Cum să schimbi regiunea Netflix în orice țară

Cum să schimbi regiunea Netflix în orice țară


Unul dintre lucrurile care mă greșesc cel mai mult despre Netflix este cât de diferit de conținut poate fi în funcție de ce parte a lumii mă aflu.

De exemplu, dacă aș dori să vizionez cele cinci filme Terminator disponibile în prezent pe serviciu, ar trebui să călătoresc în nu mai puțin de trei țări diferite: Marea Britanie, Japonia și Canada.

Sau aș vrea?

Există, desigur, o modalitate mult mai ușoară (ca să nu mai vorbim de mai ieftină) de a merge despre asta.

Pentru a accesa orice spectacol din orice țară, tot ce trebuie să faci este să îți schimbi regiunea Netflix. Este un proces ușor pe care îl poate gestiona oricine. Singurul lucru de care aveți nevoie este o rețea privată virtuală (VPN).

În acest sens, iată un ghid rapid despre cum puteți schimba țara din contul dvs. Netflix, folosind una.

Cum să vă schimbați regiunea Netflix – o privire de ansamblu rapidă

Este un proces simplu, în patru pași, pentru a schimba țara dvs. pe Netflix. În timp ce ating toate aceste puncte într-un detaliu mult mai mare în jos, iată o redresare rapidă:

 1. Alegeți un furnizor VPN care deblochează în mod sigur Netflix. NordVPN și PureVPN sunt două dintre cele mai bune din afaceri.
 2. Descărcați aplicația client VPN și instalați-o pe dispozitiv.
 3. Folosind aplicația VPN, conectați-vă la un server din țara a cărui bibliotecă Netflix doriți să faceți flux.
 4. Porniți Netflix, alegeți-vă emisiunea, așezați-vă și relaxați-vă.

De ce ai nevoie de un VPN pentru a face fluxul Netflix?

Cel mai mare motiv pentru a utiliza un VPN pentru a urmări Netflix este restricțiile geografice pe care le plasează pe conținutul său.

Cu alte cuvinte, selecția de spectacole pe care o veți vedea pe Netflix SUA poate fi drastic diferită de cele pe care le vedeți pe Netflix Canada, care va fi diferit încă de Netflix Japonia.

În final, Netflix menține 34 de cataloage distincte specifice regiunii. Deși o parte din conținut se suprapune de la o țară la alta, pentru noi spectatorii, se traduce, de obicei, la o experiență de streaming mult diferită, în funcție de locația noastră.

Netflix determină locația dvs. curentă și la ce catalog aveți acces pe baza adresei IP a dispozitivului.

Conectarea la un VPN ascunde IP-ul dvs. real și îl înlocuiește cu cel al serverului VPN pe care l-ați ales.

Dacă alegeți un server german, dispozitivul dvs. va avea acum o adresă IP germană și va avea voie să transmită conținut din Netflix Germany.

NordVPN obișnuia să schimbe regiunea Netflix în Germania

Este atat de simplu. Și asta, desigur, funcționează pentru orice țară.

Cum să alegeți un VPN pentru Netflix

Când vine timpul să alegeți un furnizor VPN cu care să schimbați regiunea Netflix, trebuie să țineți cont de câteva lucruri.

 1. Alegeți un VPN care funcționează cu Netflix

  Era posibil să deblochezi orice bibliotecă Netflix cu aproape orice serviciu VPN. Cu toate acestea, de la începutul anului 2016, acest lucru nu mai este cazul.

  În ianuarie a acelui an, în încercarea de a menține fericit deținătorii de licențe de conținut, Netflix a interzis VPN-urile și a început să se prăbușească de utilizarea lor.

  Deși au avut succes și multe VPN-uri nu mai funcționează cu Netflix, unii reușesc să rămână cu un pas înainte. Unul dintre acești furnizori este ceea ce aveți nevoie.

  Mai sus menționate NordVPN și PureVPN sunt alegeri bune. Există, de asemenea, o serie de alte persoane, inclusiv fiecare intrare de pe lista mea cea mai bună VPN pentru lista Netflix.

 2. Servere VPN în țările pe care doriți să le deblocați

  Nu puteți schimba regiunea Netflix într-o anumită țară dacă VPN-ul dvs. nu are servere acolo.

  Cu alte cuvinte, dacă doriți să transmiteți fluxul Netflix France, verificați dublu VPN-ul selectat are servere franceze (aici este o listă cu cele mai bune VPN-uri franceze în cazul în care într-adevăr o căutați).

  Toate VPN-urile vă vor permite să vă conectați la țări populare precum SUA, Marea Britanie, Canada sau Australia. Dar, dacă doriți să schimbați regiunile în Japonia, de exemplu, vor face probabil doar furnizorii cu liste de servere mari.

 3. Viteze de descărcare excelente

  Pentru o experiență de streaming Netflix bună din orice parte a lumii, veți avea nevoie de o VPN rapidă – una care să poată menține o conexiune rapidă și fiabilă.

  În caz contrar, în timp ce puteți avea acces din conținutul Netflix de pe piață, probabil că va fi o încurcătură pixelată – una adesea întreruptă de aceste ecranuri tamponante enervante.

  Și aceasta nu este o modalitate de a urmări.

 4. Mai multe conexiuni permise

  Dacă nu sunteți singura persoană din casă care dorește să vizioneze emisiunile Netflix din alte țări, veți avea nevoie de un VPN care să permită conexiuni multiple în același timp.

  În aceste zile, majoritatea furnizorilor vă oferă cinci sau mai multe. Însă unii te vor încăpăta la două. Deci, cu siguranță este ceva de care trebuie să fiți atenți.

 5. Bună asistență pentru clienți

  După cum am menționat, Netflix încearcă din greu să prevină schimbările de regiune cu VPN-urile. Și, din când în când, chiar și cei mai buni furnizori vor experimenta o întrerupere temporară.

  Când se întâmplă acest lucru, un departament de asistență bun își merită greutatea în aur. Te vor ajuta să te ridici și să funcționezi depanând conexiunea și îți vor indica către serverele VPN potrivite – cele care funcționează în continuare.

Cum să urmăriți Netflix din alte țări

Utilizarea unui VPN pentru a vă schimba locația Netflix este surprinzător de ușor. Iată ghidul pas cu pas simplu.

 1. Alegeți un VPN bun

  Așa cum este menționat în secțiunea de mai sus, primul pas pentru transmiterea conținutului Netflix în afara pieței este să alegeți un VPN potrivit pentru job.

  Presupunând că ai respectat cele cinci puncte pe care le-am exprimat atunci când mi-am ales furnizorul, ești bine să mergi. Înscrieți-vă și sunteți cu un pas mai aproape de a urmări orice și tot ceea ce Netflix are de oferit.

 2. Instalați aplicația client VPN pe dispozitivul dvs.

  După ce ați configurat contul VPN, descărcați clientul. Toți furnizorii vor avea o secțiune „Aplicații VPN” pe site-ul lor web unde puteți găsi software-ul potrivit pentru platforma dvs..

  Fiecare VPN pe jumătate decent va avea software pentru Windows, macOS, iOS și Android.

  Dacă, totuși, doriți să urmăriți Netflix pe un dispozitiv mai puțin utilizat – cum ar fi o cutie Linux sau un Smart TV – poate fi implicat un pic de lucru manual..

  Acestea fiind spuse, ar trebui să puteți găsi instrucțiuni detaliate de configurare pas cu pas pe site-ul web al furnizorului. Și dacă vă confruntați cu probleme, suportul bun pentru clienți pe care l-am menționat va fi mai mult decât fericit să vă ajute.

 3. Conectați-vă la un server VPN din țara în care doriți să urmăriți Netflix

  Cu aplicația VPN instalată, acum sunteți gata să accesați o altă regiune Netflix. Deschideți clientul, alegeți țara din care doriți să transmiteți conținut și conectați-vă. Dacă doriți să obțineți Netflix SUA în Australia, de exemplu, trebuie să vă conectați la un server american.

  Majoritatea aplicațiilor VPN au o hartă sau o listă care face simplă conectarea la o anumită țară. Iată cum arată acest lucru cu NordVPN.

  Schimbarea țării Netflix în clientul NordVPN

  Alți furnizori pot include servere Netflix specializate. Dacă o fac, folosiți una dintre acestea. PureVPN face acest lucru.

  Schimbarea regiunii Netflix prin alegerea serverului VPN cu PureVPN

 4. Urmăriți Netflix din alte regiuni

  Cu dispozitivul conectat la VPN, porniți Netflix. Conținutul pe care îl vedeți va fi acum cel al regiunii selectate.

  Nu mai rămâne decât să stai și să te bucuri de un spectacol.

Ce țări Netflix pot accesa cu un VPN?

Răspunsul scurt este de toate.

Răspunsul lung este că, deși Netflix este disponibil în peste 190 de țări, are doar 34 de cataloage specifice fiecărei țări – cu o cantitate bună de suprapuneri printre majoritatea acestora.

Deci, în practică, atâta timp cât puteți accesa acele 34 de țări, puteți vedea tot ceea ce oferă gigantul de streaming (tabelul poate fi sortat după coloană dacă doriți să faceți acest lucru).

Cele 34 de regiuni Netflix sunt următoarele:

ArgentinaAustraliaBelgia
BraziliaCanadaRepublica Cehă
FranţaGermaniaGrecia
Hong KongUngariaIslanda
IndiaIsraelItalia
JaponiaLituaniaMexic
OlandaPoloniaPortugalia
RomâniaRusiaSingapur
SlovaciaAfrica de SudCoreea de Sud
SpaniaSuediaElveţia
TailandaCurcanRegatul Unit
Statele Unite

Pentru majoritatea dintre noi, cel mai important catalog accesat este Netflix SUA. Este una dintre cele mai mari dintre marile piețe și, chiar mai important, are de departe cele mai mari lansări.

Iată cum se descompun numărul total de titluri, filme și serii pentru cele opt țări Netflix cele mai frecvent accesate.

ȚarăTotal TitluriMoviesSeries
Statele Unite582939221907
Regatul Unit595339482005
Australia555436431911
Canada589640711825
Franţa422326431580
Germania449529561539
Japonia514133561785
Olanda406626411425

Datele de mai sus sunt furnizate de pe site-ul neoficial de căutare globală online Netflix.

Pot viziona Netflix în străinătate?

Dacă călătoriți într-una din cele 190 de țări în care este disponibil, puteți utiliza Netflix în străinătate. În mod implicit, cu toate acestea, veți putea doar să transmiteți conținut din țara în care vă aflați.

Dar, la fel cum puteți schimba regiunea Netflix folosind un VPN când sunteți acasă, puteți face același lucru pe drum. Cu alte cuvinte, puteți continua să accesați biblioteca exactă pe care o aveți întotdeauna, conectându-vă la un server VPN situat unde locuiți.

Având lucrurile cu un pas mai departe, Netflix poate fi folosit chiar și în diferite țări în același timp.

Atâta timp cât nu depășiți numărul de ecrane pe care le puteți urmări simultan permise de planul dvs., nu veți fi liber să vă împărtășiți contul Netflix peste granițele internaționale.

Așadar, în timp ce transmiteți emisiunea preferată în vacanța viitoare, oricine are acces la Netflix vă poate viziona și acasă.

Permite Netflix utilizarea VPN?

În mod oficial, Netflix nu dorește să ne conectăm la serviciul lor cu o VPN, datorită obligației de a impune acorduri de licență cu producătorii de conținut.

Din acest motiv, în ianuarie 2016, compania a pus în aplicare unul dintre cele mai sofisticate sisteme de detectare și blocare VPN ale oricărui furnizor de conținut internet.

În practică, cu toate acestea, nu au existat rapoarte publice despre Netflix care să penalizeze vreun abonat pentru o țară care sări cu un VPN – dincolo, desigur, de a ne bloca din streaming în timp ce suntem conectați la unul singur.

Acest lucru are sens perfect. Netflix are un stimulent zero pentru a ne supăra prea mult abonații, la îndemâna deținătorilor de drepturi.

Interzicerea completă a utilizării VPN este oricum o problemă foarte dificil de rezolvat și, atâta timp cât Netflix pare cel puțin încercat, producătorii de conținut par să fie satisfăcuți.

Concluzia este că dacă sunteți dispus să faceți ceea ce trebuie pentru a schimba regiunile Netflix cu o VPN – ceea ce nu este atât de dificil – nimeni nu vă va pedepsi pentru asta.

Pot folosi VPN-uri gratuite pentru a schimba regiunile Netflix?

Deși este cu siguranță posibil să utilizați un VPN gratuit pentru a schimba cu succes țara Netflix, este de obicei dificil să o faceți. Și de multe ori, poate fi chiar o idee proastă să încerci.

Marea majoritate a serviciilor VPN gratuite sunt deja pe lista blocată a Netflix. Ei nu se pot conecta și este puțin probabil să ajungă vreodată – un furnizor gratuit nu are resurse (sau chiar înclinația) pentru a încerca continuu să obțină interdicția Netflix VPN.

Majoritatea VPN-urilor gratuite vin, de asemenea, cu restricții de date. Chiar dacă puteți debloca o emisiune dintr-o altă regiune, este posibil să atingeți limita de date înainte de a o putea urmări de la început până la sfârșit – chiar și la setările Netflix de cea mai mică calitate.

Și ce se întâmplă dacă reușești să găsești un furnizor gratuit fără capace de date? Șanse sunt și altele. Probabil veți ajunge cu servere supraîncărcate, performanțe slabe și o experiență de streaming mizerabilă în general.

Apoi, există, desigur, practicile discutabile de securitate și confidențialitate ale multor VPN-uri gratuite.

Te poți găsi supus injecției de anunțuri, colectare de date intruzive și, în cazurile cele mai extreme, infecție cu malware.

Când prețul lunar al unora dintre cei mai buni furnizori VPN este o fracțiune din ceea ce costă un abonament Netflix, pentru mine, folosind unul este un „fără creier”.

Acestea fiind spuse, dacă sunteți încă tentat să mergeți pe ruta VPN gratuită pentru a vă satisface dorințele Netflix ale pieței noastre, cel puțin, nu începeți orbește să utilizați primul furnizor pe care îl găsiți. Faceți mai întâi un pic de cercetare.

Schimbați concluzia regiunii Netflix

Transmiterea conținutului Netflix din orice țară din lume nu este complicată. Atâta timp cât ai un furnizor VPN potrivit și urmează câțiva pași simpli descriși mai sus, vei putea modifica regiunea Netflix atât cât vrei.

Pentru a configura, totul durează doar câteva minute. Începeți și puteți urmări orice emisiune pe care trebuie să o ofere Netflix, indiferent de locul în care vă aflați.

Ați putea dori, de asemenea:
 • Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix
 • Funcționează NordVPN cu Netflix?
 • Accesul la internet privat funcționează cu Netflix?
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map