Komplet guide til fjernelse af blokering af websteder

Komplet guide til fjernelse af blokering af websteder


Som vi vil diskutere, er regeringerne bekymrede for deres image. Samtidig ønsker de magtfulde at beskytte deres magt. Så hvordan får de balance? Det gør de ved at spille med semantik. Hvordan det? Udtrykkene filtrering, lukning, blokering og censur betyder det samme fra slutbrugerens synspunkt.

Grundlæggende er tanken, at der er en del af Internettet, som du ikke kan få adgang til. Dog for regeringer, beslutningstagere og aktivister har hver betegnelse en anden konnotation. Udtrykket “filtrering” virker blidt og mildt. I virkeligheden ser udtrykket “censur” ud mere orwellsk karakter som du snart finder ud af i denne artikel.

Gennem denne vejledning vil vi bruge de fire udtryk blandet. Men af ​​hensyn til denne guide betyder de alle de samme ting –en del af Internettet er ikke tilgængelig.

Regeringer ønsker at beholde deres herlighed

Listen over lande, der forbyder websteder, er hvem der er listen over autoritative regimer. Fremtrædende på disse lister indeholder navne som Nordkorea, Yemen, Tyrkiet og Iran.

Mens størstedelen af ​​verden nyder ubegrænset adgang til Internettet, herunder brugen af ​​sociale mediesider som Facebook og Twitter, er de ovennævnte lande så bekymrede, at deres borgere måske siger noget negativt om regeringen, at de forhindre dem fra at bruge sociale medier og besøge andre websteder, som regeringen betragter som farlige.

Disse regeringer er mistænkelige over for deres borgere. Noget så enkelt som at bruge en GPG-signatur til kryptering ses som en trussel mod staten.

Fjernelse af blokering af websteder – # 1 løsning, få en VPN

Kort sagt opretter en VPN en forbindelse mellem din elektroniske enhed, det være sig din computer, tablet eller smartphone, til en anden computer i en anden del af verden kendt som en server. Denne krypterede forbindelse giver dig mulighed for at surfe på Internettet, mens din IP-adresse er skjult, ved hjælp af VPN-serverens IP-adresse som en maske. Så hvis du er i Kina, men du er tilsluttet en VPN i London, ser det ud som om du er i London. Dette giver dig adgang til indhold, som du normalt ikke har adgang til.

vpn fungerer

Der er et antal VPN’er på markedet. Mange af dem tilbyder deres tjenester gratis. Nogle gratis VPN’er kan være farlige, fordi de enten mangler korrekt kryptering og VPN-protokoller, eller de bruges som et værktøj til at indsamle dine personlige oplysninger og derefter sælge dem til marketingfolk. Husk, at den krypterede forbindelse eller den sikre tunnel, der giver dig mulighed for at foregive som om du er i en anden del af verden, også er den samme VPN-tunnel, som al din Internet-trafik gennemgår. Hvis det VPN, du bruger, er ikke troværdig, de kunne gøre hvad de vil med dine private oplysninger.

Vi har gennemgået utallige VPN’er og har valgt to, som vi føler er hænderne ned bedst af gruppen. De er NordVPN og ExpressVPN.

Vores nummer ét valg: NordVPN

nordvpn logo

NordVPN er vores top anbefaling. Denne VPN giver dig adgang til mere end 5.200 servere over hele verden. Du har muligheden for at tilslutte seks enheder samtidigt. NordVPN tilbyder yderligere funktioner, herunder lækagebeskyttelse samt tilsløring for at omgå software designet til at blokere VPN’er.

Deres specialiserede servere, inklusive dobbelt VPN-servere og tor-over VPN-servere, forbedre din anonymitet og få dig til at blokke rundt med en geo-blokering af et øjeblik.

Fordele

 • Double hop VPN-servere
 • Support til live chat
 • 30 dages pengene tilbage-garanti
 • Giver adgang til geo-blokerede streamingtjenester som Netflix
 • Brugervenlig

Ulemper

 • Tilslutningshastigheden svinger undertiden

Prisfastsættelse

NordVPN er et touch dyrere end nogle af de andre betalte VPN’er. De tilbyder dog en betydelig mængde værdi for det, du får.

nordvpn_plan

 • Fra måned til måned betaler du $ 11,95.
 • Hvis du betaler for et år ad gangen, betaler du $ 83,88 om året, svarende til $ 6,99 per måned.
 • Hvis du betaler for to år ad gangen, betaler du $ 95,75, svarende til $ 3,99 per måned.
 • Deres mest populære plan er en treårsplan. Du betaler $ 107,55. Dette bryder sammen til $ 2,99 per måned i tre år.

Alle deres planer leveres med en 30 dages pengene-tilbage-garanti. Du kan betale med kreditkort, cryptocurrencies såvel som andre betalingsformer.

Nordvpn betalingsmetoder

Logningspolitik

NordVPN er en af ​​de få VPN-tjenester, der har været verificeret til at have absolut ingen logfiler. De er blevet revideret af regnskabsfirmaer, der verificerer deres politik uden logfiler. De gemmer ikke IP-adresser, internetaktivitet eller trafiklogfiler.

nordvpn-logningspolitik

Vi føler stærkt, at NordVPN er den bedste VPN-service til at omgå geo-restriktionsblokke og andre teknikker, der bruges af regeringer for at forhindre folk i at få adgang til Internettet. Tjek vores fulde NordVPN anmeldelse.

Vores nummer to: ExpressVPN

expressvpn logo

ExpressVPN er baseret på De Britiske Jomfruøer. Som sådan er det beskyttet af fortrolighedslovgivningen designet til at dække virksomheder og enkeltpersoner, der opererer der. Dette betyder, at dit privatliv er beskyttet. ExpressVPN har mere end 3.000 VPN-servere. De tilbyder deres kunder 160 VPN-serverplaceringer spredt over 94 lande.

For kort tid siden opdaterede ExpressVPN deres apps til alle deres platforme. Resultatet var forbedrede forbindelseshastigheder, forbedret pålidelighed og et bedre layout.

Fordele

 • Hurtigste VPN-service, der tilbyder overlegen kryptering
 • Sikker forbindelse
 • Arbejder i Kina
 • Et stort antal servere og serverplaceringer
 • Tillader P2P

Ulemper

 • Dyrt
 • Tre enhedsgrænse

Prisfastsættelse

Pris er en stor faktor, man skal være opmærksom på, når man vælger en VPN, markedsfører ExpressVPN sig selv som en premiumtjeneste, og som et resultat tilbyder deres tjenester til meget mere sammenlignet med en anden premiumtjeneste som NordVPN.

ExpressVPN-planer

 • $ 12,95 per måned hvis du betaler pr. måned
 • $ 8,32 per måned faktureres til $ 99,95 om året
 • $ 9,99 per måned med en seks måneders kontrakt faktureret $ 59,95 hver sjette måned

ExpressVPN giver dig mulighed for at betale med kreditkort, PayPal, cryptocurrency samt en række andre former for betaling.

ExpressVPN-betalingsmuligheder

Alle deres planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Logningspolitik

expressvpn privatlivspolitikGang på gang har ExpressVPN vist sig troværdig, når det gælder om at bevare kundens privatliv. Som sådan er deres skovhugstpolitik en, der ofte efterspørges af mange mennesker, der ønsker at blive løsladt fra regeringens øjne.

Et af de bedst kendte eksempler fandt sted i december 2017. Myndigheder i Tyrkiet greb ExpressVPN’s servere. De ønskede at få kundedata. Myndighederne kunne ikke hente nogen kundedata fra ExpressVPNs servere, fordi de havde ingen logfiler.

ExpressVPN gemmer ikke:

 • Gennemsøgningshistorik
 • DNS-forespørgsler
 • Trafikdestination
 • Metadata
 • IP-adresser

Hvis NordVPN af en eller anden grund ikke fungerer for det, du vil, er ExpressVPN en service af høj kvalitet, der har vist sig at være troværdig. Vi giver dem vores fulde anbefaling. Tjek vores fulde ExpressVPN anmeldelse.

Andre måder at fjerne blokering af websteder på

Selvom en VPN er den mest effektive løsning, er det måske ikke for alle. Her er nogle andre måder at fjerne blokering af websteder (Alle løsningerne her fungerer muligvis, men de falder alle sammen på et par vigtige ting, som en VPN-tjeneste leverer).

Brug af fuldmagter

En proxy fungerer meget som en VPN, idet den giver det udseende, at du surfer på nettet fra et andet sted. Hvad proxyservere ikke tilbyder, er kryptering. Så selvom du muligvis kommer rundt på geo-blokering, er der ingen garanti for, at din trafik er sikker mod nysgerrige øjne. Faktisk ved webstedet mest sandsynligt, at du bruger en web-proxy, specielt hvis du bruger en uden kryptering.

netflix fejlmeddelelseTag for eksempel Netflix. De har udviklet et system til at blokere din adgang til deres streamingtjeneste, når deres system registrerer, at du bruger en proxy til at omgå begrænsninger. Dette er, når den frygtede Netflix-proxyfejl vises:

Dette er et andet tilfælde af, hvorfor fuldmægtige ikke altid altid kan løse problemet. På nogle få websteder, der kun er fyldt med tekstoplysninger, kunne proxier fungere. Men i tilfælde af streamingwebsteder som Netflix er det bedst at bruge en VPN til at få adgang til dem.

Udskiftning af din DNS-server

Hvis du bruger Open DNS, kan du muligvis omgå forsøg på at filtrere ud visse websteder. For at gøre dette skal du bruge følgende instruktioner:

 • Gå til Kontrolpanel
 • Finde Netværks-og delingscenter

Netværks-og delingscenter

 • Klik på navn på netværksforbindelsen du bruger
 • Når det næste vindue dukker op, Klik på Egenskaber

Netværksforbindelsesegenskaber

 • Fremhæv internetprotokol version 4 TCP / IPV4

Netværksforbindelsesegenskaber IPv4

 • Vælg Brug følgende DNS-adresse foretrukket DNS 208.67.222.222 alternativ DNS 208.67.220.220

Da brugen af ​​Internet Protocol version 6 – IPv6 bliver mere populær, kan det være en god idé at gøre det foretage de samme ændringer der. Udfør alle de samme trin som før, men fremhæv Internet Protocol version 6 og klik på egenskaber.

Skift din computers DNS-serveradresser:

 • Foretrukken DNS-server: 2620: 0: ccc :: 2
 • Alternativ DNS-server: 2620: 0: ccd :: 2

Der er en række grunde til, at regeringer forhindrer deres borgere i at have fri adgang til Internettet. Følgende er de fire mest populære.

Hvorfor censurerer regeringer websteder?

Der er mange grunde til, at regeringer censurerer indhold på Internettet. Ofte opsummeres disse grunde ved at sige: “at bevare staten af ​​national interesse”. I det væsentlige er det en måde for disse kræfter at forblive i kontrol, holde lokalbefolkningen uvidende og forhindre enhver revolution i at starte med en enkelt idé (når alt kommer til alt, alt det store starter med en enkelt idé). Det er en sindstilstand, hvor den eneste Gud, du kender, er en 5-tommer 5-fods fed mand, der taler et stort spil, men fører et land, der bruger sult og frygt som chaufføren.

Naturligvis fungerer ikke alle nationer på denne måde. Selv om deres grunde kan være forskellige, til sidst hæmmer det stadig en lands ytringsfrihed og meningsfrihed. Brug et par minutter på at gennemgå de vigtigste grunde til, at der stadig sker censur i det 21. århundrede,

Bange for revolution

Den “arabiske forår”, der startede i det nordlige Afrika og spredte sig gennem store dele af den arabiske verden, var i stand til at vokse så hurtigt som det gjorde takket være internettet.

Arabisk revolution

Når undertrykkende regeringer ser denne type ting ske, bliver de bange. De er klar over, at ulykkelige borgere kan bruge Internettet til hurtigt at organisere optøjer og mobber. Så disse regeringer vil blokere sociale medienetværk i håb om at forhindre folk i at kommunikere med hinanden i tider med uro.

Beskyttelse af et lands billede

Alle lande er bekymrede over deres image. De beskytter deres image bedre end de bedste hjemmesikkerhedssystemer, der vogter hjemmet til en rig mand. De anerkender, at deres image påvirker den måde, de behandles af andre nationer. Selv lande, der nu tænkes på som frihedssvanger, som De Forenede Stater, forsøgte at kontrollere deres image i tider med uro, såsom under borgerrettighedsbevægelsen. Billedbevidste lande i dag kan lide Kina og Nordkorea kontrollerer nøje internetbrug som en måde at beskytte deres omdømme og skjule virkeligheden i interne konflikter.

Politikere vil beholde magten

Uanset hvilket land der er tale om, ønsker de nuværende politikere at forblive ved magten. For nylig, i Benin, blev Internettet hårdt smurt af det, som mange mente var et forsøg fra den nuværende magt til at rigge valget.

Internet-throttling

I mange tilfælde gøres dette med målet at forhindre minoritetsgrupper i at organisere modbevægelser eller forhindre minoritetsgrupper i at vises bevis for brutalitet, der sigter mod at forhindre dem i at stemme.

Morals grunde

En række lande over hele verden blokerer for websteder, som regeringen anser for at være umoralsk. For bare få år siden beordrede Indien deres internetudbyder til at blokere mere end 850 voksne websteder med det mål at beskytte moralsk anstændighed. På samme grund af moral, Indien forsøgte at forbyde sociale mediesider Facebook og Twitter fordi de mente, at webstederne nægtede at nedlægge stødende indhold.

Hvad er de værktøjer, som regeringer bruger til at blokere websteder

Der er en række værktøjer og tricks, som regeringer bruger til at ”beskytte” deres borgere mod farlige steder. Lad os se på et par af dem.

Den store firewall i Kina

Der er cirka 800 millioner mennesker i Kina, der er online i dag. Disse personer er ikke i stand til at få adgang til YouTube, Facebook, New York Times eller Google. Hvis de prøver at undersøge protesten fra 1989 på Den himmelske freds plads, præsenteres begivenheder på en måde, der er gunstig for regeringen. Tro det eller ej, der var endda en tid, hvor Winnie the Pooh ikke var i stand til at komme rundt i Great Firewall of China.

Stor firewall i Kina

The Great Firewall of China er en indsats mellem regeringsmonitorer og telekommunikationsfirmaer designet til at håndhæve statens regler. På grund af dets succes med at forbyde internettet, Kina er blevet en model for undertrykkende regeringer over hele verden.

Golden Shield Project er et databaseovervågningssystem, der gør det muligt for Kina at registrere internetaktioner for hver enkelt af dens borgere. Regeringen beskæftiger 50.000+ mennesker, hvis eneste job er at forhindre websteder, som regeringen afviser og filtrere indhold, som regeringen finder skadelig.

Kina kontrollerer alle otte internetudbydere i landet. De kontrollerer også de 10 internationale Internet-gateways, der forbinder Kina med resten af ​​verden.

IP-blokering

Et af de kinesiske regerings favoritværktøjer er IP-blokering. Dette er en nem teknik at implementere. Routere i Kina får en liste over uønskede IP-adresser. Routere vil droppe enhver pakke, der går til en af ​​de blokerede IP’er. Denne måde, brugere kan ikke oprette en forbindelse. Ulempen med dette bortset fra de åbenlyse censurproblemer er, at der kan være andre websteder, der har den samme IP-adresse, der vil blive blokeret, hvis den er på den samme server.

Søgeordsfiltrering

Hvis IP-blokering er relativt let at implementere, er søgeordsfiltrering sofistikeret. Den bruger en Intrusion Detection System, inspicere al trafik, der går via internetudbydere, der håndterer Kinas indgående og udgående trafik. Hvis trafikken har et foruddefineret nøgleord, der er blokeret, undertrykkes trafikken, og TCP-forbindelsen nulstilles. Nulstillingen sker på begge slutpunkter, hvilket tving en forbindelse til at lukke. Derefter er forbindelsen blokeret i op til en time.

Kinas store firewall er i konstant udvikling. Der er sandsynligvis en række tricks og teknikker, som Kina bruger til at censurere Internettet, som ikke er kendt for offentligheden som helhed. Det, vi ved ved faktisk, er, at mange af Kinas metoder er lånt af andre lande, der har brugt disse teknikker til deres egne formål.

Brasilien forbyder WhatsApp

I 2015 gav WhatsApp ikke den brasilianske regerings data, som de ønskede, om en undersøgelse, den foretog. Så den brasilianske regering svarede ved at forbyde WhatsApps IP-adresse. Retten beordrede mørklægningen i 48 timer. Effekten blev øjeblikkelig mærket, da over 90 procent af landets befolkning bruger messaging-tjenesten. Det er især populært blandt fattige personer, der ikke har råd til at betale de latterlige gebyrer for telefontjenester.

Brasilien forbyder whatsapp

Hvordan opnåede den brasilianske regering denne bedrift? Når du ser på internettrafikken, ser du, at alle pakker går tabt for en node, der har en privat IP-adresse på 10.223.238.77. Med en simpel IP-blok var den brasilianske regering i stand til at få routerne bevæbnet med en IP-backliste til at droppe alle pakker, der går til WhatsApps IP-adresser.

Pakistan Opretter et sort sort hul på internettet

Der er to primære måder at censurere Internettet på. Du kan emulere, hvad Brasilien gjorde, og konfigurere adgangskontrollisten til at droppe alle pakker fra en sortlistet IP. Eller du kan omdirigere trafikken, der går til det forbudte sted til et sort hul, ved at oprette en mere specifik rute, som peger bogstaveligt talt på intetsteds.

omdirigering af trafik til adresse på sort hulDette gjorde, hvad Pakistan gjorde. I februar 2008 var Pakistan oprørt over YouTube, fordi det ikke faldt ned, hvad de mente var anti-islamiske videoer. Så Pakistan oprettede en / 24 routingtabel til YouTube. Hvad dette betyder, er, at i stedet for at annoncere sin sædvanlige rute 208.65.152.0/22 ​​i Pakistan, annoncerede det ruten 208.65.152.0/24. Dette er lidt mere et specifikt præfiks end det, som YouTube normalt bruger. Så al internettrafik, der angiveligt var rettet mod YouTube i Pakistan blev dirigeret til intetsteds.

Desværre lækkede / 24-routingannoncen ved en fejltagelse til en internetudbyder, der er i Hong Kong. Da præfektmeddelelsen ikke blev valideret, så ISP’en i Hong Kong det som en foretrukken rute og begyndte at sprede informationen til sine naboer. Kort sagt var to tredjedele af Internettet over hele verden påvirket af denne lækkede routingtabel til YouTubes IP.

De værktøjer, som regeringerne bruger til at blokere Internettet

Der er fem almindelige værktøjer, som regeringer bruger til at blokere Internettet. Hvert af disse værktøjer har særpræg, der styrer, hvordan de fungerer. De fem værktøjer er:

 • IP- og protokolbaseret blokering
 • Dyb pakkeinspektion baseret blokering
 • Platform baseret blokering
 • URL-baseret blokering
 • DNS-baseret blokering

IP- og protokolbaseret blokering

Som vi diskuterede med Great Firewall of China, blokerer IP-baseret blokering af al trafikken til en bestemt gruppe af IP-adresser. Med protokollebaseret blokering bruges netværksidentifikatorer på lavt niveau, såsom TCP / IP-portnumre. Virkelig blokerer denne type blokering ikke for indhold, men den blokerer IP-adresser. Dette kan gøres ved at installere software på en computer. I mange tilfælde er det gjort for netværkssikkerhed.

En anden mulighed er at smøre trafikken fra en bestemt IP. Hvis regeringen vælger at gøre dette, blokerer de ikke for trafikken. De vil få hastigheden til at gå op og ned. Målet er at få brugere så frustrerede eller at få tjenesten til at virke så upålidelig, at brugeren går væk.

Uanset om vi taler om IP-blokering eller protokolbaseret blokering, er den enhed, der udfører blokeringen, mellem brugeren og indholdet. Af denne grund skal den enhed, der udfører blokeringen, have fuld kontrol over internetforbindelsen mellem kilden og internetbrugeren. Brugere, der bruger de bedste VPN’er, en teknologi designet til at skjule den virkelige destination for internettrafik, vil ikke blive påvirket af denne form for blokering.

Deep Packet Inspection Based Blocking

Dette er en mere omfattende form for blokering. Der er enheder mellem slutbrugeren og Internettet, der filtrerer indholdet baseret på et sæt kriterier, herunder applikationstyper, typen af ​​indhold eller bestemte mønstre. Dette er en dyr form for blokering, fordi alt det indhold, der kommer ind, skal sammenlignes med blokeringsreglerne af DPI.

For at DPI-blokering skal fungere, skal der være nogle signaturoplysninger om det tilgængelige indhold. Det kan være trafikegenskaber, herunder transmissionshastigheder eller pakkestørrelser. Det kan også være nøgleord, filnavne eller de oplysninger, der er specifikke for det indhold, som man vil blokere.

Dette gør DPI-blokering til en effektiv måde at kortlægge bestemte typer indhold, så længe indholdet kan identificeres ved hjælp af underskrifter. Et eksempel på dette ville være at blokere al VoIP-trafik. DPI-blokering fungerer ikke så godt, når målet er at blokere en bestemt fil eller dokumenter, der har bestemte nøgleord.

Sådan fungerer dyb pakkeinspektion

DPI-blokering er også invasiv, fordi det kræver at undersøge al den trafik, der sendes til en slutbruger. Blokering af dyb pakkeinspektion har fungeret godt i lande som Kina, når målet er styring og sikkerhedshåndhævelse. Det fungerer ikke så godt, når slutmålet er at oprette policy-baseret blokering.

URL-baseret blokering

En populær måde at censurere internettet er URL-baseret blokering. Denne blokering kan ske på en individuel computer eller kan indstilles på netværksenheder mellem computeren og Internettet. URL-baseret blokering fungerer med webbaserede applikationer. Ikke-webbaserede applikationer, såsom VoIP, påvirkes dog ikke af denne form for blokering. Med denne proces er der indført et filter for at opfange HTTP-trafik. URL-adressen til den nævnte trafik kontrolleres derefter mod en database, der gemmes lokalt eller en service, der er online. Afhængigt af svaret, filteret vil enten blokere forbindelsen eller tillade det.

Når URL-baseret blokering bruges, blokeres brugeren enten fuldstændigt fra at besøge det forbudte websted, eller brugeren omdirigeres til et websted, der har en advarsel eller en politikerklæring, der understreger, hvorfor det nævnte websted blev blokeret. For at URL-blokering skal fungere, skal internetudbyderen eller den part, der er ansvarlig for blokeringen, have evnen til at kontrollere og aflytte den trafik, der rejser mellem slutbrugeren og internettet.

Platformbaseret blokering

Denne form for blokering kræver, at platformejeren og den enhed, der anmoder om blokeringen, i dette tilfælde regeringen, arbejder hånd i hånd. Når en person sender en forespørgsel, og de bor i et land, hvor visse websteder er forbudt, får de et andet sæt resultater sammenlignet med resten af ​​Internettet. Indhold, der betragtes som uoverkommeligt, vil blive blokeret.

Blokering af søgemaskiner påvirker kun mennesker, der bruger nævnte søgemaskine, og som bor i en geografisk placering, hvor filterreglerne gælder. Det er vigtigt at forstå, at denne type blokering ikke filtrerer indholdet. Det filtrerer bare markørerne til indholdet. Med andre ord vil Google ikke henvise folk til sider, der regnes som upassende af regeringen, men alt hvad en person skal gøre er at skifte deres søgemaskine eller bruge andre metoder til at finde indhold for at få adgang til det forbudte materiale (Læs mere: Private søgemaskiner)

DNS-baseret indholdsblokering

Blokering af internetindholdBlokering af DNS-indhold er designet til at kontrollere og undersøge DNS-forespørgsler. DNS-resolver har to primære mål. Den første er at udføre DNS-opslag. Det andet er at sammenligne navne med en blokeret liste. Forestil dig, at en computer forsøger at bruge et blokeret navn. Efter at have undersøgt computerens DNS-adresse returnerer serveren oplysninger, der er ukorrekte

Det kan muligvis omdirigere nogen til en IP-adresse, der viser en meddelelse om, at bestemt indhold er blokeret. Eller serveren fortæller måske computeren, at indholdet ikke findes. Uanset hvilken teknik der bruges, er effekten den samme. Brugeren forhindres i at få adgang til indhold, som regeringen mener er farligt.

Afsluttende tanker

Der er virkelig en række måder at forsøge at komme omkring geo-blokeret indhold på. Nogle af dem kræver lidt mere arbejde end andre, og nogle af dem er lidt mere konsistente, når det kommer til de resultater, de producerer. For vores penge er den bedste måde at fjerne blokeringen af ​​websteder at bruge VPN’er som NordVPN eller ExpressVPN. Begge disse produkter har en fremragende oversigt, når det gælder at fjerne begrænsninger på internettet pålagt af regeringen, en skole eller en anden institution.

Vi vil meget gerne høre fra dig. Fortæl os om de værktøjer, du bruger til at fjerne blokering af websteder. Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor. Se også vores Ofte stillede spørgsmål for at få flere oplysninger.

FAQ

Sp .: Hvordan fjerner jeg blokeringen af ​​webstedet på arbejdet?

EN: Din arbejdsgiver er forståeligt nok bekymret for sikkerhed og hvordan deres medarbejdere bruger deres tid. En del af at give god sikkerhed er at sørge for, at medarbejderne bruger den bedste password manager. En del af at sørge for, at medarbejderne udnytter deres tid godt, kan være at blokere visse websteder, der anses for at være spildt eller farlige. Hvis du dog har en gyldig grund til at ønske at omgå de begrænsninger, som din arbejdsgiver har indført, anbefaler vi, at du bruger en VPN. VPN’er som NordVPN og ExpressVPN giver dig mulighed for at komme rundt om blokerede websteder.

Sp .: Hvordan blokerer jeg et websted permanent?

EN: Hvis du vil gøre dette på din computer, kan du oprette en blok på operativsystemniveau. Dette er ikke svært at gøre, og det fungerer både for gennemsnitlige browsere og sikre browsere.

 • For at gøre dette skal du have administratoradgang til din computer. Gå derefter til C: WindowsSystem32driversetc
 • Find og dobbeltklik på filen “Host”
 • Åbn derefter Notepad. Du vil se de to sidste linjer på din værtsfil læse: # 127.0.0.1 localhost ”og“ # :: 1 localhost I slutningen af ​​filen med 12 7.0.0.1 tilføj navnet på det sted, du vil blokere. Hvis du f.eks. Vil blokere Google, skal du gøre 12 7.0.0.1 www.Google.com. Gentag dette trin, indtil du har tilføjet alle de websteder, du vil blokere.
 • Luk værtsfilen, klik på Gem, og genstart computeren.
Q: Kan skoler blokere VPN’er?

EN: Jo de kan. En af de mest almindelige måder er for systemadministratorer at lukke havne, der oftest bruges af VPN-tunnelprotokoller.

Sp .: Ved min internetudbyder, hvilke websteder jeg besøger?

EN: Ja. Det gør de absolut. Din internetudbyder fungerer som mægler mellem dig og internettet. Medmindre du bruger en VPN som NordVPN og ExpressVPN, som ikke kun gør din trafik anonym, men også krypterer den, kan alt, hvad du gør, overvåges af din internetudbyder.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map