Com canviar la vostra regió de Netflix a qualsevol país

Com canviar la vostra regió de Netflix a qualsevol país


Una de les coses que més m’equivoca de Netflix és la diferència del contingut dràsticament en funció de quina part del món estic..

Per exemple, si volgués veure les cinc pel·lícules de Terminator disponibles actualment al servei, hauria de viatjar a no menys de tres països diferents: Regne Unit, Japó i Canadà.

O ho faria??

Per descomptat, hi ha una manera molt més fàcil (per no dir-ne més barata).

Per accedir a qualsevol espectacle des de qualsevol país, tot el que heu de fer és canviar la vostra regió de Netflix. És un procés fàcil que qualsevol pot gestionar. L’únic que necessita és una xarxa privada virtual (VPN).

A aquest efecte, aquí teniu una guia ràpida sobre com canviar el país del vostre compte de Netflix de manera voluntària mitjançant un.

Com canviar la vostra regió de Netflix: una visió ràpida

És un procés senzill i de quatre passos per activar el vostre país a Netflix. Tot i que toco tots aquests punts amb molt més detall més avall, aquí hi ha un resum ràpid:

 1. Trieu un proveïdor de VPN que desbloquei de forma fiable Netflix. NordVPN i PureVPN són dos dels millors del negoci.
 2. Baixeu l’aplicació de client VPN i instal·leu-la al dispositiu.
 3. Mitjançant l’aplicació VPN, connecteu-vos a un servidor del país que vulgueu reproduir la biblioteca Netflix.
 4. Posa en marxa Netflix, tria el teu programa, assegura’t i relaxa’t.

Per què necessita una VPN per generar un flux de dades de Netflix?

El motiu més gran per utilitzar una VPN per veure Netflix són les restriccions geogràfiques que posa al seu contingut.

Dit d’una altra manera, la selecció d’espectacles que veureu a Netflix US pot ser dràsticament diferent de les que veieu a Netflix Canadà, la qual cosa serà diferent encara de Netflix Japó..

Al final, Netflix manté 34 catàlegs diferents de la regió. Tot i que alguns dels continguts es superposen d’un país a un altre, per als espectadors, normalment es tradueix en una experiència de transmissió molt diferent en funció de la nostra ubicació.

Netflix determina la vostra ubicació actual i el catàleg al qual teniu accés en funció de l’adreça IP del vostre dispositiu.

La connexió a una VPN amaga la vostra IP real i la substitueix per la del servidor VPN que vau escollir.

Si trieu un servidor alemany, el vostre dispositiu ara tindrà una adreça IP alemanya i tindrà la possibilitat de reproduir contingut des de Netflix Germany.

NordVPN solia canviar la regió de Netflix a Alemanya

És tan senzill. I això, per descomptat, funciona per a qualsevol país.

Com triar una VPN per Netflix

Quan arribi el moment de triar un proveïdor VPN amb què canviar la vostra regió Netflix, heu de tenir en compte algunes coses.

 1. Trieu una VPN que funcioni amb Netflix

  Solia ser possible desbloquejar qualsevol biblioteca de Netflix amb gairebé qualsevol servei VPN. Tanmateix, a principis del 2016, això no és així.

  Al gener d’aquell any, en un intent de mantenir feliços els titulars de llicències de contingut, Netflix va prohibir les VPN i va començar a reclamar-ne l’ús.

  Tot i que han tingut èxit i moltes VPN ja no funcionen amb Netflix, alguns aconsegueixen fer un pas endavant. Un d’aquests proveïdors és el que necessiteu.

  Els esmentats NordVPN i PureVPN són bones opcions. També hi ha uns quants altres, entre els quals hi ha totes les entrades de la meva millor VPN per a la llista de Netflix.

 2. Servidors VPN als països que voleu desbloquejar

  No podeu canviar la vostra regió de Netflix a un país concret si la vostra VPN no hi ha servidors.

  Dit d’una altra manera, si voleu reproduir Netflix França, comproveu dos cops que el vostre VPN seleccionat tingui servidors francesos (aquí teniu una llista dels millors VPN francesos en cas que en busqueu realment).

  Totes les VPN us permetran connectar-vos a països més populars com els EUA, el Regne Unit, el Canadà o Austràlia. Però si voleu canviar de regió a Japó, per exemple, només ho podran fer els proveïdors amb llistes de servidors grans.

 3. Velocitats de baixada excel·lents

  Per obtenir una bona experiència de transmissió de Netflix des de qualsevol lloc del món, necessitareu una VPN ràpida, que pot mantenir una connexió ràpida i fiable.

  En cas contrari, mentre podeu accedir al contingut de Netflix al mercat, és probable que sigui un embolic pixelat, sovint interromput per aquestes molestes pantalles de buffer.

  I això no és cap manera de mirar.

 4. Es permeten diverses connexions

  Si no sou l’única persona de casa vostra que vol veure les mostres de Netflix d’altres països, necessitareu una VPN que permeti connexions múltiples al mateix temps.

  Actualment, la majoria de proveïdors en proporcionen cinc o més. Però alguns encara us tapen a dos. Per tant, és cert que cal tenir en compte.

 5. Bona atenció al client

  Com he comentat, Netflix intenta evitar els canvis de regió amb les VPN. I, de tant en tant, fins i tot els millors proveïdors experimentaran una interrupció temporal.

  Quan això succeeix, un bon departament d’assistència val el seu pes en or. Us ajudaran a posar-vos en funcionament solucionant la connexió i dirigint-vos als servidors VPN adequats: els que encara funcionen.

Com veure Netflix d’altres països

Fer servir una VPN per canviar la vostra ubicació de Netflix és sorprenentment fàcil. Aquí teniu la senzilla guia pas a pas.

 1. Trieu una bona VPN

  Tal com es recull a la secció anterior, el primer pas per transmetre el contingut de Netflix fora del mercat és triar una VPN adequada per a la feina.

  Si suposeu que heu seguit els cinc punts que he proposat en triar el proveïdor, esteu bé d’anar-hi. Inscriviu-vos i esteu a un pas més de veure qualsevol cosa i tot allò que Netflix us ofereix.

 2. Instal·leu l’aplicació de client VPN als vostres dispositius

  Un cop hàgiu configurat el compte VPN, descarregueu el client. Tots els proveïdors tindran una secció “aplicacions VPN” al seu lloc web on trobarà el programari adequat per a la vostra plataforma.

  Cada VPN mig decent tindrà programari per a Windows, macOS, iOS i Android.

  Tanmateix, si voleu veure Netflix en un dispositiu menys utilitzat (com una caixa Linux o un Smart TV), pot ser que hi hagi una mica de treball manual..

  Dit això, haureu de poder trobar instruccions detallades de configuració pas a pas al lloc web del proveïdor. I si teniu problemes, el bon servei d’atenció al client que he esmentat serà més que feliç d’ajudar-vos.

 3. Connecteu-vos a un servidor VPN al país on voleu veure Netflix

  Amb la vostra aplicació VPN instal·lada, ja esteu preparats per accedir a una regió de Netflix diferent. Obriu el client, trieu el país del qual voleu reproduir el contingut i connecteu-vos. Per exemple, si voleu obtenir Netflix US a Austràlia, per exemple, heu de connectar-vos a un servidor americà.

  La majoria d’aplicacions VPN tenen un mapa o llista que facilita la connexió a un país concret. Aquí es veu el aspecte amb NordVPN.

  Canvi del país de Netflix al client NordVPN

  Altres proveïdors poden incloure servidors especialitzats de Netflix. Si ho fan, utilitzeu-ne un. PureVPN fa això.

  Canviant la regió de Netflix escollint el servidor VPN amb PureVPN

 4. Mira Netflix des d’altres regions

  Amb el dispositiu connectat a la VPN, activeu Netflix. El contingut que veieu ara serà el de la vostra regió seleccionada.

  Només ens queda seure i gaudir d’un espectacle.

A quins països Netflix puc accedir amb una VPN?

La resposta breu és de tots.

La resposta llarga és que, tot i que Netflix està disponible en més de 190 països, només compta amb 34 catàlegs específics del país, amb una bona quantitat de solapaments entre la majoria d’ells..

Així, a la pràctica, sempre que pugueu accedir a aquests 34 països, podeu veure tot el que ha de oferir el gegant en streaming (la taula es pot ordenar per columna si voleu fer-ho).

Les 34 regions de Netflix són les següents:

ArgentinaAustràliaBèlgica
BrasilCanadàRepública Txeca
FrançaAlemanyaGrècia
Hong KongHongriaIslàndia
ÍndiaIsraelItàlia
JapóLituàniaMèxic
Països BaixosPolòniaPortugal
RomaniaRússiaSingapur
EslovàquiaSud-ÀfricaCorea del Sud
EspanyaSuèciaSuïssa
TailàndiaTurquiaRegne Unit
Estats Units

Per a la majoria de nosaltres, el catàleg més important per accedir-hi és Netflix US. És un dels més grans entre els principals mercats i, encara més important, té de lluny els llançaments més importants.

A continuació, es desglossa el nombre total de títols, pel·lícules i sèries dels vuit països de Netflix amb més accés.

CountryTotal TítolsMoviesSeries
Estats Units582939221907
Regne Unit595339482005
Austràlia555436431911
Canadà589640711825
França422326431580
Alemanya449529561539
Japó514133561785
Països Baixos406626411425

Les dades anteriors s’obtenen del lloc web oficial de cerca global en línia de Netflix.

Puc veure Netflix a l’estranger?

Si viatgeu a un dels 190 països més on es troba disponible, podeu utilitzar Netflix a l’estranger. De manera predeterminada, però, només podreu reproduir el contingut del país on esteu.

Però, de la mateixa manera que podeu canviar la vostra regió de Netflix mitjançant una VPN a casa, podeu fer el mateix quan estigueu a la carretera. Dit d’una altra manera, podeu continuar accedint a la biblioteca exacta que sempre teniu connectant-vos a un servidor VPN situat on residiu.

Fent les coses un pas més, Netflix fins i tot es pot utilitzar en diferents països alhora.

Mentre no supereu el nombre de pantalles que podeu veure simultàniament permeses pel vostre pla, no podreu compartir el vostre compte de Netflix entre les fronteres internacionals..

Així, mentre publiqueu el programa favorit de les vostres properes vacances, qualsevol persona amb accés al Netflix també pot tornar a casa.

Permet Netflix utilitzar VPN?

Oficialment, Netflix no vol que ens connectem al seu servei amb una VPN, per la seva obligació d’aplicar els acords de llicència amb els productors de contingut.

Per això, al gener del 2016, la companyia va posar en marxa un dels sistemes més sofisticats de detecció i bloqueig de VPN de qualsevol proveïdor de contingut d’Internet.

Tanmateix, a la pràctica, no hi ha hagut informes públics de Netflix que penalitzin cap subscriptor per fer vendes de països amb una VPN, més enllà, per descomptat, de bloquejar-nos de la transmissió de dades mentre estem connectats a un.

Això té sentit perfecte. Netflix té un al·licient zero per molestar-nos massa als subscriptors a instàncies dels titulars dels drets.

De totes maneres, un problema molt difícil de resoldre és prohibir completament l’ús de VPN i, sempre que Netflix, com a mínim, ho intenta, els productors de contingut semblen estar satisfets.

El problema de fons és que si esteu disposats a fer el que cal per canviar les regions de Netflix amb una VPN, que no és tan difícil, ningú us castigarà per això.

Puc utilitzar VPNs gratuïtes per canviar les regions de Netflix?

Si bé és cert que és possible utilitzar una VPN gratuïta per canviar el vostre país Netflix amb èxit, normalment serà difícil fer-ho. I sovint, fins i tot, podria ser una mala idea provar.

La gran majoria dels serveis VPN gratuïts ja es troben a la llista bloquejada de Netflix. No es poden connectar, i és poc probable que ho facin mai, un proveïdor gratuït no té els recursos (ni tan sols la inclinació) per intentar contínuament evitar la prohibició VPN de Netflix.

La majoria de VPN gratuïtes també tenen restriccions de dades. Fins i tot si podeu desbloquejar un espectacle d’una altra regió, podeu arribar al vostre límit de dades abans que el pugueu veure de principi a fi, fins i tot a la configuració de qualitat més baixa de Netflix.

I si passa per trobar un proveïdor gratuït sense càpsules de dades? Les probabilitats són d’altres també. Probablement acabareu amb servidors sobrecarregats, mal funcionament i una experiència de transmissió miserable en general.

Aleshores, hi ha, per descomptat, les pràctiques qüestionables de seguretat i privacitat de moltes VPN gratuïtes.

Podeu trobar-vos sotmesos a injecció d’anuncis, recollida de dades intrusives i, en els casos més extrems, a infecció de programari maliciós.

Quan el preu mensual d’alguns dels millors proveïdors de VPN és una part del que costa una subscripció a Netflix, per a mi, utilitzar-ne un no és capaç.

Dit això, si encara teniu la temptació de seguir la ruta de VPN gratuïta per satisfer els vostres desitjos Netflix del nostre mercat, com a mínim, no comenceu cegament a utilitzar el primer proveïdor que trobeu. Feu una mica de recerca primer.

Canviar la conclusió de la regió de Netflix

Transmetre contingut de Netflix des de qualsevol país del món no és complicat. Mentre tingueu el proveïdor VPN adequat i seguiu els senzills passos descrits anteriorment, podreu canviar la vostra regió de Netflix tant com vulgueu.

Només calen uns minuts per configurar-ho. Aconsegueix-ho i podràs veure qualsevol programa que ofereix Netflix, sigui quin sigui el món que et trobi.

També et pot agradar:
 • Les millors VPNs per Netflix
 • Funciona NordVPN amb Netflix?
 • L’accés a Internet privat funciona amb Netflix?
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me