Cum să cumpărați o VPN cu Bitcoin (Și cele mai bune 5 VPN-uri care o acceptă)

Cum să cumpărați o VPN cu Bitcoin și cele mai bune 5 VPN-uri care îl acceptă


Dacă doriți să vă îmbunătățiți confidențialitatea și să utilizați internetul în mod anonim, o VPN este calea de urmat. Acestea fiind spuse, nu puteți fi cu adevărat anonim dacă furnizorul VPN pe care îl alegeți știe prea multe despre voi.

Dar, veți fi surprins de cât de multe persoane se înscriu pentru o VPN folosind un card de credit sau PayPal, lăsând o urmă de hârtie fulgurantă și dezvăluind tot felul de informații personale în acest proces..

Pe bună dreptate, cei care suntem preocupați de confidențialitatea online preferă să cumpere o VPN cu Bitcoin sau o altă criptomonedă. Încă nu este o metodă perfectă, dar infinit mai bună decât utilizarea unui card de credit. Și, după cum vom vedea în scurt timp, procesul este la fel de ușor ca utilizarea oricărei alte metode de plată.

Deoarece nu toate VPN-urile acceptă criptomonede, am compilat și o listă cu cele mai bune. În cazul în care nu aveți încă un furnizor specific în minte sau VPN-ul dvs. de sume de alegere la Bitcoin, veți găsi această listă puțin mai jos în josul articolului.

Cum să cumpărați un VPN cu Bitcoin?

Există două lucruri necesare pentru a face o achiziție VPN cu Bitcoin: un portofel și o adresă de e-mail.

Dacă nu aveți deja unul, alegeți un portofel Bitcoin și configurarea acestuia este ușor. Sugestia mea este să mergeți cu un portofel mobil – tind să ofere cel mai bun echilibru de comoditate și anonimat.

Cei mai mulți furnizori VPN solicită, de asemenea, o adresă de e-mail la înregistrare. Dacă sunteți bine să lăsați o urmă mică, puteți să vă folosiți singuri. Prefer să folosesc un serviciu de e-mail anonim, ProtonMail fiind arma mea la alegere (deși există și multe alte opțiuni).

Și dacă doriți să păstrați lucrurile și mai anonim, veți dori, de asemenea, să completați înregistrarea VPN de la o adresă IP care nu vă poate fi legată. În mod ideal, utilizați rețeaua Tor. Dar, orice hotspot public Wi-Fi ar trebui să facă și frumos.

Cu elementele de mai sus sortate, iată pașii pentru cumpărarea unui VPN cu Bitcoin.

 1. Alegeți un serviciu VPN care permite plata cu criptomonede. CyberGhost este cel pe care îl folosesc în aceste zile, dar oricare dintre cele mai bune VPN-uri enumerate mai jos va funcționa foarte bine (amintiți-vă că multe dintre ele oferă reduceri și ele).
 2. Pe site-ul VPN ales, începeți procesul de înscriere alegând un plan de abonament. Când ajungeți la secțiunea de plată, căutați și alegeți opțiunea de plată Bitcoin sau criptomonede. Iată cum arată CyberGhost.

  Alegerea Bitcoin pentru a plăti VPN

 3. Introdu adresa de e-mail (care este aproape întotdeauna necesară pentru activarea contului VPN) și continuă. În cazul CyberGhost, veți fi accesat portalul BitPay. Alți furnizori pot utiliza alte companii de plată cripto, dar procesul este foarte similar.

  Cumpărați un VPN cu Bitcoins

 4. Vi se poate solicita să alegeți portofelul pe care îl utilizați și, în funcție de portofel, cu ce monedă cu care doriți să mergeți. Fiind la fel de populare pe cât este, plățile Bitcoin ar trebui să fie întotdeauna o opțiune.

  Selectarea portofelului crypto de utilizat
  Opțiuni diferite de plată VPN cryptocurrency

 5. În continuare, vi se va afișa un cod QR sau o adresă URL de plată. Alegeți orice metodă funcționează cel mai bine pentru dvs. (dacă utilizați un portofel mobil, tot ce trebuie să faceți este să scanați codul QR) și să confirmați tranzacția din portofel. Apoi, va trebui să așteptați câteva minute pentru ca tranzacția să fie procesată.

  Finalizarea tranzacției Bitcoin VPN

 6. După încheierea tranzacției, sunteți cu toții înregistrați. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul dvs. și bucurați-vă de noua libertate de confidențialitate și libertate online.

După cum am menționat, nu toate VPN-urile acceptă criptomonede, inclusiv mai mulți furnizori de nume mari. De exemplu, chiar dacă obișnuiai să poți, nu mai poți plăti IPVanish cu Bitcoin.

Acestea fiind spuse, există încă o mulțime de opțiuni excelente. Dacă sunteți deschis la sugestii, consultați cinci dintre preferatele mele de mai jos.

Cele mai bune VPN-uri care acceptă Bitcoin

Pentru a face lista mea cu cele mai bune VPN-uri pe care le puteți cumpăra cu Bitcoin, în primul rând, un furnizor trebuie să accepte Bitcoin (desigur). Dincolo de asta, VPN trebuie să:

 • Să aveți o politică strictă fără jurnaluri
 • Folosiți standarde puternice de criptare și aveți caracteristici de protecție robuste
 • Utilizați adrese IP comune ale serverului dinamic pentru a maximiza anonimatul
 • Au performanțe excelente și consecvente

Acum, fără alte detalii, iată primele cinci alegeri ale mele.

1. CyberGhost

Sigla CyberGhost

Cryptocurrencies acceptate de CyberGhost: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, XRP

Furnizor de servicii de plată: BitPay

Un motiv important pentru care CyberGhost a ajuns în partea de sus a acestei liste este din cauza cât de ușor de utilizat. Chiar și cei din noi cu experiență VPN zero se pot pune în funcțiune în cel mai scurt timp.

Ușor de utilizat, desigur, nu este singurul motiv. CyberGhost oferă, de asemenea, o imensă rețea de server VPN diversă din punct de vedere geografic, cu 7159 servere care apar în 90 de țări.

Fiecare dintre aceste servere afișează rezultate excelente de testare a vitezei, acceptă criptare și protocoale de top, și este 100% fără jurnal (după cum se dovedește în rapoartele anuale de transparență ale CyberGhost).

P2P este acceptat și există chiar și servere dedicate streamingului de servicii specifice (BBC iPlayer sau US Netflix, de exemplu). În acest fel, nu trebuie să ghiciți unde să vă conectați pentru a avea cea mai bună experiență.

Cei de la CyberGhost sunt foarte mulți, dar nu-mi iau cuvântul. Cu o garanție de restituire a sumelor înapoi de 45 de zile, veți avea destul timp pentru a încerca acest serviciu VPN excelent pentru dvs..

Pro-uri
 • Zero logging pentru confidențialitate maximă
 • Distribuție excelentă de server cu peste 71.00 de servere în 90 de țări
 • Viteze de conectare foarte rapide
 • Funcționează cu Netflix și BBC iPlayer din SUA
 • Permite torentarea P2P
 • Garanție lungă de returnare de 45 de zile
Contra
 • Companie-mamă cu reputație discutabilă
 • Configurare manuală OpenVPN
 • Nu funcționează din China

2. Acces la internet privat

Logo privat de acces la internet

Criptomonedele acceptate de PIA: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Zcash

Furnizor de servicii de plată: BitPay

PIA a fost unul dintre primele servicii VPN care a acceptat Bitcoin și, într-adevăr, face acest lucru până în prezent. Cu o listă de servere care include 3235 de servere în 50 de locații, Accesul la internet privat combină ușurința de utilizare cu funcții de înaltă performanță pentru o soluție VPN excelentă.

Au o politică strictă fără logare (și sunt singurul serviciu VPN de nivel superior care demonstrează acest lucru în instanță), criptare de vârf și viteze care vă permit să faceți chiar și cea mai intensă lățime de bandă a activităților online.

Și dacă sunteți în căutarea ultimului anonimat de plată pe care îl căutați – chiar și dincolo de ceea ce poate oferi criptomonedele – PIA este una dintre puținele VPN-uri care acceptă carduri cadou cumpărate din magazin pe care le puteți plăti cu numerar.

Accesul la internet privat are o garanție necondiționată de 30 de zile înapoi. Și puteți obține o rambursare chiar dacă ați anulat înainte, presupunând că au trecut cel puțin trei luni de atunci. Încercați PIA și, dacă nu sunteți prea fericit, puteți aștepta trei luni și încercați din nou. Nu este nimic de pierdut.

Pro-uri
 • Nu s-a dovedit furnizor de jurnaluri
 • Criptare și securitate de top
 • Foarte accesibil
 • Vitezele bune ale serverului
 • Aplicații excelent nou-reproiectate
 • Permite torrenting și P2P
Contra
 • Situat în SUA – nu este ideal pentru confidențialitate
 • Asistență slabă pentru Netflix și BBC iPlayer

3. NordVPN

Logo-ul NordVPN

Cryptocurrencies acceptate de NordVPN: Bitcoin, Bitcoin Cash, BTT, Dash, Ethereum, Litecoin, Monero, TRON, XRP, Zcash

Sistem de plata: CoinPayments

Întrucât, probabil, cel mai cunoscut nume din lumea VPN-urilor, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că NordVPN a făcut această listă.

O rețea globală robustă de peste 5600 de servere din 58 de țări vă oferă o mulțime de opțiuni de conectare. Și, deoarece serviciul se bazează pe criptarea AES-256 care nu poate fi spartă, acestea sunt o alegere excelentă și pentru securitate.

NordVPN oferă o mulțime de funcții. De la configurații VPN duble și comutatoare de ucid la TOR prin VPN și SmartPlay DNS pentru acces internațional fără probleme, este totul acolo. Cu alte cuvinte, nimic de NordVPN nu te va lăsa să faci.

Cu cea mai lungă listă de criptocurrențe acceptate a tuturor furnizorilor din această listă, asistență excelentă pentru clienți și o lungă garanție de returnare de 30 de zile, aceasta este o VPN cu care oricine va fi mulțumit.

Pro-uri
 • Confidențialitate excelentă cu zero logări
 • Rețea mare de servere (și în continuă creștere)
 • Performanțe bune de conectare
 • Servere de specialitate (inclusiv VPN dublu, ofuscat și Tor peste VPN)
 • Client curat, ușor de utilizat
 • Funcționează cu Netflix și cu majoritatea altor servicii de streaming
 • Permite Torrenting și P2P
 • Ofera adrese IP dedicate
Contra
 • Nicio caracteristică de tunel divizat
 • Un pic scump pe planurile pe termen mai scurt

4. Surfshark

Logo-ul Surfshark

Opțiuni de plată Crypto: Beam, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Nano, TRON, XRP

Furnizor de servicii de plată: CoinGate, CoinPayments

Un relativ nou venit, Surfshark a devenit foarte rapid unul dintre cei mai buni furnizori de VPN. În ciuda faptului că este o companie tânără, primești la fel de mult – dacă nu mai mult – decât cu competiția stabilită. Luați-vă rețeaua de server impresionant de rapidă și care se întinde nu mai puțin de 63 de țări, de exemplu.

Surfshark este, de asemenea, singurul serviciu VPN care nu are limite de conectare simultane – îl puteți folosi pe cât mai multe dispozitive, pe care doriți toate simultan. Și fiecare dispozitiv va beneficia de criptare sigură pe 256 de biți, o politică de logare zero și una dintre cele mai bune experiențe de streaming și torrenting din jur.

Indiferent dacă plătiți cu Bitcoin, Ethereum sau Ripple, puteți obține o rambursare de până la 30 de zile. Și am menționat că Surfshark este cel mai puțin scump VPN din această listă? Niciun alt furnizor nu vă oferă acest lucru atât de puțin.

Pro-uri
 • Confidențialitate excelentă și securitate fără înregistrare
 • Performanță excelentă a serverului
 • Deblochează Netflix, BBC și multe altele
 • Client ușor de utilizat
 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Suport torrenting
 • Ieftin
Contra
 • Viteză inconsistentă în câteva locații
 • Asistență destul de lentă pentru clienți

5. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

Cryptocurrencies acceptate de ExpressVPN: Bitcoin

Procesor de plată: BitPay

Ultima, dar în niciun caz nu este ExpressVPN. Cu o rețea cu 3000 de servere peste 151 de locații răspândite în 95 de țări, nu există aproape niciun colț al globului la care ExpressVPN nu ajunge. Serverele lor sunt cunoscute și pentru viteze excelente.

ExpressVPN dispune de o politică fără logging, acceptă torrenting și oferă un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerii DNS în toate versiunile aplicației lor geniale. Serverele lor DNS personalizate facilitează difuzarea serviciilor preferate pe un televizor conectat sau set-top box, fără restricții regionale enervante.

Un dezavantaj este că ExpressVPN acceptă doar plăți Bitcoin (pe baza metodelor tradiționale, desigur). Nu este o afacere uriașă, luând în considerare popularitatea Bitcoin, dar totuși, alte opțiuni crypto ar fi frumoase.

Dar chiar și ținând cont de asta, ținând cont de cât de bun este serviciul ExpressVPN, de asistența lor excelentă pentru clienți și de o garanție de returnare a banilor fără 30 de zile, sunt mai mult decât demni de un loc în această listă VPN cea mai bună..

Pro-uri
 • Un client bogat și intuitiv
 • Puternică tehnologie de back-end
 • O mulțime de servere și locații server
 • Vitezele de conectare rapide și consistente
 • Funcționează cu Netflix din SUA
 • Asistență clienți de top
Contra
 • Unele înregistrări agregate
 • Nu este cel mai ieftin

De ce să cumpărați un VPN cu criptomonede

Cel mai mare motiv pentru a face o achiziție de criptă VPN este anonimatul îmbunătățit în comparație cu majoritatea altor forme de plată. Când plătești cu Bitcoin sau cu oricare dintre frații săi, nu există informații personale identificabile.

Deși acest lucru nu garantează un anonimat complet, este mai bine decât să ai încredere orbă într-o companie despre care în cele din urmă știi foarte puțin despre cardul de credit și informațiile personale.

Cel puțin, plățile Bitcoin oferă un strat suplimentar de securitate, care face mult mai dificil pentru oricine să vă conecteze cu contul VPN și, prin extensie, mult mai greu să vă conecteze la orice activitate online.

Sunt criptomonedele complet anonime?

Răspunsul scurt este nu, criptocurrențele nu sunt pe deplin anonime. Schimburile sunt mult mai multe la microscop decât erau înainte. Pentru a continua să funcționeze, cei mai mulți trebuie să colecteze și să raporteze diferite tipuri de informații despre utilizatorii lor (în principal în scopul aplicării impozitelor).

Multe agenții globale de spionaj și de aplicare a legii, inclusiv ANS, le place să țină filele la schimburi și la ce sunt folosite.

Acestea fiind spuse, chiar dacă cineva este cu ochii în permanență, cu excepția cazului în care vă aflați în spălare de bani internațională sau în alte activități similare, nu aveți de ce să vă faceți griji.

În cele din urmă, utilizarea Bitcoin ca metodă de plată pentru abonamentul dvs. VPN oferă un strat suplimentar excelent de confidențialitate și anonimat. Nu, nu este perfect, dar, în opțiunea mea, merită încă.

Dacă plătiți pentru un VPN cu criptomonede?

Acestea fiind spuse, ar trebui să cumpărați VPN cu Bitcoin? Depinde de ceea ce faci și de cât de îngrijorat ești în privința vieții private.

Pentru persoanele obișnuite, cei care utilizează un VPN pentru a preveni accesul la descărcare ISP sau pentru a transmite conținut geo-blocat, răspunsul este probabil nu. Chiar dacă utilizați BitTorrent, atât timp cât utilizați o VPN dovedită fără log, răspunsul este, probabil, nu.

Dar, dacă aveți deja un portofel Bitcoin și o monedă la îndemână, nu există niciun dezavantaj al utilizării acesteia pentru a plăti un VPN. Aș considera, de asemenea, dacă nu aveți voie să împărtășiți datele personale cu nimeni care nu are nevoie de ele.

Deci, linia de bază pentru majoritatea dintre noi este aceasta – folosiți criptomonedele dacă este convenabil, dar nu o transpirați prea mult dacă nu.

Concluzie

Cu toate că nu este opțiunea de anonimat antiglonț, mulți dintre noi cred că este, atunci când cumpărați un VPN cu Bitcoins, veți obține un strat suplimentar de protecție a confidențialității, pe care nu îl veți obține altfel. Dar, o necesitate absolută, nu este.

Obținerea unei perioade de serviciu VPN, însă, merită. Cu atât de multe beneficii care vin cu utilizarea unuia, a plății Bitcoin sau nu, veți fi bucuros că ați făcut-o.

Ați putea dori, de asemenea:
 • Cele mai bune VPN fără log din 2020
 • Cum să opriți ISP-ul dvs. să vă urmărească
 • 4 modalități ușoare de a-ți ascunde IP-ul
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me