să alegeți dintre răspândit pe întregul glob. Acest VPN oferă, de asemenea, viteze excelente de descărcare și vine cu suport pentru clienți la care mulți alții ar trebui să privească ca un exemplu de a face lucrurile corect.

Pro-uri
 • Zero logging pentru confidențialitate maximă
 • Distribuție excelentă de server cu peste 71.00 de servere în 90 de țări
 • Viteze de conectare foarte rapide
 • Funcționează cu Netflix și BBC iPlayer din SUA
 • Permite torentarea P2P
 • Garanție lungă de returnare de 45 de zile
Contra
 • Companie-mamă cu reputație discutabilă
 • Configurare manuală OpenVPN
 • Nu funcționează din China

Vă rugăm să rețineți că lista scurtă de mai sus este, desigur, exclusivă. Sunt doar furnizorii mei personali preferați care implementează această funcționalitate. Multe alte VPN-uri fac și ele. De exemplu, ExpressVPN are și un comutator de ucidere. La fel și Accesul la internet privat și VyprVPN.

Activarea monitorizării conexiunilor

După ce v-ați înscris cu un VPN switch internet switch, următorul pas este să vă asigurați că funcția este activată. Modul de realizare va varia în funcție de software-ul furnizorului dvs. VPN.

În cea mai mare parte, activarea sau dezactivarea killswitch-ului va fi pur și simplu disponibilă în meniul de setări al software-ului VPN. Fiecare furnizor care merită sarea sa va avea instrucțiuni specifice despre cum să o găsească.

De asemenea, este important să găsiți setarea înainte de a utiliza VPN pentru prima dată. Nu toți furnizorii activează implicit funcția.

Cum se testează un comutator de ucid VPN

În condiții normale, poate fi dificil să testați un comutator oprit pe internet. Într-adevăr, cel mai bun mod este să folosești VPN-ul și să aștepți o întrerupere. Acestea fiind spuse, există câteva moduri simple prin care poți încerca să forțezi funcția.

Ambele moduri implică streaming video.

Conectați-vă la VPN și duceți-vă la Netflix, YouTube sau la orice alt serviciu de streaming major ales. Odată ajuns acolo, începeți să transmiteți un videoclip de cea mai bună calitate disponibilă.

Apoi, deconectați momentan conexiunea Wi-Fi sau prin cablu. Deoarece viteza este esențială, aceasta din urmă este o alegere mai bună.

Scurtă întrerupere ar trebui să determine VPN-ul să se deconecteze și să încerce să se reconecteze. Când se deconectează, videoclipul pe care îl redați trebuie să întrerupă sau să încerce să tamponeze. Nu ar trebui să se recupereze până când nu vezi că VPN-ul s-a reconectat.

În mod alternativ, unii furnizori VPN permit comutatorilor de oprire să funcționeze într-un mod per aplicație. Cu alte cuvinte, atunci când funcția se declanșează, închide aplicațiile care folosesc internetul în loc să vă blocheze conexiunea în întregul sistem.

În acest caz, după repetarea instrucțiunilor video date mai sus, browserul web pe care îl utilizați pentru a transmite fluxul ar trebui să închidă momentul în care conexiunea VPN scade. Dacă se întâmplă, vrăjitorul tău funcționează. Dacă nu, ceva nu este în regulă.

Principalele cauze ale deconectărilor VPN

Deși un comutator de ucidere vă va ajuta să vă mențineți confidențialitatea în caz de probleme VPN, cel mai bun lucru de făcut este să minimizați nevoia ca acesta să se activeze în primul rând..

Atunci când înțelegeți ce poate provoca scăparea unui VPN, puteți încerca apoi să reduceți cât mai mult posibil acești factori. Cele mai frecvente trei cauze ale deconectărilor VPN sunt următoarele.

Condiții de rețea

De cele mai multe ori, problemele cu stabilitatea VPN sunt identificate la problemele care afectează conexiunea la internet de bază. Lucruri precum puterea slabă a semnalului Wi-Fi duc la pachete de date abandonate, care în cele din urmă duc la deconectări VPN.

Soluția este simplă. Fie apropiați-vă de sursa Wi-Fi, fie treceți la o conexiune cu fir.

Dincolo de rețeaua dvs. locală, pierderea de congestie și de pachete pe calea de internet dintre casa dvs. și serverul VPN poate cauza probleme. Din păcate, aceste probleme sunt în totalitate în afara controlului dumneavoastră.

În acest al doilea caz, singura opțiune pe care o aveți este să încercați să schimbați calea pe care o luați datele dumneavoastră. Puteți face acest lucru conectându-vă la un server VPN diferit.

Setări de criptare

Majoritatea furnizorilor de VPN oferă niveluri diferite de criptare pentru care puteți alege. Cu cât criptarea este mai mare și mai sigură, cu atât este mai mare puterea de procesare.

Conexiunile VPN pot deveni instabile din cauza lipsei puterii de procesare necesare pentru gestionarea criptării. Fie serverul, fie dispozitivul (sau ambele) pot avea dificultăți în a face cu aerul necesar pentru niveluri superioare.

Dacă bănuiești că acesta este cazul, pur și simplu inversează criptarea într-o setare mai mică (care va fi în continuare suficient de bună pentru utilizarea de zi cu zi). Dacă picăturile VPN se opresc, ți-ai găsit vinovatul.

Alegerea protocolului VPN

Adesea, furnizorii VPN vă permit, de asemenea, să comutați între protocolul de conectare UDP sau TCP (în special cu OpenVPN). În scopurile noastre, singurul lucru pe care trebuie să îl înțelegeți despre aceste două setări este că conexiunile TCP sunt mai stabile decât conexiunile UDP.

Așadar, doar trecerea de la UDP (care tinde să fie implicit) la TCP poate repara picăturile VPN. Rețineți, însă, că conexiunile TCP tind să fie puțin mai lente (motiv pentru care UDP este de obicei implicit).

Setări router, firewall și antivirus

În unele cazuri, setările routerului, firewall-urile și software-ul antivirus pot interfera cu o conexiune VPN și pot face ca aceasta să devină neplăcută.

Cel mai simplu mod de a verifica dacă acesta este cazul este de a dezactiva temporar toate firewall-urile și programele antivirus. Dacă stabilitatea VPN îmbunătățește, începeți să le reactivați unul câte unul.

Folosind procesul de eliminare, ar trebui să puteți afla unde se află problema.

Un furnizor VPN poate de asemenea să vă spună ce setări specifice trebuie verificate. Nu ezitați să contactați asistența și să solicitați ajutor.

Alte modalități de protejare împotriva picăturilor VPN

Ce se întâmplă în situația în care credeți că un comutator de ucidere VPN este o idee grozavă (așa este), dar furnizorul VPN pe care îl utilizați fericit de ani de zile nu are unul? Există câteva aplicații terțe care vă pot ajuta.

VPNetMon

VPNetMon este o soluție freeware care asigură monitorizarea adreselor IP și, împreună cu aceasta, funcționalitatea comutatorului de pe internet.

Captura de ecran a instrumentului de monitorizare VPNetMon

Pentru ao utiliza, începeți specificând adresa IP atribuită dispozitivului dvs. după conectarea la un VPN. Puteți accesa un site web cum ar fi http://www.whatsmyip.org/ pentru a afla despre ce este vorba.

Cu IP-ul specificat, deschideți toate softurile conectate la internet (cum ar fi browserul sau clientul P2P) prin interfața VPNetMon.

Dacă la un moment dat conexiunea VPN scade, VPNetMon va detecta o schimbare a adresei IP. Acest lucru va declanșa comutatorul kill și va renunța la tot software-ul pe care l-ați deschis mai devreme prin interfața sa.

Observator VPN

Disponibil în versiuni gratuite și plătite, VPN Watcher funcționează la fel ca VPNNetMon.

Captura de ecran a instrumentului de monitorizare VPN Watcher

Versiunea plătită permite însă verificarea conexiunii mai frecvente. Aceasta reduce șansele unei scurgeri de date semnificative atunci când conexiunea VPN scade.

VPN Watcher poate controla, de asemenea, un număr nelimitat de aplicații conectate la internet și are o opțiune de a suspenda, mai degrabă decât a închide, programele atunci când este detectată o problemă cu VPN.

Linia de jos

VPN-urile în aceste zile sunt destul de solide, iar scăderile de conexiune constante sunt în general un lucru din trecut. Acestea fiind spuse, încă se întâmplă ocazional.

Dacă anonimatul este una dintre preocupările dvs. și menținerea activităților online private în orice moment, este important să se schimbe VPN.

VPN-uri cu comparație pe internet Kill Switch

FurnizorKill SwitchFeaturesCost

Recenzie | Test de viteză | Lista de servere
da
ţări:58
Servere:5645
Protocoale:OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec / IKEv2
platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, routere
Conexiuni:6
Logare:Fără logare
Locație:Panama
Plan de 1 lună:$ 11.95 / luna
Planul anual:$ 3.49 / luna
Încercare gratuită:Nu
Bani înapoi:30 de zile
Plată:Carduri de credit (Visa, MC, Amex, Discovery), Crypto (Bitcoin, Etherum, Ripple), Amazon Pay, Alipay, UnionPay, Altele

Test de viteză | Lista de servere
da
ţări:131
Servere:2070
Protocoale:OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, IPSec / IKEv2
platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, routere
Conexiuni:5
Logare:Data conectării, lățimea totală de bandă folosită
Locație:Hong Kong
Plan de 1 lună:$ 10.95 / luna
Planul anual:$ 3.33 / luna
Încercare gratuită:Nu
Bani înapoi:31 de zile
Plată:Card de credit, PayPal, BitCoin, Alipay, Carduri majore cadou, CashU, alte criptocurrențe, Paymetwall

Test de viteză | Lista de servere
da
ţări:90
Servere:7159
Protocoale:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, routere
Conexiuni:7
Logare:Fără jurnal
Locație:România
Plan de 1 lună:$ 12.99 / luna
Planul anual:$ 2,75 / lună
Încercare gratuită:da
Bani înapoi:45 de zile
Plată:Card de credit, PayPal, Bitcoin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map