Obțineți o adresă IP germană în 5 pași simpli

Imagine prezentată pentru articolul de adresă IP germană


Dacă ești un cetățean german care locuiește sau călătorește în străinătate, ai câteva motive bune pentru a utiliza internetul cu o adresă IP germană. Dacă nu faceți acest lucru, vă poate lăsa să vă simțiți ca și cum ați trăi în exil.

Cu o adresă IP străină, vă puteți găsi incapabil să accesați serviciile bancare înapoi acasă. De asemenea, nu veți putea fi la curent cu emisiunile preferate pe serviciile de streaming populare precum ZDF, Das Erste, ARD Mediathek, ProSieben Video sau chiar Netflix Germany.

Cea mai eficientă (și de departe cea mai simplă) metodă de a obține o adresă IP germană este utilizarea unei rețele private virtuale (VPN). Acesta vă va oferi un IP local și vă va permite să accesați internetul ca și cum v-ați afla fizic în Germania.

Obțineți o adresă IP germană în 5 pași simpli

Crearea unui VPN pentru a obține un IP din Germania nu ar putea fi mult mai ușoară. Pașii sunt următorii.

 1. Înregistrați-vă la un furnizor VPN care are servere în Germania. Îmi place CyberGhost, dar și alte câteva funcționează bine. Am o listă cu aceste ceva mai jos pentru a vă ajuta să începeți.
 2. Descărcați aplicația furnizorului dvs. VPN selectat și instalați-o. Puteți face acest lucru pe mai multe dispozitive dacă doriți. Toți furnizorii vor avea instrucțiuni pas cu pas pentru fiecare sistem de operare și platformă.
 3. Porniți aplicația VPN și conectați-vă folosind datele de acreditare pe care le-ați configurat cu furnizorul.
 4. Alegeți un server în Germania și conectați-vă la acesta. Dispozitivul dvs. va avea acum o adresă IP localizată în țară. Dacă doriți să faceți acest lucru, puteți verifica dublu accesând https://www.iplocation.net/.
 5. Loviti-va picioarele si bucurati-va acces la orice serviciu sau site german care au fost anterior blocate.

Este la fel de simplu.

Când nu mai aveți nevoie de IP-ul german, pur și simplu deconectați-vă de la serverul VPN și închideți aplicația.

Și apropo, puteți utiliza și acești pași exacti pentru a obține un IP din orice altă țară din lume pe care furnizorul VPN are servere în.

Cum să alegeți o VPN pentru a obține o adresă IP germană

Nu orice furnizor VPN este creat egal și nu toate sunt potrivite pentru a vă oferi atât o adresă IP germană, cât și un serviciu cu care veți fi mulțumiți. Când încercați să alegeți un VPN în acest scop, iată care ar trebui să acordați o atenție specială.

 • Servere VPN multiple în Germania

  Un furnizor VPN nu vă poate primi o adresă IP bazată pe Germania dacă nu rulează niciun server din țară. Acesta este primul lucru care trebuie să verifice dublu. Și, cu cât sunt mai mulți server cu atât mai bine.

  Dacă mulți oameni folosesc un singur server, acesta poate deveni supraîncărcat și poate încetini sever conexiunea la internet. A avea multe opțiuni înseamnă că ar trebui să poți găsi întotdeauna un server în care problemele de performanță cauzate de congestie nu vor fi o problemă.

 • Poate debloca conținut și servicii cu restricții geo-restricționate

  Doar pentru că o VPN vă oferă un IP german nu înseamnă că IP-ul va funcționa cu fiecare site web sau serviciu german. Există puțin mai mult pentru a obține unul la treabă decât să configureze un server în țară, iar unii furnizori pur și simplu nu le pasă sau nu sunt capabili să parcurgă acea milă suplimentară.

 • Viteze bune de conectare

  Un VPN va încetini întotdeauna puțin conexiunea la internet, dar furnizorii mai buni vor reduce performanța la minimum. Acest lucru este important mai ales dacă intenționați să transmiteți videoclipuri de înaltă calitate din Germania. Doar un VPN rapid va putea ține pasul cu cerințele de lățime de bandă.

 • Suport multi-dispozitiv

  Verificați dacă VPN-ul pe care îl alegeți acceptă fiecare dispozitiv și sistem de operare pe care intenționați să îl utilizați cu acesta. Unele pot, de exemplu, să nu funcționeze pe versiuni mai vechi de Windows sau MacOS.

  De asemenea, furnizorii VPN limitează de obicei câte dispozitive vă puteți conecta la serviciul lor în același timp. Dacă anticipați că cinci membri ai familiei dvs. vor dori să acceseze simultan diferite servicii de streaming germane, asigurați-vă că este permis.

Dacă alegeți un furnizor care verifică toate aceste casete, veți termina cu un serviciu care vă poate obține în mod constant accesul la site-urile dvs. germane preferate și serviciul indiferent de locul în care sunteți.

Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP germană

Dintre numeroasele servicii VPN grozave, câteva se remarcă deasupra mulțimii ca fiind cele mai bune opțiuni pentru a vă oferi o adresă IP germană.

1. CyberGhost

Sigla CyberGhost

Un furnizor relativ mic până de curând, CyberGhost este acum o industrie cu greutate mare și, în general, considerată una dintre cele mai bune VPN-uri din jur.

Cu 684 de servere distribuite în trei orașe germane, niciun alt serviciu nu vă oferă mai multe opțiuni de conectare în Germania. De asemenea, au o rețea imensă în toată lumea. Toate serverele lor, indiferent de locație, oferă performanțe de top.

Bazat în România cu o politică strictă fără logare și care oferă criptare AES de 256 biți folosind OpenVPN, CyberGhost este un furnizor excelent pe care să-l folosești pentru a-ți maximiza confidențialitatea și anonimatul online.

CyberGhost își face reclamă ca un VPN care vă poate aduce în jurul conținutului blocat geo și, într-adevăr, pot. Accesul la toate serviciile de streaming online germane și biblioteca Netflix din fiecare țară nu devine mai ușor sau mai consecvent.

Pro-uri
 • Zero logging pentru confidențialitate maximă
 • Distribuție excelentă de server cu peste 71.00 de servere în 90 de țări
 • Viteze de conectare foarte rapide
 • Funcționează cu Netflix și BBC iPlayer din SUA
 • Permite torentarea P2P
 • Garanție lungă de returnare de 45 de zile
Contra
 • Companie-mamă cu reputație discutabilă
 • Configurare manuală OpenVPN
 • Nu funcționează din China

Cel mai bun VPN pentru un IP german: CyberGhost nu oferă doar tot ceea ce ar trebui să aibă un VPN de nivel superior, dar este, de asemenea, unul dintre cei mai puțin scumpi furnizori din jur. Susținută de o garanție de restituire a banilor din cele 45 de zile din partea industriei, nicio altă VPN nu va servi mai bine utilizatorii germani.

2. NordVPN

Logo-ul NordVPN

NordVPN este un serviciu care face totul și o face foarte bine. Sunt VPN, altele sunt deseori comparate ca standard de referință.

Totul începe cu o vastă rețea de servere globale care include 5645 de servere din 58 de țări. Dintre acestea, 309 sunt situate în Germania.

Performanța serverului NordVPN este excelentă, la fel și securitatea conexiunii prin utilizarea criptării AES de 256 biți și a protocolului OpenVPN.

Pe lângă locația companiei în jurisdicția favorabilă vieții private din Panama, NordVPN este, de asemenea, o VPN cu logare zero și oferă multe funcții de confidențialitate, precum funcționalitatea dublă VPN și un comutator de ucidere pe internet.

Accesul la materiale restricționate din punct de vedere geografic a fost întotdeauna foarte consecvent cu NordVPN, iar serviciul funcționează cu aproape orice furnizor de conținut din lume, inclusiv cu fiecare important din Germania..

Pro-uri
 • Confidențialitate excelentă cu zero logări
 • Rețea mare de servere (și în continuă creștere)
 • Performanțe bune de conectare
 • Servere de specialitate (inclusiv VPN dublu, ofuscat și Tor peste VPN)
 • Client curat, ușor de utilizat
 • Funcționează cu Netflix și cu majoritatea altor servicii de streaming
 • Permite Torrenting și P2P
 • Ofera adrese IP dedicate
Contra
 • Nicio caracteristică de tunel divizat
 • Un pic scump pe planurile pe termen mai scurt

Face totul: Pentru un VPN care face totul bine, NordVPN ar trebui să se afle în partea de sus a listei. Obțineți performanță, fiecare funcție VPN imaginabilă, un client ușor de utilizat și toate pentru un preț foarte accesibil.

3. PureVPN

Sigla PureVPN

Dacă doriți să deschideți adrese IP în altă parte a lumii, în afară de Germania, nu căutați mai departe de PureVPN. Cu serverele din 131 de țări, rețeaua lor este pe locul doi. În Germania, în prezent, acestea rulează 201 servere în cinci orașe diferite.

Performanța este, de asemenea, unul dintre punctele forte ale PureVPN. Combinați acest lucru cu serverele specializate ale furnizorului pentru a vă ocoli de geo-blocare și aveți un paradis al streamerului video..

Aplicația clientă a PureVPN acceptă peste 50 de platforme și sisteme de operare diferite. Dacă nu puteți să-l conectați la internet, probabil că va rula PureVPN.

Clientul vine, de asemenea, cu multe lucruri drăguțe. Când utilizați VPN, pe lângă criptarea și securitatea de grad militar, veți fi, de asemenea, protejat de blocanți încrucișați și blocanți publicitari.

Pro-uri
 • Viteze excelente
 • Rețea uriașă de server (131 de țări)
 • Deblochează Netflix, iPlayer și peste alte 70 de servicii de streaming
 • Compatibil cu peste 50 de dispozitive și platforme
 • Furnizor VPN de jurnal zero verificat independent
 • Opțiune IP dedicată
 • De mare valoare
Contra
 • Aplicațiile ar putea utiliza un pic mai mult poloneză
 • Unele probleme de conexiune intermitentă

Cea mai bună valoare pentru Germania: Dacă doriți să transmiteți conținut atât din Germania, cât și din orice altă țară din lume pe fiecare dispozitiv, PureVPN este răspunsul dvs. Și am menționat prețul de chilipir al serviciului?

4. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

Unul dintre cei mai buni furnizori de VPN de pe piață, ExpressVPN este o altă alegere excelentă pentru a obține o adresă IP germană.

Din cele peste 3000 de rețele de servere puternice, care acoperă un total de 95 de țări, peste 100 au rulat din două locații din Germania. Vitezele serverului sunt excelente și pot gestiona cu ușurință transmisia video de înaltă definiție.

ExpressVPN deblochează în mod fiabil conținutul geo-blocat în Germania și în orice altă țară în care rulează servere. Au un client ușor de utilizat, o securitate excepțională și rezervă totul cu o politică robustă fără logare.

După cum menționez în recenzia mea, dezavantajul ExpressVPN este costul. Dar, deși sunt un pic mai scumpe, acesta este un serviciu care merită fiecare banut.

Și fără o întrebare excelentă pusă la 30 de zile garanție de returnare a banilor, nu există niciun risc să le încercați.

Pro-uri
 • Un client bogat și intuitiv
 • Puternică tehnologie de back-end
 • O mulțime de servere și locații server
 • Vitezele de conectare rapide și consistente
 • Funcționează cu Netflix din SUA
 • Asistență clienți de top
Contra
 • Unele înregistrări agregate
 • Nu este cel mai ieftin

Reputație excelentă: Când vă aflați după un furnizor VPN bine respectat, care oferă confidențialitate excelentă și anonimat, precum și cel mai bun suport pentru clienți în afaceri, ExpressVPN este.

5. Surfshark

Logo-ul Surfshark

Deși sunt un furnizor VPN destul de nou, Surfshark impresionează cu siguranță. Oricine dorește să acceseze Germania cu un VPN ar trebui să le țină pe lista scurtă.

Pentru început, Surfshark rulează servere în 63 de țări, inclusiv multe din Germania. Ei funcționează în afara jurisdicției confidențiale a Insulelor Virgine Britanice, nu loghează nimic și oferă unele dintre cele mai bune opțiuni de securitate în afaceri..

Datorită conexiunilor rapide și abilității de a ocoli conținutul blocat geo, Surfshark este o alegere excelentă pentru streamingul de conținut video german.

Surfshark este, de asemenea, singurul furnizor care permite conexiuni simultane nelimitate. Cu siguranță merită să aveți în vedere dacă aveți multe dispozitive pe care doriți să le utilizați VPN-ul.

Pro-uri
 • Confidențialitate excelentă și securitate fără înregistrare
 • Performanță excelentă a serverului
 • Deblochează Netflix, BBC și multe altele
 • Client ușor de utilizat
 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Suport torrenting
 • Ieftin
Contra
 • Viteză inconsistentă în câteva locații
 • Asistență destul de lentă pentru clienți

Conexiuni nelimitate: Surfshark oferă fiecare caracteristică pe care orice utilizator VPN și-ar putea dori-o. Cu o viteză excelentă a serverului, o asistență excelentă 24/7 și un plan foarte ieftin susținut de o garanție de restituire fără probleme de 30 de zile, sunt un furnizor cu care nu puteți greși.

Care sunt avantajele obținerii unei adrese IP germane?

În calitate de cetățean german care locuiește sau călătorește în străinătate, este posibil să doriți să obțineți un IP din Germania pentru a păstra accesul fără restricții la conturile dvs. bancare și financiare la instituții precum Deutsche Bank și Commerzbank.

Există, de asemenea, o mulțime de servicii media care nu vor funcționa în afara Germaniei. Ei includ:

 • ARD Mediathek
 • Das Erste
 • DMAX.de
 • Netflix Germania
 • ProSieben
 • SAT 1.de
 • Sky Deutschland
 • ZDF

Dacă doriți să aveți acces la acestea în străinătate, o adresă IP în Germania este o necesitate.

Un alt motiv major pentru utilizarea unei adrese IP din Germania este faptul că țara nu restricționează sau nu cenzurează internetul pentru cetățenii săi (spre deosebire de un număr surprinzător de alte guverne). Dacă utilizați un IP german, veți avea acces fără restricții la tot ce este online, fără filtre.

De ce să folosiți un server DNS german?

Pe lângă utilizarea unei adrese IP germane, este de asemenea crucial să vă asigurați că utilizați un server DNS german.

Fiecare furnizor VPN pe care l-am recomandat mai sus va avea grijă de dvs., dar în cazul în care lucrați cu un serviciu diferit, este ceva de care trebuie să știți.

Un DNS, care reprezintă un serviciu de nume de domeniu, este ca agenda telefonică a internetului.

Ar fi destul de nepractic să memorizăm adresa IP aparținând fiecărui site web pe care dorim să îl vizităm. Serverele DNS mapează numele site-urilor către IP-uri, astfel că primul lucru trebuie să ne amintim.

Dar, pe lângă maparea numelor de domeniu ale site-ului și adreselor IP, un server DNS poate oferi și indicii cu privire la locația dvs..

Dacă utilizați un VPN cu un server german, dar efectuați căutări DNS împotriva serverelor din Franța, este posibil să fiți blocat de pe anumite site-uri. Acest lucru se datorează faptului că site-urile web pot spune ce DNS solicitați informații.

Utilizarea unui DNS german alături de adresa dvs. IP germană rezolvă asta. Devine totul, dar imposibil ca site-urile și serviciile să vă vadă traficul ca pe altceva decât venind din Germania.

Cei doi merg mână în mână. Asigurați-vă că utilizați ambele.

De ce VPN-urile gratuite nu sunt grozave pentru o adresă IP germană?

Există multe servicii VPN care pretind că funcționează gratuit. Este posibil să vă întrebați dacă merită să apelați la una dintre ele pentru o adresă IP din Germania.

În cazul VPN-urilor gratuite, se aplică, cu siguranță, vechiul mesaj din „primești ceea ce plătești”. Acestea tind să sufere de multe probleme, inclusiv:

 • Standarde slabe de criptare
 • Lipsa de confidențialitate a utilizatorilor
 • Servere limitate
 • Viteze lente
 • Rar funcționează cu conținut geo-blocat
 • Publicitate intruzivă
 • Practici predatorii

Simplu, serviciile VPN gratuite sunt orice. La fel ca VPN-urile cu plata, trebuie să câștige bani pentru a opera. Dacă vă spun că produsul lor este gratuit, există șanse mari să fiți produsul real.

VPN-urile gratuite adesea își monetizează ofertele vânzând datele utilizatorului dvs., injectând reclame în browserele dvs. web și, uneori, chiar și vândând lățimea de bandă către hackeri.

Oricum ar fi să-l privești, obținerea unui IP german nu merită să-ți sacrifici securitatea și confidențialitatea, mai ales dacă IP-ul nu poate face ceea ce vrei oricum.

Alte modalități de a obține o adresă IP germană

Există câteva alte modalități de a obține un IP german, care poate fi util dacă aveți un buget foarte restrâns sau aveți nevoie doar de acces foarte sporadic. Niciunul dintre ei nu va funcționa la fel de mult ca VPN, dar, în interesul dezvăluirii complete, există.

Tor Browser

Browserul Tor folosește o rețea criptată de voluntariat, care este proiectată pentru o navigare web sigură și anonimă. Este folosit în fiecare zi de oameni din întreaga lume care încearcă să învingă cenzura, supravegherea și să le sporească confidențialitatea online.

Poate fi utilizat pentru a obține o adresă IP germană, dar nu o va face în mod implicit. Este puțin necesară modificarea sub capotă, așa cum este prezentată în acest ghid. Nu este complicat să te ridici și să alergi, dar poate necesita puțin răbdare.

Cu toate acestea, există câteva dezavantaje ale utilizării Tor pentru a obține un IP bazat pe germană.

 1. Poate încetini în mod semnificativ conexiunea dvs. la internet, adesea într-un punct în care chiar și navigarea (cu atât mai puțin orice streaming video) poate deveni dureroasă.
 2. Tor funcționează numai în browserul Tor, deci nu este o soluție pentru niciun serviciu bazat pe web.
 3. Așa cum am menționat deja, este nevoie de un pic de configurare tehnică pentru a da un IP german în mod constant.

Serviciul Proxy

Un alt mod popular de a obține o adresă IP germană este utilizarea unui serviciu proxy.

Deși un proxy funcționează în mod similar cu un VPN, dezavantajul este că nu oferă aproape aceeași securitate și confidențialitate.

Un proxy îți orientează traficul web printr-un server de pe internetul public. Dacă serverul respectiv se află în Germania, la fel ca în cazul unui VPN, veți ajunge la o adresă IP în județ.

Dar, pentru că, în majoritatea cazurilor, reprezentanții reprezentanți sunt conduși de oameni obișnuiți ca tine și cu mine, sunt destul de nesiguri. Performanța poate fi o problemă și orice proxy pe care îl utilizați poate dispărea oricând (de exemplu, atunci când persoana care îl rulează închide computerul său).

Cu un proxy, va trebui, de asemenea, să vă asigurați că serverul dvs. DNS este configurat corect.

După cum am menționat anterior, este posibil ca un IP german să nu fie suficient pentru a vă accesa la anumite conținut sau servicii geore-restricționate. Este posibil ca serverul DNS pe care îl folosește dispozitivul dvs. să fie bazat în Germania.

Linia de jos

Dacă aveți un IP bazat pe germană vă va permite să utilizați orice serviciu și site web accesibil de obicei numai din interiorul țării și vă va permite să transmiteți conținut german în orice loc în lume. Va fi ca și cum ai fi acolo.

Un VPN este, fără îndoială, cea mai bună opțiune pentru a obține o adresă IP germană. Nicio altă metodă nu poate corespunde beneficiilor sale, ușurința de utilizare și, mai ales, fiabilitatea. Și cu multe oferte excelente oferite în prezent de unii dintre cei mai importanți furnizori VPN, sunt și foarte accesibile.

Ați putea dori, de asemenea:
 • Cele mai bune VPN-uri pentru Germania
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me