Bästa VPN för Windows (recension 2020)

Okej, vi har det. Du gav aldrig efter för Macintosh-dille. Du är gamla skolan. Du gör fortfarande saker efter boken. Du fladdrar din dator på kaféer när det verkar som om alla andra använder en “för dyr” Mac. (Kan du berätta att den här artikeln har skrivits på en Mac ännu?)


Men verkligen, om du är en dedikerad spelare eller om du helt enkelt inte känner för att beskjuta $ 1400 för en ny dator och du fortfarande vill skydda din integritet online, måste du leta efter den bästa VPN som kan användas på Windows operativ system.

Microsoft har sina egna förslag på hur man använder ett VPN på sina system, men i den här listan kommer vi att dela upp de tre bästa alternativen. Om du är ny vad en VPN eller Virtual Personal Network är, känn dig gärna i vår nybörjarguide till VPN för att få tag på grunderna.

TLDR

Om du vill ha det snabba svaret just nu (du bör läsa artikeln ändå!) Tycker vi att NordVPN totalt sett är det bästa för Windows. Den kontrollerar alla rutor som behövs för ett effektivt VPN och är rimligt prissatta. Både ExpressVPN och SurfShark är också solida alternativ, men överflödet av servrar och integritetsskyddet från NordVPN gör det till vårt toppövergripande val för denna lista.

1. NordVPN

Översikt och funktioner

NordVPN, det första alternativet på den här listan, är vårt övergripande toppval för den bästa VPN som kan användas för Windows. Detta är på grund av några anledningar som vi kommer in på.

För att starta lägger NordVPN en verklig vikt på säkerheten. Förutom att använda kryptering av militär kvalitet använder den här tjänsten CyberSec, en avancerad funktion som blockerar annonser och skadliga webbplatser du kan komma i kontakt med. När popup-annonser är blockerade klickar du inte av misstag på några kompromisslänkar eller har dessa små irritationer som tar bort din surfupplevelse. CyberSec kommer också att skydda dig från skadliga bots som kan försöka smitta dig med skadlig programvara. När skyddsfunktionen är aktiverad är dina enheter säkra från alla farliga anslutningar.

NordVPN

När det gäller säkerhet har NordVPN också en dubbel VPN-funktion som lägger till ett extra lager av säkerhet till din enhet. En normal VPN-anslutning ger dig ett lager av säkerhet, men med Double VPN gömmer sig bakom två servrar snarare än en, med VPN-serverändring, kryptera dina data ett extra steg med ett annat lager. Den här dubbla krypteringen ger dig extra säkerhet ovanför redan säker användning av deras vanliga VPN.

NordVPN

Denna tjänst möjliggör skydd för upp till 6 enheter, vilket är ganska vanligt för de flesta VPN-tjänster. Med en dedicerad app för flera enheter säkerställer de att din integritet skyddas i olika format, inklusive flera Macintosh-användningar.

Nordvpn

NordVPN har också en kill-switch-funktion som kan skydda din integritet om anslutningen av misstag faller. Om något som kort stoppar anslutningen händer med VPN blockerar den här funktionen din enhet från att komma åt webben och skyddar dig från potentiellt skadlig internettrafik.

NordVPN

Denna VPN-tjänst är också känd för sin enorma mängd servrar. Med över 5400 servrar i 59 länder kommer en användare att ha skydd över hela världen. NordVPN kommer också att rekommendera den bästa servern för dig, beroende på var du är i världen och vad din internetaktivitet är. På det här sättet, medan du är online, vet du att du använder den snabbaste och säkraste servern till ditt förfogande.

NordVPN

Eftersom NordVPN är vårt nummer 1, inser vi att priset också är viktigt. Nedan tittar vi på några av prisalternativen för den här tjänsten.

Pris

NordVPN, tillsammans med dess säkerhetsfunktioner och stora serverbas, finns också tillgängligt till ett överkomligt pris. Som med de flesta VPN-tjänster får du en bättre affär ju längre ditt åtagande är. Normalt kan du anmäla dig för så lågt som $ 4,99 per månad för en tvåårsplan. En tvåårsplan är $ 6,99 per månad och månad till månad betalningar är $ 11,95.

Fördelar

 • Adblocker-teknik
 • Stort serverantal
 • 24/7 Kundservice

Nackdelar

 • Begränsade enheter på ett konto
 • Nedladdningshastigheten kan variera

Pris

$ 2,99 – $ 11,95 per månad

Om du är intresserad av att ladda ner NordVPN för Windows klickar du här!

2. Surfshark

Översikt och funktioner

Om vi ​​pratar om rent pris, kommer Surfshark troligen att vara ditt bästa alternativ. Surfshark har alla saker du vill ha från en grundläggande VPN. Det finns tjänster med fler servrar, men de har över 1000 servrar i 60 länder, så om du letar efter ett prisvärt VPN för att skydda dig själv när du reser.

Surfshark har en unik CleanWeb-funktion med sin tjänst, som inte bara hjälper till att blockera annonser, utan också kasserar misstänkta länkar som du omedvetet kan klicka på. Den här funktionen säkerställer att inga phishing-försök nås någonsin när du surfar online och att du bara kan besöka skadliga webbplatser med skadlig kod.

Surfshark

En annan populär funktion i Surfshark är möjligheten att ha obegränsade enheter anslutna när du betalar för tjänsten. De flesta andra tjänster har vanligtvis fem enheter tillgängliga, så det kan vara en perfekt VPN att använda om du vill ansluta flera enheter eller dela med vänner eller familj, särskilt om du har barn.

Surfshark

Förutom de obegränsade enheterna har Surfshark en funktion som heter Whitelister, som gör det möjligt för en användare att dela tunnel, eller specifikt välja vilka appar eller webbplatser som kan ansluta via VPN. Detta kommer att vara praktiskt om du försöker skydda din integritet på Internet när du reser, men också vill kunna söka på den närmaste Pad Thai-platsen nära ditt hotell. Den här funktionen kan dela upp dem så att du kan anpassa din internetanvändning och skydd.

Surfshark

Surfshark är också bra för strömning, eftersom en majoritet av deras servrar kan användas för att ladda ner stora filer. Många av funktionerna som denna VPN-tjänst använder är ungefär som de andra alternativen i denna lista, med bra nedladdningshastigheter och integritetsskydd och anpassning, men den största attraktionen här är priset, som vi kommer att diskutera nu.

Pris

Det extremt låga priset är där Surfshark blir så populärt. Speciellt om du använder ett VPN av slumpmässiga skäl, som att försöka strömma dina favoritprogram i utlandet, är Surfshark förmodligen en bra passform för dig. Med deras prisvärda prisplaner kan du spara massor av pengar genom att registrera dig, särskilt på lång sikt.

Surfshark

Att registrera dig för långsiktiga kontrakt (2 år) sparar dig massor av pengar, eftersom dessa finns tillgängliga varje månad för så låga som $ 1,99. Ett års kontrakt kommer endast att vara $ 5,99 per månad eftersom en månad till månad är $ 11,95, vilket fortfarande är ganska lågt. Surfshark kommer ofta att köra erbjudanden på deras hemsida och erbjuder också en återbetalningsgaranti om du inte är nöjd med upplevelsen.

Fördelar

 • Ingen dataspårning eller loggning
 • Mycket prisvärd
 • Ett solid alternativ för streaming
 • Torrent stöds
 • Högsta säkerheten

Nackdelar

 • Ganska nytt, kan fortfarande vara några kinks att träna
 • Ett begränsat antal servrar

Pris

$ 1,95 – $ 11,95 per månad

Ladda ner Surfshark för Windows!

3. ExpressVPN

Översikt och funktioner

ExpressVPN är förmodligen det mest kända namnet på den här listan, eftersom det överväger det övergripande VPN: s nummer 1 för 2020. Det är värt att notera att den här artikeln för närvarande skrivs på en anslutning med ExpressVPN. Den här tjänsten har de flesta av de viktigaste funktionerna du kan förvänta dig av ett VPN, men det finns några saker ExpressVPN gör mycket bra.

En av de bästa funktionerna i ExpressVPN är deras split-tunnel. Genom denna funktion kan användare välja och välja vilka webbplatser eller appar som använder VPN och vilka som är direkt anslutna till internet. På så sätt kan någon välja att använda inhemska eller utländska webbplatser, beroende på vad de försöker åstadkomma online. Detta gör det också möjligt för användare att ladda ner på ett säkert sätt utan att sakta ner saker, eller komma åt en närliggande skrivare utan att ge upp någon integritet på Internet i processen.

ExpressVPN

En annan funktion som gör denna tjänst populär är det faktum att de aldrig loggar in någon information från din internetaktivitet. Det betyder att de inte kommer att spåra surfhistorik, IP-adresser, metadata eller DNS-sökningar. Detta är viktigt för alla som vill ha den säkerheten att deras integritet skyddas. ExpressVPN är också mycket uppdaterad om all data de samlar in, vilket vanligtvis bara är den mängd data som används eller den tid som anslutits.

ExpressVPN

Förutom de extra säkerhetsåtgärderna slår ExpressVPN också in inte bara ett stort antal servrar utan en mängd länder som dessa servrar är tillgängliga i. De erbjuder mer än 3 000 i 94 länder, som även om det finns tjänster med mer totala servrar, mängden av länder ExpressVPN finns i är imponerande.

ExpressVPN

Om du skulle registrera dig för den här tjänsten skulle du ha täckning i nästan varje land du skulle besöka utomlands, vilket är viktigt för alla som använder ett VPN för skydd när du reser ofta.

Nu när vi har gått igenom några viktiga funktioner, låt oss kolla prisalternativen.

Pris

Vi hade nämnt att ExpressVPN förmodligen är den mest populära VPN på marknaden, och det är inte bara på grund av funktionerna, priserna är ganska rättvisa också.

ExpressVPN

Månadsplanen är $ 12,95 per månad. Medan 6-månadersavtalet är $ 9,99 per månad, sänker en 12-månadersplan bara priset till $ 8,32 per månad. Den enda frågan här är att de inte erbjuder massor av rabatter när de registrerar sig för långsiktiga planer, så det är nästan lika mycket meningsfullt att bara registrera sig månad till månad. Det är värt att notera att de erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti om du inte är nöjd.

Fördelar

 • Förmåga till självtesthastighet
 • Pengar tillbaka garanti
 • Avancerad säkerhet
 • Kundservice dygnet runt

Nackdelar

 • Få rabatter på långsiktiga åtaganden
 • Ett begränsat antal enheter

Pris

$ 8,50 – $ 12,95 per månad

Ladda ner deras Windows-app om du vill använda Express VPN för att skydda din integritet!

Vill veta mer?

Nu när vi har gått igenom vad vi tycker är de bästa alternativen för VPN på Windows kanske du undrar vilken du ska få. Om du har specifika frågor om varför du kan till och med ett VPN, finns det mer information om online-sekretess.

Vad kommer härnäst?

Du måste välja en nu! Om du letar efter mer information om vilken den bästa VPN-enheten som helhet är, inte bara för Windows, kolla in vår guide till 2020-VPN: er. Oavsett vilken tjänst du väljer tar du nästa steg för att skydda din integritet medan du är online.

Mer relaterade guider

 • Bästa VPN för streaming
 • Bästa VPN för Mac
 • Bästa VPN för Android

FAQ

Vad är den bästa VPN för Windows?

Dessa tre är bra alternativ men vi tycker att NordVPN totalt sett är bäst när vi kombinerar funktioner och pris.

Är VPN: er lagliga?

Ja, på de flesta platser är de lagliga. Det betyder dock inte att du kan göra olagliga saker på internet och komma undan med dem!

Är VPN-användare säkra att använda?

Självklart! Det är därför du använder det för mer säkerhet. Med en VPN, oavsett vilken tjänst du väljer, kommer all din information att vara skyddad och anonym när du surfar på ett säkert VPN-nätverk.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map