Jualan VPN Black Friday dan Cyber ​​Monday Terbaik untuk 2020

Black Friday dan Cyber ​​Monday adalah dua hari membeli-belah besar yang tiba setiap tahun menjelang akhir bulan November, selepas Hari Kesyukuran AS. Secara tradisinya, mereka adalah salah satu masa terbaik untuk mencari dan memanfaatkan penjualan dari pelbagai jenis produk di internet.


Langganan VPN tidak terkecuali.

Selama dua hari ini (kadang-kadang diperpanjang hingga satu minggu atau lebih, bergantung pada penyedia), anda boleh mendapatkan beberapa tawaran VPN terbaik tahun ini. Ini biasanya jauh lebih baik daripada kupon dan penjualan VPN biasa yang anda lihat pada masa lain.

Saya suka menjimatkan wang. Oleh itu, setiap November saya menghabiskan banyak masa untuk mencari tawaran VPN terbaik di luar sana.

Bagi saya sendiri, saya terutamanya mencari diskaun dengan penyedia yang saya belum berpeluang untuk mencuba dan bermain. Tetapi saya juga memeriksa hampir setiap VPN yang saya kenal. Sekiranya saya dapat memperoleh langganan setahun (atau lebih) untuk perkhidmatan yang saya nikmati dengan potongan harga yang besar, mengapa tidak saya katakan.

Disenaraikan di bawah adalah beberapa jualan terbaik yang dapat saya dapati tahun ini.

Saya tidak mahu menyesatkan sesiapa, oleh itu, saya hanya menyiarkan tawaran VPN Black Friday dan Cyber ​​Monday untuk penyedia yang saya kenali secara peribadi. Ini adalah syarikat yang saya percayai dan yang, pada pendapat saya, menawarkan produk yang baik.

Sekiranya anda sudah mempertimbangkan salah satu perkhidmatan ini, saya harap tawaran ini dapat menjimatkan sejumlah wang syiling. Jangan tunggu terlalu lama, atau anda mungkin terpaksa menunggu penjualan Krismas VPN terus berjalan.

Tawaran

PureVPN [Potongan 73%]

Laman web PureVPNPureVPN adalah salah satu VPN terbaik yang paling popular dan memang ada di pasaran. Ini adalah salah satu daripada dua penyedia yang saya aktifkan langganan setiap masa.

Mereka menjalankan pelayan di 131 negara (pada dasarnya di mana-mana tempat yang anda mahu sambungkan), membenarkan P2P, membiarkan anda menyambungkan hingga lima peranti sekaligus, dan dilengkapi dengan ciri canggih yang tidak dimiliki oleh penyedia lain seperti perisian hasad dan perlindungan virus, IDS / IPS, iklan -blocking, dan split tunneling.

PureVPN juga melakukan tugas yang sangat baik untuk menyekat sekatan perkhidmatan streaming yang popular, termasuk Netflix AS dan BBC iPlayer, dan menjalankan puluhan pelayan yang dioptimumkan khusus untuk tujuan itu.

Istimewa Black Friday PureVPN tahun ini bermula 14 November. Tarikh akhir tidak diketahui.

Promo ini membolehkan anda mengambil a Langganan 2 tahun untuk perkhidmatan mereka di a Potongan harga 73%, atau untuk $ 2.91 sebulan. Saya telah menggunakan PureVPN hampir tujuh tahun, dan ia tidak lebih murah daripada itu. Perjanjian tahun ini akan sukar ditewaskan.

CyberGhost [Diskaun 79%]

Laman Web CyberGhostCyberGhost adalah penyedia VPN yang sempurna untuk menjaga privasi. Itu bukan untuk mengatakan bahawa ia adalah tempat lain di tempat lain. Sebenarnya, sejak dilancarkan CyberGhost 7 akhir tahun lalu, mereka lebih baik dari sebelumnya.

Berpusat di Romania, CyberGhost mempunyai dasar pembalakan tanpa kebenaran untuk privasi maksimum. Sepanjang tahun lalu, rangkaian mereka meningkat sebanyak 150% kepada lebih dari 7100 pelayan di 90 negara. Mereka semua menunjukkan prestasi yang baik juga.

P2P dibenarkan, dan membuka kunci kandungan yang disekat geo berfungsi seperti daya tarikan. Dan, pada 45 hari, CyberGhost menawarkan jaminan pulangan wang terpanjang dari semua penyedia.

Untuk penjualan Black Friday dan Cyber ​​Monday 2020, CyberGhost menjalankan promosi seperti sebelumnya. Mereka menawarkan Diskaun 79% di atas Langganan 2 tahun. Yang keluar hanya untuk $ 2.75 sebulan.

Jualan bermula pada 22 November dan berjalan melalui 5 Disember.

NordVPN [Diskaun 70%]

Laman web NordVPNNordVPN adalah kegemaran VPN saya yang lain dan perkhidmatan lain yang selalu saya gunakan untuk berlangganan aktif.

Berasaskan Panama dan mengikuti dasar pembalakan yang ketat, tidak ada yang melakukan privasi dengan lebih baik. Mereka adalah salah satu VPN terpantas dan menjalankan ribuan pelayan berprestasi tinggi di 58 negara.

NordVPN membenarkan enam sambungan serentak, membuka perkhidmatan streaming yang disekat geo yang anda boleh buat, tidak mempunyai masalah dengan P2P, dan menawarkan klien kaya ciri yang saya rasa adalah salah satu yang paling bersih dan mudah digunakan.

Mereka juga memiliki banyak fitur privasi yang ditawarkan oleh beberapa penyedia lain, termasuk VPN berganda, Tor over VPN, dan pelayan yang kabur – yang terakhir sangat sesuai untuk akses VPN di tempat-tempat di mana penggunaannya dibatasi.

Bermula pada 1 November dan berjalan sehingga 4 Disember, NordVPN menawarkan banyak Diskaun 70% a langganan tiga tahun. Itu bermaksud $ 3.49 sebulan.

Paket ini, tanpa keraguan, diskaun terbaik yang pernah ditawarkan NordVPN. Sudah tentu, keseluruhannya juga dilindungi oleh jaminan pulangan wang 30 hari yang sangat baik oleh NordVPN.

Surfshark [Diskaun 83%]

Laman web SurfsharkPenyedia VPN yang agak baru, saya mula menggunakan Surfshark hanya akhir tahun lalu. Tetapi, seperti yang anda lihat dari ulasan saya, panggil saya terkesan. Penyedia lain semestinya memperhatikan cara melakukan sesuatu dengan betul.

Dengan pelanggan yang bersih dan intuitif, Surfshark adalah perkhidmatan yang sempurna untuk kita yang suka membuat perkara mudah.

Mereka mempunyai liputan pelayan global yang luas dan pantas, menyokong torrenting, dan berada di sana dengan yang terbaik dari yang terbaik mengenai privasi (iaitu pembalakan sifar). Malah mereka membenarkan sambungan tanpa had!

Tidak ketinggalan membeli pesaing mereka, Surfshark juga melakukan pekerjaan yang sangat baik untuk menyekat penyekat Netflix AS, Hulu, BBC iPlayer, dan hampir semua perkhidmatan streaming popular lain yang boleh anda fikirkan.

Surfshark juga berusaha menaikkan bar diskaun dengan jumlah yang besar Diskaun 83% diskaun.

Antara 12 November dan 3 Disember, anda boleh mendapatkan perkhidmatan mereka dengan hanya $ 1.99 sebulan di atas Langganan 24 bulan. Ini adalah kesepakatan yang baik seperti yang saya lihat dari mereka sepanjang tahun.

Seperti yang saya katakan, penyedia VPN lain lebih baik mengambil perhatian.

VyprVPN [Diskaun 80%]

Laman web VyprVPNVyprVPN telah mengubah keadaan baru-baru ini. Mereka telah menjadi VPN tanpa pembalakan yang disahkan, mengeluarkan aplikasi pelanggan berbilang platform baru yang sangat baik, dan meningkatkan usaha mereka untuk membenarkan penyekat penyekat perkhidmatan streaming video yang paling popular.

Dengan kata lain, mereka sekarang menjadi pesaing yang layak – tidak kira apa keperluan VPN anda.

Berpusat di Switzerland dan menggunakan teknologi terkini bermaksud keselamatan dan privasi adalah yang terbaik. Protokol Chameleon milik VyprVPN bermaksud perkhidmatan ini juga berfungsi dengan baik di negara-negara seperti China – di mana penggunaan VPN disukai.

Rangkaian pelayan milik sendiri VyprVPN merangkumi 64 negara. Prestasi pelayan dapat bertahan sendiri dan dengan mudah membolehkan anda memuat turun fail besar – P2P disokong – serta streaming video berkualiti tinggi, termasuk Netflix dan BBC iPlayer.

Untuk Black Friday dan Cyber ​​Monday, VyprVPN menawarkan langganan dua tahun pada yang besar Diskaun 80% berbanding dengan harga biasa – itu sahaja $ 2.50 sebulan. Tawaran bermula dari pertengahan November ke 5 Disember dan, tentu saja, disokong oleh jaminan wang dikembalikan 30 hari VyprVPN yang komprehensif.

ProtonVPN [Diskaun 40%]

Laman web ProtonVPNSekiranya tahap privasi dan keselamatan tertinggi yang anda mahukan, hanya sedikit penyedia lain yang dapat menandingi komitmen ProtonVPN. Sebenarnya, syarikat yang berpusat di Switzerland adalah satu-satunya perkhidmatan yang membolehkan anda menjalankan VPN berganda di setiap negara dalam senarai pelayan mereka – iaitu 44 lokasi di seluruh dunia.

Sudah tentu, ada lebih banyak lagi untuk ProtonVPN. Pelanggan yang mudah digunakan dengan ciri, sokongan mengalir, dan kelajuan sambungan yang sangat baik adalah beberapa perkara yang melonjak semasa saya mengkaji ProtonVPN.

Biasanya jauh lebih mahal, anda boleh memilih Langganan 2 tahun untuk rancangan ProtonVPN Plus di a Diskaun 40% atau $ 4.00 sebulan. Perjanjian Black Friday dan Cyber ​​Monday ini disiarkan secara langsung 14 November dan berakhir pada 8 Disember.

Mereka adalah penyedia yang jarang menjual. Jadi, jika anda pernah mempertimbangkan untuk melompat dengan ProtonVPN, ini adalah peluang yang sangat baik.

ExpressVPN [Diskaun 49%]

Laman web ExpressVPNExpressVPN adalah salah satu penyedia terkenal di sekitar. Terima kasih kepada pelanggan yang direka secara intuitif yang dilengkapi dengan beberapa ciri keselamatan terkuat yang anda dapati, mereka berdua merupakan perkhidmatan yang baik untuk pemula untuk membasahi kakinya dan mempunyai lebih dari cukup kekuatan untuk memuaskan pengguna yang maju.

Seperti yang ditunjukkan oleh ujian kelajuan saya, ExpressVPN juga merupakan salah satu penyedia cepat. Mereka mempunyai pelayan di 95 negara, dan perkongsian fail BitTorrent dan peer-to-peer dibenarkan di semua negara.

Promosi Black Friday dan Cyber ​​Monday, yang merupakan tawaran terbaik ExpressVPN sejak sekian lama, adalah Langganan 15 bulan di Diskaun 49%. Jualan bermula pada 9 November dan berakhir 3 Disember.

HideMyAss! [Diskaun 48%]

Laman web HideMyAssSembunyikanMyAss! telah lama wujud dan merupakan perkhidmatan VPN serba lengkap yang sangat baik. Namun, tuntutan sebenar mereka untuk kemasyhuran adalah liputan global mereka. Dengan pelayan di 220 negara, tidak ada yang melakukan lokasi dengan lebih baik.

Semua pelayan itu juga tidak bermaksud prestasi buruk. Seperti yang disahkan oleh keputusan ujian kelajuan HMA, mereka bersikap sangat baik.

Saya mempunyai beberapa kebimbangan dengan dasar pembalakan HideMyAss ini. Ia lebih daripada cukup untuk pengguna biasa, tetapi jika anda menyukai kalis peluru privasi anda, anda harus melihat CyberGhost atau NordVPN. Walau di mana pun, penawaran HMA setaraf dengan penyedia VPN lain.

Dari 19 November melalui 30 November, anda boleh mendapat Langganan HMA 3 tahun untuk Diskaun 48%. Itu satu dolar sebulan lebih rendah daripada penjualan lain yang saya lihat dari mereka tahun ini.

VPN Penyemakan Tidak Terlihat [Diskaun 78%]

Laman web VPN Melayari Tidak TerlihatibVPN adalah penyedia yang lebih kecil yang berpusat di Romania yang menawarkan semua ciri yang anda harapkan dari mana-mana perkhidmatan teratas dengan harga yang dapat dikalahkan oleh sebilangan pesaing.

Mereka memberikan privasi maksimum berkat dasar pembalakan sifar yang sangat baik – dan hakikatnya mereka berpangkalan di Romania – sokongan perkongsian fail peer-to-peer, 173 pelayan yang berprestasi baik di 47 negara dan pelanggan dengan hampir setiap ciri kebanyakan kita akan memerlukan.

Promosi VPN Invisible Browsing adalah sangat murah hati Diskaun 78% mereka Pelan VPN setahun sekali. Ini adalah mencuri perjanjian yang akhirnya berharga hanya $ 2.42 sebulan (atau hanya $ 0.08 sehari!)

Tawaran ini hanya tersedia selama satu minggu, dari 27 November ke 4 Disember tengah malam Eropah Timur (UTC + 2).

IPVanish [Potongan 73%]

Laman web IPVanishIPVanish secara umum dianggap sebagai salah satu penyedia VPN yang lebih baik di pasaran, dan saya cenderung setuju.

Walaupun mereka berpusat di AS, dasar pembalakan yang ketat memastikan privasi anda dijaga setiap saat (iaitu jika pihak berkuasa datang mengetuk, IPVanish tidak mempunyai maklumat untuk memberi mereka).

IPVanish menawarkan kelajuan pantas di seluruh rangkaian mereka – senarai pelayan yang merangkumi 53 negara dan 77 lokasi. Anda dibenarkan lalu lintas P2P tanpa had dan sehingga sepuluh peranti disambungkan pada masa yang sama.

Ini juga salah satu penyedia VPN yang suka terus berinovasi dan mendorong sampul surat dengan ciri seperti penyamaran sambungan VPN dan berbasikal IP.

Jualan Siber IPVanish bermula pada 11 November jam 12:01 PG UTC. Ia selesai pada 3 Disember jam 11:59 malam UTC. Perjanjian itu adalah Langganan 1 tahun di Diskaun 73% harga bulanan biasa, yang hanya dikeluarkan $ 3.25 sebulan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map