Perfekt sekretessgranskning

Om ditt mål var att skydda ditt hem, dess innehåll och dess boende, skulle du vilja få det bästa hemsäkerhetssystemet du kan köpa. Detsamma gäller när du vill skydda dina data och din identitet i en alltmer hotande onlinemiljö.


Perfekt integritetslogotypporträttDet är därför fler beslutar att använda ett VPN varje gång de går online. De har lärt sig att det är det bästa sättet att dölja sin IP-adress så att ingen kan spionera på dem och skydda sig mot hackare. Naturligtvis vill de ha det bästa VPN som de kan hitta.

Företag som NordVPN och Surfshark får mycket bra press, och det finns solida skäl för detta. Dessa är välrenommerade företag som erbjuder utmärkta VPN-tjänster till konkurrenskraftiga priser.

De senaste åren har dock Perfect Privacy VPN gjort ett namn för sig själv. Detta Schweiz-baserade kompisy tar tag i rubrikerna med sin säkerhetscentriska strategi och innovativa utveckling.

Är Perfect Privacy rätt VPN för dig? En grundlig genomgång av företaget och dess erbjudanden hjälper dig att fatta ett klokt beslut. Låt oss komma till det.

Vad är perfekt integritet?

Perfect Privacy är hjärnan till Vectura Datamanagement Limited Company, som har sitt huvudkontor i Zug, Schweiz. VPN-delen av deras verksamhet har funnits sedan 2008. Enligt företagets webbplats är ett “Technical Implementation” -kontor i Panama ansvarigt för viss VPN-hantering.

perfekt integritet-logo

Det kan också vara värt att notera att sökning online för Vectura Datamanagement Limited Company avslöjar att det finns ett kontor i Cheyenne, Wyoming, USA. Detta är ett filialkontor som verkar vara ansvarigt för vissa betalningsprocesser, särskilt när det gäller PayPal.

Tekniskt sett är fördelningen att företagets lagliga huvudkontor finns i Schweiz medan huvudkontoret finns i Panama och USA: s plats endast avser PayPal-betalningar och en applista i Google Play Store.

Fördelar

Perfekt sekretess är kanske inte det mest kända VPN, men det har fortfarande en hel del att göra. Faktum är att listan över “proffs” är ganska omfattande:

 • Innovativ säkerhet: Perfect Privacy VPN introducerade nyligen NeuroRouting där trafiken dynamiskt dirigeras genom flera webbplatser i nätverket
 • Robust nedsmutsning: Perfect Privacy erbjuder Stealth VPN-teknik som gör att all trafik verkar vara typisk HTTPS-trafik som inte överförs med ett VPN. Detta är användbart på platser där användningen av VPN: er rynkar på eller inte är tillåten
 • Enastående krypterings- och säkerhetsprotokoll: Använd OpenVPN med sin industristandard 256-bitars kryptering. IPSEC, SSH, SOCKS5 och PPTP är också tillgängliga
 • Utmärkt Ad Blocker: Perfect Privacy använder deras egna TrackStop-filter för att bli av med alla typer av annonser och skadlig programvara
 • Nollloggpolicy: Med sin nollloggpolicy håller Perfect Privacy VPN saker enkelt och okomplicerat
 • Inga läckor: Omfattande tester avslöjade inga DNS-läckor, vilket lovade en problemfri surfupplevelse
 • Första klass Kill Kill: Detta är en kritisk funktion om du vill skydda dig själv när du är online. Lyckligtvis har Perfect Privacy en kill switch som fungerar som en charm.
 • Lätt att använda: Till och med en nybörjare har inga problem att ansluta till Internet via Perfect Privacy

Nackdelar

Medan denna perfekta sekretessgranskning visar att det finns mycket att rekommendera den här tjänsten, är den inte helt perfekt. Här är en kort titt på några av VPN: s brister.

 • Få klockor och visselpipor: Om du är en sofistikerad VPN-användare som förväntar dig massor av avancerad funktionalitet, titta någon annanstans. Detta är en ganska kala bentjänst
 • Föråldrat gränssnitt: Medan några av de bästa VPN: n verkligen utmärker sig att stanna i framkant, verkar den här lite föråldrad
 • Begränsat servernätverk: Med 55 servrar i 24 länder har denna VPN svårt att konkurrera med tjänster som erbjuder tusentals servrar i praktiskt taget alla länder runt om i världen
 • Dyr: Även om det inte nödvändigtvis är upprörande, verkar priset högt med tanke på nivån på funktioner och begränsat servernätverk
 • Spotty Performance med Netflix: Om ditt primära mål när du strömmar online är det kanske inte ditt första val. De flesta servrar kunde inte lyckas ansluta till Netflix
 • Begränsade alternativ för Mac, iOS och Android: Personer som använder Windows eller Linux är redo att gå med Perfect Privacy VPN. Alla andra måste hoppa igenom ringar för att konfigureras

Med förberedelserna ur vägen är det dags att ta en mer detaljerad titt på några av de mest kritiska statistiken som någon måste tänka på när man väljer ett VPN. Läsarna kommer att notera att helhetsintrycket av Perfect Privacy VPN är positivt, även om det inte nödvändigtvis är det bästa valet för alla användare.

Huvudkontor och servernätverk

Som nämnts ovan har Perfect Privacy’s moderbolag en närvaro i Schweiz, Panama och USA. De som är in-the-know kommer att gilla idén om ett Panama-baserat VPN. Detta beror på att Panama är ett relativt isolerat land som inte är föremål för någon av de multinationella spionöverenskommelser som andra länder abonnerar på, till exempel Five Eyes eller 14 Eyes.

Schweiz kan också låta som en pålitlig plats att basera ett VPN på. När allt kommer omkring, är schweiziska banker kända för sitt engagemang för integritet, och landet har flera starka sekretesslagar på plats som Swiss Federal Data Protection Act och den Schweiziska federala dataskyddsförordningen.

Allt verkar lovande, men företrädare för integritet kan vara bekymrade över Schweiz nära anknytning till länder som tillhör nätverk som Five Eyes. Skulle schweiziska tjänstemän med företaget verkligen inte dela någon information de har? Strikta förespråkare för anonymitet kan kämpa om detta.

Dessutom är den amerikanska platsen för betalningsbehandling får höja ytterligare en röd flagga för förhärda anonyma talsmän.

På webbplatsen Perfect Privacy säger företaget att de inte använder virtuella servrar. Istället används bara metallservrar i alla 24 länder. De flesta av dessa servrar finns i Europa i länder som Nederländerna, Schweiz, Tyskland, Frankrike, Danmark och Rumänien.

USA, Kanada och Storbritannien har en handfull servrar vardera. Singapore, Japan, Israel, Ryssland, Turkiet och Kina ingår också på listan.

Perfect Privacy VPN Manager

Dess inte det mest omfattande servernätverket med ett långt skott. Ändå kan det vara tillräckligt för dina ändamål, särskilt om minst en eller två av dessa servrar är relativt nära din faktiska plats.

Perfekt sekretesshastighet

Att använda en VPN kommer alltid att bromsa dataöverföringshastigheterna på grund av att data reser mycket längre. Men en topp-VPN bromsar din surfning mycket mindre märkbart än en som erbjuder sämre tjänster.

Hastighetstest på perfekt integritet avslöjade imponerande resultat. För att vara tydliga var dessa resultat överlägset inte de långsammaste, men det finns andra tjänster som säkert är snabbare som NordVPN.

För dig som inte är ny i VPN-spelet vet du att hastigheten varierar baserat på många faktorer. Detta innebär att dina resultat med perfekt integritet troligen inte kommer att vara identiska med dessa. Ändå ger hastighetstestresultaten dig vissa objektiva uppgifter.

Innan vi startade Perfect Privacy VPN, satte vårt system upp några pålitliga baslinjer.

Perfekt integritetsbaserad hastighet

Som ni ser, kördes nedladdningar kl 98,71 Mbps med uppladdningar kl 53 Mbps.

Att ansluta till perfekt integritet förändrade saker och ting lite. Med hjälp av en server i Nederländerna var nedladdningar nu 62,21 Mbps medan uppladdningarna var 18,62 Mbps—En hastighetsminskning med 36,9%.

Perfekt integritetshastighetstest Nederländerna

Dessa är inte de sämsta hastighetstestresultaten, men de är verkligen inte de bästa heller. Att ansluta till en server i New York var ännu mindre imponerande på en minskning med 66,7%, med nedladdningar som klockas in vid 32,78 Mbps och uppladdningar som mäter 33,27 Mbps.

Perfekt integritetshastighetstest New York

En server i London levererade några mer lovande priser med nedladdningar av 69,92 Mbps, men uppladdningar var tråkiga 8,87 Mbps.

Perfekt integritetshastighetstest London

Naturligtvis var det nödvändigt att testa Perfect Privacy VPN multi-hop-konfigurationer. Denna teknologi är utformad för att ge dig ännu mer integritet och anonymitet online och hoppar din signal genom flera servrar. Även om det är mycket privat, gör det sakta ner saker.

En trippelhopp mellan Frankfurt, Köpenhamn och Calais gav nedladdningar på 33,84 Mbps och uppladdningar på 5,55 Mbps.

Perfekt integritetshastighetstest Frankfurt, Köpenhamn och Calais

Självklart handlade vi viss hastighet för säkerhets skull. Om det handlar om liv och död skulle det definitivt vara värt. Allt övervägt, dataöverföringshastigheterna på trippelhoppet var inte så illa.

Säkerhet och kryptering

Det är svårt att hitta fel med de säkerhetsåtgärder som Perfect Privacy har infört. OpenVPN är bland de bästa VPN-protokollen idag. Det är för närvarande oackbart, och det verkar säkert vara kvar i minst några decennier till. Detta protokoll ger dig 256-bitars kryptering. Denna kombination är så enastående att den används över hela världen av regeringar och militära byråer.

Perfekt sekretess ger dig också möjligheten att låta din webbtrafik ta flera “humle” för att ge dig extra säkerhetslager. Om det är viktigt att ingen vet vad du gör online, är den här tjänsten viktig.

Dessutom är TrackStop-filtret utmärkt när det gäller att förhindra att alla typer av annonser och skadlig kod kommer till ditt system. Det stoppar oönskade objekt på VPN-servernivå, vilket håller dig skyddad och säker.

Ytterligare säkerhetshänsyn inkluderar det faktum att inga IP- eller DNS-läckor upptäcktes under testen. Dödsbrytaren tycktes också vara i perfekt fungerande skick, så du behöver inte oroa dig för att perfekt integritet lämnar dig hög och torr under en surfningssession.

Integritetspolicy

Perfect Privacy har en solid VPN-loggningspolicy som verkar skydda användaren i nästan alla avseenden. I policyn anges att företaget behåller inloggningsuppgifterna, utgångsdatumet för kontot och e-postadressen för varje användare. Den noterar att det är acceptabelt att använda en anonym e-postleverantör. Ingen annan identifierande data bevaras.

Perfekt sekretesspolicy

Denna minimala journalföring verkar vara i linje med företagets policy att inte hålla loggar. Specifikt säger Perfect Privacy att de inte spårar IP-adress, inloggningstider eller anslutningarnas längd. De ser på allmän serverprestanda för att identifiera potentiella tekniska problem, men de hävdar att detta inte gör det möjligt för dem att identifiera enskilda användare.

Streaming Netflix

Om ditt huvudsakliga syfte för att spendera tid online är att strömma med Netflix, bör du särskilt uppmärksamma denna del av denna perfekt sekretessgranskning. Det beror på att detta definitivt inte är den bästa VPN för Netflix.

Kanske beror detta på att Perfect Privacy lägger en premie på anonymitet och döljer din IP-adress. Att se till att du kan strömma dina favoritprogram i alla jurisdiktioner du väljer hör inte till de angivna målen.

Följaktligen gav testning för strömning av Netflix på fem olika servrar några ganska dåliga resultat. Servrar i USA, i hela Kanada och i Storbritannien kunde inte leverera. En server i Nederländerna fungerade lite, men det räcker inte med ett stöd för att säga att Perfect Privacy VPN är en slam-dunk för streamingframgång.

Planer och prissättning

Perfect Privacy är relativt dyrt, särskilt när man tänker på att tjänsten saknar mycket i vägen för avancerade funktioner. En månad till månad plan kostar $ 12,99 per månad. Att välja ett års paket kostar $ 119,99, ett pris som räknar ut till $ 9,99 per månad. Det tvååriga paketet ger några besparingar till $ 214,95. Det beräknar bara $ 8,95 per månad.

Perfekta integritetsplaner

Till förmån för perfekt integritet låter tjänsten dig ansluta ett obegränsat antal enheter, något som är relativt sällsynt på VPN-marknaden. Men det finns andra VPN-leverantörer som erbjuder mycket mer i form av funktioner och funktionalitet för ett mycket mer konkurrenskraftigt pris.

Kundservice

Sterling kundsupport är sällsynt men inte omöjligt att hitta i VPN: er. Perfect Privacy har en kundrekord som gör det mitt i förpackningen. Värre supportsystem finns definitivt där ute, men om du är den person som förväntar dig omedelbara svar kanske detta inte är rätt VPN för dig.

FAQ-avsnittet är bra om du har en riktigt grundläggande fråga eller oro. På samma sätt kan forumet vara ett bra ställe att få lite riktning om du sitter fast. Om du behöver lösningar för en mer komplex fråga måste du skicka ett e-postmeddelande till kundsupport.

Svarstiderna kan vara flera timmar långa. Det kan vara frustrerande, men det finns också goda nyheter. I stället för att tillhandahålla kopiera och klistra in eller automatiserade svar, verkar supportmeddelandena komma från faktiska personer som ställer fler frågor och ger användbara svar.

Det är inte det bästa kundsupport där ute, men det kan vara tillräckligt för de flesta användare.

Vanliga frågor

F: Kan du spåras om du använder ett VPN?

A: Om du använder en ansedd, pålitlig VPN, borde ingen kunna spåra dina online-rörelser. VPN får inte tillåta IP-adress och DNS-läckage. Använd bara en välkänd och granskad VPN för att säkerställa detta.

F: Vad är den säkraste VPN: n?

A: Perfect Privacy är bland de säkraste VPN-leverantörerna. Andra tjänster erbjuder liknande säkerhetsskydd med ännu mer robusta funktioner och mer konkurrenskraftiga priser.

F: Kan min Internetleverantör se min VPN?

A: Även om en Internetleverantör, eller ISP, kanske kan upptäcka att du använder ett VPN, bör de inte kunna se några uppgifter om vilka webbplatser du besöker, vad du gör där och hur mycket tid du spenderar på var och en. Detta säkerställer att du njuter av en anonym upplevelse som din Internetleverantör inte kan spionera på.

F: Kan en VPN hackas?

A: Det är teoretiskt möjligt att hacka ett VPN. Säkerhet är dock namnet på spelet för alla VPN-leverantörer. Detta innebär att många av dem vidtar extraordinära försiktighetsåtgärder för att skydda sina servrar och all information.

Detta är också ett annat skäl till att så många VPN-tjänster försöker undvika att hålla register eller loggar. Om de inte har uppgifterna kan hackare inte hitta något av värde.

Återigen är det viktigt att välja en ansedd, mycket granskad VPN för att säkerställa att lämpliga säkerhetsåtgärder finns på plats. På samma sätt vill personer som söker den bästa lösenordshanteraren ha samma överväganden i åtanke.

Slutgiltiga tankar

perfekt integritet-logo

Denna perfekta sekretessgranskning har visat att denna VPN-tjänst har brister från att bara ha en few-servrar, relativt dyra, inte lika snabba som andra VPN: er och har några problem med att strömma Netflix.

Ändå verkar många av dessa problem ha konsekvenser för många användare. Om du bara vill skydda din integritet och anonymitet, då kan du inte gå fel med perfekt integritet. Detta företag har redan producerat några innovativa skydd för användare, och det verkar logiskt att förvänta sig mer i framtiden.

Perfect Privacy VPN erbjuder de mest betrodda protokollen, AES 256-bitars kryptering, ett lättförståeligt gränssnitt och respektabel kundsupport. Om dessa statistik hör till dina primära överväganden, kan du vara mycket nöjd med Perfect Privacy VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map