VPN-svindel, der skal undgås (opdateret)

VPN-teknologi er ikke ny. I årtier har virksomheder og enkeltpersoner brugt dem til at beskytte følsomme data og for at holde deres online bevægelser anonyme. Nogle mennesker betragter det som et spørgsmål om privatliv. De kan bare ikke lide idéen om, at nogen, som deres internetudbyder eller en hacker, kan spore deres webtrafik.


Scam alarmFor andre mennesker, at bruge en VPN er et spørgsmål om liv eller død. De er borgere og journalister, der lever inden for totalitære regimer, som ikke tillader det frie udtryk for tanker og meninger. En VPN giver dem mulighed for at tage subversive positioner og revolutionerende handlinger uden at risikere deres liv, eller helt bogstaveligt, deres lem.

Overvej de skridt, du muligvis skal tage for at sikre dit hjem mod omverdenen. Sikkerhedskameraer på hjemmet udvendigt vil advare dig om mulige indtrængende, men du vil kun få det bedste og det mest anerkendte kamerasystem, du kan købe. Det er ganske enkelt den eneste måde, du kan stole på, at du får dine penge værd fra systemet.

Det samme gælder for en VPN. Den bedste VPN vil beskytte dig mod alskens spionage, men en underordnede vil efterlade dig sårbar overfor angreb fra alle vinkler. Hvordan kan du vide, hvilken VPN du skal stole på?

Lad os begynde med at undersøge, hvad du får, når du bruger en VPN, før vi går over i en VPN-svindeliste. Bevæbnet med disse oplysninger vil du være i stand til at tage en informeret beslutning, når det er tid til at vælge en VPN til dit hjem eller din virksomhed.

Fordelene ved at bruge en VPN

Vidste du, at din internetudbyder (ISP) er i stand til at spore al din online aktivitet?

De ved, når du logger på, hvilke websteder du besøger, hvad du gør, mens du er der, og hvor lang tid du bruger der. De kan se din sociale medieaktivitet. De kan overvåge, mens du deltager i et forum; selv online shoppingvaner er ingen hemmelighed for dem.

Desværre er din internetudbyder ikke den eneste part, der er interesseret i, hvad du laver online. Virksomheder, såsom detailhandlere og tjenesteudbydere, sporer dine bevægelser og leder efter muligheder for at sælge dig noget.hvordan-en-VPN-værkerSå er der de skyggefulde operatører. Det er dem, der håber at inficere dit system med malware, adware og anden potentielt skadelig software. De vil virkelig gerne lære dig bedre at kende. Specifikt er nogen af ​​dine personlige oplysninger, inklusive dine kreditkortnumre og bankkontonumre, af særlig interesse.

En solid, gennemgået VPN kan beskytte dig mod alt dette. VPN-teknologi maskerer fuldstændigt din IP-adresse og gør den umuligt at spore. Derudover kan din VPN få det til at se ud som om du gennemser fra Sydney, når du faktisk er i Montreal.

Ikke desto mindre er det klart, at ikke nok mennesker drager fordel af alt, hvad en VPN kan gøre.

Procentdel af mennesker, der bruger VPN på forskellige kontinenter

Din VPN krypterer din webtrafik og kan potentielt hoppe den til to eller tre servere over hele kloden. Ingen, ikke engang din internetudbyder, kan se, hvad du laver online. Du nyder total privatliv og anonymitet såvel som tryggheten ved at vide, at du er helt sikker, når du er online.

Det er som om at have det bedste sikkerhedssystem til hjemmet installeret derhjemme; sover du bedre om natten, vel vidende at du og din familie er fuldt beskyttet.

Er det nogensinde farligt at bruge en VPN?

For de fleste er der ingen fare forbundet med at bruge denne type software; Det er vigtigt at forstå VPN-grundlæggende og omhyggeligt at vælge en velrenommeret udbyder med en track record for at tilbyde perfekt sikkerhed og anonymitet online.

Nogle mennesker kan være i fare blot ved hjælp af en hvilken som helst VPN. Disse personer bor i undertrykkende lande, hvor VPN-brug er forbudt, fordi regeringen ønsker at overvåge alle deres online aktiviteter

VPN_ScamDette er dog en anden slags fare end den, der diskuteres her. Det kan også være farligt at bruge en VPN, når det er en falsk VPN, der faktisk ikke tilbyder de tjenester, den annoncerer. Det kan være farligt, når en VPN vælger at inficere dit system med alskens spyware og vira. De kan endda spore og registrere dine bevægelser online og sælge dataene til den højeste byder.

Er det ikke det nøjagtige modsætning til hvad en VPN skal gøre?

Det er hvad der er skræmmende ved de snesevis af VPN-udbydere, der opererer i dag. Nogle er meget hæderlige og stræber efter at tilbyde pålidelige tjenester, der holder dig sikker online uanset hvad.

Derefter er der VPN’erne, der tager dine penge, men giver dig intet til gengæld. Lige så dårlige er dem, der er “gratis”. Du kan satse på, at de fleste gratis VPN’er tilbydes til den pris, fordi du bliver solgt.

En dygtig forbruger kan undgå disse VPN-svindel. Jo mere du ved om de typiske ploys, der bruges af disse ubehagelige udbydere, desto lettere vil det være for dig at undgå dem.

Typiske VPN-svindel, der skal undgås

Den følgende liste over VPN-svindel er ikke teoretisk. Hver af disse svindel er blevet prøvet og vist sig vellykket gennem indfangning af uforsigtige forbrugere. Lad ikke dig selv blive offer for nogen af ​​disse ulemper.

Dette er kritiske oplysninger, fordi undersøgelser viser, at folk i stigende grad er bekymrede for online-privatliv og om, hvordan virksomheder bruger deres data.forbrugerdata fortrolighedsniveau

Ingen har råd til at sætte sig selv i yderligere risiko ved at ignorere denne liste over VPN-svindel.

1. Gratis VPN’er – det koster dig mere, end du måske tror

Hvem elsker ikke at få noget for ingenting? Det gør slags får dig til at føle, at du slipper væk med noget, gør det ikke? Eller så skulle du tro. Men du ser, når det kommer til gratis VPN’er, er det normalt tjenesteudbyderen, der slipper af med noget.

En håndfuld velrenommerede VPN-udbydere tilbyder en gratis version af deres tjenester. Typisk er disse niveauer uden omkostninger ret begrænsede for så vidt angår båndbredde, og der er ikke mange klokker og fløjter forbundet med det. Den gratis version tilbydes med håb om, at du vil prøve tjenesten og blive en betalende kunde. Hvis du skal vælge en gratis VPN, skal du undgå, hvad der er på vores liste nedenfor.

Desværre er der mange “gratis” VPN’er, der kan ende med at koste dig en enorm mængde med hensyn til tid, penge og hovedpine. Nogle af disse tjenester begrænser dig til en forældet VPN-protokol som PPTP, som ikke betragtes som pålidelig af nogen sikkerhedsfolk. Du får ikke nogen form for stærk kryptering med denne protokol, hvilket giver dig sårbar over for en verden af ​​problemer.

Enhver VPN, der leveres uden omkostninger til kunderne, skal drive en eller anden måde indtægter. Hvis de ikke tager penge fra offentligheden, så skal de få det andetsteds. Med denne forretningsmodel kommer overskuddet normalt fra at sælge deres brugers browsingvaner. I hovedsagen deler VPN brugerdata med virksomheder i markedsføringsverdenen.

Nogle af disse ubestridelige VPN’er giver din e-mail-adresse til forretningspartnere eller ukendte tredjeparter. Disse andre virksomheder kan derefter bruge din e-mail-adresse til alle mulige ubehagelige formål som cryptojacking, ransomware, phishing og sende spam-e-mails.

Stadig andre VPN’er vil indsætte ting som web beacons, tracking pixels og cookies i dit system. Dette gør det muligt for VPN og de virksomheder, der betaler VPN at indsætte disse trackere, at spore din webtrafik og bruge den til reklameformål.

Bare se på denne afsløring fra den kaldte VPN Betternet:

Betternet tredjeparts reklame

Husk, at du får det, du betaler for. Hvis du vil beskytte dine adgangskoder, er du på udkig efter den bedste adgangskodeadministrationssoftware, du har råd til (de er alle ret billige). Hvis du vil have ægte privatliv og anonymitet online, ser du efter en rimelig pris af VPN.

2. Falske VPN’er – Påstande, der er bare for gode til at være sandt

Nogle virksomheder reklamerer for sig selv som en VPN-tjeneste, men de leverer ikke engang det grundlæggende. Den første bekymring er, at de ofte ikke gider at kryptere din Internet-trafik. Dette betyder, at alt, hvad du gør online, udsættes for din internetudbyder, tredjeparter, regeringen og hackere.

Derudover kan en VPN, der er en forfalskning, injicere malware i dit system. Med denne software på plads er VPN i stand til at bruge de data, de indsamler fra dine online vaner, til at sende dig målrettede annoncer og spam-e-mail. De kunne kapre dine konti, låse din computer op med ransomware eller stjæle dine bankoplysninger og andre private data. Det betaler sig at gennemgå de i dag eksisterende cybersikkerhedsrisici; være på udkig efter nye angrebsvektorer, som hackere eller dårlige skuespillere bruger til at infiltrere systemer.

Når en VPN ikke er ægte, kan de muligvis gøre din computer til en del af et botnet. Et “botnet” er en række enheder, der er internetaktiverede. Hver er inficeret med ondsindet software og kan bruges og kontrolleres af en tredjepart uden ejerens viden. Dette betyder, at VPN nu kan sælge din båndbredde til alle købere.

En VPN, der drives af skurke, kan også opbevare alle dine personlige data, så de kan sælge dem til en anden.

Vent et øjeblik. Bruger du ikke en VPN til at forhindre din internetudbyder og andre i at spore dine online bevægelser og sælge dine oplysninger? Må ikke falde for en VPN, der virkelig er en ulempe.

3. Abonnement på levetid – Det er ikke din levetid, det er deres

En håndfuld VPN-udbydere tilbyder et “levetid” -abonnement på deres tjenester. Omkostningerne er typisk overraskende lave. Når det projiceres over en “levetid”, lyder det bestemt langt billigere end at betale for en VPN i trin på et eller to år.

undgå levetid-VPN-planerMange af disse levetidsabonnementer er imidlertid bare ikke værd at prisen. Utroverdige VPN’er annullerer ofte disse kontrakter efter kun et eller to år. Andre vil indsamle dine data og sælge dem til annoncører og ukendte tredjeparter.

Nogle gange finder folk der tilmelder sig et livstidsabonnement, at de er det bombarderet med annoncer, når de går online. Desuden omdirigeres de ofte til tredjepartswebsteder, som de ikke ønsker at besøge.

Husk, at det er sandsynligt, at en VPN, der lover et livstidsabonnement henviser til deres virksomheds levetid, ikke din. Nogle af disse ubehagelige VPN’er findes kun i et par år og samler så mange abonnementer, som de kan, før de forsvinder om natten.

Se alle tilbud på hele livet med et salt salt.

4. Fem, ni og 14 øjneovervågning – UKUSA-aftalen

Du har muligvis hørt om de internationale overvågningsallianser, der er kendt som Fem øjne, de ni øjne og de 14 øjne på nyhederne. I det væsentlige har medlemslandene i disse alliancer aftalt at arbejde sammen for at samle og dele overvågningsdata. Det er lidt som at have et globalt spionagentur, der kigger over skulderen, hver gang du logger på Internettet.

14-Eyes

Når en VPN har hovedkontor i et land, der er en del af en af ​​disse alliancer, er det rimeligt at antage, at alt, hvad brugerne gør online, mens de bruger denne VPN, vil blive underlagt regeringsspionering. Mens den canadiske regering muligvis forhindres i at tage visse spionagehandlinger mod sine egne borgere uden behørig proces, er det muligvis ikke det samme for USA eller Australien. Hvis amerikansk eller australsk spioner får deres hånd på nogle interessante data, de vil dele dem med den canadiske regering. Det kunne sætte canadiske borgere i varmt vand.

Grundlæggende kan VPN’er, der er placeret i disse jurisdiktioner, være lovligt krævet for at registrere visse logfiler og dele disse oplysninger med myndigheder. Det giver mening at vælge en VPN, der er ikke med hovedkvarter i et land med 14 øjne for at sikre en ægte “ingen logfiler” -oplevelse.

Berygtede VPN’er, som du ikke burde stole på

Visse VPN’er har opgivet navn for sig selv af alle de forkerte grunde i de senere år. Mens nogle siden er foldet, fortsætter andre med at operere. At lære om nogle af disse VPN’er og de svindel, de brugte, kan hjælpe dig med at identificere andre uærlige spillere på markedet. Vi overlader et link til deres websteder til reference – men de er bare forfærdelige &# X1f61f ;. Så vi vil helst ikke.

Betternet vpn logo portræt

Betternet

Med ondsindet software integreret i koden, sporing af biblioteker og lækager af IP-adresser, lever Betternet bestemt ikke op til sit navn.

Betternet tilbydes gratis. For mennesker, der har været opmærksomme på denne artikel, er det et enormt rødt flag. Når kunder bemærker mærkelige ting, der sker på deres system, efter at de har brugt Betternet, kontakter de virksomheden for kundesupport eller teknisk rådgivning, men de modtager ikke den hjælp, de leder efter. Det skyldes, at Betternet ikke rigtig er der for at levere pålidelige VPN-tjenester. Thej findes simpelthen for at samle dine data og sælge dem til den højeste byder.

archie vpn logo

Archie VPN

Archie VPN er berygtet for sin tendens til at sprede ondsindet software. Mange brugere har endda fået en virus, mens de bruger Archie. Endnu en gang er dette en angiveligt gratis VPN, og den vises stadig nogle gange på Google PlayStore. Tag ikke en chance, hvis du ser det.

CrossVPN logo

CrossVPN

Annonceret som en gratis, ubegrænset VPN, ved hjælp af denne service kan koste dig store tid. Det er kendt for at inficere systemer med en grim trojan ud over ondsindet software, vira og spyware. Det er stadig muligt at downloade CrossVPN, men det anbefales bestemt ikke.

Flashfree VPN-logo

Flash gratis VPN

Det kalder sig selv en VPN, men det ligner virkelig en proxy. Hvis du desuden tilmelder dig tjenesten, bliver du nødt til at give Flash nogle ret farlige tilladelser. En anden red flag er det komplette fravær af en privatlivspolitik eller endda et websted. Du sparer bestemt ikke nogen penge ved at gå med denne tvivlsomme udbyder.

SuperVPN logo

SuperVPN

På overfladen virker dette som en ret god handel. Du får ubegrænset båndbredde gratis. Denne påståede VPN ønsker dog total adgang til din telefon og går langt ud over, hvad den med rimelighed har brug for. Annoncerne er også vedvarende på denne service, hvilket er irriterende. Det er vigtigt at bemærke det denne app markeres som ondsindet software i adskillige jurisdiktioner.

WiFi Protector VPN

WiFi Protector VPN

Plaget af beskyldninger om ikke at beskytte de forbrugere, der vælger deres service tilstrækkeligt, er WiFi Protector en dårlig gamble. Kunder har anklaget for spyware og adware. Hvis du vil holde din online oplevelse anonym, skal du se andre steder.

Nem VPN

Nem VPN

Easy VPN er en dyr service, der ikke beskytter sine kunder, som den skal. I denne VPN-svindeliste, dette er en af ​​de værste, fordi den logger cookies. Derudover er dets privatlivspolitik praktisk taget usammenhængende. Der er ingen grund til at stole på denne udbyder.

Sådan undgås VPN-svindel

At finde den rigtige VPN kræver noget arbejde, men det er værd. Kig efter en VPN-udbyder, der er meget bedømt på tværs af flere platforme. Ideelt set har de en krystalklar privatlivspolitik, så du ved nøjagtigt, hvilke oplysninger, hvis nogen, der gemmes.

Det er vigtigt at lave noget slid for at finde ud af, hvor VPN har hovedkvarter. Gå uden for de 14 øjne lande for at sikre, at dit privatliv er fuldt beskyttet.

Derudover skal du kigge efter en VPN, der er forud for at bruge VPN-protokoller i top kvalitet som OpenVPN. På den måde kan du være sikker på, at din webtrafik bliver krypteret korrekt.

Det er også kritisk, at du er villig til at betale for en VPN. Vedligeholdelse af servere af høj kvalitet tager penge, men du vil have en VPN, der bruger fantastiske servere. I dette spil, du får det, du betaler for.

Afsluttende tanker

Hvis du vil beskytte dig selv online, er det vigtigt, at du bruger en velrenommeret VPN-service som NordVPN. Desværre er mange VPN-udbydere i dag mere interesserede i at sælge dine personlige data, end de beskytter dem.

Ved at identificere svindelene på denne liste kan du undgå dem og tage en klog beslutning. Husk altid altid, hvis de ikke har et produkt, de faktisk kan tjene penge på, så er du sandsynligvis produktet

FAQ

Q: Kan du stole på en gratis VPN?

EN: Sjældent. En gratis VPN tilbydes ikke af en velgørende organisation. De skal tjene penge. Det betyder, at du bliver bombarderet af annoncer og være i risiko for, at dine data og onlinevaner bliver solgt til den højeste byder..

Q: Kan en VPN-udbyder se trafik?

EN: Det er muligt, at VPN-udbydere kunne se din webtrafik, men de gode har ingen interesse i at gøre det. Faktisk gør de onde for at undgå at se dine online aktiviteter.

Desværre spionerer VPN-udbydere ikke kun på din webtrafik, de inficerer også din computer med vira og ondsindet software. Dine data sælges til tredjepart, og du kan aldrig være sikker på, hvem der ellers bruger din båndbredde. Brug kun hæderlige VPN’er for at sikre, at disse problemer ikke opstår. For ekstra beskyttelse skal du overveje at surfe ved hjælp af private søgemaskiner.

Q: Kan VPN’er stjæle data?

EN: De velrenommerede udbydere vil ikke, men mange gratis eller på anden måde upålidelige VPN’er vil det. De mennesker, der driver disse virksomheder, er kun ute efter at tjene penge, og de har ikke noget imod at stjæle.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map