10 Topp gratis VPN-er i 2020 (ADVARSEL: Velg nøye)

10 Topp gratis VPN-er i 2020 (ADVARSEL: Velg nøye)


Alle liker gratis ting. Gratis matprøver på Costco eller de bitte små parfyme- eller kölnprøvene du får i varehuset.

Gratis er bra fordi det er gratis. Så hvorfor betale for et VPN når du ikke trenger det?

Med over 1000+ gratis VPN-er i Android-butikken, ville du tro at det må være en gigantisk serie med selskaper som ønsker å gi bort tjenestene sine helt gratis. For en fin gjeng med selskaper.

Hvorfor vil noen apper eller firmaer ansette utviklere, betale for proxy-servere, bygge og være vert for et nettsted for å gi deg et 100% gratis produkt? Vi skal se på hva som virkelig foregår og forhåpentligvis gi noen klarhet i hvorfor vi anbefaler aldri 100% gratis VPNS.

&# X2705; HINT – De fleste av produktene vi snakker om i denne vurderingen tilbyr gratis 30 dagers forsøk. &# X2705;

Contents

Gratis vs. betalte VPN-er &# X1f575;&# Xfe0f; 

Det du betaler for er hva du får i de fleste scenarier. Hvis du vil ha en gratis opplevelse i noe, er det vanligvis en fangst. For best betalte VPN-er du får mer for det du betaler for, og risikoen for et datainnbrudd er lavere.

Generelt – de faktiske funksjonene du får på en betalt tjeneste vil være bedre. En premiumplan gir deg vanligvis flere gigabyte og båndbredde til å starte. På toppen av det får du enklere å bruke grensesnitt, inntrengingsdeteksjon, forebygging og andre morsomme funksjoner.

Kostnadene for valg av VPN er relativt lave. Nedenfor kan du se de faktiske kostnadene ved å kjøpe en VPN, og det er veldig rimelig.

Gratis VPN-er går ut over å ikke ha så mange funksjoner. De kan sette deg i alvorlig risiko.

Når du bruker en gratis VPN – blir du produktet.

De bruker deg som et produkt på noen få måter:

 1. De kan installere skadelig programvare som kan spore aktiviteten din og stjele dataene dine. (Kilde)
 2. De fleste gratis VPN-er vil det samle inn dataene dine og selg dem. Dette inkluderer alle økonomiske data. (Kilde)
 3. Syttifem prosent av alle Android VPN-appene bruker tredjeparts sporingsprogramvare. (Kilde)
 4. 82 prosent ba om tilgang til private data, for eksempel brukerkontoer og tekstmeldinger. (Kilde)

Dette er grunnen til at vi ikke inkluderte og gratis VPN-er. Det er ingen måte å bekrefte at de er pålitelige og pålitelige. I stedet valgte vi å vise deg det beste kostnadseffektive VPN-er som kan tilby tjenester på høyt nivå. Alle disse VPN-ene inkluderer også en fin gratis prøveperiode for å få føttene våte i VPN-verdenen.

TLDR;

Gratis VPN-er er ikke verdt å spare noen kroner. Du har en stor sjanse for å få negative konsekvenser. I stedet for å gå den veien, er det best å dra nytte av gratis studier som tilbys av vanlige VPN-er. Det beste alternativet i våre øyne, spesielt hvis du ønsker å spare litt penger, er NordVPN.

Det andre alternativet du har er å sprette mellom gratis studier på alle de forskjellige VPN-tjenestene som er oppført her. Vi anbefaler ikke dette, for det vil være en hodepine, og det er lettere å bare betale noen få dollar til en anerkjent VPN-tjeneste.

10 beste VPN-er GRATIS VPN-er i 2020

I stedet for å rangere VPN-ene som vil stjele informasjonen din og dra fordel for deg, bestemte vi oss for å skissere positive og negative sider ved forskjellige VPN-tjenester som tilbyr gratis studier.

Nedenfor finner du informasjon om funksjoner, servere og hvor enkel tjenesten er å bruke.

1. Surfshark – Den beste gratis VPN-en

Du har kanskje aldri hørt om Surfshark, og det er greit. Årsaken til det er fordi de er den nyeste VPN-tjenesten som vi har anmeldt på dette nettstedet. For alle formål ser det ut som Surfshark skyter mot å overta VPN-verdenen.

Gratis prøveperiode

Surfshark tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Pros

 • Den beste protokollen for streaming med IPv6. Blir sjelden fjernet fra Netflix på grunn av bruk av VPN
 • Kunne torrent og P2P-aksjer i motsetning til noen andre VPN-er på markedet
 • Ingen logging som betyr at du aldri trenger å være bekymret for at de selger informasjonen din
 • Ubegrenset alt inkludert tilkoblinger, servere, IP-adresser og båndbredde
 • Ligger på de britiske jomfruøyene som betyr ingen nysgjerrige øyne fra regjeringen
 • Beste sikkerhet og kryptering tilgjengelig med IPv6, 256-bit AES-kryptering, 2048-bit DHE-RSA nøkkelutveksling og SHA512-godkjenning hash
 • Kill-switch og andre sikkerhetsfunksjoner
 • Godtar krypto og andre mainstream-versjoner av betaling
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • WebRTC lekkasje og DNS-beskyttelse i hele nettverket
 • Bra priser med langsiktige planer bare $ 1,99 per måned

Ulemper

 • Hastighetene kan variere ganske mye fra server til server
 • Nyere selskap så serverbase vokser fremdeles

Måter å spare og hvordan man betaler

SpecificationsDetails
Refusjonspolicy / garanti 30-dagers pengene-tilbake-garanti
PrøveperiodeIngen
BetalingsalternativerPayPal, Google Pay, Cryptocurrency, Alipay, Dragon Pay
Rabatter / kupongerInnledende kupong, sharkstart

Hvem bør bruke Surfshark?

Alle som kan forplikte seg til en toårsplan som vil ha de beste sikkerhets- og streamingalternativene. Les hele vår Surfshark-anmeldelse.

2. NordVPN – Massivt nettverk og FBI-nivå sikkerhet

NordVPN er en av de mest brukte VPN-ene i dag. Det er en god grunn til det, da det også er en av de mest anerkjente VPN-ene. Det er tøft å ha en samtale generelt om den beste VPN på markedet uten å nevne NordVPN.

Gratis prøveperiode

NordVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Pros

NordVPN leveres med P2P-evne, en kill switch, Tor over VPN, smart DNS-tjeneste, en dedikert IP og SOCKS5 proxy. Kundesupporten deres er også fantastisk når det gjelder å håndtere alle problemer som kan komme med noen av funksjonene du vil bruke.

Noen få andre funksjoner, inkludert CyberSec, som automatisk blokkerer mistenkelige nettsteder slik at ingen skadelig programvare eller andre cybertrusler kan infisere enheten din. I tillegg vil ingen prangende annonser komme i syne og tilskudd som skramper trafikken din, og forhindrer at Internett-leverandører stryker hastigheten din når du surfer på en kryptert kanal.

Med mer enn 5000 servere over hele verden i alle større land, det er nesten ingen steder du kan gå med en server utenfor rekkevidde. På toppen av det kan du koble deg til seks enheter og bruker tjenesten for Netflix.

2,99 dollar per måned, Hvis du vil forplikte deg til et treårig, blir det vanskelig å rettferdiggjøre risikoen ved å bruke en gratis VPN. Du bruker litt over $ 100 og slutter å bekymre deg for VPN-en i tre år.

Ulemper

Prisstrukturen er gal og fører deg virkelig til en treårsplan. En månedsplan kommer på 11,95 dollar.

Måter å spare og hvordan man betaler

SpecificationsDetails
Refusjonspolicy / garanti 30-dagers pengene-tilbake-garanti
PrøveperiodeIngen
BetalingsalternativerVisa, MasterCard, American Express, Discover, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Alipay, Giropay, Sofort, iDeal, UnionPay
Rabatter / kuponger15% studentrabatt og kontinuerlig skiftende kampanjepris

Hvem bør bruke NordVPN?

Alle som kan forplikte seg til en treårsplan som ønsker en avansert tjeneste for en liten sum penger. Les hele NordVPN-gjennomgangen vår.

3. ExpressVPN – raske hastigheter og fullstendig anonymitet

Ved nåværende telling, ExpressVPN har servere i 94 land. Det er nesten umulig å reise til et land med internett og ikke ha tilgang til en av serverne deres. ExpressVPN er en premium VPN-tjeneste som leverer en av de raskeste og mest pålitelige VPN-tjenestene rundt, de er en av de mest pålitelige VPN-løsningene på markedet med over 10 millioner fornøyde kunder.

expressvpn-logo

Gratis prøveperiode

ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Pros

Med ubegrenset data, 24/7 kundestøtte, brukervennlige apper for alle enheter, delt tunneling, hastighetstester og ingen logging gir ExpressVPN det virkelig med sine funksjoner. ExpressVPN gir deg også tilgang til Kodi.

Å bo på de britiske jomfruøyene er et viktig positivt som de vil trenger aldri å dele data lovlig med regjeringen.

Ulemper

ExpressVPN er et dyrere alternativ enn resten av listen, men du betaler for det du får. Et mindre problem er at du bare får tre forbindelser samtidig som kan være begrensende for en husholdning.

Måter å spare og hvordan man betaler

SpecificationsDetails
Refusjonspolicy / garanti30-dagers pengene tilbake-garanti
Prøveperiode12-måneders kjøp nødvendig (inkluderer gratis 3 måneder), prisøkning til $ 12,95 per måned ved fornyelse
BetalingsalternativerVisa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Visa, Delta, Diners Club International, Paypal, Bitcoin, Alipay, UnionPay, iDeal, Klarna, WebMoney, GiroPay, Interac, Mint, FanaPay, YandexMoney, OneCard
Rabatter / kupongerExpressVPN oppdaterer kampanjepriser regelmessig

Hvem bør bruke ExpressVPN?

ExpressVPN er for folk som ikke har noe imot å betale litt mer for VPN-tjenesten for å oppnå topp ytelse. Les vår komplette ExpressVPN-anmeldelse.

4. Windscribe – Sterk sikkerhet med Ad Blocker

Reddit har rappet om denne tjenesten og bemerket sin generøse månedlige båndbredde og brukerincentiver (hvis du sender en Tweet @WindScribe, får du automatisk ytterligere 5 GB).

Prøv tjenesten helt gratis og hvis du elsker det og vil oppgradere, kan du med rimelige planer. For øyeblikket ligger kostnadene på 4,08 dollar per måned hvis du kjøper i et år.

avtegner logo

Gratis prøveperiode

Windscribe er gratis i USA, Canada, Storbritannia, Hong Kong, Frankrike, Tyskland, Nederland, Sveits, Norge og Romania. De tilbyr også en 3-dagers pengene-tilbake-garanti eller 10 GB bruk, avhengig av hva du treffer først.

Pros

Siden de er hyggelige nok til å la folk bruke tjenesten sin gratis, kommer det ikke som noen overraskelse at Windscribe er et kanadisk selskap.

Deres gratis versjon av programvaren er ganske bra, og heller enn å gjøre deg til sitt produkt, håper de at du vil elske tjenesten så mye at du oppgraderer den.

Windscribe har noen gode funksjoner på deres gratis tjeneste som innebygd brannmur, annonseblokkering og P2P-funksjoner.

Ulemper

Du kan bare ha en forbindelse om gangen som kan være sterkt begrensende.

Selv om det er kjempebra at Windscribe er i Canada, og selv om de sier at de ikke logger aktivitet – regjeringen kan tvinge dem til å utlevere kundedata.

Måter å spare og hvordan man betaler

SpecificationsDetails
Refusjonspolicy / garanti3-dagers pengene-tilbake-garanti eller 10 GB bruk
PrøveperiodeBruk gratis i USA, Canada, Storbritannia, Hong Kong, Frankrike, Tyskland, Nederland, Sveits, Norge og Romania
BetalingsalternativerMajor kredittkort, PayPal, Visa / Mastercard-merkede debetkort, de fleste cryptocurrencies og mobile apper i appen. Du kan til og med gruve for oppgraderinger ved hjelp av en nettleserbasert kryptomynter.
Rabatter / kupongerMine for oppgraderinger ved hjelp av en nettleserbasert kryptomynter.

Hvem bør bruke Windscribe?

Windscribe er for folk som trenger et VPN gratis og er åpne for å oppgradere. (Les vårt fulle Windscribe gjennomgang)

5. TunnelBear – Støtte for ubegrenset strømming

En flott ting med TunnelBear er markedsføringen deres. Det er mange promoer over hele sosiale medier som kan utnyttes. Et eksempel er at du mottar en gratis spillejobb hvis du @TunnelBear. Maskoten deres er også en søt ond bjørn.

tunnelbearlogo

Gratis prøveperiode

Tunnelbear lar deg dyppe hånden gratis i honningen hvis du bruker under 500 MB data per måned.

Pros

At de har en gratis plan, er helt klart fantastisk. Dra nytte av det for å se om du ønsker å bruke TunnelBear langsiktig.

TunnelBear har over 900 servere og rask hastighet. Den beste delen av TunnelBear er at de er helt topp når det gjelder å omgå geoblokkering. Det kan la deg se BBC iPlayer hvor som helst.

Ulemper

Siden de gir deg bare 500 MB per måned å jobbe med må du oppgradere hvis du planlegger å bruke et VPN mye og hastighetene har en tendens til å være lave avhengig av din nærhet til en server.

Måter å spare og hvordan man betaler

SpecificationsDetails
Refusjonspolicy / garantiIngen
PrøveperiodeGratis for 500 MB data per måned
BetalingsalternativerMasterCard, Visa, American Express, Bitcoin og Jars of Honey
Rabatter / kupongerKampanjer vises ofte på kontoer på sosiale medier

Hvem bør bruke TunnelBear?

TunnelBear er flott for folk som trenger å komme seg rundt all geoblokkering, i tillegg til at de vil ha muligheten til å prøve tjenesten gratis. Les vår grundige TunnelBear-gjennomgang.

6. VyprVPN – Egne sikkerhetsfunksjoner

VyprVPN har en unik plan som gir brukerne to samtidige tilkoblinger, en rekke protokoller, en kryptert meldingsapp og NAT-brannmur som blokkerer uforespurt innkommende trafikk når du er koblet til VyprVPN. Alt dette, helt gratis.

vyprvpn

Gratis prøveperiode

VyprVPN tilbyr en 3-dagers gratis prøveperiode når du kjøper tjenesten og en 30-dagers pengene tilbake-garanti også.

Pros

VyprVPN tilbyr flere protokoller som L2TP / IPsec som fungerer av L2TP-pakker mellom endepunkter som blir innkapslet av IPsec, OpenVPN som bruker alle krypterings-, autentiserings- og sertifiseringsfunksjonene i OpenSSL-biblioteket for å beskytte din private nettverkstrafikk når den overfører internett, PPTP og deres helt egne Kameleonprotokoll som har vist seg å komme forbi de fleste blokkeringsforsøk.

Ulemper

Den største ulempen mot VyprVPN er det faktum de er blitt blokkert av Netflix. Hvis jeg ikke kan se på kontoret, hva har alt dette handlet om? Hva jobber jeg mot?

Et annet stort negativt med Vypr er at det bare lar deg ha to tilkoblinger om gangen som kan være irriterende når du prøver å få tilgang til internett, og du vil utføre flere oppgaver samtidig på forskjellige enheter.

Måter å spare og hvordan man betaler

SpecificationsDetails
Refusjonspolicy / garantiIngen når du bruker gratis prøveperiode, 30 dagers garanti når du betaler
Prøveperiode3-dagers gratis prøveversjon ved kjøp
BetalingsalternativerMasterCard, Discover, American Express, Visa, PayPal, Alipay
Rabatter / kupongerVypr VPN tilbyr regelmessig oppdaterte kampanjepriser

Hvem bør bruke VyprVPN?

VyprVPN er en annen flott geoblokkerende VPN. Mens de har blitt blokkert av Netflix i det siste, har de et godt rykte for å komme forbi geoblokkere. Les hele VyprVPN-anmeldelsen vår.

7. ProtonVPN – Fra Makers of ProtonMail

ProtonVPN er en av de nyere VPN-løsningene rundt, men de er også en av de beste når det gjelder gratis VPN-tjenester. Proton AG er en gruppe sammensatt av forskere fra Harvard og die-hard talsmenn for personvern.

protonvpn

Gratis prøveperiode

ProtonVPN tilbyr gratis service med lavere hastigheter i tre forskjellige land samt en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Pros

ProtonVPN ble opprettet av en gruppe forskere fra Harvard – om det gir et godkjenningsstempel eller avvisning, er vi ikke helt sikre på. De har noen av de raskere gratishastighetene på gratis prøveperioden, sammenlignet med andre gratisforsøk, selv om de markedsføres som lavere hastigheter mot den betalte tjenesten..

ProtonVPN har native klienter for Android, Windows, macOS og iOS. De tilbyr også et kommandolinjeverktøy for Linux og støtte for rutere.

Ulemper

Gratis tjenesten har ingen geoblokkeringsoptimalisering av P2P-funksjonalitet, noe som betyr at du ikke kan torrent.

Hastighetene er ikke like gode på andre alternativer, og ettersom deres gratis plan er tilgjengelig vil lengre hastigheter avta ytterligere etter hvert som flere og flere brukere hopper på tjenesten.

Måter å spare og hvordan man betaler

SpecificationsDetails
Refusjonspolicy / garanti 30-dagers pengene-tilbake-garanti
PrøveperiodeGratis service med lavere hastighet og bare tre land
BetalingsalternativerPayPal, Visa, MasterCard, Bitcoin
Rabatter / kupongerProton VPN tilbyr kuponger for pakking av VPN- og e-posttjenester. Roterende kuponkoder finner du slik som: bestdeal

Hvem bør bruke ProtoVPN?

Bare personer som leter etter en kortsiktig og gratis tjeneste.

8. Trust.Zone – Pålitelig, men …

Trust.Zone s systemomfattende maskinvareisolering gjør dem til en av de mest pålitelige gratis VPN-ene fra 2020. Deres strenge policy for ingen logger er bare en av tingene som gjør dem til en verdig løsning.

trustzone

Gratis prøveperiode

Trust.zone tilbyr en 3-dagers gratis prøveperiode. Vi skulle ønske at dette var lengre.

Pros

Flotte funksjoner er tilgjengelige som AES-256 standard kryptering, OpenVPN, L2TP over IPSec med 256-bit AES-kryptering, antivirus, 200 IP-adresser, en kill switch, P2P, og de godtar Bitcoin. De har også maskinvareisolering av maskinvare som gjør dem mer pålitelige enn andre tjenester.

Ulemper

Ingen chat eller telefonstøtte så du må stole på billettsystemet deres. Selv om et billettsystem ikke er ideelt, gjør de det bra å svare på og hjelpe brukere. C’mon Trust.Zone, dette er 2020… chatstøtte er obligatorisk kundeservice.

Gratis brukere kan bare bruke én enhet om gangen, og når du betaler, kan du bare bruke tre enheter samtidig.

Måter å spare og hvordan man betaler

SpecificationsDetails
Refusjonspolicy / garantiIngen
Prøveperiode3-dagers gratis prøveperiode
BetalingsalternativerBitcoin, Emercoin, Verge, PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Bankoverføringer, Alipay, WebMoney, iDeal, UnionPay, Qiwi og mer
Rabatter / kupongerTrust.Zone oppdaterer kampanjepriser på nettstedet deres regelmessig

Hvem bør bruke Trust.Zone?

Trust.zone har sikkerhet på høyt nivå og DNS-lekkasjebeskyttelse som gjør dem til et av de tryggere gratis alternativene på markedet. Les vår komplette Trust.Zone-anmeldelse.

9. Privat tunnel – Støtte for flere enheter

Private Tunnel er den kommersielle off-shooten til OpenVPN Technologies. Med rimelige planer som gir 100 til 500 GB, har Private Tunnel bevist at de kan rulle med de store hundene og beskytte din anonymitet på nettet med sine 128-bit AES-GCM-kryptering.

privatetunnel

Gratis prøveperiode

Privat tunnel tilbyr en 7-dagers gratis prøveperiode.

Pros

Privat tunnel forgrenet seg fra OpenVPN-teknologier, noe som gjør dem til industrien veteraner. Dette kan gi trygghet når du bruker en gratis prøveperiode.

Deres gratis prøveversjon gir deg fullstendig tilgang til programvaren deres med datarestriksjoner (noe som ikke er tilfelle for alle gratis VPN-tjenester på denne listen.)

Ulemper

Privat tunnel har kjente datalekkasjer på Mac-versjonen deres og et lavt antall servere.

De har servere i Canada, så tjenesten kan fortsatt brukes av kanadiere. Andre land er ikke så heldige.

Privat tunnel er også basert i USA, noe som betyr at privat tunnel kan bli tvunget til å gi fra seg brukerens data.

Måter å spare og hvordan man betaler

SpecificationsDetails
Refusjonspolicy / garantiIngen
Prøveperiode7-dagers gratis prøveperiode
BetalingsalternativerStore kredittkort, større debetkort, PayPal, bankoverføringer
Rabatter / kupongerPrivat tunnel tilbyr ikke kuponger for øyeblikket

Hvem bør bruke privat tunnel?

Privat tunnel kan brukes gratis av alle, hvor som helst. Men det kan bare brukes sikkert av PC-eiere – ikke Mac-brukere, dessverre.

10. Forsvunnet VPN – Netflix Optimalisert tjeneste

Vanished VPN er en Australia-basert VPN-tjeneste som er ideell for de som ønsker å få tilgang til mye Netflix-innhold, spesielt de som vil ha tilgang til Netflix-biblioteker..

forsvunnet

Gratis prøveperiode

Forsvunnet VPN tilbyr en 3-dagers gratis prøveperiode.

Pros

Foruten den kuleste logoen fra gjengen og mitt personlige favorittnavn, gir Vanished VPN deg mulighet til å streame mye innhold som ikke er tilgjengelig for australiere, og generelt alle ikke-amerikanere. Geoblock-optimalisering og billigere planer er de beste funksjonene.

Ulemper

Forsvunnet VPN har sakte innspilte hastigheter og registrerings- og konfigurasjonsprosessen kan være forvirrende og vanskelig. Det er en manuell prosess involvert som virker dum å gå gjennom med andre alternativer.

Måter å spare og hvordan man betaler

SpecificationsDetails
Refusjonspolicy / garantiIngen
Prøveperiode3-dagers gratis prøveperiode
BetalingsalternativerVisa, MasterCard, American Express
Rabatter / kupongerIngen

Hvem bør bruke forsvunnet VPN?

Det er ikke mye av grunnen til å bruke forsvunnet fordi hastighetene er så treg.

Hvem drar du med?

Det er aldri en god grunn til å bruke en gratis VPN. Du klør kanskje å se sesong 12 av Teen Mom gjennom en VPN i et tilfeldig land som har det, men å bruke en gratis VPN er aldri verdt det.

Å velge en VPN kan være skremmende, men heldigvis er det en haug med gratis prøvelser og pengene tilbake-garantier å dra nytte av. En god strategi ville være å teste ut noen få og se hvordan hastighetene er for deg personlig, samt å sørge for at du liker grensesnittet.

I stedet er det mange rimelige alternativer som kommer med gratis prøveversjoner. Surfshark er vårt valg og det tjener alle brukerne sine godt. Det vil gi deg alt du trenger.

FAQ

Som er den beste gratis VPN-en?

Ingen VPN-er som er helt gratis, bør brukes eller klarert. I stedet for å risikere nettlesikkerheten din og alle dataene dine, bør du dra nytte av å bruke en gratis prøveversjon med et anerkjent selskap. Det beste billigere alternativet er NordVPN.

Hva er den raskeste gratis VPN-en?

Mange gratis VPN-er vil ha høye hastigheter, men ingen av dem kommer til å ha så solid infrastruktur som en du betaler for. Hvis du finner en rask en som sammenligner med en vanlig VPN-tjeneste, vil den ikke sammenligne på noenlunde annen måte. Det er mange billigere raske alternativer.

Er det en gratis VPN?

Det virker som om det er en ny gratis VPN hver eneste dag. Hvorfor det? De vil ha deg på VPN-tjenesten og bruke dataene dine til å tjene penger. De kan selge informasjonen din til høystbydende, og akkurat slik har du blitt et produkt.

Er gratis VPN-er trygge å bruke?

Ja og nei. Generelt sett er VPN-ene vi oppførte her i orden. De fleste som leter etter helt gratis VPN-er ber imidlertid om problemer. Som det viser seg, er nesten halvparten av alle antatt gratis virtuelle private nettverksapplikasjoner eid av kinesiske selskaper.

Så nei – de er ikke trygge. Gratis VPN-tjenester trenger fortsatt å tjene penger på en eller annen måte. Slik de gjør det er ved å dra nytte av deg, og dette kan gjøres på flere måter uten at du engang vet det. Noen av metodene kan være virkelig skadelige.

Hva er den beste gratis VPN for Netflix?

Den beste VPN-en for Netflix er mange av valgene oppført ovenfor. Vårt førstevalg er NordVPN. Tjenesten har en gratis prøveperiode, men du må betale etter prøveperioden. Den gode nyheten er at NordVPN er relativt billig og å registrere deg vil ikke koste deg mye penger.

Hva er den beste gratis VPN-en for torrenting?

Den beste VPN-en for torrenting ligner på svaret vårt for Netflix. Enhver vanlig VPN vil tillate deg å gjøre dette, og rangeringene våre ovenfor kan gi alternativer som NordVPN og Surfshark.

Er VPN-tjenester lovlige eller er de ulovlige?

Ja, bortsett fra i noen få unntak som Iran. Du kan bruke en VPN de fleste steder i verden. Noen få regjeringer som Kina forbyr ikke nødvendigvis VPN-er, de blokkerer ganske enkelt domenet slik at du ikke kan laste ned VPN-klienten og abonnere på tjenestene.

Legg til din egen anmeldelse:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map