Què és un interruptor de matar VPN

Les VPN són cada cop més populars entre els usuaris d’internet a tot el món. I és una meravella. Tots estem intentant trobar maneres de protegir la nostra privadesa i seguretat en un entorn que de vegades és molt difícil de fer.


Al proporcionar-nos una connexió privada i totalment xifrada a Internet, una VPN ens proporciona la seguretat i l’anonimat que volem. Aquesta protecció, però, només és tan forta com el seu vincle més feble. Hi ha un commutador de matar VPN per assegurar-nos que si i quan es trenca aquest enllaç, estem protegits.

Per què es necessiten els interruptors matants

Cap servei a Internet serà mai 100% fiable. Inclou VPNs.

Les connexions VPN són susceptibles a disfuncions causades per diversos factors fora del control. Aquestes fallades inclouen des de l’enviament parcial del trànsit a través d’una connexió no segura fins a desconnectar completament sense avisar (amb aquesta darrera més habitual).

Quan es produeix un mal funcionament, el dispositiu que utilitza la VPN torna a utilitzar la seva connexió a Internet per defecte. Això passa automàticament. Pitjor, això també sol passar sense que us en sou.

Aquesta connexió predeterminada és de la varietat estàndard, no xifrada (i per tant no privada). Així, així, les dades tornen a estar exposades a tot tipus de possibles riscos.

Els proveïdors de VPN s’adonen, per descomptat, d’un gran problema i la majoria tenen una solució integrada al seu programari. Aquesta solució s’anomena interruptor de matança. La feina és bloquejar automàticament tot el trànsit d’internet quan un VPN tingui problemes.

Què és un VPN Kill Switch

En poques paraules, un switch VPN kill és una característica de programari que supervisa contínuament una connexió VPN. Es queda en silenci al fons, a la recerca de signes de problemes.

La majoria dels serveis VPN n’hi ha un com a part de l’aplicació de client.

Quan es detecta un problema, l’interruptor de matança s’activa i aturarà que tot el trànsit del dispositiu arribi a Internet. Mata eficaçment la vostra connexió.

Alguna vegada ha utilitzat una VPN de sobte per trobar que les vostres descàrregues s’han aturat i no funciona res? Probablement heu assistit a un assassí en acció. Sí, pot ser molest. Però, no l’odiu per fer la seva feina i per mantenir-vos protegit.

Un interruptor mort per a Internet

Un cop el vostre Internet estigui desactivat, es mantindrà desactivat fins que el VPN torni a funcionar. De vegades es pot produir automàticament al cap d’uns segons (les xarxes són criatures delicades). Altres vegades, potser haureu de tornar a connectar-vos manualment.

Un cop restablerta la connexió VPN, el commutador de mort tornarà al seu estat de control predeterminat.

També podeu, per descomptat, tornar a la vostra xarxa desactivant l’aplicació VPN. Recordeu-ho, ja no sereu protegits.

Com funciona

Els interruptors de mort VPN poden utilitzar diversos mètodes de control i detecció per determinar la salut d’una connexió.

Una de les maneres més comunes consisteix en utilitzar adreces IP. Funciona similar a com funciona un lloc com https://ipleak.net/.

L’interruptor de matança d’internet s’assegura que només la IP associada amb el servidor VPN és visible al món exterior. En el moment que ja no és així, tira el tap.

Una altra implementació popular es basa en que el programari mantingui una connexió contínua a una IP no pública, una a la qual només es pot accedir utilitzant la VPN. Si aquesta connexió falla, el commutador s’activa.

De qualsevol forma, el resultat net és el mateix. Tan aviat com hi hagi un problema, espereu una desconnexió ràpida del dispositiu d’Internet.

Per què fer servir els commutadors Kill VPN

Com s’ha esmentat anteriorment, molts de nosaltres confiem en VPNs per protegir la nostra seguretat i privadesa quan utilitzem internet. Si la VPN falla, ja no serem protegits.

La majoria de les vegades pot ser de poca conseqüència. De vegades, però, això és molt lluny de ser el cas.

Prenguem, per exemple, periodistes i activistes que utilitzin una VPN per evitar que els règims autoritaris els facin un seguiment. No poden permetre’s que les seves dades quedin sense protecció ni tan sols un instant.

Els usuaris del programari de transferència de fitxers peer-to-peer també han de tenir especial cura. Molts utilitzen VPN per ocultar la seva adreça IP real. Si la connexió VPN baixa, la seva IP proporcionada per ISP és evident. Es converteixen en objectius fàcils per a tots els trolls de copyright que puguin supervisar la seva connexió.

Sense importar quines siguin les nostres raons per utilitzar una VPN, un interruptor de matança ens permet assegurar-nos que obtenim els avantatges de seguretat i privacitat que esperem en tot moment.

Quines VPN tenen un commutador matant

Actualment, molts proveïdors inclouen un interruptor de matança per internet com a part del seu servei. Això no vol dir, però, que sempre sigui obvi quines.

Una part de la raó és que les VPN sovint adopten els seus propis noms sonants fantàstics per a la funció. No hi ha cap normalització real.

Quan busqueu un servei VPN, normalment es pot esbrinar quins ofereixen un interruptor de mort simplement escanejant per la pàgina principal del lloc web. És una cosa tan sol·licitada que, si està disponible, podeu apostar per anunciar-la.

Si la pàgina principal no diu res, mireu les funcions o les seccions de preguntes freqüents del lloc. Si encara no esteu segurs o hi ha alguna ambigüitat, parleu amb el servei d’atenció al client del proveïdor per obtenir una resposta directa.

Entre els proveïdors VPN més populars, en són tres que sé que de segur que ofereixen una funcionalitat de commutació. Si escau, també he inclòs una captura de pantalla d’on trobar la configuració.

NordVPN

Logotip de NordVPN

Moltes persones consideren que NordVPN és un dels serveis més importants, si no el més important, del mercat. I veient com els utilitzo gairebé diàriament, estic totalment d’acord.

Des d’un client net i intuïtiu fins a moltes funcions avançades tecnològicament (inclosa, per descomptat, un killswitch), es tracta d’una VPN que sembla que va fent tot bé..

L’interruptor de mort de NordVPN té dos sabors. La primera opció és la clàssica. Bloqueja completament l’accés a Internet si es detecta una caiguda de VPN.

La segona opció us permet especificar les aplicacions exactes que voldríeu haver desactivat si la connexió VPN té problemes. Així, per exemple, podeu matar el vostre client BitTorrent, però continueu gaudint d’una experiència ininterrompuda al vostre navegador (suposant, per descomptat, que no us importa que la vostra navegació web ja no sigui privada).

Davant i central al menú de configuració NordVPN, es poden trobar fàcilment els commutadors de commutació de matriu.

Ubicació de l’interruptor de mort d’internet a l’aplicació de client NordVPN

NordVPN es basa a Panamà (on la censura o la vigilància en línia no es troben en el vocabulari de ningú) i fa un registre absolutament zero. Així doncs, la privadesa completa està assegurada.

També tenen un nombre impressionant i en constant generació de servidors en 58 països. Aquests servidors poden exercir qualsevol forma de càstig que se’ls llanci (com ho demostren les meves proves de velocitat NordVPN).

En realitat, es mereix la reputació de Nord com a principal proveïdor de VPN.

Pros
 • Excel·lent privadesa amb registre zero
 • Una xarxa de servidors (i en constant creixement)
 • Bon rendiment de connexió
 • Servidors especialitzats (incloent VPN doble, obusat i Tor amb VPN)
 • Client net, fàcil d’utilitzar
 • Funciona amb Netflix i la majoria dels altres serveis de streaming
 • Permet Torrenting i P2P
 • Ofereix adreces IP dedicades
Contres
 • No hi ha cap funció de túnel dividit
 • Una mica car en els plans a curt termini

PureVPN

Logotip de PureVPN

Un dels meus avantatges, el client senzill d’utilitzar de PureVPN ve amb moltes tecnologies avançades. A més d’un commutador de matança, també inclou bloqueig d’anuncis i antivirus a nivell de servidor.

A més d’apagar internet, PureVPN us ofereix algunes opcions de configuració addicionals per modificar el commutador. Després d’una caiguda de la connexió, podeu fer que el client intenti tornar a connectar-se automàticament a la VPN en lloc de fer-ho a mà. Trobo que active aquesta funció força sovint. Com menys de guarderia he de fer, millor.

Una altra opció permet disparar el commutador de matança, fins i tot si us desconnecteu manualment de la VPN. Això també pot ser més aviat útil. Bàsicament impedeix desactivar accidentalment la VPN tot fent alguna cosa important.

Podeu commutar fàcilment totes les configuracions anteriors al client de PureVPN.

Ubicació de l’interruptor de mort d’internet a l’aplicació client PureVPN

PureVPN té servidors en 131 països del món. Això els converteix en el millor dels millors per a la diversitat geogràfica. El rendiment d’aquests servidors també es troba aquí mateix gràcies a un recent cicle d’actualització. Així doncs, tant si voleu reproduir vídeos 4K com si sou un descarregador pesat, esteu en bones mans.

PureVPN és un dels VPNs més antics i populars al voltant. Entreguen en tots els fronts i són un proveïdor amb el qual simplement no podeu passar malament.

Pros
 • Excel·lents velocitats
 • Gran xarxa de servidors (131 països)
 • Desbloqueja Netflix, iPlayer i més de 70 serveis de streaming
 • Compatible amb més de 50 dispositius i plataformes
 • Proveïdor de VPN de registre zero verificat independentment
 • Opció IP dedicada
 • Bona puntuació
Contres
 • Les aplicacions podrien utilitzar una mica més poliment
 • Alguns problemes de connexió intermitents

CyberGhost

Logotip de CyberGhost

Quan es tracta de privadesa, pocs altres serveis fan coses millor que CyberGhost. Tenen un fort xifrat, una política estricta de registre sense registre i funcionen fora d’un país que respecta la privadesa. Aleshores només té sentit que hi ha disponible un interruptor de matar com a suport per a totes aquelles funcions d’anonimat exclusives.

L’interruptor de matriu inclòs al programari de CyberGhost està sempre activat (per tant, no hi ha cap captura de pantalla d’on trobar-lo). Per a la gran majoria dels usuaris, això és bo. La funció funciona i funciona bé.

Tanmateix, si sou més d’un usuari de VPN, pot haver-hi situacions en què us agradaria que es desactivi. En aquest cas, heu de mirar un dels altres proveïdors.

CyberGhost també proveeix en tots els altres fronts. Tenen un munt de servidors per triar entre tots els racons. Aquesta VPN també ofereix excel·lents velocitats de descàrrega i inclou un suport al client que molts altres haurien de considerar com un exemple de fer les coses bé.

Pros
 • Registre zero per a la màxima privacitat
 • Excel·lent distribució de servidors amb més de 71.00 servidors en 90 països
 • Velocitats de connexió molt ràpides
 • Funciona amb els EUA Netflix i BBC iPlayer
 • Permet el torrent P2P
 • Llarga garantia de devolució de 45 dies
Contres
 • Empresa matriu amb una reputació qüestionable
 • Configuració manual OpenVPN
 • No funciona des de la Xina

Tingueu en compte que la llista anterior no és, per descomptat, exclusiva. Són només els meus proveïdors favorits personals els que implementen aquesta funcionalitat. També ho fan moltes altres VPN. Per exemple, ExpressVPN també té un interruptor de matança. El mateix, així com l’accés a Internet privat i VyprVPN.

Habilitació del seguiment de connexions

Un cop us registreu amb un VPN switch Internet switch, el següent pas és assegurar-vos que la funció està habilitada. La manera de fer-ho varia en funció del programari del proveïdor VPN.

En la seva majoria, l’activació o desactivació del commutador kills només estarà disponible al menú de configuració del programari VPN. Tots els proveïdors que valen la seva sal tenen instruccions específiques sobre com trobar-la.

També és important trobar la configuració abans d’utilitzar la VPN per primera vegada. No tots els proveïdors activen la funció per defecte.

Com provar un VPN Kill Switch

En condicions normals, pot ser difícil provar un interruptor apagat a Internet. Realment, la millor manera és utilitzar la VPN i esperar una interrupció. Dit això, hi ha un parell de maneres senzilles de provar de forçar la funció.

Les dues maneres impliquen la transmissió de vídeo.

Connecteu-vos a la VPN i dirigiu-vos a Netflix, YouTube o a qualsevol altre servei de streaming important que trieu. Un cop allà, comenceu a reproduir un vídeo amb la màxima qualitat disponible.

A continuació, desconnecteu momentàniament la connexió wifi o per cable. Com que la velocitat és l’essència, aquesta darrera és una millor opció.

La breu interrupció hauria de fer que la VPN es desconnectés i intentés tornar a connectar-se. Quan es desconnecta, el vídeo que esteu reproduint hauria de fer una pausa o intentar emmagatzemar. No s’hauria de recuperar fins que veieu que la VPN s’ha tornat a connectar.

De forma alternativa, alguns proveïdors de VPN permeten que els seus interruptors de mort funcionin en un mode per sol·licitud. És a dir, quan la funció es desencadena, tanca aplicacions que utilitzen Internet en lloc de bloquejar el sistema de connexió.

En aquest cas, després de repetir les instruccions de vídeo indicades anteriorment, el navegador web que utilitzeu per transmetre el flux hauria de tancar el moment en què la connexió VPN caigui. Si ho fa, el teu interruptor mortal funciona. Si no ho fa, alguna cosa no va bé.

Les principals causes de la desconnexió de VPN

Tot i que un interruptor de matança us ajudarà a mantenir la vostra privadesa en cas de problemes VPN, el millor que podeu fer és minimitzar la necessitat que s’encengui en primer lloc..

Quan enteneu què pot fer que una VPN es produeixi una crisi, llavors podeu intentar mitigar aquests factors tant com sigui possible. Les tres causes més comunes de desconnexió VPN són les següents.

Condicions de xarxa

Sovint, els problemes d’estabilitat VPN es remunten a problemes que afecten la connexió a Internet subjacent. Coses com la poca intensitat del senyal de Wi-Fi condueixen a paquets de dades caiguts que, en última instància, condueixen a desconnectar de VPN.

La solució és senzilla. Si us acosteu més a la font Wi-Fi o bé canvieu a una connexió per cable.

Més enllà de la vostra xarxa local, la pèrdua de congestió i paquets a la ruta d’internet entre casa vostra i el servidor VPN també pot causar problemes. Malauradament, aquest tipus de problemes es troben fora del vostre control.

En aquest segon cas, l’única opció que teniu és provar de canviar el camí que porten les vostres dades. Podeu fer-ho connectant-vos a un servidor VPN diferent.

Configuració de xifrat

La majoria de proveïdors de VPN ofereixen nivells de xifrat diferents. Com més gran i més segur sigui el xifrat, més poder de processament necessita.

Les connexions VPN poden arribar a ser inestables a causa de la manca de poder de processament necessari per gestionar el xifrat. El servidor o el dispositiu (o els dos) poden tenir problemes per afrontar les despeses generals necessàries per a nivells més alts.

Si sospiteu que aquest és el cas, simplement canvieu el xifrat a un paràmetre inferior (que encara serà prou bo per a l’ús quotidià). Si les gotes de VPN s’aturen, trobareu el culpable.

Elecció del protocol VPN

Sovint, els proveïdors de VPN també permeten canviar entre el protocol de connexió UDP o TCP (especialment amb OpenVPN). Als nostres propòsits, l’únic que cal comprendre sobre aquests dos paràmetres és que les connexions TCP són més estables que les connexions UDP.

Per tant, el fet de canviar de UDP (que sol ser el predeterminat) a TCP pot arreglar les caigudes de VPN. Tingueu en compte, però, que les connexions TCP solen ser una mica més lentes (és per això que UDP és normalment el predeterminat).

Configuració de l’encaminador, el tallafoc i l’antivirus

En alguns casos, la configuració del router, els tallafocs i el programari antivirus poden interferir amb una connexió VPN i fer que aquesta es pugui convertir.

La manera més fàcil de comprovar si aquest és el cas és desactivar temporalment tots els tallafocs i programes antivirus. Si l’estabilitat VPN millora, comenceu-les a habilitar un per un.

Si feu servir el procés d’eliminació, hauríeu de saber on es troba el problema.

És possible que un proveïdor VPN us pugui dir quina configuració específica ha de revisar. No dubteu en contactar amb l’assistència i sol·licitar ajuda.

Altres formes de protegir contra les gotes VPN

Què passa en la situació en què creieu que tenir un interruptor de matar VPN és una idea fantàstica (ho és), però el proveïdor de VPN que utilitzeu feliçment des de fa anys no en té cap? Hi ha un parell d’aplicacions de tercers que us poden ajudar.

VPNetMon

VPNetMon és una solució gratuïta que proporciona monitorització d’adreces IP i, juntament amb aquesta, la funcionalitat de commutador desactivat per Internet.

Captura de pantalla de l’eina de control VPNetMon

Per utilitzar-lo, arrenqueu especificant l’adreça IP assignada al dispositiu després de connectar-vos a una VPN. Podeu anar a un lloc web com http://www.whatsmyip.org/ per esbrinar què és.

Amb la IP especificada, obriu tot el programari connectat a Internet (com el vostre navegador o client P2P) a través de la interfície de VPNetMon.

Si en qualsevol moment la connexió VPN baixa, VPNetMon detectarà un canvi d’adreça IP. Això provocarà el canvi de matança i abandonarà tot el programari que heu obert anteriorment a través de la seva interfície.

Observador VPN

Disponible en versions gratuïtes i de pagament, VPN Watcher funciona de la mateixa manera que VPNNetMon.

Captura de pantalla de l’eina de control de VPN Watcher

La versió de pagament, però, permet la comprovació de la connexió més freqüent. D’aquesta manera es redueixen les possibilitats d’una fuga important de dades quan la connexió VPN cau.

VPN Watcher també pot controlar un nombre il·limitat d’aplicacions connectades a Internet i té l’opció de suspendre, més que no tancar, els programes quan es detecta un problema amb la VPN..

La línia de fons

Els VPN actuals són força robustos, i les caigudes de connexió constants solen ser una cosa anterior. Dit això, encara passen de tant en tant.

Si l’anonimat és una de les vostres preocupacions i mantenir la vostra activitat en línia en tot moment important, és imprescindible un canvi de VPN.

VPN amb comparació d’Internet Kill Switch

ProveïdorKill SwitchFeaturesCost

Revisió | Prova de velocitat | Llista de servidors
Països:58
Servidors:5645
Protocols:OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec / IKEv2
Plataformes:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, encaminadors
Connexions:6
Registre:Sense registre
Ubicació:Panamà
Pla de 1 mes:11,95 dòlars / mes
Pla anual:3,49 dòlars / mes
Prova gratuïta:No
Tornar diners:30 dies
Pagament:Targetes de crèdit (Visa, MC, Amex, Discovery), Crypto (Bitcoin, Etherum, Ripple), Amazon Pay, Alipay, UnionPay, Altres

Prova de velocitat | Llista de servidors
Països:131
Servidors:2070
Protocols:OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, IPSec / IKEv2
Plataformes:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, encaminadors
Connexions:5
Registre:Data de connexió, ample de banda total utilitzat
Ubicació:Hong Kong
Pla de 1 mes:10,95 $ / mes
Pla anual:3,33 dòlars / mes
Prova gratuïta:No
Tornar diners:31 dies
Pagament:Targeta de crèdit, PayPal, BitCoin, Alipay, grans targetes de regal, CashU, altres criptocurrencies, Paymetwall

Prova de velocitat | Llista de servidors
Països:90
Servidors:7159
Protocols:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
Plataformes:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, encaminadors
Connexions:7
Registre:Sense registre
Ubicació:Romania
Pla de 1 mes:12,99 dòlars / mes
Pla anual:2,75 dòlars / mes
Prova gratuïta:
Tornar diners:45 dies
Pagament:Targeta de crèdit, PayPal, Bitcoin
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me