Com aturar l’acceleració de dades ISP

Potser haureu notat que de vegades, les vostres velocitats de connexió a Internet són molt més baixes del que haurien de ser. I això sovint passa quan s’utilitzen llocs web o serveis específics.


En alguns casos, es poden solucionar aquests problemes fins a una simple congestió a la xarxa. En alguns altres, podrien haver estat derivats de fallades de maquinari o d’altres activitats relacionades amb el manteniment.

Però també hi pot haver un altre motiu més nefast per a un alentiment sobtat de la velocitat d’internet. És possible que el vostre proveïdor de serveis d’Internet agilitzi deliberadament el trànsit.

Podria resultar com un xoc que el vostre ISP pugui alentir intencionadament les vostres connexions a Internet. Però, malauradament, sí que passa.

De fet, la política de Comcast d’accelerar el protocol BitTorrent el 2007 va conduir més directament a l’adopció de FCC de les regles actualitzades de neutralitat de la xarxa el 2015. Breu, la FCC va fer que la pràctica fos il·legal..

Malauradament per als usuaris d’internet, aquestes normes han estat derogades recentment. Per tant, han tornat a obrir temporades perquè els proveïdors d’Internet s’acceleriran a les dades que no els agraden.

Arribats a aquest punt, la millor defensa contra aquest tipus d’activitats és un públic ben informat. I amb això en compte, he escrit aquesta guia. Us ajudarà a comprendre què és l’acceleració d’internet i com ho fan els ISP. També passarà exactament sobre com es pot evitar. Anem cap a dins.

Què és l’acceleració de dades

Els operadors d’Internet poden limitar la velocitat o el volum de transferències de dades entre els seus usuaris i algunes o totes les parts d’Internet..

Si heu sentit a parlar d’internet com a autopista d’informació, considereu aquesta metàfora per comprendre l’amplitud de l’ample de banda:

Imagineu-vos que aneu amb cotxe al vostre supermercat local. D’una banda, et trobes amb una tripulació de carretera. Han tancat dos dels tres carrils de trànsit disponibles al llarg del vostre recorregut. Pitjor encara, només permeten un cert nombre de cotxes alhora al carril obert restant.

Les accions de la tripulació no evitaran que circuli el trànsit al llarg de la vostra ruta. Però, controlen activament quins cotxes entren i quan poden viatjar.

La diferència entre una connexió a Internet accelerada i no controlada

En definitiva, això és trànsit.

L’única diferència és que quan el vostre ISP ho fa, no hi haurà ningú en una armilla reflectant que porti una bandera per informar-vos del que està passant.

Per què ISPs Throttle Traffic

A primera vista, un proveïdor d’internet que interfereix intencionalment amb el trànsit dels seus propis clients pot semblar una mica contra-intuïtiu. Al cap i a la fi, les velocitats de connexió lentes són un dels motius més habituals per als que els anomenem i ens queixem (i de vegades fins i tot marxem per pastures més ecològiques).

¿No hauria de seguir, doncs, que un ISP eviti fer res per proporcionar-nos una experiència pobra? La resposta, estranyament, és que no.

Motius legítims per a l’acceleració d’Internet

Hi ha diverses raons per les quals un proveïdor d’internet s’arrisca a enfadar els seus clients per l’acceleració de certs tipus de trànsit. Moltes d’elles són, de fet, legítimes. Ajuden a assegurar un servei fiable per a tots els usuaris de l’ISS i són els següents:

 • Gestió de la congestió de la xarxa durant els temps de demanda màxima
 • Aplicació dels límits de transferència de dades expressament indicats
 • Priorització i optimització del trànsit
 • Prevenció dels atacs de DDoS

Aquests són bons exemples i, al meu entendre, són raons per les quals el proveïdor d’internet pot implicar-se en l’acceleració del trànsit.

Qualsevol xarxa d’informàtica té un límit a la seva capacitat global. Hi ha d’haver alguns controls per assegurar-se que cap usuari o grup d’usuaris el desborden. Ara tenir aquestes restriccions al seu lloc podria fer que la xarxa sigui inutilitzable per a d’altres.

Malauradament, també hi ha altres motius menys legítims perquè un ISP pugui optar per accelerar cert trànsit.

Raons incompletes de l’acceleració a Internet

L’acceleració del trànsit de Comcast (o la seva interferència directa) amb el protocol BitTorrent el 2007 és un excel·lent exemple d’ISP que utilitza motius grisos i controvertits per limitar l’ample de banda..

Comcast assegurava que els usuaris del popular sistema de compartició de fitxers tenien una amplada de banda excessiva a la xarxa. Van declarar que la seva acció estava destinada a protegir altres clients.

Tot i això, la FCC va investigar i no va estar d’acord. Van arribar a la conclusió Comcast estava intentant obligar els usuaris a deixar de descarregar pel·lícules i altres materials mitjançant el torrent per augmentar l’ús dels seus propis serveis de streaming de pagament (que van comercialitzar com a alternativa).

Això, per descomptat, no va ser l’única vegada que es va demanar a un ISP que degradés intencionadament el seu servei per raons menys legítimes. Una ràpida cerca a Google pot revelar fins a quin punt els proveïdors de serveis d’Internet intenten apilar-se a favor seu. En gairebé tots els casos, la cosa es redueix a la pura cobdícia.

L’amplada de banda és legal

Després d’escoltar algunes de les raons per les quals els ISP han intentat accelerar el trànsit a les seves xarxes, és natural preguntar-nos si la pràctica és, de fet, legal.

Des de la derogació de les regles de neutralitat neta del 2015 de la FCC, és difícil respondre, almenys als Estats Units. A la Unió Europea, l’acceleració per qualsevol motiu que no sigui la legítima gestió de la xarxa és il·legal en virtut de la normativa de neutralitat neta de la regió, aprovada el 2014.

Als Estats Units, l’únic marc legal real que teníem per evitar que els proveïdors d’internet poguessin exercir qualsevol tipus d’acceleració que escollissin caducat amb les regles de neutralitat neta l’11 de juny de 2018. Ja no existeixen restriccions legals que els ISP han de seguir. l’acceleració del trànsit.

És impossible conèixer de quina manera els grans proveïdors d’internet dels EUA passaran a partir d’ara. Però, segons les seves declaracions públiques, les coses no semblen encoratjadores.

Entre els principals proveïdors de serveis d’Internet dels EUA, només AT&T i Cox han indicat que no pretenen fer res més enllà del necessari per gestionar les seves respectives xarxes. Tots els altres han emès una barreja de declaracions no comunitàries sobre l’acceleració que deixen molt marge als canvis en el futur.

Fins i tot les declaracions emeses per AT&T i Cox no diuen si participaran en una priorització remunerada del trànsit, una pràctica que obligaria les empreses a Internet a pagar un accés més ràpid per als seus usuaris finals (que segurament se’ns transmetria).

La priorització de trànsit pagada crearia un sistema de pagament per joc. Els negocis d’Internet individuals (Netflixes i Hulus del món) corresponen a la suspensió de l’acceleració per part dels ISP. Vostè, altres usuaris finals i jo, per descomptat, no hauríem de dir res al respecte.

Amb les regles de la FCC ja no són al voltant, qualsevol d’aquestes pràctiques d’acceleració ara són un joc just.

Com obviar l’acceleració de dades

Quan descobreixis que el vostre ISP aglutina la vostra connexió o, fins i tot, que només sospiteu que ho fa, és hora de trobar una solució..

En algunes situacions, podeu derrotar coses com el trànsit BitTorrent que s’accelera activant el xifrat en un client com uTorrent. Aquest xifratge pot emmascarar el trànsit suficient per evitar que s’activi el mecanisme d’acceleració.

Malauradament, avui dia, la majoria dels proveïdors d’internet no es deixen enganyar tan fàcilment (encara que en queden alguns). Utilitzen sistemes de detecció progressivament sofisticats i adopten un anàlisi de múltiples facetes dels fluxos de trànsit per classificar les dades per a les seves polítiques d’acceleració.

Per esbrinar què travessa la seva xarxa, els ISP tindran en compte coses com el nombre de connexions concurrents, la taxa de transferència de dades total i els ports en ús. També és habitual la consulta de les capçaleres de trànsit (l’equivalent a una adreça de correu d’un sobre) per veure d’on van i provenen les dades..

Alguns ISP poden utilitzar un tipus de tractament de dades anomenat inspecció profunda de paquets (DPI). DPI fa les coses un pas més i llegeix el contingut de les dades que envia i rep el vostre dispositiu (en lloc només de comprovar les capçaleres). A partir d’aquesta informació, el proveïdor pot esbrinar si estàs baixant una pel·lícula a través de BitTorrent o una imatge de Facebook i actua en conseqüència..

Per molt espantós i impossible de batre, tot això pot semblar, no perdeu l’esperança. Tant si utilitzeu Windows, Android o qualsevol cosa entremig, hi ha algunes maneres bones i sorprenentment fàcils d’evitar mecanismes d’acceleració ISP..

Utilitzeu un servidor intermediari

El primer pas que podeu fer per evitar l’acceleració és utilitzar un servidor proxy.

Els proxies són una manera d’encaminar algunes o totes les connexions del vostre ordinador a través d’un servidor de tercers. Actua com a intermediari per a les vostres transferències de dades. En fer-ho, s’amaga la destinació real del trànsit, així com els números de port implicats. En canvi, totes les connexions semblen utilitzar un port i acabar al mateix lloc.

L’avantatge dels representants és que no xifren cap dada que envieu o rebeu. Si el vostre ISP utilitza el xifrat de paquets profunds com a part del seu sistema d’acceleració, encara podran llegir, classificar i actuar sobre qualsevol cosa que descarregueu o carregueu..

Personalment, no faig servir representants per aquest motiu. Hi ha una millor solució al problema. Però, si voleu provar-los, hi ha molts proveïdors disponibles comercialment. El proxy anònim gratuït de CyberGhost, per exemple, és una bona opció.

Utilitzeu una VPN

Segons el vostre ISP inspeccioni el trànsit a la seva xarxa, és possible que un servidor intermediari no eviti tot tipus de mètode de detecció. La inspecció profunda de paquets, per exemple, és quelcom que els representants no poden derrotar. Una xarxa privada virtual (VPN), en canvi, és una història completament diferent.

Tot i que ambdues solucions actuen com a intermediari de les vostres transferències de dades, hi ha una diferència significativa entre un servidor intermediari i una VPN. Aquest últim crea un túnel xifrat entre el dispositiu i el servidor per on circula tot el trànsit d’Internet. Xifrat és la paraula clau aquí.

Aquesta doble connexió xifrada i el servidor VPN que actua com a intermediari significa que un ISP no podrà esbrinar res significatiu sobre el vostre trànsit. Les úniques coses que poden veure són els totals de les dades i el servidor VPN de destinació.

L’ús d’una VPN pot ser una solució de solució per a l’acceleració

Per tant, amb una VPN, un ISP mai hauria de ser capaç d’accelerar el trànsit. Tret que, per descomptat, limiten tot el que prové de la vostra adreça IP. I si això succeeix alguna vegada (excepte els propòsits legítims de gestió de xarxa), és possible trobar un proveïdor d’internet millor.

Tanmateix, funcionarà alguna VPN per evitar l’acceleració? Aproximadament. Tot i que hi ha algunes coses a prestar especial atenció.

Què cal buscar en una VPN

Com podeu veure a la meva guia útil per escollir una VPN, hi ha moltes funcions que potser voldreu pensar quan cerqueu un proveïdor. Però, si el vostre objectiu és deixar d’interrompre un ISP feliç en les seves pistes, aquí teniu les funcions de VPN en les quals em concentraré.

 • Els protocols de VPN dreta

  Una VPN pot utilitzar molts protocols. Però no tots es creen iguals. Molts protocols estan obsolets i tenen forats de seguretat potencials. L’ideal és que desitgeu un proveïdor que ofereixi OpenVPN o L2TP / IPsec (o tots dos).

  Aquests dos protocols són impermeables a la seguretat per a bales, sinó que també ofereixen alguns dels xifrats més forts al voltant. Les probabilitats de qualsevol persona que trenqui qualsevol xifratge VPN són baixes. Però, quan utilitzeu les opcions més robustes disponibles, sabeu segur que el vostre ISP no pot inspeccionar les vostres dades i, per tant, no pot augmentar la vostra connexió..

 • Sense registre

  L’últim que voldria és evitar que un ISP embrutegés el meu internet només perquè l’empresa VPN que he utilitzat li expliqui el que he estat fins ara. Els proveïdors de VPN que registren sovint venen aquestes dades a tercers. Eviteu-los.

  Si acudeix a una xarxa privada virtual que té una política de registre de zero estricta, el proveïdor de serveis d’Internet no hi ha cap manera aproximada de descobrir què fa en línia i que t’acceleri com a resultat..

 • Bona selecció del servidor VPN

  Aquesta funció té menys a veure amb que un proveïdor de serveis d’Internet pugui inspeccionar i accelerar les vostres dades i molt més amb que es pugui utilitzar una VPN.

  Algunes VPN ofereixen molt pocs servidors. Això vol dir que aquests servidors solen estar lluny de la vostra ubicació i sobrecarregats per altres usuaris. Aquests són dos factors principals que poden retardar la connexió amb un rastreig. Tipus de contraproduent quan en un lloc lent és el que intentes evitar.

 • Bon rendiment del servidor VPN

  Anant de la mà del punt anterior, tret que acabis amb un proveïdor VPN ràpid (i no ho són tots), circularàs en cercles. Esclatarà amb èxit els intents del vostre ISP de retardar la vostra connexió només per ser derrotats pel dèbil rendiment de la VPN.

 • Suport P2P i Torrenting

  Per raons pròpies, no tots els proveïdors VPN permeten trànsit P2P a les seves xarxes. Si la connexió està plena de problemes a causa del torrent, obtenir una VPN que no permet aquest tràfic no solucionarà res.

 • Un interruptor de matar

  Per molt que sigui una VPN bona, es desconnecten. Des del dispositiu fins al servidor VPN i tots els elements de maquinari que hi ha al mig, hi ha massa variables per navegar sense problemes durant tot el temps..

  Quan una VPN cau, les dades tornen a ser completament visibles al vostre ISP. Això vol dir que tornaràs a ser un objectiu principal per a l’acceleració.

  Un interruptor de matar VPN evitarà que això passi. Detectarà que el vostre dispositiu ja no parla amb el servidor VPN i el tornarà a connectar automàticament.

Les millors VPNs per aturar l’acceleració ISP

Hi ha molts proveïdors de VPN que ofereixen totes les funcions que he exposat anteriorment. Sempre he estat un ferm creient en haver d’inspeccionar el que espereu. Per tant, us animo a fer una mica de cerca per obtenir un servei que us agradi.

Dit això, si voleu començar una llista més petita o simplement no us interessa fer cap volada (i prou just, molts no ho som), aquí teniu tres VPNs que faran un gran treball per evitar la velocitat d’internet. engrescador.

CyberGhost

Logotip de CyberGhost

Amb una política sense registre de seguretat hermètica i utilitzant els estàndards de xifrat més forts possibles, CyberGhost detindrà tots els ISP morts a les seves pistes. Acomiadem-nos d’haver analitzat les dades i de la connexió a Internet accelerada.

CyberGhost compta amb més de 71.00 servidors en 90 països del món, de manera que sempre n’hi hauria d’haver-hi un. Aquests servidors també proporcionen un rendiment més destacat.

CyberGhost permet tots els protocols P2P, i el programari del client s’inclou un interruptor de matança permanent a Internet. Aquest és un proveïdor de VPN amb el qual pràcticament no pots passar malament.

Pros
 • Registre zero per a la màxima privacitat
 • Excel·lent distribució de servidors amb més de 71.00 servidors en 90 països
 • Velocitats de connexió molt ràpides
 • Funciona amb els EUA Netflix i BBC iPlayer
 • Permet el torrent P2P
 • Llarga garantia de devolució de 45 dies
Contres
 • Empresa matriu amb una reputació qüestionable
 • Configuració manual OpenVPN
 • No funciona des de la Xina

NordVPN

Logotip de NordVPN

Igual que CyberGhost, NordVPN fa la privadesa molt bé. Basats en la privacitat de la privacitat d’Internet de Panamà (i fora de l’abast de gairebé totes les empreses i governs), no registren absolutament res.

NordVPN compta amb una gran xarxa de servidors ràpids (5645 mentre escric això – podeu veure tota la llista aquí) repartida per 58 països. Hi ha un nombre desproporcionat d’aquests servidors als Estats Units i al Regne Unit, cosa que és una excel·lent notícia per a qualsevol que hi visqui. La gran majoria dels servidors també permeten trànsit P2P (es marca de manera conseqüent).

Tal com s’esperava de qualsevol proveïdor VPN més alt, el client de Nord inclou un interruptor multifuncional de matança i un gran nombre de protocols i estàndards de xifratge (incloses, per descomptat, les opcions a prova de bales que he esmentat anteriorment).

NordVPN, un gran proveïdor global, és un dels dos serveis que sempre tinc una subscripció activa.

Pros
 • Excel·lent privadesa amb registre zero
 • Una xarxa de servidors (i en constant creixement)
 • Bon rendiment de connexió
 • Servidors especialitzats (incloent VPN doble, obusat i Tor amb VPN)
 • Client net, fàcil d’utilitzar
 • Funciona amb Netflix i la majoria dels altres serveis de streaming
 • Permet Torrenting i P2P
 • Ofereix adreces IP dedicades
Contres
 • No hi ha cap funció de túnel dividit
 • Una mica car en els plans a curt termini

Taula de surf

Logotip de Surfhark

No han passat per molt temps que la majoria de proveïdors de VPN. Però, com he comentat a la meva ressenya, Surfshark és un servei que fa les coses molt, molt bé. Això inclou assegurar-se que disposeu de tot el necessari per evitar que el vostre ISP acceleri la vostra connexió.

Surfshark és un proveïdor estricte de registre que no és pràctic de la seva vida privada. Ofereixen tots els protocols VPN adequats, així com estàndards de xifratge de grau militar.

Amb més de 1040 servidors en 63 països, Surfshark té una cobertura global excel·lent. Podreu connectar-vos des de qualsevol lloc on vulgueu.

Finalment, però no per això menys important, inclòs en una de les aplicacions més netes i fàcils d’utilitzar que he vist és la funcionalitat de l’interruptor. Surfshark definitivament no defrauda (sobretot tenint en compte el cost que costa el servei).

Pros
 • Excel·lent privadesa i seguretat sense registre
 • Gran rendiment del servidor
 • Desbloqueja Netflix, BBC i molts altres
 • Client fàcil d’utilitzar
 • Connexions simultànies il·limitades
 • Suport torrenting
 • Barat
Contres
 • Velocitat inconsistent en algunes ubicacions
 • Atenció al client bastant lenta

Com saber si la vostra xarxa s’està potenciant

Com s’ha explicat anteriorment, a diferència de la congestió de trànsit causada per les feines de la carretera, l’acceleració del trànsit pels ISP no necessàriament vindrà amb una advertència per als usuaris finals.

En el passat, alguns operadors interns es van dedicar a acceleració de dades durant mesos o anys abans que ningú pogués demostrar que ho feia. El motiu pel qual la detecció d’internet és tan difícil de detectar és que pot adoptar moltes formes, llançant un llaç a qualsevol que busqui un patró identificable..

Quan un proveïdor d’internet ofegui el trànsit, pot:

 • Només succeeixen en moments d’alta demanda
 • Només orienta a tipus específics de trànsit
 • Passa de manera intermitent (de vegades completament aleatòria)
 • Afecteu només les parts de la base de subscriptors del proveïdor

Si bé aquests factors fan que sigui difícil detectar l’acceleració del trànsit, és possible. Però, abans d’arribar a això, és important tenir en compte una distinció.

Si un ISP aplica acceleració a tot el trànsit d’Internet, no només un subconjunt, no és una cosa inusual o un motiu de preocupació (tot i que encara molesta). Tanmateix, quan s’orienten a tipus específics de trànsit, serà quan s’activa. Va ser quan va arribar el moment de produir-se problemes en una solució per evitar la desacceleració.

Proves ISP Throttle

El primer pas per detectar l’acceleració del trànsit és establir una velocitat de referència per a la vostra connexió a Internet. Hauríeu de fer això, per descomptat, abans d’implementar qualsevol mètode de bypass.

Executeu una prova a Speedtest.net per conèixer la velocitat que té la vostra xarxa en circumstàncies normals. A Windows i Mac, ho podeu fer des del navegador que vulgueu. En dispositius Android i iPhone, haureu de descarregar una aplicació.

Una vegada que hàgiu observat el rendiment típic de la vostra connexió, heu de comparar les velocitats que experimenteu amb un lloc o servei que sospiteu que està encantat..

Per comparar la línia de referència de la velocitat de connexió a Internet

Malauradament, no hi ha cap prova en tot un disponible que cobreixi tots els llocs o serveis en línia. Però hi ha proves que comproven objectius d’acceleració habituals. Un dels inconvenients és que alguns ISP poden intentar ser descarats i desactivar l’acceleració tan bon punt detectin les vostres proves. En aquest cas, pot variar el quilometratge sobre aquestes.

Com aturar l’acceleració amb Netflix

Si veus caigudes de qualitat mentre veus els mitjans de comunicació a Netflix, vés a Fast.com i comprova la velocitat de connexió als servidors de vídeo Netflix.

Si la velocitat de lectura que obteniu difereix notablement de la velocitat base, pot ser culpable l’acceleració ISP. També és important consultar en diversos moments del dia per veure si les troballes són consistents.

Captura de pantalla d’una prova de velocitat del servidor Netflix

Si sospiteu que la vostra xarxa d’internet s’estableix en veure Netflix, la solució és senzilla.

 1. Instal·leu una VPN amable de Netflix al vostre dispositiu (qualsevol de les que he esmentat en aquesta secció funcionarà excel·lent).
 2. Connecteu-vos a un servidor VPN carregat lleugerament proper a la vostra ubicació.
 3. Gaudeix d’una experiència Netflix desconcertada.

Després de connectar-vos a la VPN, podeu tornar a executar la prova de Fast.com per confirmar les vostres sospites. Si la velocitat augmenta, tenies raó. I també heu aconseguit amb èxit els vostres intents de desacceleració dels ISP.

Stop Throttling a YouTube

Si teniu problemes amb YouTube, Google ha creat una eina útil d’informació de qualitat de transmissió de vídeo. Us dirà com funciona el seu servei a la xarxa específica de ISP.

L’eina mostra resultats durant un període de 24 hores, de manera que fins i tot podreu saber quan són els temps de trànsit màxims per als usuaris del proveïdor d’internet.

De vegades, evitant aquests temps sols us solucionarà els vostres problemes. Si ja esteu publicant en streaming durant les hores punta, però no aconsegueixen una connexió estable o ràpida, és possible que el vostre proveïdor de serveis d’Internet agilitzi el vostre servei..

Captura de pantalla de l’eina de qualitat de streaming de vídeo de YouTube

Més enllà del que he esmentat abans, no hi ha res especial que hagis de fer per deixar de banda l’acceleració de l’ISP de YouTube. Simplement obtingueu una VPN, connecteu-vos a ella i comenceu a gaudir de la velocitat i la qualitat que esteu pagant.

Dit això, per assegurar-vos que tingueu la millor experiència, presteu atenció a quin servidor VPN us connecteu. Trieu-ne una que estigui a poca càrrega i que estigueu a prop d’on us trobeu. Si ho feu, reduireu al mínim els efectes generals i de rendiment d’utilitzar una VPN.

Com obviar el funcionament accelerador ISP mentre es produeix el curs

Torrenting és de molt el tipus de trànsit més sovint engrescat. També és el tipus d’acceleració més difícil de detectar.

La millor manera de comprovar l’acceleració de BitTorrent és utilitzar uTorrent (o qualsevol altre client) per descarregar un fitxer amb moltes plantadores ben establertes. Això hauria de garantir que la descàrrega és immune a la lentitud per la baixa disponibilitat.

Una excel·lent opció aquí és agafar un instal·lador per a la popular distribució de Linux Ubuntu. Es tracta d’una descàrrega molt segura que hauria d’estar disponible a velocitats molt altes en qualsevol moment del dia i de la nit. Si no podeu descarregar el fitxer a un preu raonable, una vegada més, el vostre ISP pot trigar els seus torrents.

Com desplaçar-se amb l’acceleració de BitTorrent (o qualsevol P2P per aquest tema) és tan fàcil com en tots els altres casos esmentats anteriorment. Una vegada més, les VPN arriben al nostre rescat. Els passos són els següents.

 1. Baixeu i instal·leu un client VPN.
 2. Pausa tots els torrents actius (si s’executa).
 3. Connecteu-vos a un servidor VPN que no tingui una càrrega pesada.
 4. Torna a uTorrent i reprèn les descàrregues.

Això és.

Algunes coses a destacar. Assegureu-vos que utilitzeu una VPN a tot el sistema, no només una extensió del navegador. Com que uTorrent és una aplicació independent, aquesta última no us farà res.

Tampoc és necessari que us preocupeu amb la vostra distància física amb el servidor VPN. Torrenting es descentralitzarà i la descarregueu de sembradors de tot el món. Fixeu-vos només en escollir un servidor que no tingui una càrrega elevada i un que es trobi en un país amigable amb P2P. Jo sol anar amb els Països Baixos.

Test Catch-All

Si alguna de les proves anteriors no és concloent, executeu aquest test de salut a Internet. Et mostrarà la teva velocitat de connexió a través de cinc xarxes vertebrals principals. Tots haurien de donar un resultat similar.

Captura de pantalla de la prova de la seva connexió en xarxes vertebrals per detectar un acceleració

Si observeu una o més xarxes que funcionen pitjor que les altres, pot ser un signe de congestió. Aquesta hauria de ser una condició temporal.

Però, si observeu un problema persistent que es connecta a qualsevol de les xarxes provades, és hora de presentar una queixa formal amb el vostre ISP..

La línia de fons

Amb una mica de sort, mai no trobareu una situació en què haureu de fer front a l’acceleració del trànsit. No hi ha estadístiques concretes que mostrin com de generalitzada és la pràctica. Es produeix indiscutiblement, però la majoria de proves indiquen que encara no és un procediment operatiu estàndard per a la majoria dels proveïdors d’interès.

La mort de la neutralitat neta als EUA podria (i probablement) canviarà més aviat que tard.

La bona notícia és que si us trobeu afectats per l’acceleració del trànsit, teniu opcions (actualment la VPN és la millor opció). Hi ha una excel·lent possibilitat que, a mesura que els ISP utilitzin eines sempre més sofisticades de control del trànsit, sempre existeixi una mesura.

Com he afirmat al principi, la millor defensa és un públic ben informat. Si ho heu arribat fins ara, ara sou part dels pocs il·lustrats.

Comparació de VPN amb solució acceleradora

Característiques del proveïdorActualitats que faciliten el transport

Prova de velocitat | Llista de servidors
Països:90
Servidors:7159
Protocols:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
Plataformes:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, encaminadors
Connexions:7
Registre:Sense registre
Ubicació:Romania
Suport P2P:
Switch Kill:
Pla de 1 mes:12,99 dòlars / mes
Pla anual:2,75 dòlars / mes
Prova gratuïta:
Tornar diners:45 dies
Pagament:Targeta de crèdit, PayPal, Bitcoin

Revisió | Prova de velocitat | Llista de servidors
Països:58
Servidors:5645
Protocols:OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec / IKEv2
Plataformes:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, encaminadors
Connexions:6
Registre:Sense registre
Ubicació:Panamà
Suport P2P:
Switch Kill:
Pla de 1 mes:11,95 dòlars / mes
Pla anual:3,49 dòlars / mes
Prova gratuïta:No
Tornar diners:30 dies
Pagament:Targetes de crèdit (Visa, MC, Amex, Discovery), Crypto (Bitcoin, Etherum, Ripple), Amazon Pay, Alipay, UnionPay, Altres

Revisió | Prova de velocitat | Llista de servidors
Països:63
Servidors:1040+
Protocols:OpenVPN, IKEv2
Plataformes:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, encaminadors
Connexions:Il·limitat
Registre:Sense registre
Ubicació:Illes Verges Britàniques
Suport P2P:
Switch Kill:
Pla de 1 mes:11,95 dòlars / mes
Pla anual:1,99 $ / mes
Prova gratuïta:No
Tornar diners:30 dies
Pagament:Targeta de crèdit, PayPal, Bitcoin, Alipay
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me