Beste VPN for Windows (gjennomgang av 2020)

Ok, vi har det. Du ga aldri etter Macintosh-manen. Du er gammel skole. Du gjør fremdeles ting etter boka. Du flagrer PCen din på kafeer når det virker som alle andre bruker en “overpriset” Mac. (Kan du fortelle at denne artikkelen er skrevet på en Mac ennå?)


Men egentlig, hvis du er en dedikert spiller, eller du rett og slett ikke hadde lyst til å avskalde 1400 dollar for en ny datamaskin og fortsatt ønsker å beskytte personvernet ditt på nettet, må du se etter den beste VPN-en du kan bruke på en Windows operativsystem.

Microsoft har egne forslag til hvordan du bruker en VPN på systemene sine, men i denne listen vil vi fordele de tre beste alternativene. Hvis du er ny på hva VPN eller Virtual Personal Network er, kan du gjerne sjekke nybegynnerguiden vår om VPN-er for å få tak i det grunnleggende.

TLDR

Hvis du vil ha det raske svaret akkurat nå (du bør lese artikkelen uansett!), Synes vi NordVPN totalt sett er det beste for Windows. Den sjekker alle boksene som trengs for en effektiv VPN, i tillegg til at de er rimelig. Både ExpressVPN og SurfShark er også solide alternativer, men overflod av servere og personvern fra NordVPN gjør det til vårt topp samlede valg for denne listen.

1. NordVPN

Oversikt og funksjoner

NordVPN, det første alternativet på denne listen, er vårt øverste samlede valg for den beste VPN-en til å bruke for Windows. Dette er på grunn av noen få grunner til at vi kommer inn på det.

For å starte legger NordVPN virkelig vekt på sikkerhet. Bortsett fra å bruke kryptering av militær karakter, bruker denne tjenesten CyberSec, en avansert funksjon som blokkerer annonser og ondsinnede nettsteder du kan komme i kontakt med. Når popup-annonser er blokkert, klikker du ikke på noen kompromissfulle koblinger eller får disse små irritasjonene som tar bort nettleseropplevelsen. CyberSec vil også beskytte deg mot skadelige roboter som kan prøve å infisere deg med skadelig programvare. Når beskyttelsesfunksjonen er aktivert, vil enhetene dine være sikre mot farlige tilkoblinger.

NordVPN

Når det gjelder sikkerhet, har NordVPN også en dobbel VPN-funksjon, som tilfører et ekstra lag med sikkerhet på enheten din. En vanlig VPN-tilkobling vil gi deg ett lag med sikkerhet, men med dobbelt VPN gjemmer seg bak to servere i stedet for en, ved å bruke VPN-serverendring, kryptere dataene dine et ekstra trinn med et annet lag. Denne doble krypteringen vil gi deg ekstra sikkerhet på toppen av den allerede sikre bruken av deres normale VPN.

NordVPN

Denne tjenesten tillater beskyttelse for opptil 6 enheter, noe som er ganske vanlig for de fleste VPN-tjenester. Med en dedikert app for flere enheter, sikrer de at personvernet ditt blir beskyttet i en rekke formater, inkludert flere Macintosh-bruk.

Nordvpn

NordVPN har også en kill-switch-funksjon, som kan beskytte personvernet ditt hvis forbindelsen tilfeldigvis faller. Hvis noe som kort stopper tilkoblingen skjer med VPN, vil denne funksjonen blokkere enheten din fra å få tilgang til nettet og beskytte deg mot potensielt skadelig internettrafikk.

NordVPN

Denne VPN-tjenesten er også kjent for sin enorme mengde servere. Med over 5400 servere i 59 land vil en bruker ha beskyttelse over hele verden. NordVPN vil også anbefale den beste serveren for deg, avhengig av hvor du er i verden og hva internettaktiviteten din er. På denne måten, mens du er online, vet du at du bruker den raskeste og sikreste serveren til din disposisjon.

NordVPN

Siden NordVPN er vårt nummer 1-valg, innser vi at prisen også er viktig. Nedenfor ser vi på noen av prisalternativene for denne tjenesten.

Pris

NordVPN, sammen med sikkerhetsfunksjonene og den store serverbasen, er også tilgjengelig for en overkommelig pris. Som med de fleste VPN-tjenester, får du en bedre avtale jo lenger forpliktelsen din er. Normalt kan du registrere deg for så lite som $ 4,99 per måned for en 2-årig plan. En 2-årig plan vil være $ 6,99 per måned, og måned til måned betalinger er $ 11,95.

Pros

 • Adblocker-teknologi
 • Stort servertall
 • 24/7 Kundeservice

Ulemper

 • Begrensede enheter på en konto
 • Nedlastingshastigheten kan variere

Pris

$ 2,99 – $ 11,95 per måned

Hvis du er interessert i å laste ned NordVPN for windows, klikk her!

2. Surfshark

Oversikt og funksjoner

Hvis vi snakker om rent pris, vil Surfshark sannsynligvis være det beste alternativet. Surfshark har alle tingene du ønsker fra en grunnleggende VPN. Selv om det finnes tjenester med flere servere, har de over 1000 servere i 60 land, så hvis du leter etter et rimelig VPN for å beskytte deg selv mens du reiser.

Surfshark har en unik CleanWeb-funksjon med sin tjeneste, som ikke bare hjelper til med å blokkere annonser, men også kaster mistenkelige koblinger du uvitende kan klikke på. Denne funksjonen sørger for at ingen phishing-forsøk noen gang kommer til deg mens du surfer på nettet, og bare lar deg besøke nettsteder med skadelig programvare.

Surfshark

En annen populær funksjon ved Surfshark er muligheten til å ha ubegrensede enheter tilkoblet når du betaler for tjenesten. De fleste andre tjenester har vanligvis fem enheter tilgjengelig, så dette kan være en perfekt VPN å bruke hvis du ønsker å koble til flere enheter eller dele med venner eller familie, spesielt hvis du har barn.

Surfshark

Bortsett fra de ubegrensede enhetene, har Surfshark en funksjon som heter Whitelister, som lar en bruker dele tunnel, eller spesifikt velge hvilke apper eller nettsteder som kan koble seg gjennom VPN. Dette vil være nyttig hvis du prøver å beskytte ditt personvern på internett mens du reiser, men også ønsker å kunne søke på det nærmeste Pad Thai-stedet i nærheten av hotellet ditt. Denne funksjonen kan dele disse opp, slik at du kan tilpasse internettbruken og beskyttelsen.

Surfshark

Surfshark er også bra for å torrentere, da et flertall av serverne deres kan brukes til å laste ned store filer. Mange av funksjonene denne VPN-tjenesten bruker er omtrent som de andre alternativene i denne listen, med gode nedlastingshastigheter og personvern og tilpasning, men hovedattraksjonen her er prisen, som vi vil diskutere nå.

Pris

Den ekstremt lave prisen er der Surfshark blir så populær. Spesielt hvis du bruker en VPN av tilfeldige grunner, for eksempel å prøve å streame favorittprogrammene dine i utlandet, er Surfshark sannsynligvis en god passform for deg. Med rimelige prisplaner kan du spare massevis av penger ved å registrere deg, spesielt på lang sikt.

Surfshark

Å registrere deg for langsiktige kontrakter (2 år) vil spare deg for mange penger, siden disse er tilgjengelige månedlig for så lave som $ 1,99. En ettårskontrakt vil bare være $ 5,99 per måned siden en måned til måned er $ 11,95, som fortsatt er ganske lav. Surfshark vil ofte kjøre avtaler på deres hjemmeside, og tilbyr også en pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd med opplevelsen.

Pros

 • Ingen datasporing eller logging
 • Veldig rimelig
 • Et solid alternativ for streaming
 • Torrent støttet
 • Topp sikkerhet

Ulemper

 • Ganske nytt, kan fremdeles være noen knekk å trene
 • Et begrenset antall servere

Pris

$ 1,95 – $ 11,95 per måned

Last ned Surfshark for Windows!

3. ExpressVPN

Oversikt og funksjoner

ExpressVPN er sannsynligvis det mest gjenkjennelige navnet på denne listen, ettersom det i stor grad vurderer nummer 1-VPN for 2020. Det er verdt å merke seg at denne artikkelen for øyeblikket skrives på en forbindelse med ExpressVPN. Selv om denne tjenesten har de fleste av de viktigste funksjonene du kan forvente fra en VPN, er det noen få ting ExpressVPN gjør veldig bra.

En av de beste funksjonene i ExpressVPN er deres splittetunneling. Gjennom denne funksjonen kan brukere velge og velge hvilke nettsteder eller apper som bruker VPN og hvilke som er koblet direkte til internett. På denne måten kan noen velge å bruke innenlandske eller utenlandske nettsteder, avhengig av hva de prøver å oppnå på nettet. Dette vil også tillate brukere å laste ned trygt uten å bremse ting, eller få tilgang til en skriver i nærheten uten å gi fra seg noe Internett-personvern i prosessen.

ExpressVPN

En annen funksjon som gjør denne tjenesten populær er det faktum at de aldri logger informasjon fra internettaktiviteten din. Dette betyr at de ikke vil spore surfeloggen, IP-adresser, metadata eller DNS-søk. Dette er viktig for alle som ønsker å ha den sikkerheten at personvernet deres er beskyttet. ExpressVPN er også veldig på forhånd om data de samler inn, som vanligvis bare er datamengden brukt eller brukt tid tilkoblet.

ExpressVPN

Bortsett fra de ekstra sikkerhetstiltakene, har ExpressVPN også ikke bare et stort antall servere, men et mangfold av land disse serverne er tilgjengelige i. De tilbyr mer enn 3000 i 94 land, som selv om det er tjenester med mer total servere, hvor mye land ExpressVPN er tilgjengelig i er imponerende.

ExpressVPN

Hvis du skulle registrere deg for denne tjenesten, ville du ha dekning i nesten alle land du besøker i utlandet, noe som er viktig for alle som bruker et VPN for beskyttelse når du ofte reiser.

Nå som vi har gått gjennom noen viktige funksjoner, la oss sjekke ut prisalternativene.

Pris

Vi hadde nevnt at ExpressVPN sannsynligvis er den mest populære VPN på markedet, og det er ikke bare på grunn av funksjonene, prisene er ganske rimelige også.

ExpressVPN

Måned til måned-planen er $ 12,95 per måned. Mens 6-måneders kontrakten er $ 9,99 per måned, senker en 12-måneders plan bare prisen til $ 8,32 per måned. Det eneste problemet her er at de ikke tilbyr massevis av rabatt når de melder seg på langsiktige planer, så det er nesten like mye fornuftig å bare registrere seg måned til måned. Det er verdt å merke seg at de tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd.

Pros

 • Evne til selvtesthastighet
 • Pengene tilbake-garanti
 • Avansert sikkerhet
 • 24/7 kundeservice

Ulemper

 • Få rabatter på langsiktige forpliktelser
 • Et begrenset antall enheter

Pris

$ 8,50 – $ 12,95 per måned

Last ned Windows-appen din for å bruke Express VPN for å beskytte personvernet ditt!

Vil du vite mer?

Nå som vi har gått gjennom det vi synes er de beste alternativene for VPN på Windows, lurer du kanskje på hvilken du skal få. Hvis du har spesifikke spørsmål om hvorfor du til og med en VPN, er det litt mer informasjon for online-personvern tilgjengelig.

Hva blir det neste?

Vel, du må velge en nå! Hvis du er ute etter mer informasjon om den beste VPN-en som helhet, ikke bare for Windows, kan du sjekke guiden vår til 2020-VPN-er. Uansett hvilken tjeneste du velger, tar du neste trinn for å beskytte personvernet ditt mens du er online.

Mer beslektede guider

 • Beste VPN for streaming
 • Beste VPN for Mac
 • Beste VPN for Android

FAQ

Hva er den beste VPN for Windows?

Selv om disse tre er gode alternativer, synes vi NordVPN totalt sett er best når vi kombinerer funksjoner og pris.

Er VPN-er lovlige?

Ja, de fleste steder er de lovlige. Det betyr ikke at du kan gjøre ulovlige ting på internett og slippe unna med dem!

Er VPN-er trygge å bruke?

Selvfølgelig! Derfor bruker du det for mer sikkerhet. Med en VPN, uansett hvilken tjeneste du velger, vil all informasjonen din være beskyttet og anonym når du surfer på et sikret VPN-nettverk.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map