Què cal fer si la vostra VPN de l’iPlayer de BBC no funciona

19 d’abril de 2020 Actualització: Malgrat els esforços de la BBC per detectar i bloquejar l’ús de VPN, molts proveïdors continuen funcionant bé amb iPlayer. Ahir em vaig connectar per última vegada amb un dels servidors de streaming especial de la BBC de CyberGhost per veure el partit del seu dia.


Com sempre, continuaré actualitzant aquesta pàgina almenys algunes vegades per setmana amb el meu últim ús de la VPN BBC iPlayer.

Fa poc com ara fa un any, veure la BBC iPlayer amb una VPN era la forma més fiable d’accedir al servei fora del Regne Unit. Avui, les coses ja no semblen tan fàcils. De fet, la paraula al carrer és que l’ús d’una VPN per a iPlayer no funciona.

Com està el joc? Els de fora del Regne Unit som de sort??

La resposta no és en absolut. Sí, hi ha hagut canvis i potser les coses han esdevingut una mica més inconvenients. Però, fer servir una VPN per mirar la BBC iPlayer és tan factible com sempre. Ho faig gairebé diàriament.

Per què la BBC iPlayer bloqueja l’accés VPN?

És fàcil veure per què la BBC va decidir actuar i disminuir en l’ús de la VPN. IPlayer s’ha convertit en un èxit sorprenent per a la corporació no només al Regne Unit, sinó també a tot el món.

El problema és que iPlayer és un servei que només ha d’utilitzar els residents i les persones que paguen la llicència de televisió obligatòria del Regne Unit. No se suposava que tots els espectadors “de tot el món” havien de passar.

Algunes dades suggereixen que aproximadament 60 milions de persones que viuen fora del Regne Unit veuen la BBC iPlayer amb VPN o altres eines que anul·len el geo-bloqueig. Hi ha molta gent, gairebé tants que viuen al Regne Unit.

Tenint en compte aquests números, és comprensible per què la BBC ha començat activament a prendre mesures per aturar l’accés no autoritzat. A més de possibles problemes de llicència, també els costa molts diners addicionals per mantenir la infraestructura d’iPlayer.

Si veieu algun dels tres missatges següents (el primer és el més comú), la BBC iPlayer detecta i bloqueja la vostra VPN:

 • La BBC iPlayer només funciona al Regne Unit. Ho sentim, per problemes de drets.
 • Sembla que aquest contingut no funciona. Siusplau, intenta-ho més tard.
 • Els programes BBC iPlayer només estan disponibles al Regne Unit.
 • Com s’utilitza la BBC iPlayer detectant VPN

  Com és que la BBC sap que transmet l’iPlayer mitjançant una VPN? Tot es refereix a la vostra adreça IP i a la vostra probabilitat.

  La BBC iPlayer està destinada a ser utilitzada principalment des de casa i de vegades des d’un lloc de negoci. En qualsevol lloc existeix una llicència de TV vàlida. La majoria d’aquestes ubicacions tindran una sola IP externa, independentment de quants dispositius estiguin connectats a Internet.

  Suposem una situació de casa amb una família de quatre on tothom emet el contingut de la BBC iPlayer al mateix temps. Es tracta de quatre connexions des de la mateixa adreça IP que parlen amb el servidor iPlayer durant diverses hores cada dia.

  Des del punt de vista de la BBC, això sona completament raonable i probablement és un patró d’ús força comú.

  Ara, què passa si tu, jo i alguns centenars d’altres persones accedim a la BBC iPlayer amb l’IP d’un servidor VPN (els servidors poden tenir diverses adreces IP, però, per senzillesa, suposem una única)?

  És com si fóssim tots els companys d’habitació en una sola casa. Es tradueix a centenars de connexions des d’una mateixa font que toquen el servidor iPlayer durant tot el dia (ja que tots probablement vivim en zones horàries diferents del món).

  Sona això com un patró d’ús típic d’iPlayer? No del tot. I és una cosa que la BBC pot detectar fàcilment.

  Un cop ha passat el temps suficient per reunir dades suficients (la BBC ha de tenir precaució de no prohibir els usuaris vàlids), la nostra adreça IP VPN s’obtén a la llista negra i impedeix utilitzar iPlayer.

  IPlayer de la BBC no funciona amb una VPN

  La bona notícia és que els proveïdors de VPN saben bé com detecten i prohibeixen les seves adreces IP la BBC. La majoria de serveis (però no tots), després d’haver assabentat que una IP del servidor VPN ja no funciona, simplement l’arranjaran i la reemplaçaran per una de nova que funcioni.

  Tenint en compte quants clients VPN els utilitzen per obviar el contingut geoblocat com la BBC iPlayer, això té molt sentit des de la perspectiva empresarial. Tot el procés es converteix en un joc gegant de picar entre els serveis de streaming i els venedors VPN.

  Resolució del bloc VPN de la BBC iPlayer

  Què significa aquesta lluita endavant i endavant entre la BBC i els proveïdors de VPN per a tu i per a mi? Tres coses:

  1. La connexió a una VPN per veure el contingut de BBC iPlayer encara funciona.
  2. Hem d’utilitzar una VPN que substitueixi les IP un cop bloquejades per iPlayer. No sempre és així. Excepte PIA i HideMyAss, ho fan tots els proveïdors de la meva llista VPN recomanada.
  3. Pot passar un cert temps entre quan la BBC detecta i bloqueja una adreça IP VPN i quan el proveïdor la canvia. Això pot anar des de pocs dies fins a diverses setmanes. Així doncs, algunes “dolentes” sempre donaran la volta.

  L’últim punt és clau. Quan us connecteu a una VPN, és possible que tingueu la mala sort i se us assigni una de les IP IP de dud que ha detectat la BBC iPlayer i que encara no sigui substituïda..

  Per solucionar aquest problema, només cal que desconnecteu i connecteu-vos de nou. Pot trigar uns quants intents, però trobareu una IP que funcioni. Si el vostre proveïdor de VPN té diversos servidors del Regne Unit, provar un servidor diferent també us pot ajudar.

  Per exemple, a mig camí d’escriure aquest post, vaig decidir fer un descans. Vaig triar veure algunes coses sobre, prou adequadament, amb l’iPlayer. Mitjançant ExpressVPN, em vaig connectar a un dels seus servidors de Londres.

  Sense sort. El temut número 1: “BBC iPlayer només funciona al Regne Unit”. Aleshores, vaig canviar per un servidor de Kent i, i he vist, estic transmetent la BBC com el 2015.

  Veure la BBC iPlayer amb solució VPN

  La solució al problema de “BBC iPlayer que no funciona amb una VPN” hauria de ser tan fàcil. Mentre utilitzeu una VPN que detecti i permeti intercanviar adreces IP bloquejades, desconnectar-vos i tornar a connectar-vos us permetrà veure l’iPlayer.

  A més d’obtenir una VPN de la BBC que substituirà les seves IP, també és una bona idea trobar-ne una amb diversos servidors del Regne Unit. Com més millor. Podeu fer una ullada a la meva llista de les millors VPN del Regne Unit per veure quins proveïdors dirigeixen.

  Ús d’una adreça IP dedicada

  Una altra cosa que podeu considerar és obtenir una adreça IP dedicada a VPN. Per a la BBC iPlayer, aquesta adreça hauria de ser, evidentment, al Regne Unit. Diverses VPN ofereixen aquesta solució.

  Una IP dedicada costa una mica més. Per exemple, PureVPN cobra 1,99 dòlars mensuals per aquest servei. NordVPN també té una opció IP estàtica, tot i que a poc més de 5 dòlars / mes, és una mica més que PureVPN.

  El que significa una adreça dedicada és que ja no compartiu una IP VPN amb centenars d’altres persones mentre observeu la programació de BBC iPlayer; només n’hi ha pocs (un proveïdor de VPN cedirà la mateixa IP a diversos clients IP dedicats).

  Tot i que no és imperfecte, això fa que us sembli molt més com una casa o negocis habituals (penseu en un hotel). Fa que la BBC detecti que utilitza una VPN i la bloqueja molt més difícil.

  La meva VPN iPlayer de la BBC encara no funciona

  Hi pot haver moments en què no podeu obtenir que la vostra VPN de BBC iPlayer funcioni, independentment de quantes IP i servidors diferents proveu. A continuació es mostren els motius més habituals per què, així com i com solucionar-los.

  • Memòria cau i galetes del navegador

   És possible que, en algun moment, hagueu accedit al lloc web de la BBC iPlayer des de fora del Regne Unit mentre no esteu connectat a una VPN. És possible que el vostre navegador hagi emmagatzemat aquesta informació a la memòria cau o com a galeta i l’està alimentant a iPlayer.

   La solució és senzilla. Netegeu les galetes i la memòria cau del vostre navegador i torneu-ho a provar.

  • Fuites DNS

   Al món de les VPN, hi ha una cosa que es diu fuita DNS. Si la vostra VPN pateix una, la BBC iPlayer sabrà que ets fora del Regne Unit, tot i tenir una adreça IP del Regne Unit que actualment no està bloquejada. A continuació us detallem com diagnosticar-lo.

   1. Connecteu-vos a la vostra VPN iPlayer.
   2. Visiteu https://www.dnsleaktest.com/. Com que ara teniu una adreça IP del Regne Unit, és la vostra ubicació on es mostra.
   3. Executeu la prova “Standard” o “Extended”. Tots dos ho faran.
   4. Si alguna de les IP de la pàgina de resultats es troba fora del Regne Unit, teniu una fuga DNS.

   Si la vostra VPN està escrivint informació DNS, el primer pas és contactar amb el servei d’assistència. Qualsevol proveïdor us ha d’ajudar a solucionar el problema.

   Si, per qualsevol motiu, no es pot corregir la filtració DNS, malauradament, és hora de trobar una nova VPN de la BBC. No hi ha cap altra solució. Mentre hi hagi una fuga, l’iPayer us negarà l’accés cada vegada.

  • La BBC iPlayer va guanyar la lluita

   De vegades, els proveïdors de VPN simplement abandonen la seva lluita amb la BBC. Potser no disposen dels recursos. Potser no és només econòmicament viable que continuïn canviant les adreces IP (fer-ho costa).

   Això ja ha passat a diverses VPNs que treballen amb la BBC iPlayer, sobretot l’accés a Internet privat, TunnelBear i IPVanish..

   Si contacteu amb el proveïdor, us diran si actualment és compatible amb l’iPlayer (o, com a mínim, hauria de ser així). Si no ho són, l’única solució és, lamentablement, una vegada més aconseguir una VPN BBC iPlayer diferent.

  Funcionen VPN de BBC iPlayer

  Si no sabeu què passa entre bastidors, és fàcil desanimar-vos quan trobareu que la vostra VPN està bloquejada i ja no funciona amb iPlayer. Això és el que espera la BBC, que prou de nosaltres tirem la tovallola i seguim endavant.

  Sí, les coses són una mica diferents de les que eren fa uns anys. Heu de ser lleugerament més selectius amb la vostra opció de proveïdor VPN. Però, si escolliu el correcte i enteneu com utilitzar-lo, veure que la BBC iPlayer amb una VPN funciona tan bé com sempre..

  També et pot agradar:
  • Les millors VPN del Regne Unit (aquestes són les millors apostes per treballar amb la BBC iPlayer)
  • Les VPN són legals al Regne Unit
  • Obteniu una adreça IP del Regne Unit en cinc passos fàcils
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map