Perfekt anmeldelse af privatlivets fred

Hvis dit mål var at beskytte dit hjem, dets indhold og dets beboere, ville du gerne have det bedste sikkerhedssystem, som du kunne købe. Det samme er tilfældet, når du vil beskytte dine data og din identitet i et stadig mere truende online miljø.


Perfekt privatlivsportrætDette er grunden til, at flere mennesker beslutter at bruge en VPN, hver gang de går online. De har lært, at det er den bedste måde at skjule deres IP-adresse på, så ingen kan spionere på dem og beskytte sig mod hackere. Naturligvis ønsker de den bedste VPN, de kan finde.

Virksomheder som NordVPN og Surfshark får meget god presse, og der er gode grunde til dette. Dette er velrenommerede virksomheder, der tilbyder fremragende VPN-tjenester til konkurrencedygtige priser.

I de senere år har Perfect Privacy VPN imidlertid givet sig et navn. Det her Schweiz-baseret selskaby griber ind overskrifter med sin sikkerhedscentriske tilgang og innovative udvikling.

Er Perfect Privacy den rigtige VPN for dig? En grundig gennemgang af virksomheden og dets tilbud vil hjælpe dig med at tage en klog beslutning. Lad os komme til det.

Hvad er perfekt privatliv?

Perfekt privatliv er hjernen til Vectura Datamanagement Limited Company, der har hovedkontor i Zug, Schweiz. VPN-delen af ​​deres aktiviteter har eksisteret siden 2008. Ifølge virksomhedens websted er et kontor for “teknisk implementering” beliggende i Panama ansvarlig for nogle VPN-ledelser.

perfekt-privacy-logo

Det kan også være værd at bemærke, at søgning online efter Vectura Datamanagement Limited Company afslører, at der er et afdelingskontor i Cheyenne, Wyoming, USA. Dette er et filial, der ser ud til at være ansvarlig for visse betalingsprocesser, især med hensyn til PayPal.

Teknisk set er opdelingen, at virksomhedens juridiske hovedkvarter ligger i Schweiz, mens hovedkontoret findes i Panama, og den amerikanske placering kun vedrører PayPal-betalinger og en appfortegnelse i Google Play Store.

Fordele

Perfekt privatliv er muligvis ikke den mest kendte VPN, men det har stadig meget at gøre med det. Faktisk er listen over “fordele” ret omfattende:

 • Innovativ sikkerhed: Perfect Privacy VPN introducerede for nylig NeuroRouting, hvor trafikken dynamisk dirigeres gennem flere steder i netværket
 • Robust tilsløring: Perfect Privacy tilbyder Stealth VPN-teknologi, der gør, at al trafik ser ud til at være typisk HTTPS-trafik, der ikke overføres med en VPN. Dette er nyttigt på steder, hvor brugen af ​​VPN’er er ridsede eller ikke tilladt
 • Fremragende krypterings- og sikkerhedsprotokoller: Gør brug af OpenVPN med dets industristandard 256-bit kryptering. IPSEC, SSH, SOCKS5 og PPTP er også tilgængelige
 • Fremragende annonceblokker: Perfect Privacy bruger deres proprietære TrackStop-filter til at slippe af med alle mulige annoncer og malware
 • Nul logpolitik: Med sin nul-logpolitik holder Perfect Privacy VPN tingene enkle og ligetil
 • Ingen lækager: Omfattende test afslørede ingen DNS-lækager, hvilket lovede en problemfri browsingoplevelse
 • Første sats Kill-switch: Dette er en kritisk funktion, hvis du vil beskytte dig selv fuldstændigt, når du er online. Heldigvis har Perfect Privacy en kill switch, der fungerer som en charme.
 • Let at bruge: Selv en nybegynder har ingen problemer med at få forbindelse til Internettet via Perfect Privacy

Ulemper

Selvom denne Perfect Privacy-gennemgang viser, at der er masser at anbefale denne service, er den ikke helt perfekt. Her er et kort kig på nogle af denne VPN-mangler.

 • Få klokker og fløjter: Hvis du er en sofistikeret VPN-bruger, der forventer masser af avanceret funktionalitet, skal du se andre steder. Dette er en temmelig bare-bone service
 • Forældet interface: Mens nogle af de øverste VPN’er virkelig udmærker sig ved at forblive på forkant, synes denne en smule forældet
 • Begrænset server netværk: Med 55 servere i 24 lande har denne VPN svært ved at konkurrere med tjenester, der tilbyder tusinder af servere placeret i stort set alle lande over hele verden
 • Dyrt: Selvom det ikke nødvendigvis er skandaløst, forekommer prisen meget høj i betragtning af funktionsniveauet og det begrænsede servernetværk
 • Spotty performance med Netflix: Hvis dit primære mål, mens online streamer, er dette muligvis ikke dit første valg. De fleste servere kunne ikke oprette forbindelse til Netflix
 • Begrænsede muligheder til Mac, iOS og Android: Personer, der bruger Windows eller Linux, er klar til at gå med Perfect Privacy VPN. Alle andre bliver nødt til at hoppe gennem bøjler for at blive konfigureret

Med foreløbige forholdsregler er det tid til at tage et mere detaljeret kig på nogle af de mest kritiske målinger, som enhver skal overveje, når man vælger en VPN. Læserne vil bemærke, at Det samlede indtryk af Perfect Privacy VPN er positivt, selvom det ikke nødvendigvis er det bedste valg for alle brugere.

Hovedkvarter og servernetværk

Som nævnt ovenfor har Perfect Privacy’s moderselskab en tilstedeværelse i Schweiz, Panama og U.S. De, der er kendte, vil kunne lide ideen om en Panama-baseret VPN. Dette skyldes, at Panama er et relativt isoleret land, der ikke er underlagt nogen af ​​de multinationale spioneringskontrakter, som andre lande abonnerer på, såsom Five Eyes eller 14 Eyes.

Schweiz kan også lyde som et pålideligt sted at basere en VPN. Når alt kommer til alt, er schweiziske banker kendt for deres dedikation til privatlivets fred, og landet har flere stærke privatlivslovgivninger på plads som Schweiz føderale lov om databeskyttelse og Den schweiziske føderale databeskyttelsesforordning.

Det hele virker lovende, men fortalere for beskyttelse af personlige oplysninger kan være bekymrede over Schweiz nære forbindelser med lande, der hører til netværk som Fem øjne. Ville schweiziske embedsmænd med virksomheden virkelig ikke dele de data, de har? Strenge fortalere for anonymitet kan måske krangle om dette.

Også den amerikanske placering til betalingsbehandling hæver muligvis et andet rødt flag for de hårde anonyme fortalere.

På webstedet Perfect Privacy siger virksomheden, at de ikke bruger virtuelle servere. I stedet anvendes bare metal-servere i alle 24 lande. De fleste af disse servere er placeret i Europa i lande som Holland, Schweiz, Tyskland, Frankrig, Danmark og Rumænien.

U.S., Canada og Storbritannien har hver en håndfuld servere. Singapore, Japan, Israel, Rusland, Tyrkiet og Kina er også med på listen.

Perfekt Privatliv VPN Manager

Det er ikke det mest omfattende servernetværk ved et langskud. Ikke desto mindre kan det være passende til dine formål, især hvis mindst en eller to af disse servere ligger relativt tæt på din faktiske placering.

Perfekt privatlivets hastighed

Brug af en VPN vil altid bremse dataoverførselshastighederne på grund af de data, der rejser meget længere. Imidlertid bremser en øverste VPN din browsing meget mindre mærkbart end en, der tilbyder dårligere tjenester.

Hastighedstest på perfekt privatliv afslørede imponerende resultater. For at være tydelige var disse resultater langt fra den langsomste, men der er andre tjenester, der bestemt er hurtigere som NordVPN.

For dem af jer, der ikke er nye i VPN-spillet, ved du, at hastigheden varierer baseret på adskillige faktorer. Dette betyder, at dine resultater med perfekt privatliv sandsynligvis ikke vil være identiske med disse. Ikke desto mindre giver hastighedstestresultaterne dig nogle objektive data.

Før vi tændte for Perfect Privacy VPN, opstod vores system nogle pålidelige baselinjer.

Perfekt privatlivets grundlæggende hastighed

Som du kan se, kørte downloads kl 98,71 Mbps med uploads kl 53 Mbps.

Forbindelsen til perfekt privatliv ændrede tingene lidt. Ved hjælp af en server i Holland blev downloads nu 62,21 Mbps mens uploads var 18,62 Mbps—Et hastighedsfald på 36,9%.

Perfekt hastighedstest til privatlivets fred

Dette er ikke de værste hastighedstestresultater, men de er bestemt heller ikke de bedste. Det var endnu mindre imponerende at oprette forbindelse til en server i New York et fald på 66,7%, med downloads, der holder fast ved 32,78 Mbps og uploads, der måler 33,27 Mbps.

Perfekt hastighedstest for privatlivets fred New York

En server i London leverede nogle mere lovende priser med downloads af 69,92 Mbps, men uploads var en trist 8,87 Mbps.

Perfekt privatlivshastighedstest London

Naturligvis var det nødvendigt at teste Perfect Privacy VPN-multi-hop-konfigurationer. Denne teknologi er designet til at give dig endnu mere online privatliv og anonymitet og “hopper” dit signal gennem flere servere. Selvom det er meget privat, bremser det tingene ned.

En tredobbelt hop mellem Frankfurt, København og Calais gav downloads på 33,84 Mbps og uploads på 5,55 Mbps.

Perfekt privatlivshastighedstest Frankfurt, København og Calais

Naturligvis handlede vi en vis hastighed af hensyn til sikkerheden. Hvis det er et spørgsmål om liv og død, ville det bestemt være værd. Alt i alt var dataoverførselshastighederne på triple hop ikke så dårlige.

Sikkerhed og kryptering

Det er svært at finde fejl med de sikkerhedsforanstaltninger, som Perfect Privacy har indført. OpenVPN er blandt de bedste VPN-protokoller i dag. Det er i øjeblikket utilpas, og det ser ud til at forblive i mindst et par årtier mere. Denne protokol giver dig 256-bit kryptering. Denne kombination er så fremragende, at den bruges over hele verden af ​​regeringer og militære agenturer.

Perfekt privatliv giver dig også muligheden for at lade din webtrafik tage flere “humle” for at give dig ekstra lag af sikkerhed. Hvis det er vigtigt, at ingen ved, hvad du gør online, er denne service vigtig.

TrackStop-filteret er desuden fremragende til at forhindre alle mulige annoncer og malware i at komme til dit system. Det stopper uønskede elementer på VPN-serverniveau, hvilket holder dig beskyttet og sikker.

Yderligere sikkerhedshensyn inkluderer, at der ikke blev fundet nogen IP- eller DNS-lækager under testen. Dræbskontakten syntes også at være i perfekt fungerende stand, så du behøver ikke at bekymre dig om, at Perfect Privacy forlader dig høj og tør under en browsing session.

Fortrolighedspolitik

Perfect Privacy har en solid VPN-loggingspolitik, der ser ud til at beskytte brugeren i næsten enhver respekt. I politikken hedder det, at virksomheden opbevarer loginoplysninger, udløbsdatoen for kontoen og e-mail-adressen for hver bruger. Det bemærker, at det er acceptabelt at bruge en anonym e-mail-udbyder. Ingen andre identificerende data opbevares.

Perfekt privatlivspolitik

Denne minimale journalføring synes i tråd med virksomhedens politik om ikke at føre logfiler. Specifikt angiver Perfect Privacy, at de ikke sporer IP-adresse, login-tider eller forbindelsernes varighed. De ser på generel serverydelse for at identificere potentielle tekniske problemer, men de hævder, at dette ikke gør dem i stand til at identificere individuelle brugere.

Streaming Netflix

Hvis dit hovedformål med at bruge tid online er at streame med Netflix, skal du være særlig opmærksom på denne del af denne perfekte fortrolighedsanmeldelse. Det er fordi dette bestemt ikke er den bedste VPN til Netflix.

Måske er det fordi Perfect Privacy lægger en præmie på anonymitet og skjuler din IP-adresse. At være sikker på, at du kan streame dine foretrukne shows i enhver jurisdiktion, du vælger, er ikke blandt deres udtalte mål.

Følgelig gav testning af streaming af Netflix på fem forskellige servere nogle forholdsvis dårlige resultater. Servere i USA, i hele Canada og i Storbritannien kunne ikke levere. Én server i Holland arbejdede lidt, men det er ikke nok til en påtegning til at sige, at Perfect Privacy VPN er en slam-dunk til streaming succes.

Planer og priser

Perfekt privatliv er relativt dyrt, især når man overvejer, at tjenesten mangler meget i vejen for avancerede funktioner. En måned-til-måned-plan kører $ 12,99 pr. Måned. At vælge en pakke på 1 år koster $ 119,99, en pris, der fungerer til $ 9,99 pr. Måned. Den to-årige pakke giver nogle besparelser til $ 214,95. Det beregnes til kun $ 8,95 pr. Måned.

Perfekte privatlivsplaner

Til fordel for Perfect Privacy giver tjenesten dig mulighed for at forbinde et ubegrænset antal enheder, noget der er relativt sjældent på VPN-markedet. Der er dog andre VPN-udbydere, der tilbyder langt mere i vejen for funktioner og funktionalitet til en langt mere konkurrencedygtig pris.

Kunde service

Sterling kundesupport er sjælden, men ikke umulig at finde i VPN’er. Perfect Privacy har en track record med kundeservice, der sætter den midt i pakken. Værre supportsystemer er bestemt derude, men hvis du er den type person, der forventer øjeblikkelige svar, er dette muligvis ikke den rigtige VPN for dig.

Ofte stillede spørgsmål er fint, hvis du har et rigtig grundlæggende spørgsmål eller bekymring. Ligeledes kan forummet være et godt sted at få en retning, hvis du sidder lidt fast. Hvis du har brug for løsninger til et mere komplekst problem, skal du sende en e-mail til kundesupport.

Responstider kan være flere timer lange. Dette kan være frustrerende, men der er også gode nyheder. I stedet for at give kopi-og-indsæt eller automatiserede svar, ser support-e-mails ud til at komme fra faktiske mennesker, der stiller flere spørgsmål og giver nyttige svar.

Det er ikke den bedste kundesupport derude, men det kan være tilstrækkeligt for de fleste brugere.

FAQ

Q: Kan du spores, hvis du bruger en VPN?

EN: Hvis du bruger en hæderlig, pålidelig VPN, skal ingen være i stand til at spore dine online bevægelser. VPN må ikke tillade IP-adresse og DNS-lækager. Brug kun en velkendt og gennemgået VPN for at sikre dette.

Spørgsmål: Hvad er den mest sikre VPN?

EN: Perfekt privatliv er blandt de mest sikre VPN-udbydere. Andre tjenester tilbyder lignende sikkerhedsbeskyttelse med endnu mere robuste funktioner og mere konkurrencedygtige priser.

Q: Kan min internetudbyder se min VPN?

EN: Mens en internetudbyder eller ISP muligvis kan registrere, at du bruger en VPN, skal de ikke være i stand til at se nogen data om, hvilke websteder du besøger, hvad du gør der, og hvor meget tid du bruger på hver enkelt. Dette sikrer, at du nyder en anonym oplevelse, som din internetudbyder ikke kan spionere på.

Q: Kan en VPN hackes?

EN: Det er teoretisk muligt at hacke en VPN. Sikkerhed er dog navnet på spillet for enhver VPN-udbyder. Dette betyder, at mange af dem tager ekstraordinære forholdsregler for at beskytte deres servere og alle deres data.

Dette er også en anden grund til, at så mange VPN-tjenester forsøger at undgå at føre poster eller logfiler. Hvis de ikke har dataene, vil hackere ikke kunne finde noget af værdi.

Endnu en gang er det vigtigt at vælge en velrenommeret, meget gennemgået VPN for at sikre, at der findes korrekte sikkerhedsforanstaltninger. Tilsvarende vil folk, der søger den bedste adgangskodeadministrator, have de samme overvejelser i tankerne.

Afsluttende tanker

perfekt-privacy-logo

Denne perfekte fortrolighedsanmeldelse har vist, at denne VPN-service har mangler ved kun at have en few-servere, relativt dyre, ikke så hurtig som andre VPN’er, og har nogle problemer med at streame Netflix.

Ikke desto mindre synes mange af disse problemer uforholdsmæssigt for mange brugere. Hvis du bare vil beskytte dit privatliv og anonymitet, så kan du ikke gå galt med Perfect Privacy. Dette firma har allerede produceret nogle innovative beskyttelser for brugerne, og det ser ud til at være logisk at forvente mere i fremtiden.

Perfekt privatliv VPN tilbyder de mest pålidelige protokoller, AES 256-bit kryptering, en let at forstå grænseflade og respektabel kundesupport. Hvis disse beregninger er blandt dine primære overvejelser, kan du være glad for Perfect Privacy VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me