Com veure Netflix nord-americà a Austràlia?

Com veure Netflix nord-americà a Austràlia?


Amb milers i milers de programes i pel·lícules, pocs serveis de reproducció de vídeos són millors que Netflix. I, tot i que està disponible en uns sorprenents 192 països, malauradament no totes les seves biblioteques es creen iguals.

Els subscriptors australians de Netflix, per exemple, poden veure, però, una part dels programes disponibles per als nord-americans. Sí, la diferència s’ha reduït en els darrers anys, però segueix sent molt lluny d’ésser insignificant.

Dit això, què passa si et dic que les coses no haurien de ser així?

Pel que resulta, no ho són. I en aquest article, us mostraré exactament com aconseguir Netflix americà a Austràlia i veure qualsevol cosa i tot el que vulgueu. Potser us sorprendrà el fàcil que és.

Com veure Netflix dels EUA a Austràlia

La manera més ràpida i senzilla d’accedir a Netflix USA a sota és mitjançant una VPN. Explicaré detalladament per què es tracta d’aquí a poc, però, de moment, només mencionaré que és un mètode que mai m’ha fallat.

Aquests passos, per cert, us permetran desbloquejar les biblioteques Netflix de qualsevol país, no només dels Estats Units. També treballaran independentment del país on estiguis, no només d’Austràlia.

 1. Trieu i registreu-vos amb un proveïdor de VPN (només hi ha VPN específiques que funcionen amb Netflix aquests dies; a mi m’agrada el millor de Surfshark o NordVPN, però també hi ha algunes altres bones opcions a continuació).
 2. Baixeu l’aplicació de VPN escollida i instal·leu-la al dispositiu.
 3. Si esteu executant Netflix, ja sigui en un navegador o mitjançant una aplicació, desactiveu-lo.
 4. Inicieu l’aplicació VPN i inicieu la sessió al vostre compte (només haureu d’iniciar la sessió per primera vegada).
 5. A l’aplicació, seleccioneu un servidor nord-americà o, si existeix, un servidor especialitzat de streaming de Netflix EUA i connecteu-lo a ell.
 6. Obriu Netflix al navegador o inicieu l’aplicació Netflix.
 7. Ara accediu a Netflix americà d’Austràlia: asseureu-vos i gaudiu de l’espectacle.

Tornant a Netflix Austràlia

Un cop hàgiu acabat veient Netflix US, tornar a la versió australiana és encara més fàcil.

Simplement tanqueu la pestanya o l’aplicació del navegador amb la qual estava veient Netflix i desconnecteu-ho de la VPN. Aleshores, tornareu a Austràlia i tindreu accés complet a la biblioteca local, tal com vau fer abans.

Per què desbloquejar les VPN Netflix?

Sense entrar als detalls generals, una VPN funciona xifrant i tornant a dirigir el trànsit a Internet mitjançant un servidor VPN que trieu.

Quan us connecteu a un servidor així, qualsevol lloc web o servei en línia que visiteu ja no pot dir en quin país realment esteu. En canvi, pensarà que el vostre dispositiu es troba on es troba el servidor VPN..

En connectar-vos a un servidor dels EUA, estigueu enganyant Netflix al pensar que esteu a Amèrica. Per tant, us permet accedir a totes les pel·lícules i programes disponibles.

És una idea senzilla que funciona excel·lentment.

Millors VPN per obtenir Netflix americà a Austràlia

Quan trieu una VPN per veure Netflix dels Estats Units a Austràlia, una cosa a tenir en compte és que no tots els proveïdors es creen iguals.

Netflix sap ben bé quina facilitat d’una VPN pot evitar les seves restriccions geogràfiques i, des del gener del 2016, es va reduir durament pel seu ús.

Només uns quants serveis (els que disposen de recursos per fer-ho) continuen funcionant bé. Tenint això en compte, aquí teniu una llista de quins són, al meu entendre, els millors VPN per veure Netflix americà d’Austràlia.

1. Surfoc

Logotip de Surfhark

Distribuint una de les millors VPNs de Netflix, Surfshark funciona amb totes les biblioteques principals de Netflix, tant d’Austràlia com de qualsevol altre lloc del món. Només has de connectar-lo i mirar-lo: és tan senzill.

Transmetre Netflix als Estats Units a Austràlia amb Surfshark

Surfshark realitza una còpia seguretat per desbloquejar Netflix amb excel·lents velocitats de servidor, de manera que sempre podreu transmetre els vostres programes favorits en alta definició.

Si voleu accedir a una biblioteca de Netflix en un altre país que no sigui dels EUA, Surfshark també us pot ajudar. La seva xarxa de servidors cobreix 63 països, fent que cada biblioteca estigui al seu abast.

Surfshark és també l’únic proveïdor de VPN que permet connexions simultànies il·limitades. Per tant, podeu transmetre el contingut en tantes pantalles com Netflix us permet al mateix temps.

I, si no n’hi hagués prou, també són la VPN menys costosa de tots els proveïdors que figuren aquí, sobretot si aprofiteu qualsevol dels seus actuals descomptes..

Pros
 • Excel·lent privadesa i seguretat sense registre
 • Gran rendiment del servidor
 • Desbloqueja Netflix, BBC i molts altres
 • Client fàcil d’utilitzar
 • Connexions simultànies il·limitades
 • Suport torrenting
 • Barat
Contres
 • Velocitat inconsistent en algunes ubicacions
 • Atenció al client bastant lenta

2. NordVPN

Logotip de NordVPN

NordVPN és una altra excel·lent opció per veure Netflix fora del mercat a Austràlia. Desbloqueja les biblioteques a tot el món com el 2014, anys abans que Netflix interrompés la seva prohibició de VPN.

Veure Netflix US des d’Austràlia amb NordVPN

El rendiment del servidor és tan bo com es produeix, de manera que no tindreu cap problema de transmissió, fins i tot en configuracions d’alta definició. I una llista de servidors que abasta 58 països significa que no us heu de limitar a veure només Netflix USA.

Amb NordVPN, podeu connectar fins a sis dispositius alhora, fins i tot per a la majoria de famílies.

I, a més de la combinació de NetVix Netflix, de NordVPN, si la possibilitat de tenir problemes, hi ha una assistència al client disponible dia o nit per xat o correu electrònic..

També obtindreu una garantia de devolució de 30 dies per a una tranquil·litat total.

Pros
 • Excel·lent privadesa amb registre zero
 • Una xarxa de servidors (i en constant creixement)
 • Bon rendiment de connexió
 • Servidors especialitzats (incloent VPN doble, obusat i Tor amb VPN)
 • Client net, fàcil d’utilitzar
 • Funciona amb Netflix i la majoria dels altres serveis de streaming
 • Permet Torrenting i P2P
 • Ofereix adreces IP dedicades
Contres
 • No hi ha cap funció de túnel dividit
 • Una mica car en els plans a curt termini

3. CyberGhost

Logotip de CyberGhost

Alguns proveïdors de VPN fan que el servidor que faci servir per Netflix sigui un joc d’endevinar. No és així amb CyberGhost. El seu servidor Netflix nord-americà optimitzat amb finalitats està marcat com a clar.

Transmetre Netflix als Estats Units a Austràlia mitjançant CyberGhost

El rendiment és excel·lent. La millor velocitat de descàrrega que vaig mesurar per CyberGhost va ser de 103,1 Mbps, molt més ràpid del que Netflix suggereix que hauria de tenir per a la màxima qualitat. De fet, tota la xarxa de servidors de 90 països és gairebé tan ràpida.

El client de CyberGhost és una brisa a utilitzar i permet una generosa set connexions concurrents.

També tens 45 dies complets per provar el servei. Aquesta és la garantia de devolució més llarga de qualsevol VPN de primer nivell i la prova de la confiança de CyberGhost en la qualitat del que ofereixen.

Assegureu-vos d’aprofitar les vendes actuals de CyberGhost també. Farà d’aquest proveïdor una de les millors ofertes del voltant.

Pros
 • Registre zero per a la màxima privacitat
 • Excel·lent distribució de servidors amb més de 71.00 servidors en 90 països
 • Velocitats de connexió molt ràpides
 • Funciona amb els EUA Netflix i BBC iPlayer
 • Permet el torrent P2P
 • Llarga garantia de devolució de 45 dies
Contres
 • Empresa matriu amb una reputació qüestionable
 • Configuració manual OpenVPN
 • No funciona des de la Xina

4. PureVPN

Logotip de PureVPN

PureVPN s’enorgulleix de deixar veure contingut contingut bloquejat des de qualsevol lloc del món i, certament, no decebreran amb Netflix USA. Simplement connecteu-vos al seu servidor especialitzat clarament marcat i us en sortireu.

Netflix dels Estats Units que treballa a Austràlia amb PureVPN

La seva enorme llista de servidors, que abasta 131 països, us permet connectar-vos a qualsevol biblioteca Netflix, no només a la versió dels Estats Units. Netflix Brasil, qualsevol?

Basat en les meves proves de velocitat, PureVPN és també la VPN més ràpida de la qual podeu posar les mans, de manera que aquí no hi ha problemes d’abús tampoc ni de bloqueig de fotografies.

També podeu executar PureVPN en tot tipus de dispositius. Per descomptat, Windows, macOS, Android i iOS són determinats. Però Linux, Android TV, Apple TV, BoxeeBox, Roku, Firestick, Kodi, múltiples routers i més de 20 altres plataformes també fan la llista.

I el preu és correcte, sobretot si actualment hi ha un codi promocional disponible. PureVPN ofereix molt valor.

Pros
 • Excel·lents velocitats
 • Gran xarxa de servidors (131 països)
 • Desbloqueja Netflix, iPlayer i més de 70 serveis de streaming
 • Compatible amb més de 50 dispositius i plataformes
 • Proveïdor de VPN de registre zero verificat independentment
 • Opció IP dedicada
 • Bona puntuació
Contres
 • Les aplicacions podrien utilitzar una mica més poliment
 • Alguns problemes de connexió intermitents

5. ExpressVPN

Logotip ExpressVPN

Tot i que no va ser sempre al primer intent, vaig tenir zero problemes per desbloquejar Netflix americà amb ExpressVPN. Independentment del gegant en streaming, segueixen treballant. I, per això, molta gent continua utilitzant-los.

ExpressVPN desbloqueja Netflix americà

Un factor limitant amb ExpressVPN pot ser que només permeten tres connexions de dispositius alhora. Per a la majoria de nosaltres, això no hauria de ser un problema, però és una cosa que cal tenir en compte.

A més, ExpressVPN us permetrà veure totes les biblioteques de Netflix i qualsevol altre proveïdor. Una velocitat constantment bona i una llarga llista de servidors ho asseguren.

Les característiques destacades per a ExpressVPN són la seva aplicació súper intuïtiva i una excel·lent atenció al client; aquesta, segons defenso a la meva ressenya, és, amb molt, la millor en el negoci..

Malauradament, ExpressVPN no és el més barat de les VPN, fins i tot el codi de cupó a la mà. Però, al meu parer, no obtindreu més que el que pagueu.

Pros
 • Un client ric i intuïtiu de funcions
 • Una forta tecnologia de fons
 • Molts servidors i ubicacions del servidor
 • Velocitats de connexió ràpides i coherents
 • Funciona amb Netflix dels EUA
 • Atenció al client de primera línia
Contres
 • Alguns registres agregats
 • No és el més barat

Netflix AUS vs. Netflix USA

Així, doncs, en quina mesura es diferencien les versions australiana i nord-americana de Netflix? Una mica.

En aquest moment, la redacció americana Netflix compta amb un total de 5829 títols disponibles. D’aquestes 3922 són pel·lícules i sèries de 1907.

En comparació, Austràlia té accés a 3643 pel·lícules i sèries de 1911, per a un total de 5554 títols.

Tingueu en compte que tots aquests títols no se sobreposen, és a dir, a la pràctica, la diferència és molt més gran.

No m’equivoqui La biblioteca australiana Netflix és excel·lent, i segur que la situaria entre els cinc primers llocs. Però, encara hi ha molts títols disponibles als EUA que falten. Alguns dels més populars inclouen:

 • Millor crida a Saül
 • Trencar malament
 • Truca a la llevadora
 • El flaix
 • Anatomia de Grey
 • Trilogia del Senyor dels Anells
 • Sherlock
 • Supergirl
 • Els morts vivents

Tanmateix, on els australians aconsegueixen un millor tracte és amb preus. Els tres nivells de Netflix són entre un 20% i un 25% menys cars que als Estats Units.

Preu PlanUS (USD) Preu Austràlia (AUD)
Bàsic8,99 dòlars9,99 dòlars
Estàndard12,99 dòlars13,99 dòlars
Premium15,99 dòlars19,99 dòlars

Netflix i Geo-Blocking

El bloqueig geogràfic és quan el contingut és restringit, ja sigui canviat o limitat, en funció de la vostra ubicació geogràfica. I Netflix és un lloc web molt geo-bloquejat.

Per què Netflix Geo-Block Contingut a Austràlia

Netflix produeix gran part del seu contingut, però en llicencia encara més. El contingut amb llicència és per això que l’empresa fa ús del geo-bloqueig.

Els programes i les pel·lícules més populars són una cosa fantàstica al món de la transmissió en línia, i els drets sobre aquests es solen vendre fora de país.

Com que Netflix no sempre és capaç de recollir drets sobre un programa establert, un acord amb un servei diferent pot ser, per exemple, ja existent, la seva biblioteca australiana diferirà de la nord-americana (i, de fet, de tots els altres països).

I, per evitar incompliments de contracte amb els titulars dels drets d’autor de contingut, Netflix ha d’intentar evitar que accedeixi a les actuacions només dels Estats Units. Per tant, geo-bloqueig.

Si mai teniu curiositat per saber com són de diferents les diverses biblioteques de Netflix i què us pot perdre, només atenent Austràlia, mireu uNoGS.com.

Com funciona el contingut geo-bloqueig de Netflix

Llavors, com sap Netflix que ets a Austràlia? Consulteu l’adreça IP fàcilment rastreable del dispositiu.

Tot el connectat a Internet, des de l’ordinador i el telèfon mòbil fins a la vostra televisió intel·ligent, té una adreça IP. I cada IP està lligat a una àrea geogràfica molt concreta.

Podeu pensar en la vostra adreça IP del dispositiu com a equivalent a la vostra adreça de correu de casa vostra. Hi ha els servidors de Netflix i, per descomptat, tots els serveis i llocs web en línia, per saber on enviar les dades.

El que fa una VPN és que primer amaga la vostra adreça IP. A continuació, li assigna un altre diferent del país on es troba el servidor VPN al qual et connectes.

Si la VPN us permet accedir a Netflix, us permetrà que sembli que estigueu als Estats Units i no a Austràlia..

VPN no funciona amb Netflix US?

Fins i tot les millors VPN, les que normalment poden desbloquejar Netflix americà sense trencar la suor, experimentaran interrupcions de tant en tant. Quan això passi, veuràs la pantalla següent:

Netflix USA es va bloquejar en utilitzar VPN

El que significa el missatge anterior és que el servidor VPN al qual us heu connectat ha estat llistat per Netflix i ja no funcionarà.

Per molt greu que sembli, no és res de preocupar i una solució fàcil. El fet que un servidor estigui a la llista negra, no vol dir que ho siguin tots.

La solució més senzilla és provar un servidor diferent. Les bones VPN tendeixen a arreglar-les ràpidament, de manera que sempre hauria d’haver-hi un munt al voltant d’aquest treball.

També podeu provar d’adreçar-vos al servei d’atenció al client del proveïdor VPN. Ells estaran més que contents d’assenyalar-vos a un bon servidor. Tots els proveïdors que apareixo a la llista superior tenen un xat en viu, de manera que obtenir una resposta només hauria de prendre uns minuts.

Com he dit abans, amb la VPN adequada, mai no he estat capaç de desbloquejar Netflix fora de mercat. Es poden produir ocasions ocasionals, però, en definitiva, és un mètode que continua funcionant molt bé.

És legal veure Netflix amb una VPN a Austràlia?

El canvi de la vostra regió de Netflix d’Austràlia a Estats Units té molts avantatges. I, com podeu veure, fer-ho no és gens difícil. La següent pregunta és, però, legal, tant des del punt de vista d’Austràlia com de Netflix.

Les VPN són legals a Austràlia?

Sí, segons les lleis australianes vigents, l’ús de VPN és legal. I si es fa servir una VPN per aconseguir geo-bloqueig de contingut pot ser una àrea més grisa, això tampoc no és il·legal.

Dit d’una altra manera, no hi ha lleis australianes que prohibeixen transmetre la programació de Netflix des dels Estats Units.

És streaming de Netflix mitjançant una VPN legal?

Netflix ha restringit l’ús de VPN durant diversos anys, així que, clarament, prefereixen que no els utilitzem per accedir al seu servei. Per què? Com que legalment estan obligats a intentar fer complir els seus acords de llicència amb els propietaris de contingut.

Prova és, però, la paraula clau aquí. I el que semblen fer és intentar prou dur per satisfer els titulars de dretes sense molestar-nos massa als subscriptors.

Tot i que Netflix fàcilment podria prohibir el servei a qualsevol que utilitzi una VPN, això no ha passat una vegada. Al cap i a la fi, deixar centenars de milers (si no milions) de subscriptors que utilitzin VPN no semblarien fantàstics als balanços, no ho faria??

De manera que, en definitiva, mentre usis oficialment una VPN per veure Netflix està desconsolat, a la pràctica, ningú no et castigarà per fer-ho.

Feu VPN gratuïtes per desbloquejar Netflix americà d’Austràlia?

En teoria, podríeu desbloquejar Netflix dels EUA amb una VPN gratuïta. A la pràctica, però, les probabilitats de funcionar són escasses.

Si trobeu un proveïdor que funcioni, considereu-vos afortunat. Però, també sabeu que no s’allargarà.

Netflix rutina la llista negra dels servidors VPN. Els proveïdors de VPN pagats disposen dels recursos per substituir aquests servidors ràpidament i, sovint, poden mantenir-se un pas per davant de Netflix. Els proveïdors gratuïts no poden fer-ho.

Les VPN gratuïtes normalment també tenen restriccions d’amplada de banda i pateixen sobrecàrrega del servidor. Les dues coses es tradueixen en una experiència de transmissió de vídeo menys que òptima, especialment en alta qualitat.

També evito els proveïdors gratuïts per problemes de privacitat i seguretat.

A diferència de les VPN de pagament, moltes alternatives gratuïtes no només registren les vostres activitats en línia, sinó que també venen les vostres dades als anunciants. Com que no cobren les subscripcions, han de trobar altres fonts d’ingressos per sobreviure.

Per tant, per molt que m’agradi estalviar diners, per desgràcia, no hi ha una bona manera gratuïta (VPN o d’una altra manera) per transmetre Netflix US des d’Austràlia.

Paraules finals

Tan bé com Netflix Austràlia, la selecció de programació als Estats Units és molt millor. Només hi ha disponibles espectacles més valorats.

Per què limitar el que podeu veure quan podeu obtenir Netflix americà a Austràlia tan fàcilment. Doneu-vos la possibilitat d’accedir a tot allò que el gegant en streaming ofereix. A continuació, asseieu-vos, relaxeu-vos i lligueu-vos.

També et pot agradar:
 • Les millors VPNs per Netflix
 • L’accés a Internet privat funciona amb Netflix?
 • Funciona IPVanish amb Netflix?
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me