Nest Camera Review – Är det verkligen värt kostnaden?

År 2020 har Nest Cameras tagit nyhetsrubriker av olika skäl, varav en av dem är deras förmåga att fånga “verandepirater” just nu när de gör sin onda handel. Porch-pirater är kriminella med låg livslängd som drar nytta av den nuvarande vågen av e-handel och paketleveranser, dessa pakettyver riktar sig till hem med verandor och stänger där Amazon-, UPS- och FedEx-förare vanligtvis släpper paket enligt instruktionerna; i en ny händelse som fångats av en Nest-kamera i Nebraska, beskrev polisdetektiven dessa hemsäkerhetsanordningar som potentialen att vara “spelbytare”, eftersom det i fråga om att underlätta deras utredningsarbete och därmed öka sannolikheten för att lösa ärenden och återvinna stulna varor.


Man från Nebraska fångad stjäl av Nest Camera
Paketleverans tjuvar

Bortsett från att hjälpa till att hindra den kriminella tidvattnet för verandepirater, var Nest-kameror också ett betydande fokus på Google I / O-utvecklarkonferensen 2020 i Mountain View.

Vid detta stora tekniska evenemang introducerade Google-chefer Nest Hub Max, en enhet för hemmeautomation som effektivt kombinerar teknik som utvecklats av Nest och Google under de senaste åren. Nest Hub Max fungerar intuitivt med Nest-kameror; den har en färgglad 10-tums pekskärm, integrerad kamera, en imponerande kombination av högtalare / mikrofoner och en avancerad version av Google Assistant.

Nest Hub MaxInförandet av Nest Hub Max var betydande, inte bara för att det verkar beredd att överträffa Amazon Echo familj av smarta högtalare, som kan användas som hemmeautomatiseringsnav, men också för att det markerar början på en ny era för både Google och Nest. Du måste komma ihåg att Nest Labs har utvecklat smarta hemteknologier sedan 2010; vid den tiden tycktes företaget vara klart för att förvärvas av Apple på grund av sin designfilosofi, men Google gick in fyra år senare.

Under nästan ett decennium har Nest Labs-utvecklare ganska mycket arbetat på egen hand, och de har producerat fantastiska produkter som den legendariska Nest Learning Thermostat, men teknikanalytiker undrade alltid när ett fullständigt samarbete med Google skulle inledas. Den dagen har kommit, så från och med nu kommer de gamla Google Home Hubs att vara Nest Hubs, och du kommer att kunna kontrollera din Nest-kamera och andra enheter via Google Assistant; förresten, det finns också en mindre version av Nest Hub Max om du bor i ett mindre utrymme som en lägenhet eller loft.

Ingen granskning av Nest Camera kommer att vara fullständig utan att nämna Rick Osterloh, en Google Vice Vice President som nyligen utsågs för att övervaka företagets Devices and Services-team, som avser att höja Google som ett hårdvarumärke. Vad detta betyder för blivande Nest-kameraköpare är att deras framtida köp kommer att ingå i det nya ekosystemet Google och Nest Labs; med andra ord, dina Nest-enheter synkroniseras perfekt med dina Android-smartphones, Chromebooks, Chromecasts, Pixels och till och med Chrome-webbläsaren. Stora saker är i beredskap för Nest, och det är en bra tid att börja komma in på vad Google har föreställt sig för smarta hemautomation.

Nest Cam inomhus – skydd inuti huset

Nest-kameror är inte som IP-kameror som ofta säljs som en del av hemsäkerhetssystem som du ska tänka ut på egen hand. Liksom alla andra produkter som utvecklats av Nest Labs ingenjörer, är Nest-kameror avancerade enheter speciellt utformade för att sticker ut från konkurrensen.

Nest Cam inomhusFör många individer som är nya i världen av smarta hem automatisering, Nest Cam Indoor är en idealisk utgångspunkt. Denna speciella Nest-kam har funnits i ett par år och har fångat en hel heminvasion genom thew Nest Aware säkerhetstjänst, som är tillgängligt på prenumerationsbasis, vilket gör det till en av de mest populära modellerna. Nest Cam Indoor är 4,5 tum lång och 2,8 tum bred och är tillräckligt diskret för att placera var som helst; den kan övervaka och spela in i nästan alla ljusförhållanden, och den kan strömma med en stabil 1080p HD-upplösning utan hicka. Vinkelvyn sträcker sig till 130 grader, och högtalar- / mikrofonfunktionen ger en ljudkvalitet som kommer att konkurrera med dyra smartphones.

Ytterligare funktioner inkluderar:

 • Full fjärråtkomst via Nest-appen
 • Slät zoom och förbättra funktioner
 • Hjälp till fjärrkontrollen
 • Intercom-funktionalitet
 • Möjlighet att ställa in familjekonton

Sammantaget ser den här Nest-kameran ut som den typ du kan klippa högst upp på skärmen för Skype-sessioner på skrivbordet, men den gav faktiskt kraftfull säkerhet i hemmet.

Nest Cam Outdoor – Security Beyond the Walls

Nest Cam utomhusSom namnet antyder är denna Nest-kamodell designad för utomhusinstallation. Den är större och mer synlig än den inomhusmodell som granskats ovan, som den borde vara, men inte så stor att det skulle vara omöjligt att dölja om så önskas. Vädret och klimatbeständigheten för Nest Cam Outdoor har fått IP65, vilket innebär att den tål regniga och vintriga förhållanden mellan –4 till 140 grader Fahrenheit.

Alla inomhusfunktioner finns i Nest Cam Outdoor, med tillägg av en mer robust natt- och infraröd kamerasystem för skarpare syn. När Nest-kameror fortsätter att göra nyheterna för att förhindra invasioner av hem och andra säkerhetsincidenter, sopisticiserade inbrottsbesättningar är noga skyldiga att lägga märke till och hoppa över hem skyddade av dessa system; Det bör noteras att ”professionella” tjuvar gör allt för att inte fastna, och de kommer sannolikt att välja mindre riskfyllda mål.

Nest Cam IQ inomhus – intelligent hemövervakning

På några månader sedan den introducerades har denna kamera fått fantastiska recensioner över många teknikmagasiner. Som namnet antyder är Nest Cam IQ Indoor en smartare version av sin ursprungliga inomhuskusin; den har ungefär samma storlek och kombinerar designelementen till sina utomhus- och inomhuskameramodeller.

Den här enheten är mer än bara en säkerhetskam; till stor del det tillhandahåller många av de funktioner du kan förvänta dig från ett smarta hem-automatiseringsnav, inklusive en inbyggd 6-kärnprocessor som kör en speciell version av Android-operativsystemet så att du har full åtkomst till Google Assistant. I huvudsak fungerar denna kamera som en smart högtalare, och den erbjuder också intelligent syn.

Nest Cam IQ inomhusHuvudfunktioner i IQ inomhus:

 • 4K-kamera med 8 megapixels färgsensor
 • Avancerad zoom och förbättring komplett med närbildspårningsvy
 • 130-graders synfält
 • Smidig HDR-videoinspelning med 30 bilder per sekund
 • Infraröd syn och omgivande ljusgivare som kan styra smarta belysningssystem
 • Tre känsliga mikrofoner och en stereokvalitetshögtalare
 • Trådlös WEP, WPA och WPA2-säkerhet och avancerad anslutning. Data samlas in, lagras och överförs med 128-bitars Advanced Encryption Standard som stöds av TLS / SSL-protokoll

Som man kan föreställa sig fungerar denna Nest-cam bättre med ett Nest Aware-abonnemang; Du kan dock granska upp till tre timmars stillbilder även om du inte prenumererar på tjänsten. De artificiella intelligensalgoritmerna som kontrollerar den intelligenta visionen för denna enhet kommer att minimera utlösa falska varningar; till exempel, dina hundar kommer inte att misstas av inkräktare. Medan denna Nest-säkerhetskam är en av de dyraste på marknaden, kommer du att kunna kontrollera Google Assistant att spara dig från att behöva köpa en smart högtalare för ditt hemsystem..

Nest Cam IQ Outdoor – Advanced Threat Detection

Nest Cam IQ OutdoorPrecis som IQ inomhus är Nest Cam IQ Outdoor en imponerande och stilfull stil med hårdvara som är laddad med AI-funktioner. Fans av högteknologiska thrillrar och spionagefilmer där säkerhetskameror spårar misstänkta på egen hand och följer deras alla rörelser kommer att glädjas över att veta att det här är vad Nest Cam IQ Outdoor exakt gör.

IQ Outdoor-kameran är inte bara robust och manipuleringssäker men också smart nog att focus på mänskliga former agerar misstänksamt och spåra dem innan ljudet larms. Alla funktioner i IQ Indoor minus Google Assistant finns i IQ Outdoor; dessutom kan det mångsidiga gångjärnet rotera kameran på en 360-graders axel, och högtalar- / mikrofonkombinationen ger förbättrade ljudfunktioner lämpliga för utomhusbruk.

Låt oss säga att du har installerat smarta lås i din ytterdörr och du förväntar dig gäster från staden; med IQ Outdoor cam kan du få ett meddelande på distans när de anländer, och du kan tydligt prata med dem innan du släpper in dem.

Vad du behöver veta om Nest Labs-kameror

Google har gjort en betydande investering i Nest Labs i syfte att bygga ett varumärke som är känt för att vara i framkant inom smarta hemsautomation. som sådan kan du vara säker på att Boenheter är top-of-the-line produkter, men de behöver också en viss teknikinfrastruktur för att de ska kunna leverera sin maximala potential. Specifikt, långsamma Wi-Fi-hemnätverk kan förhindra att du upplever hela spektrumet av funktioner i Nest-kameror. Bandbredd är en viktig övervägande; om du tänker aktivera konstant Nest-kamerainspelning, kommer du att ladda upp hastigheter på minst 2 Mbps. I situationer där Wi-Fi-nätverket inte är optimalt har du möjlighet att ändra inställningar för inspelning och inspelning av video med avseende på bildkvalitet och bandbredd.

Nest Aware-tjänsten

Alla stora teknikföretag vrider sin verksamhet mot att erbjuda tjänster, och Google är inget undantag. Nest Aware är en säkerhetsförbättring som kontinuerligt spelar in video och ljud som Nest-kameror fångar, upp till 30 dagar. Från maj 2019 börjar Nest Aware-prenumerationer på $ 5 per månad för fem dagar med inspelningar och smarta varningar. Den här tjänsten lägger till en touch av konstgjord intelligens till dina icke-IQ Nest-kammar, och den är tillgänglig via olika paket och rabattalternativ, till exempel 50 procent rabatt för ytterligare kammar.

Integrationspotentialen för bo kameror

Nu när Nest har svängt sig in i ett varumärke som är synonymt med Googles smarta hemautomation kan du förvänta dig massor av produkt- och serviceintegrationer inom en snar framtid. Googles slutliga mål är att användare ska bygga Nest-ekosystem i sina hem; i detta syfte vill företaget blända dig med fantastiska Nest-produkter så att du börjar utveckla en känsla av varumärkeslojalitet.

Nesttermostat mobilappTänk på IQ Indoor cam och dess medföljande Google Assistant; även om du alltid kan installera den här appen på din Android-smartphone och använda den som ett nav för att styra dina Nest-enheter, kommer du förmodligen att bli frestad att tala direkt till kameran.

De nuvarande integrationsalternativen som erbjuds av Nest inkluderar termostater, rökdetektorer, säkerhetslarm för hem, dörrklockor och smarta lås. Om du redan har Nest-kameror eller använder en Android-smartphone kommer nästa logiska drag att lägga till fler Nest-produkter i ditt smarta hemnätverk.

Bo kameror och övervakning priser

Jämfört med andra säkerhetskameror i hemmet, bör du förvänta dig att betala premiumpriser för Nest-enheter och molntjänster. IQ Outdoor, till exempel, kostar nästan $ 350, och dess inomhusekvivalenter minskades nyligen till $ 249 från $ 299. Nest Labs kör ofta rabatter och erbjudanden för speciella tillfällen som Mors dag och under semestershoppsäsongen, men även med dessa prisavbrott kanske du fortfarande tycker att de är lite dyra.

Nest Aware-priser

Nest Aware tillhandahåller inspelningstjänster dygnet runt som använder molnet för att lagra informationen, och antalet dagar i din videohistorik beror på paketet du väljer. Nest är känt för att vara ett av de dyrare hemsäkerhetssystemen på marknaden, och detta verkar sträcka sig till deras molnövervakningstjänster.

Vad är Nest-kundupplevelsen

När det gäller Nests kundservice ger konsumentfrågor Nest bättre märken än Google, särskilt för användare som prenumererar på Nest Aware-tjänsten. Nestprodukter är utformade för att fungera ut ur lådan; i alla fall, deras steg-för-steg installationsguider tenderar att vara mer detaljerade och involverade än många andra smarta hem-automatiseringsenheter, och det är faktiskt bra när det gäller integritet och säkerhet.

Som ett Google-märke kommer Nest Labs inte att göra ett misstag att tillåta installationer med standard användarnamn / lösenordskombinationer; ändå kanske du vill ta det extra säkerhetssteget att dirigera ditt smarta hemnätverk genom det bästa VPN, helst på routernivå.

Nest har en av de mest omfattande guiderna för felsökning, installation, felkontroll och underhåll på marknaden idag. Om DIY inte är din kopp te, kan du nå dem via deras sociala mediesidor, e-post och naturligtvis deras hotline.

Sista tankar om bo kameror

I slutändan låter Nest-kameror dig vara i framkant för modern hemsäkerhet. Eftersom du verkligen inte vill skimpa på en viktig fråga som att övervaka ditt hem, du kan inte gå fel med någon av dessa enheter.

Med den nya riktning som Google tar när det gäller smarta hemautomation kommer Nest troligen att vara det smartaste valet av produkter under en tid, åtminstone tills Apple eller Microsoft beslutar att starta konkurrera på allvar.

Vanliga frågor

F: Kan jag använda nestkameror utan prenumeration?

A: Nest Aware-tjänster är helt valfria, men det är så de mer avancerade kamerorna levererar sin fulla potential. Det nya 5-dagars Nest Aware-abonnemanget är tillräckligt rimligt för att de flesta kan prova.

F: Är Nest Cam Vattentät?

A: Utomhus Nest-kamerorna har ett väder- och klimatvärde som indikerar motstånd mot nederbörd, men dessa enheter är inte tänkta att vara nedsänkta.

F: Fungerar boet utomhuskamera med Alexa?

A: Nestprodukter kan styras med Amazon Alexa smart assistent, som driver Amazon Echo-högtalarna, genom vad som kallas “färdigheter och recept.” Om du har en Alexa-driven produkt, vill du säga “Alexa, upptäck mina enheter” för att se om en lista med färdigheter eller “om det här, då” talas eller visas. Du måste utbilda Alexa för att associera talkommandon med vad du vill att dina Nest-kameror ska göra.

F: Fungerar kameror med kameror utan Wi-Fi?

A: Funktionen för Nest-kameror utan Wi-Fi och en aktiv internetanslutning är begränsad till den punkten att den inte förtjänar diskussion. Ethernet-anslutningar är inte en lösning i detta avseende. Kom ihåg att din bredbandsanslutning måste erbjuda 2 Mbps uppladdningsbandbredd för optimal drift av Nest-kameror.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map