Omfattende guide til e-sikkerhed


I de senere år har Canada oplevet en stigning i identitetstyveri og andre internetforbrydelser. Som svar på dette er lovgivning, der kaldes PIPEDA, lov om personlig beskyttelse og elektroniske dokumenter vedtaget.

De nye regler for beskyttelse af personlige oplysninger er designet til at lade canadierne vide, hvornår der er sket en dataovertrædelse. En stor del af den nye afgørelse formodes at forhindre overtrædelser i første omgang. Imidlertid er alle virksomheder i øjeblikket lovpligtige til at advare Canadas Privatlivskommission, hvis der er en reel risiko for, at en persons data kompromitteres af en dataforbrud.

Loven opfordrer løst virksomhederne til at tage “passende” handlinger for at beskytte data. Det bruger også upræcis terminologi til at diktere, hvornår en virksomhed har brug for at advare kunder om et dataovertrædelse. Dette kan muligvis vedrøre canadiske, da det at være deres vigtigste anliggende er at holde deres data sikre.

Ifølge kontoret for privatlivskommissær Daniel Therrien har dataforbrud som det store Equifax-hak rejst røde flag for canadiske borgere, men lovene har ikke reflekteret denne bekymring.

Han har anmodet om en årlig budgetforøgelse på 24 millioner dollars, der skal bruges til at analysere og undersøge rapporter om dataovertrædelse, som ville gøre en lang vej til at fjerne de $ 100.000 pr. Overtrædelsesbøder, der er på linjen for virksomheder, der ikke håndterer dataovertrædelser korrekt.

Eksperter siger, at disse regler ikke går langt nok, og tilliden til den nye regulering er lav.

Med computere, der overvåges døgnet rundt, var hackere stadig i stand til at planlægge og levere ondsindede angreb. Denne kendsgerning får beskyttelse af enkeltpersoner, og personlige computere virker næsten umulige. Det behøver dog ikke at være umuligt.

Ved første øjekast kan det synes at være den eneste mulighed at fjerne internettet fra dit hjem for at beskytte dit privatliv og identitet. Det er dog vigtigt at huske, at internettet også er et værdifuldt værktøj.

Der er forskellige guider til rådighed for at hjælpe dig med at holde dit privatliv og børnesikker online, men mange af disse guider er for generelle eller for ude af kontakt med moderne teknologi til at være til stor nytte i nogle situationer. Denne omfattende guide hjælper dig med at beskytte dit privatliv mens du beskytter børn ved at give et stort udvalg af sikkerhedstips og oplysninger om sociale medier og chatte-apps som Facebook og Snapchat.

Trin i at holde børnene sikre online

I dette afsnit af denne vejledning får du en generel forståelse af nogle ting, du kan gøre for at holde dit barns privatliv sikkert og nogle ting, han eller hun kan gøre for at hjælpe.

Overordnede retningslinjer

Når du prøver at holde dit privatliv sikkert, er et sted at starte FBI-ressurssiden, hvor du kan finde en række nyttige oplysninger om at beskytte dit barn mod farer online. Dette websted er den perfekte ressource, fordi den kontinuerligt opdateres for at imødekomme behovene for ny teknologi.

Med hver nye udvikling inden for computer- og telekommunikationsteknologi udvides adgangen til nye informationskilder og kulturelle oplevelser. Efterhånden som denne adgang øges, gør muligheden for rovdyr imidlertid mulighed for at få adgang til dit og dit barns private oplysninger.

Denne kendsgerning gør det vigtigt for dig (især forældre) at forstå de forskellige farer ved onlineadgang og hvordan du overvåger informationsændringer, der kan være resultatet af problemer online.

Online rovdyr

Online rovdyr kan have forskellige mål. Nogle rovdyr er lige efter information, men andre vil have mere. Det er vigtigt at erkende, at en lille gruppe individer surfer på internettet med den eneste hensigt at blive venner med et barn. Dette venskab kunne være begyndelsen på at pleje et barn til seksuel udnyttelse senere.

En seksuel rovdyr har en fantastisk evne til langsomt at sænke et barns reserver over en lille periode ved at foregive at være en anden. Alle kan lave en social medieprofil, der er forskellig fra virkeligheden.

Hvis barnet er usikkert, skal du indsamle oplysninger om denne person. Hvis ungdommens adfærd ændres, kan det indikere pleje fra en seksuel rovdyr. Nogle advarselsskilte til at se efter inkluderer store mængder tid online eller pornografi på dit barns computer.

FBI har udarbejdet lister, der indeholder almindelige tegn, hvis du er bekymret for dit barns onlineoplevelse. Hvis dit barn viser nogen af ​​disse tegn, skal du være parat til at tale åbent om truslerne fra online rovdyr og hvordan man kan undgå dem.

Du skal tale med dit barn og kontakte dit lokale politi, hvis du finder bevis på en upassende kontakt mellem en voksen og dit barn. En vigtig nøgle til at undgå ekstreme problemer som cybermobning eller seksuelle rovdyr er åben kommunikation mellem forælderen og barnet.

Der er forskellige kilder til rådighed for at informere og vejlede forældre. Disse sider inkluderer:

• Det nationale sikkerhedsråd – tilbyder tip til, hvordan du kan sikre, at dine børn ved, hvordan de skal holde sig trygge.

• Federal Trade Commission – giver forældre støtte, når de taler med børn om at være sikre på Internettet.

• Protectkids.com og Internet Safety 101– er fremragende kilder til information om seksuelle rovdyr og rådgiver om at hjælpe med at undgå farerne forbundet med online rovdyr.

Internettet og børnene

Internettet er en grundlæggende del af dagligdagen, hvilket betyder, at voksne og børn skal være smarte digitale borgere. Da uddannelse og underholdning er så let tilgængelig, er der oprettet specielle arbejdsstyrker, der hjælper med at sikre skole og campus sikkerhed. Disse arbejdsstyrker forsøger at beskytte børn mod mobning og vold i skolen.

Disse problemer følger undertiden barnet hjem. Internettet kan dog også bruges på positive måder. For eksempel har dateringsvold altid været et fysisk problem og er blevet en betydelig bekymring. Forskellige statistikker beviser, at dette fænomen er almindeligt, men internettet kan hjælpe med at løse dette problem.

LoveIsRespect er en organisation med det primære formål at uddanne og styrke mennesker til at hjælpe med at forhindre eller afslutte voldelige forhold. De gennemførte en undersøgelse i 2008, hvor det blev fundet, at 69% af de teenagere, der havde samleje inden 14 år, sagde at de oplevede en form for misbrug af forholdet.

Denne undersøgelse gav også information, hvor en ud af fem teenagere mellem 13 og 14 år stater, at de kendte venner eller kammerater, der var blevet ramt af en kæreste eller kæreste i vrede. Det antydede også, at kun 51% af faderne kunne identificere advarselstegn om et farligt forhold.

Ved at bruge ressourcer som LoveIsRespect, kan en forælder bruge internettet til at udfylde viden. Det kan også bruges til at tackle vold og andre problemer, der opstår i de kritiske formative år.

Cyber ​​mobning

Mobbning har været en lille del af samfundet i mange år, men med opfindelsen af ​​internettet har det taget en helt ny form.

Cybermobning kan defineres ved brug af forskellige teknologier (mobiltelefoner, computere eller en hvilken som helst anden enhed, der er tilsluttet internettet) til at sende, postere eller tekstdata, der er oprettet for at skade eller forkæle en anden person. Cybermobning kan endda ske, mens du bruger videospilkonsoller.

Med den mængde teknologi, der er tilgængelig til cybermobning, skal en forælder være meget årvågen for at få øje på eventuelle antydninger af dette. Facebook, Twitter, chatrum, fora og andre sociale netværkswebsteder kan bruges til at angribe andre. Cyberbullies bruger enhver form for medium for at lykkes med deres skadelige kommentarer og handlinger.

Disse måder kan omfatte, men er ikke begrænset til, at rygte spreder sig, lækker personlige oplysninger eller endda efterligning. Når det kommer til cybermobning, kan det ske åbenlyst eller stealthily. Uden udveksling ansigt til ansigt har mange bøller en tendens til at handle mere dristigt online end i skolegården.

I 2010 antydede forskning, at 43% af teenagere har oplevet at være offer for cybermobning. Så det er også vigtigt for forældrene at holde en dialog åben om cybermobning med deres barn.

Nogle værdifulde ressourcer at referere til om dette emne er listet her:

• Cybermobbning-forskningscenter – indeholder oplysninger om løsninger til cybermobning.

• DoSomething.org– viser 11 fakta om de problemer, der er forbundet med cybermobning.

• National Center for Missing and Exploited Children – indeholder en side, der forklarer, hvordan man stopper cybermobning og hvordan man fortæller, om dit barn bliver mobbet online.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis dit barn er under 13 år, har du fuld kontrol over personlige oplysninger indsamlet online. Denne lov giver dig muligheden for at acceptere alle data, der findes om dit barn. Det kræver også, at webstedet holder de indsamlede data sikre.

Når det kommer til at beskytte dit barn online, kan det være det værd at undersøge privatlivets love. Nogle af disse love gælder også for beskyttelse af en voksnes privatliv. En række forskellige websteder har gavnlige oplysninger og tip til, hvordan man holder følsomme oplysninger væk fra uautoriserede brugere.

Følgende websteder giver folk information til at blive ajour og blive informeret om beskyttelse af deres personlige oplysninger:

• Federal Trade Commission – tilbyder en side fuld af oplysninger om personlige spørgsmål.

• Børns lov om beskyttelse af personlige oplysninger – giver et resume til forældre om det juridiske aspekt af at beskytte børns oplysninger online.

• DO-IT– giver en række tip til, hvordan du sikrer, at dine data ikke findes online.

Børnetips

• Det ville være bedst, hvis du altid spurgte dine forældre, inden du udleverer personlige oplysninger.

• Du skal aldrig angive dit efternavn eller din hjemmeadresse.

• Et andet nyttigt tip er at oprette et fornuftigt skærmnavn.

• Dette skærmnavn skal ikke omfatte nogen personlige data såsom fødselsdato eller navn.

• Det er vigtigt at fortælle det til dine forældre, før du møder en ven fra online.

• Husk, ikke alle er dem, de siger, de er.

Besøg de følgende websteder for at få flere oplysninger om at være sikker, mens du er online:

• New York Public Library – giver fremragende råd om at finde information og tip til beskyttelse af børn, mens de er online.

• National Children’s Advocacy Center– giver tip til internet sikkerhed og ressourcer til børn i alle aldre.

• McGruff Safe Kids – viser ti generelle sikkerhedsregler for levering af information online.

Overordnede tip

For at give forældrene tillid giver Family Online Safety Institute nyttige råd om god digital forældremyndighed. Denne tillid vil gøre det muligt for forældrene at støtte sit barn eller hendes barn til at navigere sikkert rundt på Internettet.

I henhold til dit barns alder varierer emnerne og emnerne. Imidlertid kræver nutidig forældre, at du har en stærk forståelse af begivenhederne online. Disse oplysninger skal omfatte de forskellige apps, der introduceres.

Du kan blive en overordnet forælder ved at bruge teknologi. Det giver dig mulighed for at udvikle et mere tillidsfuldt og samarbejdsforhold til barnet ved at have en ærlig dialog om, hvordan han eller hun bruger internettet. Du skal have en dyb forståelse og viden om de forskellige websteder, der appellerer til dagens ungdom.

Nedenfor er to steder, du kan bruge til at få en bedre forståelse og vejledning. Det er altid vigtigt at huske, at internetsikkerhed kan være en kritisk komponent i en positiv onlineoplevelse.

Webstederne, der hjælper dig med at nå disse mål er:

• Family Online Safety Institute – har syv trin til god digital forældremyndighed, der giver tip til sikker online brug.

• State of Washington Department of Education – tilbyder en PDF, der indeholder en række online sikkerhedstips til forældre og børn.

Populære apps og websteder

Når du har udforsket de ovennævnte websteder for at lære, hvordan du holder dine børn generelt sikkert online, giver dette næste afsnit dig et indblik i de mest anvendte apps og websteder.

En af de mest populære apps er Snapchat. Næsten ⅓ af teenagere i Canada bruger denne app dagligt. Der udveksles millioner af fotos og videoer hver dag.

Hver video, foto og skærmoptagelse skal automatisk slettes inden for få sekunder, når du bruger Snapchat. Det er dog muligt at fjerne eller slette billederne på en anden enhed. Denne proces efterlader en permanent oversigt over, hvad du synes er midlertidig.

En anden populær app er Kik Messenger. Med Kik Messenger kan du sende beskeder uden at angive dit telefonnummer. Denne kendsgerning gør dette til en populær app med folk, der ønsker at forblive anonym.

Hvis du læser anmeldelserne af denne app, er du hurtigt klar over, at denne app er berømt for at modtage og sende eksplicitte meddelelser. Det er endda bedømt 17+ på grund af “Hyppige / intense modne / suggestive temaer.” Denne bedømmelse forhindrer ikke børn under 17 år i at downloade og bruge appen.

Næste på listen over foretrukne apps er Ask.fm, som er et websted med sociale netværk med et spørgsmål og svarformat. Denne app er for nylig blevet forbundet med mobning og selvmord. Kun børn over 13 år har tilladelse, men appen har ikke noget system til at overvåge aktiviteten.

Denne app kan betragtes som et mekka til cybermobning. Disse apps er kun et par af de nye onlinefare, som børn og voksne er nødt til at møde. Ved at blive informeret om de mest anvendte apps og websteder, kan du lære, hvordan du opretter en nyttig dialog om sikkerhed, mens du bruger apps.

Nedenfor er nogle specifikke trin, som du og dit barn kan tage med specifikke apps og websteder for at hjælpe med at beskytte dem.

snapchat

Denne enormt populære messaging-app har tilføjet videochat og tekstfunktioner til at skabe et alt-i-ett-kommunikationswebsted. Denne app er utroligt populær blandt unge voksne og teenagere.

Snapchat kræver, at brugere er over 13 år for at oprette en konto. De fleste brugere mener, at meddelelserne selv slettes inden for få sekunder, men andre ved, at internettet er for evigt. Disse ‘ødelagte’ meddelelser kan hurtigt gendannes med en begrænset mængde teknisk know-how.

Disse meddelelser kan også gemmes ved at tage et skærmbillede. Snapchat ønsker, at folk skal tro, at de fleste af disse meddelelser er ufarlige, men appen har et ry for at sexting. Du behøver dog ikke at få panik.

Snapchat har forskellige indstillinger, der kan ændres for at hjælpe med at beskytte privatlivets fred og fjerne modtagelse af upassende meddelelser fra fremmede.

Beskyttelse af dit barn på Snapchat

De fleste personer synes, at det er nyttigt at have adgang til barnets konto. Det hjælper dog ikke med netop denne app. Du skal opfordre barnet til ikke at sende eller modtage beskeder, uden at du er til stede.

Denne kendsgerning er vigtig, fordi meddelelser ‘sletter’, når du har åbnet dem. Det er også en god ide at diskutere, hvordan appen fungerer, risikerer at bruge appen osv. Tilskynde dit barn til at tænke, inden du sender et billede.

Det er vigtigt, at dit barn også forstår, at det aldrig er okay at sende seksuelle fotos. Det er kun muligt at indstille en privatlivsindstilling for at tillade beskeder fra venner og familie. Du kan gøre dette ved at starte i menuen Indstillinger for Snapchat.

Klik derefter på hvor der står ”Hvem kan sende mig beskeder?”. Du kan derefter vælge “Mine venner.” Hvis du er bekymret for, at dit barn bruger appen uden dig, kan du kontakte Snapchat, og de vil slette kontoen for alle under 13 år.

Denne proces kan startes på https://support.snapchat.com/delete-account. Du skal have brugernavn og adgangskode for at fjerne en konto. Hvis du ikke har disse oplysninger, skal du gå til

https://support.snapchat.com/en-US/a/delete-my-account1.

Hvis et barn under 13 år forsøger at oprette en Snapchat-konto, får han eller hun adgang til SnapKidz i stedet. Hvis et barn lyver om sin alder, kan han eller hun stadig få adgang til appen.

SnapKidz giver børnene mulighed for at tage fotos, men ikke sende dem. Det er også umuligt for børn at sende eller modtage beskeder eller tilføje venner på SnapKidz.

Kik Messenger

Med over 100 millioner brugere er Kik en af ​​de mest fremtrædende apps til teenagere i dag. Du kan sende virtuelle klistermærker, undersøgelser, tekstbeskeder, fotos og videoer ved hjælp af denne app. Da du kun har brug for en persons Kik-brugernavn til en meddelelse, behøver du ikke at give dit telefonnummer.

Denne kendsgerning kan give individer en falsk følelse af sikkerhed. Det kan virke sikkert, fordi dit barn kun giver et anonymt online brugernavn, men det er det ikke. Kik er ekstremt populær til sexting, hvilket giver den en bedømmelse på 17+ i app store.

Ikke desto mindre tillader Kik enhver 13+ at oprette en konto. Ved at læse anmeldelser kan du se, at denne app ikke passer til børn. Hvis dit barn bruger Kik, kan han eller hun muligvis modtage beskeder fra enhver person på appen.

Beskyttelse af dit barn på Kik

Som forælder kan du holde dit barn sikkert ved:

 • Opmuntrer dem kun til at sende beskeder til folk, de kender offline
 • Fortæller dem om aldrig at dele personlige / private oplysninger med fremmede eller kun online venner
 • Viser barnet, hvordan man bruger funktionen nye mennesker. Kik sender meddelelser fra nye mennesker til et afsnit ‘Ny chat’, hvor barnet kan blokere og ignorere afsenderen.
 • At holde barnets brugernavn privat.

Når du vil blokere folk, skal du først gå til indstillinger. Gå til indstillingsområdet til chatindstillinger eller indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger. Find hvor der står ‘blokeringsliste’, og vælg knappen +. Derefter skal du finde den bruger, du vil blokere, og klikke på blok for at bekræfte.

Hvis du vil holde et brugernavn privat, skal du bede dit barn om kun at dele det med folk, han eller hun kender offline, og undgå at sende brugernavnet på andre apps eller sociale mediesider.

Ask.fm

Mange forældre er opmærksomme på de kæmpe sociale mediesider som Facebook, Instagram og Twitter. Ask.fm er imidlertid et andet socialt netværkswebsted, der hurtigt øges i popularitet hos børn under 18 år.

Ask.fm er et unikt websted, fordi det giver brugerne mulighed for at stille og besvare spørgsmål anonymt. Dette sted var for nylig i nyhederne forbundet med en selvmordsag i Florida. Ved hjælp af appen Ask.fm mobbede børn en ung pige, indtil hun begik selvmord.

I Storbritannien omtalte premierminister David Cameron appen som modbydelig på grund af lignende problemer med cybermobning i sit land. Ifølge BuzzFeed.com er ni selvmord fra hele verden blevet knyttet til dette sociale medieside. Årsagen bag dette faktum er på grund af evnen til at stille spørgsmål anonymt uden nogen at overvåge indholdet.

Webstedet Ask.fm har en ansvarsfraskrivelse, der siger, at virksomheden ikke har noget ansvar over for dig for indhold, som du måske finder anstødelig, uanstændig eller i dårlig smag. ”Med de risici og popularitet, der er forbundet med denne app, er det vigtigt at vide, om dit barn bruger det, og hvordan man beskytter dem.

Beskyttelse af dit barn på Ask.fm

Du kan drage fordel af de personlige indstillinger, der er tilgængelige i denne app, for at hjælpe med at beskytte børn og voksne. Hvis en meddelelse modtages af en chikanerende person, kan du klikke på ‘blok’ ved siden af ​​spørgsmålet for at stoppe personens evne til at stille dig spørgsmål.

Du kan også gå til indstillinger og klikke på privatliv. Når du har klikket på privatlivets fred, skal du trykke på ‘ikke tillade anonyme spørgsmål’ for at forhindre, at fremmede kan stille spørgsmål. Sørg for at opmuntre dit barn til ikke at dele adgangskoder med venner eller fremmede.

Mens appen bruges, skal du prøve at holde en dialog åben, så dit barn kommer til dig, hvis der er problemer. Hvis du har adgang, kan det være fordelagtigt at overvåge barnets opførsel og interaktion for at holde ham eller hende ansvarlig.

Dit barn har også brug for at forstå, at alt og alt, der er sendt til Ask.fm, kan deles på andre sociale mediesider. Så hvis dit barn ikke ville dele det med familien, bør det ikke offentliggøres online.

Endelig er det kritisk at tale med dit barn om cybermobning, interaktion med andre og hvordan andre kommunikerer med dit barn. Hvis du eller dit barn føler, at han eller hun bliver mobbet online, skal du tale med dit barn og derefter tage handling.

Når andre brugere bryder vilkårene for brug, kan du begynde en formel klageproces ved at anvende området ‘kontakt os’ eller sende en e-mail til [email protected] Brugsbetingelserne forbyder en række indhold, der inkluderer stødende, hadefulde, pornografiske eller truende genstande.

Du kan deaktivere en Ask.fm-konto ved først at logge ind på appen. Klik derefter på indstillinger øverst til højre på skærmen. Tryk derefter på, hvor det står “deaktiver konto.” Du skal bekræfte dette ved at indtaste adgangskoden igen.

Badoo

Mange mennesker har aldrig hørt om Badoo. Når du tænker på det udsagn, kan det være skræmmende at indse, hvor meget et barn bruger, som en forælder måske ikke ved noget om. Sandheden er sandsynligvis meget.

App-butikken tilbyder over en milliard smartphone-apps. De fleste af disse tilgængelige apps er ufarlige og endda nyttige, inklusive musikapps og apps til offentlig transport. Imidlertid forbinder et lille mindretal af disse apps børn til potentielt skadelige sociale mediesider.

Badoo er en af ​​disse typer apps. Det er ikke altid passende at direkte fortælle dit barn om ikke at bruge bestemte apps, men dette websted er ikke det, dit barn overhovedet skal være på. Det er en datingside.

Det er ikke nødvendigvis skadeligt, men webstedet er designet til voksne, og voksne bruger primært webstedet. Børn bør ikke have tilladelse, hvor voksne prøver at lære andre voksne at kende. Nogle mennesker ville tro, at det at lade et barn at bruge Badoo ville svare til at sende dit barn til en bar for at møde nye venner.

Badoo er tydelig i sin begrænsning for mennesker under 18 år, fordi det er et mødested for voksne. Imidlertid kan denne begrænsning ignoreres eller omgås af et beslutsomt og intelligent barn. Med dette i tankerne er det vigtigt, at du kender webstedet for at kunne holde dit barn sikkert.

Beskyttelse af dit barn på Badoo

Det første trin i at beskytte dit privatliv mens du er på Badoo er at forstå webstedet er for voksne. Selvom betingelserne og betingelserne på Badoo-webstedet tydeligt angiver, at det er for dem over 18 år, kan et barn lyve om sin alder og stadig oprette en konto.

Du skal også være opmærksom på, at andre kan oprette falske konti for at bede om upassende billeder eller stjæle personlige data. Du skal også forstå, at alle oplysninger, der deles på Badoo, kan deles offentligt. Denne kendsgerning er gyldig for en række forskellige websteder, så dit barn bør vide aldrig at dele personlige oplysninger med fremmede.

Hvis du ønsker at slette en konto, kan du logge ind, gå til indstillinger og derefter klikke på slet konto. Hvis du vil slå placeringstjenester fra i Badoo-appen, kan du logge ind, gå til profil, derefter klikke på ordet ‘privatliv’ og derefter klikke på ‘vis afstand fra.’

I Badoos vilkår og betingelser fremgår det tydeligt, hvis de er opmærksom på, at en mindreårig har oprettet en konto, de vil slette profiloplysningerne fra Badoo. Denne aftale giver dig mulighed for at sende en besked til Badoo på feedbacksiden, og de fjerner den mindreåriges konto.

Denne feedbackside kan findes på https://badoo.com/help/report-underage.phtml. Alle ovenstående oplysninger hjælper med at holde dit barn sikkert, men Badoo er et websted, der er strengt voksen, og det er ikke passende for børn under 18 år.

Facebook

Ud af alle tilgængelige apps kan det hævdes, at Facebook er den mest anvendte app. Nedenstående oplysninger adskiller sig fra de data, der er præsenteret ovenfor, fordi de ikke primært handler om børn.

Uanset hvad er disse oplysninger nødvendige, hvis du vil beskytte dine børn. Disse data kan endda være nyttige for de mennesker, der ikke har børn, fordi Facebook har mange farer, og du er nødt til at vide, hvordan du beskytter dig selv.

En stor ting ved Facebook er, at det giver dig mulighed for at beskytte dig selv mod en lang række farer såsom datahøsting og identitetstyveri. Du skal dog ændre standardindstillingerne for at beskytte dig og dine børn.

Beskyttelse af dit barn på Facebook

Det første trin er at kontrollere dine grundlæggende indstillinger. Log ind i appen, og klik på dropdown gulerod placeret i øverste højre hjørne og klik derefter på indstillinger. Herfra kan du kontrollere indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed.

For at ændre indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger skal du vælge ‘privatliv’ og derefter trykke på redigeringsknappen ud for ‘hvem kan se dine fremtidige indlæg?’. Når du har valgt dette afsnit, kan du vælge, hvilke venner der kan se dine indlæg. Du kan endda beskytte tidligere statusopdateringer ved at vælge ‘limit who can see past posts’ og derefter klikke på ‘limit past posts’.

Du kan ændre sikkerhedsindstillingerne ved at vælge ‘sikkerhed’ og derefter klikke på redigering ved siden af ​​’få advarsler om ukendte login’er.’ I dette område kan du vælge, hvordan Facebook giver dig besked om uregelmæssig aktivitet.

Hvis du er bekymret for, at nogen får adgang til kontoen, kan du vælge ‘Brug tofaktorautentisering’. Når du har valgt denne knap, skal du klikke på den blå ‘kom i gang’ -knap og følge instruktionerne på skærmen.

En række andre muligheder for sikkerhed og beskyttelse kan findes under indstillingsområdet. Et nyttigt værktøj er placeret under fanen, der siger “ejerskab og kontrol af konto.” Når du har klikket på dette område, kan du deaktivere eller slette kontoen.

Hvis du vil deaktivere din konto midlertidigt, skal du vælge Deaktiver. Hvis du vil slette din konto permanent, skal du vælge Slet konto.

Nogle andre foretrukne apps, som du som forælder har brug for at vide om, inkluderer:

Bumble- Denne app ligner Tinder, men det kræver kvinden at gøre det første træk. Det er blevet sagt, at børn bruger Bumble til at oprette falske konti ved at forfalske deres alder.

Live.me- Denne live-streaming videoapp bruger geolocation til at dele videoer. Denne procedure giver brugerne mulighed for at finde den nøjagtige placering af udsendelsen. Det er også muligt at tjene mønter til at betale for et barns fotos.

Lommeregner% – Det ligner en lommeregner-app, men det er et hemmeligt sted at skjule fotos, filer, videoer og browserhistorik.

Holla – Som en selvudnævnt addicting-videochats-app giver Holla børn adgang til mennesker over hele verden. Læserne af denne app hævder, at de er blevet konfronteret med race-slurve, eksplicit indhold og andre skadelige genstande.

Whisper- Med denne sociale medie-app opfordres dit barn til at dele hemmeligheder med fremmede. Det gør også brugerens placering tilgængelig for andre.

Hot or Not- Det primære mål med denne app er at give folk mulighed for at tilslutte sig. Folk opfordres til at bedømme hinandens profil, se efter mennesker i lokalområdet og chatte med fremmede.

Omegle- Denne app er et gratis online chatwebsted, der opfordrer dit barn til at chatte anonymt med andre, inklusive fremmede.

Gul – Med sin Tinder-lignende atmosfære blev Yellow designet til at give teenagere mulighed for at flirte med hinanden.

Burn Book – Burn Book er et sted, hvor teenagere går for at skrive anonyme rygter. Disse rygter udsendes via fotos, videoer, lyd og tekster.

Wishbone- Denne app opfordrer børn til at sammenligne andre børn med hinanden. Det giver også børn mulighed for at vurdere hinanden ved hjælp af en skala.

Instagram- Instagram er den mest anvendte app til at oprette en falsk konto til at skjule indhold. SMS ved hjælp af Instagram er også populært, fordi meddelelserne slettes, når barnet forlader samtalen.

Specifikke landoplysninger

Selvom der er adgang til internettet overalt i verden, kan hvert land, lokalitet og provins være ekstremt forskellige. Nedenfor er samlet værdifuld information for nogle lande af særlig interesse.

Australien

Australien er et ekstremt forbundet land, der gør det svært at holde børnene sikre, mens de er online.

Oversigt

Microsoft valgte Australien som stedet for at lancere en ny række tabletter over alle andre lande over hele kloden. En primær årsag til dette valg var det faktum, at Australien allerede bruger flere tabletter pr. Indbygger end næsten ethvert andet land.

En anden interessant kendsgerning er, at det anslås, at over 29% af husholdningerne i Australien får adgang til internettet via en tablet. Det antydes også, at australiere bruger internettet i cirka en time længere hver dag end kolleger i De Forenede Stater og Det Forenede Kongerige.

Brugen af ​​et desktop i Australien er fortsat faldende, mens internetadgang via smartphone er steget med over 20%. Hvorfor give alle disse statistikker? De viser portabilitetsaspektet for, hvor mange brugere der bruger internettet.

For ikke længe siden ville en computer være placeret på et centralt sted i hjemmet. Forskellige familiemedlemmer ville dele denne computer. Det ville også være lettere at kontrollere muligheden for at begrænse adgang eller indhold med børn.

Disse dage er nu næsten væk. I Australien foreslås det, at omkring 35% af børnene har en mobiltelefon. Børn så små som 8 år har adgang eller bærer en smartphone dagligt. Antallet af børn, der ejer smartphones, er fordoblet siden 2007.

Når disse børn er teenagere, vil de være blandt de 94% af 16 til 17-årige, der har mobiltelefoner.

Vejledning

I Australien anslås det, at 85% af forældrene installerer sikkerhedssoftware på deres børns bærbare computere. Dog kun 22% af forældrene installerer lignende software på deres børns smartphones. Når det kommer til online-sikkerhed, er forældrene nødt til at bruge den samme type tankegang til smartphones, som de gør for andre internet-enheder.

Der skal overvejes en række cyber-implikationer, når man giver et barn en smartphone. Et fremragende mål er at etablere et sæt regler for brugen af ​​en smartphone. Disse regler skal ledsages af undervisning om farerne ved at bruge visse apps og internettet.

Ressourcer-Australien

 • News.com.au– Denne artikel er en fremragende kilde til information om smartphone-brug blandt australske børn.
 • Australien-første undersøgelse – En fabelagtig undersøgelse udført af The Works, der afslører forskellige ændringer i sociale netværksvaner.
 • Alderen – Denne skrivning forklarer resultaterne af en undersøgelse foretaget af Ofcom, der sammenligner 16 nationers kommunikation med Det Forenede Kongerige.
 • Kontoret for e-sikkerhedskommissær – Dette websted er fyldt med ressourcer til at sikre sikre og positive online oplevelser.
 • Bliv smart online – Dette websted giver australske borgere links til aktuelle onlinetrusler og råd om, hvordan man reagerer på disse trusler.
 • Australia.gov.au– Regeringen tilbyder en lang række ressourcer til at beskytte dit barn online.

Forenede Stater

De Forenede Stater er lige så forbundet som alle andre højtbefolkede områder på denne liste.

Internetbrug

Shared Hope International gennemførte en undersøgelse, der omfattede udtalelser fra 825 voksne og 7 til 16-årige børn. Denne undersøgelse fandt, at en ud af otte forældre lod deres børn så små som to få adgang til internettet, mens kun en forælder ud af 10 ikke gav deres børn adgang til internettet, før de var over 10 år.

Over 71% af disse forældre erklærede også, at de holdt op med at overvåge onlinebrug, da barnet fyldt 14 år. I USA er 72% af de savnede børnsager, der begyndte online, centreret omkring børn under 15 år..

Hemmelig brug

Mange forældre har gode intentioner og engagement, men Kidsafe Foundation giver detaljer om, at 32% af teenagere stadig er i stand til at skjule eller slette browserhistorik. Yderligere 16% af teenagere har åbnet profiler på sociale netværk eller e-mail uden forældres viden.

Mange gange, når børn åbner disse hemmelige konti, lyver de omkring deres alder, der tiltrækker opmærksomhed fra ældre børn og voksne.

Seksuel opmærksomhed

Ifølge National Center for Missing and Exploited Children er 15% af 10 til 17-årige blevet bedt om seksuelt indhold online. Myndighederne har fjernet over 90.000 seksuelle rovdyr fra forskellige steder.

De fleste af disse sider er sociale mediesider. Når man undersøger, hvordan seksuelle lovovertrædere fandt deres ofre den nøjagtige placering. 26% fandt området ved at bruge en persons indlæg på sociale medier. Lensmannsafdelingen i Santa Clara, Californien, siger, at ansøgningstakten stiger 1000% hver måned.

Offentlig information

I USA har det vist sig, at kun 62% af teenagere indstiller deres Facebook-profil til privat. 17% af teenagere har alle oplysninger indstillet til offentligheden. Denne indstilling giver alle mulighed for at se alle indlæg, kontaktoplysninger og placering.

Ressourcer – De Forenede Stater

 • Kabelforbundet sikkerhed – Dette websted er den første gruppe om sikkerhed, hjælp og uddannelse.
 • NetSmartz– Dette websted introducerer Clicky og internetforbudsmænd, der beder dit barn om at blive med dem til sjove og uddannelsesmæssige spil.
 • Teen Angels– 13 til 18-årige, der er specielt uddannet i online privatliv, sikkerhed og sikkerhed, er frivillige til at køre dette websted.
 • Walt Disney Company – Walt Disney har oprettet dette websted for at hjælpe forældre med at tale med deres børn om online brug og sikkerhed.

Canada

Canada ligner andre lande på denne liste, når det gælder hvilke trusler deres børn står overfor.

snapchat

Snapchat-appen kan mærkes som den mest populære app, der bruges af børn i dag. 50% af alle 16 til 19-årige overalt i verden bruger Snapchat månedligt, mens kun 40% af canadiske teenagere bruger det. Denne statistik gør Snapchat mere populær end Facebook Messenger og WhatsApp.

Brug af smartphone

AVG gennemførte en undersøgelse, der opfordrede forældre fra forskellige lande, herunder Canada til at besvare spørgsmål om smartphone-brug blandt børn. Det fandt nogle interessante fakta. Mange børn ved, hvordan man bruger en smartphone, inden de ved, hvordan man skriver. 89% af børn mellem 6 og 9 er aktive online.

Internetadgang

Canadas MediaSmarts udførte en undersøgelse, der afslørede, at 99% af alle børn i skolealderen har onlineadgang uden for skolen. 40% af disse studerende sover med deres mobiltelefoner. 35% af 9 til 16-årige bruger smartphones til at få adgang til internettet, mens andre bruger tablets og laptops.

Profiler online

I alderen 15 til 16 år siger 90% af de studerende, at de har mindst en social media-profil. I aldersgruppen 11 til 12 år siger 40%, at de gør det. Denne kendsgerning er chokerende i betragtning af aldersbegrænsningen på 13 for de fleste sociale netværkssider.

farer

Næsten halvdelen af ​​alle canadiske teenagere har set en form for et seksuelt image i det sidste år. Næsten 35% af de canadiske piger udtrykker, at de har stødt på en eller anden form for skadeligt eller hadefuldt indhold.

Forældresvigt

Den største fejl, som forældre begår, er at installere sikkerhedssoftware på bærbare computere, men det lykkes ikke at etablere en form for beskyttelse på deres børns smartphone.

Ressourcer-Canada

 • Canadian Center for Child Protection Inc– En fremragende kilde til at lære om internetsikkerhed og hvordan man beskytter dit barn.
 • Canadas regering – Dette websted hjælper dig med at vælge den rigtige mobiltelefon.
 • Royal Canadian Mounted Police– Det monterede politi giver nogle interessante fakta om online sikkerhed og cybermobning.
 • Globale nyheder – Dette nyhedssted har en artikel om canadisk ungdom og internettet.
 • LIV – Denne artikel taler om en undersøgelse, der viste, at børn lærer at bruge smartphones, inden de skriver.
 • Canadas sikkerhedsråd – Denne liste kan hjælpe dig med at etablere online sikkerhedsregler for dine børn.

Irland

Børn i Irland er godt forbundet lige som de fleste avancerede økonomier.

Sociale netværk

Som med Canada bruges 40% af Irlands teenagere af Snapchat, hvilket gør det mere populært end Facebook og WhatsApp i Irland. Kik Messenger er en anden populær app i Irland. Populariteten af ​​denne app kommer sandsynligvis fra muligheden for at sende meddelelser anonymt.

En anden tvivlsom app populær i Irland i Ask.fm. Denne app giver brugerne mulighed for at bruge et spørgsmål-og-svar-format og er blevet forbundet med mobningsproblemer og selvmord i forskellige lande.

Børn, der får adgang til Internettet

Irland deltog i en undersøgelse bestilt af Europa-Kommissionen kaldet Net Children Go Mobile. Denne undersøgelse omfattede i alt syv europæiske destinationer. I Irland fandt denne undersøgelse, at 35% af 9 til 16-årige brugte smartphones, 29% brugte bærbare computere, og 27% brugte tablets til at få adgang til internettet.

Det fandt også, at 60% af internetforbruget skete derhjemme, men 46% af disse studerende fik adgang til nettet fra et soveværelse alene uden opsyn. Disse statistikker antyder, at mange børn får adgang til internettet uden standard forældrekontrol.

Som med Canada har 90% af Irlands 15 til 16-årige en social medieprofil, og 40% af 11 til 12-årige gør også.

Brug af smartphones

Med farerne forbundet med smartphones og manglende evne til at overvåge hele tiden, kan det være tilrådeligt at give børn under 13 år en mere grundlæggende mobiltelefon.

Ressourcer – Irland

 • Net Children Go Mobile– Dette websted er det officielle websted for Europa-Kommissionens undersøgelse.
 • Hotline.dk– Sikkerhedstips på dette websted og en række andre nyttige oplysninger om internettet.
 • Webwise.ie-Dette websted indeholder gratis information, rådgivning og undervisning om internetsikkerhed.
 • Department of Justice and Equality– Dette websted er hjemsted for den regeringsafdeling, der retsforfølger cyberkriminalitet.

New Zealand

Selvom New Zealand er fysisk isoleret, er de indfødte stadig lige så forbundne som enhver anden avanceret økonomi.

Sociale netværk

I New Zealand bruger ca. 50% af 16 til 19-årige Snapchat. For nylig fandt New Zealand Transport Agency Snapchat ekstremt nyttigt, da de målrettede stofbrugere mod farer forbundet med kørsel, mens de brugte narkotika.

Med dette brugsniveau er det nødvendigt med en åben og positiv samtale med dine børn om websteder som Snapchat, Kik Messenger, Ask.fm osv. Dine børn skal forstå farerne forbundet med disse typer websteder.

Adgang til Internettet

70% af New Zealands børn mellem 6 og 9 år har forbindelse. I 2000 var 22% af den newzealandske befolkning online. Dette antal var steget til 86% i 2012. 80% af 15 til 16-årige og 40% af 11 til 12-årige har en social medieprofil.

Farerne ved smartphones

Cirka 35% af 9 til 16-årige bruger en smartphone til at få adgang til internettet. De andre 65% bruger for det meste bærbare computere og tabletter snarere end et skrivebord. Du kan få adgang til de samme oplysninger på en smartphone som en tablet eller bærbar computer, men der er meget mindre sikkerhedssoftware på smartphones sammenlignet med bærbare computere og tablets.

Ressourcer – New Zealand

 • Statistik New Zealand – Denne artikel udforsker en undersøgelse af New Zealands internetforbrug.
 • New Zealand Police – New Zealand Police tilbyder nogle tip til at hjælpe med at holde dit barn sikkert online.
 • Kiwi-familier – En fremragende artikel om internetsikkerhed.
 • Internationale verdensstatistikker – En samlet liste over fakta om New Zealands internetforbrug.

Børnevenlig computing

Hvis du vil lære om verden, interagere med andre og have det sjovt, bør du prøve internettet. World wide web er blevet en vigtig del af livet, når det kommer til arbejde og forskning. Disse fakta får forældre til at opfordre deres børn til at lære, hvordan de bruger internettet.

I lighed med den virkelige verden kan internettet være fuld af usikre, uhjælpsomme og usmagelige karakterer og situationer. Voldeligt billeder og eksplicit seksuelt indhold er kun to eksempler på, hvilke typer genstande børn ikke skal have adgang til.

Det meste af tiden kan du beskytte dit barn mod den virkelige verden. Imidlertid er den skræmmende ting, at i modsætning til den virkelige verden, er internettet kun et par klik væk fra dit barn. Denne kendsgerning betyder, at forældre nøje skal forme de oplevelser, børn har online. Det er vigtigt at huske, at du skal bekymre dig om mere end bare indholdsfiltrering.

Børnevenlig internetoplevelse

Når du prøver at sikre, at dit barn har en børnevenlig internetoplevelse, skal du forfølge en række forskellige mål. Disse mål kan opdeles i positive og negative mål. Negative er centreret omkring emner, der skal blokeres, censureres eller filtreres, og positive mål er centreret omkring emner for at støtte, opmuntre eller promovere.

Nogle negative mål inkluderer:

 • Censurering af sex, vold og andet indbydende indhold
 • Beskyttelse af dit barn mod voksne rovdyr
 • Beskyttelse af dit barn mod mobning fra kammerater
 • Deaktivering af køb i appen og andre måder at bruge penge online på
 • At stoppe dit barn fra at fjerne computersikkerhed

Nogle positive mål inkluderer:

 • Fremme af uddannelse og læring
 • Opmuntring og støtte sunde online venskaber
 • Hjælp dine børn med at blive flydende og behagelige med teknologi

Spring over teknologi-Hangups

Når det kommer til teknologi, har forældre været kendt for at sige nogle interessante ting, herunder:

”Jeg ved mindre om teknologi end mit barn.”

”Min syv årige lærte mig, hvordan man bruger internettet.”

”Børn er ekstremt smarte med computere, fordi de er på dem hele tiden.”

Hvis du læser mellem linjerne i dette ordsprog, kan du muligvis indse, at et spørgsmål (frygt) lurer. Nogle gange bliver denne frygt talt, men andre gange holder forælderen den for sig selv:

“Kan jeg beskytte mit barn, mens jeg er online? Barnet ved mere end mig! Han eller hun kan komme rundt på alle filtre, jeg lægger på internettet. Hvorfor gider det? Hvad kan der gøres? ”

Denne holdning kan være nederlagskunst og hjælpsom, men den kan også være farlig. Den gode ting er, at disse ideer bygger på forkerte antagelser.

Er børn virkelig smartere med teknologi?

Svaret på dette spørgsmål er måske. Nogle børn er strålende, og når disse typer børn bliver involveret i teknologi eller computere, kan det være en undtagelse, hvor barnet faktisk er smartere end forælderen om teknologi. Det er dog sandsynligvis rigtigt, at de fleste af dagens børn ikke vokser op til at blive dataloger eller programmører.

Denne tro kommer sandsynligvis fra det faktum, at de fleste børn er mere flydende i at BETJENE computere og teknologi, men dette faktum betyder ikke, at et barn havde en fuldstændig forståelse af, hvordan disse computere og teknologi fungerer.

Når du bruger noget hver dag, kan det se ud til, at du er ekspert på det emne. Du kører i en bil, du åbner et køleskab, og du låser din indgang sandsynligvis hver eneste dag.

Har du en dyb forståelse af, hvordan en bil, køleskab eller dørlås fungerer? Hvis nogle af disse genstande brød, kan du løse det? Dit barn kan have de samme svar på disse spørgsmål om teknologi og computere.

Uovertruffen sikkerhed kan være mulig

Forhåbentlig får disse udsagn forældrene til at indse, at selvom barnet virkelig er god med teknologi, kan du stadig skabe et sikkert online miljø, som barnet ikke kan omgå. Det er også muligt at tilvejebringe et sikkert miljø for disse usædvanligt lyse og kyndige børn.

At slippe af med forældres Hangups

Mange forældre har stadig hang-ups, når det gælder deres børns online sikkerhed, selv efter at have fundet ud af teknologien. En række forældre føler sig stadig håbløse, og at adgang til skadeligt indhold vil nå barnet uanset, men denne erklæring er helt forkert.

Det betyder noget

Du går igennem alle problemer med at skabe et sikkert online miljø, men dit barn ser stadig beskidte film i et vennerhus, spiller et voldeligt videospil, taler med fremmede osv. Det er stadig værd, og det betyder noget!

En af de største grunde til, at det betyder noget, er det eksempel, du sætter. Du lader helt klart dit barn vide, hvad der er, og hvad der ikke er passende.

En anden grund er, at det at se eller besøge skadeligt indhold en gang imellem er helt anderledes end at invitere det farlige materiale dagligt i dit hjem. Adgang til denne type information kan blive en vane eller endda en afhængighed.

Alle deltager i usund adfærd lejlighedsvis, såsom at spise dårlig mad og drikke for meget alkohol. Denne adfærd bliver kun farlig, når de normaliseres som acceptabel adfærd.

Det kan være næsten umuligt at forhindre, at dit barn deltager i en usund adfærd. Du kan dog undgå, at det bliver en regelmæssig del af dit barns hverdag.

Fremme af børnevenlig computerbrug

Med nogle enkle trin kan du fremme god og sikker computerbrug uden for store besvær.

Sikkert computermiljø

Det første trin er at øge et sikkert computermiljø. En enkelt app eller et indholdsfiltreringsprogram er ikke nok. Du skal fjerne administrativ adgang fra dit barn, hvis du vil forhindre dit barn i at omgå forældrekontrol.

Med alle betydelige computersystemer i dag (Mac, Linux og Windows) kan du oprette en separat bruger. Du kan konfigurere to logins. Den ene vil være en individuel bruger, og den anden er administratorkontoen. Administratorkontoen vil være adgangskodebeskyttet. Skriv ikke adgangskoden, da dit barn finder det.

Mens dit barn bruger den individuelle brugerkonto, kan han eller hun ikke installere nye applikationer uden din godkendelse. Denne procedure tillader heller ikke de apps, der omgår forældrekontrollen og ethvert indholdsfiltre. Det er også muligt at kontrollere indhold til smartphones.

Herunder er nogle links, hvor du finder instruktioner til at oprette en separat barnekonto:

 • Windows 10
 • Chromebook
 • MAC OSX
 • Linux
 • Smartphones

Børnets internet-browsing

Følgende afsnit vil omfatte nogle individuelle browsere, der er lavet til at hjælpe børn med at blive sikre. Populære plugins til browsere er også inkluderet i dette afsnit. Endelig diskuteres browsere designet til børn med særlige behov.

Børnevenlige browsere

En bestemt browser, der indeholder sjovt tegneserie-lignende interface, bør bruges til børn under 8 år. Denne grænseflade giver kun adgang til indhold, der er aldersmæssigt passende.

Zoodles og Kidoz er to specielle browsere, der kan være nyttige, men du skal stadig være forsigtig. Nogle gange er ting mærket pædagogiske, men det er ikke godt for dit barn. Hvis dit barn ikke har lov til at se tegnefilm hele dagen, skal de ikke have lov til at lege på computeren hele dagen.

Overvågning og filtrering

Når børn bliver ældre, vil de sandsynligvis gå over til browsere som Chrome eller Firefox. De fleste tolvårige ønsker ikke en browser, der ligner en tegneserie. I denne alder har før-teenagere og teenagere brug for faktisk computeroplevelse. Det er også det tidspunkt, hvor de aktivt vil begynde at lede efter de ting, der bedst undgås.

Et program til indholdsfiltrering er det næste trin for denne aldersgruppe. Nogle almindelige indstillinger inkluderer:

 • OpenDNS– Dette indholdsfiltreringsprogram bruges af forskellige virksomheder til at filtrere medarbejderindhold. Det er utroligt nemt at konfigurere på enhver computer eller bærbar computer.
 • NetNanny– Dette system er sandsynligvis det mest populære hjemmefilter. De har været i branchen siden 1996 og har fremragende anmeldelser.
 • X3Watch– Dette filter bruges især til at forhindre porno. Det blev oprindeligt oprettet som en måde at hjælpe voksne med at overvinde pornobrug.
 • K9– Dette filter er et af de mest populære filtre, der bruges af skoler. Det er et gratis softwareprogram, der ikke kun filtrerer, men giver forældrekontrol.

Særlige behov

En bred vifte af børn har særlige behov, som begrænser dem fra evnen til at deltage i en produktiv oplevelse online. Nogle nyttige værktøjer til at gøre internettet til et mere indbydende sted for børn med særlige behov inkluderer:

 • Åbn dysleksic– Dette plugin til Chrome ændrer sideindholdet til en skrifttype designet til dysleksi. Open Dyslexic er gratis at bruge til personlig, forretningsmæssig eller pædagogisk brug.
 • Dyslite– Dette plugin i ligner Open Dyslexic, men tilbyder et bredere udvalg af skrifttyper. Virksomheden debiterer brugen af ​​dette plugin.
 • WebbIE– Denne browser blev oprettet til blinde og svagtseende. Det var designet til at arbejde med genstande som skærmlæsere og tekst-til-tale-software.

Efter at have undersøgt alle farerne ved Internettet, skal du i sidste ende huske, at internettet generelt er en positiv ting for dine børn. Det kan berige dit barns liv på måder, som intet andet kan. Dog skal du naturligvis altid beskytte dem. Forhåbentlig hjælper denne vejledning med at give dig værktøjer til at kunne beskytte dit barn, mens du åbner kommunikationslinjerne.

Sidst opdateret den 19. april 2020

Hej, jeg er Ludovic. Jeg oprettede dette websted som en forbrugerressource for at hjælpe andre kanadiere med at forstå den skiftende verden inden for cybersikkerhed. Før jeg oprettede denne ressource, så jeg to grundlæggende problemer med B2B-forbrugerens privatlivsindustri. For det første uddannelse – de fleste mennesker er ikke klar over vigtigheden af ​​deres egne data. For det andet, afskyelig markedsføringspraksis – der er en lang række selvudnævnte sikkerhedsløsninger, der ikke gør andet end at mægle brugerdata uden samtykke.

Indsend en kommentar Annuller svar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke. Obligatoriske felter er markeret *

Kommentar

Navn *

E-mail *

Internet side

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me