Kako anonimno prenesti torrent


Torrenting je postopek prenosa bitov in kosov datotek iz različnih virov. Ker ta storitev omogoča nalaganje več virov, je precej priljubljena po vsem svetu. Z nevihto je prevzel digitalni svet.

V dobro razvitih državah več kot 90% uporabnikov interneta uporablja hudournike. Presenetljivo je videti, koliko ljudi uporablja hudournik za svojo dobesedno storitev.

Kaj pomeni torent Anonimno?

Če želite “Torrent Anonymously” uporabiti programsko opremo za varnost omrežij, nadgraditi varnostne nastavitve in uporabiti različne naprave, da bi zunanjemu motilo ali nerazumljivo, da spremlja vaše BitTorrent aktivnosti.

S končnim ciljem, da anonimno prenesete hudournik, bi morali imeti neznan naslov IP skupaj s šifriranim prenosom podatkov. Šifriran prenos podatkov predvideva, da bo kdo videl vašo spletno dejavnost (šteje vaš ponudnik internetnih storitev).

Kako anonimno prenesti hudournike?

Svet hudournikov in prenašanja lahko spremlja povratni napad. Obstajajo številni sveženji pooblastil, ki želijo srušiti ta spletna mesta in odkriti podatke o posameznikih, ki uporabljajo in dodajajo v prenosni tok.

Medtem ko anonimno nalaganje torrenta ni nezakonito, posamezniki, ki izkoristijo prednosti prenosov, raje ne bi imeli nesmiselnih težav in stresa.

Zaradi te širitve sovražnosti do hudournika anonimno številne stranke preučujejo pristope za prikrivanje svojega značaja in posameznih podatkov iz takšnih pisarn.

VPN (virtualno zasebno omrežje)

Pri iskanju pristopa za anonimno nalaganje torrentov je VPN najboljša zaščita pred kršitvami avtorskih pravic. Z nastavitvijo varnega predora P2P varuje prenos informacij z zaščitno šifriranjem in vas ustrezno ščiti pred zakonitimi neprijetnostmi.

Torrenting z VPN vam omogoča tudi hitrejši prenos podatkov, del najboljših specializiranih organizacij za VPN pa ima celo izboljšane strežnike, da to spodbudijo. Ker VPN-ji uporabljajo 256-bitno šifriranje, zaščitite svojo izmenjavo informacij pred hekerji in anonimizirate svoje spletne aktivnosti.

V skladu s temi vašo spletno osebnost ne ovira, ko izvajate svoje rutinske dejavnosti izmenjave dokumentov P2P. Torej lahko storite anonimno hudourništvo, ne da bi se mučili nad kakršnimi koli zakonitimi vprašanji.

Kako lahko VPN zaščiti prenos torrenta?

Z BitTorrent, vrstniki so povezani prek svojih naslovov IP, kar pomeni, da lahko vsak odjemalec BitTorrent brez večjega raztezanja vidi IP-lokacije drugih ljudi, ki si izmenjujejo datoteke.

Najbolj idealen način za odpravo tega je uporaba zaupanja vrednega VPN-ja, ki bo omogočil, da se nadomestni IP-naslov prikaže kot vaš. Tako boste lahko zagotovili, da se nihče ne približa vašemu dejanskemu naslovu IP in da vašega BitTorrent gibanja ne boste mogli več spremljati nazaj.

Odkrijte verjetno najbolj živahne in najbolj vredne VPN-je za hudournike. Ključnega pomena je, da izberete spodobnega, saj nekateri VPN ne dovoljujejo mučenja, medtem ko so drugi zavezani izjemnim strežnikom..

Dejavniki VPN-ja za iskanje anonimnih hudournikov?

Izbira VPN-ja za anonimno nalaganje torrenta ni enostavna naloga. Med izbiranjem VPN izključno za hudourništvo je vključenih nekaj zahtev. Tukaj so najbolj nujni:

 • Lokacija: – Prednostno zunaj ZDA, skupaj s 5, 9 in 14 očmi.
 • Politika beleženja: – Prednostno VPN, ki ne zbira nobenih dnevnikov.
 • Hitrost: – VPN, ki je dovolj hiter za prenos ogromnih datotek.
 • Politika hudourništva: – VPN, ki dovoljuje hudourništvo (Veliko VPN omejuje in demoralizira torrenting).

Posamezniki, ki anonimno prenesejo hudournike, ki uporabljajo VPN, lahko prikrijejo svoje gibanje iz svojega ponudnika internetnih storitev, hkrati pa vzpostavijo dodatno plast varnosti pred digitalnimi kriminalci, ki upajo, da bi jih zlorabili..

Toda VPN-ji so všeč Hoxx VPN in Hola VPN kaznovati stranke in bojkotirati hudournike, kar ves čas omejuje njihovo spletno priložnost. Zato bodo kupci, ki anonimno iščejo hudournike, morali vedeti, katera VPN bo izpolnila njihove potrebe in katera ne.

VPN alternative za nalaganje torrentov anonimno

Morda obstajajo VPN-ji, ki vas ob hudourniških napakah lahko ostanejo anonimni. Ne boli, če veste, da obstaja več kot ena storitev, ki jo lahko izberete, če želite nenehno prenašati hudournike. Te storitve ne morejo nadomestiti VPN, vendar zagotovo lahko služijo na mestu, če ni na voljo VPN za varno prenašanje hudournikov.

Večina alternativ VPN stane mesečno premijo nad anonimnim prenosom hudournikov. Vendar pa je v svetu interneta na voljo brezplačna. Zajemali bomo tako plačljive kot brezplačne alternative, da boste razumeli, kaj je dejanska zgodba.

BTGuard

BTGuard je plačana alternativa za anonimno prenašanje hudournikov. Storitev je združljiva z vsemi glavnimi platformami, vključno z Windows, Mac in Linux. Na svoji platformi ponuja več funkcij, zaradi česar je anonimen hudournik najboljša izbira.

Uporabniki dobijo funkcijo, da nastavijo svojega odjemalca s predhodno konfiguriranim odjemalcem BTGuard. Funkcionalen je z vsemi pooblaščenci, ki uporabljajo Sock 5, vključno z uTorrent in Vuze. Še vedno skrbi za večjo varnost? BTGuard ima tudi šifrirano funkcijo predorov.

TorrentPrivacy

TorrentPrivacy je podobna storitev kot BTGuard. Na voljo je z vsemi predhodno konfiguriranimi pomembnimi lastnostmi, zato je plačljiva storitev. Kot navaja njegovo ime, zagotavlja vašo zasebnost, medtem ko nalagate hudournik anonimno brez težav.

Uporabniku ponuja tudi spremenjeno različico odjemalca uTorrent z vsemi potrebnimi nastavitvami. Čeprav gre za plačljivo storitev za anonimno prenašanje hudournikov, je na voljo samo za operacijski sistem Windows.

Anomos

Anomos lahko opišemo kot psevdonimno, šifrirano programsko opremo ali protokol za skupno rabo datotek z več vrstniki, podobno kot uTorrent ali BitTorrent. Vendar pa doda sloj varnosti prek anonimne plasti čebule in uporabniku nudi dodaten občutek varnosti z enkripcijo od konca do konca..

Anomos je ena od brezplačnih varnostnih rešitev na več platformah za uporabnike BitTorrent, ki jim omogoča, da skrijejo svoje naslove IP. Uporablja lastno obliko “atorrent”, ki ni združljiva z običajnimi torrent datotekami, ki jih uporabljamo na splošno.

Seedbox

Seedbox lahko opišemo kot strežnik z visoko pasovno širino, ki uporabniku omogoča nalaganje in skupno rabo datotek z izjemno visokimi hitrostmi. Uporabniki lahko uživajo v velikih hitrostih, ne da bi njihovi IP naslovi puščali po internetu.

Ko datoteko Seedbox uspešno prenese datoteko, jo lahko naložite na računalnik s HTTPS povezavo anonimno. Varni prenosi so zagotovljeni brez sledi. Kaj drugega?

Proxy storitev

Obstaja nekaj odličnih proxy storitev, kot so BTGuard ali SkrijMyAss. Vaš IP naslov je zaradi osebnih anonimnih povezav na splošno skrit pred ljudmi. Ena pomanjkljivost proxy strežnika je, da ni 256-bitno kodirano.

S proxy strežnikom lahko obiščete spletna mesta, kot je DNS Leak, da preverite, ali je vaš DNS uhajal ali ne. Druga strategija za anonimno prenašanje torrentov in prikrivanje IP-ja je uporaba brskalnika Tor.

Uporabniki poskušajo povezati svoje aplikacije BitTorrent, kot so uTorrent da posredujejo svojo povezavo s Torom in pozdravljajo neprijetnosti. Mnogi uporabniki ne upoštevajo ročne proxy povezave, saj uporabljajo UDP za pogovor s strežniki.

Obstajajo različni razlogi, ko proxy ni najboljša ideja. Celo Tor Projekt zaradi varnostnih ukrepov ne želi uporabljati Tor za BitTorrent. Razlog za to je pomanjkanje močnega šifriranja.

Različne možnosti za anonimno nalaganje torrentov

Če ne želite plačati VPN, morda pomislite na Tor. Tor je kot VPN, ki svojo aktivnost prenaša skozi nekaj prostovoljnih “strežnikov”, medtem ko razprši vaš IP. Tor je najboljši za preprosto brskanje in druge dejavnosti prenosa nizkih podatkov.

Druga aplikacija za anonimno prenašanje torrenta je Peerblock. To je požarni zid delovnega območja s pogosto osveženim paketom blokiranih naslovov IP. Ti naslovi IP so povezani z omrežji, ki poskušajo slediti vaši dejavnosti v spletu.

Od tega trenutka naprej morajo stranke plačevati, da so osvežene. Nemogoče je, da bi blokirani sveženj lahko vseboval vsak možni IP-naslov za avtorske pravice in pooblastila glede avtorskih pravic.

Bodite opozorili, ko anonimno streljate

Seveda je anonimno hitro izbrati spletna mesta, ki jih želite navesti. Vendar pa morate obiskati svoj dejanski naslov IP, ko obiščete spletna mesta, identificirana z vašimi hudourniškimi dejavnostmi. To vključuje spletna mesta, kot so lokalne restavracije, druženja, povezana z hudourniki, filmi itd.

Mnogi uporabniki to ignorirajo in samo osredotočajo na prikrivanje svojega naslova IP, ko anonimno prenesejo hudournik. Manj je ozaveščenosti za varno igranje med anonimnimi hudourniki, saj lahko nekdo odkrije svoj IP naslov med torrentstvom.

Kateri VPN ne pomagajo pri anonimnih hudournikih?

Obstaja nekaj razlogov, ki vas prisilijo, da izberete plačljivo VPN, medtem ko poskušate anonimno prenesti hudournike. Ker so brezplačni VPN-ji na voljo na spletu in so brez težav odprti, vas lahko resno stanejo. Brezplačni VPN vodijo dnevnike vaše spletne dejavnosti in resnično ne zagotavljajo popolne anonimnosti.

Še več, ti VPN-ji ne zagotavljajo hitre hitrosti za hudourniške uporabnike. Med hitrostjo in anonimnostjo bi se pogajali o hitrosti in anonimnosti med prenosom svoje najljubše filmske slike ali TV-serije – to vas lahko stane brez dvoma..

Zato brezplačni VPN ne podpirajo anonimnih hudournikov. Kljub temu vrhunski VPN-ji v kategoriji plačljivih VPN podpirajo celoten postopek.

Kazni za nalaganje hudournikov brez anonimnosti

V preteklosti so se uporabniki hudournikov soočali z izzivi. Verjetnost kazni za prenos hudournika brez anonimnosti je zagotovo velika. Do konca 2000-ih so hudourniška spletna mesta tožila za objavo piratske vsebine na svojih spletnih straneh.

Te dejavnosti so bile zelo obsojene, saj se je zdelo, da ljudje v oblasti nadlegujejo najstnike, ki so iskali zabavo po internetu. Tisti, ki anonimno prenesejo hudournike, so tako na robu tožb, naj se zavedajo svojih dejavnosti na spletu.

Copyright Trolls

Organizacije ne delujejo po hudourniških uporabnikih. To nalogo dajo avtorjem trolov. Nato se obrnejo na organizacijo z avtorskimi in pravnimi dejanji proti hudourniškim spletnim mestom.

Z zakonskim vzvodom in seznamom imen trošarji z avtorskimi pravicami po hudodelskih uporabnikih pošljejo po e-pošti ali celo tako, da gredo od vrat do vrat in izročijo poravnalna pisma. Avtorji z avtorskimi pravicami uporabljajo ustrahovanje, strah in sram, da uporabnike hudournikov plačujejo, ne da bi kdaj šli na sodišče.

Običajna taktika je grožnja s tožbo za več kot 100.000 ameriških dolarjev, v poravnavi pa zahtevanje le 3000 dolarjev ali več. Zaradi tega 3000 dolarjev izgleda dober posel, vendar je odhod na sodišče zanje drag in tvegan, zato ne bodite dolžni, če boste prejeli takšno pismo.

Kazni ISP

Če ste pogost uporabnik prenašanja hudournikov, lahko vaš ponudnik internetnih storitev uporabi kazni. Ker hudourništvo traja veliko pasovne širine in več pasovne širine, več stroškov bo moral plačati ponudnik internetnih storitev..

Večina ponudnikov internetnih storitev celo pošilja obvestila imetnikov avtorskih pravic o prepovedi torrent spletnih strani. To vodi k temu, da se uporabniku ne ponuja noben vzvod za anonimno prenašanje hudournikov.

Zaključek

Veliko število internetnih strank uporablja najboljši VPN za hudournike za nadgradnjo svoje internetne varnosti z zagotavljanjem informacij. VPN vaše podatke zasidra s pomočjo vrhunske šifriranja in protokolov.

Če heker vstopi v vaš sistem in poskuša priti do podatkov, bo samo videl kodirane dele kode. To zagotavlja raven varnosti, ki jo ponuja VPN, da zaključi postopek.

Torrenting je napredna inovacija za izmenjavo datotek. Ta blog razlaga celoten mehanizem s hudourniki. S tem je hudourništvo globalno!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map