Perfekt personvernanmeldelse

Hvis målet ditt var å beskytte hjemmet ditt, innholdet og beboerne, ville du ønske å få det beste sikkerhetssystemet du kan kjøpe. Det samme er tilfelle når du vil beskytte dataene og identiteten din i et stadig mer truende nettmiljø.


Perfekt personvernlogoportrettDette er grunnen til at flere bestemmer seg for å bruke et VPN hver gang de går online. De har lært at det er den beste måten å skjule IP-adressen deres slik at ingen kan spionere på dem og å beskytte seg mot hackere. Naturligvis vil de ha den beste VPN-en som de kan finne.

Selskaper som NordVPN og Surfshark får mye god presse, og det er solide grunner til dette. Dette er anerkjente selskaper som tilbyr utmerkede VPN-tjenester til konkurransedyktige priser.

Imidlertid har Perfect Privacy VPN de siste årene gjort et navn for seg selv. Dette Sveits-basert kameraty tar tak i overskriftene med sin sikkerhetssentriske tilnærming og innovative utvikling.

Er Perfect Privacy riktig VPN for deg? En grundig gjennomgang av selskapet og dets tilbud vil hjelpe deg å ta en klok beslutning. La oss komme til det.

Hva er perfekt personvern?

Perfect Privacy er hjernen til Vectura Datamanagement Limited Company, som har hovedkontor i Zug, Sveits. VPN-delen av virksomheten har eksistert siden 2008. I følge selskapets hjemmeside er et “Technical Implementation” -kontor i Panama ansvarlig for en del VPN-ledelse.

perfekt-personvern-logo

Det kan også være verdt å merke seg at det å søke på nettet etter Vectura Datamanagement Limited Company avslører at det er et avdelingskontor i Cheyenne, Wyoming, USA. Dette er et avdelingskontor som ser ut til å være ansvarlig for visse betalingsprosesser, spesielt med hensyn til PayPal.

Teknisk sett er sammenbruddet at selskapets juridiske hovedkvarter ligger i Sveits mens hovedkontoret er funnet i Panama og den amerikanske plasseringen bare gjelder PayPal-betalinger og en appoppføring i Google Play Store.

Pros

Perfect Privacy er kanskje ikke den mest kjente VPN-en, men det har fortsatt mye å gå på. Faktisk er listen over “fordeler” ganske omfattende:

 • Innovativ sikkerhet: Perfect Privacy VPN introduserte nylig NeuroRouting der trafikk blir dirigert dynamisk gjennom flere nettsteder i nettverket
 • Robust tilsløring: Perfect Privacy tilbyr Stealth VPN-teknologi som gjør at all trafikk ser ut til å være typisk HTTPS-trafikk som ikke blir overført med en VPN. Dette er nyttig på steder der bruk av VPN-er rynker på eller ikke er tillatt
 • Enestående krypterings- og sikkerhetsprotokoller: Benytt deg av OpenVPN med sin industristandard 256-biters kryptering. IPSEC, SSH, SOCKS5 og PPTP er også tilgjengelige
 • Utmerket Ad Blocker: Perfect Privacy bruker deres egenutviklede TrackStop-filter for å bli kvitt alle slags annonser og skadelig programvare
 • Nulllogg-policy: Med sin nulloggpolicy holder Perfect Privacy VPN ting enkelt og greit
 • Ingen lekkasjer: Omfattende tester avslørte ingen DNS-lekkasjer, noe som lovet en problemfri nettopplevelse
 • Førsteklasses Kill Switch: Dette er en kritisk funksjon hvis du vil beskytte deg selv når du er online. Heldigvis har Perfect Privacy en kill switch som fungerer som en sjarm.
 • Lett å bruke: Til og med en nybegynner vil ikke ha noe problem med å koble seg til Internett via Perfect Privacy

Ulemper

Selv om denne Perfect Privacy-gjennomgangen viser at det er mye å anbefale denne tjenesten, er den ikke helt perfekt. Her er en kort titt på noen av VPNs mangler.

 • Få bjeller og fløyter: Hvis du er en sofistikert VPN-bruker som forventer mye avansert funksjonalitet, kan du se andre steder. Dette er en ganske bare-bone service
 • Utdatert grensesnitt: Mens noen av de øverste VPN-ene virkelig utmerker seg med å holde seg i forkant, virker denne litt umoderne
 • Begrenset servernettverk: Med 55 servere i 24 land har denne VPN vanskelig for å konkurrere med tjenester som tilbyr tusenvis av servere lokalisert i praktisk talt alle land rundt om i verden.
 • Dyrt: Selv om det ikke nødvendigvis er skandaløst, virker prisen høy med tanke på funksjonsnivået og det begrensede servernettverket
 • Spotty ytelse med Netflix: Hvis det primære målet ditt mens du strømmer på nettet, er det ikke sikkert at dette er ditt første valg. De fleste servere klarte ikke å koble til Netflix
 • Begrensede alternativer for Mac, iOS og Android: Personer som bruker Windows eller Linux er klare til å gå med Perfect Privacy VPN. Alle andre må hoppe gjennom bøyler for å bli konfigurert

Med forelesningene ute av veien, er det på tide å se nærmere på noen av de mest kritiske beregningene som noen må tenke på når du velger VPN. Leserne vil merke seg at Generelle inntrykk av Perfect Privacy VPN er positivt, selv om det ikke nødvendigvis er det beste valget for alle brukere.

Hovedkvarter og servernettverk

Som nevnt over, har morselskapet til Perfect Privacy tilstedeværelse i Sveits, Panama og USA. De som er kjent, vil like ideen om en Panama-basert VPN. Dette er fordi Panama er et relativt isolert land som ikke er underlagt noen av de multinasjonale spioneringsavtalene som andre land abonnerer på, for eksempel Five Eyes eller 14 Eyes.

Sveits kan også høres ut som et pålitelig sted å basere en VPN. Tross alt er sveitsiske banker kjent for deres dedikasjon til personvern, og landet har flere sterke personvernlover på plass som Den sveitsiske føderale loven om databeskyttelse og Den sveitsiske føderale forordningen om databeskyttelse.

Alt virker lovende, men forkjemper for personvern kan være bekymret for Sveits nære forhold til land som tilhører nettverk som Five Eyes. Ville sveitsiske tjenestemenn med selskapet virkelig ikke dele noen data de har? Strenge talsmenn for anonymitet kan krangle om dette.

Også den amerikanske plasseringen for betalingsbehandling kan heve et nytt rødt flagg for de-harde anonymitetsforkjemperne.

På nettstedet Perfect Privacy sier selskapet at de ikke bruker virtuelle servere. I stedet brukes bare metall-servere i alle 24 land. De fleste av disse serverne er lokalisert i Europa i land som Nederland, Sveits, Tyskland, Frankrike, Danmark og Romania.

USA, Canada og Storbritannia har en håndfull servere hver. Singapore, Japan, Israel, Russland, Tyrkia og Kina er også med på listen.

Perfect Privacy VPN Manager

Det er ikke det mest omfattende servernettverket med et langskudd. Ikke desto mindre kan det være tilstrekkelig for dine formål, spesielt hvis minst en eller to av disse serverne er relativt nær din faktiske beliggenhet.

Perfekt personverns hastighet

Bruke en VPN vil alltid redusere dataoverføringshastigheten på grunn av dataene som reiser mye lenger. En topp VPN bremser imidlertid surfingen mye mindre merkbart enn en som tilbyr dårligere tjenester.

Hastighetstesting på Perfect Privacy avslørte imponerende resultater. For å være tydelige var disse resultatene langt på vei ikke de tregeste, men det er andre tjenester som absolutt er raskere som NordVPN.

For de av dere som ikke er nye i VPN-spillet, vet du at hastigheten varierer basert på mange faktorer. Dette betyr at resultatene dine med Perfect Privacy neppe vil være identiske med disse. Ikke desto mindre gir hastighetstestresultatene deg noen objektive data.

Før systemet slått på Perfect Privacy VPN, la systemet vårt opp noen pålitelige baselinjer.

Perfekt grunnleggende hastighet for personvern

Som du ser, kjørte nedlastinger kl 98,71 Mbps med opplastinger kl 53 Mbps.

Å koble til Perfect Privacy endret ting litt. Ved hjelp av en server i Nederland var nedlastinger nå 62,21 Mbps mens opplastinger var 18,62 Mbps—En hastighetsnedgang på 36,9%.

Perfekt hastighetstest for privatliv nederland

Dette er ikke de verste hastighetstestresultatene, men de er absolutt ikke de beste heller. Det var enda mindre imponerende å koble til en server i New York en nedgang på 66,7%, med nedlastinger som klokker seg inn på 32,78 Mbps og opplastinger som måler 33,27 Mbps.

Perfekt hastighetstest for personvern New York

En server i London leverte noen mer lovende priser med nedlastinger av 69,92 Mbps, men opplastninger var trist 8,87 Mbps.

Perfekt hastighetstest for personvern London

Selvfølgelig var det nødvendig å teste Perfect Privacy VPN multi-hop konfigurasjoner. Denne teknologien er designet for å gi deg enda mer online personvern og anonymitet, og “humper” signalet gjennom flere servere. Selv om det er veldig privat, gjør det sakte.

Et trippelhopp mellom Frankfurt, København og Calais ga nedlastinger på 33,84 Mbps og opplastinger på 5,55 Mbps.

Perfekt hastighetstest for privatliv Frankfurt, København og Calais

Det er klart, vi handlet litt fart for sikkerhets skyld. Hvis det er et spørsmål om liv og død, vil dette absolutt være verdt. Alt i betraktning var dataoverføringshastighetene på trippelen ikke så ille.

Sikkerhet og kryptering

Det er vanskelig å finne feil med sikkerhetstiltakene Perfect Privacy har satt i verk. OpenVPN er blant de beste VPN-protokollene i dag. Det er foreløpig uheldig, og det ser ut til å være slik i minst noen tiår til. Denne protokollen gir deg 256-bits kryptering. Denne kombinasjonen er så enestående at den brukes over hele verden av regjeringer og militære instanser.

Perfekt personvern gir deg også muligheten til å la nettrafikken ta flere “humle” for å gi deg ekstra lag med sikkerhet. Hvis det er viktig at ingen vet hva du gjør på nettet, er denne tjenesten viktig.

TrackStop-filteret er dessuten utmerket til å forhindre at alle slags annonser og skadelig programvare kommer til systemet ditt. Det stopper uønskede elementer på VPN-servernivå, som holder deg beskyttet og sikker.

Ytterligere sikkerhetshensyn inkluderer det faktum at ingen IP eller DNS lekkasjer ble oppdaget under testingen. Killebryteren så ut til å være i perfekt fungerende stand, så du trenger ikke å bekymre deg for at Perfect Privacy forlater deg høyt og tørt under en surfeøkt.

Personvern

Perfect Privacy har en solid VPN-loggpolicy som ser ut til å beskytte brukeren i nesten alle henseender. I policyen heter det at selskapet oppbevarer påloggingsinformasjon, utløpsdato for kontoen og e-postadressen til hver bruker. Den bemerker at det er akseptabelt å bruke en anonym e-postleverandør. Ingen andre identifiserende data beholdes.

Perfekt personvern

Denne minimale journalføringen virker i tråd med selskapets policy om ikke å føre logger. Spesielt spesifiserer Perfect Privacy at de ikke sporer IP-adresse, påloggingstid eller varigheten av tilkoblinger. De ser på generell serverytelse for å identifisere potensielle tekniske problemer, men de hevder at dette ikke gjør dem i stand til å identifisere individuelle brukere.

Streaming Netflix

Hvis hovedformålet ditt med å tilbringe tid på nettet er å strømme med Netflix, må du være spesielt oppmerksom på denne delen av denne Perfect Privacy-gjennomgangen. Det er fordi dette definitivt ikke er den beste VPN-en for Netflix.

Kanskje dette er fordi Perfect Privacy legger en premie på anonymitet og skjuler IP-adressen din. Å sørge for at du kan streame favorittprogrammene dine i hvilken som helst jurisdiksjon du velger, er ikke blant de uttalte målene.

Følgelig ga tester for streaming av Netflix på fem forskjellige servere ganske dårlige resultater. Servere i USA, over hele Canada og i Storbritannia kunne ikke levere. Én server i Nederland fungerte litt, men det er ikke nok til å si at Perfect Privacy VPN er en slam-dunk for streaming suksess..

Planer og priser

Perfect Privacy er relativt dyrt, spesielt når man vurderer at tjenesten mangler mye i veien for avanserte funksjoner. En månedlig plan har 12,99 dollar per måned. Å velge en ett års pakke koster $ 119,99, en pris som virker på $ 9,99 per måned. Den to årige pakken gir noen besparelser til $ 214,95. Det beregnes til bare $ 8,95 per måned.

Perfekte personvernplaner

Til fordel for Perfect Privacy lar tjenesten deg koble til et ubegrenset antall enheter, noe som er relativt sjeldent på VPN-markedet. Imidlertid er det andre VPN-leverandører som tilbyr langt mer i veien for funksjoner og funksjonalitet for en langt mer konkurransedyktig pris.

Kundeservice

Sterling kundesupport er sjelden, men ikke umulig å finne i VPN-er. Perfect Privacy har en track record med kundeservice som setter den midt i pakken. Verre støttesystemer er definitivt der ute, men hvis du er den typen som forventer umiddelbare svar, er det ikke sikkert dette er den riktige VPN-en for deg.

FAQ-delen er fin hvis du har et veldig grunnleggende spørsmål eller bekymring. På samme måte kan forumet være et bra sted å få litt retning hvis du er litt fastlåst. Hvis du trenger løsninger for et mer komplekst problem, må du sende en e-post til kundesupport.

Responstidene kan være flere timer lange. Dette kan være frustrerende, men det er gode nyheter også. I stedet for å gi kopi og lim eller automatiserte svar, ser det ut til at supportmailene kommer fra faktiske mennesker som stiller ytterligere spørsmål og gir nyttige svar.

Det er ikke den beste kundesupporten der ute, men det kan være tilstrekkelig for de fleste brukere.

Spørsmål og svar

Q: Kan du spores hvis du bruker en VPN?

EN: Hvis du bruker en pålitelig, pålitelig VPN, er det ingen som skal kunne spore online bevegelsene dine. VPN må ikke tillate IP-adresse og DNS-lekkasjer. Bruk bare en kjent og godt gjennomgått VPN for å sikre dette.

Spørsmål: Hva er den mest sikre VPN-en?

EN: Perfect Privacy er blant de mest sikre VPN-leverandørene. Andre tjenester tilbyr lignende sikkerhetsbeskyttelse med enda mer robuste funksjoner og mer konkurransedyktige priser.

Spørsmål: Kan Internett-leverandøren min se VPN-en?

EN: Mens en Internett-leverandør, eller ISP, kan være i stand til å oppdage at du bruker en VPN, skal de ikke kunne se noen data om hvilke nettsteder du besøker, hva du gjør der og hvor mye tid du bruker på hver enkelt. Dette sikrer at du får glede av en anonym opplevelse som Internett-leverandøren ikke kan spionere på.

Q: Kan en VPN bli hacket?

EN: Å hacke en VPN er teoretisk mulig. Sikkerhet er imidlertid navnet på spillet for enhver VPN-leverandør. Dette betyr at mange av dem tar ekstraordinære forholdsregler for å beskytte serverne og alle dataene deres.

Dette er også en annen grunn til at så mange VPN-tjenester prøver å unngå å føre poster eller logger. Hvis de ikke har dataene, vil ikke hackere kunne finne noe av verdi.

Nok en gang er det viktig å velge en anerkjent, høyt gjennomgått VPN for å sikre at riktige sikkerhetstiltak er på plass. Tilsvarende vil folk som søker den beste passordbehandleren ha de samme hensynene i tankene.

Siste tanker

perfekt-personvern-logo

Denne perfekte personvernanmeldelsen har vist at denne VPN-tjenesten har mangler ved bare å ha en few-servere, relativt dyre, ikke så raskt som andre VPN-er, og har litt problemer med å streame Netflix.

Ikke desto mindre vil mange av disse problemene virke uavhengige for mange brukere. Hvis du bare vil beskytte ditt privatliv og anonymitet, så kan du ikke gå galt med Perfect Privacy. Dette selskapet har allerede produsert noen innovative beskyttelse for brukere, og det virker logisk å forvente mer i fremtiden.

Perfect Privacy VPN tilbyr de mest pålitelige protokollene, AES 256-bit-kryptering, et lettforståelig grensesnitt og respektabel kundestøtte. Hvis disse beregningene er blant dine primære betraktninger, kan du være fornøyd med Perfect Privacy VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me