Pregled VPN Hotspot Shield (2020)

Čez 600 milijonov ljudi Hotspot Shield zaupa s svojo spletno zasebnostjo. Ta VPN uporabljajo za finančne transakcije, iskanje po spletu, komuniciranje s prijatelji po e-pošti in družabnih medijih, pa tudi številne druge občutljive in zasebne komunikacije.


Ali je VPN Hotspot Shield res eden izmed VPN-jev najvišjega nivoja na voljo ali ne? Na to bomo odgovorili tako, da si bomo ogledali hitrost njihovega strežnika, njihovo politiko zasebnosti in beleženja, njihovo varnost, ceno in storitve za stranke..

Pregled

logotip ščitnika

AnchorFree je podjetje, ki stoji za Hotspot Shieldom. Ta storitev VPN ponuja račun brez naročnine in plačano storitev. Ena prvih stvari, ki jo boste opazili pri uporabi tega programa, je, da ima preprost in privlačen dizajn.

Ni interaktivnih zemljevidov ali podrobnih nastavitev. Vse, kar vidite, je velik gumb za vklop na sredini okna. Ko se dotaknete gumba za vklop, se Hotspot Shield poveže bodisi z Združenimi državami, kot privzeto ali z zadnjo izbiro..

Takoj ko se povežete, gumb za vklop izgine in zažene se timer, ki vam pokaže, koliko časa ste povezani. Na spodnji polovici zaslona boste videli prenos podatkov za svoj računalnik, IP-naslov VPN, ki ga trenutno imate, in preprost, a jasen zemljevid, ki prikazuje, s katero državo se povezujete. Ta neokusna in jasna zasnova je odraz tega, kako Hotspot Shield opravlja storitev.

ZnačilnostiInformacije
Uporabnost:Enostaven za uporabo
Politika beleženja:Ni pravilnika o beleženju
Velikost strežnika:2500+ strežnikov
Porazdelitev strežnika:27 držav
Podpora:Sistem vozovnic
Torrenting:Dovoljeno
Pretakanje:Zelo omejeno
VPN protokol in šifriranje:Catapult Hydra; 128-bitna AES in 256-bitna AES enkripcija
Sedež:ZDA
Cena:7,99 € / mesec
Uradna spletna stran:https://hotspotshield.com
Pozitivni učinki ščitnika:
 • Nižja cena od drugih VPN-jev iste kakovosti
 • Sedemdnevno preskušanje brez tveganja
 • Hitrosti prenosa
Spodnje strani ščita Hotspot
 • Nekaj ​​lokacij strežnika
 • Omejene možnosti konfiguracije
 • Zaznano je z geografsko omejevalnimi storitvami, kot je Netflix
Lastnosti:
 • 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • IPv6 in spletna komunikacija v realnem času
 • Povežite pet naprav z eno naročnino
 • Strežniki v 25 državah
 • Dovoljene so povezave P2P
 • Na voljo v več jezikih
 • Neomejeno podatkov in pasovne širine z naročnino Elite

Kje so strežniki nameščeni

lokacije strežnika zaščitne točke

Ščit za žarišč je blizu 3.000 strežnikov se je razširilo v 27 različnih držav. To jim omogoča zanesljivo in hitro prilagodljivo storitev. Uporabniki se lahko povežejo na različne dobro šifrirane naslove IP. Število strežnikov in število držav, v katerih se strežniki nahajajo, omogočajo Hotspot Shieldu dobro delo pri šifriranju prenašanih informacij.

Ko pogledate Hotspot Shield, je nekaj, kar vas moti ne povedo vam, v katero mesto se povezujete. S pozitivne strani prejmejo tisti, ki se prijavijo na Hotspot Shield Elite neomejena pasovna širina in neomejeno število podatkov.

socialni mediji blokirani na KitajskemKot lahko vidite, Hotspot Shield ima VPN na Kitajskem. Ironija tega je, da je spletna stran Hotspot Shield na Kitajskem trenutno blokirana.

Če želite obiskati spletno mesto Hotspot Shield, če ste na Kitajskem, bi morali uporabiti drugo storitev VPN ali proxy. Ko je Hotspot Shield Elite nameščen na vašem računalniku, lahko nato uporabite VPN na Kitajskem, ne da bi potrebovali dodatne proxy storitve..

Hotspot Shield Elite VPN ima številne lastniške protokole VPN in algoritme za povezavo. Te, ko je skupaj z visoko stopnjo zakulisnosti, uspejo državam, kot je Kitajska, težje preprečijo uporabo svojega VPN-ja.

Lahko bi se vprašali, zakaj bi Hotspot Shield VPN imel strežnik na Kitajskem. Očitno Kitajska ni dober strežnik, če želite deblokirati spletna mesta s Kitajske. Vendar pa je lahko zelo koristno za posameznike, ki želijo dobiti kitajski IP naslov, kadar niso na Kitajskem.

Kakšna je njihova politika beleženja?

AnchorFree, matično podjetje Hotspot Shield, ima sedež v Kaliforniji. Kdor natančno razume spletno zakonodajo o zasebnosti in varnosti, ve, da to ZDA niso dobra lokacija za podjetje VPN naj se nahaja.

Veljavna zakonodaja ZDA omogoča vlaganju nalog in uveljavljanje naročil za izdajo naročil podjetjem VPN. ZDA so udeležene v obveščevalni zvezi Five Eyes. Druge države, ki sodelujejo pri tem, so Avstralija, the Združeni Kraljevstvo, Novo Zelandije, in Kanada.

Zavezništvo s petimi očmiTo pomeni, da lahko ameriška vlada naroči Hotspot Shield VPN, da jim posreduje vaše osebne podatke. Lahko celo preprečijo, da bi vam Hotspot Shield povedal, da so to storili.

Edini način, da se temu izognemo, je, če ima podjetje podjetje brez politike beleženja. Na ta način, če vlada zahteva informacije, preprosto nimajo informacij. Veliko VPN-jev obljublja, da bodo to storili. Vendar večina tega ne obljublja.

Zaradi tega, da bi bilo podjetje VPN s sedežem v Združenih državah Amerike še bolj strašno, je dejstvo, da se lahko Intel, ki ga zbirajo ZDA, mednarodno deli z drugimi državami v obveščevalni zvezi Five Eyes..

S tem ozadjem pojdimo v pravilnik o beleženju Hotspot Shielda. Zbirajo dve vrsti informacij od vseh svojih strank. In to nas spravlja ob živce, še posebej, če pogledate prikrito definicijo, ki jo to podjetje uporablja za opisovanje naslova IP. Ko pogledate njihovo politiko zasebnosti, je nemogoče ugotoviti, ali vaš IP naslov vidijo kot osebne podatke ali ne.

politika zaščite pred žariščem

Kot lahko vidite tukaj, Hotspot Shield zavzame stališče, da ni mogoče vzpostaviti neposredne povezave med vašim naslovom IP in podatki, ki mu jih posredujete, kot so podatki o vašem osebnem računu, e-poštni naslov in vaš način plačila. V to zelo težko verjamemo.

Pravijo tudi, da kljub temu, da samodejno zbirajo podatke vsakič, ko zaženete Hotspot Shield, jih izbrišejo, ko seja vaše seje. Poleg shranjevanja vašega naslova IP zbirajo tudi podatke o jeziku, ki ga uporabljate, vaš operacijski sistem, mobilno ali brezžično omrežje, ki ga uporabljate, brskalnik, ki ga uporabljate, aplikacije, ki jih uporabljate, in spletna mesta, ki jih obiščete. Za vse, ki so resnično zaskrbljeni zaradi svoje spletne zasebnosti in varnosti, Navedena dejstva naj bi dvigovala rdeče zastave.

Kako hitra je storitev?

Izvedena je bila neodvisna študija, ki je določila varnost, hitrost in zmogljivost številnih VPN-jev, vključno s Hotspot Shield Elite. Študija se je osredotočila na stvari, kot so zamude pri številnih ponudnikih VPN.

Zakasnitev opisuje koliko časa je potreben podatkovni paket, da doseže strežnik. Če je strežnik oddaljen od uporabnika, je razumljivo, da bo prišlo do manjše zamude pri zakasnitvi. Nižje latencijske številke pomenijo hitrejšo povezavo ali vsaj hitrejšo zaznavno povezavo.

vpns grafikon

V tem grafu lahko vidimo zamude na teden za več VPN-jev. Preizkusili so se tako šifrirane povezave, kot tudi SSL. Vendar test ni pokazal velike razlike v zaostajanju, zato so bila povprečja združena in prikazana v zgornjem grafu kot skupni rezultat.

Cilj je bil preizkusiti vse izdelke. Kot rezultat, so bili strežniki VPN izbrani ročno, da so enaki za vse strežnike. Torej, ko je bil test opravljen v ZDA, je bila izbrana Zahodna obala. Ko so testi opravljeni v EU, je bilo izbrano Združeno kraljestvo.

Da bi dobili pravičen in natančen test, so bile v mešanico vržene različne spremenljivke. Na primer, imeli bi uporabnika EU, da se prek VPN v ZDA poveže z drugim uporabnikom v EU. To je pomenilo, da bi povezava morala dvakrat potovati čez Atlantik.

Ko pogledate zgornji graf, to vidite Hotspot Shield Elite je prišel na drugo mesto med vsemi testiranimi VPN-ji. To pomeni, da je tako nedvomno ena najhitrejših storitev VPN na trgu.

Ta ista neodvisna testna plošča je ocenila hitrost pretakanja, hitrost hudournika, hitrost navzdol in hitrost hotspot Shield Elite. Znova in znova je bila ta storitev med prvimi tremi VPN-ji, ki so jih preizkusili. Zanimivo je, da ExpressVPN pogosto uvrščen na prvo mesto v teh testih.

Kako dobro deluje z Netflixom?

Vemo, da vsi ne uporabljajo VPN-ja za gledanje svojih najljubših TV oddaj s sedežem v ZDA ali Veliki Britaniji. Vendar pa obstaja kar nekaj posameznikov, ki to počnejo.

Ti posamezniki niso nujno zaskrbljeni zaradi zasebnosti ali varovanja svojih osebnih podatkov. Vse, kar jim je mar, je, da lahko vklopijo Netflix in si ogledajo svojo najljubšo oddajo. Te posamezniki bo močno razočaran če kupijo Hotspot Shield.

Večkrat smo poskušali vzpostaviti povezavo z Netflixom iz Srednje Amerike s Hotspot Shieldom. Vsakič, ko smo se pozdravili z grozljivim zaslonom napake proxy Netflix.

sporočilo o napaki netflix

To pomeni, da bi lahko Netflix sporočil, da uporabljamo VPN, in nam preprečil uporabo njihove storitve. Slišali smo poročila drugih, ki so se s pomočjo te VPN lahko občasno povezali z Netflixom. Vprašati se morate, če je vaš edini razlog za nakup VPN-ja uporaba pretočne storitve, ali bi bili veseli, če bi se lahko samo občasno povezali?

Kakšna je cena zaščitne točke?

Hotspot Shield ponuja svojim strankam več možnosti oblikovanja cen. Storitev lahko plačujete iz meseca v mesec in to vas bo stalo 12,99 USD. Lahko pa plačate tri leta vnaprej, mesečni stroški pa se znižajo na 3,49 dolarja na mesec.

To pomeni, da če izberete mesečno storitev, boste plačevali več, kot bi plačali za nekaj najboljših VPN-jev, kot sta NordVPN in Surfshark.

Ena od stvari, ki smo jih cenili pri načrtu cen Hotspot Shield, je, da se pri različnih naročilih spreminja le čas, ki ga lahko uporabljate. Vse stranke, ki plačujejo, imajo dostop do vseh funkcij Hotspot Shield. Ogledate si lahko boljšo predstavo o njihovih cenah.

cene ščitnih mest

Cene so jasne. Ne boste bili prizadeti s skritimi pristojbinami, VPN pa boste lahko uporabljali le nekaj sekund, ko ga boste plačali. Ker imajo vsi njihovi kupci popoln dostop do vseh svojih storitev, ni poskusa prodaje.

Sedemdnevno preskusno obdobje pomeni, da lahko brezplačno preizkusite storitev in jo prekličete, če vam ni všeč. Če storitev naročite in v prvih 45 dneh niste zadovoljni, lahko dobite celotno vračilo denarja. Ne postavljajo nobenih vprašanj in vas ne nadlegujejo. Strankam olajšajo vračilo kupnine.

Eden od razlogov, zakaj je Hotspot Shield morda vreden denarja, je dejstvo, da imajo podporo za klepet v živo. Z njimi smo lahko komunicirali, postavili številna vprašanja in hitro dobili odgovore na naša vprašanja. Bili so pošteni in do potankosti.

Ali priporočamo storitev?

logotip ščitnika

Hotspot Shield je lep vnos v trenutni pridelek VPN-jev. Kot lahko vidite v našem pregledu, obstaja nekaj dobrih točk o storitvi. Vendar pa morate imeti v mislih nekaj stvari. Prvič, obstajata brezplačna in plačljiva različica. Brezplačna različica je ravno dovolj, da se pozanimate o tem, kaj lahko storitev naredi Omejitev podatkov na 500 MB.

Plačljivi načrt ponuja neomejeno pasovno širino in neomejene podatke. Če vam ni všeč, lahko izdelek uporabljate 45 dni in nato dobite denar. Naročnik je zelo enostaven za uporabo in vas lahko zažene v nekaj sekundah po prenosu programa.

Ob tem pa dvomimo o družbi, ki stoji za Hotspot Shieldom. Njihovo ime je povezano s številnimi etično vprašljivimi dejavnostmi, vključno z nekaterimi trditvami o CDT.

Hotspot Shield bo skril vaš IP. Ampak je ni najboljša možnost za VPN. Pregledali smo številne storitve VPN in večino ponudimo zasebnost, varnost in hitrost, ki presega tisto, kar boste dobili od Hotspot Shield.

Surfshark in NordVPN oba imata zvezdni zapis, ko gre za njihove pravilnike o beleženju. Torej, zares – zakaj se sprijazniti s čim manj?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map