A legjobb VPN-k a Kodi számára (2020)

Láttad az összes sajtót, amelyet Kodi az utóbbi időben kap? Talán akartál Tudjon meg többet arról, hogy mi a Kodi de nem volt esélye, hogy megvizsgálja.


Itt a lehetősége, hogy nem csak többet megtudhat erről a nyílt forrású szoftverről szabadon használható de azt is, hogy miként lehet a lehető legbiztonságosabb és leginkább privát módon használni ezt a VPN segítségével.

Mi az a Kodi??

kodi logó négyzetA legtöbb ember filmek, televíziós műsorok és egyéb szórakoztatással kapcsolatos média, például zene és fotók széles körű magángyűjteményével rendelkezik. A Kodi egy ingyenes szoftver, amely megkönnyíti a gyűjtemény kezelését és elérését számos eszközön.

Kodi mint a Xbox Media Center vagy XBMC. Azok a kanadaiak, akik a Netflixet vagy a Hulu-t nézik, vagy olyan zenei alkalmazásokat használnak, mint a Pandora, tudják, hogy az nem helyettesíti őket.

Ennek oka az, hogy fő segédprogramja a magángyűjtemény elérése. Kodi azonban támogat egy lenyűgöző tömb eszközök és fájltípusok készítése rendkívül hasznos.

Miért kellene? Csak Használja a Kodi-t egy VPN-sel

A Kodi egy kényelmes szoftvercsomag, amely lehetővé teszi a médiakönyvtárak könnyű elérését és kezelését. Ha csak a csupasz csiszolt szoftvert fogja használni, akkor nincs túl sok oka a magánélet miatt aggódni.

Ha azonban harmadik féltől származó kiegészítőket használ, akkor az feltétlenül szükséges, hogy mindig használjon VPN-t. Ezeknek a kiegészítőknek a nagy részét úgy tervezték, hogy lehetővé tegyék a felhasználók számára a kalóz tartalom és az illegális adatfolyamok elérését.

ez nem törvényes ezeket használni, és Kodi figyelmezteti a felhasználókat rájuk. Ennek ellenére sok ember nem tud ellenállni a kísértésnek.

vpn a kodi számára

Ezek a harmadik féltől származó kiegészítők magas szintű, veszélyes kiberbiztonsági kockázatokat jelentenek. Tartalmazhatnak rosszindulatú elemek ez veszélyeztette a rendszerét. Vannak két tényező hogy bárki, aki ezeket a kiegészítőket használja, tudnia kell.

Az első az internetszolgáltató általi észlelés lehetősége. Az internetszolgáltató mindent nyomon követhet, amelyet online, ha VPN-t nem használ. Ha olyan oldalt néz, amelyet szerzői jog védett, vagy amely jogilag nem áll rendelkezésére, az internetszolgáltató tudni fog róla.

Ez azt jelenti, hogy feltétlenül szükséges Védd magad és az Ön IP-címe. Ezenkívül meg kell jegyeznünk, hogy különösen fontos gyermekeit megvédeni az online fenyegetésektől és a gyanús tartalmaktól. A legjobb módja ennek egy jó VPN-szolgáltató használata.

A második az, hogy ezek a harmadik féltől származó kiegészítők hackereket tehetnek ki Önnek. Ezeknek a kiegészítőknek a nagy része torrentekkel való együttműködésre szolgál. Ez sok peer-to-peer fájlmegosztást eredményez. Ennek megfelelően az IP-címet egy rosszindulatú fél rögzítheti és tárolhatja. Az összes adatot bármikor eltéríthetik, és bármilyen rosszindulatú célra felhasználhatják. A VPN megakadályozza, hogy ez megtörténjen.

A VPN átirányítja az Ön webes forgalmát a saját szerveren keresztül, elrejti az Ön valódi IP-címét, és az internetszolgáltató számára lehetetlenné teszi, hogy láthassa, mit csinál online. Ez azt is jelenti, hogy a hackerek és más a számítógépes bűnözők nem követhetnek téged bármelyik.

A Kodi legjobb VPN-jének megtalálása 2020-ban

Nem minden VPN jön létre egyenlően. Egyesek nem nyújtanak megfelelő titkosítást, vagy alacsonyabb szintű kiszolgálókkal rendelkeznek. Lehet, hogy a kevésbé megbízható VPN-ek lassítsa le internetkapcsolatát riasztó mértékben.

Még nagyobb aggodalomra ad okot azok a VPN-szolgáltatók, akik naplókat vezetnek ügyfeleik online tevékenységeiről. Ez legyőzi a VPN használatának célját. Míg az internetszolgáltató nem tudja követni az Internet viselkedését, a VPN képes, és ez komoly adatvédelmi aggályokat jelent.

Itt található a legjobb VPN a Kodi számára. Ezen választások egyike sem tart naplót, így nem kell aggódnia, hogy valaki nyomon követi a megtekintési szokásait. Ezen felül kínálnak kivételes teljesítmény és sebesség hogy korlátozások nélkül nézhesse.

1. NordVPN

A NordVPN a világ minden tájáról választott szolgáltató. Nagy biztonságot és hihetetlen hálózatot kínálnak, több mint 5000 szerver felett, 60 ország felett.

nordvpn asztali platform

A NordVPN segítségével könnyedén elérheti a földrajzilag korlátozott tartalmat, sőt olyan népszerű streaming szolgáltatásokat is, mint a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer. Lesz egy lenyűgöző sor szerver amelyből választhat, garantálva gyors adatátviteli sebesség és stabil kapcsolat.

Ha a Kodi-t a NordVPN-vel kapcsolatban szeretné használni, akkor szerencséje van. Az NordVPN webhelyén valójában egy olyan oldal található, amely a Kodival foglalkozik. Ez alapvető tippeket nyújthat Önnek a Kodi feloldásához. Még olyan bejegyzéseket is talál a vállalati blogban, amelyek arról szólnak, hogyan lehet csinálni például a filmeket a Kodi-n keresztül.

nordvpn logó min

A NordVPN-ben is sok hasznos alkalmazás található, tehát ez a szolgáltatás szinte bármilyen operációs rendszerrel használható. Még egyet is lehet az Android TV-hez. Mindegyik rengeteg biztonsággal büszkélkedhet, beleértve az AES 256 bites titkosítást. Meg fogja találni a lehetőségeket kettős titkosítás, TOR használatával NordVPN-vel és egy CyberSec funkcióval megvédi az online fenyegetésektől.

A NordVPN egyik legjobb tulajdonsága, hogy szigorú politikát tart fenn a naplók vezetése ellen. Biztos lehet benne, hogy nem kell törölnie a Google előzményeit, mivel ez teljes titok.

A NordVPN fizetése havonta meglehetősen drága. Az elérhető csomagok egyikének megszerzése határozottan a legolcsóbb út. A NordVPN emellett egy háromnapos próbaidőszakot is kínál anélkül, hogy fizetne egy fillért sem.

Adatvédelmi és biztonsági igényeire, ideértve a Kodi problémamentes használatát is, az NordVPN egy szolgáltatás, amelyet ajánlunk.

2. ExpressVPN

expressvpn a kodi számára

Széles körben az egyik legjobb VPN-szolgáltatásnak tekintve, nem kevés meglepetés kellene, hogy olvassa el az Express VPN általános áttekintését, ezt a szolgáltatást a Kodi-hoz való felhasználás szempontjából is az egyik legjobbnak tekintik.

VPN-szolgáltatóként szolgáltatásaik megbízhatóak és gyorsak. Az ExpressVPN székhelye a Brit Virgin-szigetek, amely rendkívül jó tulajdonság, mivel azt jelenti, hogy a helyi törvények nem írják elő, hogy ügyfeleikkel kapcsolatban bármilyen nyilvántartást vezetjenek..

Körülbelül 150 helyszínen több mint 2000 szerverrel rendelkeznek, tehát nagy esély van arra, hogy megtalál egy gyors kiszolgálót, amely közel áll hozzá, vagy amely hozzáférést biztosít a megtekinteni kívánt földrajzilag korlátozott tartalomhoz. Az ExpressVPN jó sebességű következetességet biztosít, ami azt jelenti, hogy zökkenőmentes megtekintési élményt kell élveznie.

Biztos lehet abban, hogy az ExpressVPN a legjobb az adatvédelem és biztonság területén. Az AES 256 bites titkosítása a legfinomabb, ami ott van, és OpenVPN protokollt használnak.

Körülbelül 150 helyszínen több mint 2000 szerverrel rendelkeznek, tehát nagy esély van arra, hogy megtalál egy gyors kiszolgálót, amely közel áll hozzá, vagy amely hozzáférést biztosít a megtekinteni kívánt földrajzilag korlátozott tartalomhoz. Az ExpressVPN szállít jó sebesség következetesség, ami azt jelenti, hogy élveznie kell a zökkenőmentes megtekintési élményt.

expressvpn logó min

Biztos lehet abban, hogy az ExpressVPN a legjobb az adatvédelem és biztonság területén. Az AES 256 bites titkosítása a legfinomabb, ami ott van, és OpenVPN protokollt használnak.

Noha igaz, hogy az ExpressVPN többet fizet, mint más szolgáltatók, az általuk kínált szolgáltatások valójában nem verhetők le. Ha komolyan gondolja az internet-kapcsolat biztosítását és a Kodi rendszeres használatát, akkor nem hibázhat ezzel a VPN-vel.

Az ExpressVPN számos olyan csomagot kínál, amelyek árengedést kínálnak. Azt is vegye figyelembe, hogy van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így ha nem vagy teljesen elégedett, visszatérítést kaphat.

3. IPVanish

ipvanish vpn a kodi számára

Ha Ön Kodi felhasználó vagy szeretne lenni, akkor az érdemes megnéznie az ajánlatokat az IPVanish oldalon. Ez különösen igaz akkor, ha Android-eszközökkel rendelkezik, köztük a Fire TV Stick és az Amazon Fire TV. Az IPVanish fájlt gyorsan letöltheti közvetlenül a cég webhelyéről, és a készülékre történő telepítése szellő.

IPVanish jellemzői több mint 1100 szerver több mint 60 helyszínen a világ körül. Nagyszerű letöltési sebességet kínálnak, és akár 10 eszközt is támogathat egyetlen IPVanish-fiókkal. Ez lehet egy hihetetlenül fontos metrikus mutató, ha elkötelezett Kodi felhasználó vagy több eszközön.

ipvanish vpn logo min

Megtalálod natív kliensek a Mac és a Windows számára az IPVanish-en belül. Mint az ExpressVPN és a NordVPN, bízhat az IPVanish-ben is ne tartson naplót online tevékenységeivel kapcsolatban. Nem hibázhat a 256 bites titkosítás, és hozzáféréssel rendelkezik az OpenVPN protokollhoz. Ide tartoznak a szivárgás elleni védelem és a megszakító kapcsoló is, amely befejezi a böngészési munkamenetet, ha a VPN hirtelen elérhetetlenné válik.

Ha az IPVanish használatával jár, keresse meg a Kodi telepítési útmutatóit a webhelyen. A negatívum az, Az IPVanish olyan drága. Csak hét napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, így gyorsan el kell döntenie.

4. CyberGhost

cyberghost vpn for desktop

Val vel több mint 2200 szerver található több mint 60 országban, számíthatsz rá nagy sebesség és megbízhatóság a CyberGhost-tól. Az egyik oka annak, hogy ez a VPN-szolgáltatás olyan jól működik a Kodi-val, hogy úgy tűnik, hogy elég ügyes a legtöbb geo-blokkolt tartalom megkerülésére..

A listán szereplő többi VPN-hez hasonlóan a CyberGhost betartja a szigorú előírásokat nem naplózási politika. Ez azt jelenti, hogy senki sem követi nyomon az online tevékenységeket, amíg ezt a VPN-t használja. Több protokollja közül választhat, köztük az OpenVPN-t is, és ugyanazt a megbízható AES 256 bites titkosítást találja. Van még egy ölj kapcsolót, hogy megvédjen ha a VPN-szolgáltatás váratlanul leáll egy böngészési munkamenet közepén.

cyberghost vpn logó min

A CyberGhost webhelyen számos útmutatót és útmutatót talál, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatja ki a Kodi-élményből. A CyberGhost emellett rendelkezik a legjobb ügyfélszolgálattal és egy igazán könnyen használható felülettel is. Ha úgy érzi, hogy kicsit kevesebb vagy, mint egy technikai szakértő, akkor ez a felhasználóbarát VPN lehet, amire szüksége van.

Ami nagyszerűvé teszi Kodi-t?

Kodi által támogatott eszközök

Kodi-kompatibilitásA Kodi számos operációs rendszert támogat. Ide tartoznak a Windows és a MacOS, valamint az Android, iOS, Linux és Raspberry Pi.

ez könnyen telepíthető Kodi olyan eszközökön, amelyek olyan platformokat használnak, mint a Windows és a macOS. Minden felhasználónak le kell töltenie és telepítenie a szoftvert. A Kodi nem olyan könnyű telepíteni más platformokra, de nem feltétlenül esik túl az átlagos Joe vagy Jane képességein..

A Kodi használatának egyik csodálatos előnye, hogy a médiakönyvtár szinkronizálható több eszközön. Ehhez szükség lehet egy helyi hálózatra, vagy támogatási kiegészítőket találhat.

Mivel a Kodi nyílt forráskódú szoftver, az is gyakran frissítik a tech közösség elkötelezett tagjai által. Ezek önkéntesek tervezzen kiegészítőket is a Kodi élményének javítása érdekében.

A Kodi könnyen kezelhető?

Egy függőleges menü található az interfész bal oldalán. Ez a menü az összes tartalmat tárolja. Észre fogja venni, hogy más fájlkezelőkhöz hasonlóan van beállítva, így neked semmi bajod nem mozoghat olyan kategóriákban, mint a „Filmek”, hogy megtalálják, amit keresnek.

A legtöbb embernek nehézségei vannak a Kodi felület megértésével. Rendkívül kényelmes, ha a médiakönyvtárak tartalma a hívás előtt áll.

kodi felület

Az univerzális keresősáv szerepel a felületen, ha ez hatékonyabb lehetőségnek tűnik a tartalom megkeresésében.

Streaming Kodi-val

Amikor megnyitja a Kodi-t, azonnal értesül erről A Kodi nem nyújt Önnek tartalmat. Ráadásul a Kodi illegális adatfolyamokra vagy kalóz médiára történő használata nem bánatos. Számos harmadik féltől származó kiegészítő lehetővé teszi ezt a tevékenységet, de énFontos, hogy a felhasználók tudják, hogy bármilyen felelősséggel tartoznak illegális tartalom az eszközükön.

A Kodi-hez hozzáadnia kell minden olyan tartalmat, amelyet ezzel a szoftverrel kezelni kíván. Ez egyértelmű, amikor rákattint a tartalom típusára, kiválasztja a „Fájlok” lehetőséget, majd kiválasztja a hozzáadni kívánt tartalom fájlhelyét..

A Kodi kéri, hogy válasszon egy nevet a tartalom forrásához és azt a tartalomtípust, amelyet a Kodi-nak a forrásnál keresnie kell. Bizonyos tartalomtípusokhoz esetleg szükség lehet címkékre fizet, ha egy induló könyvtár van.

add mappa forrás

A fő streaming szolgáltatásokat a Kodi nem támogatja, így továbbra is fizetnie kell az Amazon, a Netflix és a Huluért. Video kiegészítők érhetők el ezzel a szoftverrel. Legtöbbjük azonban csak rövid klipeket vagy epizódok kis gyűjteményét játssza.

Következtetés

Akár végül úgy dönt, hogy a Kodi-t használja, akár nem, a VPN-szolgáltatás telepítése mindig bölcs döntés. Ez a legjobb és legmegbízhatóbb módja a magánélet és az anonimitás online védelmének, függetlenül attól, mit csinálsz.

Ne vegye könnyedén magánéletét.

Forrás:

 • https://www.alphr.com/software/1002235/what-is-kodi-everything-you-need-to-know-about-the-tv-streaming-app
 • https://kodi.wiki/view/Main_Page
 • https://thepi.io/how-to-install-kodi-on-the-raspberry-pi-using-libreelec/
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map