ВПН преглед хотспот Схиелд-а (2020)

Готово 600 милиона људи поверује Хотспот Схиелд својој приватности на мрежи. Ову ВПН користе за финансијске трансакције, претраживање интернета, комуникацију са пријатељима путем е-поште и друштвених медија, као и низ других осетљивих и приватних комуникација.


Је ли ВПН Хотспот Схиелд заиста један од ВПН-ова највишег нивоа доступан или не? На ово ћемо одговорити увидом у њихове брзине сервера, њихове политике приватности и евидентирања, њихову сигурност, цене и корисничку службу..

Преглед

логотип штитника хотспот

АнцхорФрее је компанија која стоји иза Хотспот Схиелд-а. Ова ВПН услуга нуди рачун без претплате и плаћену услугу. Једна од првих ствари које ћете приметити када користите овај програм је да има једноставан и атрактиван дизајн.

Не постоје интерактивне мапе или сложене поставке. Све што видите је велико дугме за напајање на средини прозора. Када додирнете тастер за напајање, Хотспот штит се повезује, или према Сједињеним Државама или према вашем последњем избору.

Чим се повежете, тастер за напајање нестаје и покреће се тајмер који вам показује колико сте дуго повезани. У доњој половини екрана видећете пренос података за свој рачунар, ВПН ИП адресу коју тренутно имате и једноставну, али јасну мапу која вам приказује са којом државом се повезујете. Овај неупадљив и јасан дизајн одраз је начина на који Хотспот Схиелд користи услугу.

ЗначајкеИнформације
Употребљивост:Једноставан за коришћење
Политика евидентирања:Нема политике евидентирања
Величина сервера:2500+ сервера
Дистрибуција сервера:27 земаља
Подршка:Систем плаћања карте
Торрентинг:Дозвољен
Стреаминг:Веома ограничен
ВПН протокол и шифровање:Цатапулт Хидра; 128-битна АЕС и 256-битна АЕС енкрипција
Сједиште:сад
Цена:7,99 € / месечно
Званични сајт:хттпс://хотспотсхиелд.цом
Позитивни штитници Хотспот:
 • Нижа цена од осталих ВПН-ова истог квалитета
 • Седмодневно суђење без ризика
 • Велике брзине преузимања
Доле на мети штитника Хотспот
 • Неколико локација сервера
 • Ограничене опције конфигурације
 • Откривен је гео ограничавајућим стреаминг сервисима попут Нетфлика
Карактеристике:
 • 45-дневна гаранција поврата новца
 • ИПв6 и веб комуникација у реалном времену
 • Повежите пет уређаја са једном претплатом
 • Сервери у 25 земаља
 • П2П везе су дозвољене
 • Доступно на више језика
 • Неограничени подаци и пропусни опсег са претплатом Елите

Где су сервери смештени

локације сервера штитника

Точна точка Схиелд је близу 3.000 сервера распоређених у 27 различитих земаља. То им омогућава да пруже поуздану услугу која је брза и флексибилна. Корисници се могу повезати на различите добро шифроване ИП адресе. Број сервера и број земаља у којима се сервери омогућавају Хотспот Схиелд-у да уради добар посао у шифрирању информација које се преносе..

Када погледате Хотспот Схиелд, нешто је фрустрирајуће не говоре вам у који град се повезујете. С позитивне стране, примају се они који се пријаве за Хотспот Схиелд Елите неограничена пропусност и неограничени подаци.

социјални медији блокирани у КиниКао што видите, Хотспот Схиелд има ВПН у Кини. Иронија је у томе што је веб локација Хотспот Схиелд у Кини блокирана.

Да бисте посетили веб локацију Хотспот Схиелд ако сте у Кини, требало би да користите другу ВПН или проки услугу. Када се каже, након што се Хотспот Схиелд Елите инсталира на ваш рачунар, можете користити ВПН у Кини без потребе за додатним проки услугама..

Хотспот Схиелд Елите ВПН поседује бројне приватне ВПН протоколе као и алгоритме за повезивање. Они, заједно са високим нивоом замрачености, успевају теже да земље попут Кине блокирају употребу свог ВПН-а.

Могло би се запитати зашто би Хотспот Схиелд ВПН имао сервер у Кини. Очито је да Кина није добар сервер који желите имати ако желите да деблокирате веб локације из Кине. Међутим, појединцима који желе да добију кинеску ИП адресу могу бити веома корисни ако нису у Кини.

Каква је њихова политика пријављивања?

АнцхорФрее, матична компанија Хотспот Схиелд, са седиштем је у Калифорнији. Свако ко има кратко разумевање закона о приватности и безбедности на мрежи, зна то Сједињене Државе нису добра локација за ВПН компанију бити лоциран.

Важећи амерички закон омогућава влади да служи потјерницама и позива на ВПН компаније. Сједињене Државе су учеснице обавештајног савеза Фиве Еиес. Остале земље које учествују у томе су Аустралија, тхе тхе Унитед Краљевство, Нова Зеланд, и Канада.

Савез с пет окаТо значи да америчка влада може наредити Хотспот Схиелд ВПН-у да им преда ваше личне податке. Чак могу да спрече Хотспот Схиелд да ти каже да су то урадили.

Једини начин да се то избегне је ако компанија има фирма без политике евидентирања. На овај начин, ако влада захтева информације, они једноставно немају информације да их доставе. Многи ВПН-ови обећавају да ће то учинити. Међутим, већина се не држи тог обећања.

Оно због чега је ВПН компанија са седиштем у Сједињеним Државама још страшнија је чињеница да се Интел о Сједињеним Државама окупља може међународно делити са другим земљама у обавештајном савезу Фиве Еиес..

Са овом позадином, ускочимо у политику евидентирања Хотспот Схиелда. Прикупљају две врсте информација од свих својих клијената. И то нас нервира, посебно када погледате затамњену дефиницију коју ова компанија користи да опише ИП адресу. Када погледате њихову политику приватности, немогуће је установити да ли вашу ИП адресу гледају као личне податке или не.

политика штитне тачке

Као што овде можете видети, Хотспот Схиелд заузима став да се не може успоставити директна веза између ваше ИП адресе и података које им дате, као што су подаци о вашем личном налогу, адреса е-поште и ваш облик плаћања. У ово нам је веома тешко веровати.

Такође кажу да иако аутоматски прикупљају информације сваки пут када покренете Хотспот Схиелд, бришу их када сесија заврши. Осим што чувају вашу ИП адресу, они прикупљају информације о језику који користите, вашем оперативном систему, мобилној или бежичној мрежи коју користите, прегледачу који користите, апликацијама које користите и веб локацијама које посећујете. За све који су искрено забринути због своје приватности и сигурности на мрежи, Наведене чињенице би требале подићи црвене заставе.

Колико је брза услуга?

Извршена је независна студија којом се утврђује безбедност, брзина и перформансе бројних ВПН-ова, укључујући Хотспот Схиелд Елите. Студија се фокусирала на ствари попут кашњења одређеног броја ВПН добављача.

Латенција описује колико времена је потребно да пакет података пређе до сервера. Разумљиво је, ако је сервер далеко од корисника, доћи ће до лаганог трзаја кашњења. Доњи бројеви кашњења значе бржу везу или барем бржу перципирану везу.

впнс латенци цхарт

На овом графикону можемо видети кашњење недељно за више ВПН-ова. Испитиване су и ССЛ шифроване и не-ССЛ везе. Међутим, тест није показао велику разлику у кашњењу, па су просечна вредност комбинована и представљена на горњем графу као укупни резултат.

Циљ је био тестирати све производе. Као резултат тога, ВПН сервери су ручно изабрани да буду исти за све сервере. Па кад је тест извршен у Сједињеним Државама, одабрана је Западна обала. Када се изврше тестови у ЕУ, одабрано је Уједињено Краљевство.

Да би се добио правичан и тачан тест, различите варијабле су бачене у микс. На пример, имали би корисника у ЕУ да се повезују са другим корисником у ЕУ путем ВПН-а у Сједињеним Државама. То је значило да би веза морала путовати преко Атлантика два пута.

Када погледате горњи граф, то видите Хотспот Схиелд Елите стигао је на друго место међу свим ВПН-има који су тестирани. То значи да јесте несумњиво један од најбржих ВПН услуга на тржишту.

Та иста независна испитна табла проценила је брзину струјања, брзину бујице, брзину силаска и брзину узлазне везе Хотспот Схиелд Елите-а. Изнова и изнова, ова услуга је била у прва три од свих ВПН-ова које су тестирали. Занимљиво је да ЕкпрессВПН често рангирани број један у овим тестовима.

Колико добро функционише са Нетфликом?

Знамо да сви не користе ВПН да би гледали своје омиљене ТВ емисије са седиштем у САД или Великој Британији. Међутим, постоји доста људи који то раде.

Ове особе нису нужно забринуте за приватност или заштиту својих личних података. Све што им је стало је могућност да укључе Нетфлик и погледају њихов омиљени шоу. Ове појединци бити ће разочарано ако купе Хотспот Схиелд.

Покушали смо више пута да се повежемо са Нетфликом из Средње Америке помоћу Хотспот Схиелд-а. Сваки пут када смо се дочекали са страшним екраном о грешкама проки-ја на Нетфлик-у.

порука о грешци у нетфлик-у

То значи да би Нетфлик могао да каже да користимо ВПН и блокирао нас је да користимо њихову услугу. Чули смо извештаје других који су могли да се повремено повежу на Нетфлик користећи овај ВПН. Али морате се запитати да ли је ваш једини разлог за куповину ВПН-а коришћење стриминг сервиса, да ли бисте били срећни ако бисте могли да се повежете само с времена на време?

Какве су цене заштите Хотспот Схиелд-а?

Хотспот Схиелд нуди својим клијентима више опција за цене. Услугу можете плаћати из месеца у месец и то ће вас коштати 12,99 УСД. Или можете платити три године унапред, а месечни трошкови падају на 3,49 УСД месечно.

То значи да ако одаберете месечну услугу, платићете више него што бисте платили за неке од најбољих ВПН-а, попут НордВПН и Сурфсхарк.

Једна од ствари које смо поштовали у вези са планом цена Хотспот Схиелд-а је да је једино што се мења код различитих претплата време колико можете да користите услугу. Сви купци који плаћају, без обзира колико се претплатили, имају приступ свим карактеристикама Хотспот Схиелд-а. Можете да видите бољу идеју о њиховим ценама.

цијене штитних мјеста

Цене су јасне. Нећете бити погођени никаквим скривеним накнадама и моћи ћете да користите ВПН само неколико секунди након што га платите. Будући да сви њихови купци добијају пуни приступ свим њиховим услугама, не постоји покушај продаје.

Провод од седам дана значи да можете бесплатно испробати услугу и отказати је ако вам се не свиђа. Ако се претплатите на услугу и нисте задовољни њом у првих 45 дана, можете добити пуни поврат новца. Не постављају никаква питања и не малтретирају вас. Својим купцима олакшавају добијање поврата новца.

Један од разлога зашто Хотспот Схиелд можда вреди новца је и чињеница имају подршку за ћаскање уживо. Могли смо комуницирати с њима, поставити бројна питања и добити брзе одговоре на наша питања. Били су искрени и посве истински.

Да ли препоручујемо услугу?

логотип штитника хотспот

Хотспот Схиелд је симпатичан унос у тренутној култури ВПН-ова. Као што можете видети у нашем прегледу, постоји низ добрих поена у вези са услугом. Међутим, морате имати на уму неколико ствари. Прво, постоји бесплатна верзија и плаћена верзија. Бесплатна верзија је управо довољна да укусите шта услуга може да учини с њом Ограничење података на 500 МБ.

Плаћени план нуди неограничену пропусност и неограничене податке. А ако вам се то не свиђа, производ можете користити 45 дана, а затим вратите свој новац. Клијент је врло је једноставан за употребу и може вас покренути у року од неколико секунди након преузимања програма.

Кад се каже, сумњамо у компанију која стоји иза Хотспот Схиелда. Њихово име повезано је са бројним етички упитним активностима, укључујући неке наводе ЦДТ-а.

Хотспот Схиелд ће сакрити ваш ИП. Али је није најбоља опција за ВПН. Прегледали смо многе ВПН услуге и већина нуди приватност, сигурност и брзину која је изнад и изван онога што ћете добити од Хотспот Схиелд.

Сурфсхарк и НордВПН обојица имају звјездане записе када су у питању њихове политике евидентирања. Па, заиста – зашто се сналазити за било шта мање?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me