VPN-loggingspolitikker: Hvem indfanger hvilke data?

En af de vigtigste grunde til, at du har brug for at investere i en god Virtual Private Network-tjeneste, er at undgå at dokumentere aktivitet på en måde, som andre kan se eller manipulere den. De fleste VPN-tjenester understreger deres dedikation til gennemsigtighed og beskyttelse af dine data under transmission og ikke opbevar poster efter det faktum.


Det lyder godt og alt sammen, men vidste du, at logpolitikker i vidt omfang kan variere?

Markedsføring altid af en nul-log-politik

Det er ikke usædvanligt, at VPN-tjenester påpeger bedre privatliv på grund af manglende logføring. Sagen er, at udsagnet normalt er sandt i et vist omfang, skønt kvalifikationen kan findes i det lille bogstav. F.eks. Er det sandsynligt rigtigt, at den pågældende tjeneste ikke logger data, medmindre det kræves af de statslige love, der gælder i det land, hvor tjenesten er baseret.

Du skal huske, at VPN-tjenesteudbydere, ligesom enhver virksomhed, altid lægger deres bedste fod frem.

Du skal forblive årvågen.

Hvilke logfiler der holdes?

Der er tre primære typer logfiler, som en VPN-service sandsynligvis kun opretholder i en kort periode. Faktisk angiver udbydere ofte specifikt, hvilken eller hvor mange af de tre typer de vil beholde.

vpn-udbydere indsamler data

De fleste VPN’s slettede logfiler inden for 30 dage. Dette er dog ikke altid tilfældet, og det kan ændre sig afhængigt af virksomheden. Så du skal finde ud af hvilke logfiler, der opbevares, og derefter finde ud af, hvor længe de holder dataene.

Nedenfor vises de typer logs, der typisk opbevares af en VPN-tjenesteudbyder:

 • Aktivitetslogfiler: dette er en registrering af al trafik der kommer gennem VPN-netværket. Afhængigt af hvordan logfilerne er struktureret, kan det være eller ikke være nemt at spore specifikke delte filer eller andre data tilbage til en bestemt bruger.
 • Forbindelseslogfiler: Tjenester, der sætter grænser for, hvor længe en forbindelse kan forblive aktiv, holder disse logfiler såvel som hvor mange forbindelser der er aktive for en bestemt klient. Dette gør det lettere at administrere forbindelserne og afslutte en eller flere om nødvendigt
 • Fejllogfiler: Disse sporer tilbage til forbindelses- eller ydelsesproblemer med det korrekte netværk. Oplysninger om kunder, der er berørt af fejlen, kan omfatte registrering af IP-adressen og / eller brugernavnet på klienten.

Læring Hvem logger hvad

Falsk nul-logging politikvektorbilledeFor at vide, hvilken slags logningspolitikker der gælder, er det absolut vigtigt, at du læser vilkår og betingelser, der er knyttet til din konto grundigt. Du har altid chancen for at gennemgå alle disse bestemmelser, før du tilmelder dig tjenesterne.

Desværre antager mange mennesker antagelser om logføring og andre politikker og gør lidt mere end at skumme vilkårene og betingelserne, før de opretter en konto. Det kan føre til nogle uheldige situationer senere.

Husk, at VPN-servicepolitikker kan være lidt struktureret forskelligt for at forblive i overensstemmelse med lokale love. I dette tilfælde kan du opleve, at fokusering af din søgning efter den øverste udbyder af VPN-tjenester er påvirket af, hvor virksomheden er baseret fra.

navnløshed

anonymizer logo

Du har måske hørt om de fem øjne. Dette refererer til fem nationer, der har indgået en aftale i forbindelse med online sikkerhed. Disse fem lande er Australien, Canada, New Zealand, Det Forenede Kongerige og USA.

Anonymizer er vært i USA, hvilket betyder, at de bestemmelser, der er aftalt af Five Eyes, påvirker deres logningspolitik. Alle typer logfiler, der anses for lovlige at indfange i henhold til betingelserne i denne aftale, opretholdes i en bestemt periode.

Ideen bag logningen er at tillade, at dataene deles med de nationale myndigheder, i tilfælde af at der er mistanke om en slags national sikkerhedsbrud. Hvor længe dataene forbliver logget, afhænger af de gældende love, der gælder.

Anonymizer er kun i en vis udstrækning opmærksom på dette. Hvis du læser deres vilkår og betingelser, finder du klausuler, der bekræfter logningen og mere information om, hvorfor det finder sted. Deres salg og marketing sikkerhedsstillelse er mindre klar over, hvad der er og ikke er logget, så sørg for stadig at gøre din due diligence.

Astrill

astrillvpn logo

Astrill er unik blandt de tjenester, der findes på denne liste, idet den ligger i Seychellerne, lige ved Afrikakysten. Når det kommer til at dele information om forbindelse, fejl eller klientaktivitet med andre parter, har Seychellerne ingen aftaler eller alliancer, der garanterer udveksling af data.

Alligevel skal du være opmærksom på, at Astrill oplyser, at de holder forbindelseslogfiler på deres servere. Virksomheden er ikke klar over, hvor længe disse logfiler vedligeholdes, før de slettes. En del af de forbindelsesdata, der opbevares i et stykke tid, inkluderer IP-adressen og oplysninger om den enhed, der bruges til hver forbindelse. Dette gør det muligt for Astrill at bestemme, hvor mange samtidige forbindelser der er tilknyttet en kundekonto ved hjælp af forskellige enheder.

buffered

bufret vpn-logo

Buffered er baseret i Gibraltar og vælger at vedligeholde deres servere i dette land. Mens Gibraltar betragtes som et britisk oversøisk territorium, anses det generelt for ikke at være bundet af de regler, der findes i Five Eyes-aftalen. Det betyder, at oddset for, at oplysninger deles med sikkerhedsagenturer i andre nationer, i bedste fald er slanke.

I deres privatlivspolitik såvel som deres reklame bekræfter Buffered, at de ikke overvåger download- eller browseaktivitet. Faktisk hævder de ikke at have nogen form for aktivitetslogfiler.

Tjenesten opretholder nogle forbindelseslogfiler og bevarer oplysninger som tænd og sluk-tider for hver forbindelse, forbindelsens varighed og mængden af ​​data, der transmitteres og modtages. Indgående IP-adresser er også inkluderet i forbindelsesloggen. Data opretholdes i højst 30 kalenderdage.

CyberGhost

cyberghost vpn logo

CyberGhost er vært for servere i Rumænien. Da nationen ikke har nogen detaljerede gensidighedsaftaler om internetdata med andre nationer, er der meget lille chance for, at din aktivitet vil blive delt med agenturer eller andre parter uden for landet.

Som mange andre tjenester baseret i nationer uden aftaler om at dele data med andre, opretholder CyberGhost ikke aktivitetslogfiler. Fejllogfiler opretholdes som en måde at spore og identificere trends relateret til netværksproblemer. På samme måde opretholdes forbindelseslogfiler som en måde at evaluere spidsperioder for serveraktivitet og forhindre overbelastning. Begge typer logfiler holdes anonyme og bruges ikke til andet formål end at beskytte netværkets integritet og funktion.

ExpressVPN

expressvpn logo

ExpressVPN opretholder servere på de britiske jomfruøer. Ligesom Buffered udstrækker informationsdelingen, der finder sted blandt de lande, der er involveret i Five Eyes-aftalen, ikke dette sted. Det betyder, at din onlineaktivitet meget usandsynligt vil blive delt med nogen udenlandsk enhed.

Forbindelseslogfiler, der vedligeholdes af ExpressVPN, betragtes som bare knogler sammenlignet med et antal andre VPN-tjenester. Disse data inkluderer, hvilke af deres servere der blev brugt, og den dato, hvor hver session startede og sluttede. I modsætning til nogle andre tjenester indfanges klientens IP-adresse ikke til forbindelsesloggen.

I modsætning til nogle af de andre tjenester på denne liste. ExpressVPN sporer ikke din aktivitet. De overvåger ikke engang din kontos brug af båndbredde. De foretrækker at operere ved at overvåge den samlede brug på netværket og bruge disse data til at bestemme, hvornår der er behov for flere servere eller en slags netværksopgradering.

HideMyAss

hidemyass logo

HideMyAss er baseret i Storbritannien. Som en af ​​de nationer, der deltager i Five Eyes-aftalen, kan du forvente, at nogle af dine data bliver logget. I tilfælde af at der sker en slags undersøgelse af en mulig krænkelse af national sikkerhed i nogen af ​​disse fem nationer, kunne dine data deles som en del.

Du får en idé om, hvilken type data der logges. For eksempel angiver personlige sektioner i betingelserne og vilkårene, at HideMyAss ikke logger data om de websteder, du besøger, mens du er tilsluttet VPN.

Dette betyder, at der er en grænse for, hvad der vises i aktivitetslogfilerne. Forbindelseslogfilerne er mere detaljerede og inkluderer oplysninger som din oprindelige IP-adresse, hvor længe hver session varede sammen med start- og sluttider, og hvor meget båndbredde der blev brugt i hver session.

Hotspot Shield

hotspot-skjoldlogo

Hvis du foretrækker at bruge en VPN-tjeneste, der ikke har nogen aftaler om at dele onlineaktivitet med andre nationer, er Hotspot Shield et godt valg. Baseret i Schweiz er der ingen lovbestemmelser for deling af nogen form for internetaktivitet. Det betyder, at alt, hvad du gør, mens du er tilsluttet VPN, meget usandsynligt vil blive delt med nogen anden kilde.

Til interne formål genererer Hotspot Shield forbindelseslogfiler til hver session. En ting, der er lidt anderledes, er, at loggen slettes i slutningen af ​​hver session. Virksomheden sporer også browseaktivitet, selvom det ikke er klart, i hvilken grad denne aktivitet er bundet tilbage til individuelle brugere eller endda til brugere, der er autoriseret af en bestemt kunde. Aktivitetsloggen inkluderer ikke IP-adresser, men kunderne skal vide, at deres browsing og anden aktivitet stadig spores.

IPVanish

ipvanish logo

IPVanish vedligeholder servere i USA. Virksomheden overholder de vilkår og betingelser, der findes i Five Eyes-aftalen. Som et resultat er der muligheden for, at din aktivitet deles med retshåndhævelses- og sikkerhedsbureauer med base i andre nationer.

Når det er sagt, IPVanish fungerer med en nul-logs politik. Det betyder, at de ikke aktivt opretholder aktivitets-, forbindelses- eller fejllogfiler. Data kan indfanges, mens en session er i gang, men det ser ud til at blive slettet fra netværket, når sessionen er afsluttet.

IPVanish er en fast troende på retten til online-privatliv. Dette har ført til, at virksomheden aggressivt støtter Electronic Frontier Foundation og dens bestræbelser på at sikre privatlivets fred for alle internetbrugere.

Goose VPN

goosevpn logo

Med servere i Holland opererer Goose VPN i en nation, der har etableret sikkerhedsallianser med flere andre nationer. Resultatet er, at din aktivitet kunne deles i tilfælde af en slags international undersøgelse.

Aktivitetslogfilerne vedligeholdt af tjenesten udelader enhver form for personlig information. Forbindelseslogfilerne indfanger dog data som den type operativsystem, der bruges af den enkelte enhed og brugerens fysiske placering. Selvom IP-adresser ikke er inkluderet i forbindelsesloggen, kan de andre data være nyttige med hensyn til at identificere specifikke brugere.

NordVPN

nordvpn logo

Serverne til NordVPN er baseret i Panama, et land, der ikke har nogen specifikke aftaler om at dele kundeaktivitet med agenturer baseret i andre nationer. Resultatet er, at din aktivitet meget usandsynligt vil blive delt med nogen.

I henhold til NordVPNs privatlivspolitik er der ingen aktivitets-, forbindelses- eller fejllogfiler vedligeholdt i nogen tid. Grundlæggende oplysninger tilknyttet din konto, såsom dit navn, e-mail-adresse og din IP-adresse opretholdes, men deles ikke med nogen enhed uden for virksomheden.

Privat internetadgang

privateinternetacces vpn logo

En anden VPN-tjeneste, der er baseret i USA, adgang til din aktivitet er underlagt de vilkår og betingelser, der findes i Five Eyes-aftalen. Der er en vis chance for, at dine oplysninger kan deles med sikkerhedsagenturer i nogen af ​​de deltagende lande.

Det Privat internetadgang ‘ Vilkår for beskyttelse af personlige oplysninger er ikke så præcise som nogle af de andre tjenester på denne liste. Der er en erklæring om, at virksomheden overhovedet ikke fanger nogen type VPN-trafiklogfiler. På overfladen antyder dette, at tjenesten har en faktisk nul-log-politik, og at ingen aktivitets-, forbindelses- eller fejllogfiler er tilgængelige til deling.

StrongVPN

strongvpn logo

StrongVPN er også vært for servere i USA, hvilket sikrer, at virksomheden forsøger at overholde bestemmelserne, der findes i Five Eyes-aftalen. I tilfælde af en international hændelse, der ser ud til at kompromittere sikkerheden, kan dine data blive anmodet om og deles.

Virksomheden opretholder ikke aktiviteter, forbindelser eller fejllogger på nogen af ​​deres servere. Data bruges i realtid til at undersøge rapporter om forbindelsesproblemer, men opbevares ikke med henblik på rapportering til eksterne enheder. Hvis anmodning fra sikkerhedsbureauer, kan basaldata om din konto muligvis deles.

TorGuard

torguard logo

Tilstedeværelsen af TorGuards servere i USA kunne betyde, at kundeaktivitet kunne deles med agenturer i enhver af de nationer, der deltager i Five Eyes-aftalen. I øjeblikket opretholder virksomheden en no-logs-politik, så alle data, der deles, vil ikke omfatte historie om din kontos forbindelsestider, båndbreddebrug, fildeling eller andet end grundlæggende kontooplysninger.

VyprVPN

vyprvpn logo min

Som den anden service på denne liste med base i Schweiz er VyprVPN ikke forpligtet til at dele dine forbindelses-, aktivitets- eller fejllogdata med nogen anden enhed. Faktisk registrerer virksomheden ikke nogen brugeraktivitet, op til og med downloads.

VyprVPN opretholder forbindelseslogfiler. Logfilerne indeholder detaljer som sessionstart- og sluttidspunkter, mængden af ​​data, der transmitteres under hver session, og den oprindelige IP-adresse for disse data.

ZoogVPN

ZoogVPN logo

Mens ZoogVPN er baseret i en selvstyrende British Crown-afhængighed, er det ikke underlagt betingelserne, der findes i Five Eyes-aftalen. Som et resultat er oddsen for din aktivitet, når du er logget på VPN, der deles med ethvert agentur, lav.

I øjeblikket oplyser ZoogVPN, at virksomheden opererer med en nul-log-politik. Mens aktivitetslogfiler ikke vedligeholdes, ser det ud til at være nogle data relateret til båndbreddebrug vedligeholdt på deres servere.

Afsluttende tanker

Hvilken service giver dig det personlige niveau, du har brug for? Kun du kan være dommer. Uanset om dette er din første gang, du investerer i en VPN, eller du er en erfaren pro, skal du undersøge dine muligheder omhyggeligt.

Brug de oplysninger, der findes her som udgangspunkt. Undersøg enhver service, som du er interesseret i for at se, om de virkelig er den bedste VPN. Med tid og kræfter finder du VPN-udbyderen, der opfylder alle dine betingelser for kvalitet, ydelse, netværksstabilitet og privatliv.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map