Care este cel mai bun VPN gratuit pentru Torrenting – 2019

Toate întrebările
Întrebări răspuns
Întrebări fără răspuns


Toate categoriile VPN WordPress

>

«Înapoi la pagina anterioară

Tweet


194

0

Odată cu trecerea timpului, am observat că autoritățile de pe Internet au câștigat puteri mai ales după includerea încălcării drepturilor de autor. Acest lucru a schimbat scenariul, deoarece acum ISP-urile pot impune o sancțiune utilizatorilor prin examinarea traficului pe internet.

Pentru a rezista acestor limitări, VPN-ul gratuit pentru torrente este plasat pe internet, dar oamenii și-au arătat rezervările pe baza performanței. Sunt confuz că fie pentru a utiliza acest serviciu VPN, fie pentru a căuta alte opțiuni. Vă rugăm să împărtășiți o părere clară în lumina experiențelor dvs. care mă vor ajuta să merg mai departe.

Marcată ca spam

Postat de Mitchell Root (Întrebări: 1, Răspunsuri: 1)

Întrebată pe 8 februarie 2019, 11:38

6346 vizualizari

 • Urma
 • Nu mai urmări
 • Cele mai noi
 • Cea mai mare evaluare


0

&# 10004;

Răspuns privat

VPN gratuit pentru torrenting? Nu există așa ceva, chiar și VPN-ul plătit compromite undeva datele, așa cum a făcut PureVPN în câteva luni în urmă.

În special vorbind despre Torrenting! Nu aveți nevoie de VPN; în schimb, aveți nevoie de cel mai rapid VPN. După cum puteți ști, există chiar și versiunea plătită care încetinește conexiunea dvs. la internet, așa cum ar fi trebuit, din cauza criptării.

Ai rostul corect? Trebuie să mergeți cu o criptare rapidă și puternică pentru a nu vă prinde în timpul descărcării.

Am cercetat să găsesc un VPN care să fie bun pentru torrenting. Așa că am ajuns să știu ExpressVPN (bazat pe experiența utilizatorului).

ExpressVPN este destul de fiabil din punct de vedere al anonimatului, dar puțin costisitor. Cu toate acestea, folosesc această VPN în ultimii doi ani pentru rețeaua P2P, dar nu am avut niciodată o singură problemă cu performanțele sale generale.

Marcată ca spam

Postat de Jordan Bell (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33)

Răspuns la 25 februarie 2019 13:05


  0

  &# 10004;

  Răspuns privat

  În cazul în care abordarea este de a integra cel mai bun VPN gratuit pentru torrenting pe dispozitivul dvs. pentru anonimat decât un verdict adecvat NordVPN. Acest VPN are servere P2P care ajută rețeaua dvs. să funcționeze rapid, fără întrerupere. Aceasta înseamnă că activitățile browserului dvs. vor rămâne ascunse de ISP.

  VPN-urile gratuite pentru torrenting sunt mai puțin costisitoare în comparație cu alte servicii VPN. De asemenea, PIA VPN a considerat VPN-ul gratuit P2P, comoditatea serverelor VPN ajută la acoperirea întregii lumi. Creează o conexiune rapidă cu costuri reduse, ceea ce face din VPN o opțiune unică pentru utilizatori.

  SNO

  Furnizori

  Preț

  Oferta cu reducere

  1

  NordVPN

  2,75 USD – lună

  77% reducere

  2

  ExpressVPN

  8,33 USD – lună

  35% reducere

  3

  PureVPN

  2,95 USD – Luna

  65% reducere

  4

  VPN PIA

  3,33 USD – lună

  12% reducere

  Marcată ca spam

  Postat de David Thomson (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33)

  Răspuns la 11 februarie 2019 7:11 am


   0

   &# 10004;

   Răspuns privat

   Procesul începe atunci când instalați aplicația torrent, cum ar fi Bittorrent și conectați computerul pentru partajarea de fișiere P2P. Procedura implică multe riscuri, deoarece torrenturile conțin adesea malware și oamenii folosesc VPN gratuit pentru torrenting, care nu au suficiente niveluri de siguranță pentru a păstra informațiile..

   Pentru a evita astfel de întâlniri, aveți nevoie de un VPN fiabil pentru a face ca datele să fie private din privirile indurerate ale ISP. Ele ascund locația dvs. reală și adresa IP care anonimizează traficul pe internet.

   PureVPN este un software excelent care funcționează în toate țările. Au mai mult de 750+ servere VPN care se actualizează în mod regulat pentru a menține viteza. De asemenea, PureVPN este inovator în lansarea protocoalelor de securitate care criptează datele și identitatea furate.

   Marcată ca spam

   Postat de Martin Smith (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33)

   Răspuns la 14 decembrie 2018, ora 11:15


    0

    &# 10004;

    Răspuns privat

    Da, nu vă gândiți să aveți cea mai bună VPN gratuită pentru torrenting, deoarece nu oferă o protecție de 256 biți utilizatorilor de internet, care sunt datele ascunse ale dvs. în text chipper. Cu toate acestea, VPN-urile gratuite colaborează cu agențiile guvernamentale și ISP-urile pentru a prinde persoane prin descărcarea conținutului ilegal.

    În acest scenariu, aș dori să vă recomand ExpressVPN pentru torrenting este o opțiune mult mai fiabilă, deoarece oferă 256 criptare încorporată și satisface publicul care adoră torentingul cu ascunderea datelor. Mai mult, dispune de servere P2P care sustrag accelerarea vitezei și mențin performanțele conexiunii.

    Marcată ca spam

    Postat de Chris Jordan (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33)

    Răspuns la 30 noiembrie 2018 10:08


     0

     &# 10004;

     Răspuns privat

     Torrenting folosește canalul P2P, care permite altor utilizatori să se conecteze la sistemul dvs. În această eră a ISP-urilor tehnologice și a altor ochi înțepători îți pot urmări cu ușurință activitățile, ceea ce aruncă complet cea mai bună VPN gratuită pentru a face probleme. În opinia mea, un compromis VPN gratuit în ceea ce privește funcțiile, motiv pentru care este „gratuit”.

     Pentru a ascunde activitățile de internet de ISP-uri și alte organizații, cum ar fi agențiile de supraveghere și troll-urile de copyright. Este necesar să aveți un NordVPN în timp ce torentează anonimatul pe internet al acestei garanții, fără limite de lățime de bandă sau scurgeri de IP către hackeri și amatori de date.

     Marcată ca spam

     Postat de Alexander Kole (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33)

     Răspuns la 20 noiembrie 2018 14:27


      0

      &# 10004;

      Răspuns privat

      Toate națiunile au aprobat ISP-urile lor pentru păstrarea informațiilor despre client, care a restrâns spațiul pentru activități online. Acest lucru poate fi evitat prin încorporarea celui mai bun VPN gratuit pentru torrenting, deoarece ștampila ca o alternativă potrivită, deoarece face un pasaj diferit pentru schimbul de activități web.

      O mare parte dintre utilizatorii torrenți aplică VPN P2P gratuit, deoarece nu necesită validarea și creează o asociere fără a percepe un ban solitar. Un VPN torrent gratuit nu are o viteză rapidă care extinde intervalul de timp. În plus, eliberează datele dvs. autentice către furnizorii de servicii Internet și organizații.

      Unele VPN sunt bine recunoscute pentru torrenting, de exemplu, NordVPN sau ExpressVPN. Cu toate acestea, aceste VPN-uri nu se află în clasa de torrenting. Cu toate acestea, aceste VPN-uri sunt cunoscute pentru creșterea vitezei de torentare. Cea mai mare parte a populației aplică VPN-uri pentru torrenting și au o experiență îmbunătățită, împreună cu viteze rapide și rețele sigure.

      Marcată ca spam

      Postat de Alan Balaban (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33)

      Răspuns la 20 octombrie 2018 11:01


       0

       &# 10004;

       Răspuns privat

       Da, știu că Tunnelbear, care a avut loc în VPN gratuit pentru torrente, îndeplinește promisiunea de a furniza conexiunea la internet fără încărcare cu criptare end-to-end. Când iubitorul torrent introduce o interogare pe dispozitiv. În primul rând, se trece pe serverul VPN printr-un cilindru securizat stabilit de Tunnelbear, apoi se deplasează pe internetul global.

       Această procedură nu încetinește viteza internetului, motivul pentru care VPN-ul gratuit pentru torrenting folosește servere P2P care sunt făcute pentru a transfera pachete de date pe internet.

       Cu toate acestea, nu sunteți niciodată sigur cu politicile de confidențialitate ale unui serviciu VPN gratuit. Confidențialitatea este o cerință necesară, în special atunci când efectuați descărcarea și partajarea de fișiere P2P. Majoritatea oamenilor optează prin VPN-uri gratuite, deoarece sunt preocupați de rata ridicată și de investițiile lor care nu ar trebui să intre în regulă.

       NordVPN este unul dintre serviciile VPN plătite, care sunt populare, precum și cu adevărat accesibile. De asemenea, riscurile dvs. de investiții se sustrag cu o perioadă de încercare gratuită și garanție de returnare a banilor.

       Marcată ca spam

       Postat de Peter Joe (Întrebări: 0, Răspunsuri: 2)

       Răspuns la 17 august 2018 19:37


        0

        &# 10004;

        Răspuns privat

        Există nenumărate cele mai bune VPN gratuite pentru torrenting pentru a crea o conexiune la internet separată. Cu toate acestea, unele VPN-uri nu servesc un avantaj special pentru utilizatorii torrenți. De asemenea, VPN-urile gratuite pentru torrent nu oferă servere optimizate P2P care să includă viteza rapidă. Aceste VPN-uri scurg datele către ISP-uri și agenții, care este împotriva libertății internetului.

        În opinia mea, cel mai bun VPN torrent ar fi NordVPN, deoarece prioritizează confidențialitatea pe internet a utilizatorilor. NordVPN oferă servere optimizate P2P, care sunt securizate cu criptare imposibil de fisurat. Pe scurt, am fost destul de uimit de viteza și nivelul de protecție oferite utilizatorilor. Investiția în acest VPN va merita dacă vă gândiți să vă torrentați cu un VPN.

        Marcată ca spam

        Postat de Amelia Louis (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33)

        Răspuns la 11 iulie 2018 18:39


         0

         &# 10004;

         Răspuns privat

         Toate țările au autorizat ISP-urile lor pentru păstrarea datelor utilizatorului, care au limitat spațiul pentru activitățile torrentului. Acest lucru se poate sustrage integrând cel mai bun VPN gratuit pentru torrenting, deoarece marchează ca opțiune corespunzătoare, deoarece creează un tunel separat pentru tranzacția traficului de internet.

         Dacă oamenii suferă de atacuri cibernetice decât este important să se evite VPN-ul gratuit P2P pentru transferul fișierelor, deoarece nu criptează datele generate de computer și care pot fi văzute de agențiile de supraveghere.

         Chiar acum, ExpressVPN este perfect pentru torenting, deoarece ascunde informațiile folosind criptarea de 256 biți care face ca traficul de internet să fie ascuns. Deci, acest lucru devine imposibil de decriptat pentru ISP-uri și agențiile de supraveghere.

         Marcată ca spam

         Postat de David Jackson (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33)

         Răspuns la 22 iunie 2018 10:53 am


          0

          &# 10004;

          Răspuns privat

          În loc să evidențiezi cel mai bun VPN gratuit pentru torrenting, pentru a face anonimat traficul și identitatea ta. Poate fi o opțiune sigură de aplicat ExpressVPN care nu menține activitățile de înregistrare și nu oferă viteză rapidă în mod constant. Dispune de protocoale care creează o conexiune solidă P2P și care se sustrage ochilor indurerați.

          Majoritatea iubitorilor de torrent utilizează VPN P2P gratuit, deoarece nu necesită autentificarea și stabilește o conexiune fără a percepe un singur ban. Cu toate acestea, VPN-ul torrenting gratuit nu are o viteză rapidă care crește intervalul de timp. De asemenea, vă scurge informațiile reale către furnizorii de servicii Internet și agențiile de supraveghere.

          În vremurile recente am experimentat ExpressVPN pentru torrenting în diferite regiuni ale SUA și am avut o perioadă destul de excelentă cu aplicațiile VPN, deoarece menține fiabilitatea conexiunii rapide.

          Marcată ca spam

          Postat de Mike Wilson (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33)

          Răspuns la 4 mai 2018 7:33


           0

           &# 10004;

           Răspuns privat

           Cred că nu ați făcut o cercetare minuțioasă despre VPN-ul gratuit pentru a fi torentat, altfel opinia dvs. ar putea avea aspecte diferite. Ei bine, aceste VPN-uri au limitări în ceea ce privește anonimatul și serverele P2P, care este nevoia esențială a torrenterelor. Deoarece transformă viteza internetului și blochează ISP-ul să citească traficul pe internet.

           Cu toate acestea, există unele dintre cele mai bune VPN-uri de torrenting gratuite, evidențiate de persoanele cu experiență reală care susțin traficul uTorrent și BitTorrent. Aveți doar acel software VPN pe mai multe dispozitive și puteți contracara restricția legilor privind drepturile de autor impuse de agențiile de supraveghere.

           Marcată ca spam

           Postat de Tom Jones (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33)

           Răspuns la 2 aprilie 2018 13:48


            0

            &# 10004;

            Răspuns privat

            Nu sunteți sigur despre ce VPN torrenting gratuit vorbiți, deoarece toate acestea nu sunt proiectate pentru a realiza o conexiune sigură cu uTorrent sau BitTorrent. Trebuie să clasificați VPN-ul torrent gratuit, luând în considerare factorii care vin în toată procedura.

            Unele VPN sunt renumite pentru torrenting, cum ar fi ExpressVPN sau NordVPN. Cu toate acestea, aceste VPN nu se încadrează în categoria celor mai bune VPN gratuite pentru torrenting, sunt VPN plătite, dar acceptă metoda de torrenting. Majoritatea oamenilor aplică aceste VPN-uri pentru torrenting și au o rată de succes în termeni de viteză rapidă și conectivitate.

            Marcată ca spam

            Postat de Joe Denly (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33)

            Răspuns la 16 martie 2018 7:37 am


             0

             &# 10004;

             Răspuns privat

             Multe persoane nu pot fi oprite pentru a anunța că VPN gratuit pentru uTorrent este o decizie utilă. Cred că înainte de a face verdictul trebuie să vadă rezultatele istorice. Persoanele care încearcă să scape de ISP și supravegherea în masă, fără a avea o criptare solidă capturată în conformitate cu legea încălcării drepturilor de autor.

             Cu toate acestea, opțiunea similară este încă reușită, dar personalizarea intră în joc cu cele mai bune VPN gratuite pentru torrenting. Înseamnă că trebuie să pregătiți o listă de verificare prin care puteți recunoaște VPN-ul torrent gratuit, care este esențial pentru această sursă. Procedura a necesitat timp, dar dacă nu aveți, atunci puteți lua NordVPN pentru torrent, care este cea mai potrivită alegere.

             Marcată ca spam

             Postat de James Peterson (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33)

             Răspuns la 20 februarie 2018 19:15


              1

              &# 10004;

              Răspuns privat

              Da, am văzut oameni care se luptă cu VPN-ul gratuit pentru torrenting și încearcă mai mulți supleanți pentru a avea o conexiune la internet durabilă. Se întâmplă atunci când instrumentul dvs. VPN este insuficient pentru a menține traficul pe Internet criptat. Oferă ISP-urilor o poziție favorabilă pentru punerea în aplicare a regulilor și reglementărilor drepturilor de autor, care au marcat utilizatorul ca persoană neagră.

              Pentru a evita astfel de lucruri care includ hacking-ul și scurgerea datelor de navigare către ISP-uri, atunci evitați VPN-ul torrent gratuit și căutați să aveți un instrument de încredere precum ExpressVPN pentru torrenting. Acceptă partajarea de fișiere P2P și are un set mare de servere VPN care oferă viteză rapidă. ExpressVPN criptează în mod specific informațiile generale ale utilizatorilor și permite utilizatorilor finali autorizați să vadă aceste informații.

              Marcată ca spam

              Postat de Albert Marsh (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33)

              Răspuns la 5 februarie 2018 la 9:10


               0

               &# 10004;

               Răspuns privat

               Sunt complet de acord cu acei oameni a căror opinie preferă scutul hotspot pentru torrenting. Are câteva motive care îl fac cel mai bun VPN gratuit pentru torrenting și nimeni nu poate nega aceste fapte. Hotspot VPN participă activ la problemele de confidențialitate pe internet și care și-a construit reputația în rândul utilizatorilor.

               Nu puteți marca scutul hotspot în lista VPN-ului torrenting gratuit care adesea intră în fluxul principal din cauza vulnerabilităților lor. De asemenea, acest VPN nu este exclusiv pentru un scop specific, precum partajarea de fișiere P2P. Hotspot VPN este operațional în multe țări, deoarece au ocupat servere VPN la nivel mondial.

               Marcată ca spam

               Postat de Kelly Morrison (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33)

               Răspuns la 26 ianuarie 2018 19:20


                0

                &# 10004;

                Răspuns privat

                Te gândești să folosești VPN gratuit pentru Torrenting? Ei bine, nu este un instrument perfect, întrucât nu au suportul serverelor P2P care vă vor permite viteza de descărcare rapidă.

                Momentan, Betternet poate funcționa în aceste situații, ceea ce îl face cel mai bun VPN gratuit pentru torrenting, având în vedere faptul că acoperă factorii de securitate și protecție și face ca conexiunea web să evadeze din domeniul ISP..

                Torrentul VPN gratuit alocă o adresă IP solitară pentru mai mult de 80 de clienți și care permite clienților diferiți să vă vadă activitatea fără a efectua plăți. Multe persoane sunt hacked în timp ce utilizează aceste VPN-uri, având în vedere acest motiv.

                Este mult mai bine să folosiți ExpressVPN pe motiv că acestea criptează datele dvs. când sunteți conectat la acestea. Astfel, activitatea dvs. online este ținută ascunsă de ochii indurerați ai ISP-ului și agențiilor guvernamentale.

                Marcată ca spam

                Postat de Eric Mathews (Întrebări: 0, Răspunsuri: 4)

                Răspuns la 21 ianuarie 2018 17:17


                 0

                 &# 10004;

                 Răspuns privat

                 Procedura poate fi înfricoșătoare atunci când dispozitivul dvs. curge informațiile către ISP-uri sau agenții de supraveghere în timp ce sunteți conectat la rețeaua P2P. În acest fel, torrentingul VPN gratuit nu este o decizie decentă de adoptat. Nu acoperă regiunea de securitate online și nici nu criptează navigarea online.

                 În astfel de situații, un VPN P2P pentru torrent este tot ceea ce aveți nevoie. Ele satisfac dorința dvs., care partajează cel mai rapid informația cu criptare end-to-end. În mod clar, cealaltă poziție favorabilă este predominantă, care este aceea că îți desfășoară zona și te scutește de ISP-ul tău. Întrucât sunteți nedetectabil la ISP-ul dvs., navigați anonim și torrent liber.

                 Marcată ca spam

                 Postat de Adam Bolt (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33)

                 Răspuns la 18 ianuarie 2018 11:24


                  0

                  &# 10004;

                  Răspuns privat

                  Procedura începe când interfați cu un torrent, de exemplu, Bittorrent și interfațează computerul pentru partajarea de fișiere P2P. Metodologia include o mulțime de pericole care conțin programe malware și indivizii utilizează VPN-ul torrenting gratuit, care nu are suficiente niveluri pentru a urmări datele.

                  Pentru a menține distanța față de astfel de experiențe, aveți nevoie de cel mai bun VPN pentru torrent pentru a face ca informațiile să fie private de la ISP. Ele ascund zona dvs. autentică și adresa IP care vă anonimizează activitatea online.

                  Folosesc NordVPN pentru torrent, pe motiv că acest VPN este excelent în ceea ce privește securitatea și protecția, care este cerința fundamentală pentru torrenting. NordVPN reîmprospătează produsul pe care îl prezintă cea mai recentă securitate cu extinderea serverelor VPN. Este unul dintre furnizorii VPN plătiti care sunt proeminenți și, în plus, extrem de moderați.

                  Marcată ca spam

                  Postat de Elton Finch (Întrebări: 0, Răspunsuri: 4)

                  Răspuns la 11 ianuarie 2018 ora 17:23


                   0

                   &# 10004;

                   Răspuns privat

                   Torrentingul se transformă într-un risc atunci când computerul sau gadgetul interfețează cu webul fără a aplica eforturile de siguranță. Activitățile web pe care le desfășurați intră direct în aranjamentul de verificare al ISP și vă emit o notificare. Nu vă puteți ține departe de aceste precauții cu VPN gratuit pentru torrentare, având în vedere faptul că nu acoperă teritoriul securității online.

                   Pentru a ascunde personalitatea web de la ISP pe fondul apei, este esențial să ai un VPN cel mai bun pentru torrenting, având în vedere faptul că oferă aspecte importante, de exemplu, Kill switch, funcționează și protejează în mod natural activitatea dvs. de la partajare la ISP atunci când VPN rambursează din cauza progresului în viteza web, având în vedere clienții excesiv de mulți care vizează un document similar.

                   Instrumente VPN recomandate pentru torrenting NordVPN și ExpressVPN

                   Marcată ca spam

                   Postat de Mirko Hales (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33)

                   Răspuns la 4 ianuarie 2018 15:44


                    0

                    &# 10004;

                    Răspuns privat

                    Trebuie să știți că torentarea este periculoasă atunci când dispozitivul cu care sunteți conectat este vulnerabil la atacuri cibernetice. Aceasta are loc atunci când nu sunt luate măsuri de securitate. Astfel, un serviciu VPN gratuit pentru torrenting nu este o alegere bună pentru a opta. Nu acoperă zona de confidențialitate online și nici nu criptează navigarea pe internet.

                    În astfel de circumstanțe, cel mai bun VPN pentru torrenting este tot ceea ce ai nevoie. Îți îndeplinesc dorința de partajare de fișiere P2P cu criptare end-to-end. Evident, celălalt avantaj este popular, deoarece este faptul că îți ascunde locația și te protejează de ochii înfocați ai ISP-ului tău. Din moment ce sunteți invizibil pentru ISP-ul dvs., navigați anonim și torrent liber.

                    Marcată ca spam

                    Postat de John Brandon (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33)

                    Răspuns la 1 ianuarie 2018 17:16

                     «Înapoi la pagina anterioară

                     Vă rugăm să vă conectați pentru a posta întrebări.

                     Nume de utilizator sau Adresa de email

                     Parola

                     Amintește-ți de mine

                     • Accesați pagina de conectare WP
                     Kim Martin
                     Kim Martin Administrator
                     Sorry! The Author has not filled his profile.
                     follow me