Paras VPN iOS: lle (2020-arvostelu)

Tunnetko henkilön, jolla on 7. luokasta lähtien jotenkin aina uusin iPhone? Kuten päivää sen julkaisun jälkeen? Tai jos et tiedä kenestä me puhumme, olet todennäköisesti se lapsi. Jos olet omistettu iPhone tai jopa iPad-käyttäjä, aiot etsiä laitteellesi parhaimman ohjelmiston. Tiedät myös, kuinka tärkeä mobiiliturvallisuus on ja että vaikka Internetiä käytettäisiin puhelimessa tai iPadissa, se on silti paikka, jossa tiedot voivat vaarantua.


VPN-suojaus suojaa itseäsi, henkilöllisyyttäsi ja laitteeseesi tallennettuja tietoja. Varsinkin jos olet joku matkustava usein, kyky käyttää iPhonea tai iPadiasi samalla tavalla ympäri maailmaa on todella tärkeää pitää asiat virtaamalla tiellä.

Jos mietit, miksi tarvitset VPN-yhteyttä iPhonellesi tai iPadillesi, on helppo unohtaa, että vaikka et aktiivisesti selaa Internetiä, laitteellasi on sovelluksia, jotka ovat todennäköisesti jollain tavalla yhteydessä toisiinsa, ja kyseiseen laitteeseen tallennetut tiedot jaetaan.

Tässä luettelossa yritämme eritellä 3 parasta vaihtoehtoa VPN: n käyttämiseksi iOS: ssä. Löydät parhaiten sopivan vaihtoehdon!

TLDR

Eikä ole aikaa lukea tätä artikkelia perusteellisesti?

Arvioimme NordVPN: n parhaaksi VPN: ksi iOS: lle. Aiomme esittää perusteellisia perusteita Surfsharkille ja ExpressVPN: lle, mutta Surfsharkilla on turvallinen yksityisyys, huippunopeudet ja edullinen hinta, jota on vaikea voittaa oikean VPN: n valitsemisessa. Kaikki 3 palvelua kannattaa tarkistaa, ja et todellakaan voi mennä pieleen näiden kanssa.

1. NordVPN

Yleiskatsaus ja ominaisuudet

Jos olet tosissasi yksityisyyden ja turvallisuuden suhteen enemmän kuin mikään muu, NordVPN saattaa olla sinulle parhaiten sopiva. Tarkoitan, että he käyttävät kirjaimellisesti armeijan luokan salausta käyttäjiensä tietojen suojaamiseksi. Ne lisäävät sitoutumistaan ​​turvallisuuteen kaksois-VPN-ominaisuutensa ansiosta, joka mainostaa ylimääräisen suojauskerroksen alkuperäisen salauksen päälle, kuljettamalla toisen VPN-palvelimen läpi ja salaamalla itsensä toisen kerran. Tätä kutsutaan VPN-palvelimen ketjuttamiseksi. Näin tekemällä toimintosi piilotetaan kahdella eri palvelimella, mikä antaa sinulle ylimääräisen tietosuojan kaikelle, mitä saatat tehdä verkossa.

NordVPN

Toinen tapa, jolla NordVPN suojelee käyttäjiään, on automaattinen tappajakytkentätekniikka. Tämä ominaisuus tarkkailee jatkuvasti online-toimintaa, ja jos yhteys VPN-verkkoon katkeaa jostain syystä, Kill Switch estää laitteen tai valittujen sovellusten yhdistämisen. Tämä on tärkeää monista syistä, mutta enimmäkseen viimeisenä puolustuslinjana kaikilta henkilökohtaisilta tietosi vahingossa paljastumiselta.

NordVPN

NordVPN ei myöskään kirjaa henkilökohtaisia ​​tietojasi. Tämä tarkoittaa, että he eivät säilytä mitään aktiviteettiasi ollessasi yhteydessä VPN-verkkoon. Aikaleimat, liikenne, IP-osoitteet ja muut pidetään täysin yksityisinä eikä niitä tallenneta millään tavalla. Tämä on tärkeää, jos joku Internet-käytöstä sisältää maksutapojen käyttämisen tai matkustamisen maihin, joissa saattaa olla tiedonkeruuvaatimuksia.

NordVPN

Viimeiseksi, NordVPN on tehokas käytettävissä olevien palvelimien suuren määrän vuoksi. Melkein 60 maassa on saatavana yli 5500 palvelinta. Vaikka on olemassa VPN-palveluita, joihin pääsee useammissa maissa, palvelimien suuri määrä tarkoittaa, että käyttäjä voi olla tarkka tietosuoja ja yhteys.

nordvpn-palvelimet

NordVPN

Hinta

NordVPN, kuten muidenkin luettelon vaihtoehtojen tavoin, on myös melko edullinen, lähinnä pitkäaikaista sitoutumista varten. Ne tarjoavat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, josta voi olla hyötyä, jos olet joku, joka vain testaa VPN: ää nähdäksesi, onko sen käyttökelpoinen pitkällä aikavälillä, ja he myös tarjoavat erikoistarjouksia, jotka voivat tehdä 3-vuotisia suunnitelmia niin alhaiseksi kuin 2,49 dollaria kuukaudessa. Niiden tavanomaisessa hinnoittelussa se on 4,99 dollaria kuukaudessa 2-vuoden suunnitelmalle, yhden vuoden suunnitelma on 6,99 dollaria kuukaudessa ja kuukausittaiset tilaukset maksavat sinulle 11,95 dollaria kuukaudessa.

NordVPN

Plussat

 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Paljon palvelimia
 • Huippuluokan yksityisyys ja turvallisuus
 • Mainosten esto-ohjelmisto
 • Ei kirjaa tietoja

Haittoja

 • En voi käyttää tonnia laitteita kerralla
 • Internetin nopeus voi vaihdella

Hinta

2,99 dollaria – 11,95 dollaria kuukaudessa

Kokeile iOS-käyttöjärjestelmää NordVPN!

2. Surfshark

Yleiskatsaus ja ominaisuudet

Surfshark, toinen yleinen valinta iOS: n VPN-luokituksissamme, sisältää enemmän ominaisuuksia kuin sen, että se on vain halpaa. Vaikka hinta on houkutteleva, tämä palvelu tekee monia asioita, joita kuka tahansa käyttäjä haluaisi VPN: ltä. Surfshark käyttää Whitelister-nimistä ominaisuutta, työkalua, jonka avulla käyttäjä voi valita tarkalleen, mitä sivustoja he haluavat VPN-kattavuuden alla. Tämä antaa joidenkin tiettyjen sivustojen ohittaa VPN: n jaetun tunnelointityökalun avulla. Käyttäjät valitsevat mitkä.

Miksi tällä asialla? Etkö halua, että kaikki VPN kattaisi? No, ei välttämättä. Haluat ehkä olla yksityisiä ja suojattuja selatessasi, mutta haluat myös muodostaa yhteyden lähellä olevaan tulostimeen tai selvittää, missä on lähin koirien trimmausliike Airbnb: n lähellä. Vain sallimasi sivustot tai sovellukset kulkevat erillisen tunnelin läpi.

Surfshark

Toinen Surfsharkin hyödyllinen ominaisuus on kyky muodostaa yhteys rajoittamattomiin laitteisiin. Jos olet uusi VPN-maailma, tämä on oikeastaan ​​aika iso juttu. Suurimmalla osalla VPN-palveluista, etenkin tämän hinnan tarjoamista palveluista, on parhaimmillaan vain viisi erilaista laitetta. Tämä tekisi tästä palvelusta täydellisen perheelle tai henkilölle, jolla on tonni ylimääräisiä laitteita työhön. Tämä mahdollistaisi, että VPN toimisi kuten kaikki laitteesi, pitäen ne kaikki suojattuina.

Surfshark

Mitä yksityisyyteen menee, Surfshark kattaa sen myös. Heillä on ominaisuus nimeltä CleanWeb, joka on pohjimmiltaan huippuluokan mainostaja. Vaikka tämä voi vaikuttaa siltä, ​​että se vain pysäyttää yksinkertaisen häirinnän, tällainen ohjelmisto auttaa varmistamaan, että et napsauta linkkejä, jotka saattavat olla haitallisia laitteellesi. Se estää verkkosivustot, joissa voi olla haittaohjelmia, ja varmistaa, että tietokalasteluyritykset eivät pääse sinulle.

Surfshark

Surfshark on niin varma turvallisuudestaan, että he todella blogisivat siitä ajasta, jolloin heidän järjestelmäänsä auditoitiin. Se on vaikutusvaltaa, jos kysyt meiltä!

Hinta

Nyt kohokohta, hinta. Surfshark on erittäin edullinen, varsinkin kun voit sitoutua pitkän aikavälin suunnitelmaan. Vaikka heidän kuukausittainen hinta ei ole niin erilainen kuin kilpailijoiden, kahden vuoden suunnitelma maksaa vain 1,99 dollaria kuukaudessa. Yhden vuoden aikana se maksaa sinulle 5,99 dollaria kuukaudessa ja kuukausittain 11,95 dollaria. Jos haluat jatkaa VPN: n käyttöä pitkällä aikavälillä, et löydä parempaa kauppaa kuin Surfsharkin 2-vuotinen tilaussuunnitelma.

Surfshark

Plussat

 • Huippusuojaus ja turvallisuus
 • Ei seuraa tietoja
 • Hyödyllinen streaming
 • Suuri torrenting
 • Erittäin edullinen

Haittoja

 • Ei valtava määrä palvelimia
 • Melko uusi VPN

Hinta

1,95 dollaria – 11,95 dollaria kuukaudessa

Lataa Surfsharkin palvelu kokeilemalla lataa se iOS: lle nyt!

3. ExpressVPN

Yleiskatsaus ja ominaisuudet

Jos olet kuullut VPN-palvelusta, se on todennäköisesti ExpressVPN. Se on eräänlainen VPN: n “iso mies kampuksella”. Sen tiedetään olevan erittäin käyttäjäystävällinen ja helppo käyttää. Tämä artikkeli on kirjoitettu käyttäen ExpressVPN: n yhteyttä, ja voin olla samaa mieltä. En koskaan ajattele sitä, että käytän VPN: ää, ja se on todennäköisesti hyvä asia, eikö?

ExpressVPN on yksi parhaista Internet-nopeuden suhteen, mikä on todella tärkeää, varsinkin jos käytät VPN: tä torrentia tai katsomassa Netflixiä. Niiden avulla voit suorittaa nopeustestauksen kaikilla valitsemillasi palvelimilla, joten voit olla nirso valitsemastasi palvelimesta. Se luokittelee myös käytettävät palvelimet nopeuden mukaan, ennen kuin edes valitset yhden.

ExpressVPN

Toinen hyvä ominaisuus ExpressVPN: ssä on sen jaetun tunneloinnin tekniikka. Tämän avulla voit reitittää osan laitteiden liikenteestä salatun tunnelin läpi, kun taas muut yhdistävät suoraan. Olemme keskustelleet edellä miksi tämä ominaisuus voisi olla hyödyllinen, mutta enimmäkseen, jos yrität ladata jotain turvallisesti samalla kun muodostat yhteyden Internetiin tai jos yrität muodostaa yhteyden läheiseen laitteeseen. Tämän ominaisuuden avulla voit käyttää sekä paikallisen että ulkomaisen internetin ominaisuuksia samanaikaisesti.

ExpressVPN

Tätä palvelua on myös hyvä käyttää turvallisuustarkoituksiin. Sen lisäksi, että VPN-käytäntö on sekoittaa liikennettä ja piilottaa IP-osoitteesi, ExpressVPN salaa tiedot tietokoneesi ja suojattujen VPN-palvelimien välillä. He käyttävät AES: ää (Advanced Encryption Standard), jota myös Yhdysvaltojen hallitus käyttää tietokoneiden suojaamiseen. Tällä tavalla, vaikka kolmas osapuoli olisi jotenkin saanut tietoihisi, he eivät voisi lukea niitä.

ExpressVPN

Hinta

Vaikka ExpressVPN ei missään tapauksessa ole kallista, heiltä puuttuu todellinen alennus, jonka muut vaihtoehdot tekevät, kun kyse on pitkän aikavälin suunnitelmasta. Säästät vähän kirjautumalla heidän vuoden mittaiseen suunnitelmaan, mutta se ei ole oikeastaan ​​merkittävä. Yhden vuoden sitoutumisesta se tulee 8,32 dollaria kuukaudessa. Kuusi kuukautta maksaa sinulle 9,99 dollaria kuukaudessa, ja kuukausitilaus on 12,95 dollaria. Jälleen kerran, ei niin halpa kuin muut, mutta syistä se on niin suosittu, ja henkilökohtaisesti voin taata sen.

ExpressVPN

Plussat

 • 24 / asiakaspalvelu live-chatin kautta
 • Oma nopeustesti
 • Parannettu turvallisuus
 • Rahat takaisin takuu

Haittoja

 • Voi käyttää vain niin monia laitteita kerralla
 • Ei tarpeeksi alennusta pitkäaikaisiin suunnitelmiin

Hinta

8,50–12,95 dollaria kuukaudessa

Lataa ExpressVPN iOS-ohjelmisto!

Haluatko tietää enemmän VPN-verkkoista?

Jos olet käynyt läpi tämän luettelon etkä vieläkään ole varma, mikä VPN oikeastaan ​​on, tutustu tähän oppaaseen saadaksesi lisää ohjeita. Suojauksen ja yksityisyyden lisäksi VPN: n avulla voit käyttää Internetiä samalla tavalla kuin kotona matkustaessasi. Tajuatko sen nyt vai et, voit, kun olet matkalla ilman VPN: tä.

Mitä tehdä seuraavaksi

No, valitse jo yksi! Vakavasti kaikki 3 näistä vaihtoehdoista ovat hyviä. Jotkut ovat todella halpoja, toiset tarjoavat maksimaalisen suojauksen, ja toiset ovat hyviä suoratoistoon tai todella käyttäjäystävällisiä. Kun olet tehnyt valinnan, siellä on resursseja, jos sinulla on ongelmia sen määrittämisessä iPhonessa tai iPadissa. Onnea!

Lisää aiheeseen liittyviä oppaita

 • Paras VPN Androidille
 • Paras VPN Windowsille
 • Paras suoratoisto VPN

Ohje

Onko VPN hyvä iPhonelle?

On aina hyvä idea suojata yksityisiä tietojasi käyttämästäsi laitteesta riippumatta. IPhonella on helppo ajatella, että et selaa kuten tietokoneella, mutta muista, että sovellukset toimivat jatkuvasti ja keräävät tietoja. VPN-palvelu suojaa sitä.

Onko VPN laillinen?

Joo! Kaikki verkossa tapahtuva laillinen toiminta on myös laillista VPN: n nojalla. Lisäksi kaikki verkossa tapahtuva laiton toiminta on edelleen laitonta VPN: n kanssa.

Voitko jättää VPN: n jatkuvan käynnissä?

Kuten keskustelimme muutaman kerran artikkelissa, on tilanteita, joissa haluat käyttää split-tunnelointia ja muodostaa yhteyden Internetiin. IOS: n kanssa on tärkeää muistaa, että sovellukset voivat kerätä tietoja, vaikka et käytä niitä. Joten jatkuva suojaaminen on positiivista.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map