Како анонимно преузети торент (водич)


Торрентинг је процес преузимања битова и комада датотека кроз различите изворе. Будући да ова услуга омогућава преношење датотека са више извора, прилично је популарна широм света. Олуја је преузела дигитални свет.

У добро развијеним земљама преко 90% корисника интернета користи бујице. Запањујуће је видети колико људи користи бујице као сервис за буквално све.

Шта то значи Торрент Анонимоусли?

„Торрент Анонимоусли“ значи да користите софтвер за заштиту мреже, надоградите безбедносна подешавања и користите различите уређаје како би странцу било проблематично или неразумљиво да прати ваше БитТоррент активности.

Са крајњим циљем да анонимно преузмете торрент, требало би да имате непознату ИП адресу заједно са шифрованим преносом података. Шифрирани пренос података предвиђа да било ко (рачунајући ваш ИСП) види вашу веб активност.

Како анонимно преузети торенте?

Свет бујица и скидање могу да прате повратни удар. Постоје бројне гомиле одобрења које желе срушити ове веб локације и открити податке о особама које користе и додају у ток за преузимање.

Иако анонимно преузимање торрента није незаконито, појединци који користе предности преузимања радије не би имали бесмислени проблем и стрес.

Због овог ширења непријатељства према бујици анонимно, бројни клијенти разматрају приступе како би сакрили свој карактер и појединачне податке из таквих канцеларија.

ВПН (виртуална приватна мрежа)

При тражењу приступа за анонимно преузимање торрента, ВПН је ваша најбоља безбедност од кршења ауторских права. Постављањем сигурног П2П тунела, он осигурава пренос информација заштитном енкрипцијом и на одговарајући начин вас штити од законитих непријатности..

Торрентинг са ВПН-ом додатно вам омогућава бржи пренос података, а део најбољих ВПН специјалистичких организација чак има и побољшане сервере да то охрабре. Поред тога, пошто ВПН-ови користе 256-битну енкрипцију, штитите своју размену информација од хакера и анонимно активирате своје мрежне активности.

У складу с тим, ваша интернетска личност није угрожена када вршите рутинске П2П активности дијељења докумената. Тако можете да радите анонимне бујице без муке због било каквих законитих питања.

Како ВПН може заштитити преузимање торрента?

Са БитТоррент, вршњаци су повезани преко својих ИП адреса, што значи да било који БитТоррент клијент без већег потеза може да види ИП локације других људи који деле датотеке.

Најидеалнији начин да се то реши је коришћење поузданог ВПН-а, који ће омогућити да се алтернативна ИП адреса покаже као ваша. Ово ће вам омогућити да гарантујете да се нико не приближава вашој стварној ИП адреси и да ваше кретање у БитТоррент-у никада не може да вам се врати.

Можете да откријете вероватно најснажније и најпоузданије ВПН-ове за бујице. Пресудно је одабрати пристојно јер неки ВПН-ови не дозвољавају мучење, док други имају изузетне сервере који су посвећени томе.

Чимбеници ВПН-а који траже анонимне бујице?

Одабир ВПН-а за анонимно преузимање торрента није једноставан задатак. Постоји неколико захтева који укључују ВПН искључиво за бујице. Ево најважнијих:

 • Локација: – По могућности изван САД-а, поред 5, 9 и 14 очију.
 • Политика евидентирања: – Пожељно ВПН који не прикупља било који записник.
 • Брзина: – ВПН који је довољно брз да би преузео огромне датотеке.
 • Политика торрента: – ВПН који дозвољава бујицу (Многи ВПН ограничавају и деморализују торрентинг).

Појединци који користе ВПН за анонимно преузимање торрента могу сакрити своје кретање од свог ИСП-а, истовремено постављајући додатни ниво сигурности против дигиталних криминалаца који се надају да ће их злоупотребити..

Али ВПН-ови воле Хокк ВПН и Хола ВПН кажњавају клијенте и бојкотују бујицу, ограничавајући их на свом веб времену. То је разлог што клијенти који анонимно желе да се бујице морају знати који ће ВПН-ови испунити њихове потребе, а који неће.

ВПН алтернативе за преузимање Торрентс Анонимоусли

Можда постоје ВПН-ови који вас могу анонимно задржавати док бујите. Не боли вам сазнање да постоји више услуга које можете изабрати да анонимно наставите са преузимањем торрента. Те услуге не могу заменити ВПН, али сигурно могу да послужују на месту ако ВПН није доступан за сигурно преузимање торрента.

Већина алтернатива ВПН кошта премију месечно преко анонимног преузимања торрента. Међутим, у свету интернета је бесплатна. Покриваћемо и плаћене и бесплатне алтернативе како бисмо схватили шта се заправо крије од приче.

БТГуард

БТГуард је плаћена алтернатива за анонимно преузимање торрента. Услуга је компатибилна са свим главним платформама укључујући Виндовс, Мац и Линук. На својој платформи нуди више функција што га чини врхунским избором за торент анонимно.

Корисници добијају функцију да поставе сопственог клијента са унапред конфигурисаним БТГуард клијентом. Функционалан је са свим проки-има који користе Соцк 5, укључујући уТоррент и Вузе. Још увијек бринете за већу сигурност? БТГуард такође долази са шифрованом функцијом тунелирања.

ТоррентПриваци

ТоррентПриваци је слична услуга као БТГуард. Има све унапред конфигурисане важне карактеристике, због чега је услуга плаћена. Као што му име каже, оно осигурава вашу приватност док преузимате торрент анонимно без икаквих проблема.

Кориснику такође нуди модификовану верзију уТоррент клијента са свим потребним подешавањима. Иако је то услуга за плаћање анонимног преузимања торрента, доступна је само за Виндовс оперативни систем.

Аномос

Аномос се може описати као псеудоним, шифрирани више-пеер-пеер-софтвер за дељење датотека или протокола, слично као уТоррент или БитТоррент. Међутим, додаје слој сигурности преко анонимног слоја за усмјеравање лука и даје кориснику додатни осјећај сигурности користећи енкрипцију од краја до краја.

Аномос је једно од бесплатних мулти-платформских безбедносних решења за кориснике БитТоррент-а који им омогућава да сакрију своје ИП адресе. Користи свој сопствени “аторрент” формат, који није компатибилан са обичним торрент датотекама које уопште користимо.

Сеедбок

Сеедбок се може описати као сервер са великом пропусном ширином који омогућава кориснику да преузима и дели датотеке изузетно брзим брзинама. Корисници могу уживати у великим брзинама, а да им ИП адреса не процури на интернет.

Када Сеедбок успешно преузме датотеку, можете је анонимно преузети на свој рачунар користећи ХТТПС везу. Сигурна преузимања су осигурана без трагова. Шта још?

Проки Сервице

Постоје неке сјајне проки услуге, попут БТГуард или ХидеМиАсс. Ваша ИП адреса је скривена од људи уопште због анонимне везе. Једна мана проки сервера је што он није 256-битно кодиран.

Помоћу проки сервера можете да посетите веб локације попут ДНС цурења да бисте проверили да ли вам ДНС цури или не. Друга стратегија за анонимно преузимање торрента и прикривање вашег ИП-а је коришћење Тор претраживача.

Корисници покушавају да повежу своје БитТоррент апликације попут уТоррент да заговарају везу путем Тор-а и дочекају непријатности. Многи корисници занемарују ручну прокси везу јер користе УДП за разговоре са серверима.

Постоје различити разлози зашто проки није најбоља идеја. Чак и Торов пројекат тражи да се Тор не употребљава за БитТоррент због безбедносних проблема. Разлог за то је недостатак снажне енкрипције.

Различите опције за анонимно преузимање торрента

Ако не желите да платите ВПН, можда ћете помислити на Тор. Тор је попут ВПН-а који активности прослеђује кроз неколико добровољних „сервера“ док распршује ваш ИП. Тор је најбољи за једноставно прегледавање и друге активности слања података.

Још једна апликација за анонимно преузимање торрента је Пеерблоцк. То је заштитни зид радног подручја с често освјеженим пакетом блокираних ИП адреса. Ове ИП адресе повезане су с мрежама које покушавају пратити ваше активности на вебу.

Од тог тренутка клијенти морају платити да би били освежени. Невероватно је да блокирани пакет може да садржи сваку замисливу ИП адресу за тролове ауторских права и ауторизацију закона.

Будите упозорени када торент анонимно

Природно је да анонимно брзо одаберете веб сајтове. Међутим, морате сакрити вашу стварну ИП адресу када посећујете било коју локацију која је идентификована с вашим торрент активностима. Ово укључује места попут локалних ресторана, окупљања везана уз бујицу, филмове и тако даље.

Многи корисници ово игноришу и само усредоточују на прикривање своје ИП адресе када анонимно преузму торрент. Мање је свести за безбедно играње док анонимна бујица не може открити њихову ИП адресу током бујице.

Који ВПН-ови не помажу у анонимном торрентингу?

Неколико је разлога који вас присиљавају да одаберете плаћени ВПН док покушавате анонимно преузети торренте. Будући да су бесплатни ВПН-ови лако доступни на вебу и лако се отварају, могу вас озбиљно коштати. Бесплатни ВПН-ови воде евиденције ваших мрежних активности и не дају потпуно анонимност доказа.

Штавише, ови ВПН-и не гарантују брзу брзину за кориснике торрента. Преговарали бисте о брзини и анонимности док преузимате своју најдражу филмску или ТВ серију – то вас може коштати изван сваке сумње.

Стога бесплатни ВПН-ови не подржавају анонимне бујице. Ипак, врхунски ВПН-ови у категорији плаћених ВПН-а подржавају читав процес.

Казне за преузимање торента без анонимности

У прошлости су се торрент корисници суочавали са изазовима. Вероватноћа за казну преузимања бујице без анонимности је сигурно велика. Крајем 2000-их, бујице су покренуле тужбу због објављивања пиратских садржаја на својим веб локацијама.

Ове активности су биле оштро осуђене јер се чинило да људи у власти малтретирају тинејџере који су тражили забаву путем интернета. Они који анонимно преузму торренте на прагу су тужби, требали би бити свјесни својих активности на вебу.

Ауторска права Тролови

Организације не покрећу саме бујице корисника. Овај задатак дају троловима са ауторским правима. Након тога, они прилазе организацији која држи ауторска права и правне радње се воде против бујица.

Са правним утицајем и списком имена, тролови који се баве ауторским правима потом иду путем бујице путем е-поште, или чак одлазећи од врата до врата и предајући слова о нагодби. Тролови који се баве ауторским правима користе застрашивање, страх и срамоту како би купци бујица платили без икаквог суђења.

Уобичајена тактика је да се прети тужбом за преко 100 000 долара, али само тражење 3.000 долара или слично у нагодби. Због тога 3000 долара изгледа као добар посао, али одлазак на суд је скупо и ризично за њих, тако да немојте да предајете ако примите такво писмо.

Казне од стране ИСП-а

Ако сте чест корисник преузимања бујица, ваш ИСП може применити казне на вас. Будући да бујица заузима пуно пропусне ширине и што је већа ширина опсега, то ће већи трошак морати да плати ИСП-у..

Већина интернет провајдера чак и шаље обавештења власницима ауторских права о забрани торрент веб локација. То доводи до тога да се кориснику не пружају полуге за анонимно преузимање торрента.

Закључак

Велики број Интернет клијената примењује најбољи ВПН за бујице како би побољшао своју безбедност на интернету са сигурношћу информација. ВПН учвршћује ваше податке уз помоћ врхунске енкрипције и протокола.

Ако хакер уђе у ваш систем и покуша доћи до података, само ће видети кодиране делове кода. Ово гарантује ниво сигурности који пружа ВПН да би довршио поступак.

Торрентинг је прогресивна иновација за размену датотека. Овај блог објашњава цео механизам бујицама. Тиме су бујице глобалне!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map