Cum să te uiți la Marea Britanie TV în străinătate

Cum să te uiți la Marea Britanie TV în străinătate


Există întotdeauna ceva de urmărit la televiziunea britanică. Între BBC, ITV, Channel 4, Sky și multe altele, nu avem niciodată pierderi pentru o programare excelentă. Și pentru că fiecare canal oferă o aplicație de streaming (credeți că BBC iPlayer, ITV Hub sau Sky Go), să fiți la curent cu emisiunile dvs. preferate este foarte ușor..

Ușor, atât timp cât sunteți în Marea Britanie localizată, adică.

Încercați să difuzați conținut din străinătate și șansele veți primi un mesaj de-a lungul acestor linii:

BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie. Ne pare rău, se datorează problemelor legate de drepturi.

Dar, nu vă faceți griji. În ciuda aparențelor, Vizionarea televizorului britanic în străinătate este ușoară. Fie că sunteți în afaceri în SUA, în vacanță în Cipru sau Malta, și anglofil în Australia sau Canada, sau vă petreceți iarna în Spania, Portugalia sau Franța, puteți totuși urmări în mod sigur televiziunea britanică în voie.

Și aceasta, desigur, se aplică atât fluxurilor live, cât și programării la cerere prezentate anterior.

Care este trucul? Citiți mai departe și aflați.

Cum să urmăriți televiziunea britanică în străinătate: pornire rapidă

cea mai simplă soluție să te ocolesti și să te uiți la emisiunile preferate de televiziune britanică de oriunde în lume este un VPN bun.

Dacă ascunde adresa dvs. IP reală și o înlocuiește cu una din Marea Britanie, o VPN o face să arate către BBC, Channel 4 sau orice alt serviciu ca și cum dispozitivul dvs. este situat în țară chiar dacă nu este.

Cu alte cuvinte, un VPN vă poate transmite în streaming orice conținut TV afișat anterior și în direct în cel mai scurt timp.

Și este atât de ușor să configurați și voi. Iată un ghid rapid pas cu pas (emisiunile TV preferate nu așteaptă pe nimeni, până la urmă).

 1. Alegeți un VPN. În prezent folosesc CyberGhost, dar orice furnizor enumerat pe această pagină sau lista mea VPN din Marea Britanie ar trebui să funcționeze bine.
 2. Abonați-vă la serviciu și instalați aplicația pe dispozitivul sau computerul dvs..
 3. Conectați-vă la aplicația VPN.
 4. Alegeți un server VPN în Marea Britanie și conectați-vă la acesta.
 5. Accesați site-ul web al canalului TV pe care doriți să îl vizionați. Utilizarea aplicațiilor TV ale canalului va funcționa, de asemenea.
 6. Pune-ți picioarele și bucură-te de spectacol!

Etapele de mai sus lucrați pentru orice serviciu de streaming din Marea Britanie, inclusiv BBC iPlayer, ITV Hub, Channel Four All 4, Sky Go și altele. Ușor, corect?

De ce să folosiți un VPN pentru a viziona televiziunea britanică în străinătate?

Pentru a-l spune neplăcut, aveți nevoie de un VPN pentru a viziona televizorul britanic din afara țării, deoarece fără una, nu o poți face.

Radiodifuzorii britanici nu dețin întotdeauna drepturile internaționale pentru fiecare film sau serie pe care le prezintă. Deci, pentru a satisface proprietarii de conținut, acestea blochează accesul la toate dispozitivele cu o adresă IP străină.

Asta înseamnă pentru oricine este localizat fizic în afara Regatului Unit, chiar și pentru plătitorii de taxe TV, este frustrare și run-ins frecvente cu erori precum cea de mai jos.

Nu pot viziona televiziunea britanică în SUA sau Canada

Un VPN este instrumentul perfect pentru evitarea acestor tipuri de restricții geografice. Poate păcăli un serviciu de streaming în gândul că dispozitivul dvs. este în Marea Britanie chiar și atunci când este în străinătate. De asemenea, se poate face mult mai în mod sigur decât poate oricare dintre acele site-uri web umbrite de TV live – iar diferența de calitate a imaginii poate fi ca noaptea și ziua.

Ca un bonus frumos, VPN-urile sunt și ele crește-ți confidențialitatea și securitate oricând le folosești.

Și, după ce ați configurat cu un VPN, îl puteți utiliza pentru programare în flux din orice număr de servicii în afara Regatului Unit. Este, de exemplu, unul dintre cele mai bune moduri de a urmări Netflix din alte țări.

Cum să alegeți o VPN care va transmite fluxurile din Marea Britanie

Iată că lucrurile devin un pic mai mult – deși nu chiar atât de mult – complicate. Pentru cateva motive, unele servicii VPN nu funcționează aproape ca și altele pentru deblocarea conținutului geore-restricționat. BBC iPlayer care detectează utilizarea VPN este, de exemplu, o problemă bine cunoscută cu mulți furnizori – deși una cu o soluție surprinzător de ușoară.

Deci, de unde știți ce VPN vă poate permite să transmiteți în mod sigur televiziunea britanică din afara Regatului Unit? Aici sunt patru lucruri mari a fi în căutarea.

 1. Mai mulți servere din Marea Britanie

  Cu cât mai multe servere are un VPN în Marea Britanie, cu atât mai bine.

  Furnizorii de conținut sunt bine conștienți de cât de ușor poate fi folosit un VPN pentru a-ți ocoli blocurile. Deci, fac tot posibilul pentru a lista neagră adresele IP din Marea Britanie utilizate de VPN-uri și pentru a le trata ca și cum ar fi străine.

  Nu există nicio cale în acest sens.

  Dar, serviciile VPN mai bune sunt foarte bune la schimbarea IP-urilor listate negre cu cele care funcționează. Dezavantajul este că acest proces poate dura ceva timp – oriunde de la câteva ore la câteva zile, în funcție de furnizor.

  Folosind un VPN care are sute de servere bazate pe Marea Britanie, veți avea un set mare de adrese IP din care să alegeți și să nu găsiți probleme care să vă permită să vizionați televizorul britanic în străinătate.

 2. Viteze excelente de server

  Care este rostul de a putea transmite conținut video britanic atunci când tot ce vedeți este o mizerie pixelată – sau mai rău, sunteți întrerupt de enervanți indicatori de tamponare la filare la fiecare 10 secunde.

  Pentru o experiență de vizionare fără frustrări – mai ales important dacă doriți să vizionați TV în direct – VPN-ul dvs. trebuie să fie rapid și ușor de gestionat chiar și cele mai mari activități de lățime de bandă. Toți furnizorii de pe pagina mea VPN cea mai rapidă corespund facturii, la fel ca toți furnizorii enumerați mai jos.

 3. Caracteristicile VPN potrivite

  O caracteristică numită protecție împotriva scurgerilor este o VPN necesară pentru vizionarea fără probleme. Fără asta, toate serviciile de streaming TV pot da seama că sunteți în afara Regatului Unit – chiar dacă adresa dvs. IP spune altfel.

  O altă caracteristică utilă pe care unii furnizori precum CyberGhost și PureVPN o oferă sunt serverele dedicate anumitor fluxuri TV. Ambele, de exemplu, au un server special pentru BBC iPlayer, care, din experiența mea, este una dintre cele mai fiabile modalități de a accesa serviciul din străinătate.

 4. Asistență excelentă pentru clienți

  Acest lucru poate fi evident, dar serviciul client excelent este o necesitate pentru orice furnizor VPN. Software-ul este software și pot apărea probleme oricând. Să aveți o opțiune de chat live poate fi deosebit de util.

  Dincolo de rezolvarea oricăror probleme tehnice, un suport bun vă poate ghida și către un server care funcționează cu canalele preferate din Marea Britanie dacă aveți probleme de conectare.

Da, găsirea unui VPN bun pentru a viziona televiziunea din Marea Britanie în străinătate poate necesita un pic de muncă. Este totuși un rău necesar pentru a evita dezamăgirea ulterior. Și sincer, este probabil mai ușor decât sună – mai ales atunci când puteți folosi picturile mele de mai sus (enumerate mai jos) ca punct de plecare.

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea televiziunilor britanice în străinătate

Mai jos este o listă a celor care sunt, din experiența mea, cele mai bune VPN-uri pentru a viziona televiziunea britanică în afara Regatului Unit. De la BBC și ITV până la Channel Four și chiar Netflix UK, acești furnizori vă vor permite să fiți la curent cu emisiunile preferate de televizor, indiferent de locul în care vă aflați.

1. CyberGhost

Sigla CyberGhost

CyberGhost este alegerea mea actuală ca cel mai bun VPN pentru a accesa televiziunea britanică în străinătate. Cu 480 de servere britanice în trei locații diferite, nu veți fi niciodată pierdut pentru alegere. VPN funcționează bine cu fiecare canal important și chiar oferă servere dedicate în mod explicit difuzării BBC iPlayer și Netflix UK.

Performanța nu este o preocupare cu rezultatele excelente ale testelor de viteză în Regatul Unit și, într-adevăr, aproape oriunde altundeva din lume.

Și vorbind despre restul lumii, rețeaua de servere a CyberGhost se întinde pe un număr de 90 de țări. Asta înseamnă că veți putea să vă conectați aproape oriunde dacă vreți să transmiteți conținut din alte țări decât Regatul Unit.

CyberGhost oferă cea mai lungă garanție de returnare a banilor tuturor furnizorilor VPN – beneficiați de 45 de zile complete pentru a încerca serviciul complet fără riscuri. Și cu promoțiile lor actuale, acesta este și un serviciu foarte accesibil.

Pro-uri
 • Zero logging pentru confidențialitate maximă
 • Distribuție excelentă de server cu peste 71.00 de servere în 90 de țări
 • Viteze de conectare foarte rapide
 • Funcționează cu Netflix și BBC iPlayer din SUA
 • Permite torentarea P2P
 • Garanție lungă de returnare de 45 de zile
Contra
 • Companie-mamă cu reputație discutabilă
 • Configurare manuală OpenVPN
 • Nu funcționează din China

2. NordVPN

Logo-ul NordVPN

Cu 610 servere în Marea Britanie și peste 5600 în 80 de locații din întreaga lume, NordVPN este o altă alegere excelentă pentru toate nevoile de streaming TV. Sunt cunoscuți pentru faptul că nu au capacitatea de a debloca aproape orice conținut restricționat geografic, atât în ​​Regatul Unit, cât și nu numai.

Performanța serverului este de prim rang, așa că vizionarea televiziunii online chiar și la setările de cea mai înaltă calitate video nu este o problemă.

Clientul NordVPN este curat și incredibil de simplu de utilizat. Acceptă Windows PC și tablete, macOS, iOS (iPhone și iPad), Android (telefon și tabletă), Android TV și Linux. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile.

Deși șansele sunt copleșitoare că nu ai nevoie de ele, asistența de chat prietenoasă este disponibilă 24/7. Și, fără a pune întrebări NordVPN cu o garanție de returnare de 30 de zile, aveți destul timp pentru a testa un serviciu care revizuiește în mod constant ca fiind unul dintre cele mai bune VPN-uri de pe piață..

Pro-uri
 • Confidențialitate excelentă cu zero logări
 • Rețea mare de servere (și în continuă creștere)
 • Performanțe bune de conectare
 • Servere de specialitate (inclusiv VPN dublu, ofuscat și Tor peste VPN)
 • Client curat, ușor de utilizat
 • Funcționează cu Netflix și cu majoritatea altor servicii de streaming
 • Permite Torrenting și P2P
 • Ofera adrese IP dedicate
Contra
 • Nicio caracteristică de tunel divizat
 • Un pic scump pe planurile pe termen mai scurt

3. Surfshark

Logo-ul Surfshark

Un alt serviciu VPN demn de luat în seamă să te uiți la televizorul britanic în străinătate este Surfshark. Mai simplu spus, acestea fac din conținutul transmis de la BBC, ITV, Channel Four și Netflix UK o briză. Chiar și uneori dificil de pornit Sky Go funcționează bine.

Rețeaua lui Surfshark este formată din peste 1040 de servere din 63 de țări și include mai multe locații din Marea Britanie. Așa cum era de așteptat, performanța este excelentă.

De la protecția împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere la o conexiune VPN dublă și modul de camuflare, Surfshark vine la pachet cu caracteristicile de confidențialitate și securitate. Sunt, de asemenea, un furnizor de politici verificate fără jurnal, care se bazează pe Insulele Virgine Britanice care sunt confidențiale.

Surfshark oferă suport pentru chat 24 de ore din 24, iar toate planurile sunt garantate cu 30 de zile.

În cazul în care acest furnizor strălucește cu adevărat, are valoare. Cea mai scumpă intrare din această listă, nicio altă VPN de nivel superior nu oferă la fel de mult decât Surfshark pentru atât de puțin.

Pro-uri
 • Confidențialitate excelentă și securitate fără înregistrare
 • Performanță excelentă a serverului
 • Deblochează Netflix, BBC și multe altele
 • Client ușor de utilizat
 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Suport torrenting
 • Ieftin
Contra
 • Viteză inconsistentă în câteva locații
 • Asistență destul de lentă pentru clienți

4. PureVPN

Sigla PureVPN

Revendicarea PureVPN asupra faimei este lista lor puternică din 2070 de servere, care se întinde pe 131 de țări masive. Dintre aceste servere, 168 sunt în Marea Britanie, distribuite în patru locații.

După ce s-au comercializat întotdeauna ca o alegere de top pentru streaming, PureVPN nu dezamăgește. Vitezele serverului lor sunt cele mai bune din clasă, iar zeci de servere configurate să funcționeze în mod specific cu canale selectate (inclusiv BBC, ITV și Channel Five) înseamnă că puteți viziona ceea ce doriți, când doriți, de oriunde.

Clientul acceptă peste 50 de sisteme de operare și dispozitive diferite și vine la pachet cu o mulțime de funcții avansate. Streaming-ul must-haves și plăcut-a-have-uri, cum ar fi protecția împotriva scurgerilor, tunelarea împărțită și un comutator de ucidere pe internet fac toate lista.

Dacă vă gândiți să obțineți un abonament (care, apropo, este prevăzut cu o garanție de rambursare de 31 de zile), asigurați-vă că profitați de actualele reduceri PureVPN – nu plătiți prețul complet.

Pro-uri
 • Viteze excelente
 • Rețea uriașă de server (131 de țări)
 • Deblochează Netflix, iPlayer și peste alte 70 de servicii de streaming
 • Compatibil cu peste 50 de dispozitive și platforme
 • Furnizor VPN de jurnal zero verificat independent
 • Opțiune IP dedicată
 • De mare valoare
Contra
 • Aplicațiile ar putea utiliza un pic mai mult poloneză
 • Unele probleme de conexiune intermitentă

5. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

Probabil cel mai respectat furnizor VPN din industrie, ExpressVPN oferă toate taxele, inclusiv accesarea conținutului online din Marea Britanie din străinătate.

Cu peste o sută de servere de mare viteză în patru locații din Marea Britanie, așteptați-vă la o experiență de streaming excelentă chiar și cu calitatea video pornită până la capăt.

Clientul ExpressVPN este bine gândit și matur. Este foarte ușor să înceapă începătorii VPN. Dar, totuși vine la pachet cu o mulțime de funcții avansate pentru utilizatorii de energie dintre noi.

Asistența clienților este considerată pe scară largă ca fiind cea mai bună din industrie. Dacă vă confruntați cu probleme care vă ajută să redați conținutul preferat, acestea vă vor rezolva în cel mai scurt timp.

Din păcate, ExpressVPN este unul dintre cei mai scumpi furnizori din jur. Acestea fiind spuse, ceea ce obțineți este o calitate pură. Și, de obicei, există o reducere de care puteți profita de un plus de zero întrebări adresate garanției de returnare a banilor pe 31 de zile.

Pro-uri
 • Un client bogat și intuitiv
 • Puternică tehnologie de back-end
 • O mulțime de servere și locații server
 • Vitezele de conectare rapide și consistente
 • Funcționează cu Netflix din SUA
 • Asistență clienți de top
Contra
 • Unele înregistrări agregate
 • Nu este cel mai ieftin

Ce servicii TV britanice pot urmări în străinătate?

Când utilizați un VPN, ar trebui să puteți debloca oricare dintre următoarele canale TV din Marea Britanie și să transmiteți în direct TV, să vizionați programe la cerere sau să descărcați emisiuni pentru vizualizarea ulterioară (presupunând că funcționalitatea există).

 • BBC iPlayer (inclusiv BBC One, BBC, Two, BBC Three, BBC Four, precum și toate canalele de specialitate)
 • Hub ITV (a.k.a. Player ITV)
 • Channel 4 All 4 (de exemplu 4oD)
 • Canal 5 My5
 • Sky Go și Sky Sports
 • BT Sport
 • Acum TV
 • Amazon Prime Video Marea Britanie
 • Netflix Marea Britanie

Pot viziona televizorul din Marea Britanie cu un VPN gratuit?

Teoretic, da, o VPN gratuită poate debloca televiziunea britanică în străinătate. In practica, cu toate acestea, veți fi aproape întotdeauna întâmpinat dezamăgire.

Așa cum am menționat anterior, serviciile de streaming din Marea Britanie știu totul despre VPN-uri și fac tot posibilul să te împiedice să le folosești. Acestea fac acest lucru prin listarea neagră a adreselor IP ale serverului, pe care VPN le înlocuiește apoi, și rotund și rotund.

Înlocuirea IP-urilor nu este ieftină și costă resurse pe care furnizorii liberi nu le au adesea. Cu VPN-urile fără abonament, odată ce IP-ul nu mai funcționează, acesta este de obicei.

Cu alte cuvinte, s-ar putea să fie greu de găsit un server care deblochează orice.

Dacă găsiți un server care funcționează – ceea ce este admis este posibil – furnizorii gratuit impun restricții de viteză și plafoane de date. Rezultatul este calitatea video sub-par, tamponarea frecventă și spectacolele neterminate atunci când înregistrați limita de lățime de bandă până la jumătatea vizionării unuia.

Aceasta nu menționează nici măcar modalitățile adesea în care VPN-urile gratuite fac bani – orice, de la injectarea de reclame până la colectarea și vânzarea datelor dvs. este un joc corect. Știați că din numeroasele aplicații VPN gratuite din magazinul Google Play, un uimitor 38% conține malware?

Toate acestea să spun, dacă doriți să urmăriți televiziunea britanică în străinătate cu cât mai puține frustrări, VPN-urile gratuite nu sunt răspunsul.

Gânduri finale: vizionați televizorul britanic de oriunde

Cu siguranță, are sens de ce aprecierile BBC iPlayer și ITV Hub pun geoblocurile la locul lor. Totuși, acest lucru nu face mai puțin frustrant atunci când încercați să vizionați televiziunea britanică în străinătate.

O VPN bună este o soluție ușoară și fiabilă la problema, pe care mulți dintre noi s-au bazat ani de zile și vor continua să o facă. Și acum că sunteți, de asemenea, pe ascuns, cu ochii fericiți!

Ați putea dori, de asemenea:
 • Ce trebuie să faceți dacă VPN-ul dvs. iPlayer BBC nu funcționează
 • Obțineți o adresă IP din Marea Britanie în 5 pași simpli
 • VPN-urile sunt legale în Marea Britanie
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me