A legjobb VPN iOS-hez (2020-as áttekintés)

Ismeri azt a személyt, akinek a 7. osztály óta valahogy mindig van a legújabb iPhone? Például egy nappal a kiadása után? Vagy ha nem tudod, miről beszélünk, akkor valószínűleg maga volt az a gyerek. Ha Ön dedikált iPhone vagy akár iPad felhasználó, akkor meg fogja keresni a készülékéhez a legjobb szoftvert. Tudod azt is, hogy mennyire fontos a mobilbiztonság, és hogy még akkor is, ha az internetet használja a telefonján vagy az iPadén, az mégis olyan hely, ahol az információk vagy az adatok veszélybe kerülhetnek..


A VPN megvédi magát, személyazonosságát és a készüléken tárolt adatokat. Különösen akkor, ha gyakran utazik valaki, az a tény, hogy az iPhone-ját vagy iPadjét ugyanolyan módon tudja használni a világ minden tájáról, nagyon fontos, hogy a dolgok úton folyhassanak.

Ha kíváncsi, hogy miért van szüksége VPN-re iPhone vagy iPad készülékéhez, Könnyű elfelejteni, hogy még akkor is, ha nem aktívan szörfözni az interneten, az eszközén vannak olyan alkalmazások, amelyek valószínűleg valamilyen módon kapcsolódnak egymáshoz, és az adott eszközön tárolt információk megosztják.

Ebben a listában megpróbáljuk lebontani a VPN futtatásának 3 legjobb módszerét iOS rendszeren, és megtalálhatja azt, amelyik a legmegfelelőbb az Ön számára!

TLDR

Nincs ideje elolvasni ezt a teljes cikket?

Az NordVPN-t minősítettük az iOS általános VPN-ének. Szilárd érveket fogunk előterjeszteni a Surfshark és az ExpressVPN számára, de a Surfshark biztonságos adatvédelmet, legnagyobb sebességet és megfizethető árat kínál, amelyet nehéz legyőzni a megfelelő VPN kiválasztásakor. Mind a 3 szolgáltatást érdemes megnézni, és ezekkel valójában nem hibázhat.

1. NordVPN

Áttekintés és szolgáltatások

Ha jobban gondolkodik az adatvédelemben és a biztonságban, akkor a NordVPN lehet a legmegfelelőbb. Úgy értem, szó szerint katonai titkosítást használnak felhasználói adataik védelmére. Kettős VPN-funkciójuknak köszönhetően növelik a biztonság iránti elkötelezettségüket, amely egy extra biztonsági réteget hirdet az eredeti titkosítás tetején egy második VPN-kiszolgálón történő áthaladással, és másodszor is titkosítással. Ezt VPN szerver láncolásnak nevezik. Ezzel a tevékenységet két különféle szerver rejti el, és ezzel extra adatvédelmet biztosít bármi számára, amit esetleg online tesz.

NordVPN

Egy másik módja annak, hogy az NordVPN megvédje felhasználóit, az automatikus ölési kapcsoló technikája. Ez a szolgáltatás folyamatosan figyeli az online tevékenységeket, és ha bármilyen okból megszakad a VPN-kapcsolata, a Kill Switch blokkolja a készüléket vagy az összes olyan alkalmazást, amelyet kiválasztott a csatlakozáshoz. Ez több okból is fontos, de többnyire utolsó védelmi vonalként szolgál a személyes adatainak véletlenszerű kitettsége ellen.

NordVPN

A NordVPN a személyes adatait sem naplózza. Ez azt jelenti, hogy a VPN-hez kapcsolódás közben semmit sem tartanak arról, hogy mi az Ön tevékenysége. Az időbélyegek, a forgalom, az IP-címek és egyebek teljesen privát állapotban vannak, és azokat semmilyen módon nem tárolják. Ez akkor fontos, ha valamelyik internethasználata magában foglalja a fizetési lehetőségek használatát vagy az olyan országokba utazást, ahol esetleg vannak adatgyűjtési követelmények.

NordVPN

Végül, a NordVPN hatékony a rendelkezésre álló kiszolgálók nagy száma miatt. Szinte 60 országban több mint 5500 szerver érhető el. Noha vannak olyan VPN-szolgáltatások, amelyek több ország számára is elérhetők, a kiszolgálók nagy száma azt jelenti, hogy a felhasználó számára a pontos adatvédelem és kapcsolat szükséges..

nordvpn szerverek

NordVPN

Ár

A NordVPN, mint a listán szereplő többi lehetőség, szintén meglehetősen megfizethető, főleg hosszú távú kötelezettségvállaláskor. Ezen felül 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínálnak, amely hasznos lehet, ha valaki csak teszteli a VPN-t, hogy kiderüljön-e annak életképessége hosszú távon, és olyan speciális akciókat futtat, amelyek akár 3 éves terveket is készíthetnek Havonta 2,49 dollár. A szokásos árazásukért 2,99 éves havi havi 4,99 dollár, az egyéves terv havi 6,99 dollár, a havi előfizetés havi 11,95 dollárt fog fizetni..

NordVPN

Előnyök

 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Rengeteg szerver
 • Csúcskategóriás adatvédelem és biztonság
 • Ad-blokkoló szoftver
 • Nem naplózza az adatokat

Hátrányok

 • Nem használhat egyszerre egy csomó eszközt
 • Az internet sebessége változhat

Ár

2,99 USD – 11,95 USD havonta

Próbálja ki az iOS-re telepített NordVPN-t!

2. Surfshark

Áttekintés és szolgáltatások

A Surfshark, az iOS-hez tartozó VPN-ek rangsorában a második általános választás, több funkcióval rendelkezik, nem csak olcsón. Noha az ár vonzó, ez a szolgáltatás sok dolgot elvégz, amelyet bármely felhasználó szeretne egy VPN-től. A Surfshark a Whitelister nevű funkciót használja, amely eszköz lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy pontosan kiválassza, mely webhelyeket kívánja a VPN lefedettség alatt használni. Ez lehetővé teszi egyes meghatározott helyek számára, hogy megkerüljék a VPN-t egy osztott alagút eszközzel. A felhasználók melyiket választják.

Miért számít ez? Nem szeretné, ha mindent egy VPN fedezne? Nos, nem feltétlenül. Érdemes lehet privát és védett böngészés közben, de csatlakoznia kell egy közeli nyomtatóhoz, vagy megtudhatja, hol található a legközelebbi kutya-ápolási üzlet az Airbnb közelében. Csak az engedélyezett webhelyek vagy alkalmazások mennek külön alagúton.

Surfshark

A Surfshark másik hasznos szolgáltatása az, hogy korlátlan eszközökhöz csatlakozhat. Ha még nem ismeri a VPN-világot, ez valójában nagyon nagy ügy. A legtöbb VPN-szolgáltatás, különösen az ilyen árú szolgáltatások, a legjobb esetben legfeljebb 5 különböző eszközt tartalmaz. Ez tökéletesen lehetővé tenné ezt a szolgáltatást egy család számára, vagy olyan személy számára, akinek rengeteg extra eszköze van a munkához. Ez lehetővé tenné, hogy a VPN úgy működjön, mint minden eszköz, miközben mindegyik védett.

Surfshark

Ami az adatvédelmet illeti, a Surfshark ezt is magában foglalja. A CleanWeb nevű funkciót futtatják, amely alapvetően egy csúcskategóriás adblokkoló. Noha úgy tűnhet, hogy ez csak egy egyszerű bosszantást állít le, egy ilyen szoftver segít biztosítani abban, hogy nem kattint olyan linkekre, amelyek károsak lehetnek az eszközére. Mindenesetre blokkolja a rosszindulatú programokat tartalmazó webhelyeket, és ügyel arra, hogy ne kerüljenek adathalász-kísérletek.

Surfshark

A Surfshark annyira magabiztos a biztonságában, hogy ténylegesen blogoltak arról, amikor rendszereik auditáltak. Ez hatalom, ha feltesz tőlünk!

Ár

Most a kiemelt oldalra, az ár. A Surfshark komolyan megfizethető, különösen akkor, ha elkötelezheti magát egy hosszú távú terv mellett. Míg a havi ára nem különbözik annyira a versenytársaktól, a 2 éves tervük csak 1,99 dollárba kerül havonta. Egy évre havonta 5,99 dollárt fog fizetni, a havonta pedig 11,95 dollárt kell fizetnie. Ha a VPN hosszú távú használatát akarja, akkor nem fog jobb ajánlatot találni, mint a Surfshark 2 éves előfizetési terve..

Surfshark

Előnyök

 • Legjobb titkosítás és biztonság
 • Nem követi az adatokat
 • Hasznos streaming
 • Nagyszerű a kínzáshoz
 • Nagyon megfizethető

Hátrányok

 • Nem hatalmas mennyiségű szerver
 • Meglehetősen új VPN

Ár

1,95 USD – 11,95 USD havonta

Ahhoz, hogy kipróbálhassa a Surfshark szolgáltatását, töltse le most az iOS rendszerre!

3. ExpressVPN

Áttekintés és szolgáltatások

Ha hallottál egy VPN-szolgáltatásról, akkor valószínűleg ExpressVPN. Ez egyfajta VPN-k „nagy ember az egyetemen”. Közismert, hogy nagyon felhasználóbarát és könnyen használható. Ezt a cikket az ExpressVPN kapcsolata írja, és egyetértek azzal, hogy soha nem gondolok arra, hogy VPN-t használok, és ez valószínűleg jó dolog, igaz?

Az ExpressVPN az egyik legjobb, ha az internetes sebességről van szó, ami igazán fontos, különösen akkor, ha VPN-t használ torrentinghez vagy a Netflix nézéséhez. Ezek lehetővé teszik a sebességteszt futtatását bármelyik kiválasztott szerveren, így válogathat, hogy melyiket használja. Ezenkívül a különféle kiszolgálókat is besorolja a sebesség alapján, mielőtt még egyet is kiválasztana.

ExpressVPN

Az ExpressVPN másik jó tulajdonsága a split-alagút-technológia. Ez lehetővé teszi, hogy az eszköz forgalmának egy részét titkosított alagúton keresztül irányítsa, míg a többi közvetlenül csatlakozik. A fentiekben megvitattuk, hogy ez a szolgáltatás miért hasznos lehet, de leginkább akkor, ha valami biztonságos letöltését próbálja elvégezni, miközben csatlakozik a helyi internethez, vagy ha közeli eszközhöz próbál csatlakozni. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a helyi és a külföldi internet egyidejű használatát.

ExpressVPN

Ez a szolgáltatás biztonsági célokra is használható. A forgalom keverésének és az IP-címek elrejtésének a szokásos VPN-gyakorlaton kívül az ExpressVPN titkosítja az adatokat a számítógép és a biztonságos VPN-kiszolgálók között. AES-t (Advanced Encryption Standard) használnak, amelyet az Egyesült Államok kormánya szintén számítógépes védelemre használ. Ilyen módon, még akkor is, ha az Ön adataihoz valamilyen módon hozzáférne egy harmadik fél, akkor nem tudják elolvasni.

ExpressVPN

Ár

Noha az ExpressVPN semmiképpen sem drága, nincsenek valódi kedvezményeik, mint amelyeket a többi lehetőség tesz a hosszú távú tervről. Kicsit megtakaríthat, ha feliratkozik az éves tervre, de ez nem igazán jelentős. Egyéves kötelezettségvállalás esetén havonta 8,32 dollár jön ki. A 6 hónap havi 9,99 USD-t fog fizetni, a havi előfizetés pedig 12,95 USD. Ismét nem olyan olcsó, mint a többiek, de vannak okok miatt annyira népszerű, és személyesen bízhatom vele.

ExpressVPN

Előnyök

 • 24 / ügyfélszolgálat élő csevegéssel
 • Önsebesség-tesztek
 • Javított biztonság
 • Pénzvisszafizetési garancia

Hátrányok

 • Csak annyi készüléket használhat egyszerre
 • Nem elég kedvezmény a hosszú távú tervekhez

Ár

8,50 USD – 12,95 USD havonta

Töltse le az ExpressVPN iOS szoftvert!

További információ a VPN-ről?

Ha ezen a listán keresztül haladtál, és még mindig nem biztos abban, hogy valójában mi a VPN, akkor további segítségért nézze meg ezt az útmutatót. A védelem és a magánélet mellett a VPN használata lehetővé teszi az internet használatát, mintha otthon utazna. Függetlenül attól, hogy most felismeri, vagy sem, akkor akkor lesz, ha VPN nélkül úton van.

Mi legyen a következő

Nos, válasszon már egyet! Komolyan véve, mind a három lehetőség jó. Egyesek valóban olcsók, mások maximális védelmet nyújtanak, mások pedig streaminghez vagy nagyon felhasználóbarátak. Miután döntött, vannak források arra az esetre, ha bármilyen problémája lenne az iPhone vagy iPad készüléken történő beállításával. Sok szerencsét!

További kapcsolódó útmutatók

 • A legjobb VPN az Androidra
 • A legjobb VPN for Windows
 • A legjobb VPN streaminghez

GYIK

Jó a VPN az iPhone számára?

Mindig jó ötlet a személyes adatainak védelme, függetlenül attól, hogy milyen készüléket használ. Az iPhone készülékkel könnyű azt gondolni, hogy nem úgy tallóz, mint ahogy számítógépen, de ne feledje, hogy az alkalmazások folyamatosan futnak és adatokat gyűjtenek. Ezt egy VPN-szolgáltatás védi.

Jogi VPN?

Igen! Az online legális tevékenységek VPN alatt is törvényesek. Ezenkívül minden online illegális tevékenység továbbra is illegális a VPN-sel.

Hagy egy VPN-t, amely folyamatosan fut?

Amint a cikkben néhányszor megvitattuk, vannak olyan esetek, amikor érdemes osztott alagút alkalmazást használni, és közvetlenül csatlakozni az internethez. Az iOS esetén fontos emlékezni, hogy az alkalmazások akkor is gyűjthetnek adatokat, ha nem használják. Tehát az állandó védelem pozitív.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map