Hotspot pajzs VPN áttekintés (2020)

Felett 600 millió ember bízza meg a Hotspot Shield online adatvédelmét. Ezt a VPN-t pénzügyi tranzakciók elvégzéséhez, az interneten történő kereséshez, a barátokkal történő kommunikációhoz e-mailben és a közösségi médián keresztül, valamint számos más érzékeny és privát kommunikációt használnak..


A Hotspot Shield VPN valóban elérhető-e a legfelső szintű VPN-ek között, vagy sem? Erre úgy válaszolunk, hogy megvizsgáljuk szerver sebességüket, adatvédelmi és naplózási politikájukat, biztonságukat, áraikat és ügyfélszolgálatukat..

Áttekintés

hotspot pajzs logó

Az AnchorFree a Hotspot Shield mögött álló cég. Ez a VPN szolgáltatás előfizetés nélküli fiókot és fizetős szolgáltatást kínál. Az egyik első dolog, amelyet észrevehet a program használatakor, az egyszerű és vonzó kialakítású.

Nincsenek interaktív térképek vagy bonyolult beállítások. Csak azt lát egy nagy bekapcsológombot az ablak közepén. A bekapcsológomb megérintésekor a Hotspot Shield alapértelmezés szerint az Egyesült Államokhoz vagy a legutóbbi választáshoz kapcsolódik..

Amint csatlakozik, a bekapcsoló gomb eltűnik, és elindul egy időzítő, amely megmutatja a csatlakozás időtartamát. A képernyő alsó részén láthatja a számítógép adatátvitelét, a jelenleg használt VPN IP-címet, valamint egy egyszerű, mégis tiszta térképet, amely megmutatja, hogy melyik országhoz csatlakozik.. Ez a tiszta és tiszta kialakítás tükrözi azt, hogy a Hotspot Shield miként működik rajta a szolgáltatás.

FeaturesInformation
használhatóság:Könnyen kezelhető
Naplózási politika:Nincs naplózási politika
Szerver mérete:2500+ szerver
Szerver terjesztés:27 ország
Támogatás:Jegyrendszer
torrentezés-:Engedélyezett
streaming:Nagyon limitált
VPN protokoll és titkosítás:Catapult Hydra; 128 bites AES és 256 bites AES titkosítás
Központ:USA
Ár:7,99 € / hó
Hivatalos honlapján:https://hotspotshield.com
A Hotspot pajzs pozitívumai:
 • Alacsonyabb ár, mint más azonos minőségű VPN-eknél
 • Kockázatmentes hétnapos próbaverzió
 • Gyors letöltési sebesség
A Hotspot pajzs hátrányai
 • Kevés kiszolgálóhely
 • Korlátozott konfigurációs lehetőségek
 • A streaming szolgáltatások, például a Netflix korlátozásával korlátozódik
Jellemzők:
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia
 • IPv6 és webes valós idejű kommunikáció
 • Csatlakoztasson öt eszközt egy előfizetéssel
 • Szerverek 25 országban
 • P2P csatlakozások megengedettek
 • Több nyelven elérhető
 • Korlátlan adat- és sávszélesség az Elite előfizetéssel

Hol vannak a kiszolgálók?

hotspot pajzs kiszolgáló helyei

A Hotspot Shield közel van 3000 szerver található 27 különböző országban. Ez lehetővé teszi számukra, hogy megbízható, gyors és rugalmas szolgáltatást nyújtsanak. A felhasználók különféle jól titkosított IP-címekhez kapcsolódhatnak. A kiszolgálók száma és azoknak az országoknak a száma, ahol a kiszolgálók találhatók, lehetővé teszi a Hotspot Shield számára, hogy jó munkát végezzen az átvitt információk titkosításában..

Valami, ami bosszantó, ha a Hotspot Shieldre nézi, az az ők nem mondják el, hogy milyen városba csatlakoznak. A pozitív oldalon az érkezik, akik jelentkeznek a Hotspot Shield Elite-re korlátlan sávszélesség és korlátlan adat.

társadalmi médiumok blokkolva vannak KínábanAmint látod, A Hotspot Shield VPN-vel rendelkezik Kínában. Ennek iróniája az, hogy a Hotspot Shield weboldalt jelenleg blokkolják Kínában.

Ha Kínában tartózkodik a Hotspot Shield webhelyen, akkor más VPN-t vagy proxy-szolgáltatást kell használnia. Ennek ellenére, ha a Hotspot Shield Elite telepítve van a számítógépére, akkor a Kínában található VPN-t további proxyszolgáltatások nélkül használhatja..

A Hotspot Shield Elite VPN számos szabadalmaztatott VPN-protokollt, valamint kapcsolódási algoritmust tartalmaz. Ezek, ha magas szintű elmosódással járnak, ezt teszik a Kínához hasonló országok számára nehezebb blokkolni VPN-jeik használatát.

Kíváncsi lehet, miért lenne a Hotspot Shield VPN szerver Kínában. Nyilvánvaló, hogy Kína nem jó szerver, ha fel akarja engedni a weboldalakat Kínából. Ez azonban nagyon hasznos lehet azok számára, akik kínai IP-címet akarnak szerezni, ha nincsenek Kínában.

Mi a naplózási politikájuk??

Az AnchorFree, a Hotspot Shield anyavállalata Kaliforniában található. Bárki, aki ismeri az online adatvédelmi és biztonsági jogszabályokat, tudja, hogy Az Egyesült Államok nem megfelelő hely a VPN-társaság számára meg kell találni.

Az Egyesült Államok jelenlegi törvényei lehetővé teszik a kormány számára, hogy kivonási engedélyeket szolgáltasson és gag-parancsokat hívjon fel a VPN-társaságokra. Az Egyesült Államok részt vesz a Five Eyes hírszerző szövetségben. Más országok, amelyek ebben vesznek részt, vannak Ausztrália, az Egyesült Királyság, Új -Zéland, és Kanada.

Öt-Eyes-AllianceEz azt jelenti, hogy az Egyesült Államok kormánya elrendelheti a Hotspot Shield VPN-t, hogy adja meg számukra személyes adatait. Még megakadályozhatják, hogy a Hotspot Shield elmondja neked, hogy ezt tették.

Ezt csak akkor lehet elkerülni, ha egy társaság rendelkezik ezzel a cég nem rendelkezik naplózási politikával. Ilyen módon, ha a kormány információt kér, akkor egyszerűen nem állnak rendelkezésre információk. Számos VPN ígéri ezt megtenni. A többség azonban nem követi ezt az ígéretét.

Az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező VPN-társaságot még ijesztőbbé teszi az a tény, hogy az Egyesült Államok által összegyűjtött Intel nemzetközileg megosztható a Five Eyes hírszerző szövetség többi országával..

Ezzel a háttérrel lépjünk át a Hotspot Shield naplózási irányelveire. Kétféle információt gyűjt minden ügyfelüktől. És ez idegessé tesz minket, különösen, ha megnézzük a homályos meghatározást, amelyet ez a cég használ az IP-cím leírására. Ha megnézi az adatvédelmi politikájukat, lehetetlen megmondani, hogy az Ön IP-címét személyes adatnak tekinti-e vagy sem.

hotspot pajzs irányelv

Amint itt láthatja, a Hotspot Shield azon az állásponton van, hogy nem lehet közvetlen kapcsolatot létesíteni az Ön IP-címe és a számukra megadott adatok, például a személyes számlaadatok, az e-mail és a fizetési mód között.. Ezt nagyon nehéz elhinni.

Azt is mondják, hogy bár a Hotspot Shield minden egyes indításakor automatikusan információkat gyűjtenek, törli azokat, ha a munkamenet véget ér. Az IP-cím tárolása mellett információkat gyűjt a használt nyelvről, az operációs rendszerről, a használt mobil- vagy vezeték nélküli hálózatról, a használt böngészőről, a használt alkalmazásokról és a meglátogatott webhelyekről. Bárki számára, aki valóban aggódik az online adatvédelem és biztonság miatt, a fent említett tényeknek vörös zászlókat kell felhívniuk.

Mennyire gyors a szolgáltatás?

Független vizsgálatot végeztünk számos VPN biztonságának, sebességének és teljesítményének meghatározására, beleértve a Hotspot Shield Elite-t is. A tanulmány olyan kérdésekre összpontosított, mint például számos VPN-szolgáltató késése.

A késleltetés azt az időtartamot írja le, amely alatt az adatcsomag eljut egy szerverhez. Érthető, ha egy szerver messze van a felhasználótól, akkor a késés kissé megnövekszik. Az alacsonyabb várakozási szám gyorsabb kapcsolatot vagy legalábbis gyorsabban érzékelhető kapcsolatot jelent.

vpns várakozási diagram

Ebben a grafikonban láthatjuk a több VPN hetenkénti késleltetését. Mind SSL titkosított, mind nem SSL titkosított kapcsolatot teszteltük. A teszt azonban nem mutatott hatalmas különbséget a lappangásban, ezért az átlagokat egyesítettük és a fenti grafikonon ábrázoltuk, mint teljes eredményt.

A cél az összes termék tesztelése volt. Ennek eredményeként a VPN-kiszolgálókat manuálisan úgy választották meg, hogy azok minden kiszolgálón azonosak legyenek. Tehát amikor a tesztet az Egyesült Államokban hajtották végre, a West Coast került kiválasztásra. Amikor az EU-ban teszteket végeznek, az Egyesült Királyságot választották.

A tisztességes és pontos vizsgálat elvégzéséhez különféle változókat dobtak a keverékbe. Például egy uniós felhasználó csatlakozhat egy másik felhasználóhoz az EU-ban egy VPN-en keresztül az Egyesült Államokban. Ez azt jelentette, hogy a kapcsolatnak kétszer kellene utaznia az Atlanti-óceánon.

Ha megnézi a fenti grafikont, ezt láthatja A Hotspot Shield Elite második lett az összes tesztelt VPN között. Ez azt jelenti, hogy van kétségtelenül az egyik leggyorsabb VPN-szolgáltatás a piacon.

Ugyanez a független tesztelő testület értékelte a Hotspot Shield Elite streaming sebességét, torrent sebességét, downlink sebességét és uplink sebességét. Időről időre ez a szolgáltatás az összes tesztelt VPN első három részében volt. Érdekes, hogy az ExpressVPN gyakran az első helyen ezekben a tesztekben.

Mennyire működik a Netflix?

Tudjuk, hogy nem mindenki használ VPN-t kedvenc amerikai vagy nagy-britanniai TV-műsorának nézéséhez. Vannak viszont nagyon sokan, akik ezt teszik.

Ezeket az embereket nem feltétlenül érdekli a magánélet vagy a személyes adataik védelme. Minden, ami érdekel, bekapcsolhatja a Netflixet és megnézheti kedvenc műsorát. Ezek egyének súlyosan csalódni fog ha megvásárolják a Hotspot pajzsot.

Többször megpróbáltuk csatlakozni a Közép-Amerikából származó Netflixhez a Hotspot Shield segítségével. Minden alkalommal, amikor a rettegett Netflix proxy hiba képernyőn fogadtak minket.

netflix hibaüzenet

Ez azt jelenti, hogy a Netflix megmondhatja, hogy VPN-t használunk, és megakadályozta, hogy felhasználjuk a szolgáltatást. Hallottunk mások jelentéseit, akik időnként képesek voltak kapcsolódni a Netflixhez a VPN segítségével. De meg kell kérdeznie magától, ha a VPN megvásárlásának egyetlen oka a streaming szolgáltatás igénybevétele – örülne, ha csak időről időre tudna csatlakozni?

Mi az a Hotspot Shield ára??

A Hotspot Shield többféle árképzési lehetőséget kínál ügyfeleinek. Fizetni lehet a szolgáltatásért havonta, és ez 12,99 USD-t fog fizetni. Vagy fizethet három évig előre, és a havi költség 3,49 dollárra csökken.

Ez azt jelenti, hogy ha a hónapközi szolgáltatást választja, akkor többet fog fizetni, mint amennyit fizetne az ottani legjobb VPN-kért, mint például a NordVPN és a Surfshark..

Az egyik dolog, amelyet értékeltek a Hotspot Shield árképzési tervében, az, hogy az egyetlen dolog, amely a különböző előfizetésekkel megváltozik, az a szolgáltatás igénybevételének időtartama.. Minden fizető ügyfél, függetlenül attól, hogy mennyi ideig előfizet fel, hozzáférhet a Hotspot Shield összes szolgáltatásához. Láthatjuk jobb elképzelésüket az árakról.

hotspot pajzs árképzése

Az ár egyértelmű. Nem fog semmiféle rejtett díj, és csak néhány másodpercig fogja használni a VPN-t, miután megfizette. Mivel minden ügyfelük teljes hozzáférést kap minden szolgáltatásához, nincs kísérlet eladásra.

A hét napos próbaverzió azt jelenti, hogy ingyenesen kipróbálhatja a szolgáltatást, és lemondhatja, ha nem tetszik. Ha feliratkozik a szolgáltatásra, és nem elégedett vele az első 45 napban, akkor teljes visszatérítést kaphat pénzéből. Nem tesznek fel kérdéseket, és nem zaklatnak téged. Megkönnyítik a visszatérítés megszerzését ügyfeleik számára.

Az egyik oka annak, hogy a Hotspot Shield megéri a pénzt, az, hogy élő chat-támogatással rendelkeznek. Kommunikálni tudtunk velük, számos kérdést feltettünk, és gyorsan megválaszolhattuk kérdéseinket. Őszinték és lényegre törőek voltak.

Mi ajánljuk a szolgáltatást??

hotspot pajzs logó

A Hotspot Shield szép bejegyzés a VPN-ek jelenlegi terméséből. Mint látható az áttekintésünkből, számos jó szempont van a szolgáltatással kapcsolatban. Van azonban néhány dolog, amelyet figyelembe kell venni. Először is van egy ingyenes verzió és egy fizetett változat. Az ingyenes verzió elég ahhoz, hogy megkóstolja, mit tud a szolgáltatás 500 MB adatkorlátozás.

A fizetett terv korlátlan sávszélességet és korlátlan adatot kínál. És ha nem tetszik, akkor 45 napig használhatja a terméket, majd visszatérítheti pénzét. Az ügyfél az nagyon könnyen használható, és a program letöltésétől számítva néhány másodperc alatt felkészítheti és futtathatja.

Ennek ellenére kétségeink vannak a Hotspot Shield mögött álló társasággal kapcsolatban. Nevük számos etikailag kérdéses tevékenységhez kapcsolódik, ideértve néhány CDT-állítást.

A Hotspot Shield elrejti az Ön IP-jét. De ez nem a legjobb megoldás a VPN számára. Számos VPN-szolgáltatást áttekintettünk, és a legtöbb kínál adatvédelmet, biztonságot és sebességet, amely meghaladja azt, amit a Hotspot Shield fog kapni..

Surfshark és NordVPN mindkettőnek csillagrekordja van a naplózási politikájukról. Tehát valóban – miért rendezzen kevesebbel?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map