Gennemgang af kameraet – er det virkelig værd at prisen er?

I 2020 har Nest-kameraer lavet nyhedsoverskrifter af forskellige grunde, hvoraf den ene er deres evne til at fange ”veranda-pirater” lige i det øjeblik, de lægger deres onde handel ud. Veranda-pirater er kriminelle med lavt liv og drager fordel af den aktuelle bølge af e-handel og pakkeleverancer. Disse pakketyver er rettet mod hjem med verandaer og stande, hvor Amazon-, UPS- og FedEx-chauffører normalt afleverer pakker som instrueret; i en nylig hændelse, der blev fanget af et Nest-kamera i Nebraska, beskrev politiets detektiver disse sikkerhedsanordninger til hjemmet som at have potentialet til at være ”spiludskiftere”, for med hensyn til at gøre deres efterforskningsarbejde lettere, hvilket øger sandsynligheden for at løse sager og inddrive stjålne varer.


Mand fra Nebraska fanget stjæle af Nest Camera
Pakkeleveringsstyve

Bortset fra at hjælpe med at dæmme op for kriminelle tidevand fra verandapirater, var Nest-kameraer også et væsentligt fokus på Google I / O-udviklerkonferencen i 2020 i Mountain View.

Ved denne store tech-begivenhed introducerede Google-ledere Nest Hub Max, en hjemmeautomatiseringskontrolenhed, der effektivt kombinerer teknologier, der er udviklet af Nest og Google i de senere år. Nest Hub Max fungerer intuitivt med Nest-kameraer; det har en farverig 10-tommer berøringsskærm, integreret kamera, en imponerende kombination af højttaler / mikrofon og en avanceret version af Google Assistant.

Nest Hub MaxIntroduktionen af ​​Nest Hub Max var vigtig, ikke kun fordi det ser ud til klar til at overgå Amazon Echo familie af smarte højttalere, der kan bruges som hjemmeautomatiseringsknapper, men også fordi det markerer begyndelsen på en ny æra for både Google og Nest. Du skal huske, at Nest Labs har udviklet smarthusteknologi siden 2010; på det tidspunkt syntes virksomheden at være klar til at blive erhvervet af Apple på grund af dens designfilosofi, men Google trådte ind fire år senere.

I næsten et årti har Nest Labs-udviklere stort set arbejdet på egen hånd, og de har produceret fantastiske produkter som den legendariske Nest Learning Thermostat, men techanalytikere spekulerede altid på, hvornår et fuldt samarbejde med Google ville starte. Den dag er ankommet, så fra nu af vil de gamle Google Home Hubs være Nest Hubs, og du vil være i stand til det kontrollere dit Nest-kamera og andre enheder gennem Google Assistant; forresten, der er også en mindre version af Nest Hub Max, hvis du bor i et mindre rum såsom en lejlighed eller loft.

Ingen revision af Nest Camera vil være fuldstændig uden at nævne Rick Osterloh, en Google-vicepræsident, der for nylig blev udnævnt til at føre tilsyn med virksomhedens enheder og services-team, der har til hensigt at hæve Google som et hardware brand. Hvad det betyder for potentielle købere af Nest-kameraer er, at deres fremtidige køb vil være en del af det nye økosystem Google og Nest Labs; med andre ord, dine Nest-enheder synkroniseres perfekt med dine Android-smartphones, Chromebooks, Chromecasts, Pixels og endda Chrome webbrowser. Store ting er i vente for Nest, og dette er et godt tidspunkt at begynde at komme ind på, hvad Google har forestillet sig for smart home automation.

Nest Cam indendørs – beskyttelse inde i huset

Rede-kameraer er ikke som IP-kameraer, der ofte sælges som en del af hjemmets sikkerhedssystemer, som du formodes at finde ud af på egen hånd. Som alle andre produkter udviklet af Nest Labs ingeniører er Nest-kameraer avancerede enheder, der er specielt designet til at skille sig ud fra konkurrencen.

Nest Cam indendørsFor mange enkeltpersoner, der er nye inden for verdenen af ​​smarte hjem-automatisering, Nest Cam Indoor er et ideelt indgangspunkt. Denne særlige Nest-cam har eksisteret i et par år og har fanget en hel del invasioner af hjem gennem thew Nest Aware-sikkerhedstjeneste, som er tilgængelig på abonnementsbasis, hvilket gør det til en af ​​de mest populære modeller. Nest Cam Indoor ligger på 4,5 inches høj og 2,8 inches bred og er diskret nok til at placere overalt; det kan overvåge og optage i næsten enhver lysforhold, og det kan streame i en stabil 1080p HD-opløsning uden hikke. Det vidvinkelbillede strækker sig til 130 grader, og højttaler / mikrofonfunktionaliteten giver en lydkvalitet, der vil konkurrere med dyre smartphones.

Yderligere funktioner inkluderer:

 • Fuld fjernadgang via Nest-appen
 • Glat zoom og forbedrer funktioner
 • Fjernhjælp til hjemmet
 • Intercom funktionalitet
 • Mulighed for at oprette familiekonti

Alt i alt ser denne Nest-cam ud som den type, du kan klippe til toppen af ​​din skærm til Skype-sessioner på skrivebordet, men den leverede faktisk kraftig hjemmesikkerhedsfunktionalitet.

Nest Cam Outdoor – Sikkerhed ud over væggene

Nest Cam udendørsSom navnet antyder, er denne Nest-cam-model designet til udendørs installation. Den er større og mere synlig end den indendørs model, der er gennemgået ovenfor, som den burde være, men ikke så stor, at det ville være umuligt at skjule, hvis det ønskes. Vejret og klimamodstanden i Nest Cam Outdoor er klassificeret IP65, hvilket betyder, at den vil modstå regnfulde og vinterlige forhold mellem –4 til 140 grader Fahrenheit.

Alle indendørsfunktioner findes i Nest Cam Outdoor, med tilføjelsen af ​​en mere robust nat og infrarødt kamerasystem til skarpere syn. Når Nest-kameraer fortsætter med at gøre nyheden for at forhindre invasioner af hjemmet og andre sikkerhedshændelser, sophisticated indbrud besætninger er forpligtet til at tage varsel og springe hjem beskyttet af disse systemer; det skal bemærkes, at “professionelle” tyve gør alt for ikke at blive fanget, og de vælger sandsynligvis mindre risikable mål.

Nest Cam IQ indendørs – Intelligent hjemmekontrol

I de få måneder siden det blev introduceret har dette kamera fået fantastiske anmeldelser på tværs af mange teknologimagasiner. Som navnet antyder er Nest Cam IQ Indoor en smartere version af dens originale indendørs fætter; det er omtrent samme størrelse og kombinerer designelementerne i dets udendørs og indendørskameramodeller.

Denne enhed er mere end bare en sikkerhedskam; i vid udstrækning det leverer mange af de funktioner, du kan forvente af en smart home automation hub, inklusive en indbygget 6-core-processor, der kører en speciel version af Android-operativsystemet, så du har fuld adgang til Google Assistant. I det væsentlige fungerer dette kamera som en smart højttaler, og det tilbyder også intelligent vision.

Nest Cam IQ indendørsVigtigste funktioner i IQ Indoor:

 • 4K kamera med 8 megapixels farvesensor
 • Avanceret zoom og forbedring komplet med nærbillede af sporingsvisning
 • 130-graders synsfelt
 • Glat HDR-videooptagelse med 30 billeder i sekundet
 • Infrarød syn og omgivende lyssensorer, der kan styre smarte belysningssystemer
 • Tre følsomme mikrofoner og en stereokvalitetshøjttaler
 • Trådløs WEP, WPA og WPA2 sikkerhed og avanceret forbindelse. Data indfanges, gemmes og transmitteres med 128-bit Advanced Encryption Standard understøttet af TLS / SSL-protokoller

Som man kan forestille sig, fungerer denne Nest-cam bedre med et Nest Aware-abonnement; Du kan dog gennemgå op til tre timers snapshots, selvom du ikke abonnerer på tjenesten. De kunstige intelligensalgoritmer, der styrer denne enheds smarte vision, minimerer udløsende falske alarmer; for eksempel, dine hunde vil ikke blive forvekslet med indtrængende. Selvom denne Nest-sikkerhedskam er en af ​​de priciest på markedet, vil det at være i stand til at kontrollere Google Assistant spare dig for at skulle købe en smart højttaler til dit hjemmeautomatiseringssystem.

Nest Cam IQ Udendørs – Avanceret trusselregistrering

Nest Cam IQ UdendørsLigesom IQ indendørs er Nest Cam IQ Outdoor en imponerende og stilfuld ro af hardware, der er fyldt med AI-funktioner. Fans af højteknologiske thrillere og spionage-film, hvor sikkerhedskameraer sporer mistænkte på egen hånd og følger deres hver eneste bevægelse vil glæde sig over at vide, at det er sådan, Nest Cam IQ Outdoor netop gør.

Ikke kun er IQ Outdoor-kameraet robust og manipulationssikker men også smart nok til focus på menneskelige figurer, der handler mistænkeligt og spore dem, før alarmen lyder. Alle funktioner i IQ Indoor minus Google Assistant findes i IQ Outdoor; desuden kan det alsidige hængsel dreje kameraet på en 360-graders akse, og højttaler / mikrofonkomboen giver forbedrede lydfunktioner, der er egnede til udendørs brug.

Lad os sige, at du har installeret smarte låse i din hoveddør, og at du forventer gæster fra byen; med IQ Outdoor cam, kan du få fjernadgang, når de ankommer, og du vil være i stand til klart at tale med dem, før du lader dem ind.

Hvad du har brug for at vide om Nest Labs-kameraer

Google har foretaget en betydelig investering i Nest Labs med det formål at opbygge et mærke, der vides at være i forkant af smart home automation; som sådan kan du være sikker på det Redeenheder er top-of-the-line produkter, men de har også brug for en bestemt teknologiinfrastruktur, så de kan levere deres maksimale potentiale. Konkret, langsomme Wi-Fi-hjemmenetværk kan forhindre dig i at opleve det fulde udvalg af funktioner i Nest-kameraer. Båndbredde er en betydelig overvejelse; Hvis du agter at aktivere konstant Nest-cam-optagelse, uploader du hastigheder på mindst 2 Mbps. I situationer, hvor Wi-Fi-netværket ikke er optimalt, har du muligheden for at ændre indstillinger for videooptagelse og -optagelse med hensyn til billedkvalitet og båndbredde.

The Nest Aware Service

Alle større tech-virksomheder drejer deres aktiviteter mod at tilbyde tjenester, og Google er ingen undtagelse. Nest Aware er en sikkerhedsforbedring, der kontinuerligt registrerer den video og lyd, som Nest-cams optager, op til 30 dage. Fra maj 2019 starter Nest Aware-abonnementer på $ 5 pr. Måned i fem dage med optagelser og smarte alarmer. Denne service tilføjer et strejf af kunstig intelligens til dine ikke-IQ Nest-cams, og den er tilgængelig gennem forskellige bundter og rabatmuligheder, såsom 50 procent rabat for yderligere cams.

Integrationspotentialet for redenkameraer

Nu, hvor Nest har drejet sig om et brand, der er synonymt med Googles intelligente hjemmeautomation, kan du forvente masser af produkt- og serviceintegrationer i den nærmeste fremtid. Googles ultimative mål er, at brugere skal bygge Nest-økosystemer i deres hjem; i den forbindelse ønsker virksomheden at blende dig med fantastiske Nest-produkter, så du begynder at udvikle en følelse af brand loyalitet.

Nest-termostat mobilappTænk på IQ Indoor cam og dets bundlede Google Assistant; selvom du altid kan installere denne app på din Android-smartphone og bruge den som en hub til at kontrollere dine Nest-enheder, vil du sandsynligvis føle dig fristet til tale direkte til kameraet.

De aktuelle integrationsmuligheder, der tilbydes af Nest, inkluderer termostater, røgdetektorer, alarmer til sikkerhed i hjemmet, dørklokker og smarte låse. Hvis du allerede har Nest-kameraer eller bruger en Android-smartphone, vil det næste logiske træk være at tilføje flere Nest-produkter til dit smarte hjemmenetværk.

Rede kameraer og overvågningspriser

Sammenlignet med andre hjemmesikkerhedskameraer, skal du forvente at betale premiumpriser for Nest-enheder og skytjenester. IQ Outdoor, for eksempel, koster omkostninger næsten $ 350, og dets indendørs ækvivalent blev for nylig reduceret til $ 249 fra $ 299. Nest Labs kører ofte rabatter og tilbud til specielle lejligheder, som f.eks. Mors dag og i ferieshopping sæsonen, men selv med disse prisudbrud finder du dem måske stadig lidt dyre.

Nest Aware-priser

Nest Aware leverer 24-timers optagelsestjenester, der bruger skyen til at gemme dataene, og antallet af dage i din videohistorie afhænger af den pakke, du vælger. Nest er kendt for at være et af de dyrere hjemmesikkerhedssystemer på markedet, og det ser ud til at omfatte deres cloudovervågningstjenester.

Hvad er Nest kundeoplevelsen

Hvad angår Nest-kundeservice, giver forbrugeranliggender Nest bedre karakterer end Google, især for brugere, der abonnerer på Nest Aware-tjenesten. Redeprodukter er designet til at arbejde ude af kassen; imidlertid, deres trinvise installationsvejledninger har en tendens til at være mere detaljerede og involveret end mange andre automatiske enheder til smart hjem, og det er faktisk godt med hensyn til privatliv og sikkerhed.

Som et Google-brand gør Nest Labs ikke en fejl ved at tillade installationer med standard brugernavn / adgangskode-kombinationer; ikke desto mindre kan du tage det ekstra sikkerhedstrin ved at dirigere dit smarte hjemmenetværk gennem den bedste VPN, helst på routerniveau.

Nest har en af ​​de mest omfattende guider til fejlfinding, installation, fejlkontrol og vedligeholdelse på markedet i dag. Hvis DIY ikke er din kop te, kan du nå dem via deres sociale mediesider, e-mail og naturligvis deres hotline.

Afsluttende tanker om rede-kameraer

I sidste ende giver Nest-kameraer dig mulighed for at være på forkant med moderne hjemmesikkerhed. Da du virkelig ikke ønsker at skimp på en vigtig sag, såsom at overvåge dit hjem, du kan ikke gå galt med en af ​​disse enheder.

Med den nye retning, som Google tager med hensyn til smart home automation, vil Nest sandsynligvis være det smarteste valg af produkter i nogen tid, i det mindste indtil Apple eller Microsoft beslutter at starte med at konkurrere for alvor.

FAQ

Sp .: Kan jeg bruge rede-kameraer uden abonnement?

EN: Nest Aware-tjenester er helt valgfri, men det er sådan, de mere avancerede kameraer leverer deres fulde potentiale. Det nye 5-dages Nest Aware-abonnement er rimeligt nok til at de fleste kan prøve.

Q: Er Nest Cam vandtæt?

EN: De udendørs Nest-kameraer har en vejr- og klimaklassificering, der indikerer modstand mod nedbør, men disse enheder er ikke beregnet til at være nedsænket.

Q: Arbejder nest-udekameraet med Alexa?

EN: Redeprodukter kan styres med Amazon Alexa smart assistent, der styrer Amazon Echo-højttalerne gennem det, der er kendt som “færdigheder og opskrifter.” Hvis du har et Alexa-drevet produkt, vil du sige “Alexa, Find mine enheder” for at se, om en liste over færdigheder eller “hvis dette, så er der” indstillingerne talt eller vist. Du bliver nødt til at træne Alexa for at knytte talekommandoer til det, du ønsker, at dine Nest-kameraer skal gøre.

Q: Arbejder nestekameraer uden Wi-Fi?

EN: Funktionen af ​​Nest-kameraer uden Wi-Fi og en aktiv internetforbindelse er begrænset til det punkt, at det ikke fortjener diskussion. Ethernet-forbindelser er ikke en løsning i denne henseende. Husk, at din bredbåndsforbindelse skal tilbyde 2 Mbps upload båndbredde for optimal drift af Nest-kameraer.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map