10 parasta ilmaista VPN-verkkoa vuonna 2020 (VAROITUS: Valitse huolellisesti)

10 parasta ilmaista VPN-verkkoa vuonna 2020 (VAROITUS: Valitse huolellisesti)


Kaikki pitävät ilmaisista asioista. Ilmaiset ruuanäytteet Costcossa tai pienet ilmaiset hajuste- tai kölninäytteet, jotka saat tavaratalosta.

Ilmainen on hyvä, koska hyvin .. se on ilmainen. Joten miksi maksaa VPN: stä, kun sinun ei tarvitse?

Jos Android-kaupassa on yli 1 000 ilmaista VPN-verkkoa, luulet, että on oltava valtava joukko yrityksiä, jotka haluavat antaa palvelujaan täysin ilmaiseksi. Mikä mukava joukko yrityksiä.

Miksi sovellus tai yritys palkata kehittäjiä, maksaa välityspalvelimista, rakentaa ja ylläpitää verkkosivustoa antamaan sinulle 100% ilmaisen tuotteen? Aiomme tarkastella mitä todella tapahtuu ja toivottavasti antaa jonkin verran selkeyttä miksi Emme koskaan suosittele 100% ilmaista VPNS-palvelua.

&# X2705; VIHJE – Suurin osa tuotteista, joista puhumme tässä katsauksessa, tarjoavat ilmaisia ​​30 päivän kokeiluja. &# X2705;

Contents

Ilmaiset vs. maksetut VPN: t &# X1f575;&# Xfe0f; 

Maksat siitä, mitä saat useimmissa skenaarioissa. Jos haluat ilmaisen kokemuksen mistään, siellä on yleensä saalis. Varten parhaiten maksetut VPN: t saat enemmän siitä, mitä maksat, ja tietosuojarikkomusten riski on pienempi.

Yleensä – maksullisen palvelun todelliset ominaisuudet ovat parempia. Premium-suunnitelma antaa sinulle yleensä enemmän gigatavua ja kaistanleveyttä aloittaaksesi. Tämän lisäksi käytät helpommin käyttöliittymiä, tunkeutumisen havaitsemista, estämistä ja muita hauskoja ominaisuuksia.

VPN: n valintaan liittyvät kustannukset ovat suhteellisen alhaiset. Alla näet VPN: n ostamisen todelliset kustannukset, ja se on erittäin edullinen.

Ilmaiset VPN: t eivät ylitä niin paljon ominaisuuksia. He voivat asettaa sinut vakavaan riskiin.

Kun käytät ilmaista VPN: tä – sinusta tulee tuote.

He käyttävät sinua tuotteena muutamalla tavalla:

 1. He voivat Asenna haittaohjelmat joka voi seurata toimintaa ja varastaa tietojasi. (Lähde)
 2. Useimmat ilmaiset VPN: t tulevat kerätä tietosi ja sitten myydä ne. Tämä sisältää kaikki taloudelliset tietosi. (Lähde)
 3. Seitsemänkymmentäviisi prosenttia kaikista Android VPN -sovelluksista käyttää kolmannen osapuolen seurantaohjelmisto. (Lähde)
 4. 82 prosenttia pyysi pääsy yksityisiin tietoihin, kuten käyttäjätilit ja tekstiviestit. (Lähde)

Tästä syystä emme sisällyttäneet VPN-verkkoja ilmaiseksi. Niiden luotettavuutta ja luotettavuutta ei voida vahvistaa. Sen sijaan valitsimme näyttää sinulle parasta kustannustehokkaat VPN: t joka voi tarjota korkeatasoista palvelua. Kaikissa näissä VPN-verkoissa on myös mukava ilmainen kokeilu, jolla saat jalat märksi VPN-maailmassa.

TLDR;

Ilmaisia ​​VPN-verkkoja ei kannata säästää muutamalla dollarilla. Sinulla on suuri mahdollisuus kohdata negatiivisia seurauksia. Sen sijaan, että kulkisi tätä reittiä, on parasta käyttää hyväksi tavallisten VPN: ien tarjoamia ilmaisia ​​kokeiluversioita. Paras vaihtoehto silmissämme, varsinkin jos haluat säästää vähän rahaa NordVPN.

Toinen vaihtoehto on pomppiminen kaikkien tässä lueteltujen VPN-palveluiden ilmaisten kokeilujen välillä. Emme suosittele tätä, koska se on päänsärky ja on helpompaa maksaa vain muutama taalaa hyvämaineiselle VPN-palvelulle..

10 parasta VPN-ilmaista VPN-verkkoa vuonna 2020

Sen sijaan, että sijoittaisit VPN: t, jotka varastavat tietosi ja hyödyttävät sinua, päätimme hahmotella ilmaisten kokeilujen tarjoavien VPN-palveluiden positiivisia ja kielteisiä näkökohtia.

Alta löydät tietoja ominaisuuksista, palvelimista ja palvelun helppoudesta.

1. Surfshark – paras ilmainen VPN

Et ehkä ole koskaan kuullut Surfsharkista ja se on kunnossa. Syynä tähän on se, että ne ovat uusin VPN-palvelu, jonka olemme tarkistaneet tällä sivustolla. Kaikkien aikojen ja tarkoitusten suhteen näyttää siltä, ​​että Surfshark aikoo ottaa haltuunsa VPN-maailman.

Ilmainen kokeilu

Surfshark tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Plussat

 • Paras protokolla suoratoistoa varten IPv6: lla. Tukkeutuu harvoin Netflixistä VPN: n käytön takia
 • Pystyy torrentia ja P2P: tä jakamaan toisin kuin muut markkinoilla olevat VPN: t
 • Ei kirjautumista, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse koskaan olla huolissasi siitä, että he myyvät tietosi
 • Rajoittamaton kaikki mukaan lukien yhteydet, palvelimet, IP-osoitteet ja kaistanleveys
 • Sijaitsee Britannian Neitsytsaaret, mikä tarkoittaa, ettei hallitus ole uteliaita silmiä
 • Paras tietoturva ja salaus saatavana IPv6: lla, 256-bittisellä AES-salauksella, 2048-bittisellä DHE-RSA-avaimenvaihdolla ja SHA512-todennus hashilla
 • Tapa-kytkin ja muut turvallisuusominaisuudet
 • Hyväksyy salauksen ja muut maksun yleiset versiot
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • WebRTC-vuoto- ja DNS-suojaus koko verkossa
 • Upea hinnoittelu pitkäaikaisilla suunnitelmilla on vain 1,99 dollaria kuukaudessa

Haittoja

 • Nopeudet voivat vaihdella melko paljon palvelimelta toiselle
 • Uudempi yritys, joten palvelinpohja kasvaa edelleen

Säästämistavat ja kuinka maksaa

SpecificationsDetails
Palautuskäytäntö / takuu 30 päivän rahat takaisin takuu
KoeaikaEi mitään
MaksuvaihtoehdotPayPal, Google Pay, kryptovaluutta, Alipay, Dragon Pay
Alennukset / kuponkejaJohdantokuponki, sharkstart

Kenen pitäisi käyttää Surfsharkia?

Jokainen, joka voi sitoutua kahden vuoden suunnitelmaan, joka haluaa parhaat turvallisuus- ja suoratoistovaihtoehdot. Lue koko Surfshark-arvostelu.

2. NordVPN – massiivinen verkko- ja FBI-tason suojaus

NordVPN on yksi nykyään käytetyimmistä VPN-verkoista. Tähän on hyvä syy, koska se on myös yksi arvostetuimmista VPN-verkoista. On vaikeaa käydä keskustelua markkinoiden parhaasta VPN: stä mainitsemalla NordVPN.

Ilmainen kokeilu

NordVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Plussat

NordVPN sisältää P2P-ominaisuuden, tap-kytkimen, Tor over VPN: n, älykkään DNS-palvelun, omistetun IP: n ja SOCKS5-välityspalvelimet. Niiden asiakastuki on myös loistava käsitellessään mitä tahansa ongelmaa, joka voi keksiä minkä tahansa ominaisuuksia, joita haluat käyttää.

Muutamia muita ominaisuuksia, kuten CyberSec, joka estää epäilyttävät verkkosivustot automaattisesti, jotta mikään haittaohjelma tai muu verkkouhka ei voi saastuttaa laitettasi. Lisäksi näkyviin ei tule valaisevia mainoksia ja hämärtymää, joka sekoittaa liikennettäsi, estää Internet-palveluntarjoajia kurottamasta nopeuttasi selaamalla salattua kanavaa..

Kanssa yli 5000 palvelinta ympäri maailmaa jokaisessa suurimmassa maassa, Lähes minnekään voit mennä palvelimen ulottumattomissa. Tämän lisäksi voit muodostaa yhteyden kuusi laitetta ja käytä palvelua Netflixille.

at 2,99 dollaria kuukaudessa, Jos haluat sitoutua kolmeen vuoteen, on vaikea perustella ilmaisen VPN: n käytön riskiä. Vietät vähän yli 100 dollaria ja lopetat huolenpidosta VPN-verkostostasi kolmen vuoden ajan.

Haittoja

Hinnoittelurakenne on hauska ja johtaa todellakin kolmen vuoden suunnitelmaan. Yhden kuukauden suunnitelma tulee olemaan 11,95 dollaria.

Säästämistavat ja kuinka maksaa

SpecificationsDetails
Palautuskäytäntö / takuu 30 päivän rahat takaisin takuu
KoeaikaEi mitään
MaksuvaihtoehdotVisa, MasterCard, American Express, Discover, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Alipay, Giropay, Sofort, iDeal, UnionPay
Alennukset / kuponkeja15% opiskelija-alennus ja jatkuvasti muuttuva tarjoushinta

Kenen tulisi käyttää NordVPN: tä?

Jokainen, joka voi sitoutua kolmen vuoden suunnitelmaan, joka haluaa huippuluokan palvelun pienellä summalla. Lue koko NordVPN-arvostelu.

3. ExpressVPN – nopeat nopeudet ja täydellinen nimettömyys

Nykyisessä laskelmassa, ExpressVPN: llä on palvelimia 94 maassa. On melkein mahdotonta mennä maahan, jossa on Internet ja jolla ei ole pääsyä yhteen heidän palvelimistaan. ExpressVPN on premium-luokan VPN-palvelu, joka tarjoaa nopeimpia ja luotettavia VPN-palveluita ympäri. Ne ovat yksi markkinoiden luotettavimmista VPN-ratkaisuista, joilla on yli 10 miljoonaa tyytyväistä asiakasta.

expressvpn-logo

Ilmainen kokeilu

ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Plussat

Rajoittamattomalla datalla, ympäri vuorokauden avoinna olevalla asiakastuella, helppokäyttöisillä sovelluksilla kaikille laitteille, jaetulla tunneloinnilla, nopeustesteillä eikä ExpressVPN: n kirjaamisella todella tuoda sitä ominaisuuksiinsa. ExpressVPN antaa sinulle myös pääsy Kodi.

Asuminen Ison-Britannian Neitsytsaaret on tärkeä myönteinen tavoite tietoja ei koskaan tarvitse jakaa laillisesti hallituksen kanssa.

Haittoja

ExpressVPN on edullisempi vaihtoehto kuin muu lista, mutta maksat siitä, mitä saat. Yksi pieni ongelma on, että saat vain kolme yhteyttä yhdellä kertaa, mikä voi olla rajoittava kotitaloudelle.

Säästämistavat ja kuinka maksaa

SpecificationsDetails
Palautuskäytäntö / takuu30 päivän rahat takaisin takuu
Koeaika12 kuukauden ostos tarvitaan (sisältää ilmaiset 3 kuukautta), hinnankorotus 12,95 dollariin kuukaudessa uusimisen yhteydessä
MaksuvaihtoehdotVisa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Visa, Delta, Diners Club International, Paypal, Bitcoin, Alipay, UnionPay, iDeal, Klarna, WebMoney, GiroPay, Interac, Mint, FanaPay, YandexMoney, OneCard
Alennukset / kuponkejaExpressVPN päivittää mainoshinnoitteluaan säännöllisesti

Kenen pitäisi käyttää ExpressVPN: tä?

ExpressVPN on tarkoitettu ihmisille, jotka eivät halua maksaa hieman enemmän VPN-palvelustaan ​​saadakseen huippuluokan suorituskyvyn. Lue koko ExpressVPN-arvostelu.

4. Windscribe – Vahva suojaus mainosten estäjällä

Reddit on ravittu tästä palvelusta huomatessaan runsasta kuukausittaista kaistanleveyttä ja käyttäjien kannustimia (Jos lähetät Tweet @WindScribe, saat automaattisesti lisää 5 Gt).

Kokeile palvelua täysin ilmainen ja jos rakastat sitä ja haluat päivittää, voit tehdä edullisin suunnitelmin. Tällä hetkellä hinta on 4,08 dollaria kuukaudessa, jos ostat vuodeksi.

windscribe-logo

Ilmainen kokeilu

Windscribe on ilmainen Yhdysvalloissa, Kanadassa, Iso-Britanniassa, Hongkongissa, Ranskassa, Saksassa, Alankomaissa, Sveitsissä, Norjassa ja Romaniassa. Ne tarjoavat myös 3 päivän rahat takaisin -takuun tai 10 Gt: n käytön sen mukaan, kumpi osut ensin.

Plussat

Koska he ovat riittävän mukavia antaa ihmisille käyttää palveluaan ilmaiseksi, ei ole yllättävää, että Windscribe on kanadalainen yritys.

Heidän ilmainen ohjelmistoversio on melko hyvä, ja sen sijaan, että tekisit sinusta tuotetta, he toivovat, että rakastat palvelua niin paljon, että päivität sen.

Windscriptin ilmaisissa palveluissa on hienoja ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu palomuuri, mainosten estäminen ja P2P-ominaisuudet.

Haittoja

Voit olla vain yksi yhteys kerrallaan, mikä voi olla rajoittava.

Vaikka on mahtavaa, että Windscribe on Kanadassa ja vaikka he sanovat, etteivät kirjaa toimintaa – hallitus voi pakottaa heidät luovuttamaan asiakastietoja.

Säästämistavat ja kuinka maksaa

SpecificationsDetails
Palautuskäytäntö / takuu3 päivän rahat takaisin -takuu tai 10 Gt käyttö
KoeaikaKäytä ilmaiseksi Yhdysvalloissa, Kanadassa, Iso-Britanniassa, Hongkongissa, Ranskassa, Saksassa, Alankomaissa, Sveitsissä, Norjassa ja Romaniassa
MaksuvaihtoehdotTärkeimmät luottokortit, PayPal, Visa / Mastercard -merkkiset pankkikortit, suurin osa salausvaluutoista ja mobiilisovelluksen sisäiset ostot. Voit jopa kaivoa päivityksiä käyttämällä selainpohjaista salaustekniikkaa.
Alennukset / kuponkejaKaivoksen päivitykset selainpohjaisen salaustekniikan avulla.

Kenen pitäisi käyttää Windscriptiä?

Windscribe on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat VPN: n ilmaiseksi ja ovat avoinna päivitykselle. (Lue koko artikkeli Windscribe arvostelu)

5. TunnelBear – Rajoittamaton suoratoistotuki

Yksi hieno asia TunnelBearissa on heidän markkinointi. Siellä on paljon promoja kaikkialla sosiaalisessa mediassaan jota voidaan hyödyntää. Yksi esimerkki on, että saat ilmaisen keikan, jos sinä @TunnelBear. Heidän maskotti on myös ihastuttavasti ilkeä karhu.

tunnelipuun logo

Ilmainen kokeilu

Tunnelbear antaa sinun upottaa kätesi hunajaan ilmaiseksi, jos käytät alle 500 Mt tietoa kuukaudessa.

Plussat

On selvää, että se, että heillä on vapaa suunnitelma, on mahtavaa. Hyödynnä sitä ja katso, haluatko käyttää TunnelBearia pitkällä aikavälillä.

TunnelBearilla on yli 900 palvelinta ja nopea. TunnelBearin parasta on, että ne ovat huippuluokan kiertäessä geoblockingia. Sen avulla voit katsella BBC iPlayeriä mistä tahansa.

Haittoja

Siitä asti kun he antavat sinulle vain 500 Mt kuukaudessa työskennellä sinun on päivitettävä, jos aiot käyttää VPN: ää paljon, ja nopeudet ovat yleensä pieniä riippuen palvelimen etäisyydestä.

Säästämistavat ja kuinka maksaa

SpecificationsDetails
Palautuskäytäntö / takuuEi mitään
KoeaikaIlmainen 500 Mt dataa kuukaudessa
MaksuvaihtoehdotMasterCard, Visa, American Express, Bitcoin ja Jars of Honey
Alennukset / kuponkejaTarjoukset näkyvät sosiaalisen median tileillä usein

Kenen pitäisi käyttää TunnelBearia?

TunnelBear on hieno ihmisille, jotka tarvitsevat kiertää kaiken geoblockingin ja haluavat mahdollisuuden kokeilla palvelua ilmaiseksi. Lue perusteellinen TunnelBear-arvostelu.

6. VyprVPN – omistamat suojausominaisuudet

VyprVPN: llä on ainutlaatuinen suunnitelma, joka antaa käyttäjille kaksi samanaikaista yhteyttä, erilaisia ​​protokollia, salatun viestisovelluksen ja NAT-palomuurin, joka estää pyydettävän saapuvan liikenteen, kun olet yhteydessä VyprVPN: ään. Kaikki tämä, täysin ilmaiseksi.

vyprvpn

Ilmainen kokeilu

VyprVPN tarjoaa 3 päivän ilmaisen kokeilujakson, kun ostat palvelun, ja 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Plussat

VyprVPN tarjoaa useita protokollia, kuten L2TP / IPsec, joka toimii L2TP-paketeilla IPsecin kapseloimien päätepisteiden välillä, OpenVPN, joka käyttää kaikkia OpenSSL-kirjaston salaus-, todennus- ja varmennusominaisuuksia suojaamaan yksityistä verkkoliikennettäsi Internetin kautta, PPTP ja heidän oma Chameleon-protokolla, jonka on osoitettu pääsevän eniten tukkeutumisyrityksiin.

Haittoja

Suurin kiista VyprVPN: ää vastaan ​​on se, että Netflix on estänyt ne. Jos en voi katsella toimistoa, niin mistä tästä kaikesta on kysymys? Mitä työskentelen kohti?

Toinen suuri negatiivisuus Vyprin suhteen on, että se antaa sinulle vain kaksi yhteyttä kerrallaan, mikä voi olla ärsyttävää yritettäessä käyttää Internetiä ja haluat tehdä useita tehtäviä kerralla eri laitteilla.

Säästämistavat ja kuinka maksaa

SpecificationsDetails
Palautuskäytäntö / takuuEi mitään, kun käytät ilmaista kokeilua, 30 päivän takuu maksettaessa
Koeaika3 päivän ilmainen kokeiluversio ostohetkellä
MaksuvaihtoehdotMasterCard, Discover, American Express, Visa, PayPal, Alipay
Alennukset / kuponkejaVypr VPN tarjoaa säännöllisesti päivitettävää hinnoittelua

Kenen pitäisi käyttää VyprVPN: tä?

VyprVPN on toinen hieno geoblocking VPN. Vaikka Netflix on estänyt heidät aikaisemmin, heillä on hyvä maine päästäkseen ohitse geoblokereita. Lue koko VyprVPN-arvostelu.

7. ProtonVPN – ProtonMail-valmistajilta

ProtonVPN on yksi uudemmista VPN-ratkaisuista, mutta ne ovat myös yksi parhaista ilmaisen VPN-palvelun suhteen. Proton AG on ryhmä, joka koostuu Harvardin tutkijoista ja lujasti yksityisyyden puolustajista.

protonvpn

Ilmainen kokeilu

ProtonVPN tarjoaa ilmaisen palvelun hitaammalla nopeudella kolmessa eri maassa sekä 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Plussat

ProtonVPN: n on luonut ryhmä Harvardin tutkijoita – lisäämmekö siihen hyväksyntäleiman tai hylkäämisen, emme ole aivan varmoja. Heillä on jonkin verran nopeampaa ilmaista nopeutta ilmaisessa kokeiluversiossa verrattuna muihin ilmaisiin kokeiluihin, vaikka heitä markkinoidaan pienemmin nopeuksina verrattuna maksettuun palveluunsa.

ProtonVPN: llä on alkuperäisiä asiakkaita Androidille, Windowsille, macOS: lle ja iOS: lle. Ne tarjoavat myös komentorivityökalun Linuxille ja tukea reitittimille.

Haittoja

Ilmaisessa palvelussa ei ole P2P-toiminnallisuuden geoblocking-optimointia, mikä tarkoittaa, että et voi torrentia.

Nopeudet eivät ole yhtä suuret muissa vaihtoehdoissa ja koska heidän ilmainen suunnitelmansa on saatavana, pidemmät nopeudet hidastuvat entisestään, kun yhä useammat käyttäjät siirtyvät palveluun.

Säästämistavat ja kuinka maksaa

SpecificationsDetails
Palautuskäytäntö / takuu 30 päivän rahat takaisin takuu
KoeaikaIlmainen palvelu hitaammalla nopeudella ja vain kolmessa maassa
MaksuvaihtoehdotPayPal, Visa, MasterCard, Bitcoin
Alennukset / kuponkejaProton VPN tarjoaa kuponkeja VPN- ja sähköpostipalveluiden niputtamiseen. Kiertyvät kuponkikoodit löytyvät kuten: bestdeal

Kenen tulisi käyttää ProtoVPN: tä?

Vain ihmiset, jotka etsivät lyhytaikaista ja ilmaista palvelua.

8. Trust.Zone – luotettava, mutta…

Trust.Zone n koko järjestelmän laitteistoeristys tekee niistä yhden luotettavimmista ilmaisista VPN-palveluista vuonna 2020. Niiden tiukka ei-loki -käytäntö on vain yksi asia, joka tekee niistä arvokkaan ratkaisun.

TrustZone

Ilmainen kokeilu

Trust.zone tarjoaa 3 päivän ilmaisen kokeilujakson. Toivomme, että tämä olisi pidempi.

Plussat

Saatavilla on hienoja ominaisuuksia, kuten AES-256-oletussalaus, OpenVPN, L2TP IPSec: llä 256-bittisellä AES-salauksella, virustorjunta, 200 IP-osoitetta, tappikytkin, P2P ja ne hyväksyvät Bitcoinin. Heillä on myös koko järjestelmän laajuinen laitteistoeristys, mikä tekee niistä luotettavampia kuin muut palvelut.

Haittoja

Ei chat- tai puhelintukea joten sinun on luotettava heidän lippujärjestelmäänsä. Vaikka lippujärjestelmä ei olekaan ihanteellinen, he reagoivat käyttäjiin ja auttavat niitä. C’mon Trust.Zone, tämä on vuosi 2020… chat-tuki on pakollinen asiakaspalvelu.

Ilmaiset käyttäjät voivat käyttää vain yhtä laitetta kerrallaan, ja kun maksat, voit käyttää vain kolme laitetta samanaikaisesti.

Säästämistavat ja kuinka maksaa

SpecificationsDetails
Palautuskäytäntö / takuuEi mitään
Koeaika3 päivän ilmainen kokeilu
MaksuvaihtoehdotBitcoin, Emercoin, Verge, PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, pankkisiirrot, Alipay, WebMoney, iDeal, UnionPay, Qiwi ja muut
Alennukset / kuponkejaTrust.Zone päivittää mainoshinnoittelua verkkosivustollaan säännöllisesti

Kenen pitäisi käyttää Trust.Zonea?

Trust.zone on korkeatasoinen suojaus ja DNS-vuodonsuojaus, mikä tekee niistä yhden markkinoiden turvallisimmista ilmaisista vaihtoehdoista. Lue koko Trust.Zone-arvostelu.

9. Yksityinen tunneli – usean laitteen tuki

Yksityinen tunneli on OpenVPN Technologiesin kaupallinen off-shoot. Kohtuuhintaisilla suunnitelmilla, jotka tarjoavat 100–500 Gt, Private Tunnel on todistanut, että he voivat liikkua isojen koirien kanssa ja suojata nimettömyksesi verkossa heidän 128-bittinen AES-GCM-salaus.

privatetunnel

Ilmainen kokeilu

Yksityinen tunneli tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson.

Plussat

Yksityinen tunneli haarautui OpenVPN-tekniikoista tekemällä niistä alan veteraaneja. Tämä voi tarjota mielenrauhan ilmaista kokeilua käytettäessä.

Heidän ilmainen kokeiluversio antaa sinulle täydellinen pääsy heidän ohjelmistoihinsa, joissa on datarajoituksia (mikä ei koske kaikkia tämän luettelon ilmaisia ​​VPN-palveluita.)

Haittoja

Yksityisellä tunnelilla on tunnetut tiedot vuotavat heidän Mac-versionsa ja pieni määrä palvelimia.

Heillä on palvelimia Kanadassa, joten kanadalaiset voivat edelleen käyttää palvelua. Muut maat eivät ole niin onnekkaita.

Yksityinen tunneli sijaitsee myös Yhdysvalloissa, mikä tarkoittaa, että yksityinen tunneli voidaan pakottaa luopumaan käyttäjän tiedoista.

Säästämistavat ja kuinka maksaa

SpecificationsDetails
Palautuskäytäntö / takuuEi mitään
Koeaika7 päivän ilmainen kokeilu
MaksuvaihtoehdotTärkeimmät luottokortit, suurimmat pankkikortit, PayPal, pankkisiirrot
Alennukset / kuponkejaYksityinen tunneli ei tarjoa kuponkeja tällä hetkellä

Kenen pitäisi käyttää yksityistä tunnelia?

Yksityistä tunnelia voi käyttää ilmaiseksi kuka tahansa ja missä tahansa. Mutta vain tietokoneiden omistajat voivat käyttää sitä turvallisesti – valitettavasti eivät Mac-käyttäjät.

10. Kadonnut VPN – Netflix-optimoitu palvelu

Kadonnut VPN on australialainen VPN-palvelu, joka on ihanteellinen niille, jotka haluavat käyttää paljon Netflix-sisältöä, etenkin niille, jotka haluavat käyttää Netflix-kirjastoja.

Vanished

Ilmainen kokeilu

Kadonnut VPN tarjoaa 3 päivän ilmaisen kokeilujakson.

Plussat

Pahimman logon ja henkilökohtaisen suosikki nimeni lisäksi Vanished VPN antaa sinun lähettää paljon sisältöä, jota eivät ole käytettävissä australialaisille ja yleensä kaikille muille kuin amerikkalaisille. Heidän geoblokin optimointi ja halvemmat suunnitelmat ovat heidän parhaat ominaisuutensa.

Haittoja

Kadonneella VPN: llä on hitaat tallennetut nopeudet ja rekisteröinti- ja asennusprosessi voi olla hämmentävä ja vaikea. Mukana on manuaalinen prosessi, joka näyttää typerältä käydä läpi muiden vaihtoehtojen kanssa.

Säästämistavat ja kuinka maksaa

SpecificationsDetails
Palautuskäytäntö / takuuEi mitään
Koeaika3 päivän ilmainen kokeilu
MaksuvaihtoehdotVisa, MasterCard, American Express
Alennukset / kuponkejaEi mitään

Kenen tulisi käyttää kadonneen VPN: n käyttöä?

Vanishedin käyttämiseen ei ole paljon syytä, koska nopeudet ovat niin hitaita.

Kenen kanssa menet?

On koskaan hyvä syy käyttää ilmaista VPN-verkkoa. Saatat kutia katsella Teen Mom -kauden 12 kautta VPN: n kautta jossain satunnaisessa maassa, jossa se on, mutta ilmaisen VPN: n käyttäminen ei ole koskaan sen arvoista.

VPN: n valitseminen voi olla pelottavaa, mutta onneksi on olemassa joukko ilmaisia ​​kokeiluversioita ja rahat takaisin -takuita, joita voit hyödyntää. Hyvä strategia olisi testata muutama ja nähdä kuinka nopeudet ovat sinulle henkilökohtaisesti sekä varmistaa, että pidät käyttöliittymästä.

Sen sijaan on monia edullisia vaihtoehtoja, jotka toimitetaan ilmaisilla kokeiluilla. Surfshark on valintamme ja se palvelee kaikkia käyttäjiään hyvin. Se tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi.

Ohje

Mikä on paras ilmainen VPN?

Mitään täysin ilmaisia ​​VPN-verkkoja ei pitäisi käyttää tai luottaa. Sen sijaan, että riskisit tietoverkkoturvallisuutesi ja kaikkien tietojesi kanssa, sinun pitäisi hyödyntää ilmaisen kokeilun käyttöä hyvämaineisen yrityksen kanssa. Paras halvempi vaihtoehto on NordVPN.

Mikä on nopein ilmainen VPN?

Paljon ilmaisia ​​VPN-verkkoja on nopeilla nopeuksilla, mutta yhdelläkään niistä ei ole yhtä vakaa infrastruktuuri kuin yhdellä, jonka maksat. Jos löydät nopean, jota verrataan tavalliseen VPN-palveluun, sitä ei verrata melkein muilla tavoilla. On monia halvempia nopeita vaihtoehtoja.

Onko olemassa ilmainen VPN?

Näyttää siltä, ​​että joka päivä on uusi ilmainen VPN. Miksi niin? He haluavat saada sinut VPN-palveluun ja käyttää tietojasi ansaitaksesi rahaa. He voivat myydä tietosi eniten tarjoavalle, ja juuri sinusta on tullut tuote.

Ovat ilmaisia ​​VPN-verkkoja turvallisia käyttää?

Kyllä ja ei. Yleisesti ottaen tässä luetellut VPN: t ovat kunnossa. Useimmat ihmiset, jotka etsivät täysin ilmaisia ​​VPN-palveluita, vaativat kuitenkin ongelmia. Kuten osoittautuu, lähes puolet kaikista oletettavasti ilmaisista virtuaalisen yksityisen verkon sovelluksista on kiinalaisten yritysten omistuksessa.

Joten ei – ne eivät ole turvallisia. Ilmaisten VPN-palveluiden on silti ansaittava rahaa jotenkin. Tapa, jolla he tekevät sen, on hyödyntämällä sinua ja tämä voidaan tehdä monin tavoin edes tietämättä. Jotkut menetelmistä voivat olla todella haitallisia.

Mikä on paras ilmainen VPN Netflixille?

Netflixin paras VPN on monia yllä luetelluista vaihtoehdoista. Ensimmäinen valintamme on NordVPN. Palvelulla on ilmainen kokeilu, mutta joudut maksamaan kokeilun jälkeen. Hyvä uutinen on, että NordVPN on suhteellisen halpa ja ilmoittautuminen ei maksa sinulle paljon rahaa.

Mikä on paras ilmainen VPN torrentia varten?

Paras torrentin VPN on samanlainen kuin Netflix-vastauksemme. Minkä tahansa normaalin VPN: n avulla voit tehdä tämän, ja yllä oleva sijoituksemme voi tarjota vaihtoehtoja, kuten NordVPN ja Surfshark.

Ovatko VPN-palvelut laillisia vai ovatko ne laittomia??

Kyllä, lukuun ottamatta muutamaa poikkeusta, kuten Iran. Voit käyttää VPN: tä useimmissa paikoissa ympäri maailmaa. Muutamat Kiinan kaltaiset hallitukset eivät välttämättä kieltä VPN-verkkoja, ne vain estävät verkkotunnuksen, joten et voi ladata VPN-asiakasohjelmaa ja tilata palveluita.

Lisää oma arvostelu:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me