De hurtigste VPN-tjenester i 2020

Uanset hvad du planlægger at bruge en VPN til, skal det en ting være hurtigt.


Du kan ofte komme omkring andre mangler. Men hvis en VPN bremser din internetforbindelse til opkaldsmodemhastigheder, hvor nyttig vil det virkelig være til noget som helst?

Ikke kun vil du have meget mindre sandsynlighed for at bruge det, men du vil sandsynligvis også forbande det hver gang du gør det. Det er penge spildt.

Den nederste linje er, uanset om du vil streame dit yndlingsshow overalt, holde dine online aktiviteter private eller sikre din internetforbindelse, kun en af ​​de hurtigste VPN-udbydere vil gøre.

Oversigt over de hurtigste VPN’er

Baseret på mine hastighedstests er nedenfor en hurtig oversigt over de hurtigste VPN-tjenester, der i øjeblikket er tilgængelige.

Jeg vil selvfølgelig gå nærmere ind på hver udbyder længere nede. Jeg berører også nøjagtigt, hvordan testene udføres, og hvorfor visse dele af resultaterne muligvis er mere relevante for dig end andre.

Men hvis du bare interesserer dig, er en oversigt på højt niveau …

 1. PureVPN

  De seneste hardwareopgraderinger til PureVPNs massive netværk gjorde dem til den hurtigste VPN, der er, med stabile hastigheder på tværs af alle placeringer. Deres evne til at få adgang til geo-blokeret indhold, inklusive Netflix, er uden sidestykke.

 2. CyberGhost

  Konsekvent en af ​​de hurtigste VPN’er, CyberGhost-indlæg numre ikke langt fra PureVPNs. Udover topkarakterer for sikkerhed og privatlivets fred ophæver de også de mest populære streamingtjenester.

 3. NordVPN

  NordVPN er ikke et andet udmærket valg til at se high-definition video og hurtig downloading, for ikke at nævne at være trygt og sikkert online.

 4. Surfshark

  Surfshark forpligtede sig til hastighed og sikkerhed, da de kom ind på markedet for et par år siden og leverede mere end begge tællinger. En fantastisk VPN til streaming også.

 5. ProtonVPN

  Ud over at placere top-notch-hastighedstestresultater, er ProtonVPN’s servernetværk også et af de mest sikre rundt omkring.

 6. ExpressVPN

  En veletableret VPN-tjeneste, ExpressVPN har et stort, modent servernetværk, der scorer meget bedre end gennemsnittet for ydeevne.

 7. VyprVPN

  En af de meget få udbydere, der ejer hele deres netværk. Det holder ikke kun VyprVPNs servere sikre, men giver dem også mulighed for at optimere for hastighed – hvilket de gør meget godt.

Hvorfor VPN Speed ​​Matters

Nogle af os bruger en VPN som et ekstra lag af sikkerhed på offentlig Wi-Fi – andre til privatlivets fred. Du leder muligvis efter en BBC iPlayer VPN eller en der lader fjerne blokering af Netflix fra hvor som helst i verden.

Der er en fælles egenskab, der er nødvendig for nogen af ​​disse aktiviteter, og det er god netværkshastighed.

Hvorfor god ydelse er et must for streaming af video, er sandsynligvis indlysende. Uden det vil du enten ende med at se et pixeleret rod eller værre, bliver du nødt til at tage et par dybe indåndinger hvert 30. sekund, mens du venter på, at videoen buffer.

Når du bruger BitTorrent eller et andet P2P-netværk over en VPN til at downloade filer, betyder hastighed tydeligt også. De færreste af os vil vente timer på, at en download afsluttes, når det kun skulle tage minutter.

Og selv når du bare gennemser internettet, bruger du en VPN til at sikre din forbindelse på et offentligt Wi-Fi-netværk eller for at forhindre din internetudbyder i at spore din hver bevægelse online. Med lidt tvivl er hurtigt bedre. Jeg er kun villig til at vente så længe på et enkelt websted skal indlæses.

VPN-hastighed betyder noget, fordi din internetoplevelse uden det vil være langt mindre underholdende.

Hvad der påvirker VPN-ydelse

Der er en håndfuld faktorer, der i væsentlig grad kan påvirke hastigheden på din VPN-forbindelse. Mens andre findes, er her de store, som vi skal være opmærksomme på.

 • VPN-serverplacering

  Øverst på listen over ting, der påvirker VPN-hastigheder, er den fysiske placering af den server, du vælger at oprette forbindelse til.

  Når vi bruger en VPN, skal vores data passere VPN-serveren, før de når sin ultimative destination. Jo mere ude af den måde, som serveren er, jo videre er vores data nødt til at rejse.

  I computernetværk er afstand ikke en ven med hastighed, og chancerne for, at en stigning i det vil bremse din forbindelse.

  Tættere servere er derfor typisk bedre.

  Dette er grunden til, at de hurtigste VPN-tjenester har tendens til at have store netværk. De kan tilbyde dig et servervalg i nærheden uanset din placering.

 • VPN-serverbelastning

  En anden ting, der kan have indflydelse på din VPN’s ydelse, er serverbelastning.

  Serverressourcer som CPU, hukommelse og båndbredde deles mellem alle, der i øjeblikket bruger den. Jo flere mennesker der er tilsluttet en server, jo mindre udsnit af de ressourcer, der er tildelt til dig.

  Så generelt, jo lavere serverbelastning, jo hurtigere er din VPN-forbindelse.

  Her vil også hurtigere VPN’er køre flere servere end langsommere tjenester. Hvis du gør det, kan de balansere brugere på tværs af deres netværk korrekt og give en bedre oplevelse på hvert sted.

 • Kryptering

  En af de bedste funktioner i en VPN er, at den krypterer forbindelsen mellem din enhed og VPN-serveren.

  Desværre er kryptering ikke gratis.

  Det koster computerkraft i begge ender – den ene side krypterer, den anden dekrypterer. Og jo stærkere krypteringsstandarden er, jo mere beregnet er den dyre.

  Men stærk kryptering er ikke altid nødvendig.

  Tag for eksempel streaming geo-blokeret video. Der er sikkerhed normalt ikke så vigtig. Hvis du vælger 128-bit-kryptering over 256-bit-kryptering, skal du øge din VPN-hastighed, især på enheder med lavere ende.

  Alle VPN-udbydere, der virkelig bryder sig om ydeevne, skal lade dig justere krypteringsniveauer.

 • protokol

  Ligesom kryptering vil valget af VPN-protokol påvirke forbindelseshastighederne.

  Nogle protokoller er hurtigere end andre. OpenVPN er for eksempel hurtigere end L2TP. Selv inden for OpenVPN-protokollen har du normalt et valg af TCP og UDP, hvor sidstnævnte typisk klarer sig bedre.

  Som med kryptering, bør en hurtigindstillet VPN lade dig vælge fra flere protokoller, hvilket gør det muligt at forbedre dine forbindelseshastigheder ud over, hvad standard tilbyder.

I sidste ende skal enhver hurtig VPN give dig mulighed for at justere ovenstående faktorer, så du kan komme ud af det den bedst mulige ydelse. Og faktisk gør alle udbydere, der er nævnt i denne artikel.

Sådan køres hastighedstestene

Hver VPN-tjeneste, jeg ser på, testes ved hjælp af en Windows 10 bærbar computer, der er fastgjort til mit internetmodem ved hjælp af et Cat6 ethernet-kabel. Jeg bruger en fiberoptisk 500 Mbps ned og 100 Mbps op internetforbindelse.

Resultater af baselinehastighedstest uden VPN-forbindelse

Disse download- og uploadnumre er højere end hvad enhver VPN-udbyder i øjeblikket kan matche. Dette betyder, at hastighedstestresultaterne ikke er begrænset af mit eget internet – de afslører den faktiske ydelse for hver VPN-server.

Forestil dig f.eks. At jeg i stedet brugte en 50 Mbps nedforbindelse. 50 Mbps ville være den absolutte maksimale downloadhastighed, som enhver VPN-udbyder kunne give mig. Vi ville aldrig vide, om 80 Mbps-downloads er mulige.

Men ved at teste med en hurtigere internetforbindelse kan vi finde ud af det.

Hver test består af to hastighedstest. Den ene kører over en VPN-forbindelse, den anden uden den ene.

Førstnævnte viser VPN’s præstation. Sidstnævnte bekræfter, at resultaterne ikke blev afkortet af min internetforbindelse, hvilket i teorien kunne være muligt på fjernere serverplaceringer.

Jeg kører flere hastighedstestpar på forskellige tidspunkter i løbet af dagen og bruger forskellige servere. Dette tegner sig for mulige perioder med tunge netværk og VPN-serverbelastning.

OpenVPN over UDP er min valgte protokol.

De hurtigste resultater af kørslerne er det, jeg bruger.

For så vidt angår værktøjer, køres testene ved hjælp af Speedtest.net og TestMy.net. En anden anstændig mulighed, som jeg ikke tester i øjeblikket med, men kan tilføje senere, er SpeedOf.Me.

Hvilke servere der testes

Den første server, jeg tester, skal teoretisk set være den hurtigste VPN-forbindelse, jeg kan få. Det skal være en optimal kombination af nærhed og belastning.

Næsten hver VPN-klient har en mulighed for automatisk at vælge disse servere til dig.

Jeg kører også hastighedstest på amerikanske, britiske, canadiske, australske, hollandske, tyske og franske servere – under forudsætning af, at VPN-udbyderen selvfølgelig understøtter dette land. Dette er de syv mest populære placeringer blandt VPN-brugere.

For kortfattethedens skyld finder du kun en prøveudtagning af resultaterne på denne side. Hver udbyder har dog en dedikeret side, hvor jeg viser og diskuterer alle otte løb.

Tid på dagen faktor

Én advarsel at huske er, at uanset hvad VPN-hastighedssammenligningsresultater siger, vil den faktiske ydelse altid variere afhængigt af tidspunktet på dagen.

Der er desværre ingen vej omkring dette.

Jo flere mennesker der opretter forbindelse til en VPN på samme tid, jo langsommere vil det være. Skønt nedgangen bør være minimal, med en god service.

Du kan typisk forvente en mindre end optimal forbindelse omkring middagstid eller tidligt på aftenen, end du ville 4 kl.

Tilsvarende, hvis der sker en stor begivenhed – en, som mange mennesker kan streame (et stort VM-spil eller Super Bowl, for eksempel) – skal du heller ikke forvente top VPN-hastigheder.

De hurtigste VPN-udbydere

Nedenfor er listen over de mest effektive VPN-udbydere som bestemt af mine hastighedstest. Alle VPN’er testes regelmæssigt for at sikre, at resultaterne er ajour.

1. PureVPN

PureVPN logo

De seneste massive opgraderinger til deres servernetværk skød PureVPN til toppen af ​​de hurtigste VPN-placeringer med en bedste downloadhastighed på 112,6 Mbps og et fremragende testt gennemsnit på 93,6 Mbps.

Hastighedstestresultater for PureVPNs hurtigste server

PureVPN-hastighedstestsiden viser resultaterne for alle testede placeringer.

Deres nyligt fundne hastighed til side, PureVPN har også prale-rettighederne for antallet af serverplaceringer, der indeholder hardware i store 131 lande og 160 byer.

Der har været nogle bekymringer om privatliv omkring PureVPN tidligere, men også der har de intensiveret det. Fra september 2019 er de en uafhængigt verificeret leverandør af nul-logging.

PureVPN er også meget konsistent i sin evne til at låse geo-blokeret indhold. Fra US Netflix og BBC iPlayer understøtter de næsten 70 kanaler og tjenester rundt om i verden.

Og med en pris, der tilsidesætter en masse konkurrenter – især hvis du drager fordel af en PureVPN-kupon – samt en 31-dages pengene-tilbage-garanti, er der lille grund til ikke at give denne udbyder noget seriøst overvejelse.

Fordele
 • Fremragende hastigheder
 • Stort servernetværk (131 lande)
 • Fjern blokering af Netflix, iPlayer og over 70 andre streamingtjenester
 • Kompatibel med over 50 enheder og platforme
 • Uafhængigt verificeret nul-log VPN-udbyder
 • Dedikeret IP-mulighed
 • Stor værdi
Ulemper
 • Apps kunne bruge lidt mere polsk
 • Nogle periodiske forbindelsesproblemer

HURTIGSTE VPN: PureVPNs fremragende hastigheder betyder, at du aldrig behøver at bekymre dig om pixelering eller buffering, når du streamer dine foretrukne shows. De er også super overkommelige.

2. CyberGhost

CyberGhost-logo

Med en bedste serverhastighedshastighed på 103,1 Mbps og en gennemsnitlig download på 82,0 Mbps på tværs af alle testede placeringer, lægger CyberGhost de næsthurtigste resultater fra alle VPN-udbydere.

Hastighedstestresultater for CyberGhosts hurtigste server

Se alle mine fulde CyberGhost-hastighedstestresultater for alle numrene.

Hastighed er dog ikke det eneste stærke CyberGhost-punkt. De leverer næsten alle andre steder også.

Takket være en nylig og temmelig betydelig udvidelse af deres netværk tilbyder CyberGhost nu masser af forbindelsesmuligheder – 7159 servere i 90 lande.

De er en udbyder af privatlivets fred takket være en base af operationer i Rumænien og en streng nul-logging politik.

Softwaren er let at bruge og implementerer enhver sikkerhedsfunktion, du kunne forvente. Fra en VPN-dræbskontakt og DNS-lækagesikring til top-notch-krypteringsalgoritmer og protokoller – det er alt der.

CyberGhost er også en fremragende service til at fjerne blokeringen af ​​de fleste streamingtjenester, herunder amerikanske Netflix og BBC iPlayer. P2P understøttes naturligvis også.

Ikke tilfreds med at være en af ​​de hurtigste VPN’er på listen, CyberGhost er også en af ​​de mindst dyre.

Og med en branche-bedst 45-dages pengene-tilbage-garanti – hvis længde taler til virksomhedens tro på kvaliteten af ​​deres service – har du masser af tid til at prøve dem.

Fordele
 • Nul logning for maksimal privatliv
 • Fremragende serverdistribution med over 7100 servere i 90 lande
 • Meget hurtig tilslutningshastighed
 • Arbejder med amerikanske Netflix og BBC iPlayer
 • Tillader P2P-torrenting
 • Lang 45-dages pengene-tilbage-garanti
Ulemper
 • Moderselskab med tvivlsomt omdømme
 • Indviklet manuel OpenVPN-opsætning
 • Virker ikke fra Kina

STREAMING MED INGEN BUFFERING: CyberGhost er en meget hurtig VPN, der fungerer som forventet lige uden for kassen. Med et væld af funktioner, en fremragende pris og en lang tilbagebetalingsgaranti, er dette en udbyder ikke kan gå galt med.

3. NordVPN

NordVPN logo

Ikke langt væk fra de to bedste udbydere er NordVPN – placering 91,4 Mbps bedste server download hastigheder og et testet sted gennemsnit på 69,1 Mbps. Begge er tal, der skal regnes med.

Hastighedstestresultater for NordVPNs hurtigste server

Se min NordVPN-hastighedstestside for alle numrene.

At køre over 5600 servere i 58 lande gør NordVPNs serverliste til den største.

Privatliv har altid været en prioritet for Panama-baserede NordVPN.

De har ikke kun en lufttæt politik, der ikke logger ud, men de giver dig også masser af værktøjer, der hjælper dig med at forblive anonym online. Listen inkluderer endda ting, som få andre udbydere implementerer, som en dobbelt VPN, Tor over VPN og tilsløret servere.

Og på trods af at han er fyldt med funktioner, er klientappen stadig utroligt intuitiv at bruge.

NordVPN tillader torrenting på alle deres servere. De gør også et fremragende stykke arbejde med at fjerne blokering af Netflix – og faktisk næsten alle andre populære streamingtjenester.

Fordele
 • Fremragende privatliv med nul logning
 • Stort (og stadigt voksende) servernetværk
 • God forbindelsesydelse
 • Specialservere (inklusive dobbelt VPN, tilsløret og Tor over VPN)
 • Ren, let at bruge klient
 • Arbejder med Netflix og de fleste andre streamingtjenester
 • Tillader Torrenting og P2P
 • Tilbyder dedikerede IP-adresser
Ulemper
 • Ingen delt tunnelfunktion
 • Lidt pebret på kortsigtede planer

EN LUKT TREDJE: NordVPNs præstation er så god, som den bliver. Tilføj dertil et stort servernetværk og et stærkt fokus på privatliv og sikkerhed, og du har en VPN, der gør det hele.

4. Surfshark

Surfshark logo

Siden Surfshark trådte ind på VPN-markedet for lidt over to år siden, har de gjort næsten alt godt – hvilket fremgår af deres fremragende anmeldelse. Dette inkluderer selvfølgelig performance.

I mine seneste tests offentliggjorde Surfshark resultater på 86,8 Mbps for de bedste serverdownloads og et testet gennemsnit på 64,3 Mbps.

Hastighedstestresultater for Surfsharks hurtigste server

Den fulde Surfshark-hastighedstestresultatside har alle otte testede placeringer.

På trods af at han er relativt ny, imponerer Surfsharks netværk. Det inkluderer i øjeblikket 1040 VPN-servere i 63 lande.

Surfshark har besluttet fra start at de skulle være en udbyder uden logning og laver et godt stykke arbejde for det. At arbejde med privatlivsvenlige Britiske Jomfruøer hjælper også.

Klientsoftwaren er nem at bruge med masser af sikkerheds- og privatlivsfunktioner inkluderet.

For nylig har Surfshark endda implementeret noget, der hedder Camouflage Mode. Det sikrer, at ingen – ikke engang din internetudbyder – kan fortælle dig, at du bruger en VPN.

Nævnte jeg også, at Sufshark er den eneste udbyder på denne liste, der giver dig mulighed for at forbinde et ubegrænset antal enheder samtidigt?

Fordele
 • Fremragende privatliv og sikkerhed uden logning
 • Fantastisk serverydelse
 • Fjernelse af Netflix, BBC og mange andre
 • Let at bruge klient
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Forbløffende støtte
 • Billig
Ulemper
 • Uoverensstemmende hastighed på et par steder
 • Temmelig langsom kundesupport

Hurtigt og overkommeligt: Surfshark er let at bruge, sikker og meget hurtigere end din gennemsnitlige VPN og er også meget let på tegnebogen. Ingen anden top-tier-udbyder giver dig så meget for så lidt.

5. ProtonVPN

ProtonVPN logo

For en VPN, der hovedsageligt fokuserer på privatliv og sikkerhed, poster ProtonVPN nogle imponerende hastighedstestresultater. Deres antal – 86,1 Mbps-downloads på den bedste server og et gennemsnit på 67,2 Mbps testet – er hals og hals med Surfshark.

Hastighedstestresultater for ProtonVPNs hurtigste server

ProtonVPN-hastighedstestsiden har numrene for alle andre placeringer.

Resultaterne er konsistente på tværs af ProtonVPNs servernetværk, der spænder over en meget respektabel 63 placeringer i 44 lande.

Det, der gør ProtonVPNs specielle også, er, at hvert land inkluderer en dobbelt VPN-forbindelsesmulighed. De er den eneste VPN, der gør det.

Hvis online-privatliv er af alvorlig bekymring for dig, kan dette være den hurtige udbyder for dig.

Baseret i privatlivsvenligt Schweiz er ProtonVPN naturligvis også en VPN uden logning.

Klientsoftwaren – som er ret let at bruge – inkluderer alle tænkelige sikkerhedsfunktioner. Det har endda et par nyttige niceties, som andre udbydere ikke gider at sætte i – som tilslutningsprofiler.

Og for at fjerne det hele, vil ProtonVPN endda fjerne blokering af amerikanske Netflix og Hulu.

Fordele
 • Fremragende privatlivets fred og sikkerhedsfunktioner
 • Dobbelt VPN, der tilbydes i alle understøttede lande
 • Ingen logfiler
 • Let at bruge klient
 • God serverydelse
 • Spændende og P2P venlig
 • Tilbyder en gratis version
Ulemper
 • Dyrt
 • Ingen live chat support
 • P2P-servere kun i fire lande

HASTIGHED OG SIKKERHED: ProtonVPN er et fremragende eksempel på, hvordan fortræffelig privatliv og sikkerhed ikke nødvendigvis betyder dårlig ydeevne – de leverer smukt i begge tællinger.

6. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

Med downloadhastigheder på 68,6 Mbps til den bedste server og et gennemsnit på 48,1 Mbps på tværs af alle testede placeringer, er der meget lidt, du ikke kan gøre med ExpressVPN.

Hastighedstestresultater for ExpressVPNs hurtigste server

For flere ydelsesnumre, se venligst de fulde ExpressVPN-hastighedstestresultater.

ExpressVPN har eksisteret siden 2009 og har et meget modent netværk på 3000+ servere i 95 lande.

De er en VPN uden logning og kalder de privatlivsvenlige Britiske Jomfruøer hjem.

Efter at have haft mange år til at perfektionere det, er ExpressVPNs klient ren og let at bruge som ingen anden. Selvom det er fyldt med funktioner, er de alle pænt gemt – hvis du ikke er interesseret i dem, kommer de aldrig på din måde.

ExpressVPN tillader P2P-trafik og, som jeg påpegede i min anmeldelse, klarer det sig meget godt, når det kommer til at fjerne blokering af Netflix og andre populære streamingtjenester.

Og hvis du nogensinde får problemer, tilbyder ExpressVPN det, der uden tvivl er den bedste kundesupport i branchen. De har en 30-dages ingen strenge knyttet pengene-tilbage-garanti også.

Fordele
 • En funktionsrig og intuitiv klient
 • Stærk back-end teknologi
 • Masser af servere og serverplaceringer
 • Hurtige og konsistente tilslutningshastigheder
 • Arbejder med amerikanske Netflix
 • Top-notch kundesupport
Ulemper
 • Noget samlet logning
 • Ikke den billigste

STORE ALL-ROUNDER: ExpressVPN gør næsten alt og gør det hele meget godt: hastighed, stort servernetværk, stor klient og fremragende kundesupport.

7. VyprVPN

VyprVPN logo

Bare fordi de sidst sidst på min liste over de hurtigste VPN’er, burde ikke fjerne noget fra VyprVPN. Deres ydelse på 58,3 Mbps-downloads på den bedste server og et gennemsnit på testplacering på 47,1 Mbps skammer masser af andre VPN’er til skamme.

Hastighedstestresultater for VyprVPNs hurtigste server

For resultater fra de andre placeringer, se VyprVPN-hastighedstestsiden.

Hvad der er specielt imponerende ved VyprVPNs netværk er, at de ejer hver eneste af deres servere. Det er 64 lande og 73 værdier af hardware.

Det er fantastisk til både sikkerhed og privatliv.

Men VyprVPN stopper ikke bare der. De er også en VPN uden logning og gør brug af de nyeste og mest sikre protokol- og krypteringsstandarder.

VyprVPN har endda implementeret deres egen protokol, kaldet Chameleon, som er fremragende til at omgå enhver VPN-throttling eller blokering af forsøg – inklusive den store firewall i Kina.

Udover privatliv og sikkerhed gør VyprVPN også masser af andre ting godt. De tillader torrenting og gør et godt stykke arbejde med at lade dig se geo-blokeret indhold som Netflix og BBC.

Fordele
 • Bekræftet ingen logning for fuldstændigt privatliv
 • Fremragende valg af protokoller og krypteringsindstillinger
 • Hundredvis af servere med stor placeringsdiversitet
 • Intuitiv, brugervenlig multi-platform klient
 • Fjern blokering af Netflix, BBC iPlayer og andre
 • Tillader P2P- og torrent-trafik
 • Værter egne servere (ingen tredjepart)
Ulemper
 • Ingen måde at betale anonymt på
 • VPN-obfuskering ikke tilgængelig i Grundlæggende plan

HURTIG OG SIKKER: Med hurtige servere, der lader dig gøre alt, hvad du vil online, leverer VyprVPN internet-privatliv og frihed, som vi alle burde have.

Hvilken VPN-hastighed betyder noget, hvornår

En VPN-hastighedstest giver tre sæt numre: download- og uploadhastigheder og pingtid.

Afhængigt af hvad du vil bruge din VPN til, kan det kun være en delmængde af disse metrics at være vigtig.

Download hastighed

Downloadhastighed fortæller dig, hvor hurtigt din enhed modtager data.

Hvis du agter at trække store eller mange filer (eller begge dele), bør du gøre en god downloadhastighed til din prioritet. Jo højere det er, jo bedre.

De vigtigste eksempler på, når gode VPN-downloadhastigheder er kritiske, inkluderer:

 • Brug af fildelingsprogrammer som BitTorrent eller andre peer-to-peer-netværk
 • Streaming video – især i high definition
 • Adgang til filhostingstjenester som Usenet

Upload hastighed

Det modsatte af downloadhastighed, uploadhastighed lader dig vide, hvor hurtigt du kan sende data til en fjern destination.

Det skal betyder noget, hvis du enten ofte sender store filer eller et betydeligt antal af dem. Jo højere denne beregning er, jo bedre.

Eksempler på hvor uploadhastigheder er vigtige inkluderer:

 • Sikkerhedskopiere data – som dine familiebilleder – til skyen
 • Brug af fildelingstjenester

Pingtid

Pingtid, nogle gange også kaldet latenstid, måler hvor lang tid det tager for en pakke data at foretage turen fra din enhed, via VPN-serveren, til dens destination og derefter tilbage igen.

Denne beregning er specificeret i millisekunder.

Jo lavere ping-tiden er, desto hurtigere og bedre er forbindelsen.

Latency er afgørende, hvis:

 • Du bruger applikationer i realtid som Skype eller andre VoIP-løsninger
 • Spil onlinespil

Sådan vælges en hurtig VPN-server

Når du har valgt din hurtige VPN, skal du stadig vælge en hurtig server. Selv med de hurtigste udbydere kan du få en forbindelse, der aldrig giver dig optimale hastigheder.

Husk følgende kriterier, når du vælger en server.

 • Serverproximitet

  Jo tættere serveren fysisk er placeret på din placering, typisk jo hurtigere er VPN-forbindelsen.

  Hvis du f.eks. Forsøger at få adgang til det amerikanske Netflix-bibliotek fra England, skal du vælge en server på den amerikanske østkyst. Hvis du prøver at gøre det samme fra Japan, skal du vælge en på vestkysten.

  Hvis du kender den nøjagtige placering af det indhold, du forsøger at få adgang til, kan du også vælge en VPN-server tæt på den i stedet for en tæt på dig.

  Grundlæggende for at få den bedste ydelse ud af en VPN skal du prøve så meget som muligt at reducere de ekstra distancedata, der skal til for at køre gennem serveren.

 • Serverbelastning

  Jo flere af os, der bruger en bestemt VPN-server, jo langsommere vil det være. At vælge en server med lavere belastning kan trumfe vigtigheden af, hvor tæt den er på dig.

  Du har sandsynligvis en hurtigere forbindelse ved hjælp af en server med en belastning på 10%, der ligger i den modsatte ende af landet end en med 95% belastning beliggende i din by.

  De fleste udbydere lader dig se den aktuelle serverbelastning i deres klientapplikationer – bestemt gør både CyberGhost og NordVPN det. Vælg derefter.

 • Reaktionstid

  Nogle gange, til trods for at du vælger en let indlæst server i nærheden, kan du stadig se langsommere end ønskelige hastigheder. I disse tilfælde kan latens meget godt være den skyldige.

  VPN-server latens, eller pingtid, måler hvor lang tid det tager for en pakke data at køre fra din enhed til serveren og tilbage. Tung netværkstrafik undervejs kan sende den gennem taget.

  Læn dig mod servere med lav latenstid. Som med serverbelastning, viser de fleste VPN-klienter dig de aktuelle numre.

Bemærk, at hver VPN-app giver dig muligheden for automatisk at vælge, hvad der skal være din hurtigste server – den kaldes typisk noget i retning af “Bedste serverplacering”, “Hurtigste server” eller “Quick Connect.”

Nogle udbydere, som PureVPN, vil endda vælge en server til dig baseret på et specifikt formål, f.eks. Torrenting eller streaming video fra en bestemt kilde.

Efter min erfaring vil disse resultater, selv om de ikke altid er det absolut bedste, give dig hastigheder, du burde være mere end tilfreds med.

Er altid den hurtigste VPN

Hastighed er uden tvivl en kritisk faktor, når du vælger en VPN-udbyder, uanset hvorfor du bruger en.

Men det behøver ikke at være alt-og-end-alt.

Du kan klare lidt lavere VPN-ydelse til fordel for andre funktioner, du har brug for.

Nogle af disse funktioner kan omfatte en bedre verdensomspændende distribution af servere, et stort antal enheder, du kan bruge samtidigt, robust sikkerhed eller en minimal logningspolitik.

Når det er sagt, blandt de hurtigste VPN’er, der er anført på denne side, kan du nemt finde en, der vil tilfredsstille flere – hvis ikke alle – af disse behov. Både CyberGhost og NordVPN markerer for eksempel alle felterne.

Så selvom det nogle gange kan se ud som det, er sandheden, at hastighed ikke er noget, du nogensinde har brug for at gå på kompromis med.

Hurtigste VPNs hurtig sammenligningstabel

UdbyderDownload SpeedUpload SpeedPing TimeFeaturesCost

Hastighedstest | Serverliste
112,6 Mbps 46,7 Mbps 21 ms
Lande: 131
servere: 2070
protokoller: OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, IPSec / IKEv2
platforme: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, routere
Tilslutninger: 5
Logning: Forbindelsesdato, samlet båndbredde
Beliggenhed: Hong Kong
1 måned plan: $ 10,95 / måned
Årlig plan: $ 3,33 / måned
Gratis prøveversion: Ingen
Penge tilbage: 31 dage
Betaling: Kreditkort, PayPal, BitCoin, Alipay, Store gavekort, CashU, Andre kryptokurser, Paymetwall

Hastighedstest | Serverliste
103,1 Mbps 59,6 Mbps 25 ms
Lande: 90
servere: 7159
protokoller: OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
platforme: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, routere
Tilslutninger: 7
Logning: Ingen logning
Beliggenhed: Rumænien
1 måned plan: $ 12,99 / måned
Årlig plan: $ 2,75 / måned
Gratis prøveversion: Ja
Penge tilbage: 45 dage
Betaling: Kreditkort, PayPal, Bitcoin

Gennemgang | Hastighedstest | Serverliste
91,4 Mbps 51,4 Mbps 13 ms
Lande: 58
servere: 5645
protokoller: OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec / IKEv2
platforme: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, routere
Tilslutninger: 6
Logning: Ingen logning
Beliggenhed: Panama
1 måned plan: $ 11,95 / måned
Årlig plan: $ 3.49 / måned
Gratis prøveversion: Ingen
Penge tilbage: 30 dage
Betaling: Kreditkort (Visa, MC, Amex, Discovery), Crypto (Bitcoin, Etherum, Ripple), Amazon Pay, Alipay, UnionPay, Andet

Gennemgang | Hastighedstest | Serverliste
86,8 Mbps 76,4 Mbps 3 ms
Lande: 63
servere: 1040+
protokoller: OpenVPN, IKEv2
platforme: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, routere
Tilslutninger: Ubegrænset
Logning: Ingen logning
Beliggenhed: De Britiske Jomfruøer
1 måned plan: $ 11,95 / måned
Årlig plan: $ 1,99 / måned
Gratis prøveversion: Ingen
Penge tilbage: 30 dage
Betaling: Kreditkort, PayPal, Bitcoin, Alipay

Gennemgang | Hastighedstest | Serverliste
86,1 Mbps 58,7 Mbps 20 ms
Lande: 44
servere: 698
protokoller: OpenVPN, IKEv2 / IPSec
platforme: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, routere
Tilslutninger: 2 (Basic), 5 (Plus), 10 (Visionary)
Logning: Ingen logning
Beliggenhed: Schweiz
1 måned plan: $ 5,00 / måned (Basic), $ 10,00 / måned (Plus), $ 30,00 / måned (Visionary)
Årlig plan: $ 4,00 / måned (Basic), $ 6,00 / måned (Plus), $ 24,00 / måned (Visionary)
Gratis prøveversion: Ja
Penge tilbage: 30 dage
Betaling: Kreditkort, PayPal

Gennemgang | Hastighedstest | Serverliste
68,6 Mbps 44,5 Mbps 7 ms
Lande: 95
servere: 3000+
protokoller: OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP
platforme: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Blackberry, routere
Tilslutninger: 3
Logning: Samlet varighed på daglig forbindelse, samlet dagligt dataoverførselsbeløb, serverplacering
Beliggenhed: De Britiske Jomfruøer
1 måned plan: $ 12,95 / måned
6 måneders plan: $ 9,99 / måned
Årlig plan: $ 6,67 / måned
Gratis prøveversion: Ingen
Penge tilbage: 30 dage
Betaling: Kreditkort, PayPal, Bitcoin, Alipay, Paymentwall

Gennemgang | Hastighedstest | Serverliste
58,3 Mbps 48,3 Mbps 29 ms
Lande: 64
servere: 700+
protokoller: OpenVPN (Pro / Premier), L2TP / IPsec, PPTP, Chameleon (Pro / Premier)
platforme: Vind, Mac, Linux, iOS, Android, routere
Tilslutninger: 3 (Basic), 5 (Premium)
Logning: Ingen logning
Beliggenhed: Schweiz
1 måned plan: $ 9,95 / måned (Basic), $ 12,85 / måned (Premium)
Årlig plan: $ 5,00 / måned (Basic), $ 2,50 / måned (Premium)
Gratis prøveversion: Tre dage
Penge tilbage: Ingen
Betaling: Kreditkort, PayPal, Alipay
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map